תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך ליצור dll שמקשר בין תוכנית שכותב משתמש מסויים לבין סימולטור (הוא כתוב הvb והוא כולל 7-סגמנט ,לדים ,מפסקים וכו'..) בעיקרון אני צריך get ,set ,כלומר פונקציות שולחות\מקבלות נתונים מהסימולטור , ופונקציות in\out שיתקשרו עם התכנית שכתב המשתמש. יש משהו ספציפי שאני צריך לדעת לגבי כתיבת dll ? איך אני מתחיל? זקוק להדרכה .. תודה. יום טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא צריך איכסון אתר, לא החניית דומיין, לא שרתי DNS, לא שרת דואר, לא הנחה לדומיין הבא - רק חידוש לדומיין net שעומד לפוג, אצל רשם זול שלא עושה בעיות. יש הצעות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום יש לי כאן תרגיל די ארוך, התרגיל אמור לעשות כל מיני פעולות בין 2 מספרים בהתאם לאות שהמשתמש יקיש. התרגיל עובד מצוין כשהוא פועל פעם אחת. הבעיה שאני אמור להכניס את התרגיל הזה ללולאה כך שכל עוד המשתמש לא יקיש q, המחשב ידרוש ממנו שוב ושוב להקיש אות ושני מספרים. פעם ראשונה הוא מבקש את שלושת הנתונים וזה עובד מצוין, בפעם השניה הוא מבקש אותם, לא משנה מה אני אתן הוא ייתן לי EROORE וייתן את התשובה הנעונה אחר כך. אשמח אם למישהו יש רעיון, אני תקוע כבר שעות עם התרגיל הזה, ופשוט לא עולה על התשובה! תודה רבה! #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <math.h> int main() { int a,b,r,j,k,i; char ch=0; float z; while (ch<'q'||ch>'q'){ ch=1; printf(…
-
- 35 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי תרגיל שבו היוזר אמור להכניס PATH ויפתח TASK שיביא את כל הקבצים באותו ה-PATH, כל PATH שהיוזר יכניס יפתח TASK חדש. קודם כל רשמתי CLASS שסורקת רקורסיבית את כל ה-PATH ומביאה את כל הקבצים ותוך SortedDictionary אבל עניין ה-TASK עושה לי בעיות, אני לא ממש הצלחתי ליצור אחד והוא מבקש ממני (ב-MAIN) את שם המתודה. זה ה-CLASS שלי: public class recursion { SortedDictionary<string, FileInfo> mAllFilesWithinPath; public recursion() { mAllFilesWithinPath = new SortedDictionary<string, FileInfo>(); } public SortedDictionary<string, FileInfo> getDirsFiles(object d) { List<string> allFiles = new List<string>(); …
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי טופס שעובד בHTML בלי שום בעיה, וכשאני עושה העתק הדבק של כל העמוד עצמו של האתר כולל הטופס ל-ASP.NET זה לא מבצע את מה שהוא אמור לבצע. זה הטופס : <form name="f"> <h1>Surfboard Size Converter - From Feets and Inches To Centimeters</h1> <h2>Insert Elements And Get Your Surfboard Size in Centimeters</h2> <input name="inch" type="text" size="2" title="Inches" value="Inches" onblur="if(this.value=='') this.value='Inches';" onfocus="if(this.value=='Inches') this.value=''" /> <input name="feet" type="text" size="2" title="Feets" value="Feets" onblur="if(this.value=='') this.value='Feets';" onfocus="if(this.value=='Feets') this.value=''"…
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
יש לי collection: SortedDictionary<string, FileInfo> אני בודק אותו ומדפיס את ה-value שלו, יש אפשרות לצבוע את זה בצבע מסויים ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
צריך הסבר מילולי אינטואיטיבי, לא ממש הבנתי את ההגדרה בויקיפדיה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נתקעתי קצת עם התוכנית הבאה: התוכנית קולטת מספר,b בין 2 ל-10.המספר מייצג בסיס(בינארי,טרינארי עשרוני). התוכנית בודקת את תקינות הקלט ומדפיסה הודעה מתאימה. התוכנית קולטת מספר,n שלם וחיובי המיוצג בבסיס אותו התוכנית קלטה קודם. התוכנית מדפיסה את הערך העשרוני של המספר n שנקלט. לדו'... אם נקלט מספר B=2 והמספר N=1011 התוכנית תדפיס 11.. זה מה שניסיתי לעשות void Base() { int number,conv; long base; printf("Enter Base from 2-10"); fflush(stdin); scanf("%d",&base); printf("Enter number"); fflush(stdin); scanf("%d",&number); int count=0; do { count++; number=number/10; } while(number>0); int Array[sizeof(count)]; if(base>=2 && base<=1…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עדיף עם הסברים מקדימים לגבי רגיסטרים וכו'... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
StreamReader sr = new StreamReader(filename); ב C אם ניסיתי לפתוח קובץ שלא קיים המצביע היה מקבל null אבל ניראה לי שזה לא אותו דבר ב C# כי אם אני נותן שם של קובץ שלא קיים תוכנית קורסת ניסיתי לעשות if(sr==null) break; זה לא עבד אך אני בודק פתיחת קובץ בC#??
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתקשה ליצור REGEX לאימות טפסים שמקבלים מידע מהמשתמש בעברית. חפרתי בגוגל ולא מצאתי משהו יותר מידי מסביר. תהיתי אם מישהו יכול לסייע בעניין...
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני מנסה להבין למה הפלט שונה בין 2 תוכניות שעל פניו לא נראה שקיים הבדל בין שתיהן: שימו לב בבקשה ללולאת ה-for בשתי התוכניות. התוכנית הראשונה: #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <time.h> int main() { int d1, d2, total; int counter; for(counter=0; counter < 15 ; counter++){ srand((unsigned)time(NULL)); d1 = rand() % 6 + 1; d2 = rand() % 6 + 1; total = d1 + d2; printf("You rolled %d and %d: Total %d\n", d1, d2, total);} return(0); } התוכנית השניה: #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <time.h> int main() { int d1, d2, total; int counter; srand((unsigned)time(NULL)); for(counter=0; coun…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי פרויקט ב-C# בויז'ואל סטודיו 2010 שבנוי על בסיס נתונים מסוג MySql. אני משתמש בתוסף של קריסטל ריפורטס לויז'ואל סטודיו כדי להציג דוחות, והוא מסרב להציג לי בקריסטל שדות בעברית. כל שדה בעברית מופיע כסימני שאלה. סתם טקסט בעברית (כלומר לא שדה מבסיס הנתונים, סתם טקסט שאני כותב בעצמי) אין לו בעיה להציג בעברית. כשאני מנסה את זה על מחשב אחר מאותו בסיס נתונים הכל נראה בסדר, וגם כשאני מוציא דוח קריסטל במחשב שלי מבסיס נתונים מסוג sql server העברית בסדר. לפי זה אני מנחש שמדובר בבעיה כלשהי בהגדרות של mysql על המחשב שלי, אבל אני לא מוצא פתרון שעובד. יש לכם רעיון איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היה לי תרגיל בית שבו הייתי אמור למצוא את ספרת הביקורת בתעודת הזהות הישראלית. (רקע כללי ולא חשוב...) פתרתי את התרגיל ע"י לולאת for שבתוכה היתה פונקציית ה-scanf. לא חשבתי על כך שלאחר כל סיפרה מהתעודת זהות שהמשתמש יקיש הוא גם יצטרך ללחוץ על מקש האנטר. חיפשתי פתרון ואז חשבתי בפוקס אולי לשים את הסיפרה 1 בפונקציית ה-scanf כדלקמן: במקום scanf("%d", &digit); כתבתי scanf("%1d", &digit); ופתאום הדבר הסתדר ולא הייתי צריך להקשי לאחר כל ביפרה של התעודת זהות על מקש האנטר. ניסיתי להבין את ההגיון מאחורי השינוי המינורי ע"י הצבת מספרים אחרים מ-1 במקום הנתון אך לא הבנתי את הההגיון מאחורי הדבר. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל כשאני רושם את הסיפרה 1 במקום הזה, וגם מה קורה אם א…
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי תרגיל שבו אני אמור לבנות Class שמוצא מספרים ראשוניים בעזרת הנפה של ארטוסתנס, כל מספר שאני מוצא להכניס אותו ל-Class Queue ואח"כ לבנות consumer שקורא את כל המספרים מה-Queue ומדפיס אותם לקונסול. בקוד שלי בניתי את הנפה שמוצאת את המספרים הראשוניים (ב-main כשבונים את האובייטק מכניסים מספר מסויים למשל 1000 והנפה מוצאת את כל הראשוניים עד 1000) והכנסתי אותם ל-Queue. מה שלא הולך לי זה ה-consumer ,ואני צריך גם לעשות את זה בעזרת עוד theard (אני צריך להשתמש בזה בתרגיל) שקורא את המספרים ומדפיס. זה מה שיש לי עד עכשיו: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; using System.Threading.Tasks; namespace T { public class Eratosthenes …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי Class Point: //1:define delegate class public delegate string PointFormat(int x, int y); public class Point:IComparable<Point> { public int X { get; set; } public int Y { get; set; } // public PointFormat format; //3:Allocate delegate reference public Point(int x, int y) { this.X = x; this.Y = y; } //public override string ToString() //{ // if (format != null) // { // return format.Invoke(X, Y); //5:invoke // } // else // { // return "(" + X + "," + Y + ")"; // } //} public void Print(PointFormat format) //3: Allocate delegate reference { str…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אתר HTML5 האם שווה להמיר אותו ל WORDPRESS? אתר שיווקי אין לי צורך במערכת ניהול! נטו קידום
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, כתבתי את הפלאש (AS3) הזה כי אני צריך בשביל העבודות שלי ולא מצאתי קומפוננטת גראפים ראויה שתומכת בעברית ולא עולה אלפי שקלים. אשמח גם לרעיונות לשיפור. קראתי לזה multiChart: http://chart.sqlcode.org
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי מחשב ספייר ואני רוצה לעשות ממנו שרת קבצים. אני רוצה להפוך אותו לסוג של מזרים מדיה ולראות סרטים ישר דרכו. את כל הבנייה של הממש אני יודע. מה שאני לא יודע זה איך לשים נגן בדף HTML כמו שיש בmegavideo אני לא רוצה media player כי למי שלא יהיה Media player מותקן זה לא יעבוד לו. אני רוצה נגן שיעבוד ישר מתוך דף HTML ושהוא לא יצטרך שום Plugin. הכוונה שזה יהיה כמו megavideo שפשוט לוחצים play וזה עובד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר לעזור בתדרוך איך הופכים מערך דו מימדי. הכוונה היא למערך שקלטנו מהמשתמש עם מספר שורות ועמודות שהוא בחר (עד 50) וכרגע יש מטריצה מסויימת. צריך להפוך אותה. איך ניתן לעשות זאת? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
ניסיתי לחשוב על דרך לסכום את מס' הספרות במספר מטיפוס signed ולא כ"כ הצלחתי.. חשבתי לבודד כל מספר ע"י מודולוס ולהקפיץ איזשהו מונה ככה לאורך כל המספר אבל,לא הצלחתי ליצור תנאי לולאה נכון..
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני בדלימה קשה, התחלתי ללמוד הנדסאי תוכנה מכיוון שאני לא סובל מתמטיקה ולאחר שדיברתי עם מספר אנשים שאמרו לי שתכנות לא דורש בסופו של דבר מתמטיקה כל כך, הבעיה היא שאני לא יודע עד כמה הרמה של הלימודים תהיה גבוהה בסופו של דבר, מה גם שאין כל כך דרישה להנדסאים, בסופו של דבר אני מפחד לבזבז שנתיים קריטיות של לימודים עם עבודה בשעות מינימליות שבקושי מספיקות לשכור את הדירה שלי. האם עדיף לקחת קורס מקיף ויעודי לתכנות (net.) בהיקף של 500-600 שעות באחד מהמקומות המובילים לכך? כגון ג'ון ברייס או האקר-יו? זה נראה לי קצת יותר מקצועי. או להמשיך עם ההנדסאי ואז לעשות קורס נוסף להתמחות במשהו? מה אתם אומרים? אני מתלבט על זה כבר יותר מידי זמן, בעבודה כבר מתכננים לפטר אותי מכיוון שאני ל…
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
היי... אני אשמח אם תוכלו לתת לי קצת הסבר לגבי class. הבנתי שיש בזה חלקים שהם public ו- private. אבל אני לא מבינה ממש את הרעיון שמאחורי זה. למה זה יכול לשמש אותי לדוגמה? קראתי מלא דברים ועוד יותר הלכתי לאיבוד. למה הכוונה שאומרים לי בונים והורסים (constructor) ומה הכוונה לדיפולטי?!?!? (יש פונקציות/ מתודות שיש להם בונים והורסים ויש כאלה שמשתמשים בדיפולטי...מה הכוונה?!?!?!?). מומולץ לעשות לזה קבצי C ו H בנפרד? אני יודעת שזה הרבה להסביר אבל אולי בשפה יותר פשוטה -מאנשים, אני אבין. תודה
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
זאת העבודה, http://www.cse.bgu.ac.il/common/download.asp?FileName=ass01_2012A.pdf&AppID=2&MainID=578&SecID=2949&MinID=1 אני שובר את הראש על 3 ואין לי אפילו כיוון אם יש מישהו בסביבת אשדוד שיכול לשבת איתי ולעזור לי אשמח אם תיצרו איתי קשר בפרטי (בתשלום כמובן). מועד ההגשה היום ב00:00. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-