עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. מחפש תוכנה שנכנסת לאתרים בצורה אוטומטית. אתרים שאני מזין לה או לפני חוקים מסויימים שאני מגדיר. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Parallel,

זהו זו השאלה...התחלתי קצת ללמוד וזה ממש קל אבל אם כדאי ללמוד שפה אחרת למתכנת מתחיל כמוני אשמח לשמוע תגובות תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by iem,

ברשותי MAKEFILE וקוד ב-C ואני לא מצליח להבין למה זה לא רץ ? בדקתי ב- dir כדי לוודא שה-MAKEFILE וקובץ הקוד שלי שם, ולאחר מכן רשמתי make וקיבלתי את המצ"ב בקובץ... אשמח לעזרה... תודה ! [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Holdit91,

.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. יש לי תרגיל, בו יש 2 מבנים, מבנה אחד של סטודנטים בו יש: שם הסטודנט ומבנה מטיפוס ציונים. במבנה הציונים יש 2 שדות של ציון ראשון וציון שני. בהנחה שעשיתי את כל התרגיל, קלטתי את נתוני הסטודנטים ואת הציונים שלהם, אני רוצה לחשב את הממוצע של כל סטודנט וסטודנט, ולהחזיר את הממוצע הגבוה ביותר. ואת שמו של הסטודנט בעל אותו הממוצע. איני מצליחה להבין איך אני עוברת בין שדות המבנה עבור כל סטודנט ומחשבת את הממוצע אשמח להסבר, כי איני מוצאת דוגמה דומה שאוכל ללמוד ממנה מצורף הקוד עם הערות [br]פורסם בתאריך: 26.09.2010 בשעה 15:21:43 [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by yogev_23,

א. אם אני כותב קוד בתוך מחלקה (class), האם מותר לי לקרוא לפונקציות שלה בלי שום הקדמה כלומר לקרוא למשל func ולא *this.func ב. אם הגדרתי template<char a> מיד לפני הגדרת מחלקה, מותר לי ליצור במחלקה פונקציה char func() {return a;} אני פשוט לא בטוח כיצד המחלקה מתייחסת למשתנה a (קבוע? char?).. עד היום הגדרתי בtemplate רק מחלקות לא ידועות כמו class SOMETHING ככה שלא עבדתי עם שם ספציפי של משתנה. ג. לפני מימוש מחלקה כלשהיא, הגדרתי template<class T> ואני רוצה בתוך המחלקה ליצור משתנה מסוג מחרוזת, שמכיל את שם הטיפוס. לדוגמא אם הגדרתי template<int> אני רוצה ליצור בתוך המחלקה פונקציה כזאת String func(){String a = T: return a;} זה אפשרי? כי זאת פונקציה "דינמית", היא מק…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by raiman1,

למדתי קצת על ממשקים, ואני רוצה לעשות כמה תרגילים בכדי להבין את הנושא הזה לעומק.. אז אם תוכלו להאות לי כמה תרגילים בנושא אני ממש אודה לכם...

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. Started by ZorD,

שלום לכולם. בין השאר, קיבלתי כמה מטלות שבהם עלי להעביר מספר כלשהו מבסיסי דצימאלי (בסיס 10) לבסיסים הבאים: אוקטלי, הקסה-דצימאלי ובינרי. למרבה הפלא גיליתי שאף פעם לא למדתי את זה, ומצפים ממני לדעת את הדרך.. זכור לי שלא מדובר בפיסיקה קוונטומית אלה בשיטת חילוק מסויימת עלי לדעת איך לעבור ממספר בבסיס 10 למספר בכל אחד מהבסיסים שצויינו ובנוסף איך לעבור בין הבסיסים עצמם. May god bless you all

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. יש לי מערכת וורדפרס ויש לי מאות פוסטים, והבלגן חוגג. הייתי שמח לדעת כיצד ניתן להכניס במערכת הניהול את הפוסטים לתוך תיקיות כדי ליצור מעט סדר בבלגן? אותה בעיה יש לי בספריית התמונות, גם שם הבלגן חוגג, והבעיה היותר קשה שלוקח זמן עד שכל התמונות עולות, ואיני צריך את כולן, וגם שם הייתי מעוניין בתיקיות, שניתן יהיה לסדר את התמונות לפי נושאים.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Albetx,

אהלן, אני יוצר משחק סנייק פשוט ויש לי בעיה קטנה שאני לא יודע איך לפתור, הסנייק שלי מורכב מ"קוביות" (תמונה מגודל 10px), כדי שהסנייק יזוז בצורה חלקה אני מזיז את הקובייה הראשונה רק ב 1px כל פעם (עושה לה setBounds) ואז עובר בלולאה על שאר ה"קוביות" ונותן להם את הקורדינטה של הקובייה שכבר התקדמה קדימה (setLocation). מכאן נוצרת בעיה, כי הרי התזוזה היא של 1px אבל הקובייה היא 10px אז כל הקוביות מתכווצות יחד ולא מופרדות. אני מעוניין שכל הסנייק יזוז בייחד רק 1px לפני כל sleep, מה עלי לעשות? (ניסיתי כבר כל מיני דרכים אבל אז נוצרות בעיות אחרות, אשמח לפתרון יצירתי ). תודה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. נתחיל מהקל אל הכבד 1.הוצאת הוד עמי : "המדריך השלם לשפת C " משה ליכטמן ועמית דש 2.הוצאת הוד עמי : "c++ opp למתכנת המקצועי " שמעון כהן 3. microsoft press : " המדריך השלם visual c++" 4.הוצאת הוד עמי : שפת אסמבלי למחשב האישי אלי כהן 5.ספר שנכתב על ידי ממציא שפת c++ "c++ programing language third edition" 6. scot meyers : effective c++" 7. : more effective c++ 8. osborne : stl programming herbert schildt 9. sun microsystems press : graphic java משהו מכיר איזשהו ספר ? חוות דעת ?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by iem,

היי אנשים, הרבה זמן לא ביקרתי כאן.. מקווה להתחיל לחזור לבקר הרבה שאלה.. אני מריץ eclipse על win xp וכשאני כותב קוד שלא כולל input (מהמקלדת. טרם ניסיתי מקובץ) ובכלל, התוצאות מצויינות, הבעיה מתחילה כאשר אני מתחיל לכתוב קוד עם דרישה לקלט מהמשתמש אז ב- console אני פשוט לא רואה כלום לדוגמא: int main(void) { float x1,x2,x3; printf("Please enter 3 numbers: "); scanf("%f%f%f",&x1,&x2,&x3); return 0; //dummy } וה-console ריק, כלומר הוא נניח ייתן לי להכניס מספרים, אבל אחרי האנטר יזרוק לי דברים שקשורים בכלל לשורות שכתבתי בקוד אבל מחקתי אותם לפני נניח שעה (printf-ים למיניהם)... מישהו נתקל בזה ויכול ללמד מהנסיון ? ??? תודה !!

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by lordgod,

איך אפשר לבדוק את המספר הזה למשל - 3060606 ולהגיד אם יש לו שלוש ספרות שהם אותו הדבר ? 666 , 000 בלי לעשות משתנה ליחידות , עשרות , מאות... איך עושים את זה?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by FireFun365,

היי חברים, אני אעשה את זה קצר. אני רוצה לעשות את הקורס הנ"ל, מחפש איפה לעשות אותו. "האם הקורס יתן לי עבודה אחרי הסיום" כרגע פחות רלוונטי לגבי, מה שאני מחפש זה קורס כמה שיותר מעמיק במינימום זמן. אני עושה את הבירורים שלי בנתיים אבל אני אשמח גם להתייעצות עם מנוסים ממני. אם אתם מכירים משהו ששואף *גג* לשבע חודשים (מינימום זמן) למקסימום שעות לימוד אני אודה לכם מאוד תודה רבה מראש על המענה !

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by matan9023,

אלהן חברים, כאשר אני לוחץ על START של MySql מופיע לי למטה בLOG התקלה שמוצרפת בתמונה. מה אני אמור לעשות ,כדי שהDATABASE יעלה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום אני מעונין לאחסן אתר בחברת jetserver.co.il/ הומלץ לי עליהם, והמחיר שלהם מתחיל ב-45 ש"ח לחודש בתכנית הראשונית שגם היא מאד רחבה - כגון שטח דיסק למיקום האתר - ללא הגבלה, וכן תעבורת נתונים חודשית ללא הגבלה, ועוד. אשמח לדעת אם יש למישהו נסיון עם החברה הזו? טיב השירות? מהירות השרתים שלה? כל אינפורמציה תעזור. להלן המחירים של החברה ומה היא מספקת: http://jetserver.co.il/%D7%94%D7%A9%...A8%D7%99%D7%9D __________________

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by eliom,

למה הביטוי ללא הסוגריים נחשב כאמת?. והביטוי ללא סוגריים נחשב כשקר? ולמה יש לי שגיאת קומפילציה שאני מריץ את הקוד ב-vs? #include <stdio.h> /* Initialize variables. Note that c is not less than d, */ /* which is one of the conditions to test for. */ /* Therefore, the entire expression should evaluate as false.*/ int a = 5, b = 6, c = 5, d = 1; int x; int main() { /* Evaluate the expression without parentheses */ x = a < b || a < c && c < d; printf("\nWithout parentheses the expression evaluates as %d", x); /* Evaluate the expression with parentheses */ x = (a < b || a < c) && c < d…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by SweeT_EviL,

יותר מידי שגיאות. לא מצליח להתמודד עם השפה המיושנת =]] הקוד ולאחריו שאלות: mydate.h #ifndef MYDATE #define MYDATE #include <stdio.h> #include <string.h> class MyDate { private: static const int DAY_MIN_VALUE = 1; static const int MONTH_MIN_VALUE = 1; static const int YEAR_MIN_VALUE = 1901; static const int DAY_MAX_VALUE = 30; static const int MONTH_MAX_VALUE = 12; static const int YEAR_MAX_VALUE = 2099; int _day; int _month; int _year; char *_comment; /* Checks if the date that the function gets is valid Valid: day = 1,..,30 , except febuar where day = 1,..,28 month = 1,..,12 year = 1901,..,2099 */ bool checkDate(int day, int month,…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלומות, אני משתדל ללמוד מעט מהאיטרנט בזמני החופשי, ואודה לכם אם תוכלו להסביר לי נושא שנתקעתי בו. אני כותב מחלקה של תור (Queue) שאמור להכיל סוגי משתנים שונים (Template וכו'). כחלק מכתיבת המחלקה, יש צורך בסידור (Sort) וכדי שזה יהיה אפשרי לכל סוג (Type) אני צריך שהמשתמש יוכל לספק פונקצייה שמשווה בין שני ערכים. במלים אחרות, אני רוצה שאם המשתמש יוצר תור של Struct כלשהו, הוא יספק פונקציית השוואה בין שני Struct* והמחלקה תעבוד כמו שצריך. במקרה שהמשתמש לא יספק פונקציית השוואה, המחלקה תשתמש באופרטורים הרגילים (>, < ו =). איך עושים את זה? יש דרך לשמור פונקצייה כמשתנה בתוך אובייקט של מחלקה (או משהו כזה)? מקווה שנסחתי מובן ומדויק מספיק כדי שיהיה ברור. תודה מראש *פונקציה במבנה של…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by miki_michal,

שלום , ראשית שאלה כללית,משהו לא ברור לי לגבי שפת JavaScript ברוב האתרים שאני בודק באינטרט השפה מופיעה כחלק ישומי בדפי HTML וכמעט שאין התייחסות , לתוכניות ללא שימוש בHTML, כמו כן הבנתי שיש הבדל ממשי במתודות שמתמשים בהם כאשר השימוש הוא בHTML וכאשר כותבים Script ללא שימוש בHTML האם זה נכון, איפה אוכל למצוא את השימוש בשפה ללא שימוש ב HTML , תנסו לכתוב פקודה פשוטה כמו alert ללא שילוב בHTML תראו שזה לא עובד... לשאלה המרכזית: אני כותב אפליקציה בשפת JavaScript ןשימוש בHTTPRequest ללא שילובו בדף HTML, כמו לכתוב למעשה קובץ BAT, שניתן להרצה,הבעיה שלי היא שהשרת שאני עובד מולו לא תומך ביצירת HTTPRequest אלא ביצירת אובייקט מסוג MSXML2 כאשר אני מבצע את הפקודה http.send() במהלך איתחול הש…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by nir007,

שלום רציתי מספר אתרים של קורסים של תיכנות מחשבים שבסוף הקורס אני מקבל תעודה שאני מוסמך באותו מקצוע (שפתC /VB/פסקל/JAVA) ומה הדרישות שלהם כדי להיתקבל לשם? תודה..

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. במחלקת הרנטגן של בי"ח ישנם שלושה חדרי צילום. התור מתנהל עפ"י סדר ההגעה של החולים אך יש סדר עדיפויות לסוג ההניה שמביא עמו החולה. בניתי מחלקה המייצגת את החולה (שם, ת"ז, הפניה, סוג צילום=אורך הזמן שאורך הצילום בין 1 ל-5 דקות) יש לי מחלקה לייצוג ערימה מסוג חולה. הבעיה שלי היא בלהגדיר אופרטורים של גדול וקטן, משום שהשורש בערימה מכיל את האיבר הגדול ביות לפי סוג ההפניה שהביא עמו החולה, החולה בסעיף 'הפניה' שממלא בכניסתו לתור- מכניס מחרוזת, איך אני הופכת אותה למספר int?? לדוגמא: הפניה מטיפול נמרץ בעדיפות גבוהה ביותר, אח:כ הפניה מחדר מיון, ולבסוף הפניה מרופא חיצוני. (התור מסתדר לפי סדר ההפניות- איך עושים את זה?) עוד שאלה: פרטי החולה הם בהרשאה פרטית. ועל כן כיצג מגדירים את אופרטורים…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by MrAlex,

קראתי במקור מסוים שהפיכתן של פונקציות TEMPLATE לINLINE מקטינה את ניפוח הקוד לא הבנתי כיצד? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by ה*לה,

אני בונה חלון עם תפריט. איך מוסיפים אייקון לתפריט? איך אני יודעת את הכתובת של התמונה שאני רוצה להוסיף ? איך אני יודעת את הכתובת של התמונה השמורה על המחשב שאני רוצה להוסיף ?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by SweeT_EviL,

תודה על העזרה int stricmpr(const char *s1, const char *s2) { char c1,c2; if((int)s1[0]>=65 && (int)s1[0]<=90) c1=(int)s1[0]+32; else c1=s1[0]; if((int)s2[0]>=65 && (int)s2[0]<=90) c2=(int)s2[0]+32; else c2=s2[0]; if(s1[0]=='\0' || s2[0]=='\0' || c1!=c2) return(c1-c2); return(strcmpr(s1+1,s2+1)); } char* strrchar(const char *s1, const char c) { if(s1[0]=='\0') return('\0'); if(s1[1]!='\0') strchar(s1+1,c); if(s1[0]==c) return(s1); return('\0'); } char* strstrr(const char *s1, const char *s2) { int i=0; if(s1[0]=='\0') return('\0'); if(s1[0]==s2[0]) { if(s2[1]=='\0') return(s1); while(s2[i]!=…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים