עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by xdr,

שלום לכולם, אני לומד לימוד עצמי באתר מסויים JS. אני נותן פה דוגמא של קוד שהכנסתי בקובץ ב visual studio, שמרתי אותו בתור קובץ JS על הדסקטופ ואחרי כן הרצתי אותו. הקובץ נתן שגיאה. אני בטוח שיש משהו בסיסי שחסר לי, שאולי באתר בו אני לומר הקומפיילר לא מתייחס אליו. תודה על עזרתכם, הנה קטע הקוד: [LEFT]// Write your code below! // Write your code below! var answer = prompt("Enter a number from 1-100"); console.log("test"); switch (answer) { //case answer(isNaN(answer))===true: // console.log("Error: Input is not a valid number."); // break; case answer > 100: console.log("Error: Input is higher than 100."); break; case answer < 1: console.log("Error: Input is lower …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by eliom,

אפשר הסבר על הקוד הזה איך הוא מתבצע ומה הוא אומר.תודה . #include <stdio.h> int main() { int x, y; scanf("%d%d", &x, &y); if (x = y) printf("The 2 numbers are equal\n"); return 0; }

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני מעונין להטמיע נגן בוורדפרס עם סרגל עליון וסרגל צד ובו הקבצים להשמעה, ואפשרות להזיזם עם חיצים כמו בדוגמא הבאה: http://www.taamu.co.il/?category=video&subcat=4 אשמח להתעדכן ולשמוע תשובות!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אז ככה, מסיבה מסוימת אני צריך לנסות לעשות משהו בC# ואני לא כל כך יודע איך להתחיל. יש לי תוכנה שנעשתה באמצעות windowsforms ויש לה 2 כפתורים ו listbox. ברגע שאני בוחר אפשרות מה listbox ולוחץ על אחד הכפתורים אני מקבל פלט כלשהו(זה דינאמי) לתוך textbox כזה.. עכשיו אני רוצה "לשלוט" בתוכנה הזאת ממחשב אחר באותה הרשת. כלומר, אם המחשב הראשון שעליו קיימת התוכנה הוא X והשני הוא Y, שתהיה לי את האפשרות ללחוץ על כפתור לדוגמא באפליקציה במחשב Y, ולחיצה עליו תגרום ללחיצה מרחוק על כפתור באפליקציה של מחשב X. לאחר מכן התוצאות יכתבו לתוך קובץ לוג מסוים במחשב X שאותו אני אציג כפלט במחשב Y. הידע שלי ב C# יחסית בסיסי ולא יצא לי להתעסק עם סוקטים וכאלה, אבל בכל זאת אני רוצה לנסות. אני לא מצפה לקטע …

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by RonCohen,

איך אני משתמש בTHREAD כשהפונקציה שאני רוצה להשתמש בא היא בקלאס בקובץ נפרד?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by yk1,

היי, אני צריכה לכתוב תוכנה/אתר/אחר שיתאים לכל מערכות ההפעלה (מחשב, אייפון ואנדרואיד). הוא אמור לכלול הרבה שאלונים למשתמש (בעיקר אמריקאים). ידוע לי שקבצי jar אמורים להתאים, אבל זה יהיה מלא עבודה שחורה. יש משהו יותר טוב? מבחינתי כל האפשרויות פתוחות. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by omerr01,

מקווה שזה המקום הנכון . יש לי אתר ואני רוצה להוסיף איזה קוד מסויים , ויש לי שאלה בנוגע לPHP או HTML לקוד . אני רוצה שיהיה דף באתר נפרד כאילו , עם סיסמה ואני יביא אותו כאילו לצוות שלי . ושהיה שם כפתור שיחלצו עליו זה יהפוך תמונה מה-OFFLINE ל - ONLINE . ויכתוב איזה שורה כל פעם שלוחצים על כפתור ה-ONLINE בדף הנפרד ! - אני ינסה להסביר את זה בקצרה יותר פשוט יש לי כרגע תמונה בדף הבית אני רוצה שיהיה דף נפרד שאני יביא לאנשים שאני רוצה את הכתובת שלו הוא יהיה עם סיסמה- ובתוכו יהיה פשוט 2 כפתורים ONLINE ו OFFLINE ברגע שOFFLINE ואז מה שכבר לחוץ כאילו מה שכבר מופעל שיהיה בוהק או בצבע אחר או משהו וברגע שאתה נגיד לוחץ על כפתור ONLINE או יחליף את התמונה לתמונה אחרת כאילו+ יוסיף שורה כ…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by eido300,

האם אפשר לבנות בשפת #c תוכנה שתעבוד על הדוס זאת אומרת לפני שהמערכת הפעלה עולה, כדוגמת הכלים שנמצאים בתוכנות כמו hbcd וubcd?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. איך ניתן להשיג כתובת URL בפיירפוקס ובכרום בVB6?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by shlomom,

מעוניין למלא שרת AD בשמות (LDAP) לצורך בדיקות. מעוניין ב-150,000 רשומות. אני מייצר 150,000 פקודות dsadd עם סקריפט קטן ומריץ. הבעיה שאני צריך שמות שיראו אמיתיים. יש איזו דרך להשיג קבצי שמות כלשהם ברשת ללא פרטים מזהים. סתם שמות.

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by bdoron,

ראיתי שתחת aspx יש aspx.cs חדש , אני יודע איך ליצור אותו, לוחצים על הcheck box שאתה יוצר את הform אבל אני רוצה להוסיף עוד קובץ האם זה אפשרי ליצור aspx.cs בלבד? בלי הaspx file מה שאני רוצה לעשות זה partial class ל aspx.cs file ובויזואל סטודיו שאני מחפש להוסיף קובץ יש שם cs אבל לא ראיתי להוסיף aspx.cs

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by שריה 24,

שלום! אני משתמש ב SQL SERVER, ואני מעוניין לדעת מהי הדרך הכי יעילה לבצע שאילתות, כך שהנתונים ייטענו במהירות?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Hacker1221,

אני לא מצליח להתקין את java virtual machine (פלאגין ה-java להרצת ה-applet). הקובץ פשוט לא קיים, ואני לא מוצא שום מקום שבו אני יכול להתקין את זה. מישהו יודע על קישור להתקנה?

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by Sfree,

שלום, אני לא מזמן החלטתי שאני רוצה ללמוד תכנות, קראתי מאמרים/כתבות/מדריכים, ובכל זאת, עדיין לא מצאתי את השפה שלי. התחלתי לפני כמה חודשים ללמוד שפת C, ולאחר מכן הבנתי שזה לא בשבילי... הלימודים מתישים במיוחד, לא מובנים (לפחות לאחד כמוני שמימיו לא טעם שום שפת תכנות) ולא ממש השקעתי את מיטב יכולתי בדבר. לאחר מכן עברתי לפייתון, שלמדתי ולמדתי (והתקדמתי די טוב) עד שהבנתי שאני לומד לגרסה 2, ואני צריך ללמוד לגרסה 3. ואין שום מדריך באינטרנט שמלמד פייתון 3 (בעברית). אני יודע שאני נשמע טמבל, אבל אני לא! יש לי פתיל קצר, אין לי עצבים ללימודים מפרכים.. בכל מקרה, קראתי עוד כמה וכמה מאמרים לגבי C# ו java והתלבטתי, האם עדיף להתחיל באחד מהשפות הללו (ואיזה מהם ?) או ללמוד פייתון גרסה 2 ? כמוב…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by נערי,

הוצע לי אתר/פורטל מבוסס ASP - מערכת קיימת, אמנם ישנה, אך עובדת. יש בה את כל מה שאני צריך. השאלה שלי - מה הבעיות שיכולות להיות במערכת? האם יש די טכנאים המבינים שפה זו ויודעים לבצע בה פעולות ברגע שנמסר להם הקוד? האם ישנה בעיה באחסון כזה אתר לעומת אתרים מבוססי PHP? אודה למי שיוכל להסביר את הנושא גם למי שאינו מבין גדול בתחום.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by rander1,

כתבתי echo hello@world.com | clip ושמרתי כקובץ bat בכל פעם שאני מקליק זה מעתיק לי את המלל לא הצלחתי לעשות אותו דבר בעברית שאני אקליק וזה יעתיק לי את המלל בעברית תודה

17. אני רוצה לדעת האם אפשר לקנות מערכת ניהול דומה עם טמפלט והכל מוכן שיאפשר למשתמשים הרשמה לפי דרגות וגם פרסום באתר כמו באתרים שפה קחו לדוגמה גם את המערכת שפה באתר (מערכת החדשות) http://popdownow.me/ http://moridim.me/ http://www.moridim.tv/ אני יודע שהם לא חוקיים אבל אני צריך רק מערכת ניהול דומה לבניית אתר סיקורי משחקים כי להשתמש בWORDPRESS זה לא ממש בה בחשבון כי אין גישה נוחה והכל חייב לעבור אלף עריכות לפני פרסום

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Avrum,

זה התרגיל שקיבלתי: על המשתמש להזין 5 מספרים ב-5 תיבות טקסט שונות, לחיצה על כפתור תחשב ותדפיס למשתמש את הנתונים הבאים: 1. סכום המספרים שהוזנו 2. מכפלת המספרים האי זוגיים 3. ממוצע המספרים 4. סכום המספרים הזוגיים זה הפתרון שכתבתי: protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e) { int []a = new int[5] {Convert.ToInt16(TextBox1.Text), Convert.ToInt16(TextBox2.Text), Convert.ToInt16(TextBox3.Text), Convert.ToInt16(TextBox4.Text), Convert.ToInt16(TextBox5.Text)}; int sum = a[0] + a[1] + a[2] + a[3] + a[4…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by elads11,

שלום! אני די מתחיל בשפה ונתקלתי בבעיה שדי קשה בה.(בכללי בהדפסות של צורות אני מאבד את הצפון) http://sizmedia.com/my.php?i=2zfnzjtihh4z.jpg הנה הקישור למעלה זה דוגמא למה שצריך לצאת כש num=5 ו k=2. כלומר הפונקציה מדפיסה k שעוני חול המורכבים מהמספרים 1 עד num. כאן הקוד שרשמתי: http://pastebin.com/x1D4Rk4q הקוד מורכב מ 2 פונקציות אחת זה המשולש העליון והשנייה זה המשולש התחתון. (בנתיים לא עשיתי פונקציה של k פעמים שעוני חול) אז הפונקציה של המשולש העליון טובה ועובדת, והפונקציה השנייה לא יוצאת כמו שצריך וגם המספרים הפוכים וזה בכללי לא יוצא שעון חול כמו בדוגמא. אני צריך את עזרתכם בבעיה של המשולש התחתון ובסוף איך עושים פונקציה שמדפיסה כמה שעוני חול מימין עם רווח אחד ביניהם כמו בדוגמא…

• 7 תגובות
    • 5.7k צפיות
  20. Started by יוספי,

שלום אני יודע שהפונקציה EOF מחזירה TRUE כאשר בוצע ניסיון קריאה כושל ולא כאשר מגיעים לסוף הקובץ ולכן חשוב לעשות משהו בסיגנון infile.get(c); while (!infile.eof() { outfile <<c; infile.get(c); } ולא while (!infile.eof() { infile.get(c); outfile <<c; } כי אז התו האחרון מועתק כפול, כיוון שאחרי שהוא קורא את התו האחרון הוא עדיין יכנס בריצה הבאה ללולאה אבל יש לי דוגמא שהפונקציה EOF לא עובדת כך אני יוצר קובץ grades.txt שמכיל את הטקסט 123 קטע הקוד הבא : ifstream inGrade("grades.txt"); ofstream outRoster("roster.txt"); int tmpGrade; inGrade >> tmpGrade; while (!inGrade.eof() ) { outRoster << tmpGrade &l…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by golla,

שלום לכולם, בניתי אתר ב visual studio ב-דוט נט ורציתי לדעת איך אנימעלה אותו לשרת ? ניסיתי פשוט להעלות את כל התיקיה לשרת FTP שלי אבל זה לא נותן לי להכנס לקבצים ברגע שאני גולש לכתובת. מה אני אמור לעשות ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Dimka,

שלום, התוכנה שלי מבוססת על קריאת קובץ טקסט (שורה שורה) ואמורה לשמור מילים מסוימות מהטקסט ולאחר מכן לעבד אותם. לפי איך שאני רוצה לבנות את זה, כל הנתונים שאצטרך לשמור מהשורה ייכנסו ל-struct אחד שיצביע על הבא אחריו. אני רוצה להשתמש ב-malloc כדי לשמור ולקשר אותם אחד לשני. המבנה בעצם צריך להכיל כמה מחרוזות ואולי מספרים. הבעיה כשאני מקצה בעצם זיכרון, אני מקצה זיכרון למצביעים, לא למחרוזות שלמות. אני כמובן לא רוצה אחרי זה להתעסק עם הקצאת מחרוזת ולהצביע עליה (זה יקשה על שחרור הזיכרון בסיום התכנית). קיצד נכון לעשות את זה? כרגע ה-struct שלי בנוי כך פחות או יותר: struct abc { char *a; char *b; struct abc *next; } הכי חשוב לי האפשרות לשמור מילים בתוך ה-struct עם malloc ולשחרר א…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by UltraTouch,

שלום לכולם.. נגיד שכרגע אני בונה דף ואני רוצה לעשות לו תחתית למטה כגון: (ראו קובץ מצורף ראשון) אז סתם נגיד עכשיו עשיתי תמונה של כל החלק התחתון(הכחול עם הצרו קשר בצד) סתם תמונה לא שיהיה לינקים או כפתורים.. אז איך אני ממקם אותה שתמיד תיהיה ממש בחלק התחתון של הדף ולא משנה באיזה מסך אני משתמש?

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by MrAlex,

יש לי שאלה כללית,ב-headers אני רק מצהיר או שאני גם מכליל את התוכן של פונקציות (לדוגמא).אם אני רק מצהיר(בקובץ xxx.h) אז את התוכן של הפונקציות אני עושה בקובץ xxx.cpp נוסף ובו נמצא התוכן של הפונקצייה(בנוסף לקובץ הכולל את פונקציית הmain) תודה רבה על המענה אשמח להסבר או להפניה למאמר\מדריך\קטע המסביר על זה שוב תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by One Man Army,

התשובה צריכה להיות row=1 row=2 row=3 אצלי יוצא כל הזמן no כאשר אני מוריד את הwhile השני, התשובה שאני מקבל תקינה. כאשר אני מוריד את הwhile הראשון ומדפיס סכום כדי לבדוק שהתוכנית גוזרת נכון, זה גם תקין אך ביחד משום הם לא עובדים. #include<stdio.h> void main() { int mat[4][4]={{1,3,7,5},{3,2,35,8},{2,5,6,8},{3,6,5,16}}; int vec[3]={16,21,2},sum,sum2,s,s2,i,j,flag; flag=0; for(i=0;i<4;i++){ sum=sum2=0; for(j=0;j<4;j++){ while(mat[i][j]!=0){ s=mat[i][j]%10; sum=sum+s; mat[i][j]=mat[i][j]/10; } while(mat[j][i]!=0){ s2=mat[j][i]%10; sum2=sum2+s2; mat[j][i]=mat[j][i]/10; } } if(sum==vec[1]){ …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים