עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. התחלתי ללמוד html, ואני רוצה לפתוח לעצמי אתר... הייתי רוצה לדעת איך אני יכול עושה לפריים, שהרקע שלו יהיה חצי שקוף, ואני אראה דרכו את הרקע המקורי של האתר. יש למישהו פתרון?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by N N C,

שלום לכם אנשים יקרים... יש לי בעיה עם תוכנית C שכתבתי, התוכנית אמורה לקלוט חשבונות בנק של אנשים לתוך רשימה, והיא עובדת כך: כאשר מפעילים אותה היא מבקשת ממך להכניס פקודה, כאשר מכניסים פקודת new מתקבל מסך שמאפשר לך להקליד את הפרטים של החשבון (מקלידים הכל בשורה עם רווחים) כאשר לוחצים אנטר החשבון נקלט. ואז אמורה להופיע שורה המבקשת ממך שוב להקיש פקודה. הבעיה היא שהשורה הנ"ל מופיעה פעמיים משום מה, וזה קורה אך ורק לאחר פקודת new. צירפתי לכאן את הקוד כאשר כל החלקים הלא רלוונטים לפקודת new הוכנס לתוך הערה ולמעשה השארתי רק את החלק הבעייתי, הקוד המצורף תומך רק בפקודת new שכן רק היא הבעייתית ואין צורך בהעתקת כל הקוד, הקוד ניתן לקימפול ובדיקה. שימו לב הפרוצדרות שיוצרות את הבעיה הן newA…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Astralk,

שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד שפת תכנות, שהמטרה שלי היא פיתוח תוכנה בסביבת ווינדוס... יש לי ידע בפסקל, וזהו אני רוצה שפה שימושית.... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני מנסה לשים SlideShow לדף RTL וזה לא הולך טוב...יענו הגלילה של הדף לצדדים נמשכת הרבה מעבר למה שצריך, ובנוסף יש רווח גדול בלתי נראה כזה מתחת לSlideShow (אבל זה לא נראה לי שקשור לזה שהמסמך RTL). הנה הדף עם הבעיות שמתרחשות: http://planet.nana.co.il/yona2/AH/Example.html בעיה נוספת שיש לי זה עם Forms - אני מנסה לבנות דף יצירת קשר שהשדות קלט (Forms) שלו ייראו בדיוק ככה, ואין לי מושג איך הם שינו את הגדלים ואיך הם עשו שכל השדות קלט יהיו מבחינת הרוחב בדיוק אותו דבר...הרי כל סוג שדה קלט משתמש בשיטה אחרת לציון הרוחב ואז יוצא שהרוחב שונה טיפ טיפה אבל עדיין שונה...שבתגיות HTML לא מצאתי אפשרות לשנות כמו שעשו פה: http://lamir.co.il/contact.asp ככה נראה הדף שאני בניתי ורוצה לשנות: htt…

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  5. Started by omfir,

אהלן,יש לי בעיה קטנה בפתרון שאלה. מה שנתבקש מהשאלה זה לבדוק שארית של מספר אקראי בין 0 למיליון ובדוק אם שארית 7 בספרותיו שווה לאפס אז יודפס בום. לצערי לא מצאתי דרך לבדוק את שארית ספרות של מספר אקראי בין 0 למיליון,ברור שאפשר ללכת לפי עשרות וכו' אבל אולי יש דרך יותר יעילה?. תודה,עומר.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Nissim Siyahu,

היי, נתקלתי בבעיה בהמרת מחרוזת למספר, ע"י שימוש בפונקציה הזאת : אך משום מה הפלט לא תקין, למשל בהכנסת קלט מחרוזת של 765 הפלט 7612 כלומר היא מבצעת פעם נוספת את הלולאה, מגיעה ל7650 ואיכשהו מחסירה 38, ככה זה לגבי כל קלט שאני מכניס, אשמח לעזרה.

7. שלום, המטרה לקבל ולנתח מיילים שמגיעים SMTP לדוגמה לפלטר לפי שולח, נושא וכדומה דרך CMD או API אחר ??

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by shlomom,

מעוניין למלא שרת AD בשמות (LDAP) לצורך בדיקות. מעוניין ב-150,000 רשומות. אני מייצר 150,000 פקודות dsadd עם סקריפט קטן ומריץ. הבעיה שאני צריך שמות שיראו אמיתיים. יש איזו דרך להשיג קבצי שמות כלשהם ברשת ללא פרטים מזהים. סתם שמות.

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. צהריים טובים. אפשר חוות דעת על 2 ספרים ללימוד ג'אווה שמצאתי? הראשון הוא חושבים ג'אווה של ברוס אקל והשני ספר של זיו איילון וזהר עמיהוד. מישהו מכיר? ואם אפשר המלצה לספר של פייתון וג'אווה נוספים? תודה

10. Started by אתי :),

מישהו יכול לעזור לי...? איך קולטים מחרוזת עם רווחים ב-C אם אני כותבת ככה: char str[100]; cout<<"please enter you string\n"; cin>>str; cout<<str; ואני מכניסה 2 מילים אחת אחרי השניה בהדפסה זה מדפיס רק את המילה הראשונה. מה עושים?!?!?!

• 7 תגובות
    • 12.5k צפיות
  11. Started by roxnity,

אהלן, מישהו יכול לכתוב איזו תכנית שיכולה לקבל קובץ, לקרוא אותו ולשכתב ? (נאמר אם זה טקסט עם אותיות קטנות אז זה יהפוך את האותיות לגדולות ולהפך) // אם אפשר, הסברים על התכנית יעזרו מאוד ! .

• 7 תגובות
    • 6k צפיות
  12. Started by D@nny,

שלום לכולם, התבקשתי לממש את שלוש הפונק' הבאות : void *aligned_malloc(size_t size, size_t alignment); void aligned_free(void *ptr); void *aligned_realloc(void *ptr, size_t size); עליי להשתמש בפונק' malloc, realloc, sizeof ו free בלבד כאשר הפרמטר alignment חייב להיות חזקה של 2. מימשתי את שלושתן ובמשוב שקיבלתי נאמר לי כי בפונק' aligned_realloc אני לא משמר את הבאפר המקורי שהוקצה במקור. צירפתי קובץ עם המימוש (ניסיתי להשתמש ב# אבל משום מה זה יוצא מאוד לא מסודר) אני אודה אם תוכלו להסביר היכן הבעיה.

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  13. Started by shoshana,

איך ניגשים מדף js אחד לפרמטרים של דף js אחר. חשוב לציין שדף הaspx של הראשון(ראש המסך) מכיל את השני בתוכו בתור חוצץ.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני רוצה להכניס כמה קבצי CSV שיש לי לתוך קובץ אחד, ושכל CSV יהיה בתוך Sheet נפרד. (את הנתונים שלי אני יכול לארגן בכל מיני צורות), ככה שעם מישהו מכיר דרך כל שהיא שיגיד אני כבר אבצע את ההמרות. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מי שזוכר אותי מהדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=501528.30 יש לי עוד התלבטות לא פשוטה. שנה הבאה אני עולה לכיתה י',אצלנו חוץ ממגמה רגילה (פיזיקה/כימיה/ביולוגייה) אתה יכול לקחת בנוסף מגמת-על (מחשבים,מוזיקה,רובוטיקה,ערבית וכ"ו). עכשיו ההתלבטות שלי היא כזו-האם לקחת מחשבים או רובוטיקה?. מצד אחד,הקטע של הרובוטיקה נראה ממש מגניב,ללמוד איך לבנות רובוט,לסרטט ולתכנן (וללמוד קצת אלקטרוניקה ולוגיקה על הדרך)-אני ממש אוהב את הרעיון. מצד שני-גם תכנות אני אוהב,וזה עלול להיות חשוב לעתיד. יש לי 3 שאלות: 1)יש דברים בחומר הלימוד שאני לא אלמד כ"מתכנת חובב" (כמו עצים בינארים,אלגוריתמים וכ"ו) 2)כמה מגמת מחשבים קריטית ללימודי הנדסת תוכנה באוניברסיטה? 3)מה אתם אומרים-למה לל…

• 7 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. אני בונה משחק דומינו, המורה שלי אמר לי לבנות DB למשחק. הבעיה היא שאני לא יודע איזה DB אפשר לבנות למשחק דומינו.... יש לכם רעיונו?

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  17. Started by zvika.e,

שלום. יש לי טבלה של סטודנטים לדוגמא, ואני צריך לכתוב שאילתה ב SQL שתחזיר לי את כל הסטודנטים שהאות הראשונה שלהם היא בין A ל L. איך אני כותב את זה? אני יודע כעיקרון איך לעשות את זה ע"י WHERE (Students.name) Like 'A* ואפשר לעשות את זה על כל האותיות עם OR מפריד. אין דרך קצרה יותר? תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by sharvit,

כחלק מאתר שאני מקים אני צריך לעגל פינות של תמונה. הכוונה שבמערכת ניהול תוכן יש את המערכת חדשות שהדף הראשי כל הזמן מתעדכן בכתבות חדשות שמעלים. עכשיו לכל כתבה הכתב מעלה תמונה, התמונה שהוא מעלה היא תמונה רגילה עם פינות רגילות, את התמונה הזאת אני צריך להציג באתר עם פינות מעוגלות. חרשתי על גוגל בניסיון למצוא פיתרון פשוט בHTML, CSS או בג'אווה סקריפט ולא מצאתי כלום, זאת בעיקרון ההעדפה כמובן אם אפשר בדרך הזאת אשמח אם תעזרו. אם לא אז גם בPHP אני מאמין שבטוח יש אפשרות לעשות את זה עם GD. אם מישו יוכל לכוון אותי לפונקציות שיעזרו לי אני אשמח. תודה, אבי שרביט.

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by Styx,

שלום אני די חדש ב C וקיבלנו תרגיל כזה: קלוט מספר תלת ספרתי אם הספרה זוגית הגדל באחת אם הספרה אי זוגית הקטן באחת למשל 376 יהפוך ל267 ו649 יהפוך ל 758 ורציתי לדעת אם יש IF אחד שמכיל את כל האפשרויות (אחד אני יכול לעשות אבל זה נראה לי עודף עבודה) and\or\not

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום יש כאן בחור שיודע טיפ טופ את שפת התיכנות ++C

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  21. Started by א,

כשאני מקמפל את הקובץ המצורף בסיומת cpp, הקוד מתקפל (למעט כמה אזהרות). כשאני משנה את הסיומת ל c, מתווספות אינסוף אזהרות והקוד לא מתקפל. למה זה קורה? אשמח לעזרה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by robicon,

אני צריך לכתוב תכנית שמקבלת כארגומנטים של שורת פקודה 1,0 או 2 שמות של קבצים. אם מופיעם 2 שמות של קבצים אז הראשון הוא קלט והשני פלט אם שם קובץ אחד אז הוא יהיה הקלט והפלט יהיה סטנדרטי ואם אין שם של קובץ אז קלט ופלט סטנדרטי. איך אני יכול לדעת כמה שמות של קבצים יש? צריך לבדוק ב [] argv* ? ואם כן אז איך אני בודק שם? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by SUBX2,

יש לי לדוגמה img בשם img_car יש לי לחצן בשם cmd_s מה אני צריך להוסיף לתמונה כדי שלוחצים הלחצן יציג ויסתיר את התמונה תודה לכם...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Eviljelly,

שלום אני רוצה ליצור אובייקט דפדפן מוקטן שיציג לי תוכן של אתר (מעין preview) אבל בגודל קטן (ומשתנה) . אני משתמש כרגע ב c# בעזרת האובייקט webbrowser , לא מצאתי בתכונות שלו משהו שיעזור (בסגנון fit to scale) חשבתי לנסות לשמור את האובייקט בתור תמונה ולהציג אותו אבל אני לא ממש יודע איך לממש את זה . אשמח להדרכה קלה תודה .

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  25. יש למישהוא מדריכים שמסביירם את עקרונות ה memory pooling and memory management ואיך משתמשים בהם? אפשר גם באנגלית. תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.