עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אורח גילדו
    Started by אורח גילדו,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב לגרפיקאי. לא משהו מפלצתי מדי, אבל אין הגבלת תקציב ממש, כך שאני מעדיף ללכת על משהו איכותי. עבודות גרפיקה סביב פוטושופ בעיקר ושאר התוכנות של InDesign, אבל פחות רינדור וידאו ותלת מימד כבד. הנה משהו שבניתי מהאתר של KSP, אשמח לקבל חוות דעת, וכל הערה/הארה תתקבל בברכה כמובן. תודה מראש! http://i.imgur.com/LRGPg4C.jpg

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שיהיה כולל צורב DVD, שיהיה מבוסס קונרו.... לא צריך מקלדת\עכבר\רמקולים. תודה מראש =] עריכה: עדיף מארז יפה של טרמלטק, אולי הסופרנו...

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, מחפש המלצה למחשב נייד להורים שלי. שימוש משרדי שוטף, אופיס ואינטרנט בלבד. לא צריכי תוכנות כבדות או עיבוד גרפי מתקם במיוחד. מסך גדול ומקלדת נוחה. מחפשים משהו שיחזיק הרבה שנים ויהיה רלוונטי מבחינת ביצועים גם בעוד שנים. סביב ה-3000-3500 ש"ח. גמישים קצת במחיר. אמרתי להם שלדעתי לשימוש בסיסי אפשר למצוא מחשב טוב במחיר זול יותר. מה דעתכם? תודה. עריכה: המליצו להם על HP ProBook 470 G5 2XY59ES. איך הוא? https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=965991

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by oshoman,

מחפש מחשב לעבודת Autocad בעיקר חובה- I7 זכרון 32 Ssd להפעלה קטן פלוס דיסק אחסון או לסירוגין ssd גדול מספיק. כרטיס מסך לפחות 4g זכרון גודל 15.6 אינצ תודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by idos123,

היי , אני עומד להזמין את המפרט הבא (שמורכב מחלקים משני חנויות שונות - ZIGZAG ו KSP ) ואני אשמח אם תוכלו להבהיר לי כמה דברים שאני עדיין לא סגור לגביהם . תחילה המפרט הוא : מעבד : intel 2500K BOX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_1198&products_id=14312 לוח : GigaByte GA-PH67A-UD3-B3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14931 זכרונות : http://www.gskill.com/products.php?index=239 ‏DDR3 1333Mhz‎ - ‏2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel ‎ כ.מסך : ‏GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E GIGABYTE http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3530&dl=#ov ספק: ‏500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan P…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Doron G,

שלום רב לכל חברי הפורום! . מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ואינטרנט בצורה חלקה ומהירה., תכני HD,משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.SIMS 3 PES 2013 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב מיועד לעבוד בהגדרות רזולוצייה גבוהות 3. הא…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by anbsrhe12,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200-300 שקלים, אם יש משהו טוב יותר בעלות שקלים בודדים אני אשמח לראות אותו. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד בעיקר לצורכי לימודים של סטודנט בעיקר הרצת מצגות וורד, עבודות ומעט מאוד משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:LOL יהיה המשחק הכי כבד שאשחק במחשב. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by gggil,

אהלן רציתי לדעת כמה המחשב שלי שווה למטרות מכירה/שדרוג. Gigabyte p43-es3g Sapphire HD4870 500MB DDR5 Intel Q9450 12mb Ninja scythe cooler Adata DDR2 8 GB 800Hz/1200Hz ( לא סגור על התדר של הזכרונות אבדוק עוד רגע)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by barbaresh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 אם זה באמת נחוץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן, BF4 TITANFALL ודומיהם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 אינצ' 1980-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני יכול לשחק על הגדרות בינוניות אבל מעדיף גבוהות ללא פגיעה משמעותית ב-FPS 3. האם יש …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי חבר'ה. אני לא כל כך מבין במחשבים, הפעם האחרונה שבניתי מחשב גיימינג הייתה ב2012 ומאז הכל השתנה. אשמח מאוד לייעוץ במפרטים, תודה! התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות ה2600-2800, מעדיף לא לחרוג. מתי מתוכננת רכישת המחשב? השבוע מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): חשוב לי מאוד לקבל הרבה fps בcsgo. זה המשחק היחיד שאני משחק, ובתכלס המחשב הזה נבנה רק בשבילו. המחשב שלי כרגע מריץ בקושי על 100fps, וזה בעיה:( כל שאר הצרכים נעשים על מחשב נייד ועל הps4. האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): (מידע על המהרה ניתן למצוא כאן) לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? ל…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by idan_avni,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 500 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: the witcher 3,watch dogs,the last of s ועוד משחקים שיצאו בעתיד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אז ככה, לאחר מספר שנים בהם לא כל כך עקבתי ועסקתי בתחום המחשוב והגיימינג (לימודים, זוגיות והחיים הפשוטים בישראל) הגיע הזמן לרענן קצת את השורות ולתת למכונה העייפה שלי BOOST חדש של כוח. ברשותי מחשב ישן בעל הרכיבים הבאים: לוח אם: gigabyte ga-ep45-ud3l (סוקט 775) מעבד: Intel Q6600 Quad core זיכרונות: ocz ddr2 866mhz 2GBx2 + Ocz ddr2 866 Mhz 1GBx2 כרטיס מסך: Nvidia Geforce 285Gtx שאר הרכיבים לא כל כך משנים. לאחרונה הלוח התחיל לעשות בעיות וכנראה שסופו קרב. בזמנו המחשב היה מצוי ב-OC ובוא נאמר שמלכתחילה מעבדי הQ6xxx למיניהם לא הצטיינו בקרירות. בכל מקרה, אני מעוניין להעיף את הלוח, המעבד והזיכרונות ולשדרג לרכיבים יותר מודרניים. בניגוד לזמנים עברו, אני כמעט ולא משתמש במחשב לגיימינג …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Joh,

1. מה התקציב המקסימאלי? -3500-4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימולטורים, משחקי אסטרטגיה, משחקי מבט גוף ראשון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש כרגע מסך מדגם LG W2343T -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? באיזור ה-4500 עד 5000 ש"ח, ניתן לחרוג במידה ואכן משתלם וכדאי לעשות זאת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם תגידו שאכן משתלם וכדאי מאוד לחרוג אז ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי יהיה גלישה באינטרנט ושימוש ב-KODI. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב-KODI. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שימוש קל אם בכלל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש צורך …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני רוצה לקנות מחשב שעיקר השימוש שלו הוא גיימינג, ואני לא יודע אם חייב שיהיה במחשב כונן SSD וצורב די וי די האם הרכיבים האלה הם חובה במחשב גיימינג?

16. היות ויש לי 6800gt חיפשתי לוח שמכיל חריץ agp וגם חריץ pci-e בשביל האפשרות לשדרג כרטיס מסך בעתיד. ההעדפה המקורית שלי היתה לוח 939+agp+pci-e +venice 3000, אולם לא מצאתי כזה עבור מעבד amd. בתור gamer מה שחשוב לי זה כרטיס המסך והאפשרות לשדרגו, משום שידוע לי שהגורם שהכי קריטי בהרצת מישחקים הוא כרטיס המסך ולא המעבד, כך שפניתי לכיוון intel. ומצאתי לוח שעונה לכאורה לדרישות asua vintage pe2 חיפשתי ביקורות מקיפות על הלוח אם הזה : mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1428&lg=0 www.linux-tested.com/results/asus_vintage-pe2.htm newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16856110035 אולם לא מצאתי וזה הדליק אצלי נורה אדומה שאולי מדובר באיזה מוטצייה עם ביצועים עלובים אולם לא מצאתי…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, אני רוצה לרכוש מחשב חדש, יש מקום מסויים שמציע מחירים טובים בעקבות הבלאק פריידי? כמובן חייב להיות מארץ בגלל נושא האחריות

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by SHARON2016,

חברה מה קורה יש לי מעבד I7 4790 TRAY וכרטיס מסך GTX 970 ואני רוצה הרבה זמן לשדרג ל1080TI שיגיע בקרוב השאלה שלי האם המעבד הזה מספיק חזק ולא יגביל לי את הכרטיס אז אם משהו יודע בוודאות ולא בהשערה אשמח מאוד לקבל תשובות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by yyrruu,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג בכלל מ4000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, שיריץ את כל הfifa בשנים הבאות וכדומה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD, מסך Dell P2312H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

20. Started by wArezm0n,

היי, ככל הנראה כיום אני ארכוש את השילוש מאחר ולא קיבלתי תשובה בפורום האחר אני שואל פה. דרישה:שילוש (מעבד,ראם ולוח) למטרת עיבודים גרפיים(Photoshop,AutoCAD), צפייה בסרטי HD ושימוש עם Front End כמו XBMC,ושימוש למטרת הקלטות (אולפן בייתי),הפקת למוזיקה,מיקסינג וטראקינג עם תוכנות כגון קיובייס ופרו-טולס (ברקע ירוצו הרבה טאבים פתוחים של דפי אינטרנט) בקיצור ולעניין מדובר במולטי טאסקינג מסיבי חשוב לציין שפעולת הקלטה ועריכה גרפית לא ייעשו בו-זמנית אך ייתכן ותהיה צפייה בתוכן HD תוך כדי עריכה גרפית,או תוך כדי הקלטה. *חשוב שהמערכת תהיה שקטה עקב נושא ההקלטות! (המארז שקיים כרגע שקט מאוד לכן חשוב שהמעבד והלוח יהיו שקטים) *המערכת תהייה פעילה כמעט כל הזמן לפעמים ללא כיבוי של 3-4 ימים לכן חשו…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by prozaq,

מפרט למשחקים הכי חדשים וסרטים מה אתם אומרים ? מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤865 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: MSI P45 NEO-F 7.1 1GLAM מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤643 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 1 - מחיר: ¤41 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: 750GB 32MB S2 SEAGATE כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤995 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black כמות: 2 - מחיר: ¤128 וסתם שאלה איך המסך הזה : AOC 2217PWC 22 אינץ' תוד…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by urich,

מה אתם אומרים על המפרט הבא למחשקים ושימושים כללים (OFFICE, עריכת תמונות וכו') מחפש שקט ואמינות: מעבדי ‏AMD‏ 730 = Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE GA-880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a = 435 זכרונות‏ DDR III 1600Mhz 450 = 2x2GB Mushkin Stiletto Edition Dual Channel 996947 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E = 1040 דיסקים קשיחים‏ Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ = 295 מאווררים וגופי קירור‏ Scythe Grand Kama Cross CPU Cooler = 150 ספקי כוח‏ SeaSonic 400W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-400ET (Oem) = 265 סה"כ 3365 המחשב מKSP (אני ירושלמי וקניתי מה…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by yapis,

לאחר שחיפשתי באתר כל מיני כיוונים ראיתי שהרבה אנשים ממליצים על מחשב זה. המחשב הזה מאוד מצא חן בעיני. חיפשתי באתרים וראיתי מפרטים שונים ראיתי שיש אותו בגרסת I5 וגם I3 אני לא מבין במפרטים אז על מה יש לשים דגש במחשב זה?..ואיזה מחשבים דומים יש לכם להציע?

24. Started by zancoil,

שלום לכולם, אתמול מת לי ההארד דיסק במחשב הישן אז החלטתי כבר לקנות מחשב חדש(הישן כבר כמעט בן 7.5) התקציב שלי הוא עד 3000 שקל עם חריגה ל3500(לא כולל המסך) . עיקר השימוש במחשב הוא: הרצה של - WINDOWS 7(יש לי כבר את הדיסק אז אין צורך ברכישה שלו) - גלישה באינטרנט. - מידי פעם עבודה עם פוטושופ - לא הכי קריטי אבל משתמש מידי פעם אז כדאי שאוכל להשתמש בצורה טובה. - תכנות בVISUAL STUDIO - שתכלס זה החלק הכי כבד לדעתי - הכרחי אבל אם ההבדל במחיר הוא בשמיים אז אני מוכן להתפשר על ביצועים נמוכים יותר. - אין לי צורך בצורב ועניינים כאלה - את זה אני אקח מהמחשב הישן. - כרטיס מסך עם יציאות לטלויזיה - המחשב לא נמצא בחדר שישנים בו או משהו - כדאי שיהיה שקט אבל לא אם זה תוספת רצינית במחיר/ביצועים. …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם, אני עוד מעט מתחיל תואר ראשון במדעי המחשב ורציתי לקנות לתואר מחשב טוב ועמיד שיחזיק לי לפחות 3 שנים ואולי יותר ובגלל זה התקציב הגדול * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, ד?) לימודים * גודל המסך? 14-15 אינץ' עדיפות למאט * רזולוציית המסך?FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת הכי נוחה, מוארת, אם מתאפשר עדיף אפילו שיהיה את הפטמה שיש בלנובו THINKPAD * משקל רצוי? גג 1.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוךחשוב לי מאוד זמן עבודה ארוך ז"א בין 6-9 שעות בעבודה רגילה.. של גלישה קצת תכנות ואולי סרט או שניים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות USB3 לפחות 2 יציאות * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח 128/256 SSD * כונן אופטי? אין צורך *…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים