ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום הרכבתי את המפרט הזה ורציתי שתגידו לי מה דעתכם עליו מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך אבל לא אכפת לי להגיע למקסימום ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים שהילד יהנה ממשחקים כמו שצריך א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקי FPS בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי שאפשר בתקציב …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , דפדפתי השבת בפורום מפרטים ולא מצאתי משהו שיתאים לתקציב שלי . גם במפרטים מומלצים יש מפרט ב-2000 ש"ח (ללא מסך) אך את הלוח של אלבטרון אני לא מוצאת במחיר הזה ... יתכן שכבר לא מוכרים אותו כמעט . בכל מקרה , אני צריכה מחשב בסיסי לגלישה באינטרנט , קצת אופיס ובעיקר עבודה על תוכנת CUBASE , REASON (עריכת מוזיקה) . מניסיון עם התוכנה בפנטיום 4 3.0Ghz ו-1 ג'גה זיכרון היא עבדה מצויין . המחשב כבר שבק והמסך גם ישן CRT (אין כבר אחריות על שניהם) . מצאתי מפרט שנכנס לתקציב שלי . עם קצת שידרוגים שהדגשתי ..מהמבצעים באתר של KSP . מעבדי ?AMD Sempron 2800+ (s754) לוחות אם למעבדי ?AMD ASROCK K8NF6G-VSTA s754, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR 400 1GB Twinmos דיסקים קשיחים Hitachi Des…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הזה יהיה רק למשחקים, הוא צריך משהו בלי הסתבכויות כי הוא בקושי מבין משהו, הוא צריך לוח אם שלא צריך עידכוני ביוס, ושיהיה בלי בעיות, צריך מסך 17" שטוח (משהו פשוט, רק לא של MAG), לא צריך רמקולים, ולא צריך כרטיס קול מיוחד, ולא צריך עכבר ומקלדת, בקיצור רק המחשב עצמו והמסך. תודה מראש. ;D
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לקבל מכם חוות דעת לגביי המפרט הבא: מעבד : 2.66GH 8MB CORE I7 QUAD I920 1366 לוח אם : X58 PRO-E 7.1 1 GLAN MSI כרטיס מסך :GeForce 220GT 1G Gigabyte דיסק קשיח : 500GB SATA2 16MB WD זכרון : Value Geil 3X1GB DDR3 1333MHz ספק כוח : FAN 12cm LiterPower 600W Thermatke זה מחשב שאייבורי הציעו לי. אני צריך אותו בעיקר להרצת שרתים וירטואלים עם VMWare, בנוסף גם שיתאים למשחקים אבל לא למשחקים כבדים מדי - אני לא גיימר אבל אם כבר קונים מחשב חדש אז לפחות שיחזיק משחקים רגילים. זהו בעיקרון. מה אתם חושבים? אני קצת מתלבט לגביי הלוח של MSI, אני לא לא יודע אם זה רעיון טוב לקנות כרטיס מסך של GIGABYTE ביחד עם לוח אם של MSI. אני גם לא יודע עד כמה MSI נחשבים טובים מבחינת לוח אם. מחכה…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המפרט שבניתי לא יודע מי יודע כמה הוא טוב והוא חרג לי גם קצת מההקצבה של הכסף: מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Tray ₪506 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7500ay לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ₪220 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ₪216 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB 1600Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪283 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL9S-4GBRL כרטיס גרפי Asus ATI Radeon HD5570 Silent 1024MB DDR2 PCIe ₪445 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=18651 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪95 כמות: 1 http://www…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אודה להמלצתכם בבניית מפרט למחשב רב שימושי 1 התקציב המקסימלי? 4K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - פיתוח,בסביבות שונות, מוצרי Office, משחקים , עריכת ווידאו א) התוכנות העיקריות. VS, RAILS, מוצרי ADOBE ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1980X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? עתירי גרפיקה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב נועד למשחקים לפוטושופ ו3DSMAX יש לי מסך 19 אינץ (lg 1970hr) וגם מארז COMPUCASE של HEC וזה המפרט שעליו אני חושב : לוח אם : 559¤ - לוח ג'יגהבייט GA-P35-DS3L זיכרון : 465¤ - PLT 2G KIT DDR2 800 OCZ כ.מסך : 1600¤ - MSI NX8800GTS 320MB OC ספק כח : 350¤ - LED 12CMF500W REAL EZCOOL דיסק קשיח : 330¤ - 250GB 16MB SATA2 WD מעבד : 960¤ - E6750 סכ"ה: 4264¤
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד, חשבתי על dell Inspiron N3010 i3-380M כיוון שהוא זול יותר (2630) וחזק יותר יחסית מהמתחרים שלו מחברות אחרות. בנוסף אם יש המלצות על ניידים אחרים אשמח לשמוע. אני מחפש מחשב בעיקר לגלישה באינטרנט וסרטים אבל גם חשוב לי שיוכל להריץ תוכנות כמו VMWARE עם שרתים עליה כי יכול להיות שיהיה לי שימוש כזה בו, בנוסף יהיה נחמד גם אם אפשר יהיה להריץ עליו משחקים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני רוצה מפרט שיוכל להריץ ווינדוס ויסטה בצורה טובה, ובכל זאת משחקים ברמה הגבוהה. דרישות שלי הן מחשב ללא OC זכרון של 2 גיגה לפחות הארד דיסק עם או בלי רייד, אני לא יודע עם עדיף. כונן די וי די וצורב די וי די לא צריך מסך, עכבר, אבל צריך מקלדת טובה. רמקולים שיהיו טובים למשחקים וסרטים. מארז שיהיה מעוצב יפה, אנ יאוהב את השטויות האלו...לא רוצה מארזים כמו HEC אגב אני לא צריך מסך... מה נשאר עוד...לוח אם טוב..בסה"כ אני רוצה מחשב שיחזיק מבחינת ביצועים וביצועים גרפיים לשנתיים מינימום.. ויריץ משחקים ב- HIGH DEF אם יש הצעות תפרטו ואני אשמח לקרוא ולהגיב. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכל מקרה, נתקלתי בכתבה, אז לידיעתכם .... https://www.ynet.co.il/digital/reviews/article/bknmituzj
-
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אנחנו מחפשים מחשב נייד ביתי עד 3000 ש"ח שיהיה נוח לשימוש, שיענה על דרישות ביתיות של גלישה (דיי מרובה) ומידי פעם על גרפיקה (פוטושופ וחבריה..) ראיתי את המחשב הנ"ל אך אינני יודעת אם יספיק. http://fre.co.il/items/1299537#Image_1 אשמח לקבל הצעות נוספות. שיר
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש - לוח אם באזור ה 400-500 שח - מעבד באזור ה i5 גבוהה(הגירסאות החזקות) או i7 נמוך(הגירסאות החלשות) לפי מה שראיתי הם בערך באותו מחיר.. - זכרונות 16gb שיהיו משתלמים יחסית לזכרונות האותו סוג\גודל וטובים * לא מעוניין לבצע אוברקלוק תודה מראש לעוזרים\מגיבים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שבמפרט: לא כולל SSD asus g53jw 320 GB 8GB RAM 15.6 FHD core i7-740qm nvidia geforce gtx460m במצב שמור מאוד אם זה משנה. נקודות נוספות: כמה זה יפחית במחיר אם אמכור אותו עם 4GB RAM כמו כן האם יש הבדל אם המחשב ימכר עם 320 או 640 GB להארד דיסק.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בואו נראה ... AMD Athlon II 640 quad core 3.0 ghz לוח אם gigabyte GA-880GA-UD3H עם כרטיס מסך משולב, sata 3, USB 3.0, וכל הקשקושים הרגילים בלוחות ה"מתקדמים" רק בלי להגזים. 16 גיגה זיכרון של G.skill במהירות 1333 מגהרץ - 4 יחידות של 4 גיגה כרטיס מסך של MSI נראה לי, גרסת OC, הכרטיס עצמו הוא 8800GT מעולם לא עבר האצה מעבר להגדרת היצרן, 2 יציאות DVI ויציאת SVIDEO אנאלוגית. 2 דיסקים של 500 גיגה של WD בני כמה שנים, מדגמי AAKS , ללא בעיות. מהירות 7200, 16 מגה קאש. צורב של ASUS, עובד מעולה, עם קושחה מותאמת לצריבת דיסקים לXBOXים למיניהם. audigy platinium עם פאנל קדמי עם יציאות מוגברות וחיבורי מידי/שמידי/firewire וכל הקשקשת - אין את השלט, אבד כשעברתי דירה. ספק TT 460W בן מיליון שעבר ש…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם הלפטופ שלי (IBM T43) מתיישן והחלטתי להוסיף לו מתחרה בדירה - מחשב נייח! אני מבקש את עזרת חברי הפורום בהרכבת מפרט בעל הדרישות הבאות: 1. התקציב שלי הוא 2650 ש"ח במזומן. אולי אני אצליח לחרוג, אם כן אז לא בהרבה 2. מטרות המחשב: מטרה עיקרית - לימודים (גלישה ואופיס בעיקר). מטרות משניות - משחקים (לא דרישות גבוהות מדי) וצפיה בסרטים 3. ציוד היקפי: אין צורך (גם לא במסך) אבל אם אתם מכירים חנויות שבהם קונים ומקבלים מתנה רמקולים/מקלדת/עכבר אני אשמח 4. דבר ספציפי שאני לא צריך במחשב: כונן דיסקטים, הארד דיסק גדול מ-320 גיגה גם לא 5. העדפה לחברה או חלק מסוים: אני מעוניין בכרטיס מסך של ATI ולא Nvidia - זה מה שיש לי עכשיו ואני יותר ממרוצה מהחברה 6. קירור: א…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב:4700ש"ח מטרות המחשב :למשחקים כמו NFS FIFA Hitman וכדומה וגם לICQ מסנג'ר ואינטרנט כמובןם לא דרוש ציוד הקפי. צריך צורב . ולא אני לא צריך מערכת התקנה חוקית ;)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, מעוניין במחשב בלבד ,מתלבט בין HASWELL 4770K וIVY 3770K. אודה מאוד להצעות היות ויש לי אפשרות להביא חלק מהדברים מארה"ב 1 מה התקציב המקסימאלי? 6500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ( לא בביצועים),לא מעוניין במותגים לא ידועים/חדשים בשוק. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג כלפי מטה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,פוטושופ כבד,עבודה משרדית ,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל מה שצויין למעלה - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS המופרסמים והכבדים ש…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן מה המצב אני צריך מחשב לא משנה מבוסס אינטל (רק אינטל!) לא כולל מסך המחשב ישמש למשחקים,סרטים,שירים,אינטרנט ולא לאובר קלוקינג... תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי LENOVO T61 שמריץ XP, מאז ומתמיד אני נוטה להשכיב לישון את המחשב במצב "hibernate" , לפני כשבוע זנחתי את המחשב ( לאחר שעבר למצב hibernate ) וכחזרתי אליו נגמרה לו הבטריה. האם מדובר בתקלה? האם מצב זה אופיני? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש שילוש שהוא רוצה להיפטר ממנו: פנטיום G620 אסוס P8H61-M LX 4GB ראם בסטיק אחד אפשר להוסיף חינם ספק כוח גנרי נקנו מאייבורי, ככל הנראה כבר אין עליהם אחריות, אין קופסא
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אשמח אם תמליצו לי איזה מחשב מסוג All-In-One (שהכל נמצא במסך מסוג MultiTouch) מהדגמים שנמכרים היום בישראל הוא הטוב ביותר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=12869,12980
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט שהרכבתי: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 3 1200 AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 495 לוחות אם: Gigabyte GA-AB350M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 365 זכרונות: DDR4 8G / 2400 CL16 A-DATA כמות: 1 - מחיר: ₪ 367 מארזים: Cougar MX330 כמות: 1 - מחיר: ₪ 181 ספקי כוח: ANTEC PSU 550W Neo Eco Modular 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪ 248 דיסקים קשיחים: Seagate HDD 2.0TB 64MB SATA3 Barracuda כמות: 1 - מחיר: ₪ 288 כרטיסי מסך: Palit GTX 1050Ti StormX 4GB DDR5 PCIE HDMI DP - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 695 הרכבת מחשב: הרכבת כסף (חינם! בהזמנת מחשב חדש)…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית+ צפיה בוידאו 4K -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות (לא מיועד לעריכה גרפית) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רמקולים סבירים ופשוטים אופציה למסך 1080p ומעלה עם איכות צבעים סבירה+ 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט וצפייה בסרטים, לא לגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-