עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם. בעקבות ההמלצות הטובות שלכם כשאני קניתי את המחשב שלי לפני ארבעה חודשים, חזרתי לחפש מחשב נייד לאחותי. התקציב כמו שמפורט בכותרת הוא איזור 3100 ש"ח. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), ללא משחקים, צפיה בסרטים וסדרות אבל לא מחייב HD, עריכה גרפית מקסימום פוטושופ, לא יותר. * גודל המסך? עד 13.3. אפשר מבריק. * משקל רצוי? הסטנדרט ל13.3... אפשר עד 2.5 אני מניח אבל בגדול כמה שיותר קל יהיה יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר יותר טוב, 3.5 שעות וצפונה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות? אני לא מכיר מחשבים שלא באים עם זה היום... כן, זה יהיה נחמד. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160, אבל לא נבכה אם זה יהי…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום חברים, מעוניין במחשב בלבד ,מתלבט בין HASWELL 4770K וIVY 3770K. אודה מאוד להצעות היות ויש לי אפשרות להביא חלק מהדברים מארה"ב 1 מה התקציב המקסימאלי? 6500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ( לא בביצועים),לא מעוניין במותגים לא ידועים/חדשים בשוק. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג כלפי מטה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,פוטושופ כבד,עבודה משרדית ,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל מה שצויין למעלה - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS המופרסמים והכבדים ש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב ? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARMA,Battle field -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני גבוה(עד כמה שניתן בתקציב הנ"ל) 3. האם יש צורך בציוד הקפי : כן, רק למסך מינימום 22" 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=ש…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Itamarben,

* מטרות המחשב? הקלדת שיעורים, קצת אינטרנט, לימוד דרכו דרך WORD וכוליי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא ממש מבין בזה, העיקר שיראו טוב. * רזולוציית המסך? לא ידוע לי, מה שמומלץ. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? מתכנן לסחוב אותו איתי ממקום למקום, אז שלא יהיה ממש כבד, אבל זה לא פאקטור רציני * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נורמלי, לא שיגמר אחרי שעה ושלא יחזיק ימים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא יודע בשביל מה צריך בלוטוס במחשב, אשמח להסבר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה * כונן אופטי? אין לי מושג * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כנר…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Filt,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין דוגמאות, מכוון גבוה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני עשיתי מפרט, הוא ניראה ממש יפה, רק שהוא קצת עולה על הגבולות, בכול זאת... אם אני אקח ANTEC 300W Smart Power זה יספיק למחשב הזה? 2.4GHz C Intel P4 Radeon 9800 NON Pro ASUS P4P800 כרטיס קול Creative Sound Blaster Live 5.1 כונן קשיח 40GB 2MB Buffer 7200 RPM DVD של BENQ צורב של SAMSUNG עם 8MB BUFFER FLOPPY Geil Golden Dragon PC3500 Series Retial המארז הכי חלש של אנרמקס (שהוא בכלל לא חלש) 2מאווררים של ThermalTake שהם Ball Bearing 2 ב 50 ש"ח דיי ג'נריים 2 מאווררי Smart Fan 2 מאוורר 1 שבא עם המארז מקווה שלא שכחתי שום דבר, בכול זאת מה שיש זה ככה: 1) זה כבר 5000 שקל, אני לא יכול לעבור 5000 שקל, ואני צריך עוד ספק וקירור למעבד, אם תוכלו להציע משהו אז תודה, אהה ולא לשכוח שזה ל OC…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, ברצוני להתייעץ בנוגע לשדרוג מחשב. מטרת השדרוג היא לאפשר למחשב להריץ משחקים בצורה נורמלית כיוון שהמחשב הנוכחי שלי כבר לא סוחב. אני מצפה מהמחשב לאחר השדרוג להריץ בהגדרות גבוהות משחקים כמו Skyrim, diablo3, GW2 וכו'. שני החלקים שאני לא מעוניין להחליף בשדרוג הזה ואני מעוניין לבנות את המחשב החדש סביבם הם: 1. המארז: Gigabyte 3D Aurora 570 2. ספק הכח: Thermaltake Toughpower 600w. נא לשים לב לספק הזה בתכנון המפרט, אני לא בטוח שהוא מתאים לשני כרטיסי מסך... בכל מקרה, אני מעדיף כרטיס מסך אחד. מעבר להם יש לי במחשב הנוכחי גם את החלקים הבאים בהם אני מתכנן להשתמש ולכן אין לי צורך בהם: 3. HD מהמחשב הנוכחי, 500GB. 4. צורב. 5. מסך – Dell 2007WFP, אני מרוצה ממנו ועובד ברזו…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by X-BLADE,

אני צריך מפרט למשחקים כבדים מאוד אז החלטתי שהמפרט יכלול מסך CRT וכרטיס מסך 7900GT ולפחות ג'יגה זכרון. ובלי SLI בלי מקלדת עכבר ורמקולים ושיהיה לינק לחנות. תודה גיל.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם!!!! אני גיימר כבד שאוהב לשחק משחקים על הפרטים הכי גבוהים הבעיה שהתקציב שלי לא הכי גבוה בעולם כדי לקנות כרטיסי מסך מהדור החדש כגון להוציא 2500 שקל על GEFORECE 6800 GT... אבל בניגוד להרבה בנצ'מרקים שאתרי חומרה מרצים על רזולוציות גבוהותאני משחק על רזולוציה של 1024 על 768 אשר נחשבת לנמוכה יחסית... לכן אני לא יודע לעמוד האם המשחב הבא שהזמנתי מזיג- זאג יריץ לי על הרזולוציה הנ"ל את המשחקים על פרטים מלאים וחלק... כי בנתיים המשחב שלי ממש ישן ומקרטע. הנה המפרט: AMD 64 3000+ EPOX 8KDAJ 1024 TWINMOSS PC3200 400 MHZ SAPPHIRE 9800 PRO ( שוב אין כסף ליותר יקר אבל האם ב 1024 על 768 הוא בסדר? ) WD 80 GB SATA POLO 3 IN 1 TT COOLER CHIFTECH TOWER CASE W0035 TT 410W SILENT בבקשה …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכם אני מעוניין בעזרתכם לבניית מפרט בסביבות ה 4000 שקלים עם כיוון לפלוס אם וכאשר אבין שזה נחוץ לי,עיקר העיסוק במחשב יהיה גרפיקה דו ממדית אשמח אם במפרט יהיה קירור די טוב למעבד (משהו בסביבות 250 ש"ח ) תודה

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי, כאמור אני מחפש מחשב לאנימציה ועריכת וידאו בתקציב של עד 7500 ש"ח. עניתי על כל השאלות מהשאלון בפורום אז אשמח להמלצות למפרטים בהתאם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא קריטי. 7,500 ש"ח זה בסדר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8,500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר ליצירת אנימציה קלאסית ועריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הרבה עבודה באפטר אפקטס, גם פרמייר ובהמשך ישמש גם לתוכנות תלת-ממד: 3ds max, zbrush וכו'. השימוש הוא כפול, גם ללימודים וגם לפרנסה. ב) במי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by errorking,

שלום , יש ברשותי מחשב בן 4-5 שנים ועליו לוח אם - asus P8Z68-V אני מעוניין להחליף מאיץ מסך עד כה היה לי NVidia gtx 560 ti ואני מעוניין לקנות כרטיס חדש וחזק - gtx 1060/1070 שאלתי היא היא הלוח אם שלי מתאים ויתמוך במאיצי מסך מהדור החדש עם לפחות 6GB ? בתודה מראש לעונים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by uvi,

היי קיבלתי הצעה לרכושה מחשב נייד של אפל מתצוגה מדגם Z0GV ב4800 ש"ח האם זה כדאי ? האם נוח לעבודה על התוכנה של אפל במקום WIN והאם ניתן להעפיל על זה משחקים כגון סימס 2 ? http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=Z0GV אשמח לדעה כלשהי תודה ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן חברים, אני לא מבין כל כך בענייני המחשב והחומרה, אני מענויין לרכוש מחשב נייד מארצות הברית, טווח המחירים הוא עד 3500 שח נגיד, ואם אפשר אז פחות, קראתי טיפה וכל המושגים נראים לי סינית, אז העתקתי את הפורמט שכולם רשמו פה ורשמתי מה שאני מכיר וחשוב לי: * מטרות המחשב? לימודים (וורוד אקסל, לא לומד גרפיקה), סרטים ואינטרנט * גודל המסך? 15 אינץ', אני חושב שזה מספיק, * רזולוציית המסך? שיהיה מספיק טוב לסרטים, אבל מנגד לא משהו מיוחד מדי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי, * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בצורה מיוחדת, 3 שעות ומעלה זה מספיק מבחנתי (אולי 3 שעות זה בעצם חריג? ) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi, USB 3, …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14, לא חשוב מבריק או מט * רזולוציית המסך? סטנדרטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חשוב * משקל רצוי? כמה שיותר קל במסגרת התקציב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, לא צריך SSD * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות יצרן 3 שנים (לא יודע מה זה בינלאומית) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אסוס * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מר…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, לאחר בדיקות של מספר אופציות לקניית מחשב נייד אהבתי מאוד את הSAMSUNG NP300V5A. מעבד I7 צירפתי קישור למפרט. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12195 אשמח אם תוכלו לתת חוות דעת על המחשב וחווית הקנייה דרך באג. תודה אמיר.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ItzikT46,

המפרט המקורי שבחנתי לקנייה היה: מעבד E6300 לוח ג'יגהבייט GA-965P-S3 Rev3.3 כ. מסך Leadtek PX8800GTS מחיר 1844 ש"ח. דיסק WD 250GB 16MB SATA2 מארז Thermaltake Soprano ספק ENERMAX Liberty 400W מע' הפעלה Vista Home Premium 64Bit התקציב הוא כ 6000 ש"ח, והמחשב מיועד למשחקים ועריכת וידאו בייתי.לא יהיה OC. לאחר שעיינתי בפורום הגרפיקה, ברשימת הכרטיסים המומלצים, חשבתי אולי,מכיוון שאני לא כזה גיימר "כבד", ל "הוריד" את רמת כרטיס המסך ולקנות כרטיס ATI Radeon X1950XT ובהפרש המחיר לקנות כרטיס לכידת וידאו Pinnacle 500pci 1.מה דעתכם 2.האם כדאי/רצוי להוסיף קרור למעבד, ואם כן איזה ? תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by prozaq,

מפרט למשחקים הכי חדשים וסרטים מה אתם אומרים ? מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤865 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: MSI P45 NEO-F 7.1 1GLAM מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤643 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 1 - מחיר: ¤41 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: 750GB 32MB S2 SEAGATE כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤995 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black כמות: 2 - מחיר: ¤128 וסתם שאלה איך המסך הזה : AOC 2217PWC 22 אינץ' תוד…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by itaysp,

טוב אני צריך מחשב לסבא.. דיברים שחובה שיהיו: לא צריך כונן דיסקטים - כבר לא משתמשים בזה היום. מעבד כדאי שיהיה AMD - זה גם מוזיל את המחיר. מסך דק - 17" מקלדת ועבר (כדאי עכבר אופטי) כדאי שיהיה: זיכרון 512 לפחות - בטח הנכדין יבואו וירצו לשחק.. וגם שהמחשב לא יזחל. צורב כונן DVD או שילוב של שתיהם.. כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים כמו SIMS 2 אני חושב שאפילו GFX5200 יכול לעשות את העבודה לא? וזהו. כל השאר תסיפו.. לא איכפת לי ממש מאיזה חנויות.. כדי שיהיה במרכז אבל כרגע זה לא ממש חשוב.. לא חובה שכל החלקים יהיו מאותה חנות.. וזה תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. 1. תקציב: נושא התקציב הוא עניין בעייתי כי אני לא יודע בדיוק כמה אמור לעלות מחשב כזה. אז נקבתי ב10K רק בשביל לא ליצור הגבלה מסוימת בבנית המפרט. העיקר שהמחשב יספק את מה שהוא צריך לספק, אין צורך לבזבז סתם את הסכום ובהחלט ניתן להסתפק במחשב בפחות כסף. 2. מטרות המחשב: המחשב הוא לצורך עבודות בסיסיות (אינטרנט, סרטים, סרטי HD, מסמכים וכו'). אך עם זאת, אני עדיין משחק מדי פעם. לא גיימר כבד, אבל בהחלט משחק פה ושם. ככה שאין צורך להגזים עם ענין הכרטיס מסך ואני מאמין שHD4850 יהיה מספיק. 3. ציוד הקפי: מקלדת ועכבר (אין צורך באלחוטיים), ומסך (עם עדיפות ל22" של סמסונג). 4. קירור ועיצוב: לא מתוכנן OC לכן לא צריך להשקיע בקירור מעבר. אך עדיין שלא יהיו בעיות התחממות וקריסות בשימוש רגיל. העיצוב…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מחפש המלצה לנייד באיזור ה-3500 ש"ח. עדיפות למשקל כמה שיותר נמוך. דגש על מסך 13.3 (אשמח להמלצה או 2 לגבי מסכי 14 אבל לא יותר גדול מזה). אין דרישה ליציאות ספציפיות. עבודות אינטרנט בלבד משמע כמה דפי אקספלורר, תוכנות מסרים למיניהן וכו'.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by SuBeX,

שלום, אחרי הרבה עזרה מחברי הפורום (תודה רבה לכולם על העזרה האדירה והמקצועית), אני מבקש עזרה למפרט הבא: מחשב לשימוש משרדי שצריך לכלול: מעבד. לוח אם (עם כ. קול וכ. רשת ON BOARD). מארז. כ. מסך (עם יציאה ל-TV). זכרונות. ציוד הקפי נוסף לא דרוש. תקציב עד 2900 ש"ח עם הרכבה. ובבקשה שזה יהיה מ-KSP או נועה. כמו כן אני צריך שהמפרט יהיה ניתן לשידרוג עוד שנתיים שלוש (לא למטרת משחקים, אלא למעבד יותר טוב, או עוד זיכרונות, אבל במסגרת השימוש המשרדי). כמו כן, אני מתכוון לקנות מסך דק של LG דגם LG1750SQ ורציתי לדעת אם יש חוות דעת חיובית עליו. אני לא רוצה לכלול אותו בהצעה (אל תחשיבו אותו בתקציב בבקשה!). עדכנתי את הכותרת, תודה על ההערה

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Internal,

היי אנשים, הצורב שלי התחיל לקרטע ואני חשבתי להחליפו, הבעיה שזה צורב פנימי כאילו המכסה של הצורב אינו יוצא אלא בעזרת EJECT הנמצא על המקלדת והדיסק יוצא לבד ואני לא מוצא איפה מוכרים סוג כזה של צורבים, והאם כל מותג מתאים לי? המחשב STUDIO 1535

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, לחבר שלי יש מחשב נייד, lenovo T60 כידוע יש לחצני ווליום במחשב עצמו שמאפשרים להוריד ולהגביר את הווליום הכללי במחשב ע"י לחיצה עליהם. הבעיה שהוא לפעמים שם מוזיקה ונועל את המחשב ונוגעים לו בלחצנים. הוא רוצה לדעת איך לבטל אותם, או לפחות לנטרל אותם במצב שבו המחשב נעול, כי במצב הנוכחי גם במצב שהמחשב נעול הלחצנים עובדים וכל אחד יכול להגביר/להנמיך את הווליום. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by fareedamr,

שלום אני צריך עזרה בקנית לוח אם מתאים וטוב יותר למפרט P-4?(עד 750 שקל) ואם תוכלו תסבירו מה ההבדל ביניהם(לוחות אם)? המפרט: 1030 nis מעבדי אינטל? P-4 2,4 Ghz (512k 533MH) 550 nis לוחות אם למעבדי אינטל? 8SG800 AGPx8, DDR400 GIGABYTE(האם הלוח אם הזה מספיק למפרט?) 490 nis זכרונות? 512MB Kingston DDR 333 990 nis כרטיסי מסך? V9280 Ti4200 128MB,TV,DVI,AGPx8 ASUS Price 490 nis כרטיסי קול? TotalCREATIVE 6.1 Audigy 2 50 nis כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? Citizen 1.44 FLOPPY Price 130 nis כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM ASUS x52 310 nis צורבים? ASUS 48 x 24 x 48 ) 290 nis מארזים? ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black 109…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.