עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי יהיה למשחקים. אני לא מצפה להריץ משחקים חדשים על הגדרות גבוהות, העיקר שיריץ חלק. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WOW, Diablo3, Starcraft2, GTA4 ומשחקי RPG / MMO אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מסך 23 אינטש עם חיבור HDMI. -לאילו הגדר…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני הולך להשקיע במחשב תקציב עד 7600 ש"ח לגיימינג כבד. אני קונה בקרוב מסך 4K לאחר קניית המחשב . חשוב לי בעיקר ה איכות והרצת הגראפיקה במשחקים על רזולוציה מקסימלית וההגדרות הכי גבוהות שניתן. אשמח להצעות לשיפור , סה"כ 7553 מעבד: 1 Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 * Tray Processor Intel 31300 קירור למעבד 1 Arctic Freezer i30 CPU Cooler CPU Cooler 23491 לוח אם: Gigabyte GA*Z97X*Gaming 5 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI*E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות X2 2 G.Skill Aegis 4GB DDR3 1600Mhz CL11 Memory 29124 כרטיס מסך 1 Asus GTX980 Ti 6GB STRIX OC DirectCU III GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI*E VGA Cards 34726 שתי דיסקים קשיחים של 1TB 2 Western Digital Caviar Black WD1003FZ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by yafa,

שלום.... אם מישהו יכול לעזור לי בהרכבת מפרט מחשב חזק לצורכי גרפיקה.... תקציב 5000 פלוס מינוס עתיד להיות על המחשב תוכנות גרפיות כמו פוטושופ ייתכן שגם תוכנה לתלת מימד תכנות שרטוט כמו SOLIDWORKS/ AUTOCAD ותוכנה לעריכת וידאו כניראה AVID הערות כרטיס מסך חזק שתומך בשני מסכים וחלקים שתומכים בתוכנות שציינתי , כלומר קראתי שיש חברות או סוגים שונים של כרטיסים וכו שלא עובדים טוב עם AVID או פוטושופ ובנוסף המלצה למסך מתאים לא כלול בתקציב זה דיי דחוף... אודה על כל עזרה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by SuBeX,

זה הנסיון הראשון שלי עם ניידים אז אני די NOVICE בזה. אני אוהב לשחק במשחקים, אבל אני לא אשלם 2000$ בשביל זה... תודה על העזרה מראש. 1. מה התקציב? 1000$~ 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. גודל המסך? לא סגור על זה, אבל שיתאים למשחקים. סרטים אני מעדיף לראות בטלויזיה ולכן אני צריך יציאה לטלויזיה 4. משקל רצוי? אני הולך לשאת אותו די הרבה כי אני סטודנט אבל לא צריך אולטרה קל, רק שיהיה סביר 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו שיצריך תשלום נוסף גבוה 6. יציאות מיוחדות? יציאה לטלויזיה ולמערכת (אודיו AUX רגיל יספיק לדעתי). 7. בלוטות? שוב, רק אם לא מצריך תוספת, יש לי מתאם שאני ממי…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by The Albatross,

שלום! השאלון מאוד ממצה אז אתחיל איתו. 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג מזה עם סיבה טובה, עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לתכנות (פייתון, MATLAB, ג'אווה), גלישה באינטרנט וצפייה ב-HD. לא צפוי גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" ברזולוציה FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. חבר רכש את המחשב וכאשר התקשר ל-DELL בקשר להתקנת SSD במקום הקשיח הרגיל, הם אמרו לו שהדבר לא אפשרי. בסרטון הזה ב-2:34 רואים בפירוש שהוא עובד ב-SATA, לכן אני רוצה לדעת איפה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. לפני הכל חשוב לי לציין כמה דברים: 1.אני לא מתכוון לעושת OC 2.אני לא מתכוון לעשות SLI 3.אני עדיין לי סגור על המארז אז אל תתיחסו אליו ממש 4.אני יודע שיש הבדל של שלוש מאות ש"ח במחיר אבל אל תתיחסו לזה אז איזה מן המפרטים הבאים יביא ביצועים טובים יותר במשחקי מחשב: http://tms.co.il/preview/spec/rteql1sj או http://tms.co.il/preview/spec/he5zpjma תודה מראש עריכה: אל תתיחסו לטעות בכותרת (יביא יהיה), כתבתי מהר ולא שמתי לב לזה חח..

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Grayswandir,

שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב נייד, בעלות של כ6-7K, העלות היא גמישה למדי.. המחשב ישמש לצורכי- עבודה, משחקים בינוניים, מוזיקה, צפייה בוידאו וכל דבר שמחשב אמור לעשות. ניידות בינונית (14-16 אינץ'). איזו חברה נותנת תמורה טובה? חשבתי בעקרון על DELL, אבל שמעתי דברים טובים גם על LENOVO. אשמח להמלצות קונקרטיות מאוד! תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. לבעלי הניסיון עם מחשבים מהסדרה הנ"ל (הכוונה בעיקר למפרטי AH530-7 ו- AH530-9) 1. האם אתם מרוצים מאיכות הבניה של המחשב, פיזור חום מיטבי וכו' ? האם נתקלתם בבעיות חומרה/בניה כלשהם או מכלולים שהייתם מאוכזבים מהם (זמן סוללה, רמקולים, מסך, התחממות וכד')? 2. האם קניתם דרך טרקלין חשמל או מקום אחר? 3. האם הייתם זקוקים לשירות/אחריות של אמטל בצורה כלשה? אם כן, אשמח לשמוע. אם מישהו יודע משהו על השירות שלהם ממקור אחר, אשמח גם לשמוע...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם יש לי בעיה מדובר במחשב נייד דל D505 שיש לו מדבקה של XP PRO חוקי אתמול הAVG ביקש מימני לעדכן לגירסת 2011 ואחרי שהוריד ביקש לעשות ריסט ואחרי הריסט גיליתי שהAVG נימחק וגם לא ניתן להריץ את קובץ ההתקנה מחדש- הוא ביקש לעשות ריסט כדי להשלים התקנה אך ללא הצלחה! לאחר מס' נסיונות בקושי הצלחתי להתקין גירסה של AVG 08 והוא ישר התחיל לימצוא המון ווירוסים ועד שבקושי הצלחתי לעדכן אותו בסריקה הסופית הוא מצא מעל 110!! בעיות ווירוסים!!( אין לי מושג מאיפה כי יום לפני הכל היה בסדר עד שהעידכון הדפוק של AVG דפק הכל!) עכשיו לXP חסרים קבצים והוא לא יכול להיכנס יותר. עכשיו יש לי שעלה! בגב הנייד יש מדבקה עם סריאל של XP PRO אבל אין לי יותר את הדיסקים של שיחזור המערכת של דל ואיני יודע מאי…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי מחשב מלפני 4 שנים שעדיין עובד ורץ. אני משתמש בו בעיקר לאינטרנט,אופיס,ותוכנות מ- ADOBE CS5. אני רוצה לשדרג בעיקר בגלל איטיות המערכת בעת הפעלת תוכנה או שתיים ביחד מ-CS5. ישנן אף פעולות שאני לא יכול ליישם בפוטושופ עקב מיעוט זכרון RAM (התוכנה מודיעה לי שהפעולה לא יכולה להתבצע בעקבות מיעוט בזכרון) וזה מעצבן אותי. כמו כן אני מתכנן ללמוד גרפיקה ואני מייעד אותו לשם. קנייה של מאק (על סוגיו השונים) לא באה בחשבון משיקולי עלות/תועלת. חשבתי על שידרוג של המעבד,לוח אם,כרטיס מסך וזכרונות ואולי להוסיף SSD של בין 60-64 ג'יגה למערכת ההפעלה ו-CS5. או לחילופין החלפת כרטיס המסך לזה שמצוין מטה והוספת 2/4 ג'גה נוספים (DDR2) כמו כן חשבתי על התקנת מערכת הפעלה נוספת לצד הווינדוס לשם ניסיון של…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by netanel38121,

שלום רציתי לדעת כמה שווה הכרטיס הזה. היה בשימוש שנתיים וחצי בערך בלי שעבר שום oc כמה המחיר שלו יד. שנייה במצב מצויין. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מתכוון לקנות מחשב (ללא דברים מסביב כגון מסך, מקלדת, עכבר...) חדש להורים שלי, שיהיה למספר שנים טובות (בלי להתחיל להחליף דברים כל שנתיים). השימושים העקריים - אינטרנט, Office קצת, משחקים לא האינטנסיביים של הצעירים. קצת לראות תמונות וסרטים וכדומה. להלן המפרט שבניתי וההצעה מחנות אייבורי: מעבד אינטל I5 6500 3.2GHz 6MB 1151 TRAY מאוורר למעבד HS CNPS5X ZALMAN לוח אם ASUS B150M-A 1151 DDR4 B150 זיכרון KVR Kingston 8GB DDR4 2133MHz שתי יחידות - סה"כ 16GB דיסק SSD של Samsung 750 EVO 2.5'' SATA 250GB דיסק קשיח פנימי WD BLUE WD10EZEX SAT 1TB כרטיס מסך ASUS Nvidia GeForce GTX950ST OC 2G-5 ספק כוח 80+ A.PFC B500 500W coolermaster מ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by eitany245,

תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): • חריגה מקסימלית מהתקציב:3500 • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך שימושים: • מהם השימושים במחשב? גיימינג בינוני • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב?לא במידה וכן, איזו מערכת הפעלה תרצה במפרט? win 7 דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז?לא,אבל חשוב לי שהוא יהיה שקט,שהוא יקרר טוב את הרכיבים ושיהיה לו פילטרים. (גודל המארז חשוב גם לזרימת אוויר טובה) • האם תבצע Overclock למחשב?לא • אם כן, לאילו רכיבים? (שים לב כי אין אחריות על Overclock) (מידע …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי חבר'ה.. אני רוצה לרכוש מחשב נייד של דל מסדרת studio 1537, P8400 ויש לי כמה שאלות... 1. רציתי לדעת אם יש אפשרות בארץ לבנות את המפרט של המחשב כרצוני (Configured to Order), כמו באתר של דל העולמי, רק ששם ההזמנה והמשלוח מתבצעים בארה"ב. אם כן, באיזו חנות/מורשה אפשר לעשות זאת? 2. נכנסתי להשוואת מחירים בזאפ, ורציתי לדעת אם החנויות שמופיעות שם הם אמינות כמו:נייד נייד, נוטבוק קלאב,גאמא אופיס ומחשבים, גולטופ וכ"ו.. , או שעדיף לקנות ממשווק מורשה שהמחירים בו יותר יקרים. דרך אגב, באיזה חנויות אתם ממליצים לקנות ניידים?... תודה מראש על העזרה!!!!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. שלום... אני רוצה בבקשה סיוע למפרט מחשב עד 3000 ש"ח [ניתן לחרוג ב 200 300 שקל]. המפרט לא צריך לכלול ציוד היקפי. [רק כרטיס מסך, מעבד, לוח אם, זיכרון פנימי, דיסק קשיח, ספק]. אני חשבתי על המפרט הזה... חסר לי פה ספק ודיסק קשיח... אני גם לא יודע אם הציוד חורג מהתקציב או לא. תקנו ושפרו לפי שיקולכם: מעבד: Core i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray לוח אם : P7H55D-M EVO s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDMI זיכרון פנימי : 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 כרטיס מסך : HD 5770 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI VGA PCI-E תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אך לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מה שימושי המחשב? עריכת וידאו, אינטרנט, יישומים משרדיים כמו וורד וצפייה בסרטים במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן Avid ואולי גם פוטושופ באופן תדיר (נניח פרוייקט אחד לשבוע) מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב הומלץ לי לא לקחת מסך שהוא פחות מ 22 אינץ ואני מניחה שארצה את הרזולוציה הכי טובה שאוכל להשיג בסכום הזה האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) מסך, מקלדת, רמקולים (הסכום אמור לכלול את הציוד ההיקפי) האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? עכבר עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, אני זקוק להמלצות למחשב לוח או נטבוק עם מסך מגע מסתובב במחיר של 4000 ש"ח בערך. * מטרות המחשב: ישמש בעיקר לגישה לג'ימייל, פתיחת קבצי PDF ו- WORD, ניהול יומן פגישות והצגת תמונות/מצגות ללקוחות. * משקל רצוי: עד 1.5 קילו * זמן סוללה: לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB * בלוטות? כן, אבל לא על זה ייפול דבר * תקשורות: כרטיס רשת, עדיף WIFI * גודל מינימלי של כונן קשיח: 150G יכול להספיק בהחלט, עדיף SSD * צורב DVD: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא * מסך: לפחות 8", רצוי ללא צורך בעט חרט (קפסטיבי?), מולטי טאץ' יכול להוות תוספת רושם נחמדה בזמן הצגה ללקוחות בזמן האחרון אני קורא עוד ועוד על כל-מיני מחשבים חדשים שאמורים לצאת לשוק. האם…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. INTEL CORE i7-920\860 8mb 1333 GIGABYTE P55UD4 WINDOWS 7 HOME PREMIUM דיסק קשיח 500GB SATA2 דיסק קשיח SEAGATE 1 TB 32MB כרטיס מסך ATI 5850 DDR5 1GB צורב DVD LG RW X22 תוספת לספק כח OCZ\ 650 8GB DD3 קינגסטון אוסיז מארז TERMALTEK ELEMENT T המחיר המוצע לי הוא: 7670 ש"ח אני ביקשתי 1.5 טרה בתצורה הזו. מה דעתכם? חזק מספיק? חזק אש? אפשרי הרבה יותר ? אני ממש מחפש מחשב חזק שיעבוד מהר מאוד עם זמני תגובה אש למשחקים, עריכת וידאו, הפעלת בסיסי נתונים וכו'.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by BURTON,

מה אתם אומרים על המפרט הבא לHTPC 000430 AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU 0.13 micron - Thoroughbred Core 0.00 372.03 1 372.03 002707 Gigabyte GA-7S748 SIS 748 Motherboard (FSB400, DDR400, AGP8X, 5.1 Sound, USB 2.0) [AMD/DDR] 0.00 363.89 1 363.89 002170 Hercules 3D Prophet 9000 PRO All-In-Wonder 64MB Retail Video Card VIVO/Tuner 0.00 1,299.62 1 1,299.62 002538 DDR-RAM 128MB 3200 Samsung Original Memory 0.00 149.97 2 299.94 000675 Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 3 years of warranty ! 0.00 630.12 1 630.12 000584 CPU Cooler for FCPGA/Duron/Athlon up To 2000 MHz 0.00 44.63 1 44.63 002419 Pioneer DVR-106 4/2/12//16/10/32 DVD±RW ( Bulk ) …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Avi2202,

מחשב לשימוש בתוכנות אוטוקאד,סטראפ, מטלב, עיבוד נתונים די כבד, לא משחק בו כלל. תקציב 5000 עם חריגה של 500 לפה ולשם אין צורך באביזרים, מסך וכדו... תודה לעוזרים😀

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Agol,

היי, קניתי לפני 3 שבועות מחשב Asus Zenbook UX301LA. כבר בתחילת השימוש שמתי לב, שלאחר כמה דקות מפתיחת המחשב (או לפעמים מיד עם פתיחת המחשב) הוא מתחיל להרעיש והוא לא מפסיק עם הרעש. בנוסף שמתי לב לתופעה מוזרה, המחשב כביכול מנצל 100% מהמעבד שלו בלי סיבה כיכול, להלן תמונות: http://oi61.tinypic.com/s2br49.jpg http://oi60.tinypic.com/219854x.jpg האם זה בעיה אמיתית? איך מסדרים אותה אם כן והאם זה קשור לרעש שיוצא מהמחשב רוב הזמן? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 1000 שח למקרים חריגים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש ברובו הוא למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis , bioshock far cry -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי חברים, הייתי מאד שמח אם יכולתי לקנות נייד (אבל משהו טוב עולה יקר) , מכיוון שזה היה חוסך לי מלקנות שני מחשבים ,שהאחד בחדר לאינטרנט וכו' והשני בסלון ל- HTPC. לכן בינתיים החלטתי לקנות מחשב נייח אחד מפאת חוסר תקציב. מה שחשוב לי זה שיהיה שקט ושיידע להפעיל בצורה טובה וחלקה סרטי בלוריי (HD) - יש לי חבר שיש לו מלא סרטים מקוריים של בלוריי שיכול להביא לי. (זה במקרים שאני אעביר את המחשב לסלון). האם יש מארזים שוכבים שאפשר להעמיד? ברוב המקרים שהוא בחדר - בעיקר אינטרנט, הורדות, צפיה בסדרות, קצת משחקים וכו'... מכיוון שיש מליון דגמים וחברות ושאני לא מבין מי יודע מה בחומרה, אשמח להמלצה על מפרט משתלם וטוב לשימושים שפירטתי. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by EG,

שלום חברים, יש לי חבר והוא מעוניין לרכוש מחשב בסביבות 6000 ש"ח. אני חיפשתי מחשב ב"מפרטים מומלצים" ולא מצאתי את מבוקשי. מבוקשי הוא: מחשב שיהיה חזק כן למשחקים וכן למוזיקה (בעיקר למוזיקה - איכות ללא פשרות), מסך בשווי 1000 ש"ח פחות או יותר. תודה מראש YASSER.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים