ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט: מיועד למשחקים סרטים וOC פריטים מק"ט תיאור הפריט סכום ביניים L204WT מסך ''20 LG L204WT - LCD מחיר לפריט - 2,061.00 ¤ 2,061.00 ¤ 18424 לוח אם Asus P5B Deluxe מחיר לפריט - 1,112.00 ¤ 1,112.00 ¤ T667UA1GC זכרון למחשב SUPER TALENT 1G 667MHZ מחיר לפריט - 550.00 ¤ 1,100.00 ¤ 6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,010.00 ¤ 1,010.00 ¤ LV182 כרטיס מסך WinFast PX7900 GS TDH TDV256MB מחיר לפריט - 1,051.00 ¤ 1,051.00 ¤ 250YS דיסק קשיח Western Digital WD2500YS 16MB 250GB מחיר לפריט - 460.00 ¤ 460.00 ¤ 4167B צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 מחיר לפריט - 191.00 ¤ * צבע לבן 191.00 ¤ CAC-T05-UW מארז COOLER MASTER Centuri…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... בניתי את המפרט הבא והלכתי איתו לחנות מחשבים בעיר שלי... amd athlon 64 2800 a-data 512 ddr 400mhz epox ep-8kda3j point of view geforce 6800le 128mb ddr wd 120gb s-ata sony dw dvd-rw x16 מארז סביר שישמור על המחשב מקורר ספק ג'נרי כונן פלופי וחזרתי אליו היום וזה מה שהוא אמר... שהוא יביא לי במקום אותו הלוח את הלוח הזה gigabyte k8ns כי הוא לא מביא epox ואין לו את אותו הכרטיס מסך אבל יש לו geforce 6800 256mb ddr ולא מצאתי באף אתר geforce 6800 רגיל לא פרו או le עם 256מגה... זה מוזר מאוד... וצורב הוא יביא לי במקום sony הוא יביא lg והמחיר של הכל הוא בסביבות ה 4900 מה אתם אומרים ? ד.א לקחתי ספק ג'נרי משיקולים שלי והם בגלל שבכל המחשבים שהיו לי עד עכשיו בכולם היו ספקים ג'נריי…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? כאמור, 3500 ש"ח. ממש לא צריך למקסם פה את התקציב אם אפשר להשיג משהו שיעשה את העבודה ב(הרבה?) פחות כסף. מצד שני, אם יש איזו הצדקה אז לעלות לכיוון ה-4000 גם לא יהרוג אף אחד... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? שימוש משרדי וסרטים ב-FHD יהווו את רוב העבודה על המחשב. לגבי משחקים - הבחור לא משחק, אבל כן ישחק starcraft2, וכנראה כמעט שום דבר אחר ;D המסך יהיה 24 אינץ' כלשהו ברזולוציה סטנדרטית (1920x1080 אני מניח). אני לא מכניס את המסך לתקציב בת'רד הזה, כאן מדובר על מפרט ללא מסך - על המסך אני כבר אפתח דיון נפרד בפורום המתאים. בקיצור צריך אפשרות להריץ סרטים FHD ו-SC בסבבה על הרזולוציה הזאת - לא צריך הכל ב-ultra high settings, לא מדובר באיזה גיימר. אבל שיעבוד…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן כולם שוב, תודה לchevy שהראה לי איך מנסחים את השאלה פה נכון. אז ככה- * מטרות המחשב-חיבור למסך הפלזמה לצורך צפייה בסרטים באיכות hd, גלישה כללית באינטרנט, לימודים. * גודל המסך-עד 14 אינץ', לא כל כך משנה לי אם זה מט או לא. * רזולוציית המסך-FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט-אין לי מושג מה זה. אין לי דרישות מיוחדות. * משקל רצוי- עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך-עד 6 שעות בגלישה רגילה באינטרנט\לימודים, עד שעתיים בצפייה בסרטים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות-HDMI ,USB * Bluetooth- כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח-750 ג"ב ,אני לא כל כך מבין בסוגים, אשמח אם מישהו יוכל לעזור * כונן אופטי-לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית- מה זה? * האם…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
חבר רכש את המחשב וכאשר התקשר ל-DELL בקשר להתקנת SSD במקום הקשיח הרגיל, הם אמרו לו שהדבר לא אפשרי. בסרטון הזה ב-2:34 רואים בפירוש שהוא עובד ב-SATA, לכן אני רוצה לדעת איפה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
דוד שלי מחפש מחשב חדש, עם מפרט בערך כזה: CPU: P-4 2.8 GHz, 800 MHz FSB + 1 MB Cache Motherboard: something suitable, 800 MHz FSB + sound card on board . 512 MB RAM 120 GB HD (7200 RPM) Decent 128 MB non-shared video card Keyboard / Mouse / Speakers MAG 17'' Pureflat monitor CD-Burner + DVD Reader (combined, or preferably, separate) Network card באייבורי מציעים את המחשב הזה: אספקה מיידית, המחשב כולל: *מעבד אינטל מקורי פנטיום 4 2.8G (PRESCOTT 1M HT 800MHz)-אחריות לכל החיים *לוח אם לא משולב ASUS או MSI DUAL DDR, 800MHZ,AGP8,S-ATA -שלוש שנות אחריות זכרון 512MB 400MHz * כרטיס מסך לא משולב GeForce 5 FX5200 128M DDR+TV OUT *מסך מג MAG 17. ניתן לבחור מסך אחר SAMSUNG,AOC,LG …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אנחנו מחפשים מחשב נייד ביתי עד 3000 ש"ח שיהיה נוח לשימוש, שיענה על דרישות ביתיות של גלישה (דיי מרובה) ומידי פעם על גרפיקה (פוטושופ וחבריה..) ראיתי את המחשב הנ"ל אך אינני יודעת אם יספיק. http://fre.co.il/items/1299537#Image_1 אשמח לקבל הצעות נוספות. שיר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אהלן אני כבר הרבה זמן רוצה לקנות מחשב והנה עכשיו יש קצת מזומן אז ככה.. אני רוצה מחשב למשחקים בתקציב של 4000 שח בלי מסך, חשוב לי מאוד שיהיה בו את הDUAL CORE של אינטל לוח אם איכותי, וספק כוח שיוכל בעתיד להחזיק כ. מסך חזק יותר (נכון לעכשיו אני אסתפק בכ.מסך זול יחסית) ושיהיה 1GIGA זיכרון פנימי... אני יודע שיש איזה אתר שמדרג את כל החלקים, אם מישהו מכיר אתר כזה אני אשמח לדעת עליו עוד שאלה קטנה.. לפי מה שהבנתי מהעיתונות המעבד החדש של אינטל עומד לצאת בתחילת שנה הבאה אז האם כדאי לחכוץ חודש בשביל שירדו המחירים של המעבדים הישנים יותר?? תודה מראש ירון
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עבודות בי"ס, 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 4 מתוך 5 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן. גודל המחשב הקיים גובה 50, עומק 55, רוחב21, המחשב החדש צריך להיות קטן יותר 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט להנדסת תוכנה. הטופס להלן: * מטרות המחשב? לדוגמה: צפיה בסרטים, עריכה גרפית - פוטושופ בלבד, עבודה בשפות עיליות ולפעמים בשפות WEB. ישמש ללימודים בהנדסת תוכנה. * גודל המסך? עד 15 אינץ' * רזולוציית המסך? לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא קריטי המשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות כ4 שעות בשימוש סביר (סביבות עבודה וצפייה בסרטים). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד, כל השאר לא קריטי. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם אפשר, אז שילוב של SSD קטן עם HD רגיל. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי מחשב קצת ישן: AMD XP 1500 512MB DDR 266Mhz Gigabyte GA-7VTXE KT-266A Plextor 24 CD-RW Benq DVD 40GB IBM 7200 RPM HD 80GB W.D. 8MB cach 7200 RPM HD Radeon 9500 Pro המחשב מריץ את כל המשחקים בסדר,אבל אני מרגיש שהוא מתחיל להיות עייף. חשבתי לשדרג את המחשב,אבל כרגע אני לא יכול לעשות את זה במכה אחת.השאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות מעבד חדש ואז לשדרג את לוח האם והזכרונות בשלבים,או שאולי כדאי לי לחכות שה-Athlon64 (3000 יגיע לארץ ולקנות אותו יחד עם לוח אם?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למחשב לצורך משחקים כבדים בתקציב כולל של 4,500¤ (אני יודע שזה לא גדול אבל עדיין..) המפרט צריך לכלול הכל חוץ ממסך דברים הכרחיים: -זיכרון של ג'יגה -הארד-דיסק בגודל 120ג'יגה לפחות -כרטיס מסך סוס ביותר (רצוי עם יציאה לטלוויזיה אבל לא חייב) -מעבד חזק -צורב DVD -כרטיס קול איכותי * מערכת הקירור תהיה מאווררים קטנים ולכן אני מבקש שפרט למאוררים שנחוצים תוסיפו עוד 2 -עדיף מארז שמראה טמפ' אבל לא חובה (ללא צבע מועדף) חוץ מהמחשב עצמו המפרט צריך לכלול רמקולים (איכותיים), מקלדת (לא אלחוטי) ועכבר (לא אלחוטי) *אפשר ורצוי לותר על כונן הדיסקטים (1.4) *אין העדפה לחברה מסויימת *אין צורך בשירותי מעבדה למינהם או מערכת הפעלה תודה מראש לכל העוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המחשב הבא... מה דעתך? יש הצעות לשיפור/מחיר/וכו'... דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2150 ¤ 1 ASUS P5B 985 ¤ 1 G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 1680 ¤ 1 WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII 650 ¤ 1 ASUS EN7950GT/HTDP/512M 1925 ¤ 1 LG DVD X16/X48 BULK 150 ¤ 1 LG GSA-H10LB DVD-RW LightScribe white 300 ¤ 1 Sunbeam Transformer BLACK 320 ¤ 1 HEC 580W ACE580 495 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב שימוש יום יומי, מידי פעם משחקים (לא משהו בשגעת) , הרצה של מכונה וירטואלית (VMWARE) ושיטוף של סרטים וסדרות לסטרימר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא (יש לי מסך 17 אינצ'.. זה מספיק לי בנתיים.) 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בצורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? שיהיה שקט שאני יוכל לישון בלילה.משהו בין 6 ל7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 8. האם יש צורך לכלול מער…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עבר עריכה מחשב נייח לעבודה בבית + גלישה באינטרנט שלום לכולם יש לי אפשרות לפי המלצות שלכם לקנות חלק מהמפרט בארה"ב , כל זאת בכדי שיוזיל את עלות הקניית+ הרכבת המחשב בארץ 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3,000 ש"ח אפשרות לחריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה באקסל, חישובים מורכבים קבצים גדולים, סרטונים, גלישה באינטרנט, מוזיקה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כרגע 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ח'ברה, בעבר פתחתי פה דיון לגבי מפרט למחשב גיימינג בלי OC סביבות ה6K כולל מסך הצלחתי להגיע למפרט הבא, מה דעתכם עליו? מסך: [..] DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪1009 מעבד: [..] INTEL 3550 : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.3Ghz - TRAY ₪1009 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-Z77M-D3H ₪548 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪113 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX670 4GB GDDR5 - RETAIL ₪2273 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪97 מארז: [..] XIGMATEK ASGARD PRO w/o PSU ₪271 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W - זמין במלאי ₪407 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, ישמש בעיקר למשחקים וסרטים, אבל גם קצת לעריכה ולקידוד. 15.6 FHD, עדיף מט אבל לא קריטי חשוב שיהיה HDMI לא קריטי בלוטוט כונן SSD, אם אפשרי בתקציב אז שיהיה גם HDD 750GB\1TB לא קריטי כונן אופטי חשוב! מעבד Haswell כמו כן צריך כרטיס מסך טוב כמובן על מנת להריץ משחקים ברמה די גבוהה(AC3 למשל) תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד אני מעוניין לשחק בו משחקים אבללל, אני לא רוצה לשלם יותר כסף רק כדי שהמשחק ירוץ עם עוד פעלולים; משחקים חדשים במינימום גרפיקה, בלי שהמשחק יקרטע. האם הכרטיס של אינטל מסוגל? GF8400 GS שמוצע על הרבה ניידים? או שבשביל כל משחק מהשנה האחרונה צריך לפחות HD 2600 או GF 8600 GT? תודה :jump1:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בלהרכיב מחשב... כבר שבוע שאני קורא כתבות על טכנולוגיות חדשות על חיבורים זכרונות וכו' וכמה שקראתי יותר כך יותר קשה לי להרכיב מחשב! או קי .... אז מה שאני צריך מהמחשב זה כך: 1. מחשב חזק שיכול להריץ סביבות עבודה רציניות לתכנות כמו .NET ו- Eclips 2. יכול להריץ הרבה מאוד אפליקציות בו זמנית ולא יקרטע. 3. תהיה לו יציאה לטלביזיה כדי לראות סרטים באיכות טובה. 4. שיתאים למערכת ההפעלה החדשה Vista של microsoft. 5. שתהיה אופציה במידה שאני ארצה לקנות כרטיס מסך טוב ושהמחשב יוכל להריץ משחקים באופן סביר. 6. המחשב צריך להיות עם מסך 17 LCD כמו כן 2 שאלות: 1. יש לי כרטיס מסך GeForce FX 5200 128MB DDR האם הוא יתאים לי למחשב החדש? 2. מה בדיוק ההבדל היום בין AMD ל- INTE…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט שהרכבתי: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 3 1200 AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 495 לוחות אם: Gigabyte GA-AB350M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 365 זכרונות: DDR4 8G / 2400 CL16 A-DATA כמות: 1 - מחיר: ₪ 367 מארזים: Cougar MX330 כמות: 1 - מחיר: ₪ 181 ספקי כוח: ANTEC PSU 550W Neo Eco Modular 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪ 248 דיסקים קשיחים: Seagate HDD 2.0TB 64MB SATA3 Barracuda כמות: 1 - מחיר: ₪ 288 כרטיסי מסך: Palit GTX 1050Ti StormX 4GB DDR5 PCIE HDMI DP - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 695 הרכבת מחשב: הרכבת כסף (חינם! בהזמנת מחשב חדש)…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אבקש עזרה במציאת מפרט למחשב נייד בשביל חבר תודה מראש * מטרות המחשב? בגדול רוב העבודה תהיה סביב האופיס * גודל המסך? ''15מינימום לא קריטי מאט/מבריק * רזולוציית המסך? לא קריטי , 1366x768 אני מאמין שיספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא קריטי , הכי קל שאפשר להשיג בתקציב הכולל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 , VGA * Bluetooth? רצוי אך לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?HDD 500 גיגה אני מאמין שיספיק , אם אפשר יותר מה טוב. * זכרון פנימי: 4-8 גיגה , מה שאפשרי במחיר * כונן אופטי? עדיף שכן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למע…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי כרטיס PNY 9800 GX2, ואני בונה סביבו מחשב לבן שלי. המחשב יהיה ללא OC, ואין כוונה לעשות SLI. אני רוצה להציג פה את השיקולים שלי, ולקבל חוות דעת על המפרט. קרעתי את התחת כדי להרכיב אותו. אני מקווה שהמפרט יעזור לאותם שהולכים על הכרטיס הזה. כדי לשמור על המיקוד לא הכנסתי פה בכלל רכיבים הקיפיים - רמקולים, עכבר וכו'. השיקול שלי הוא שהכנסתי פיל לבן - את הכרטיס הגרפי, ואני צריך להכין לו סביבה שהוא יחיה בה טוב - ספק חזק, מארז עם איוורור טוב. בכל שאר הדברים אני לא רוצה ללכת על מהירות אלא על יציבות. מעבד - אני רוצה להיות ב-mainstream. אני הולך על אינטל ולא על AMD כי הם מוליכי השוק. אני הולך על קוואד ולא על דואו, כי יהיה יותר חשוב ריבוי משימות מאשר האצה ספציפית למשחקים…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה... ברצוני לשדרג את המחשב , המחשב שלי ישן , ואיטי , הביצועים שלו נמוכים , ואני באמת הייתי רוצה להתייעץ איתכם מה כדאי להוסיף ולשדרג , או שלדעתכם זה מיותר מכיוון שהמחשב ישן ועדיף לקנות מחשב חדש.. אלו הם הנתונים של המחשב שלי + ציוד היקפי .. בואו תייעצו לי מה כדאי לנו לעשות.. המחשב : מעבד - Intel Core i7-3770K 3.5Ghz 8M קישור - http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=II73770KT מחיר : 1539 ש"ח . לוח אם - Gigabyte Z77X-D3H s1155 קישור - http://ksp.co.il/?uin=15378 מחיר - 730 ש"ח . מאוורר למעבד - Arctic Cooling Freezer 13 CO קישור - http://ksp.co.il/?uin=19734 מחיר - 140 ש"ח . זכרון - Corsair 32GB DDR3 1600MHz CMY32GX3M4A1600C9R קישור - http://www.ivory.co.i…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין בעזרתכם לבניית מפרט בסביבות ה 4000 שקלים עם כיוון לפלוס אם וכאשר אבין שזה נחוץ לי,עיקר העיסוק במחשב יהיה גרפיקה דו ממדית אשמח אם במפרט יהיה קירור די טוב למעבד (משהו בסביבות 250 ש"ח ) תודה
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-