עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. זקוק למפרט של מחשב לגררפיקה עד 8000 אלף שקל כולל מסך ואם אפשר על מה אני צריך לשים דגש

• 13 תגובות
    • 951 צפיות
  2. ה-ASUS R2H של אשתי בשלבי גסיסה ואני זקוק למחליף ראוי לפני תחילת הסמסטר בעוד שבוע (היא מרצה באוניברסיטה). תקציב: עד 2K אבל עדיף כמה שפחות. יש גם גמישות כלפי מעלה אם יש הצדקה של ממש. שימושים: הצגת מצגות, עבודה מזדמנת עם מסמכי OFFICE, הצגת סרטים (לא HD), השמעת מוזיקה. דרישות מיוחדות, לפי סדר עדיפות: 1. קל, קטן וזול ככל האפשר. 2. עמיד ככל האפשר (10 - 11 הרצאות בשבוע במקומות שונים) + אחריות מ"בית טוב" (לא לקנות מeBay למשל). 3. מערכת הפעלה XP. לא שום דבר אחר. 4. חובה יציאת VGA מובנית ללא מתאמים או שטויות. 5. רזולוציית מסך גבוהה זה בונוס אבל שתהיה סטנדרטית (אחרת זה יותר בעיה בחיבור למקרנים ישנים בכיתות). 6. BT רצוי מאוד עד הכרחי. 7. WiFi ממש לא קריטי. 8. מסך מגע …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by s0p3r,

מחשב לתיכנות FULLSTACK 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1- תקציב 5K - אפשר לחרוג קטנה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? 2- שימוש עיקרי - נטו תיכנות, אולי הרצת מכונות וירטואליות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 3- אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 4- אין רכיבים קיימים שאפשר להוסיף 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5 - שקט המחשב לא משנה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 6- עדיף שיהיה קל, …

• 0 תגובות
    • 275 צפיות
  4. שלום לכולם! אח חוגג יומולדת ואני מעוניין לקנות לו מתנה נחמדה . יש לי כמה בקשות שיהיו במפרט..למרות שאני יודע שהתקציב מוגבל אבל תנסו . מבוסס intel q6600 ולוח של asus . בלי כרטיס קול כי יש לי כבר חיצוני מדהים, בלי כרטיס מסך כי גם את זה יש לי , שיהיה שקט יציב ו......זהו שיתן עבודה. אני מקווה שתצליחו לבנות לי את החייה הכי טובה שאפשר בתקציב הזה.. אני קצת גמיש לא ממש רק קצת. תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by roadrunner,

1.לוח אם +מעבד +זיכרונות +הרד דיסק ב 3000 ש"ח 2.לוח אם +מעבד +זיכרונות +הרד דיסק +כרטיס מסך ב 3000ש"ח המחשב מיועד למשחקים.

6. שלום לכולם לאחר 6 שנים עם המחשב העגלה שלי, הגיע הזמן לחדש. מכיוון שאני בצבא ולא מעודכן במה שהולך בעולם המחשבים היום, הייתי שמח לקבל קצת עזרה. התקציב למחשב שלי הוא 4K, ללא ציוד היקפי. אני לא איזה גיימר מטורף וכאמור בגלל שאני בצבא לא ייצא לי לשחק הרבה במחשב, לכן אני לא חושב שיש טעם לקחת כרטיס מהטופ. רצוי שהמחשב יהיה עם מארז טוב ושקט ( עדיף לא צבעוני ובלי חלונות צד... ), רצוי שגם הספק יהיה דיי שקט. זכרון ניראה לי 4 ג'יגה RAM זה המינימום שלוקחים היום, ולגבי הארד דיסק אני חושב ש 1T זה גם המינימום בשביל התקציב הזה. אין עוד דרישות מיוחדות, רק שיהיה כמה שיותר חדיש ויספיק לכמה שיותר זמן. המחשב השני שיהיה פחות או יותר אותו דבר, רק בלי הצורך לכרטיס מסך טוב אלא סביר, ועדיף ש…

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  7. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3,600 ש"ח במזומן. 2. מטרות המחשב? HTPC שישמש לצפיה בסרטים, קולנוע ביתי ומשחקים כאשר הוא יחובר אך ורק ל TV Full HD. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אני לא צריך הרכבה. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? המחשב צריך להיות שקט, ושהמארז יהיה אלגנטי. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? השקט חשוב מאוד ! 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן. 11. במפרט למשחקים - בא…

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  8. שלום לכולם, המחשב מיועד למשחקים ואני נוסע לקנות את החלקים מחר, אני עדיין יכול לשנות דברים אז אם יש הצעות... זרמו Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb LGA 1156 Box Gigabyte GA-P55-UD3R Intel P55 Chipset LGA 1156 Model GP55UD3R OCZ 4Gb i5 kit DDR3 1333MHZ PC3-10666 7-7-7-20 Platinum Seagate Barracuda 7200.12 500Gb 3.5 HDD 7200Rpm SATA II 16MB ST3500410AS Gigabyte nVidia Geforce GTX260 216 896MB DDR3 GV-N26OC-896I Gigabyte Aluminium Triton Black Blue Led OCZ MODXstream 600W PSU / ATX12V / EPS12V / Multi-GPU אני מתלבט אם הספק ו עדיין לא בחרתי קירור למעבד. אשמח לביקורת PS. הייתי רוצה גם חוות דעת על המעבד INTEL I7 860 , האם מישהו קנה כ…

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  9. אני זקוק למחשב משיחקים ורצתי לדעת אם זה מחשב טוב או לא http://www.bestbuy.co.il/homepage.aspx?FolderID=188&ProductID=8618&VariantID=8619〈=he

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  10. שלום לכולם, תודה מראש על העזרה, יוזמה מבורכת. 1. תקציב : עד 2000 ש"ח. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות. 3. ציוד היקפי : כרטיס PVR רצוי איכותי, צורב אם זה נחשב. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין צורך בהארד-דיסק מעל 500 GB. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין העדפה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אשמח למארז קטן ככל האפשר, שקט גם יעזור אבל לא ברמה של השקעה מטורפת, לגבי צבעים לא ממש משנה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלש…

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  11. היי חברים, הייתי מאד שמח אם יכולתי לקנות נייד (אבל משהו טוב עולה יקר) , מכיוון שזה היה חוסך לי מלקנות שני מחשבים ,שהאחד בחדר לאינטרנט וכו' והשני בסלון ל- HTPC. לכן בינתיים החלטתי לקנות מחשב נייח אחד מפאת חוסר תקציב. מה שחשוב לי זה שיהיה שקט ושיידע להפעיל בצורה טובה וחלקה סרטי בלוריי (HD) - יש לי חבר שיש לו מלא סרטים מקוריים של בלוריי שיכול להביא לי. (זה במקרים שאני אעביר את המחשב לסלון). האם יש מארזים שוכבים שאפשר להעמיד? ברוב המקרים שהוא בחדר - בעיקר אינטרנט, הורדות, צפיה בסדרות, קצת משחקים וכו'... מכיוון שיש מליון דגמים וחברות ושאני לא מבין מי יודע מה בחומרה, אשמח להמלצה על מפרט משתלם וטוב לשימושים שפירטתי. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. זקוק ל-HTPC שקט במיוחד בתקציב 5K, ללא OC או ציוד היקפי" "מחשב בעיקר לתכני HD עם אופציה למשחקים, ללא ציוד היקפי אחר וללא OC". עם יכולת גלישה בסלון - כמובן שוב דגש כל שקט ברמה 8 מתוך 10 כ"כ מחשב הנל מחובר לפאלזמה מסוג פנסוניק PV80 50" רזולוציה 1368X768 כלומר HD-READY רצב מפרט הנל - מה דעתכם? - אנא ענו על כל השאלות מארז ANTEC שוכב מדגם FUSION REMOTE שחור ספק כוח AEC 550W 14CM COUGAR-550W לוח אם MSI 1GLAN 7.1 P55-GD65 מעבד QUAD 750 1156 INTEL CORE I5 *2.66 GHZ 8MB זכרון VALUE KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ כרטיס מסך ATI RADEON 5750 1GB - 5MSI דיסק קסיח פנימי 500GB SATA2 7200RPM 32MB WD צורב GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL כרטיס קול - 7.1 מובנה בלוח האם כרטיס רשת LAN1G מוב…

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  13. שלום, אני צריך HTPC לניגון סרטים ומוזיקה (עם יציאת SPDIF). לא צריך לנגן HD, אבל לוח אם עם אופציה לשדרוג עתידי של כרטיס מסך לצורך HD יתקבל בברכה. המחשב צריך להיות חזק מספיק לנגן סרטים מקבצים שנמצאים על מחשב אחר ברשת מקומית. משהו עד 1800ש"ח. לא צריך לכלול כונן DVD. קראתי על מארז antec NSK2480 שהוא נחשב טוב מאד, אבל גדול מאד, יש אופציות טובות אחרות( עדיף כסוף).

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  14. חומרה זה ממני והלאה, ולכן כשהחלטתי להשקיע סכום רציני בקניית מחשב חדש שישרת אותי נאנמה מחדרי החדש () החלטתי לפרסם פה מודעה אז ככה: 1. התקציב עומד על 10-15K. אני יודע שאתם אוהבים תקציבים מדוייקים, אבל חסכון זו לא מילה גסה. אז יש לי 15K להשקיע, אני מעדיף לא להגיע כלכך רחוק, אם אפשר. 2. מטרת המחשב תהיה לשעשע אותי ולהעסיק אותי, כלומר אינטרנט, אופיס, משחקים חדשים ועריכה גרפית דו-מימדית. תמונות, לא סרטים. 3. ציוד היקפי דרוש. מסך, מקלדת, עכבר, כל החבילה. 4. חשוב לי מאוד השקט של המחשב וגם המראה הכללי של המארז, ואני מוכן להשקיע בזה כסף. מבחינת מראה אני מעדיף מארז מטאלי, עם USB מאחורה, ואולי אורות יפים כאלו וחסרי משמעות. כי צעצועים זה חשוב. גם שחור מבריק זה נחמד. משהוא עם מראה…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. עד 6000 , (לא חייב לנצל הכל) למשחקים כבדים לאורך זמן. סרטים ובכלל עבודה ממושכת. אין צורך בציוד היקפי, דיסקטים וכו'. צריך להחזיק לפחות לשלוש שנים הקרובות, עם אופציות לשדרוג עתידי. תודה רבה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  16. עכשיו, יש בעיה. אני מחליף את השילוש במחשב הקיים (AthlonXP 2100, Gigabyte 7VAX, GeForce4 Ti4400, 768MB DDR266). אני מנסה להוציא כמה שפחות כסף על המחשב, לכן אני רוצה להשתמש בכרטיס מסך וההארדיסקים הנוכחיים (שאותם אני חייב, הם בנפח כולל של 530GB). לפיכך אני זקוק ללוח אם עם חריץ AGP ושאוכל להשתמש בהארדיסקים ATA ולא SATA. חנויות: פנדה קיסריה או KSP נתניה, ורק הם. any help?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש ביתי שיכלול: משחקים קלים (בעיקר משחקי ספורט, כגון FIFA/PRO EVOLUTION) עבודות משרדיות עריכת וידאו ביתי ותמונות ביתיות (כולל הקלטות וידאו מכרטיס טלוויזיה). כרטיס טלוויזיה - מחזיק במחשב הישן כרטיס מסוג Leadtek WinFast PVR2000, שכנראה יעבור למחשב החדש (אלא אם כן תמליצו פה על כרטיס אחר), ומכיוון שגם במחשב הישן אני מעוניין בכרטיס טלוויזיה כלשהו (בעל כניסה דיגיטלית לכבלים/לווין), אז אשמח לשמוע הצעות לכרטיס נוסף. אין לי צורך ב-OC או בציוד היקפי כלשהו. יש לי העדפה למעבדי INTEL. אם תוכלו גם להסביר קצת את הבחירה באופציה מסויימת (על פני אופציות דומות במחיר), אני אודה לכם. ועוד דבר קטן: המלצות לחנויות (מקוונות או לא) בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  18. Started by ldmajor,

שידרגתי לא מזמן את הנייח שלי ונשארו לי חלקים חשבתי להשקיע עוד קצת ולבנות עוד מחשב =] מה שיש: AMD 64 3500+ כרטיס מסך 7600GT וזיכרון של 1GB 667 (2X 512) וספק כוח אין לי מושג איזה כנראה ~350W הארדיסק 80GB עכשיו כל השאר צריך לקנות ז"א מסך חשבתי ללכת לכיוון ה22 אינץ' משהו זול מארז כמובן משהו פשוט לא צריך מהודר כמובן לוח אם זיכרון לדעתי אני גם יקנה הוא לא כזה יקר 2GB 800 מקלדת+עכבר צורב DVD ואני רוצה לקנות עוד דיסק קשיח של 160\250 אשמח לקבל עזרה ודעות מה שציינתי זה ריפרוף מהיר של "לדעתי" העקרונות העיקריים הם: * מחשב שלם שפעיל * כמה שיותר זול אך בקטנה איכותי אבל ממש כמה שיותר זול * 2GB & DVD על כל השאר אפשר להתפשר בקטנה תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אוקיי , מחירים : 3000 ש"ח למשחקים . 2000 ש"ח לעבודה. יש אפשרות לחריגה קטנה! כמה דברים בסיסים שצריכים להיות : א) 1GB זיכרון . אז ככה מפרטים שהביאו לי : משחקים : -- ATHLON 64 4200+ (SOCKET AM2) X2 DualCore מעבד Gigabyte MA69DM לוח אם DDR 2 667MHZ 1GB KINGSTON זיכרון SAMSUNG 180GB 7200RPM , 8MB , SATA 2 כונן קשיח Point Of View 8500gt 512mb gddr2 hdtv , dvi , pci-e כרטיס מסך 7.1 channel audio כרטיס קול pioneer dvr-112d dvd+-rw צורב דיוידי on board 10\100 כרטיס רשת HJA-7610 MIDI 500W MAX מארז 2 LANG (EN\HEBREOW) MULTIMEDIA מקלדת PS\2 OPTICAL MOUSE עכבר 400W SPEAKERS\HEADPHONES אוזניות \ רמקולים CHIMEI T39D 20" LCD 8MS DVI מסך במחיר של : 3048! עבודה (או…

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  20. שלום חברים, אני צריך 2 מחשבים לפרוייקט מסויים שאני מתעסק בו, להלן הדרישות: המחשב הראשון במגבלה עד 7 אלף שקל, ויהיה מיועד בשביל "לנגן" ולפענח את הסרטים. המחשב צריך לכלול: - כמה שיותר מקום מבחינת ההארד דיסק, טרה בייט או 2, אם לא יותר. - יציאה ל3 מסכים, כלומר SLI או קרוספייר של 2 כרטיסים חלשים כמו ה9500, אם לכרטיסים יש מפענח מובנה של mpeg2 או mpeg4 אז מה טוב. - זיכרון של 3 ג'יגה כי התוכנה לא מיועדת לעבוד על מחשבים של 64 ביט. - מעבד עם 4 ליבות, הQ6600 יספיק בהחלט. - לוח אם שלא יהווה צוואר בקבוק. - לא משנה לי הספק, או המארז, אבל המחשבים האלה יעבדו הרבה וצריכים להיות עם קירור עצבני. מה שחשוב במחשב הראשון זה שהוא יהיה מפלצת מבחינה של כוח חישוב, אם יש כרטיס של nvidia שמסוגל לפענח…

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  21. Started by oDot,

שלום לכולם, אני זקוק למפרט למחשב בווריאציות מחירים שונות. יש צורך שהמחשב יוכל לבצע ריבוי פעולות (אני די מעמיס בתוכנות והכל בבת אחת), בביצוע במשחקים - FPS גבוה ביחד עם איכות טובה ככל שניתן והרבה מקום, משהו בסגנון 300-400GB. שלושת התקציבים הם 6,000, 8,000 ו-10,000 שקלים. אם תוכלו תנו פירוט קצר על כל מפרט מה החסרונות והיתרונות שלו ביחס להישגים הנדרשים שציינתי למעלה. תודה מראש עריכה: לא כולל מסך, יש ברשותי LCD של LG בגודל 19". צריך עכבר, כמובן טוב לגיימינג, ואלחוטי (כן אני יודע שזה סותר במידה מסויימת, אבל יותר נוח לי אלחוטי). מקלדת היא לא חובה לכן היא יכולה לחרוג ממסגרת התקציב, כמובן שלא בהרבה. ורמקולים כנ"ל למקלדת.

• 11 תגובות
    • 971 צפיות
  22. Started by gdil13,

דרישות: 512MB זיכרון 160 GB בדיסק קשיח(עדיף יותר) לא מבין ברטיסי טלוויזייה וקול-אבל נראה לי שזה הדבר שהכי צריך להשקיע בו. יש לי כבר מערכת קולנוע ביתית אז אין צורך ברמקולים. מארז סביר(לא אכפת לי איך הוא יראה) המחיר צריך להיות מינימאלי ולא יותר מ2K. תודה מראש(:

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  23. שלום, אני צריך מחשב חדש שישמש לעבודות כלליות, אינטרנט, אופיס, עריכת תמונות (חובבנית) וגם לצפות בסרטים HD על מסך טלויזיה. לא משחקים לא OC. הרעיון לארגן את החבילה הזולה ביותר והאפקטיבית ביותר. המארז רגיל (לא HTPC) שיהיה פשוט ואפקטיבי (שקט ומאוורר ככל שניתן). לא נתתי מגבלת מחיר כי המגבלה אוטומטית הופכת למטרה של המפרט. אני מעוניין להשקיע מינימום אפשרי שעדיין יאפשר עבודה סבירה. צריך גם ציוד הקפי, מקלדת, עכבר, מסך, רמקולים (סטריאו יספיק כהתחלה). תודה.

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  24. CPU AMD Price Units Total Athlon XP 2000+ copper fan 590 1 590 M.BOARDS for AMD ASUS Price Units Total A7V8X(KT400)AGPx8,USB2.0 790 1 790 MEMORY DDR 400 Price Units Total 256MB Twinmos 470 1 470 VGA CARDS ASUS Price Units Total V9280 Ti4200 128MB,TV,DVI,AGPx8 1090 1 1090 HARDS DISKS WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 720 1 720 Floppy/CD/DVD CD-ROM Price Units Total ASUS x52 150 1 150 Total price + system assemly 4000 ¤ הכריס מסך כמובן יוחלף ל Leadtek Ti440 או Ti4200 X8 איזה טוב יותר ? יש הצעות שיפורים בטווח של ה- 4400 ש"ח .... תודה לכול העוזרים .

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים