עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל!! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600-700 2. מה שימושי המחשב: עריכה גרפית, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש cs5.5 ,ai -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 צגים של 24' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 : 10! 6. האם מתוכנןאוברקלוOC)? אם כן איזה : כן! בינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת …

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  2. אני מתכוון למקם את ה-NAS בתוך ארון התקשורת שלי. העומק העומד לרשותי הוא 22 ס"מ ואינני מוגבל בגובה. לכן יוצב לרוחב הארון. אני זקוק למארז של 4 דיסקים עם אפשרות להרחבה. כל מארז ה-NAS הקנויים לא יכנסו בעומק הארון ולכן חשבתי על מארז מחשב רגיל (צר וגבוה) ולהרכיב בתוכו את כל הרכיבים. הארון הינו בכניסה לבית פרטי ולכן דיי סגור. אפתח מספר חריצי אוורור בחלק העליון של הדלתות - יספיקו? ארון התקשורת, מטבעו, איננו מאוורר במיוחד ולכן אני זקוק להמלצתכם: 1. מארז שיהיה מאוור מספיק מלפנים ומאחור (הצדדים יהיו תחומים ע"י הקיר מצד אחד ודלתות הארון מצד שני). 2. לוח אם עם אפשרות לחיבור 6 SATA. 3. מעבד חסכוני בחשמל עד כמה שניתן (ATOM או AMD Turion™ II או דומה). 4. זכרון של 1 או 2 גיגה. 5. ספק כח שי…

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  3. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בחוות דעת על המפרט שהרכבתי. להלן המפרט : 1. מה התקציב המקסימאלי ? 3500 2. מה שימושי המחשב ? מחשב לשימוש ביתי (אינטרנט, הורדות), חיבור HDMI ל LED TV למטרת צפייה בסרטים, תכנות ואולי משחק אחד (מנג'ר 8) ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא, בנוסף אין צורך ב HDD מכיוון שיש לי כבר 3 TB מהמחשב הנוכחי 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 ? 8 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 6. ככל הנראה ארכיב אותו בעצמי אלא אם כן אוכל למצוא מחיר טוב של כל הרכיבים בחנות אחת (בעל נסיון בהרכבת מחשבים) CPU: Intel I5 1155 3570K - 1095 - http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-intel-core-i5-3570k-340-6m-lga1155-tray Motherboard: GIGABYTE B75-D3V - 414 - http://ww…

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  4. Started by hage,

ברשותי מחשב: win7-32 bit מעבד- ו-3 HD-500G זיכרון של 4M-RAM עברתי לפוטושפ 6 ולא מצליח להפעיל את התוכנה כו שצריך(נתקע, חוסר זכרון, וכו) אשמח להמלצות לגבי שדרוג המחשב או לחילופין מחשב חדש

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  5. להלן מה שאני רוצה לקנות, משומש בעיקר לתכנות וכנראה פרויקט בווידיאו ומשחקים. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770K Socket 1155 8MB 3.5 Ghz BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1736 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪214 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪669 מארז: CoolerMaster 690 II Advanced White + Seasonic 620W S12II-620 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪675 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 2 - מחיר: ₪295 קשיח למחשב שולחני: Crucial 256G SSD Marvell M4 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1070 כרטיס מסך: Gigabyte 7850 2…

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  6. שלום, ראיתי את המחשב הקטן הזה, נראה טוב...אבל איך המעבד שלו Core i5 2467M? זה נראה ממש חלש, 2 ליבות על 1.6GHz עם טורבו מקסימלי ל2.3GHz. מה דעתכם? וגם האם אני אוכל להריץ עליו משחקים ישנים עם גרפיקה 3D ישנה שכזו? (נגיד משחקים מ2006) יש לו כרטיס מסך Intel HD 3000... תודה!

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? [glow=red,2,300]לנצל את כל התקציב[/glow] ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? [ glow=red,2,300]לא ניתן 2. מה שימושי המחשב [glow=red,2,300] יצירת מוזיקה על תוכנות כבדות בעיקר על קיובייס אבלטון וכו...[/glow] 3. האם יש צורך בציוד הקפי . [glow=red,2,300]לא[/glow] 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? [glow=red,2,300]6[/glow] 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). [glow=red,2,300] usb 3[/glow] …

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  8. מחשב בלבד, לא צריך לכלול: מסך, ציוד היקפי, דיסק קשיח, צורב ומערכת הפעלה. ממש לא חייבים לנצל את כל התקציב. הבנתי שהפתרונות המוכללים של AMD עדיפים, מכיוון שכרטיס המסך המובנה חזק יותר. אם זה אכן כך - אז עדיף AMD. מארז עם פח עבה ושקט ככל האפשר. תודה

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  9. Started by avipaz,

ברצוני לקבל חוות דעת לנייד lenovo AMD s205 E450 גודל מסך 11.6 תודה

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by yustr,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר להעביר את הזמן , משחקים כמו DIABLO3,GTA:4,COD:BO , וסרטים כמובן * גודל המסך? לא יותר מ15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חובה אבל עדיף לשאוף לזה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה בינלאומית אבל חובה אחריות לפחות לשנה מהחברה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL , אב…

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  11. אהלן, בחמש השנים האחרונות שירת אותי נאמנה מקבוק סטנדרטי של אפל, אך לצערי גם אותו תפסו מחוגי הזמן והחבר מתחיל לזייף ולהתנשף כל אימת והוא נאלץ להתמודד עם שתי תוכנות כבדות. הייתי שמח להמשיך ולשרג עצמי למקבוק פרו חדש, אך משכורת הסטודנט מתנגדת לכך בתוקף. דרישותי מהמחשב החדש אינן תובעניות - בסופו של יום עיקר עיסוקי הוא בעיבוד תמלילים, פעולות אינטרנט שיגרתיות, צפייה בסרטים ועבודת פוטו-שופ לעיתים. יחד עם זאת, חשוב לי כי המחשב יהיה חזק (ואמין) מספיק כך שאוכל לסמוך על השארותו בסביבה למשך מספר שנים. גודל המסך הרצוי הוא 13-"-14", דיסק קשיח בגודל מינימלי של 500 ג"ב. כיוון והמחשב הנוכחי שלי הוא למעשה מוצג ארכיאולוגי, הוא לא התהדר בסוללה מרשימה במיוחד. לכן, אשמח למחשב שביכולתו לסחוב כ-…

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by a1516a,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד מדגם DELL INSPIRON 7720 או 7520 : Ivory - מחשב נייד "17.3 Dell Inspiron 7720 i7-3610QM Ivory - מחשב נייד "15.6 Dell Inspiron 7520 i7-3612QM ב-2 המחשבים האלו יש כונן קשיח 1TB, אני אוכל להוסיף למחשב גם כונן SSD? במידה וכן, איזה סוג SSD יתאים למחשבים האלו וזה אפשרי לעשות זאת באופן עצמאי בבית למרות שאני לא מבין בדברים האלה? כלומר - זה רק לפתוח את המחשב ולחבר את הכונן לכבל? אשמח לקצת מידע, תודה

• 9 תגובות
    • 8.2k צפיות
  13. ללא מסך מקלדת ועכבר חשוב לי השקט במחשב מארז גדול חשוב וספק איכותי כרטיס מסך יש לי כבר HD 4350 מתכנן להוסיף אותו משחקים אני משחק ברמה בינונית לא משתגע אם אפשר אז כרטיס מסך טוב וזול ככה אני לא אצטרך להתעסק עם החומרה של המחשב חנות מעודפת זיג זג מחשבים קרוב אליי http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php

14. Started by reuven61,

אעדיף לא לנצל את כל התקציב. יש לי כבר ספק סיסוניק 430W וכרטיס מסך שפירא 6450 1G אני לוקח מהמחשב הישן כונן אופטי והרד דיסק SATA2 שקט חשוב לי אבל לא קריטי. אשמח ליכולת שדרוג עתידית. אני משחק טיפה בNBA ויותר משתמש במכונות וירטואליות. תודה לכל העוזרים

15. הי, אני מתלבט בין שני דגמים של לנובו: u310 ו- e330 כאשר בשני המקרים אני מעוניין במעבד i5 ו-4 ג'גה-בייט ראמ (לפחות) אני רוצה להבין במה מתבטא ההבדל העיקרי בין המחשבים? האולטרבוק זול יותר מהאדג', ואני לא מבין איפה בא ההפרש הזה לידי ביטוי במוצר עצמו.. דברים שחשובים לי (פרט למעבד וראמ) הם איכות המסך ובלאי נמוך של המארז עצמו (שלא יראה כמו צעצוע משופשף אחרי שנה של שימוש) תודה

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  16. Started by asaf_c,

אהלן, רציתי לדעת אם מחשב dell מסדרת XPS 14Z מתאים לסטודנט מבחינת נוחות ושימושיות, ובעיקר איך המקלדת. הדגם הספציפי הוא http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19805 מלבד הלימודים (מדעי המחשב) זה הולך גם לשמש כמחשב לזמני פנאי (כן, אני חי בסרט שיהיו לי כאלה בזמן הלימודים) ויהיה נחמד אם הוא יוכל להריץ משחקים בצורה סבירה, ויהיה אפשר לצפות בסרטים בצורה חלקה. אני אשמח להמלצות למחשבים נוספים שיענו על הדרישות. ההעדפה שלי היא מסך 14", מקדלת נוחה להקלדה, מעבד i5, דיסק קשיח 7200RPM, לפחות 4GB זיכרון וכרטיס מסך שהוא לא on board. מבחינת מחיר - הגג הוא 4000 ש"ח (תתעלמו רגע מהמחיר של הXPS). בנוסף, האם אתם חושבים שמחשב עם מפרט כזה יחזיק מעמד 3 שנים בכבוד? תודה

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by kerenliron,

היי, התייעצתי בעבר וכעת לקראת הרכישה אני חוזרת לסיבוב שני. אחי נוסע לארה"ב בשבוע הבא ויש לי הזדמנות להביא משם אולטראבוק. אני די בדילמה בין ה"אסוס" zenbook prime לבין הdell xps 13. אני נוטה ללכת לכיוון הדל כיוון שהמחשב האחרון שלי היה של דל והוא החזיק 5 שנים ואת "אסוס" אני חייבת להודות שאני לא מכירה. הדילמה נובעת מכך שה"אסוס" מציע מעבד מדור שלישי וה"דל" מציע מעבד i5 מדור שני. סה"כ השימושים שלי יסתכמו באופיס/סרטים ולכן אני תוהה אם סוג המעבד קריטי. להלו הטופס: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), , צפיה בסרטים, * גודל המסך? לא יותר מ14 * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חובה * האם…

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  18. רוצה מפרט ב5000 לא משנה השימוש רק רוצה לדעת מה אתם אומרים על KSP טובה כמו TMS או חרא כמו IVORY?

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  19. שלום חברים, אני טס לארצות הברית ומכיוון שחלק מהמחשבים משמעותית יותר זולים שם רציתי לדעת לאיזה חברות יש אחריות בינלאומית שאוכל לממש בארץ.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  20. * מטרות המחשב? לימודים- הנדסת מחשבים, בעיקר ישמש לגלישה וקריאה ותכנות קל. * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? כמה שפחות, המחשב נמצא אצלי כל יום- כל היום. כרגע מסתובב עם 15 אינץ שפשוט שובר לי את הגב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ככל שיותר זמן סוללה ככה עדיף, מבחינתי 5 שעות ומעלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI חובה שיהיה כמו כל מחשב נורמלי * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 128GB * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שלא יהיה * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כמובן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העיקר שיהיה חברה שמכבדת אחריות בינלאומית בארץ. כרגע…

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 שקל עדיף אפילו פחות מ4000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מוזיקה והפקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה כמפיק מוזיקאלי ואיש סאונד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יהיו משחקים פה ושם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בטלפילד לדוגמא ומשחקים שיבואו בעתיד לא במקסימום איכות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  22. אני מאוד מתלבט לגבי מחשב נייד. צריך אותו ללימודים, אינטרנט וכו'... הייתי מעדיף גודל 13.3 בגלל הגודל והניידות שלו, אך המחיר גבוה בהרבה מאלה ה-15.6 שמעתי על הסדרה insperion 5120, מה אתם אומרים? לא איכפת לי שיהיה I3 או I5, הארד דיסק 500 מגה, כרטיס זיכרון לפחות 4 ג'יגה. הכי חשוב לי שיחזיק לי הרבה זמן יחסית (לא שעתיים וחצי), לפחות 5-6 שעות, הבנתי שיש כאלה עם כמה סוללות פנימיות או משהו כזה... עוד דבר שהוא חשוב, איכות המסך, יש מסך מבריקים כאלה שהם מאוד יפים, הייתי מעדיף אותם (יש לי מסך IPS של דל, אז הציפיות גבוהות) זהו, תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  23. Started by yuvalg,

שלום לכולם, מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=CMS-B0W71ES&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=108&aff=Zap〈=he http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&products_id=2714&cPath=210 ההבדלים העיקרים: ללנובו דיסק של 500GB במהירות 7,200 RPM לעומת 320GB במהירות 5,400 RPM ב-HP, לשניהם סוללת 6 תאים אבל ללנובו 62WH לעומת 47WH ל-HP מה שאמור לתת זמן עבודה ארוך יותר (הם מצהירים על 8 שעות לעומת 6 ב-HP). מצד שני הלנובו מגיע בלי כונן אופטי אבל הוא קל ב-300 גרם. המחשב מיועד לתלמיד בבית ספר שצריך לסחוב אותו כל יום במסגרת פרויקט מחשוב של הכיתה. בהנחה שאני יכול לקבל את שני המחשבים באותו מחיר ובאותה אחריות איזה מחשב עדיף?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, סרטי HD. (מחשב לסטודנט) * גודל המסך? עד 14" * משקל רצוי? - * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 250GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  25. Started by red7711,

שלום , רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט הזה. השימוש שלי במחשב הוא יחסית בסיסי , מה שאני צריך ממחשב זה להריץ משחקים בסיסים יחסית כמו SC2, לראות סרטים ב HD קצת סקייפ וכאלה לא רציני . מה אתם אומרים על המחשב הזה.? כרטיס מסך יש לי GEFORCE 9500GT אני יודע שהוא ישן אבל הוא מספיק לי , כונן דיסקים גם יש לי אז לא צריך . Intel Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray Zalman SZ CC92HS CPU Cooler Asus P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX Antec Basiq 450W Active PFC 12cm PSU VP450P (Retail) Antec VSK-1000 ATX Cost-Efficient Mid Tower Case (No PSU) אני ה…

• 8 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.