ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
מעבד E2140 מחיר - 150 ש"ח לוחות אם יש 2 ASUS P5B DELUXE מחיר 230 ש"ח GIGABYTE P43 ES3G מחיר 330 ש"ח (עדין באחריות) זכרונות 1GBX2 של OCZ DDR2 PC2-8500 מחיר 350 ש"ח אחריות לכל החיים של OCZ העולמית. 2GBX2 Corsair XMS2 DDR2 PC6400 מחיר 390 ש"ח אחריות לכל החיים על ידי קורסייר העולמית. כרטיס מסך XFX 4870 עדין באחריות מחיר 450 ש"ח (כרטיס מסך 256 ביט) קריר למעבד Tuniq Tower 120 מחיר -120 ש"ח מארז COOLER MASTER HF922 מחיר 450 ש"ח צורב DVD NEC מחיר 50 ש"ח ספק כח (חדש בן פחות מחודשיים מן הסתם עדין באחריות) CORSAIR TX650M מחיר 550 ש"ח (אחריות 5 שנים) כרטיס קול חדש בן כ 3 חודשים ASUS XONAR D1 מחיר 300 ש"ח (לא בטוח שאני רוצה למכור אותו) מחיר מיוחד לכל החבילה כלל 2 הלוחות אם (שיה…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, באוקטובר אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה, וצריך מחשב נייד שישמש אותי לתקופת הלימודים. הקריטריון הראשון במעלה בשבילי הינו הניידות - אני צריך מחשב שאני אלך איתו כל יום ולא ישבור לי את הגב, הדבר האחרון שאני רוצה הוא להתבאס מללכת איתו כל בוקר. אני לא צריך שטח אחסון יותר מדי גדול שכן יש לי מחשב נייח לסרטים ומשחקים אלא רק למסמכי וורד וקצת גלישה באינטרנט. חיפשתי קצת באינטרנט והדגם שהכי נראה לי עד כה הוא הASUS zenbook prime ux31a http://www.pc365.co.il/cat.aspx?cat_id=2765 במיוחד אהבתי שבדור השני הם שיפרו את כל הדברים שלא אהבתי בדגם הקודם - מקלדת משופרת, מסך מט ומסך יותר איכותי בכללי. על פניו הוא עומד בתקציב ואולי עד אוקטובר המחיר שלו עוד קצת ירד. הדקיקות שלו הדליקה אותי…
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אולטרה בוק באזור 5000 ש"ח. מטרת השימוש - סטודנט גודל מסך - 12-14 (עדיף מט) משקל- עד 2 ק"ג זמן סוללה -עדיף 5 ומעלה אין צורך ביציאות מיוחדות. מעדיף עם WiDi שיהיה דק יחסית כונן קשיח - מתלבט לגבי היברדי או SSD בלבד. לא צריך כונן דיסקים. לא צריך אחריות בין לאומית. כולל רשיון למערכת הפעלה. דגמים שחשבתי עליהם: ux31,ux32, ux21 - asus samsung - סדרות 5 או 9(אולי 9 יקר מידי) folio - hp או משהו אחר, לא מכיר מספיק. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום רב, מאז ומתמיד, אני עם מחשבים ניידים של Sony Vaio, ואני מאוד מרוצה מהם. גם מהמחשב האחרון שלי, Sony Vaio PCG-31112L הייתי מרוצה מאוד, וכעת ברצוני לקנות מחשב נייד, מסדרת Sony Vaio. המסך הרצוי שלי הוא ב13 אינץ', והוא ישמש אותי הן ללימודים באוניברסיטה, והן לשימושים נוספים (מחשקי מחשב). ברצוני לקנות מחשב את המחשב הטוב ביותר בסדרת Sony Vaio, שעונה לצרכים שלי, וישמש אותי לשנתיים-שלוש הקרובות, ללא הגבלה של תקציב. מהו המחשב המומלץ לטעמכם?
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכם * מטרות המחשב? משחקים כבדים (BF3...), עבודות, סרטים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא, אני מחבר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD רגיל * כונן Bluray? לא נתקלתי בזה, מה זה??? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני צריך אחריות לשלוש שנים לפחות של חברה טובה, עם מעבדת תיקון טובה בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אזור המרכז, עדיפות לרחובות, אשדוד, אשקלון התקציב הוא 5000, חריגה ל5500 אני צריך את המחשב שישרוד למשחקי…
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה לבנות לי מחשב חדש, ואני רוצה להוזיל עלויות בכך שאני אקנה חלקים בארה"ב חשבתי לקנות כרטיס מסך וזיכרונות, מישהו יכול לעזור לי להמליץ לי, ואולי גם לקנות עוד איזה חלקים אני רוצה לבנות מחשב למשחקים, בתקציב של 4K כולל החלקים מחו"ל אז איזה כרטיס מסך כדאי לקנות? נראה לי בתקציב של 300-400 דולר תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים. צריך בבקשה עזרה בבנית מפרט למחשב לעריכת וידאו, אפטר אפקטס ותלת מימד. ללימודים ועבודה. חשוב מאוד שהמחשב יהיה טוב ואיכותי ויעבוד בצורה חלקה וטובה. אשמח לעזרה תודה רבה. נ.ב אני לא רוטשילד אז בבקשה לא לרשום פה את המפרט הכי יקר שאפשר:-)
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
השימוש במחשב הוא לצורך גיימינג בינוני,ולקצת עריכה גראפית. משחקים ותוכנות לדוגמה במחשב: פוטושופ,nfs,call of duty,קריסיס.. התפקיד בעקרון של המחשב הוא מחשב חזק שישמש לכ-5 שנים הקרובות ובעל אופציה לשינוי חלקים עם הזמן אם אצטרך. עם המחשב אקנה מסך של 21.5״. מערכת הפעלה 64 ביט ווינדוס 7. אני לא חושב שיש צורך בהמהרה של הרכיבים במחשב. ארצה כונן דיסקים (צורב) שיהיה במחשב. הנפח שארצה הוא 1TB . אני חושב שאזמין מ-tms מפני שביררתי עליהם והם נשמעים איכותיים . ארצה שהמחשב יבוא מורכב ללא שום מערכת הפעלה או אנטי ווירוס. מה אתם אומרים על הבנייה של המחשב הזה: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=10872548&p=100312946&posted=1#post100312946
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים HD מחשב שיחזיק זמן רב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SC2 HON BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום, הייתי שמח לקבל את חוות דעתכם לגבי המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=16033 האם המפרט שווה את המחיר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לפטופ של hp שהתקלקל בו הלוח אם והוצאתי ממנו את הההרדיסק לשימוש אחר. לפני כן הוא עבד בצורה תקינה. האם זה אפשרי למכור את החלקים הנותרים - מסך, זיכרון וכו'? ואם כן מה סדר גודל הסכום שאפשר לבקש עליהם? תודה
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הגיע הזמן להתחדש ולעבור מהATHLON 64 הישן שלי למחשב חדש אשמח אם תיציעו לי מפרט מתאים לפי הדרישות הבאות : 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 הכי הרבה אבל אני מעדיף להישאר במסגרת התציב המקורי 2. מה שימושי המחשב ? משחקים וישמושים כללים סרטים סדרות וכו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל מה שחדש -מהי הרזולוציה הטבעית : 1920 על 1080 נראה לי לפני המסך שיותאם -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? גובהות מאוג 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? יש צורך במסך מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צו…
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר לסרטים, גלישה באינטרנט ומעט משחקים. התקציב הוא 2500 שקל, ניתן לחרוג מעט אם יש דגם אטרקטיבי בחריגה של עד 10%-20%. המחשב רוב הזמן יהיה בבית לכן שיקולים של גודל\משקל וחיי סוללה פחות רלוונטים. הסיבה היא שהמחשב הנייח יתיישן ואנחנו בבית מחליפים הרבה בין החדרים לכן בא הצורך במחשב נייד. דרישות היחידה היא מסך 15.3 (או אם יש יותר גדול בתקציב גם זורם). חנות מועדפת - KSP אבל כמובן שלא חובה. עריכה: * מטרות המחשב? אינטרנט, מוסיקה, סרטים. מעט משחקים (לא כבדים) * גודל המסך? 15.3 (או יותר גדול אם קיים במסגרת התקציב) * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא רלוונטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של …
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
בדקתי הרבה מחשבים ומצאתי לבסוף 3 מחשבים שאני מתלבט בינהם- 1. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8251 2. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5808 3. http://www.nayadplus.co.il/item.asp?itemid=108 (מחיר זול במיוחד!!) מטרות המחשב? סטודנט מדעי במחשב, צפייה בסרטים ואינטרנט * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ?320 * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אחרי כמה שנים טובות המחשב שלי נהרס והגיע הזמן לקנות חדש אשמח אם תיציעו לי מפרט מתאים לפי הדרישות הבאות : 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 הכי הרבה אבל אני מעדיף להישאר במסגרת התציב המקורי 2. מה שימושי המחשב ? משחקים ולראות סדרות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF3, warhammer space marine, ghost recon 3 -מהי הרזולוציה הטבעית : 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? גובהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אין שום צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך לכלל דיסק קשיח 5. עד כמה …
-
- 12 תגובות
- 987 צפיות
-
-
חברי קהילת HWZONE חזק! אני מעוניין לשמוע המלצות לגבי מחשב חדש. ההורים שלי עוברים דירה, ואנחנו מחליפים מחשב. אני חייל, אז קשה להגיד שהייתי מאוד מעורב במחירים ומפרטים בזמן האחרון. כמה דברים שחשוב להגיד - המחשב צריך בעיקר להיות עמיד. כמה שפחות החלפות, כמה שפחות תיקונים - להורים שלי לא יהיה כל כך ראש לזה. זה אומר - כדאי שיהיה שקט. מעבר לזה, הוא חייב להריץ פוטושופ ולהקרין סרטים (לא חייב HD - עדיף שכן). אני אשחק בו מפעם לפעם בדברים כבדים יותר, אז כדאי שהוא יוכל להגיע לרמות כאלה, אבל אם זה יקר מדי - אפשר להסתדר גם אם פחות. תודה מראש! 1. תקציב: 3500 ש"ח תקציב מקסימאלי: 5000 ש"ח 2. שימושים: סרטים (תדיר), עבודה משרדית (תדיר), Photshop\Illustrator (מזדמן), SketchUp (מזדמן) משחקים (מ…
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, הייתי מעוניין לקבל המלצות לגבי חומרה למחשב חדש לצורכי גרפיקה. השימוש העיקרי הוא לתוכנות אנימציה כמו מאיה, זי בראש, מדבוקס, אפטר, פוטושופ, סימולציות וכדומה.. intel core i7 3770k 3.5ghz corsair 4x4GB DDR3 1600Mhz השאלה העיקרית היא מה מומלץ יותר בין gtx670 לבין ה quadro בשימוש בתוכנות תלת ורנדר (פחות לגיימינג) בנוסף, איזה לוח אם, ספק וקירור מערכת כזו דורשת. התקציב הוא בסביבות ה6 לא כולל מסך.... תודה לכם!
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מסך: [..] DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪947 מעבד: [..] INTEL I5-3450 IVY BRIDGE + CM HYPER 101 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪952 לוח אם: [..] ASROCK B75M - זמין במלאי ₪439 זיכרון: [..] TRANSCEND 8GB (4GBX2) DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪219 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD7850 OC 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪1277 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪97 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 II ADVANDCED (WHITE) w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! - זמין במלאי - כל הקודם זוכה ! ₪290 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 520W - RETAIL - זמין במלאי ₪370 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 500GB SATA3 - זמין …
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום! חבר שלי שעוסק הרבה בנוסחאות מורכבות באקסל שמורצות על המחשב כמה שעות ביום צריך מחשב שיוכל להתמודד עם זה - למחשבו העכשווי יש נטייה לקרוס בגלל התחממות יתר (120C) ומחסור בזיכרון, למרות שיש לו 4GB כיום... נשמח מאוד לקבל המלצה למפרט ולחנות איפה שאפשר לרכוש אותו, חשוב שהמפרט יכלול SSD של 120 GB, מעבד i7, לוח אם איכותי וכמה שיותר זיכרון... לא צריך כונן קשיח רגיל. וכמובן מארז שיתאוורר טוב. תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות לסבתא שלי מחשב, זה אולי ישמע מצחיק אבל חשוב שיוכל לעשות רק שני דברים: להדליק ולכבות את הסקייפ ולאפשר גלישה חלקה ברשת. אין צורך בשום דבר מעבר לזה. אין צורך בעכבר + מקלדת, אבל יש צורך במסך. אם במסגרת התקציב הדבר לא אפשרי אתם יכולים להעלות אבל הכוונה מבחינתי היא להוציא את המינימום. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המחשב הזה? אני הולך לשחק בוא משחקים כמו Maple Story/Counter Strike/Hero Of Newreth מתאים למשחקים בסגנון האלה?? http://ksp.co.il/?select=.268..271..161.&list=1&sort=2&glist=0&uin=15369&txt_search=&buy=&minprice=2075&maxprice=2688
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
הראו לי ושאלו אותי מה דעתי על מחשב זה: Gateway ZX6971-UB30P All-in-One Specifications: • All-in-one design • Intel® Core™ i3-2120 processor • Features a 3MB cache and 3.3GHz processor speed. • Features smart 4-way processing performance for HD quality computing. Intel® HD graphics are built into Intel’s smart new processors. • 4GB DDR3 memory For multitasking power, expandable to 8GB. • 1TB SATA hard drive • Features a 23" LCD high-definition widescreen multitouch screen with Ultra bright technology for exceptional image quality. • 1.3MP high-definition webcam Makes it easy to video chat with family and friends. • Wireless keyboard and mouse al…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח אם תציגו לי מפרט אחד של כל התקציב ואחד שניסתם לחסוך , ומה ההבדל בניהם . ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אני ישחק במשחקים כמו BF 3 , MAX PAIN 3 , Dc Universe Online וכדומה . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בקשתי מסך ביחד עם זה . …
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: AMD A4-3300 + Radeon 6410D 2.6 GHz BOX כמות: 1 - מחיר: ₪350 לוח אם: Gigabyte GA-A55M-S2V for FM1 socket כמות: 1 - מחיר: ₪334 מארז: Gigabye LUXO X140 Black MidiTower ATX 2x 120 MM FAN TOOLESS כמות: 1 - מחיר: ₪198 ספק כוח: FSP 350W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3, 78-80% Efficiency Retail כמות: 1 - מחיר: ₪142 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪121 קשיח למחשב שולחני: WD 500GB Sata 3 Caviar Blue כמות: 1 - מחיר: ₪378 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪95 מקלדת: Wired Keyboard 200 כמות: 1 - מחיר: ₪36 עכבר: Logitech B110 Optical Mouse USB כמות: 1 - מחיר: ₪27 רמקולים: Microlab 2.0 Speakers Wood H11 כמ…
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-