ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,461 דיונים בפורום זה
-
שיהיה כולל מסך lcd המחשב בעיקרון אמור להריץ סאן אנדרס בשביל אחי הקטן, אז לא צריך משהו בומבסטי מדי...
-
- 8 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, 1. מה התקציב? כ 2.5K במזומן עם אפשרות לחריגה קלה 2. מטרות המחשב? השימוש ברובו הוא משרדי, אבל אני מעוניין לגמישות מירבית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב, פלופי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? עיצוב סולידי, יותר חשוב פונקציונליות 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? המחשב לא מיועד לחדר שבו ישנים, אבל המקסימום במסגרת התקציב, אני מעדיף לא לשמוע את המאווררים ו/או את הדיס…
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב עד 5.5K אפשר לחרוג עד 6K רק אם זה ממש ממש חשוב. מחשב למשחקים כבדים, לתת תקציב לכרטיס מסך עד 2000 ש"ח. הארד דיסק לא יותר מ 320 ג'גיה מעבד QUAD [אני יודע שהיום לא מנצלים אותו, סביר להניח שבעתיד ילמדו לנצל...] מארז - יופי לא כל כך חשוב אבל אם יש משהוא יפה חשוב רק החזית שלו [איפה שהכוננים] ושיהיה שקט מאוד מאוד אם אפשר לדחוף כרטיס קול נחמד זה יהיה טוב
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אם אפשר לקבל מפרטים מומלצים אודה לכם חג שמח
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב HTPC לסלון שיהיה גם למשחקים. חשוב שיהיה שקט (וטמפ' סבירה) ללא מסך וללא עכבר/מקלדת שאני אקנה בנפרד. תקציב גמיש באיזור 6000 ש"ח מארז הוא: סילברסטון GD01 - מחיר 660 ש"ח http://www.silverstonetek.com/products/p_contents.php?pno=gd01&area= הרכיבים שחשבתי: E8400 AC FREEZER PRO HD4850 + משחה טרמית MX-2 ספק *חייב* להיות מודולרי (MODO82 525W) בורד: GA-EP45-DS3R דיסקים: לפחות 1TB בשני דיסקים 4GB RAM כרטיס TV המחשב יריץ ויסטה. תודה
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. for honor, overwatch battlfield 1, rainbow six siege -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 1080 P 144 HZ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מחשב לעבודה משרדית מינימלית. טיפה אופיס, ובעיקר תוכנת חשבשבת. הרכבתי משהו בנעה רציתי לשאול את דעתכם על הלוח, זיכרון ומארז. לגבי הכמות זיכרון, כמו שאמרתי מדובר משימוש מינימלי עם XP לכן נראה לי שיש צורך ביותר מ 512 ואין צורך בדיסק קשיח, יש לי דיסק של 80G תודה. ¤230.00 FOXCONN ATX TLA397 הסר מוצר מהסל ¤325.00 ABIT NF-M2S הסר מוצר מהסל ¤375.00 Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3600 BOX AM2 65W הסר מוצר מהסל ¤115.00 G.Skill DDR II PC5400 667MHZ 512MB CL 5-5-5-15 הסר מוצר מהסל ¤180.00 EDIMAX ROUTER 4 PORT BR 6104K הסר מוצר מהסל ¤455.00 WINDOWS XP HOME EDITION ENGLISH הסר מוצר מהסל ¤205.00 ASUS DRW-1608P RETAIL BLACK/WHITE סה"כ 1885
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש , אשמח לדעת מה דעתכם : מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-G33-DS3R 39235 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 F2-6400CL5D-2GBNQ מארז ללא ספק Thermaltake Armor-Jr VC3000BNS ספק כח Enermax Liberty 400W ELT400AWT
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנסות לחסוך אם אין הבדל משמעותי בביצועים, אבל לא קריטי במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש יומיומי של תוכנות האופיס ואינטרנט ודברים כאלה + צפייה בהרבה תכני HD גם ב1080P (יחובר למסך הטלוויזיה לכן חשוב חיבור HDMI) + משחקים, לא ממש קריטי לא הולך לשחק הרבה, אין לי כמעט זמן אבל סתם רוצה להשאיר את האופציה פתוחה, למשחקים חדשים יחסית בהגדרות סבירות (אני לא משחק משחקים כבדים במיוחד, וגם המסך שלי ברזולוציה לא משהו בכל מקרה 1280X1024, אבל אולי יהיה שדרוג עתידי של המסך אז ייתכן שיהיה מעבר לרז…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה מפרט לחבר למשחקים בנתיים הנה מה שבניתי ואני מחפש איך לחסוך... Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Sapphire ATI Radeon 6950 2GB GDDR5 v2 ברכישת מחשב מעל 3000 ש"ח, יחידות 1 ₪1183 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2878 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪115 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Cooler Master Elite 370 + Antec True Power Trio 650Watt, יחידות 1 ₪549 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2512 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪225 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2395 Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 …
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לשפר את המחשב ביומולדת הקרובה ולהחליף חלקים אני לא יודע מה כדי לי להחליף מעבד לוח אם וזכרון או כרטיס מסך המפרט שלי היום הוא מעבד:AMD +3000 לוח אם : k8 ultra מסדרת נפורס 4 זכרון:1.5 גיגה כרטיס מסך:ניבידה 6600 עכשיו אני לא יודע מה כדי להחליף מעבד לוח אם וזכרון או כרטיס מסך. צריך עזרה. אם אתם בוחרים מעבד תגידו איזה כדי אבל שלא יהיה יקר מידי יש לי סכום של עד 1500-2000 שקל אני מאמין שאני יקבל את המחיר הזה !. אני חשבתי על משהו. מעבד:Core 2 Duo E4400, Bus800Mhz, s775, 2MB לוח אם:P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרונות:1 גיגה של קינקסטון ועוד 512 כרטיס מסך: 8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E תגידו לי עצות אחרות בינתם…
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 תיתכן חריגהשל עד 1000 אם ינוצל לביצועים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו FHD בתוכנות אדובי, פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף משהו סולידי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת …
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
פירסמתי הודעה דומה לפני כמה ימים, אבל לא ממש נענתי, אז הנה היא שוב (במתכונת טיפה שונה). אני מחפש מחשב high end למשחקים, ואני רוצה לבנות אותו בשלבים. א. מחשב ב. מסך ג. ציוד היקפי אז כרגע אני מתמקד רק במחשב: המחשב יהיה בשימוש בעיקר למשחקים (CoD, WoW, Dragon Age, Red Faction). חשוב לי שיהיה שקט מאד- המחשב נמצא ליד המיטה. (נראה לי שזה די ברור, אבל עדיין-) יכולת להוציא HD לטלוויזיה. כרגע אני עם מסך 19", אבל לפי תוכנית החומש אני אשדרג אותו בשלב הבא. בטח ל22". התקציב הוא 4,000 ש"ח. אפשר חריגה קטנה, אבל כמובן עדיף שלא. תודה!
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי פנה אלי וביקש עזרה בקשר למחשב של שותפה שלו: תקציב: בערך 1500. יעוד :עבודה משרדית,אינטרנט וסרטים. היא רוצה שהוא יריץ vista/ המפרט לא צריך לכלול מסך וצורב. עדיפות לחנויות באזור הדרום. תודה
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
כותרת.. לא שאני מתקוון לקנות אבל סתם לראות מה אפשר לא בהזמנה מיוחדת
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב לפני כשנה וחצי לפי מפרט שהביאו לי כאן ואני רוצה לשפר את הביצועים שלו במשחקים. זה המפרט: [TABLE=width: 98%] [TR=bgcolor: white] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]C3470T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪889[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]E41759-002[/TD] [TD=width: 55%]Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪44[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]MB75MAE33[/TD] [TD=width:…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב כבר בערך 3 שנים...וכנראה שדי חלף זמנו בכל הנוגע למשחקי המחשב: כרגע יש לי AMD athlon 2600 xp 512 DDRam וGeforce 5600FX **השאלה המרכזית היא האם צריך כבר באמת מחשב חדש (בסביבות ה4000 ש"ח) או שיספיק לשדרג רק את הזיכרון וכרטיס המסך? לצורך העניין כרגע המשחקים שאני מכוון אליהם הם Oblivion 4 ו NeverWinter nights 2 ולמשחקים נוספים שיבואו בז'אנרים של משחקי תפקידים ואסטרטגיה. **עוד נושא שעולה זה כמה זמן השדרוג יחזיק? תודה.
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני צריך שתציעו לי מפרט טוב בשביל תקציב: 2000 שקל רק לוח אם זכרונות .. יש לי עכשיו Gigabyte k8nu s939nforce 3 מעבד amd athlon 64 3200 939 video card: 6600 GT agp עכשיו בגלל זה.. אני צריך לוח אם וזכרונות חדשים בגלל PCI-E אני צריך לוח אם טוב עם PCI-E שיעבוד לי המעבד של ה 3200 .. על הלוח החדש .. יש לי כרטיסי זיכרון DDR אז אני צריך לוח אם גם אם DDR.. לא DDR2 ויש לי מחשב שני שאני רוצה להעביר לשם הכל ... את הלוח GIGABYTE ... אז אני צריך עוד מעבד ללוח ... וספק טוב. תקציב 2000 ש"ח להכל. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב חדש! ביום ראשון והמפרט הוא: לו אם:Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 מעבד: AMD Athlon XP 2700+ דיסק קשיח: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 זיכרון: CORSAIR DDR-RAM 512MB 3500 CAS2 כרטיס מסך: Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR כרטיס קול: Hercules Game Theater XP 7.1 Sound Card + External Rack רמקולים: Creative Inspire 6600 6.1 Speakers די וי די: DVD-ROM Liteon 16/48 Retail צורב: Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW צורב די וי די: Pioneer DVR-A05 4/2/12//16/8/32 DVD-RW Retail מסך: 19" LG Flatron F900B NEW Flatron Monitor + USB Hub מקלדת+עכבר: Microsoft Wireless Optical Desktop מארז: Thermaltake Xaser II 6000A Plus Aluminium Tower Case +…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש עזרה בבנית מחשב לעריכת וידאו + עריכת תמונות STILLS + אופיס + משחקים לא כבדים, רצ"ב שאלות שכבר עלו לי בראש + קוים כללים 1) מבוסס אינטל, איזה תדרי שעון (מעל 2.4) הכי טובים לקצב BUS ? 2) לוח ASUS, איזה מומלץ והאם זו בחירה טובה? 2.1) איזה לוח מכיל גם LAN גם קול, גם AGPX8 3) כרטיס מסך ? 4) צורב ? 5) 512 זכרון, איזה סוג ולמה? 6) מסך, המלצה ל-17 ול-19 תקציב כולל, בסביבות 5000+ תודה מראש, יהודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר אינטרנט ואופיס. עובד עם הרבה חלונות במקביל! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 27. 1366X768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כמובן שאם ניתן לחסוך אז מומלץ, אבל לא חובה. אין לחרוג מהתקציב. השימושים למחשב הם בעיקר משחקים (די כבדים) וכמובן שיתמוך מן הסתם גם באינטרנט ואופיס. בנוסף תהיה גם מעט צפייה בתכני HD. אין צורך במסך. אין סוג ספציפי במיוחד של משחקים. ללא ציוד היקפי. צריך מפרט מלא כולל צורב וכדומה. כונן דיסקטים לא חובה. השקט נחוץ ברמה 7 מתוך 10. לא מתוכנן OC ללא מערכת הפעלה. אין צורך בחנות ספציפית. נכון לעכשיו לא מתוכנן שדרוג משמעותי בהמשך אבל אין לדעת. לא קריטי לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון מה שכן חשוב - שללוח אם יהיה USB3 !! ולעניין - המעבד שסביבו ארצה לבנות את המחשב זה : "Sandy Bridge" 2nd Generation Intel® Core™ i7-2600K בעניין הלוח אם , יש לי במבצע את הלוח אם הזה "Sandy Bridge" I…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. המחשב הנוכחי בן ה5(עם שדרוגים קלים) הלך לעולמו ודרוש מחשב חדש. השימוש שלו הוא בעיקר גלישה/מוזיקה וגיימינג קל (כרטיס מסך במחשב הנוכחי הוא 7600GS ואין צורך במשהו שיתעלה עליו יותר מידי, פשוט בגלל חיבור הAGP אני יאלץ לקנות חדש) 1. מה התקציב? תקציב 2500-3000, רצוי לא להגיע לתקרה אבל אני לא סגור על מידת הריאליות, מזומן זאת בהחלט אופציה. 2. מטרות המחשב? מטרות המחשב גלישה/מוזיקה/גיימינג, לא גיימינג כבד במיוחד אבל רצוי שיריץ משחקים שיצאו בשנה הקרובה על לפחות מדיום-מינימום 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין צורך בכונן CD\DVD כלשהו (יעבור מהמחשב הנוכחי) ובכרטיס קול.בנוסף, אין צורך בהארדיסק בעל נפח גדול במיוחד, אני מסתדר אפילו ע…
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אוקי אני חשבתי על המחשב של גיגאבייט - http://zap.co.il/model.aspx?modelid=729100 אני מעוניין בו בגלל המעבד שלו, הכרטיס הגראפי וציאת ה HDMI . באופן כללי אני לא כל כך מטורף על גיגאבייט ובגלל זה חשבתי שאולי למישהו יש איזה רעיון למחשב נייד בסדר גודל המחיר ( אני גמיש בכל אופן ) , אז בבקשה אני מאוד יודע לכם !! תודה מראש ! איל.
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי, הסתכלתי על המפרט הזה: http://www.memoryexpress.com/Products/MX43707 והוא נראה לי דיי מתאים (כל הצרכים המשרדיים + עבודות בינוניות של עריכת וידאו ותלת מימד) רק שהמליצו לי ללכת על מעבד יותר טוב (ה-Intel® Core™ i7 3632QM לדוגמא) ואפילו להרחיב ל-16GB זיכרון. מה אתם אומרים? יש דגם טיפה יותר מתקדם שיכול לענות לי על הדרישות? (אין הגבלת תקציב אבל אני כן מחפש משהו באיזור של המחשב הנ"ל ולא מעבר) תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-