עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלוםם, שאלה לי אליכם.. אני רוצה להביא מארה"ב מחשב נייד עם מסך 12-14 אינטש, חשוב לי שיהיה קל, לא יתחמם מדי, יהיה אמין, ודי חזק (שלא יזחל..) היה לי דל לטידיוד D500 שהיה אחלה, אבל לצערי נפטר בטרם עת.. האם יש משהו בסביבות ה2000-3000 ש"ח שיהיה קל לנשיאה ועם זאת יחסית חזק.. אני לא צריכה אותו להרצת סרטים, אבל עבודה "אופיסית" די מאומצת.. אני לא מכירה את מחשבי הנוטבוק שיצאו לאחרונה.. האם כדאי לקנות או שזה לא יעיל באמת? תודה!!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by gal555,

אני רוצה להזמין אותו מחו"ל חשבתי על הdell alienware מה אתם אומרים עליו? ומאיפה אני יכול להזמין אותו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by bay,

the computer must be with the case Thermaltake Soprano Dx with efective and good looking cpu cooler like zalman cnps9500 a q6600 procesor ;D i dont need a monitor

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, אני מרכיב לחבר מוגבל בתקציב מחשב בסיסי לשימושים בסיסיים - אינטרנט, אופיס, סרטים וכו'. יריץ win7, שום גיימינג/גרפיקה או תוכנות כבדות אחרות. חשבתי להרכיב מפרט כזה: מעבד - G840 (כ-400 ש"ח). קירור למעבד - להשתמש בקירור שבא עם ה-Box (חינם). לוח אם - Intel DH67BL (שווה כ-450 ש"ח. השגתי בקומבינה - חדש באריזה, חינם). זכרון - Kingston 2G 1333 (כ-75 ש"ח). דיסק - Samsung 500GB F3 (כ-200 ש"ח). צורב - איזה x22 של LG/Samsung/Sony (כ-125 ש"ח). מע' הפעלה - win7 home premium (כ-400 ש"ח). עכשיו חסר רק מארז, ספק והרכבה. אז אלה השאלות שלי: 1. איך המפרט? 2. לגבי מארז + ספק: הייתי מעדיף שייכנסו ב-200-250 ש"ח גג. מצד שני שיעשו את העבודה בלי פדיחות. רעש/נוחות/אסתתיקה וכו' לא ממש חשובים, …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by chiff,

חבר שלי רוצה למכור נייד שלו אחרי שנה בשימוש המחשב הוא של חברת alienware מעבד T8100 geforce 8600M gt 120gb hd 1 giga איזה מחיר כדאי לו לדרוש עליו לא ידעתי כל כך מה להגיד לו? ואם מישהו יודע עם מעבדות שמטפלות במחשבי DELL בארץ יטפלו גם במחשבי ALIENWARE

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by omergrin,

ערב טוב, החלטתי לקנות בקרוב מחשב נייד חדש מדגם ASUS G750JM למטרות גיימינג. ברצוני להוסיף כונן SSD בנפח בינוני, 128/256 לכל היותר. האם ישנם דגמי כוננים מיוחדים למחשבים ניידים או שאלו אותם כוננים גם לנייחים? נכון לעכשיו הבנתי שהכי מומלץ ללכת על כונני SAMSUNG 840 EVO. האם זה עדיין תקף? תודה רבה על העזרה...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ychamp,

אני מחפש מפרט לגיימר קל. שישמש ברובו לשימוש יומיומי 1 HITACHI Deskstar 7K80 HDS728080PLA380 -0A30356 80GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM Model #: HDS728080PLA380 1 DFI nF4 Ultra-Infinity Socket 939 NVIDIA nForce4 Ultra ATX AMD Motherboard - Retail Model #: nF4 Ultra-Infinity 1 Leadtek WinFast PX6800GS TDH 256MB Geforce 6800GS 256MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail Model #: PX6800GS TDH 256MB [font=Verdana ]אני נהולך על הגרסה של XFX אבל לא היה במלאי 1 Antec SmartPower 2.0 SP-500 ATX12V 500W Power Supply - Retail Model #: SP-500 Item #: N82E16817103937 1 A-DATA 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM DDR 400 (PC 3200) Unbuffered System Memory Model ADBGB1916…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מבקש המלצה למחשב בשביל אחותי הקטנה. השימושים יהיו בעיקר גלישה באינטרנט וקצת אולי משחקים (לא משחקים מטורפים). התקציב: עד 2,000 ש"ח ללא ציוד הקפי. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by alex889,

אהלן, מחפש מחשב נייד לאבא שלי, לצורכי עבודה, בעיקר אופיס גודל רצוי 15.6 משקל - עדיף מתחת ל2 תקציב - בסביבות ה 2.5 מאוד חשוב לי שיהיה של חברה אמינה עם שירות טוב(שמעתי דברים טובים על לנובו) תודה מראש אלכס

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. ערכתי ופירטתי יותר. 1. תקציב מקסימלי - 5200 2. המחשב יהיה לעסק, מועדון ביליארד. ישמש להשמעת מוזיקה בעיקר (וינאמפ). חשוב לי שיהיה את סוג המעבד הטוב ביותר של I7 INTEL ולוח אם שהכי מתאים ותומך בו. 500GB דיסק קשיח יספיק. שיהיה כרטיס זיכרון DDR3 (הבנתי שזה הכי טוב) עם 6 ג'יגה אפילו כמו למעלה. שיהיה כרטיס מסך טוב תומך HDMI (שאני אוכל לחבר לטלוויזיות שבמקום) ואולי לספק כמה פרסומות או את הלוגו דרך המחשב+משחקים (לא משחקים שצריכים מחשב ב10 אלף, סימס 3, המשחק של אבודים הסידרה, וכו' . כרטיס קול 7.1 (למרות שאין במקום 7.1, אבל זה הכי מתקדם, לא?) שיהיה משהו סביר, אפילו משהו שכלול בלוח אם, כשאני אסדר את ההגברה אולי אני אוסיף כרטיס קול יותר טוב. תכני HD 1080P. שיהיה לו צורב DVD טוב. …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by hutorihunzu,

אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חדש שעיקרו יהיה אופיס, מוזיקה וסרטים יעני מחשב משרדי. להלן הטופס: (יש כמה דגשים בסוף שממש חשובים לי מהמחשב) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף פשוט לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר סרטים בHD מוזיקה ואינרטנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ככה'נ אני מתכוון…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, הייתי שמח אם תעזרו לי בבניית מפרט שהייעוד שלו בעיקר לתכנות, הורדות ואינטנרט. צריך חומרה חזקה לפיתוח ישומים חזקים + מוכנות לויסטה. (פחות השקעה על כ.מסך יותר על ביצועים). תודה רבה!!!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום חברים , אשמח לקבל הצעות ודעתכם בקשר למחשב גיימינג עבור הבן שלי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו: GTA5, CSGO,Battelfield 4 וכו.... כמובן גם כהכנה למשחקים בעתיד..... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אשמח להמלצות על המחשבים העונים למפרט הבא (מוכן לסטייה של 10% במידת הצורך). המחשב נועד לעבודה משרדית. אני מתכוון לשאת אותו מהבית למשרד לצרכי סנכרון. * מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? 15 או 17 אינץ * סוג מסך: מסך מגע (עדיף מאט, אך נדיר...) * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad ורצוי מאד מוארת. * משקל רצוי? קל ככל האפשר (מודע לניגוד מסכים הגדולים, אך קל יחסית לאחרים) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ברורה ל-SSD. * כונן אופטי? רק במידה ואין במפרט SSD וזאת בכדי שאוכל להחליפו ל-SSD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Adun,

המסך שלי הוא Samsung bx2450 http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LS24B5HVFH/ZA-specs הוא בן שנתיים-שלוש, ללא פגמים בכלל! כמה הוא שווה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום רב, אנחנו מחפשים מחשב נייד ביתי עד 3000 ש"ח שיהיה נוח לשימוש, שיענה על דרישות ביתיות של גלישה (דיי מרובה) ומידי פעם על גרפיקה (פוטושופ וחבריה..) ראיתי את המחשב הנ"ל אך אינני יודעת אם יספיק. http://fre.co.il/items/1299537#Image_1 אשמח לקבל הצעות נוספות. שיר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by eldadmo,

שלום רב, אחרי שהחזרתי את הטושיבה לחברה וקיבלתי זיכוי. רכשתי לנובו U550-2958 t6600 4GB RAM DDRIII 500GB HD Geforce 210m אבל כנראה שאני ביש גדא, פשוט נתקלתי במצב שהמחשב עושה רעש של שואב אבק ענקי. עכשיו תגידו לי שאני מעמיס וכו'. כרגע בעודי כותב לכם את ההודעה הזו רק האתר הזה עובד ושימוש המעבד עומד על 7% ומטה. אז מה הבעיה: המאוורר של המעבד עובד על מהירות מקסימאלית במשך שלוש שניות מפסיק לחמש שניות וחוזר חלילה. זה ממש עולה לי על העצבים, עכשיו יצרתי קשר עם לנובו ולא בדיוק קיבלתי תשובה הולמת חוץ מעצבים. החברה שאחראית על התיקונים דווקא נתנה לי תשובה מקוצעית והטכנאי אמר שהמחשב לא אמור לעבוד ככה. השאלה שלי היא האם יש למישהו מכם את המחשב הנ"ל והאם הדבר קורה גם אצלכם או שבאמת ישנה בעי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by omritk,

שלום, מחפש בשביל חבר מחשב נייד מאוד ספציפי וזול. המחשב ישמש לסטודנט, אבל גם יעבדו עליו. (בעיקר תוכנות Office) גדול המסך הרצוי הוא 15.6" (איכות פחות חשובה - בכל מקרה בתקציב הוא לא יקבל משהו מטורף ) - מאט יהיה תוספת נחמדה, אבל לא קריטית אין דרישת משקל מיוחדת, אבל בתקציב אני בספק אם היה משהו שהוא פחות מ 2.3~ זמן סוללה של כ-8 שעות בשימוש של word וכו' עכשיו לדרישות : i5 4200U 8G RAM 256SSD כמה שלא ניסתי לחפש ולא מצאתי אף לפטופ שעונה על ה 3 בפחות מ 3K, אין בעיה לקנות לפטופ "נחות" יותר ולשדרג - אבל צריך להתחשב שהמחיר יהיה נמוך מההפרש הקניה של החומרה החסרה. הכי קרוב שהגעתי אליו זה ה G510, ב2100~ הבעיה היא שצריך להוסיף 4G RAM ולקנות SSD, שזה מביא אותי ל 3K ופחות …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. היי, קניתי מחשב נייד של ASUS, מה שקורה בפועל זה שהמחשב יושב 5 ימים מהשבוע במקום אחד, ובמהלך הסופש במקום אחר, אבל לא זז יותר מידי, ותמיד נמצא ליד שקע חשמל. כיוון שעל מנת לשחק משחקים בצורה נוחה, אני צריך לחבר את המחשב לטעינה, תהיתי אם זה בסדר שמהלך כל שהותו של המחשב במקום קבוע (שזה כמעט כל הזמן בערך) הוא יהיה מחובר לחשמל, כדיי שלא אצטרך לנתק ולחבר אותו בכל פעם שאני רוצה לשחק. האם זה בסדר או שזה עלול להזיק למחשב/לסוללה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מתלבט אם לקנות את המחשב הזה ביד שניה.. כמה שווה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by j,

היי יש לי אפשרותלהביא מחשב של לנובו,דגם T61, ב1000$ או לחילופין מחשב אחר בארץ או מארה"ב... כמה שאלות: מה קורה מבחינת אחריות למחשב שאני מביא מחו"ל האם יש חברות שתומכות באחריות גם בארץ?? או הצעה אחרת מארצנו הקטנה.. המחשב מיועד לצרכים סטנדרטיים של סטודנט ולראות סרטים: נראה לי שחשוב שיהיה 2GB וכרטיס מסךנורמלי בשביל להחזיק את הויסטה.. תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Avivuzan,

השימוש העיקרי שלו יהיה משחקים. אין צורך בציוד היקפי, אני אחבר אותו למסך Full HD.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by eitany245,

תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): • חריגה מקסימלית מהתקציב:3500 • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך שימושים: • מהם השימושים במחשב? גיימינג בינוני • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב?לא במידה וכן, איזו מערכת הפעלה תרצה במפרט? win 7 דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז?לא,אבל חשוב לי שהוא יהיה שקט,שהוא יקרר טוב את הרכיבים ושיהיה לו פילטרים. (גודל המארז חשוב גם לזרימת אוויר טובה) • האם תבצע Overclock למחשב?לא • אם כן, לאילו רכיבים? (שים לב כי אין אחריות על Overclock) (מידע …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. חבר שלי צריך מחשב למשחקים בעיקר ב3000 שקל בלי מסך בלי רמקולים בלי מקלדת ובלי עכבר עדיף AMD

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6700 2.66Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1345 קירור למעבד: Thermaltake V1 כמות: 1 - מחיר: ¤243 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS4 כמות: 1 - מחיר: ¤1066 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 - מחיר: ¤749 קירור למארז: Scythe 120mm MINEBEA 1100RPM 42CFM / 18dBA כמות: 1 - מחיר: ¤80 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤592 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 2 - מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail CF Kit - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤2615 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Blac…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.