עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by DJ_VAKNIN,

שלום אנשים. קניתי מחשב נייד חדש 15.4 Acer Aspire 5730ZI 2.0Ghz קישור:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2224&CatCode=315 המחשב מגיע כאשר כלולה בתוכו מערכת הפעלה ויסטה HOME BASIC 32BIT (אם רוצים לפרמט לויסטה מחדש ניתן לעשות ALT+F10 והמערכת תותקן שוב). הבעיה שלי היא: 1.הבנתי שאם אני רוצה לפרמט ל-XP אני צריך דרייברים מתאימים-מישהו יכול לעזור לי בזה? 2.אם אני רוצה להתקין גרסא שונה של XP מדיסק -האם זה גם יתמוך אוטומטי בדרייברים? תודה רבה לעוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by asaf11,

the computer propuse : Office, Internet. Should be fast!!! From Ivory : Computer 1: מעבד אינטל Pentium Dual Core E5200 or E2200 לוח אם MSI or Asus ציפסט אינטל G31 (לא 945) זכרון פנימי 1024MB (1GB) DDR II 800MHz דיסק קשיח 160GB SATA II 7200RPM 8MB (Western Digital or Seagate) כרטיס מסך Intel GMA 3100 (OB) UPTO 384MB Which mother board is better ? is the best one enough for me ? is 1 GB memory enough for me ? can u recommand other good MIFRAT for me ? should be the minimum price for my use... (but i need fast one...) Thanks Asaf PS the price is about 1000 nis

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכם. אני זקוק למחשב מישני אשר יהיה מיועד לרוב לעבודה בסיסית אך גם קצת משחקים. הינה המפרט: Sempron 2800 - 560 NF7 (nForce2)lan,usb2 - 340 256MB A-DATA - 200 RADEON 9550 128MB - 380 Teac/SONY 1.44 - 40 LG 52 x 32 x 52 (kit - 150 2542 ATX MIDI PFC, usb - 260 החלקים הללו מורכבים מהחנות KSP.co.il והמסך מהחנות logicpc LG Flatron F700B Flatron Monitor "17 - 942 אין צורך ב- HD, רמקולים, מקלדת ועכבר. אני מעוניין שהמחשב יהיה יציב ויעמוד תחת עומס קל, ובנוסף אני מעוניין במסך טוב, אחרי כמה מחקרונים שביצעתי הגעתי למסכנה שהמסך LG Flatron F700B Flatron Monitor הוא המישתלם ביותר לסכום הכסף שהוא שווה, האם כך? אשמח לקבל הערות הארות וחוות דעת כללית על המפרט ה…

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  4. המחשב לשימוש משרדי, חשובה עוצמת עיבוד חזקה, גרפיקה לא חשובה. יש לכלול פתרון לשימוש עם 4 מסכים במקביל (SLI או CROSSFIRE) עם שני כרטיסי מסך. שקט לא קריטי, לא מתוכנן OC, אין צורך בציוד היקפי, אין צורך במערכת הפעלה. תודה.

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  5. אני חושב ללכת על המפרט הזה intel 805D 2.66GHZ 512X2 ddr2 533MHZ של סמסונג (אם יש לכם המלצה לזיכרונות יותר טובים לOC באותו מחיר אז תגידו לי) לוח אני עדיין לא ממש בטוח אני מחפש לוח שלא יעבור את ה800-900 שקל asus P5LD2 לא יודע איזה בדיוק לקחת מבן הדגמים האלו http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?keywords=p5ld2 או P5ND2 ASUS(יותר זול) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1212_1811&products_id=11234 וכרטיס מסך אני לוקח 7600GT בטוח עכשיו אני רוצה את המפרט במיוחד למשחקים וגם לOC נחמד ככה שיחזיק בקירור אוויר רגיל סטוק אז אם יש לכם המלצות אחרות במחיר של 3000 שקל אז תגידו לי תודה רבה רבה

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500~ ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג, BF3, הגדרות גבוהות, 1920X1080, מסך 23''. 3. האם יש צורך בציוד הקפי \ מערכת הפעלה? לא. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 7. 5. אם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן, בינוני. 6. לוח בגודל ATX. 7. עדיפות לחנות TMS. המפרט עבור חבר שכבר סגור על מעבד, כרטיס מסך ומארז: i5-3570K Sapphire 7850 2GB OC Fractal Design 3000 תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. המפרט הסופי: חנות: SkyPC ראשל"צ (אחלה חנות, ולמוכר היה המון סבלנות..! שזה חשוב!) מחר אני אקבל דיווח אם הכל זמין, או לא.. ככה שאולי אני אצטרך את העזרה שלכם עוד טיפה, אבל כעיקרון הוא אמר שאין בעיה ככה שסבבה אני מקווה תודה לכולכם על כל ההמלצות... דרך אגב בגלל שמחר זו המילה הסופית, עדיין יש מקום לשינויים של פה ושם... אז אני אשמח להמלצות למרות שלא נראה לי שיש - כמובן הכל במסגרת התקציב! תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  8. השאלה בכתורת.. רק לא כולל מסך מקלדת עכבר צורב או סי די רום והארד דיסק אני צריך רק מעבד,כרטיס מסך,לוח אם,מארז,וספק.. ואני מעדיף כמובן את הטכנולוגיה החדשה של הPCIE תודה :>

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  9. שלום, התקלקל לאחי הגדול לוח האם במחשב שפעם היה די טוב והוא רוצה להסב אותו לצורכי קולנוע ביתי. המפרט הקיים שהצלחתי לדלות הוא: מעבד AMD ATHLON 64X2 2.4GHZ 1MB CACHE זכרונות corsair xm2 pc5400 675MHz 1Gb X2 לוח אם - לא מוצא את הדגם המדויק אבל Asrock Alive NF מלפני כ 5 שנים. (לוח לא רע אבל כפי שאמרתי נראה לי שתקול) יחזיק 1080p ? 720p? עציץ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by huhxd,

לא כולל ציוד הקפי (מקלדת, עכבר, מסך וכו') המחשב מיועד למשחקים! ללא OC. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  11. Started by or550,

קניתי מאייבורי: מעבד e6550 כרטיס מסך 8600gt 512 mb לוח אם intel p35 (לא לקחתי אסוס בגלל שהוא עולה יותר וגם בגלל שאני לא עושה OC) זיכרון 1G 800 (שאני יעבור לויסטה אני יוסיך עוד סטיק של ג'יגה) מארז שחו כסוף עם דלת בצד וספק EZCOOL (אני יודע שזה חרא אבל יש עליו 3 שנים אחריות אם אני יראה שהוא לא סוחב טוב אני יחליף אותו אחרי 3 שנים) צורב DVD עם סאטה של LG דיסק קשיח 250GB של seagate ו16MB בקיצור זהו הלכתי עם טכנאי שלא ינסו לעבוד עלי. יצא 3250 שקל ב2 תשלומים מה אתם אומרים יצא בסדר?

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בעוד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכנת מסמכים, מצגות, אינטרנט וסרטים- עבור ילד שהתחיל כתה א א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by daniel gold,

היי מחפש לפטופ לצורכי עריכה ורנדור התוכנה הכי כבדה שאעבוד איתה היא rhino 6 חשוב לי שיראה טוב חשבתי לקנות את הdell xps 15 אבל הוא יקר מאוד ויש כרטיסי מסך חזקים יותר בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by tamir6066,

איך המפרט הבא:http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=1146&catcode=105&AdCat=&parentid= המפרט ישמש למשחקים(call of duty 4,גריס אוף וור) תקציב עד 3300 . תודה.

15. ציוד היקפי = רמקולים 5.1, מקלדת ועכבר חוטיים. תודה.

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 4500 שקלים אפשר לחרוג אבל בקצת 100 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - פיתוח ומשחקים אולי גם data 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש ssd ישן שאני רוצה להעביר חשוב שיהיה לו מקום 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - אין בעית גודל רצוי מארז בלי אורות ולא נוצצ מדי עדיף לבן אבל זה לא באמת חשוב 7. האם …

17. שלום , אני רוצה לקנות מחשב למשחקים עם דרישות בינוניות (דוגמא: WoW , CoD MW ) . עברתי על המפרטים המומלצים ולא ראיתי משהו בטווח המחירים הזה שהוא גם עדכני . כמו שכתבתי בכותרת, המחיר הרצוי הוא כ 1500 -1600 שקלים. אם אפשר לקבל מפרט עדכני באזור הסכו"ם הנ"ל והמלצה לחנות מסוימת זה יעזור מאד, תודה .

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  18. שלום ברצוני לבנות מפרט איכותי לסכום שאני מוכן להשקיע. ברצוני לרוכש מחשב למטרת משחקים - בעקרון מחשב שחזק למשחקים חזק להכל, ככה שאני צריך דבר ראשון מעבד מאוד חזק ולוח עם NFORCE4ULTRA וחשבתי על AMD64 3500+ 939 כמובן. בנוסף חשוב לי שיהיה 1024 RAM, והרדיסק מספיק גדול למשחקים (200GB) על כרטיס מסך אני מוכן להתפשר חשבתי ללכת על 6600GT, אין יל מושג איזה חברות נחשבות היום אבל במידה ותוכלו למצוא משהו שעומד בדרישות ובתקציב אשמח מאוד. חשוב לי מראז אלומיניום איכותי סופרטאנלנט או צ'יפטק \ טרמלטק'.. מקווה שתוכלו להרכיב לי משהו שיעמוד בתקציב... מסימה קצת קשה אבל אשמח מאוד לעזרה, תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  19. Started by SteppenW,

שלום אנשים יקרים , אבקש את חוות דתעכתם על המפרט הבא: Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB ASUS P5KC s775 1333Mhz, Intel P35, 4xDDR2, 2xDDR3, 2xPCI-E DDR II 800Mhz 2x1GB Kingston HyperX Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II ASUS 8600GT Silent 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E 7.1 Channel Audio Asus DRW-1814BLT DVD±R x18 LightScribe White Sata On Board 10/100/1000 Chieftec Giga GH-01, 550W Active PFC Logitech Internet 350 Black Keyboard Microsoft עכבר MS Wheel חיבור USB-PS/2 Logitech S200 Black נמכר ב KSP ב 4K

• 8 תגובות
    • 557 צפיות
  20. Started by ymss69,

טוב אז ככה, בכיתה י' החלטתי שנמאס לי ממחברות והחלטתי שאני עובר לנייד מהלך הזוי בתקופה ההיא, אחרי מחשבות רבות ואין ספור ביקורות רכשתי את הX40 של IBM, בתקופה ההיא הוא עלה סכום הזוי של קרוב ל12 אלף שקל, מעבד מסדרת M של אינטל, גיגה זכרון ודיסק קשיח של 40 גיגה, טחנת עגינה נפרד שבדיעבד אני יודע שהייתה מיותרת, המחשב שירת אותי 6 שנים, עד לא מזמן שהדיסק קשיח התקלקל ומאז אין לי כלכך רצון לתקן אותו כי הסוללות 3 תאים ו9 תאים כבר לא שורדות יותר משעה ביחד. עובד כבר שלוש שנים בתחום מכירות המחשבים, מכיר את התחום לעומק אבל ייעוץ תמיד עוזר. לאחר ההקדמה היפה, אני מתכוון להתחיל ללמוד באוקטובר, ויהיה לי גם קורס קודם החל מאוגוסט ככה שאני יצטרך מחשב בחודשיים הקרובים, חשבתי להתחיל מעכשיו כדי לבד…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. רוצה לקנות מחשב חדש עבור משחקים, בסביבות ה 5-6 אלף. מתכנן לקנות את החלקים באילת השבוע ביום שלישי ולהרכיב בעצמי. (לא הרכבתי מחשב מאפס פעם אם יש למישהו מדריך טוב אני אשמח) זה מה שהרכבתי עד עכשיו (לא יודע אם זה יפתח את זה עם החלקים ששיניתי): http://ksp.co.il/?select=.269..397.&list=1&sort=2&glist=0&uin=15944&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0#complist 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות בעיקר (אוהב לעבוד עם הרבה תוכניות במקביל, מתכנת עם שני מסכים) …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אז ככה אני מעוניין שיהיה מפרט שתומך בקרוספייר ואני גם צריך שאתם תסביר לי אם זה עיניין מסובך או יחסית קל. חבר שלי אמר לי שמבחינה מעשית זה יותר משתלם לקנות מחשב שתומך בCROSSFIRE מאשר לקנות כרטיס מסך יותר טוב כל שנה. אתה פשוט מוסיף עוד כרטיס מסך או שאתה מוסיף עוד מעבד או משהו כזה. מה אתם אומרים? חשוב לי שהמארז יהיה טוב והלוח אם יהיה איכותי עם יציאת DVI

• 8 תגובות
    • 566 צפיות
  23. יש את המחשב הזה שהוא עם כפול ליבה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6748 ויש את זה שהוא עם כרטיס מסך חזק קצת יותר http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6748 השאלות שלי ( בלי קשר למחיר שהוא לא חשוב) 1. איזה מחשב הוא החדש יותר בהיררכיה 2. איזה מחשב יחזיק סוללה לזמן ארוך יותר 3. איזה מחשב הוא חזק יותר להקרנות וידאו /ישומי אופיס ומשחקי מחשב בינוניים(לא לגיימרים) תודה....

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by ernan,

Intel Dual Core T3400 2.2Ghz נחשב מיושן?

25. כמות מוצרים סה"כ 1 Intel Core I5 760 2.8GHz 8MB LGA1156 - TRAY - קירור מצויין למעבד Low noise Freezer 7 pro 1,075 ש"ח 1 GIGABYTE GA-P55M-UD2 (P55) LGA1156 I5 - mATX 562 ש"ח 1 2x2GB TRANSCEND DDR 3 - 1333 - TRANSCEND Original - שניים במחיר מיוחד 480 ש"ח 1 Sapphire ATI 5770 1GB DDR5 - RETAIL 820 ש"ח 1 SAMSUNG 500GB 16MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 219 ש"ח 1 NEC DVD-RW AD-7260S x24 (BLACK) SATA - BULK 128 ש"ח 1 Thermaltake Bach VX - Window - black + 400W PSU 590 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה ממושכת (למחשב חדש בלבד) 171 ש"ח סה"כ מחיר לכל הפריטים (כרטיס אשראי): 4,045 ש"ח סה"כ מחיר לכל הפריטים במזומן שטרות: 3,924 ש"ח המחיר הינו לתשלום אחד בכרטיס אשראי. אין …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים