עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אשמח לעזרתכם בייעוץ עבור מחשב משרדי ע"פי הדרישות למטה. כרגע התכנון הוא למחשב אחד כאשר כנראה ירכש לפחות עוד אחד כזה ביחד או זמן קצר לאחריו ובעתיד פשוט נמשיך באותו הקו על-פי הצורך. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? הנמוך ביותר שאפשר מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מסמכים ומצגות (Microsoft Word, Microsoft PowerPoint), עריכה גרפית בסיסית (דו-מימד ב-Adobe Photoshop) ערכית וידיאו בסיסת (כדוגמת Camtasia Studio) עבודה בסיסית עם מודלים תלת מימד באמצעות תוכנה כדוגמת Catia Composer (דרישה בעיקר לכרטיס מסך, 1050~ לדעתי מספיק טוב אבל אשמח לחוו"ד טובה יותר) האם יש צורך …

2. Started by Leonid.,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה/אופיס, ניתן להרכיב את המחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין…

3. Started by Tzahi Calderon,

בוקר טוב, יש לי מספר רכיבים שכבר קניתי, אודה לעזרתכם בהשלמת המפרט. מחשב נועד לגיימינג בינוני. ללא אוברקלוק. I5 9600kf 2060super Corasair vangence 16g 3000mhz Samsung evo 970 500g שוקל לרכוש: Antec 550w P7 silent Asus prime b360m-a. מאורר למעבד - פתוח להצעות (משהו בסיסי שיעבוד טוב ולא ירעיש) מה דעתכם? יעבוד? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Deyan81,

שלום, אודה להמלצה למפרט מחשב לפי מה שעניתי בשאלון למטה: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - ~4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית, תכני HD, תוכנות CAD, משחקים מעט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - CDROM 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - כן, מערכ…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by Yoram Lev,

שלום, מבקש המלצה למחשב נייד נוסף לצורך עבודה משרדית + צפייה ישירה + שמיעת מוזיקה. תקציב עד 2500 ש"ח בברכה, ערן

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. היי, מאז העדכון בתוכנות אדובי, הנייד עייף ויגע. אי אפשר לדחות את זה - הגיע העת למחשב חדש ועוצמתי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 10,000 כולל הכל. אין אפשרות לחריגה, זה ממש מעל ומעבר ליכולותיי! 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו (פרמייר, אפטר), גרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין) וייתכן שגם תלת בהמשך. בלי משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by yeelal,

הייי😄 מחפשת מחשב נייד 😀 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500. אפשר עוד 100-200 שקל אבל לא יותר מכך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש לעבודה משרדית (אופיס למיניהם) + משחקים קטנים (מקסימום סימס) סרטיפ סדרות ומוזיקה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא חושבת 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא נראה לי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר😁 לא טרקטור 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Mithrillx,

היי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,500 במקרה ויש שיפור משמעותי בחומרה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ופיתוח, battlefield v, modernwarfare 2, fortnite, etc, 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, 24\25 1080, בעתיד אעבור ל27\1440, תודה. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) N\A 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפ…

9. מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 1600X AM4 Box - מבצע בלאק פריידי בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪ 331 לוחות אם: Gigabyte B450M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 282 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 8G 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 152 מארזים: IPPON Case Thunder 2 Black/White + ANTEC PSU 550W NEO ECO MODULAR 80+ Bulk With New PC Only! כמות: 1 - מחיר: ₪ 339 כונני SSD: Samsung SSD 256GB SM961 M.2 NVMe כמות: 1 - מחיר: ₪ 208 כרטיסי מסך: Palit GTX1650 StormX OC 4G GDDR5 128bit כמות: 1 - מחיר: ₪ 698 הרכבת מחשב: הרכבת כסף (חינם!…

10. Started by Jaman,

שלום, כבר זמן מה חשבתי לשדרג את המחשב שלי (בן 7 כמעט), והשבוע הכרטיס מסך שלו שבק חיים, אז זה סימן שהגיע הזמן. אני רוצה לקנות מחשב איכותי שיחזיק בכבוד בסביבות חמש שנים, כמו קודמו. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 8K, מוכן לחרוג אם זה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים. בנוסף סטרימינג לטלויזיה שלידו, שימוש כללי, תכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא בעקרון אני רוצה לשדרג גם את המסך מתישהו, אבל לא דחוף. אבל אם יש מבצע משתלם עכשיו אשמח לשמוע. 4. האם יש …

11. שלום לכולם, לאחר קריאה רבה פה בפורום הרכבתי את המחשב הבא לצורך משחקים על מסך fullhd שימושים: להריץ כל משחק בשנתיים+ הקרובות מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD 3rd Gen Ryzen 5 3600 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 880 לוחות אם: Gigabyte B450 Gaming X כמות: 1 - מחיר: ₪ 348 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2E3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 324 מארזים: Antec P8 Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 228 ספקי כוח: Corsair RM650 650W PSU 80+ Gold Fully Modular - מבצע בלאק פריידי בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪ 340 כונני SSD: Cors…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום לכולם, אשמח לקבל את עצתכם בנוגע לרכישת מחשב חדש. להלן השאלון ותשובותיי: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח. ניתן לחרוג מעט (100-200 ש"ח לכל היותר), אבל רק אם יש צורך הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושי המחשב הם: הרצת תוכנות ומשחקים (לא הכי חדשים) ברזולציית Full HD. לעיתים תכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)? כן, כרטיס מסך מדגם 1070Ti המיועד לקניה מיד שניה. …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by rlrlrlrl,

אהלן, הרכבתי מפרט למחשב גיימינג בתקציב של עד 5K ש"ח ללא ציוד היקפי. מה אומרים? מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD 3rd Gen Ryzen 5 3600 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 880 לוחות אם: Asus ROG STRIX B450-F GAMING כמות: 1 - מחיר: ₪ 555 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2D3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 326 מארזים: Fractal Design Meshify C Blackout Tempered Glass כמות: 1 - מחיר: ₪ 466 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W High Current Gamer Gold כמות: 1 - מחיר: ₪ 376 מאווררים למארזים: Noctua NF-S12B Redux-1200 120MM Fan 1200 RPM כמות:…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by DuDsAn,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? חריגה של עד 2K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים + תוכנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין חשיבות מיוחד אך מעדיף קירור מים 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצו…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Tal13,

היי אני מעוניין לרכוש RTX 2070SUPER ורציתי לדעת איזה דגם עדיף לקנות? ומה ההבדל בניהם?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 תיתכן חריגהשל עד 1000 אם ינוצל לביצועים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו FHD בתוכנות אדובי, פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף משהו סולידי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת …

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. מעבדים: AMD 3rd Gen Ryzen 7 3700X Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 1480 לוחות אם: MSI B4,50M Mortar Titanium כמות: 1 - מחיר: ₪ 474 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2E3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 318 ספקי כוח: Gigabyte PSU 700W PFC Bronze 80+ Modular B700H כמות: 1 - מחיר: ₪ 259 כונני SSD: Samsung SSD 256GB SM961 M.2 NVMe כמות: 1 - מחיר: ₪ 206 כוננים קשיחים: WD HDD 1.0TB 7200 64MB SATA3 Blue 3.5 כמות: 1 - מחיר: ₪ 180 סה"כ: ₪ 2917 השארתי לי בסביבות ה2000 ש"ח לכרטיס מסך, אני מתלבט בין RX 5700 XT לבין RTX 2070 Super/RTX 2080 (יש לי אפשרות להשיג משומש במצב חדש בטווח המחיר זה)…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום אני מחפש חנות שמוכרת מחשבים ניידים חדשים עם תמיכה של XP בחברה שלי יש צורך במחשבים ניידים עם מערכת הפעלה XP רצוי עם יציאה 9 פינים (לא חייב) כי יש מתאם מעבד I3 ומעלה , מישהו מכיר חנות כזאת או דגם מחשב שאפשר להתקין אליו?

19. Started by Hiiram,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9K, עם חריגה מקסימלית של כ-500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הראייה העכשווית היא גיימינג, פוטושופ, סרטים, ובאופן כללי היכולת להתמודד עם מולטי-טאסקינג כמו שצריך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רעש לא מפריע לי במיוחד, אם הוא מגיע כנגזרת של קירור איכותי ויעיל. מן הסתם אני לא רוצה רדיאטור חמסן אצלי בחדר, אך אנ…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. היי לכולם, לפני כשנתיים רכשתי את המחשב הזה, https://www.newegg.com/global/il-en/abs-computer-technologies-vortex-leo-ali124/p/N82E16883102273 מאז שידרגתי את הכרטיס הגרפי ל Evga gtx 1080, אני עובד המון עם תוכנות תלת כבדות וצריך יותר זכרון, תיכננתי לשדרג רק את הראם מ 32 ל 64 אבל מסתבר שהלוח אם לא תומך בנוסף אם אני נכנס לשדרוג אז חשבתי לשדרג את הכוננים ה SSD שהוא יחסית קטן 240 כל הזמן אני צריך למחוק משם תוכנות, אז להחליף ל 512. ותלוי כמה יעלה אז אולי את הזכרון השני גם מ1 טרה ל2. אז אני מחפש המלצה ללוח אם שיתאים למעבד ויתמוך ב 64 ראם לפחות, וגם המלצה לתוספת של 32 ראם, וכונן SSD. מבחינת תקציב אני חושב שיש לי באזור ה 2000 ש"ח לזה. ודבר נוס…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by ori mizrahi,

המפרט הנוכחי של המחשב שלי: intel i5 4570 gtx 1660 super 8 ram ניסיתי לעבוד על פרמייר והpreview נתקע לי ממש על אף שניסיתי את כל השיטות של להוריד את הרזולוציה וכו. קניתי את הכרטיס מסך הנ"ל בתקווה שזה יעזור, לא עזר. כרגע עובד על DAVINCI RESSOLVE עם אותן בעיות בדיוק מחפש להרכיב מחשב חדש להמלצתכם שיתאים לעריכת וידאו, והאם נייח או לפטופ מה כדאי? מצד אחד אני עורך ולוגים אז אני כן צריך להיות יכול לערוך מכל מקום אבל אם יש לנייד הרבה חסרונות אז אני יכול להתפשר. תודה רבה .

22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 3000-4000 ש"ח, אפשר לחרוג עבור משהו משתלם במיוחד, עד בערך 4500 אבל מעדיף משהו חזק מספיק ב3000-3500 אם אצליח למצוא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי תכנות ואימון מודלים של machine learning אני רוצה להריץ עליו CUDA לאימון רשתות, אז צריך להיות כרטיס מסך תומך של NVIDIA, מעבד שיכול לתמוך אבל לא חייב להיות סופר חזק וכמות מכובדת של ראם. ובנוסף, בהתחשב בצורך הקיים כבר לכרטיס מסך טוב, אשמח גם אם המחשב יוכל להריץ משחקים חדשים גם אם לא באיכות המירבית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

23. היי יש לי מפרט ששודרג עם השנים. בגדול הוא מכיל I5 2500 8GB RAM DDR3 GTX 970 256SSD מחובר למסך 24 של סמסונג 1080 מסיבות כאלו ואחרות החומרה התחילה להתעייף- כמה הפסקות חשמל גרמו ליציאת HDMI של הGPU להשרף. והיום אני משתמש במתאם DVI בנוסף מסיבה לא ברורה, אחת לכמה זמן לאחר שהמחשב כבוי, אני מנסה להדליק אותו ואין אותו למסך. רק ניתוק של המחשב מהחשמל (פיזית את הכבל) למשך שעה, והחזרתו, גורמים לו לחזור לחיים. כנראה קשור בספק\כרטיס מסך\לוח אם. אין לי זמן ורצון לאתר את הבעיה (ההתעסקות עם הכרטיס מסך לפני שנתיים גזלה לי 3 שבועות מהחיים), וזו הזדמנות להחלפת המערכת. בגדול רוב השימושים הם משרדיים רגילים- הרבה…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by yairp,

אני מתכנן לקנות מחשב עם מעבד i5-9600K עם אופציה לoverclock והבנתי שבמקרים כאלה עדיף קירור נוזלי. הבעיה היא שיש זולים ויש יקרים ואני לא בטוח מה אני אמור לקחת. ראיתי את הקירור הבא (מצורף קישור) והבנתי שהוא מומלץ למעבד הספציפי הזה, אבל אין משהו יותר זול? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב 2000, אם ממש כדאי אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט עריכת סאונד וכתיבת תווים (לא חושב שדורש משהו מיוחד במפרט) ומדי פעם עריכת וידאו\תמונות מזדמנת. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט בגבולות הסביר, ברמה שלא יפריע בסלון 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.