עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אמא בסך הכל רוצה מחשב לגלישה באנטרנט, לא חושב שיש הרבה מה לפרט.. מסך מחשב בגודל 22 - 24, ב 1000 ש"ח או פחות. שהמחשב גם יעלה בסביבות ה - 1000 ש"ח. הרבה זמן לא התעדכנתי בחומרת מחשב אז אני פונה אליכם בכל זאת למרות הבקשה למחשב צנוע.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי חברים, אשמח שתעזרו לי להרכיב מפרט למחשב חזק שיכיל את הפרטים הבאים, תקציב עד 10K. - 64 GB RAM - חובה (הקצאת משאבים למכונות וירטואליות) - מעבד מרובה ליבות (8 ומעלה) שתומך/מאיץ וירטואליזציה ( VT-X/EPT ) - לוח אם תואם לדרישות ותמיכה בוירטואליזציה, תואם למעבד ולזכרונות. - כרטיס מסך שיריץ משחקים בינוניים עד כבדים ויספיק לטווח של השנתיים-שלוש הקרובות. (FIFA, Batllefield וכו'). רצוי שני חיבורי HDMI להזין 2 מסכים. - כונן SSD עד 250G ל-OS, אם ההבדל במחיר זניח אז 500G. כוננים נוספים אעביר מהמחשב הקיים. - ספק כח תואם למערכת לצורך גדילה עתידית (רצוי 1000W פלוס/מינוס) - מארז איכותי מתאים עם קירור אופטימלי ושקט + קירור טוב שקט ואמין למ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by YairGOW,

Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray , יחידות 1 ₪1173 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3752 NZXT Havik 140, יחידות 1 ₪339 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3154 Gigabyte GA-Z77X-D3H Socket 1155 Z77 CHIPSET VGA+DVI+HDMI, יחידות 1 ₪896 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3707 Corsair 8GB Kit (4GBx2) DDR3 CMZ8GX3M2A1600C9 1600Mhz CL9, יחידות 1 ₪336 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2703 ENERMAX OSTROG ECA3250 Blue Front USB3 + Naxn 650Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪599 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3875 הרכבת מחשב כולל בדיקות מאמץ למזמינים מחשב מעל 3000 ש"ח ולחברי הפורומים , יחידות 1 ₪50 http://www.rsm…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by er0101,

המחשב מיועד בעיקר להפעלת תוכנות די סטנדרטיות רבות (הרבה טאבים בדפדפנים, מייל ועוד תוכנות שונות בו זמנית). בנוסף, מיועד לוירטואליזציה של עד 3-4 מכונות. דרושים רק הרכיבים במפרט. יש מה לשפר? מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Corsair Hydro H80 High Performance Liquid CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13303 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55-UD3H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1800, 2xPCI-E, VGA, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9719 זכרונות: DDR3 1600Mhz 4x4GB Corsair Vengeance LP Blue Quad Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by madgod,

היי חברים, מאוד אודה לעזרתכם בייעוץ רכש למחשב נייד לסטודנטית. * מטרות המחשב? השימוש הוא office, צפיה בסרטונים, פתיחת PDF וגלישה. * גודל המסך? 14 אינץ', מסך מאט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת איכותית, מקשים מופרדים ונוחה! * משקל רצוי? הכי קל שיש, פחות מ2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ישמש ללימודים, רוב הזמן יהיה חיבור לחשמל, אבל כמובן שעדיף זמן סוללה ארוך יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא ממש קריטי, אבל נחמד אם יהיה HDMI. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. תקציב: עד 3000+/- תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לחברי הפורום, קודם כל לשאלות הסטנדרטיות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 ש"ח, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי לגיימינג, וקצת עריכת סרטים (שימוש ב Adobe premiere ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אך ורק מסך, 24'' , 1080P, 144Hz 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב כל כך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכל…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2300 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים,תנכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FAR CRY,DRAGON AGE,GTA -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- 23" - 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינונית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום רב ומועדים לשמחה אשמח לקבלת עזרה למפרט למחשב ביתי משפחתי שישמש לבני הבית לגלישה באינטרנט, שימוש באופיס (וורד אקסל) וצפייה בנטפליקס וקודי. צריך הכל מלבד מסך מחשב (מקבלים מחבר). תודה רבה מראש לעוזרים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 כולל ציוד היקפי, מערכת הפעלה ואופיס. לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?גלישה באינטרנט, שימוש בוורד ואקסל, צפייה בסרטים עם נטפליקס וקודי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?צריכים בנוסף, מקלדת ועכבר, רמקולים 2.1 . אין צורך במסך. 4. האם …

9. היי אתר אוקראיני שבר את האיסור על פרסום תוצאות הביצועים של מעבדי AMD החדשים עבור הניידים, כאשר בחן נייד ACER עם המעבד הנ"ל. התוצאות מחמיאוד מאוד ל - 4500 שמציג ביצועים הטובים בכ - 50 אחוזים לעומת מעבד I5 8265 של אינטל. בהתחשב בכך שגם הדור העשירי של מעבדי אינטל מציג שיפור של גג 15 אחוז יחסית לדור הקודם, יוצא שכדאי מאוד לשקול קניית נייד עם הדור החדש של מעבדי AMD. הבעיה העיקרית היא דווקא שיווקית - בארץ, נדיר למצוא ניידים עם מעבדי AMD חדשים....

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Bootvi,

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה אני רוצה לקנות מחשב חדש, יש לי כבר מסך חדש 22" עם רזולוציה של 1680x1050. אינני מבין גדול ב-OC, ואינני רוצה להיכנס לתוך התחום הזה, לכן המחשב שאני רוצה צריך להיות חזק כפי שהוא. כמו כן אשמח למארז שקט יחסית (אבל לא שקט "במיוחד"). התקציב הוא עד 6K. המפרט שבניתי הוא להלן: כרטיס מסך : EVGA PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 CORE 216 55nm 896MB DDR3 : 896-P3-1255-AR - RETAIL ¤ 1523 מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤ 1680 לוח אם : ASUS P5Q PRO ¤ 798 זיכרון : OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL 5-5-5-18 - REAPER HPC : OCZ2RPR10664GK ¤ 584 דיסק קשיח : WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤ 315 ספק כוח : ENER…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום רב לכולם, אני מחפש מחשב חדש לאמא שלי, שאינה עושה הרבה חוץ מגלישה ומשחקי קלפים, אבל המחשב הנוכחי כבר עייף. אין צורך בכרטיס מסך נפרד לדעתי, וגם הארדיסק גדול לא צריך. אחת הדרישות החשובות זה שהמחשב יחזיק 4-5 שנים. אני יודע שזה לא נפוץ להחזיק מחשבים לכל כך הרבה זמן אבל אני יודע שזה אפשרי עם חומרה איכותית מיצרנים בעלי שם. ולכן באתי לפה לשאול לגבי בחירה נכונה של ספק כוח ולוח אם בעיקר, למי שיש נסיון אישי עם רכיב ויכול להמליץ.. זה יהיה מצויין. אני אישית נוטה למעבדים של אינטל מסדרת ה CORE 2 DUO, נראה לי שהם חדישים מספיק כדי שהם לא ירגישו עייפים גם בעוד 4-5 שנים, והמחירים שלהם נראים טוב. כנוסחא כללית מה שאני מחפש זה דומה לההצעה הזאת של אייבורי: http://www.ivory.co.il/product.as…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by cgbSpenser,

שלום, מבקש הצעה למפרט עבור חבר. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 ש"ח סופי, עדיפות לפחות מזה. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לבזבז ללא צורך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תוכנות מתמטיות בעיקר (אך הוא מעונין להריץ את הFIFA החדש בגרפיקה לא הכי גבוהה) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). MATLAB*, C, OFFICE *בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: כמו שצוין מעלה הוא רוצה שתהיה לו האפשרות להריץ FIFA חדש לא עם הפרמטרים הגבוהים ביותר, אך שניתן יהיה לשחק.... 3. האם יש צורך בצ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. כותרת מחשב טוב?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם, שבוע טוב. אחי הקטן עשה הרגע בר מצווה, קיבל ערמות של צ'קים, ורוצה לעצמו מחשב חדש. מעבד - הוא לא עושה OC, אז אני מניח שכאן הבחירה היא AMD. לשיקולכם אם AMD או אינטל אם התקציב מאפשר. גוף קירור - אין הפתעות - AC FREEZER 7\64 PRO. לוח אם - לאוברקלוק קיצוני לוקחים ASUS, אבל מכיוון שלא יהיה פה אוברקלוק אני מניח שלוח של GB יהיה סבבה. זיכרונות - ההפרש במשחקים בין 2 ו-4 ג'יגה של זיכרון לא דרסטי, אז אני מניח ש-2 ג'יגה יספיקו. כרטיס מסך - אני מניח שהמינימום הוא 8800GT, כשהשמיים (9800GTX) הם הגבול. קשיח - 320\500 ג'יגה יהיה מעולה, כשקשיחים של סמסונג עדיפים עלי בגלל האמינות והשקט, אבל גם כוננים של WD וסיגייט (כשהראשונה עדיפה) יתקבלו. צורב DVD - כאן אין הפתעות, ASUS DRW-2014…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם! יש לי תקציב של 3400 ש"ח. לא ניתן לחרוג ממנו. מבקש להרכיב מחשב לעריכת וידאו, עובד עם פרימייר פרו cs4 בתקווה לעבוד בעתיד עם 5. יש לי כבר כרטיס מסך :MSI N250GTS TwinFrozr 1G OC GeForce GTS 250 1GB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready . בנוסף אין לי צורך במסך ובציוד היקפי. חשוב לי שיהיה intel ולא AMD. מבקש עזרתכם בהרכבת מפרט. תודה רבה,

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 2x 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5 Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 (nForce3 Ultra chipset Thermaltake BigWater 12cm Liquid Cooling System Thermaltake Purepower 460W Blue light - Active PFC - ATX 2.01 Leadtek - Geforce 6600GT 128MB DDR - DVI/TvOut - AGP - RETAIL Thermaltake Gaming Tower XaserV Series - WinGo V8000A WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA LITEON 52x 32x 52x CD-RW Drive - RETAIL מהזיגזגים. תגובות, הצעות לשיפור וכו', בנוסף, האם אפשר למשוך עם המעבד הזה עד 3.0Ghz?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by tro.bizo,

קריטריונים: 1. מה התקציב? 3000 ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים בינוניים, גלישה באינטרנט, וירטואל פיסי. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא! 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים וכרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד-INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא חשוב כלכך(סטנדרט). 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כמו שאמרתי מצאתי מפרט מוכן ויש לי מע"ה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? סטנדרטי 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. -לא כבדים וקרוב לוודאי 22" גודל מסך ורזולוציה ס…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by soprno,

יש לי מחשב כבר שנה וחצי, האם כדי לי לשדרג את המחשב או לשרוד איתו עוד שנה ורק אז להחליף?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by wombat,

1. מה התקציב המקסימאלי? כ 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך כמה שאפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח אך שוב, עדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי, משחקי מחשב, אופיס, אינטרנט וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר מיוחד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בעיקר סטארקראפט ו shooter מזדמן פה ושם, אני לא גיימר רציני(לצערי הרב). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יחובר למסך 24 אינצ', 1920…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, מחפש מחשב נייד, שאמנם עיקר העבודה איתו היא על אופיס ודפדפנים, אך מחפש מחשב חזק (המון לשוניות פתוחות), מהיר, שלא מתחמם, שקט. יש לי אפשרות לקנות בארה"ב אך דיי נואשתי מהמחשבים מחו"ל עם אחריות שנה להלן הדרישות: * מטרות המחשב: אופיס, גלישה (מרובה לשוניות), מרובה חלונות * גודל המסך? 17 * רזולוציית המסך: רזולציה לא משנה אבל רצוי שיהיה anti glare * משקל רצוי:לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיף (לא צריך 10 שעות) * זיכרון: מעדיף 16GB אבל אם זה מייקר או עדיף לקנות סטיק נוסף בנפרד גם הולך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא משנה לי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: אין צורך בגודל ענק גם 500GB מספיק - עדיפות לSSD (לא יודע אם יסתדר בתקציב) *…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Cynicoren,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עבודות בי"ס, 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 4 מתוך 5 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן. גודל המחשב הקיים גובה 50, עומק 55, רוחב21, המחשב החדש צריך להיות קטן יותר 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אהלן, אני אתחיל מההתייעצות ואז ארשום את הדרישות מהמפרט. אני רוצה ש - Starcraft 2 ירוץ חלק ל-ג-מ-ר-י בהגדרות בינוניות +, על מסך 22 (1680X1050). עם המחשב הנוכחי שלי יש תקיעות קטנות שמונעות ממני לעשות MICRO ברמה גבוה, וזה מפריע מאד. בנוסף המחשב צריך להיות מסוגל להריץ תכני HD, ואני אשמח אם הוא יוכל להריץ משחקים חדשים בשנים הקרובות בצורה סבירה. המחשב הנוכחי שלי: AMD ATHLON 64X2 DUAL CORE 4400 2GB DDR RAM GIGABYTE 9800GT 1GB DDR אם ישנו שיפור קטן (עד 400 שח) שיגרום למחשב הנ"ל להריץ STARCRAFT 2 חלק לגמרי, זה עדיף. אם לא, אז להלן הפירוט לגבי מפרט למחשב חדש. אם אפשר להשתמש בכרטיס מסך הנוכחי, ככה שאני אוכל לשדרג כרטיס בעתיד - זה גם רצוי. 1. התקציב - כ - 2500 (כולל כרטיס מסך. …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם בפורום המדהים הזה. אז ככה: אני DJ ויוצר מוזיקה כולל MASTERING והפקות משהו כמו 6 שנים (בעיקר פסייטראנס למי ששואל). המחשב נקנה לפני 3 שנים וזה הזמן לשדרג ולעלות ברמה. המחשב באמת אחד האמינים והיציבים ביותר שנתקלתי בהם אפילו היום כשאני רואה חברים שקונים ב8 ועדיין הוא נותן פייט לא קטן *המחשב הוא לצורכי AUDIO אבל לא מוגבל לזה, יש גם קידודי VIDEO רבים וטובים והמון שטח דיסק שמתבזבז מהר מאוד ואני צריך לבצע איחוי, מחיקות, צריבות וגיבויים לפרוייקטים כמעט כל יום. התקציב הוא 2200+/- המפרט הקיים בקצרה: Gigabyte GA965P-S3 Intel C2D E6600 2400Mhz Kingston 2048MB Dual Channel (512*4) CL5 DDR2 800MHz WD Caviar Blue 320GB 16MB SATAII 7200RPM - G - 320GB VSTI/SOFT/MUSIC/V…

24. אוקיי זה מה שאני רוצה לקנות 0 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1080.00 ₪ 1 1080 ₪ 1 6966 Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 454.00 ₪ 1 454 ₪ 2 6289 Samsung 1024MB DDR-II DDR 533 Memory 619.00 ₪ 2 1238 ₪ 3 7719 Sony 16/48 Bulk Black DVD-ROM 106.00 ₪ 1 106 ₪ 4 8202 Sapphire Radeon X1900XTX PCI-e 512 MB VIVO Retail Video Card 2243.00 ₪ 1 2243 ₪ 5121 ₪ כמו שאתם רואים חסר פה: 1) לוח אם 2) מארז 3) ספק 4) קירור מחיר גג הוא 6500 שקל כך שיש לכם עוד כמעט 1400 שקל בשביל להכניס מארז יפה ואיכותי עם ספק חזק והכי חשוב קירור טוב כי המחשב הנוכחי שלי מתחמם מאד ואני שונא את זה. עוד דבר חשוב, הפריטים חייב…

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB Tray ASUS P5Q PRO Turbo s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1300, 2xPCI-E 2.0, HDAudio, 1394a DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 Dual Channe Corsair HX 620W Active PFC 12cm Fan Modular sapphire hd5850 שמתי את הלוח עם ה 2 PCI כי הוא יקר מהלוח השני בפחות מ 100 שקל הארד דיסק אני אקח מהמחשב הישן בינתיים. אני רוצה לעשות לו OC מייד לאחר שאקבל אותו האם הלוח מתאים ? למישו יש לוח דומה? ועד כמה אפשר להעלות את המעבד? האם יש בעיה או התנגשות כל שהיא בין החלקים? איזה מאוור כדאי לשלב כאן? אני צריך המלצה גם על מארז מתאים ושלא יהיה יקר אם מישהו מכיר. ואם מישו יודע ויכול להסביר לי מה זה ה 16X PCI E אני רק יודע שזאת טכנולוגיה חדשה ומהירה יותר אבל א…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים