עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by GiZmo,

כבר שנים שאני לא מעודכן, אני הולך לקנות מחשב חדש, לא High End אבל גם שיסחוב משחקים בצורה יפה...נו, וכל הדברים הרגילים. לאחר התלבטות החלטתי ללכת על תצורה של מארז סופר קומפקטי מטעמי שקט וניידות. לא מתכנן OC...לפחות לא במארז הנוכחי. לאחר קריאת מאמרים ועיון בפורום העלתי את המפרט הבא: AMD Phenom X4 9850 2.5GHZ Quad Core BLACK EDITION, ¤980 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3022 ZALMAN CNPS8700 LED, ¤260 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=921 GIGABYTE GA-MA78GM-S2H AMD 780G AM2, ¤445 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2845 G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 , ¤480 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?p…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום רב, אני צריך הצעה למפרט: * 3500 - 4000 שקל מקסימום * בלי מסך * כרטיס מסך לא יקר 300-400 שקל מקסימום כוון שאני מתכננן לקנות בעוד כחצי שנה אחד טוב במחיר הגיוני. * * למטרות משחקים אינרנט אודיו וידאו חוץ מזה יש לי כמה שאלות: 1. האם יש ירידה במחירים בזמן הקרוב - חודש הבא ז"א תחילת השנה החדשה 2. האם תהיה ירדיה משמעותית במחירים של כרטיסי המסך בעוד כחצי שנה 3. בכללי- איזה חברה יותר טובה בלוחות אם ? gigabyte / epox - אלה הלבטים שלי 4. איזה amd שוה בביצועים ל pentium IV 3 G 5. האן יש הבדל גדול בביצועים בן R 9200 ל R 9250 ? 6. תמצליצו לי כל אחד על החנות המועדפת עליו תודה רבה אנשים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי לכולם, אני מתחיל ללמוד אדריכלות ועיצוב פנים ורציתי לדעת האם המחשב ( ארשום מספר מקט ואת הדגם. המחשב שראיתי היה ב KSP) הוא טוב בשביל התוכנות הבאות כולל כרטיס מסך. אני קונה את המחשב באילת מ KSP אם יש לכם המלצה יותר טובה ולא יקרה מידי אשמח ממש. התוכנות שאני יעבוד איתם הן: אוטוקאד סקאצ'אפ רווית מספר מקט 102364 דגם: Asus Zenbook 14 UX425JA-BM055T / UX425JA-BM132T תודה לעוזרים המשך שבוע טוב , לידור

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום ! אז ככה...אני עוזר לדוד שלי בבנית מחשב לילדה הקטנה שלו (בת5-6) , הוא רוצה משהו סביר בלי להוציא יותר מידי כסף אבל גם לא משהו שיתקע כל הזמן ויעשה בעיות.. אז המפרט שמצאתי לו כרגע : 1 AMD Sempron 2500+ 333FSB - RETAIL 496.17 ש"ח 1 .EPOX EP-8RDA3I Rev 2.1 (nforce2 ultra400) - ATX 433.59 ש"ח 1 Club3D GeForce4 MX440/4000 - 64mb DDR - TVOUT - RETAIL 277.14 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 402.30 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE 335.25 ש"ח 1 Genius Comfy KB-16M keyboard - ps2 58.11 ש"ח 1 Logitech Pilot Wheel Mouse Optical BLACK (oem) - ps2/usb 89.40 ש"ח 1 Genius SP- Q06S Queen shape Multimedia Speaker 40.23 ש"ח 1 .MA…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ofer40,

היי אני מחפש מחשב של דל בצבע אדום עם נתונים טובים אבל שלא יעלה יותר מ 2800 שזו חריגה כבר. האם יש חיה כזאת? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by gurzeev,

אהלן, אשמח לסיוע בהרכבת המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אעדיף להוציא באיזור ה4.2K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד ה5K כל עוד זה משתלם בטווח הארוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה, סרטים... (מסך 22") 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? חיובי, בטווח הקצר OC קל, בעתיד כנראה OC רציני. עם הE4300 עשיתי 100% OC וזה היה חכם... 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by kikkler,

CPU: AMD Athlon XP 2100+ T-bred Motherboard: ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard Memory: Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50D) CPU Cooling: Thermalright SLK 600 + Vantec Thermoflow 80mm Hard Disc: Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Video Card: ATI Radeon 9700(np) 128MB DDR Floppy: 1.44MB 3,5" Floppy Drive DVD-ROM: DVD-ROM Liteon 16/48 Retail Monitor: 17" CTX PR705F Flat Trinitron Monitor Keyboard / Mouse: Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT Speakers: Altec Lansing AVS300 24W 2.1 Speakers Case: Enermax CS-3181L-S Case w/Neon Lighting Power Supply: HEC (Heroichi) 300AR-T 300W Power Supply על הציוד ההיקפי (מארז, רמקולים, בצורב אין צורך) א…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Classify,

איזה נטבוק מומלץ כיום למטרות של אינטרנט וצפיה בסרטים בגודל 10 אינץ בתקציב של עד 1400 שקל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אהלן חברים וחברות.... לאחר כמה שנים עם נייד נמאס לי ואני רוצה לחזור לעבוד עם נייח.... השימוש שלי בתור סטודנט זה בעיקר אינטרנט אופיס סרטים ומשחקים (לא ברמה היסטרית) משחקים כגון heroes... חשוב לי שהמחשב יהיה שקט (בסולם 1-10 משהו כמו 8).. התקציב שלי הוא כ-2000 ש"ח וההצעה הבאה כבר חורגת מהתקציב ועוד אין בה כרטיס מסך... 1) מה דעתכם על המפרט? 2) איזה כרטיס מסך כדאי להוסיף? 3) האם באמת חשוב ההתעקשות על יציאת usb3 וכן על חיבור sata3 או שאני יכול להסתפק בלוח אם רגיל ללא יציאות/חיבורים אלה? 4) הבנתי שהדיעות חלוקות בנושא אבל אני אשמח לדעות נוספות: האם הקירור שבמפרט הכרחי או שאני יכול להסתפק בקירור של אינטל המובנה? (BOX)? 5) הצעות למפרטים נוספים יתקבלו בברכה... מארז PS03B ATX SILVER…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. ********* עדכנתי את הנושא נא לקרוא שוב ********* לפני כן לא הייתי בטוח בדברים ולא רשמתי הכל בבירור. עכשיו הכל פה. אז אם קראת לפניכן נא לקרוא שוב כי זה שונה, תודה. . מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל וכמובן לחסוך אם זה משהו לא קריטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד איזה 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי יריות, LOL וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אהלן, אני מחפש מחשב אולטרה נייד כזה לאחי הקטן שזקוק לו לבית הספר. ממה שהסתכלתי המפרטים שלהם על הפנים, אז אני מחפש משהו עם 2 ג'יגה ראם (לא ייאמן שמתקינים על מחשבים כאלה ווינדוס 7, ועוד עם ג'יגה ראם יחיד) שיצליח להריץ וורד באופן סביר ממש (כי תקיעות ואיטיות של המחשב כשהוא צריך לשמש לסיכום שיעור לא באות בחשבון). עד כה בלטו לעיניי הX140 של LG וה1005P של ASUS, מישהו התנסה עם מישהו מהם? האם יש מישהו מהמחשבים האלה שיתאים למשימה או שמא צריך להשקיע הרבה יותר במחשב שאינו מבוסס ATOM? תודה מראש לעוזרים, יונתן

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. או קיי אז ככה לאחר 3 שעות של עבודת הרכבה והתקנה המחשב סוף סוף מסודר ומוכן ! (ההודעה הזאת ממנו) אז ככה מעבד AXP2100-AIUHB לוח אם - EPOX 8RDA זכרונות 256\3200 ווינבונד כרטיס מסך "ישן" ג'יפה 4 טי איי 4200 128 מגה... מארז....!!! TT XASER2 6000A עם חלון הכל מאלומניום מארז מ-ד-ה-י-ם !!! גוף קירור SK-7 מאוורר על הגוף קירור SF2 ספק כוח אנרמקס 350...!!! נו אז איך המחשב?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. לאחרונה אני מתכן להוסיף NAS לרשת שלי בשביל גיבויים ויצא לי לקרוא הרבה ביקורות טובות (בעבר ובהווה) על מחשבי barebone של חברת Shuttle שיכולים בדיוק להתאים למטרה מבחינת גודל מארז שאפשר לשים על מדף וגם עיצוב פנימי נוח להתקנת חומרה. כמובן חשוב שאותו מארז קובייה יהיה שקט וכל המערכת חיסכונית בחשמל ויעילה מבחינת ניצול מתח. לדוגמא SG41J1 שמגיעה עם חורה ממש לא רעה וגם נראה אסטית טוב מבחוץ. לא ראיתי באתר שלהם נציגות בישראל... מישהו יודע אם ניתן לרכוש אותם בארץ ואם לא עד כמה יהיה יקר לייבא אותו מחו"ל?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Ese Blese,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים: Fortnite, GTA, Minecraft, Raft 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, עכבר, אוזניות גיימינג 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיה עם לדים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות…

15. שלום ! קניתי לפני יומיים מחשב נייד של ASUS http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/X55C/ אני רוצה להתאים את רמת הבהירות של המסך ומשום מה צירופי מקשי ה FN + F5 F6 לא מגיב אפילו אני לא יכול לגרור עם העכבר את רמת הבהירות שנמצאת על 0 כפי שמופיע בתמונה המצורפת התקנתי את כול הדרייברים ,מה עליי לעשות האם קיבלתי מקשים דפוקים ? תודה .

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Fasil,

. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4,GTA V,COD GHOSTS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ULTRA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? העיקר זה גיימינג כאמור - אבל הרעיון גם לערוך תמונות עם פוטושופ, וייתכן גם איזה כמה פרוייקטים של וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הרעיון הוא לשחק גם משחקי FPS עדיף בFHD, וייתכן אף שיחובר למסך בסלון (כשיגיע) ב3D - כך שיש חשיבות גם לתלת מימד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מעבד: Intel Core 2 Quad Extreme QX9770 3.2hz 12MB BOX כמות: 1 - מחיר: ¤6774 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Gigabyte GA-X48T-DQ6 כמות: 1 - מחיר: ¤1391 מארז: Tagan CS-EL Diablo BM 25CM Front, 36CM Side כמות: 1 - מחיר: ¤685 קירור למארז: Coolermaster Blue Led Silent Fan 120mm X2 כמות: 1 - מחיר: ¤70 ספק כוח: Enermax Galaxy 1000W כמות: 1 - מחיר: ¤1475 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) DDR3-1800Mhz Twin3x4096-1800C8DF כמות: 1 - מחיר: ¤3264 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 1TB 16MB Raid Edition FYPS כמות: 2 - מחיר: ¤1347 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail כמות: 2 - מחיר: ¤2899 כונן אופטי: Liteon Blue-Ray Rom (NO RW) DH-401S…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום הרכבתי את המפרט הזה ורציתי שתגידו לי מה דעתכם עליו מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך אבל לא אכפת לי להגיע למקסימום ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים שהילד יהנה ממשחקים כמו שצריך א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקי FPS בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי שאפשר בתקציב …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Joe Quimby,

שלום חברים, לאחר שנים עם אותו מחשב חביב החלטתי להתחדש בנייח חדש למשחקים. יש לי חבר שעובד באינטל והוא יוכל לספק לי מעבד ו SSD של אינטל (אין לי שומדבר נגד הקבוצה האדומה) במחיר נמוך (חייב מכס לפי דעתי) אז ככה בכלליות מחשב למשחקים כגון Witcher 3, Shadow of mordor החדש Hell blade וכו' 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, לא יהיה מחובר מסך מיוחד (סה"כ 1080P) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימו…

21. אהלן חברה, מחפש מחשב נייד לגיימינג תיכנות ושאר הירקות , בסביבות 8000 שח , ראיתי את המחשב הזה בניו אגג ב7500 שח +- , אשמח לתגובות עליו, או הצעות אחרות, https://m.newegg.com/global/il-en/product/N82E16834233190

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם , לאחר כ 4 שנים עם המחשב שלי החלטתי להתקדם למחשב חדש , השימושים במחשב יהיו מגוונים , סרטים ב HD , משחקים ( בעיקר פרו אבולושיין על הגרפיקה הכי גבוהה ) ושימושי אופיס וכו' - חשוב לי מאד שהמחשב יהיה מהיר שקט ושיוכל למשוך 4 שנים בלי שאצטרך לשדרג יותר מדי דברים ( כמובן שלא ניתן לדעת מה יהיה .. אבל בכל זאת ) תקציב : הכל כולל ציוד היקפי ומסך : 4500-5000 ש"ח בנוגע למקום אני מכיר את KSP ולא כל כך מכיר מקומות אחרים , אני לא מרכיב את המחשב כך שאני רוצה שזה יהיה בהרכבה מלאה של המקום . בנוגע לדרישות השונות : 1. אני מעוניין שהמעבד יהיה 4 ליבות , קודם כל מכיוון שאני לא משדרג את המחשב כל שנה שנתיים אלא אולי פעם ב 4 שנים כמו עכשיו , בכל מקרה אני מעדיף ורוצה שהמעבד יהיה…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by gonenb,

היי אני צריך המלצה למפרט, למחשב למשחקים בעיקר. יש לי כבר חלק מהרכיבים : מסך סוני 19" שני כוננים קשיחים w.d. 500mb ל raid 0 nvidia 9600 להשלים את המפרט אני צריך מארז שקט, מעבד 4 ליבות, לוח אם, זיכרון 4GB וספק חזק. עד סכום של כ4500 אשמח לקבל הצעות

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכם אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיחזיק לי לפחות 5 שנים ומעלה והשאלנה הראשונה שעלתה בראשוני (השלב הראשוני) איזה חברה לבחור ?,כי יש מלא חברות ומינימום אחריות שאני מעוניין זה 3 שנים רציתי לשאול איזה חברה תממש את האחריות בצורה המהיימנת ביותר בארץ שלא תעשה "בעיות" ואי מימוש בעתיד אני יודע ולא דוגל בעידוד תחלופת מחשבים ניידים בטווח קצר ומודע לייצור מוצרים שלא יחזיקו הרבה-ואני רוצה מחשב שיחזיק לי הרבה-וחברה שמשקיעה במחשבים! ואני מתלבט בקניית מחשב נייד שבנוי טוב כנראה מחברת אסוס מסדרת הדגמים החדשים או של דל בגלל המוניטין שיש להם מתלבט כרגע בבחירת חברה בלבד. השלב הבא שלי-זה בבחירת המפרט תודה רבה לכם על העזרה וחג שמח

25. Started by Bar Naftali,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5/Doom4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כנראה אקנה מסך בנוסף -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב ש…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים