ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! מקווה שלא פיספסתי משהו ואם כן אשמח להשלמה! ובגדול לחוות דעת אם יש משהו לשפר או לשנות, המחשב נועד לשימוש ביתי סטנדרטי אבל בתקווה שיחזיק כמה שיותר זמן פעיל ברמה סבירה לא נועד למשחקים כלל ולכן אין כרטיס מסך חוץ ממה שיש על לוח האם מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD RYZEN 5 1500X BOX כמות: 1 - מחיר: ₪849 לוח אם: Gigabyte GA-AB350M-Gaming 3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪490 מארז: Antec VSP-5000 כמות: 1 - מחיר: ₪205 ספק כוח: Corsair CX550 550W PSU 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪293 זיכרון: Corsair DDR 4 8G 2400 CL14 Vengeance LPX Red CMK8GX4M1A2400…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עריכה גרפית, תוכנות כמו Photoshop ו-Illustrator 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לשימוש יומיומי. אינטרנט, סרטים ולימודים. חשוב שירוץ חלק בלי להיתקע ושהסוללה תהיה חזקה. התקציב הוא עד 3000. יש לי אפשרות לקנות מחו"ל וראיתי תמחשב הזה: https://www.bestbuy.com/site/lenovo-yoga-730-2-in-1-15-6-touch-screen-laptop-intel-core-i5-8gb-memory-256gb-solid-state-drive-iron-gray/6201040.p?skuId=6201040 המחשב הזה טוב? אשמח לשמוע על אופציות אחרות במחיר הזה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התפגר לי מחשב ישן ואני רוצה לקחת מה שיש ולהפוך ל- HTPC לצורך צפייה ב-HD. יש לי מארז, כוננים (שאני שוקל להחליף), ומעבד intel Dual core E2160 שאני מתכנן לעשות לו OC של 150% (2700@1800). וגם מאווררים למארז. אני מחפש מפרט מינימלי בתקציב נמוך כדי לייצר כזאת חיה. אשמח לעזרתכם. שימו לב שאני מתכנן אוברקלוק לכן רצוי להתחשב בכך בבחירת הלוח - עד כמה שאני יודע לוח עם כרטיס מובנה לא יתמוך ב-OC כמו שצריך - למרות שזה יכול לחסוך לי 250 שקלים על כרטיס מסך. מה אתם אומרים - יש סיכוי?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין אותו מחו"ל חשבתי על הdell alienware מה אתם אומרים עליו? ומאיפה אני יכול להזמין אותו?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפשת לידיד שלי מחשב נייד. הדרישות המרכזיות הן: 1. נייד קל 2. זמן סוללה ארוך 3. '12-'13 (גם עדיף שהמחשב יהיה של dell, asus, hp, acer - אחד מההרבעה. נוטה יותר ל-DELL) הוא עדיין לא יודע מה הוא הולך ללמוד, הוא רק יודע שהוא הולך ללמוד (שזה גם חשוב...חחח) אז אני חושבת שעדיף שהמחשב יהיה חזק שיתאים למגוון רחב של מקצועות. חברה שלו לא רוצה לחכות עד שהוא ידע מה הוא רוצה ללמוד מאחר והוא הציע לה נישואים אתמול (!!!) והיא רוצה לקנות לו את המחשב. ככה שהיא רוצה לקנות את המחשב בשבוע הקרוב... אודה לכם על העזרה, תגידו לי מה אתם על הניידים שהצעתי לה - http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e5400-p88.htm http://www.gamaoffice.co.il/products/125870 http://www.shopla.c…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה מכרתי את המחשב הנייד שלי שאני לא צריך יותר ואני מעוניין לרכוש בקרוב מחשב שולחן חזק לעבודה במאיה ולמשחקים. אני עוד לא ברמה מקצועית וגם רוצה לשחק במחשב ולכן אני לא צריך כרטיס QUADRO. לפי הפורמט המומלץ: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 8000 פלוס מינוס לאשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים ועבודת תלת מימד במאיה, מקס וכו' 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא לא צריך שום דבר פרט לאל-פסק. 4. האם יש דבר ספציפי שאת…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט בעיקר למשחקים ולעריכת ווידאו! לא צריך יותר מ160 GB, שיהיה שקט חשוב מאוד!! לא צריך צורב או כל ציוד היקפי! לא משנה מאיזו חנות העיקר שיהיה אפשר ללכת לאסוף משם. משלם במזומן. אני סומך עליכם חבר'ה!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב קטן וקל לסטודנטית לצורך כתיבה וגלישה, מכיוון שלסטודנטים יש windows8 במחיר מוזל אז לא צריך מערכת הפעלה, מחיר - כמה שיותר זול, שום תוספת או רכיב מיוחד, בסה"כ מחשב לכתיבה, וגלישה באינטרנט. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 אם זה באמת נחוץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן, BF4 TITANFALL ודומיהם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 אינצ' 1980-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני יכול לשחק על הגדרות בינוניות אבל מעדיף גבוהות ללא פגיעה משמעותית ב-FPS 3. האם יש …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך LCD חובה, טוב. עדיף 17 אינץ'. (8ms) אני לא מבין בזה כל כך, קיצר מסך שיהיה גםפ למחשב הבא שיהיה טוב. הרדדיסק מינימלי של היום מספיק... 80GB sata2 ספק איכותי, מארז... מעבד סביר.. תודה על התגובות
-
- 25 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 800 1 800 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NS (s754) Nforce3 250 430 1 430 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 390 1 390 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total GF FX5200 128MB,TV,DVI 330 1 330 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 360 1 360 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? Combo Price Units Total LG Combo 52 x 32 x 52 + DVDx16 230 1 230 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans Price Units Total Thermaltake Volcano Silent Bost 150 1 …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיימת אצלי המערכת הבאה : motherbord:abit BH7 intel pentium 4 2.66 533 memory:256 ddr 333 hard disk:80g 7200 סיגט grafic card:geforce 4 64m monitor:mag 786 fs dvd:lg 16x48 cdrw:lg 24X10X40 מה כדאי לי לשפר בה? כמובן לא להגזים במחירים המחשב לילד בן 15 שמעמיס הרבה על המחשב
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , החלטתי לקנות מחשב , ולהשקיע בו המון... חשבתי בינתים על הבסיס של : amd 64 3200 לוח אם - אני חושב שאני יחכה עוד שבוע שבועיים שהצ'יפים החדשים יגיעו. Corsair 512 3200 יש לי כרגע סטיק אחד כזה , אז אני צריך עוד אחד בלבד. ורצוי שזה יהיה 3200 ולא יותר , כי הסטיק שיש לי כרגע הוא 3200. וזה אמור להספיק לא? על מסך אני דיי סגור על ה 959nf samsung אני פשוט רוצה 19 , וזה נראית לי האפשרות הכי טובה. כונן קשיח - חשבתי על Samsung 120gb 7200 8mb sata כרטיס מסך , יש לי כרגע R9700 pro - ככה שאני ישאר בינתים איתו. ובעתיד שירדו המחירים לאקס 800 אני יחליף. אני רוצה גם צורב די וי די , אין לי מושג בחברות , אני בקושי גם מבין במספרים שם... אני רק צריך שיהיה אמין ושלא יזחל.. מאר…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, צריך חוות דעת על המחשב Toshiba Satellite L750D-159 לישיומי אופיס מוסיקה , סרטים , וקצת משחקים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב מksp או כל חנות אחרת טובה בתקציב של 5 אלף , תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, החלטתי שצריך להתחדש כבר. יש לי כרגע מחשב בערך בן 4. המחשב כבר לא מסוגל להריץ פיפא/פרו ברמות גבוהות (וגם אם כן, מקרטע), כנ"ל לגבי קאונטר סטרייק (שאני משחק פה ושם). זה המפרט: E4500 לוח אם של ג'יגהבייט (לא זוכר דגם מדוייק) HDD 160GB 2GB GEFORCE 9500 אני מעוניין במחשב עם מעבד אינטל i3/i5 לוח אם - מה שיהיה טוב ומתאים הארד דיסק של לפחות 300GB (למרות שאני לא מהמורידים הגדולים, אבל ה-160 שלי מתחיל להתמלא) 4 ג'יגה זיכרון לפחות (אני מאמין שזה המינימום היום כדי שהכל יסחוב כמו שצריך, נכון?) כרטיס מסך שיריץ לי פיפא/פרו/קאונטר סטרייק על הגדרות גבוהות בלי בעיה. אני עם מסך 19' של LG ואולי אחליף אותו יותר מאוחר ל-DELL בגודל 22-23. תקציב? כמה שייצא. אין לי משהו מוגדר מראש. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על המפרט הבא: [table][tr] [td]מעבד: [/td] [td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪894 [/td][/tr] [tr] [td]קירור למעבד: [/td] [td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪129 [/td][/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td]Gigabyte GA-P61-DS3-B3 כמות: 1 מחיר: ₪355 [/td][/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td]Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN כמות: 1 מחיר: ₪279 [/td][/tr] [tr] [td]ספק כוח: [/td] [td]SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 מחיר: ₪273 [/td][/tr] [tr] [td]זיכרון: [/td] [td]Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 מחיר: ₪121 [/td][/tr] [tr] [td]כ…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני חדש פה בפורומים אבל אני בד"כ קורא כאן על דברים ובעיות שיש לי על המחשב. בכל מקרה, אבא שלי אמר לי שהוא קונה לי מחשב אם אני אתן לו מפרט עד מחר, ואם לא אז הוא ייקנה מחשב לאחותי (מחשב דיי זבל אפשר להגיד, כזה ב 1000 שקל), ואני אשאר עם המחשב הנוכחי הישן יחסית. התקציב לא מוגבל, אבל לא להשתגע, משהו בסביבות ה 6000 שקל פחות או יותר 1. מה התקציב המקסימלי? לא מוגבל, אבל לא להשתגע, משהו בסביבות ה 6000 שקל פחות או יותר האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שאפשר - בלי להשתגע 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. יענו משחקים? נגיד קרייסיס, פרוטוטייפ, Empire: To…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השימוש העיקרי שלו יהיה משחקים. אין צורך בציוד היקפי, אני אחבר אותו למסך Full HD.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי בדיוק מחשב נייד מדגם ACER ASPIRE 5470, והמחשב מכיל 4GB זכרון ,וכרטיס מסך עם 1GB זיכרון, אבל הכרטיס מסך תמיד לוקח מהזכרון שלי עוד כ500 MB, ואין לי שום צורך שהוא יעשה את זה, יש דרך להגביל את זה? שהכרטיס מסך לא ישתמש בעוד זכרון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח זה באמת הגבול העליון. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים והרבה..יש לי פער ענק להשלים אחרי חמש שנים שלא נגעתי במשחק מחשב ;D ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 19' של LG..אין לי מושג מה הרזולוציה הטבעית. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכל!החל ממאפיה 2 שיצא לאחרונה וכלה בדום המקורי משנת 90. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במעט ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו בעיקר (וגימניג קל אך בעדיפות נמוכה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): בעיקר קיוביס ואבלטון ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: קל אך לא חובה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200-300 שקלים, אם יש משהו טוב יותר בעלות שקלים בודדים אני אשמח לראות אותו. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד בעיקר לצורכי לימודים של סטודנט בעיקר הרצת מצגות וורד, עבודות ומעט מאוד משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:LOL יהיה המשחק הכי כבד שאשחק במחשב. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וירטואליזציה ושימוש כללי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1360x1024 - מסך 32'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב, והרדיסק רגיל (כרטיס מסך שמובנה בלוח יספיק). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 ,חשיבות למינימום רעש. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-