עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד - Lenovo ThinkPad, סדרה T. אני מעדיף לקנות אותו כשהוא מחודש, משומש גם אופציה. בעבר היום הרבה פורומים, עם פורום מכירה\קנייה והיה אפשר לחפש שם, היום אני לא ממש מוצא את זה. מישהו מכיר איפה אפשר לבחור מחשב מחודש\משומש, מעבר למקומות הברורים מאליו, כמו yad2 ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם, אני צריך נייד לצורך לימודים ושימוש כמחשב עיקרי שלי, ולכן בא לי שהוא יחזיק לי הרבה זמן ויהיה איכותי, התחלתי לעשות מחקר על הדגמים השונים והסדרות והיצרנים השונים אך קצת טבעתי בכל שטף המידע והסוגים והמבחר אז אשמח מאוד לעזרה בגדול בגדול אני לא מחפש גודל ספציפי, יכול לזרום על 13.3 או על 14.4 ואפילו 15.6 למרות שמעדיף שלא, מה שכן חשוב לי מאוד כדי שהמחשב יחזיק לי הרבה זמן ויהיה רלוונטי זה - כונן SSD (הייתי אומר לפחות 128GB אבל אם מישהו חושב אחרת אשמח לשמוע) מעבד I5\I7 משקל נמוך מ1.7 ק"ג מחשב דק (לא ספציפי פה אבל בין 15-25 מ"מ ככה נראה לי) עדיף כמובן סוללה טובה וזהו בגדול אני מאמין שרוב המחשבים שיענו על הדרישות הבאות יבואו עם כמות מכובדת של RAM בכל מקרה אז א…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. טוב, אני רוצה להרכיב מחשב לעבודה משרדית (אופיס אינטרנט ועוד כמה תוכנות). הדרישה מהמחשב היא מהירות. מחשב עם תגובות מהירות. בהדלקת המחשב, פתיחת קבצים, וחיפוש. אתייחס לרכיבים שעליהם אני מתייעץ בלבד. לוח - Z68 gigabyte או אסוס. יהיה הבדל? מעבד - i5 -2500 זכרונות - 2 סטיקים Hyper X KHX1600C9D3/4G SSD למערכת הפעלה - OCZ RevoDrive 3. SSD נוסף - OCZ Agility 3 240GB. כרטיס מסך - אם לא יתן לי כלום - לא צריך. זה נכנס לי בתקציב. התקציב - בסביבות 8000. יש הצעות לשיפור? דברים מיותרים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. לא הלכתי לפי הנוסח של הבקשה שמופיע בחוקי הפורום. -- אוקיי, אז אני רוצה לקנות לפטופ. אלה השימושים שיהיו לו: -אינטרנט: YOUTUBE, אתרים שונים, FACEBOOK, EBAY -הורדות -סרטים -PHOTOSHOP -OFFICE ורוצה שיהיו בו: -ANTI VIRUS -ANTI SPYWARE בנוסף אני רוצה: -לשבת עם המחשב בבית קפה, ברכבת -לחבר את המחשב לטלוויזיה עוד דרישות/העדפות: -שיהיה נוח לכתוב במקלדת שלו -שיהיה לו מספיק אורך זמן בלי מטען. -שיהיה לו ביצועים שיספיקו לנ"ל -שהארדיסק שלו יעביר קבצים יחסית מהר- בגלל ההורדות וכו' -כרגע אני רגיל במחשב הנייח שלי להפעיל באינטרנט במקביל הרבה לשוניות, אני לא בטוח אם זה חייב להיות אפשרי במחשב הנייד שאני אקנה אבל זה צריך להיכלל בחשיבה של בחירת המחשב. -שיראו במסך שלו מספיק טוב גם אם התנאים הם …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי, אני מתחילה ללמוד השנה במכינה ואחר כך משפטים וכבר הרבה זמן מחפשת מחשב אידאלי בשבילי, הבעיה שאני לא סגורה פתאום על גדול המסך, עד היום הייתי בטוחה שאני רוצה 15.6 אבל שמעתי לא מעט מחברים שזה נורא נורא כבד ולא נוח ושהרבה מתייאשים ומשאירים אותו בבית או קונים אחד קטן יותר. בכל מקרה, הדרישות שלי הן כאלה: •מטרות המחשב? ללימודים יומיומיים וגם שימוש כללי וביתי , מדיה, קצת סרטים, קצת סימס .3 חשוב לי שיריץ כמה תוכניות עם אינטרנט ביחד בלי בעיה. * גודל המסך? מתלבטת בין 15.6 ל 13.3 •*מעבד ? I5 *זכרון? 4GB. * משקל רצוי? כמה שפחות עדיף אבל לא על חשבון ביצועים ודרישות חשובות. (על כונן די וי די כן אפשרי לוותר) * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? חשוב שיהיה זמן סוללה טוב , 4 שעות זה טוב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. טוב, אז בעיקר רציתי לשאול על טיבם של כל מיני חברות כמו Titan ו Gigabyte שמציעות מחשבים נייד למכירה במכירים של עד 2500 שקל. האם שווה לסטודנט כמוני שהמחשב בשבילו הוא רק עבור לימודים ומיילים להשקיע יותר מזה? שנית, רציתי לשאול בקשר לtv out? האם מחשב נייד עם כרטיס מסך בסיסי שאני מניח שמציידים את המחשבים בקטגוריית המחיר הזו אשר יש לו יציאת tv-out יריץ סרטים על טלוויזית 25" אינץ? תודה, דורי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, קודם כל תודה לכל התותחים שיעזרו לי, היום גיליתי שנשרף לי הלוח אם במחשב הישן עקב כך אני חייב מחשב במיידי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג אינטרנט ושימוש ביתי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג משחקים כמו , GTA , DOTA2, CSGO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ (שנמצא אצלי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by mrwegle,

היי מה אתם חושבים על מפרט הזה? מחשב בישבל מסחקים. תקציב שלי 2700ש''ח. עולי עדיף לקחת מהבד של intel? זה מפרט מ IQPC.co.ilאם אתם נותנים מפרט אחר בבקשה מאתר זה. AMD ATHLON II X3 435 AM3 (2.9GHz) - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪514 לוח אם: GIGABYTE GA-MA770-US3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪396 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-2GBNT אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪244 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5750 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪794 מארז: RAIDMAX APEX w/o PSU מחיר: ₪164 ספק כוח: HEC 400VN - BULK אחריות: שנה. מחיר: ₪202 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪278 הרכבת מחשב: הרכבת מ…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן חברה, קודם כל, גיליתי את האתר הזה עכשיו לראשונה ואני די כועס על עצמי שלא גיליתי אותו לפני כן, פשוט אתר מעולה . המפרט שאני מחפש כאמור: - תקציב של עד 4000 ש"ח, - למטרות משחקים בעיקר (רצויה מאוד גם תמיכה במשחקים כבדים יחסית), הצגת HD - יתרון. - ברשותי מסך samsung 2253bw בעל רזולוציה של 1680x1050 - אין לי צורך בציוד היקפי, בצורב, או במערכת הפעלה. - חשיבות לשקט- בערך 6.5-7 - יכול להיות מאוד שארצה לעשות OC בדרגה קלה עד בינונית (מתמצא למדיי) - עדיף הרכבה בחנות. תודה רבה מראש לעונים..

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Syrex,

המחשב אינו למשחקים אלא לעבודה חזקה ושוטפת,המחשב צריך לכלול את כל הציוד היקפי. כמובן צורב DVD. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by regacc,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe CS6, Visual Studio -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, Crysis, Diablo 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" LED -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני הולך להשקיע במחשב תקציב עד 7600 ש"ח לגיימינג כבד. אני קונה בקרוב מסך 4K לאחר קניית המחשב . חשוב לי בעיקר ה איכות והרצת הגראפיקה במשחקים על רזולוציה מקסימלית וההגדרות הכי גבוהות שניתן. אשמח להצעות לשיפור , סה"כ 7553 מעבד: 1 Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 * Tray Processor Intel 31300 קירור למעבד 1 Arctic Freezer i30 CPU Cooler CPU Cooler 23491 לוח אם: Gigabyte GA*Z97X*Gaming 5 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI*E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות X2 2 G.Skill Aegis 4GB DDR3 1600Mhz CL11 Memory 29124 כרטיס מסך 1 Asus GTX980 Ti 6GB STRIX OC DirectCU III GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI*E VGA Cards 34726 שתי דיסקים קשיחים של 1TB 2 Western Digital Caviar Black WD1003FZ…

13. Started by Seasonic,

CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHZ s775 CPU Cooling: Artic Cooling Freezer 7 Pro Motherboard: GIGABYTE GA EP43-DS3L Memory: G.skill 4096MB 800MHZ CL 4-4-4-12 PI Black GPU: GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 896MB GDDR3 HDD: Westrem Digital 320GB 16MB SATA2 7200PRM DVD RW: Samsung SH-233B X22 Sata Black CASE: NZXT TEMPEST "AirFlow King" + 6 FANS PSU: Seasonic M12II 500W BRONZE - MODULAR

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. האם הוספה עצמאית של זיכרון למחשב נייד (למשל של GIGABYTE) פוגעת באחריות עליו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם אני קצת חלש בענייני מחשבים.. אז הניסוח יהיה קצת מסורבל: אני מעוניין לקנות מחשב נייד שימש לצרכים מוסיקליים תוכנות הקלטה ומידי.. אני צריך מחשב חזק כדיי שאני אוכל להעביר סאונדים מהמחשב למודולים חיצוניים. וגם נפח דיסק קשיח גדול. ביקרתי באתר הזה שמתמחה בציוד לצרכים שלי http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=152&products_id=1350 אח"כ גלשתי לאתר פנדה ויש את שניי אלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1378_2815&products_id=21945 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1378_2815&products_id=21201 אחריי שקראתי את המפרטים... המחשבים נראים לי זהים במיוחד מפנדה..אז אם מישהו יוכל להסביר זה יהיה נחמד.. אני…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by 996,

הינה המפרט: Case Antec Three Hundred (300) Gaming Case מארז PSU Corsair 550VX ספק כוח CPU Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz OC@3.6Ghz מעבד CPU Cooling Arctic Cooling Freezer 7 Pro קירור מעבד Motherboard Gigabyte EP43-DS3L לוח אם Memory GSKill 4GB DDR2-800 4GBPI CL4 / A-Data 4GB DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme זיכרון HardDrive Seagate 500GB 32MB / WD 500GB AAKS דיסק קשיח Optical Drive LG GH20NS X20 DVD-RW Sata כונן אופטי Graphic Card Gigabyte Radeon HD 4870 512MB GDDR5 Retail כרטיס מסך מחיר ₪4249 המפרט באתר TMS http://tms.co.il/product/5980 מחשב לסרטי HD,אינטרנט ושימוש בסיסי. משחקים אולי בעתיד. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by idibar,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב נייד של חברת דל עם 8 ג'יגה SSD. כשהפעלתי את המחשב לא הצלחתי לראות את הכרטיס. איך אני יוד שהוא אכן קיים? תודה לעוזרים

18. שלום רב, מחפש כמה המלצות לאפשרויות עבור סוכן מכירות. אני צריך אפשרות של חתימה(כלומר או מסך מגע או פץ עם עט). הוא צריך לעבוד עם אווטלוק אקצינג' של העבודה. ותוכנות של חברות ביטוח, לא יותר מדי. האם יש אפשרות להתקין על ה-I-PAD תוכנה של השתלטות על מחשב העבודה דרך VPN? או כל טאבלט בסגנון מומלץ. כמו כן, מחפש המלצה למחשב נייד בעל מסך מגע 12.1/13.3 ומחשב נייד בעל מסך רגיל 12.1/13.3 בתודה, עומר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אהלן, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לעבודה משרדית. נראה לי שהתקציב עומד באזור ה4.5K אבל אולי אני מגזים לאור הצרכים. אני רוצה שהמחשב יהיה עם מערכת ההפעלה WIN 7. חשוב לי מאוד זמן סוללה ארוך כי הניידות שלו חשובה שלא יהיה כבד מדי, אבל לא חייב להיות סופר קל. גודל מסך לא מאוד משנה, המחשב יתחבר לעיתים למסך רגיל ככה שהמסך שלו לא צריך להיות מאוד גדול, אבל גם לא קטן. המטרות שלו זה בעיקר עבודה משרדים כל ה OFFICE, גלישה באינטרנט וכדו', אולי גם תוכנות קצת יותר כבדות של גרפיקה או משהו כזה, אבל לא משהו בשמיים. מה שכן חשוב שהמחשב יעבוד מהר, שהוא יהיה יציב, עם אחריות להרבה זמן וזהו פחות או יותר. תודה על העזרה יואב

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by tavor21,

שלום ! אני רוצה לקנות את המחשב הנ"ל ורציתי קצת חוות דעת עליהם לגבי האיכות והביצועים של המחשב אני סטודנט ואני צריך את המחשב בעיקר לאינטרנט אבל גם לחישובים לא כל כך מורכבים אבל כאלו שגורמים לעומס על המחשב

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מחפש נטבוק בעל פלטפורמט ION. יש איפה להשיג בארץ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני מעוניין לקנות נייד חדש. הנייד ישמש אותי להרצאות ולעבודה במשך כמה שעות בכל יציאה ליום עבודה. דרישות: בהרצאות: הרצת והצגת סרטים - בעתיד גם HD, ובעבודה: פתיחת כמה יישומים במקביל: אופיס (כמה!), מייל ואינטרנט. (הנייח עומד בכך יפה). הבנתי שהמעבדים החדשים של אינטל מתוכננים לכך, כולל כרטיס המסך האינטגרלי. אבל: אמר לי מישהו שמציע לי לנובו T400 (עם מעבד P8600) שהמעבדים החדשים הללו מתחממים ופוגעים בביצועי המחשב בנוסף לנזק עתידי תיאורטי. בחנות אחרת המוכר (הציע לי טושיבה עם I3) אמר שהם אכן מתחממים אבל "זה בכלל לא חשוב, הם בנויים לכך ("כמו מנוע מוגדש טורבו...")". יודעים על זה משהו? מי "צודק"?? בתודה!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by GiZmo,

כבר שנים שאני לא מעודכן, אני הולך לקנות מחשב חדש, לא High End אבל גם שיסחוב משחקים בצורה יפה...נו, וכל הדברים הרגילים. לאחר התלבטות החלטתי ללכת על תצורה של מארז סופר קומפקטי מטעמי שקט וניידות. לא מתכנן OC...לפחות לא במארז הנוכחי. לאחר קריאת מאמרים ועיון בפורום העלתי את המפרט הבא: AMD Phenom X4 9850 2.5GHZ Quad Core BLACK EDITION, ¤980 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3022 ZALMAN CNPS8700 LED, ¤260 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=921 GIGABYTE GA-MA78GM-S2H AMD 780G AM2, ¤445 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2845 G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 , ¤480 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?p…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by lullika,

אשמח לעזרה בבחירת מחשב נייד, שוברת את הראש כבר חודש ולא מצליחה להחליט.... * מטרות המחשב? שימושי אינטרנט (עבודה עם חלונות מרובים) המחשב ישמש אותי לנשיאה מחוץ לבית, בבית ישמש בעיקר לחיבור למסך טלוויזיה לצפייה בסרטים ולניידות בתוך הבית. * גודל המסך? 15.6" או 14", חשוב שיהיה מאט. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? 2.0-2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות מינימום. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? fi * האם יש לכם העדפה ל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by eyal4,

אני רוצה לקנות מחשב נייד ב-4000 לצורך משחקים וסרטי HD עם LED. שיפעיל משחקים כמו GTA ו-CALL OF DUTY במרמה טובה. חשבתי על Toshiba Satellite L505-13Z http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=749596 או על Acer Aspire 5740G I3-330M http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748380 ואני צריך את העצה שלכם ואם יש מחשב יותר טוב אני אשמח להצעה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.