עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yakov115,

מה המצב???? אני לא ממש מבין במחשבים... אני צריך מפרט למחשב שיכלול כרטיס מסך,מסך לוח אם מעבד כרטיס קול,מארז, זכרון

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Hello everybody, I need a new laptop and I hope you can offer some advice. The main requirement is that Im running mathematical applications that need lots of CPU+RAM power, but not too much demanding on graphics, although good graphics capabilities would be nice. This is the main thing. I also need the laptop to be portable, but I dont want a small screen so I want a screen of 12-14 inches, but lightweight. This is important I need the laptop to have a good battery time at least 4 hours while working hard. I want the keyboard to be good and a good touchpad. I dont care about design/looks, and I can afford an expensive laptop, although it would be nice to save a l…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by dw3939,

שלום, המחשב הישן שלנו מתקרב לגיל פרישה. אשמח לקבל המלצות על פי הפרטים הבאים. תקציב: לא יותר מ- 2,000 ש"ח (ורצוי פחות). מטרות/שימושי המחשב: שימוש ביתי - אינטרנט, אופיס, משחקים (SIMS2 המשחק הכי "כבד" שהיה לנו עד כה). רזולוציה בשימוש כרגע 1024X768 ציוד הקפי: אין צורך בציוד היקפי. קיים מסך Viewsonic17, צורב, מקלדת, עכבר. דיסק קשיח: 500GB שקט: 8 (ממוקם בסלון) אוברקלוק: לא! מערכת הפעלה: Win7 (קיימת, אין צורך לכלול). הרכבת מחשב בחנות: כן. חנות: מרכז - רצוי איזור השרון בקשות מיוחדות: יציאת וידאו דיגיטאלית (DVI/HDMI) - כחלק מהלוח או בכרטיס נפרד, תלוי בהמלצתכם למפרט שנותן את התמורה הטובה ביותר. כמו כן, המחשב הישן סחב 8 שנים ועודנו משמש אותנו בזכות שידרוגים במהלך השנים. מחפש מחשב אמ…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני יודע שאני רוצה i7 , 8 או 16 ג'יגה ראם כרטיס מסך עם 2 יציאות DVI, SSD קטן למערכת הפעלה מארז איכותי (אם קיים מארז עם מערכת כלשהי נגד אבק, או מארז שיותר נוח לנקות אותו מאבק) מערכת קירור כלשהי, השקט חשוב מ1 עד 10 בערך 6. אני משחק משחקים פעם ב... המחשב מיועד למשחק פוקר מאסיבי, כרגע יש לי נייד של אסוס i5 מחשב פצצה תכלס, שמקרטע כשאני משחק מעל 9 שולחנות במקביל, וכשאני משחק מעל 15 זה נהיה סבל רציני. המטרה שלי היא שהמחשב לא ייתקע בכלל ויהיה כמה שיותר מהיר, מתכוון להשקיע בין 5 ל7 אלף שקל. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by cie1o,

הייי טוב חיפשתי לא מעט היה קשה לצמצם את הבחירות. אז יש לי 2 דגמים שאני מתלבטת בינהם. (אייבורי) ההתלבטות העיקרית שלי היא מבחינת שירות יותר טוב (למרות שאני טכנאית מחשבים) כי מבחינת מפרט הMSI מנצח. יש לו מעבד חזק יותר, סוללה 8 תאים, תקןN , והארד דיסק 320gb . LENOVO U350 EGG http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5245&CatCode= MSI SLIM X350 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5269&CatCode= והתקציב הוא מקסימום 3200 ש"ח תודה =)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי! אני מתכנן לקנות מחשב החודש, למשחקים, אינטרנט, הורדות, סרטים וכו', בתקציב של 5000 ש"ח. לפני שאני מקבל המלצות ומפרטים, ברצוני להבין קצת יותר באופן בסיסי, ואני אצטרך את עזרתכם במספר תשובות לשאלות שלי..: 1. 4 ליבות או 2 ליבות? - אני מתכנן לקנות מחשב ל4-5 שנים לפחות.. ראיתי פה הרבה המלצות ל2 ליבות מכיוון שרוב המשחקים לא עובדים עדיין עם 4 ליבות. והשאלה היא לכמה זמן זה ימשך. האם יכול לקרות מצב שעוד שנתיים המחשב שלי יצטרך 4 ליבות? אני צריך הסבר קצת יותר לעומק פה אם אפשר. 2. כאשר ממליצים לסוג מפרט כמו: משחקים או עבודה משרדית או תכנות נגיד, איפה ההבדלים הרציניים במפרטים? ואילו מפרטים שונים יש עוד חוץ מהדוגמאות שהבאתי? 3. אמנם זה לא קשור למפרטים אך לא רציתי לחלק את הדיון ל2, …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by boy toy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, AC4, COD GHOST -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי בסכום של עד 2000 ש"ח.. עדיף עד המחיר הזה, אם יש צורך ביותר שיהווה שדרוג משמעותי, אז אפשר חריגה עד 3000 ש"ח. תלוי כמה המפרט ישתדרג ביחס למחיר הנוסף. המטרות שלי הן בעיקר אינטרנט ועבודה משרדית, אני אשחק גם כן, אבל עדיין לא סגור כמה אני צריך כרטיס מסך שיוכל להריץ לי דיאבלו 3 (כשייצא..).. מעבר לזה כנראה שלא אשחק יותר מדי במשחקים חדשים.. בכל מקרה הייתי רוצה כרטיס מסך טוב.. (אני משחק כרגע על מסך של 19 אינץ' ככה שאני לא יודע איזה מהכרטיסים ייחשב כבר מיותר לגודל המסך הספציפי) בנוסף אני רואה סרטים וסדרות דרך המחשב בטלוויזיה, כלומר חיבור HDMI חובה, שאני מניח שקיים כיום בכל מחשב.. המפרט הקיים כרגע הוא מארז Hec Compucase 6a21 ספק Hec 400W (לא זוכר פ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. AMD: CPU : AMD Athlon XP 3000+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 1692.12 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-S nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA + Serillel , 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 780.88 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 281.61 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 548.48 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9700 128MB DVI OEM Video Card [ ¤ 1566.53 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 226.79 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW [ ¤ 296.52 ] 1 Monitors : 19" LG F900P NEW Flat…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי היה לי באווליון DV600 מכרתי אותו וקניתי את זה HP Presario CQ61-280EJ VF277EA אומנם מהיר מאוד ויציב אבל לא אהבתי את העיצוב שלו ואת המסך הרחב המעפן (זה לא רק 15.6 במקום 15.4 אלא הורידו מהגובהה איזה 3-4 ס"מ ) חרא של מקלדת עם המספרים המטומטמים שבצד והחצים הקטנים את המחשב קניתי אותו אתמול ורציתי לדעת אם עוד יומיים אני יכול להחזיר ? והאם אפשר לעשות החלפה למשהו אחר ? אם יחליפו לי אותו אני חושב על זה ‎RD480-L.ADW1E T4300 2.1GHz - Free dos ‎ LG איך הניידים של LG בכללי ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם. אני צלמת, ואני מחפשת באופן דחוף מחשב נייח לעבודה. המחשב שלי הלך היום, ואני באמצע עבודה. העניין הוא שאני לא מבינה בזה בכלל. אני מחפשת המלצה למחשב נייח עד סכום של 2500 ש"ח שיריץ לי את כל התוכנות של הגרפיקה . ראיתי ביד 2 כמה מודעות , אך אין לי את מי לשאול. יכול להיות שהם בכלל לא שווים לי. אני מצרפת תמונות, כמובן אחרי שראיתי את התקנון של האתר אני לא מצרפת את הטלפון שלהם. אשמח לכל עזרה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. 1. לאחר בדיקה בשבועות האחרונים שמתי לב כי לניידי HP יש מפרט עשיר יותר מל- DELL או LENOVO המקבילים כגון: מעבד P8400ולא T5XXX, דיסק 320 ולא 250 (בדל) או 160 (לנובו דגם מקביל), זיכרון 3MB ולא 2MB (כמו בדל סטודיו המקביל), מערכת הפעלה ויסטה לעומת דל ללא מערכת הפעלה כלל ועוד מספר הבדלים קטנים. אז נכון שהאחריות של HP הינה לשנתיים ובדל לשלוש שנים, אולם המחיר של HP מהדגמים שציינתי בנושא קצת יותר נמוך מהדל המקבילים (שלא נדבר על מחיר של דל XPS מקביל). אם כך, האם אני צודק בבידקותי שה- HP שציינתי בנושא עדיפים כי משיטוט בפורום זה לא מצאתי יותר מדי התלהבות מהם? האם אני טועה?מה אתם חושבים? 2. אם אכן אתם ממליצים על ה-HP, ההבדל היחיד שמצאתי (אתר HP ישראל ואתרי דילרים) בין ה- 1179 לבין ה- 1…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רק אם לא מצדיק הוצאה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? ילדה בת 10 - גלישה, קצת אופיס ומשחקי אינטרנט פשוטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סבירות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by LittleNicky,

היי, אני מעוניין למכור את המחשב הנייח שלי, רציתי לדעת בכמה שווה למכור אותו: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray Scythe MUGEN 3 REV B MSI Z77A-G45 Sata3 Usb3 VGA/DVI/HDMI Fractal Design Core - 3000 Mid Case Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE Seagate 1TB Sata 3 32MB Barracuda 7200.12 Crucial 128G SSD Marvell M4 Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 OC LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Paz660,

אהלן חבר'ה אני צריך מחשב להרצת סרטים וסדרות , בעיקרון קודי , טורנט , אינטרנט. צריך שהמחשב יהיה קטן ולא רועש . בעיקרון דיברתי עם חנות וזה המפרט שהיא הציעה לי. חוץ מהעניין שאני רוצה להחליף את ה-SDD לכונן קשיח 1TB אני מתלבט בנוגע למעבד. מה אתם חושבים ? Gigabyte BRIX 95BX3455-10 Intel Celeron J3455 2.30GHz 8GB RAM 240GB SSD Free Dos

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by mickl_kl,

שלום לכולם, זהו המפרט : http://i44.tinypic.com/ifz7g8.png המפרט הנ"ל אינו מהארץ, ולכן המחירים אינם רלוונטיים ממש, בעיקר אני רוצה לדעת מה דעתכם הכללית על המחשב. המחשב בעיקר לשימוש יומ-יומי, סרטים ומשחקים. כמו כן יחוברו למחשב 2 מסכי 24".

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום וברכה, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000 למחשב נייח עם רישיון ומסך. מחשב נייח לשימוש משרדי, חשוב שיהיה שקט ומהיר וכמה שיותר מודרני עם מעבד i5 13400 וקירור טוב שיספיק עם זיכרון 16/32gb ודיסק קשיח 500gb/1t ssd. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר - בניית אתרים בוורדפרס, אינטרנט, תוכנות פשוטות עריכת קבצים/תמונות, יתכן בהמשך גם פוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך עד 24 אינץ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …

18. Started by Maorbt,

שלום, אני בקרוב(מאוד) מתחיל ללמוד(מדמ"ח) ומתלבט בין שני מחשבים אחד לנובו ואחד דל https://ksp.co.il/?uin=35594&txt_search=afxPro 14 אינץ שדי בטוח יענה על הצרכים ב 3600 שקל ובנוסף הוא של דל מה שאומר שהאחריות איכותית(לא לקחתי את הזול יותר כי הוא לא FHD ואני מניח שזה לא משהו שמתפשרים עליו). מצד שני ראיתי את המחשב הזה באיבורי של לנובו:https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=23491(לא קונה באילת) שבתוספת של 300 שקל נותן לך: מסך IPS, מעבד דור 8 משקל קל יותר 1.2 ק"ג(הואיל וזה 13.3 אינץ') וכרטיס מסך שלפי הבנצמארקים יכול לספק גיימינג בהגדרות נמוכות ובחלק אפילו בינוניות(לא עניין קריטי אבל תוספת נחמדה שאפשר לוותר עליה במידה אם צריך). כמו כן, לפי אתר לנובו המכש…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by tsah1982,

שלום אני אשמח לקבל מפרט ב 3500 ש"ח. המחשב מיועד לשימושים כלליים כמו אינטרנט ולמשחקים. ללא ציוד היקפי עדיפות לחנות שהיא יחסית במרכז תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי כדאי? צחיר-400$ משלוח לארץ-51$ מעמ 81$ מחיר כולל-532$ http://www.bestbuy.com/site/asus-15-6-laptop-amd-a10-series-8gb-memory-1tb-hard-drive-gray/4882013.p?id=1219644187138&skuId=4882013 מה אומרים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני עומד לקנות את המפרט הבא עוד יומיים ואני צריך שתעזרו לי ותגידו לי אם זה מפרט טוב כדי שאני לא יבזבז 9000 שקל על מחשב שלא שווה את זה.זה גם חשוב לי שתגידו לי אם אתם מכירים את החנות(supershop) שממנה אני קונה את המחשב ואם היא אמינה. תודה על העזרה! http://supershop.co.il/product_info.php?manufacturers_id=9&products_id=46&osCsid=09273139a6238824d92ffec67e70cb9c

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אהלן חברים,יש לי אפשרות לקנות את המחשב HP 450 ProBook i5-4210U J4S16EA ב2700 ש"ח, ראיתי שהמחיר הנמוך ביותר בזאפ הוא 3300, אשמח לחוות דעת מכל אחד ואחד מכם ושאלה נוספת לגבי הכרטיס מסך - intel hd 4000 יכול להריץ משחקים? תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. אני רוצה בבקשה מפרט למחשב לא כולל מסך ולא כולל צורב עם AMD ליבה כפולה המחשב מיועד למשחקים. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני צריך מחשב בתקציב של 3 אלף ללא ציוד הקפי(מסך עכבר מקלדת רמקול) וללא צורב מחשב שיתאים גם למשחקים כמובן באתר אחר המליצו לי על המפרט הבא מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box ¤408 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1137 לוח אם GIGABYTE GA-M56S-S3 ¤456 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38485 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤257 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤339 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 512MB PCIe ¤949 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCX1950PRO-512 מארז ללא ספק HEC 6A19B ¤202 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19B-NPS ספק…

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לאחרונה אני מתכן להוסיף NAS לרשת שלי בשביל גיבויים ויצא לי לקרוא הרבה ביקורות טובות (בעבר ובהווה) על מחשבי barebone של חברת Shuttle שיכולים בדיוק להתאים למטרה מבחינת גודל מארז שאפשר לשים על מדף וגם עיצוב פנימי נוח להתקנת חומרה. כמובן חשוב שאותו מארז קובייה יהיה שקט וכל המערכת חיסכונית בחשמל ויעילה מבחינת ניצול מתח. לדוגמא SG41J1 שמגיעה עם חורה ממש לא רעה וגם נראה אסטית טוב מבחוץ. לא ראיתי באתר שלהם נציגות בישראל... מישהו יודע אם ניתן לרכוש אותם בארץ ואם לא עד כמה יהיה יקר לייבא אותו מחו"ל?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.