ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת כמה שווה הכרטיס הזה. היה בשימוש שנתיים וחצי בערך בלי שעבר שום oc כמה המחיר שלו יד. שנייה במצב מצויין. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין 2 הסוגים של המעבדים של המחשבים הניידים: 1. CORE DOU ---- סידרת ה T2300,T2400,T2500 לבין 2. CORE 2 DOU --- סידרת ה T7200,T5600,T5500 אני שוקל לקנות מחשב נייד ושמתי לב שהמעבדים מסעיף 1 יותר יקרים. מדוע?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה מה אתם חושבים על המפרט הזה?? יש מקום לשיפורים?יש משהו שהייתם מחליפים? לא מתכנן לעשות O.C ... AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4800+ (2.4GHz) Retail BOX 5,381 ש"ח ASUS A8N32-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI X16 Socket 939 1,689 ש"ח Zalman CNPS7000B-Cu LED 92MM Fan 252 ש"ח Corsair 2x1GB PC3200 DDR400 2-3-3-6 (TwinX2048-3200C2) 2,368 ש"ח LEADTEK WinFast PX7800GTX TDH MyVIVO Extreme 512MB 4,760 ש"ח Western Digital SATA 74GB 10000 RPM 1,090 ש"ח Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM 780 ש"ח Thermaltake Tai Chi 1,790 ש"ח TAGAN EasyCon TG580-U15 580Watt Active PFC 817 ש"ח
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים! אני מעוניין לקבל חוות דעת על מפרט שבניתי עבור תחנת עבודה שתשמש בזמן הפנוי גם למשחקים ברזולוציות גבוהות. מפרט זה אינו כולל מערך דיסקים SAS + בקר PCI-e שהוא מעבר לתקציב (של 16K) שיירכש בנפרד. המחשב יעבור המהרה לבאס של 450MHZ לפחות. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66GHz 12Mb BOX 1,690 קירור למעבד: Thermalright ifx-14 CPU Heatsink 775 413 מאווררים להיטסינק: Scythe MINEBEA 120MM 1,600rpm 27.0dBA 63.6CFM X2 180 לוח אם: ASUS P5E64 WS Evolution 1660 זיכרון: OCZ 4GB kit DDR3 1800MHZ PC3-14400 8-8-8-27 Platinum OCZ3P18004GK 2,300 כרטיסי מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB GDDR5 X2 CF 2,844 דיסק קשיח: WD Caviar Black WD1001FALS - 1TB SATAII 32MB 7200 RPM 1,118 מארז: CoolerMa…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לעצמי מחשב חדש. זה שהמחשב יהיה MAC זה כבר סגור ממזמן. ההתלבטות שלי זה בין הPRO לAIR בקטגוריית הMACBOOK אני לא כ"כ מבין בניידים, וגם לא כ"כ מבין בMAC כי עד עכשיו הייתי נאמן כמו רובנו למייקרוסופט. ההתבלטות שלי היא בין 2 הדגמים האלו: 1. http://store.idigital.co.il/mac/macbookair/mc968 2. http://store.idigital.co.il/mac/macbookpro/mc700 אם מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים ומה עדיף אני אשמח, תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עריכה: אם אפשר טיפה לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? X 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). תגידו לי אתם -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום צריך המלצה למחשב עבור חברה עד 1200-1400 שקל ללא מסך (צריך מקלדת ועכבר) עדיף מבוסס אינטל. הדרישות היחידות שתוכל לגלוש באינטרנט ולראות סרטים שיהיה מאיזור קריות\חיפה תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Foxconn Diabolic Gaming Case 400W Blue With Lights 1 509 ¤ NEC ND-3520AW 16/16/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 1 379 ¤ AMD Athlon 64 3200 Socket 939 BOX 1 1299 ¤ LG 16/48 Bulk DVD-ROM 1 145 ¤ Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 1 549 ¤ Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard 1 699 ¤ A-Data 256 MB DDR-II DDR 533 Memory 2 838 ¤ Thermaltake 410W 120mm Fan PFC Power Supply 1 349 ¤ Sapphire Radeon X800XL PCI-e 256MB Retail Video Card 1 2299 ¤ סה''כ: 10 7066 ¤ הצעות שיפורים יעזרו בהחלט ..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אז ככה מחפש נייד שהשימושים העיקריים שלו יהיו "משרדיים" (אופיס, גלישה, סרטים.. שימוש נוסף מעוניין כתחביב להתחיל ללמוד קצת עריכת סרטים ( לא משהו מטורף, רמה בסיסית.. חשבתי על היטפילם אקספרס ) הבנתי שהכרטיס מסך משחק פה תפקיד רק לא כל כך הבנתי כמה ולמה.. אין חשיבות למשקל. גודל מסך 15.6 או 17. מחשבים ששמתי עליהם עין: https://ksp.co.il/m/uin/74197?ref=select לא כתוב אם אפשר להרחיב פה זכרון? https://ksp.co.il/m/uin/75667?ref=select כנ"ל לגביי הזכרון רצוי עם מערכת הפעלה כלולה ושיהיה אפשר לשדרג זכרון ל16gb תודה לעוזרים כמובן
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב על מנת להפעיל תוכנות כבדות כמו pinnacle studio ,ותוכנות גרפיקה למיניהן איפה אתם ממליצים לי לקנות ואיזה מחשב? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש נייד לחברה סטודנטית לרפואה. השימוש העיקרי יהיה כתיבה וגלישה באינטרנט. הדרישות הבסיסיות: מסך 13" זמן סוללה ארוך (לפחות 6 שעות) מקלדת נוחה להקלדה ממושכת. (כן אני יודע שהכי טוב לנסות בפועל אבל הכוונה היא שלא יהיו מקרים שהלוח טאץ' נלחץ בטעות בזמן הקלדה...) כונן DVD (אלא אם יש אופציה ממש טובה שמצדיקה כונן חיצוני...) חשוב שיהיה קל ונוח לשאת כפי שמצופה ממחשב בגודל הזה... מחיר סביבות 4500ש"ח ואם אפשר אז שיהיה אסתטי =] אני מקווה להזמין אותו בשבוע הקרוב, אשמח לקבל המלצות. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום הזמנתי את המפרט הבא מעבד: pentium d 945 3.4 Ghz DUALCORE לוח אם: ABIT A W8-Max chipset intel 955X זכרון: Corsair DDR2 667 512MBX2 כ.מסך: eVGA 7600GS 256MB הארדיסק: WD 250GB (16MB) 7200RPM SATAII מארז + ספק: Compucase 6A21 בא עם מאוורר אחד והוספתי עוד מאוורר 12CM ספק- Spire rocketeerII 400W Silent PSU 24 PIN כמובן גם צורב דיוידי סידירום ופלופי אבל זה כבר לא ממש מעניין עכשנייו בכללי איך המפרט? אני יודע שהכרטיס מסך הוא בינוני אבל אני לא גיימר אז התפשרתי עליו על חשבון חלקים אחרים השאלה שלי היא רק האם הספק של 400 וואט יחזיק את המחשב כמו שצריך + אופציות לשדרוגים עתידיים או שכדאי לי להחליף ל 500 וואט? בחנות אמרו לי שיספיק אבל חלק הכניסו אותי לסרטים בקשר לזה ש 400 וואט זה לא…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, לאחר מספר שנים בהם לא כל כך עקבתי ועסקתי בתחום המחשוב והגיימינג (לימודים, זוגיות והחיים הפשוטים בישראל) הגיע הזמן לרענן קצת את השורות ולתת למכונה העייפה שלי BOOST חדש של כוח. ברשותי מחשב ישן בעל הרכיבים הבאים: לוח אם: gigabyte ga-ep45-ud3l (סוקט 775) מעבד: Intel Q6600 Quad core זיכרונות: ocz ddr2 866mhz 2GBx2 + Ocz ddr2 866 Mhz 1GBx2 כרטיס מסך: Nvidia Geforce 285Gtx שאר הרכיבים לא כל כך משנים. לאחרונה הלוח התחיל לעשות בעיות וכנראה שסופו קרב. בזמנו המחשב היה מצוי ב-OC ובוא נאמר שמלכתחילה מעבדי הQ6xxx למיניהם לא הצטיינו בקרירות. בכל מקרה, אני מעוניין להעיף את הלוח, המעבד והזיכרונות ולשדרג לרכיבים יותר מודרניים. בניגוד לזמנים עברו, אני כמעט ולא משתמש במחשב לגיימינג …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זקוק למלצה לנייד לחבר. סטודנט להנדסת מכונות שנה שלישית. עובד הרבה על Solid Works ומטמטיקס. * גודל המסך? 15 אינצ' עדיף מט(עדיף=לא פוסל דגם מומלץ בלי מט) * רזולוציית המסך? כמה שיותר יותר טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? מעדיף ביצועים על חשבון גודל, כלומר מעדיף לסחוב מחשב חזק יותר מאשר קל ופחות חזק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משהו שלא מגיע כיום כסטנדרט, ובכול זאת נציין HDMI. * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD רגיל 500GB לפחות כול מה שמעבר הוא בונוס. * כונן אופטי? לא חובה, עדיף עם. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא נקנה בארץ * האם בתקציב צריך לה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד תמונות קבצי RAW של DSLR / עיבוד וידאו של גופרו 6 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לייטרום CC , לפעמים נעזר בפוטושופ לטיפול בתמונות, עריכת גופרו (PowerDirector או Quick של גופרו) יתכן שמידי פעם סרטון קצר של 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חברה מה קורה יש לי מעבד I7 4790 TRAY וכרטיס מסך GTX 970 ואני רוצה הרבה זמן לשדרג ל1080TI שיגיע בקרוב השאלה שלי האם המעבד הזה מספיק חזק ולא יגביל לי את הכרטיס אז אם משהו יודע בוודאות ולא בהשערה אשמח מאוד לקבל תשובות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג בכלל מ4000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, שיריץ את כל הfifa בשנים הבאות וכדומה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD, מסך Dell P2312H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן מה המצב? אני טס להולנד עוד שלושה שבועות, זה יהיה קצת לפני הקריסמס ככה שכנראה אני אמצא שם די הרבה מבצעים טובים. כרגע יש את הבלאק פרדיי שהוא גם מביא לנו מבצעים (לא יודע בדיוק עד כמה שווים) הדבר שהכי מרתיע אותי בלקנות מחשב מחול זה עיניין האחריות, אם יקרה למחשב נזק כלשהו או לא יפעל כראוי וכו' מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 10K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים , סרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך הקיים הוא בגודל 21" , בקרוב שידרוג ל 24" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? למה לא ?…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המחשב אינו מיועד ל OC. רק מעט למשחקים, יותר חשוב לי ביצועים לא גרפיים והתאמה עתידית לויסטה. בכלל נושא הנדסת המערכת, כלומר התאמה בין הרכיבים.... תוכלו לעזור לי? זה המחשב שהיה לי בראש ועליו קיבלתי הצעת מחיר. יש לכם הצעות לשיפורים לפני שאני חותם מחר? וזה המפרט: מעבד - intel core 2 duo e6320 1.86 ghz לוח אם - abit ab9 p965 זיכרון - ocz 2GB kit ddr2 800MHz pc2-6400 special ops edition dual channel cl 5-5-5-12 כ. מסך - leadtek winfst px8400gs tdh 256mb pci-e דיסק קשיח -WD 160gb 7200rpm sata II צורב דיוידי - samsung sh-s183aX18 sata black מארז + ספק - compucase 6c28 true 300watt קירור מעבד - artic coolig freezer 7 pro מקלדת + עכבר - microsoft wireless optical desktop 10…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, צריך לבנות מחשב לילדים שהשימוש העיקרי שלהם זה אינטרנט קצת סרטים ומשחקים קלים 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אם זה הכרחי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים גלשיה ואופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפ י 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אתר אוקראיני שבר את האיסור על פרסום תוצאות הביצועים של מעבדי AMD החדשים עבור הניידים, כאשר בחן נייד ACER עם המעבד הנ"ל. התוצאות מחמיאוד מאוד ל - 4500 שמציג ביצועים הטובים בכ - 50 אחוזים לעומת מעבד I5 8265 של אינטל. בהתחשב בכך שגם הדור העשירי של מעבדי אינטל מציג שיפור של גג 15 אחוז יחסית לדור הקודם, יוצא שכדאי מאוד לשקול קניית נייד עם הדור החדש של מעבדי AMD. הבעיה העיקרית היא דווקא שיווקית - בארץ, נדיר למצוא ניידים עם מעבדי AMD חדשים....
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ככל הנראה כיום אני ארכוש את השילוש מאחר ולא קיבלתי תשובה בפורום האחר אני שואל פה. דרישה:שילוש (מעבד,ראם ולוח) למטרת עיבודים גרפיים(Photoshop,AutoCAD), צפייה בסרטי HD ושימוש עם Front End כמו XBMC,ושימוש למטרת הקלטות (אולפן בייתי),הפקת למוזיקה,מיקסינג וטראקינג עם תוכנות כגון קיובייס ופרו-טולס (ברקע ירוצו הרבה טאבים פתוחים של דפי אינטרנט) בקיצור ולעניין מדובר במולטי טאסקינג מסיבי חשוב לציין שפעולת הקלטה ועריכה גרפית לא ייעשו בו-זמנית אך ייתכן ותהיה צפייה בתוכן HD תוך כדי עריכה גרפית,או תוך כדי הקלטה. *חשוב שהמערכת תהיה שקטה עקב נושא ההקלטות! (המארז שקיים כרגע שקט מאוד לכן חשוב שהמעבד והלוח יהיו שקטים) *המערכת תהייה פעילה כמעט כל הזמן לפעמים ללא כיבוי של 3-4 ימים לכן חשו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שחיפשתי באתר כל מיני כיוונים ראיתי שהרבה אנשים ממליצים על מחשב זה. המחשב הזה מאוד מצא חן בעיני. חיפשתי באתרים וראיתי מפרטים שונים ראיתי שיש אותו בגרסת I5 וגם I3 אני לא מבין במפרטים אז על מה יש לשים דגש במחשב זה?..ואיזה מחשבים דומים יש לכם להציע?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב???? אני לא ממש מבין במחשבים... אני צריך מפרט למחשב שיכלול כרטיס מסך,מסך לוח אם מעבד כרטיס קול,מארז, זכרון
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-