עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תקציב: כמו בכותרת 7000 ומשהו, לכיוון ה7500 אם יהיה הבדל משמעותי בתוספת סבירה אפשר לשקול להוסיף מטרות המחשב: משחקים כבדים . ציוד היקפי : רק מסך (מכיל צורב DVD וכל שאר הדברים הברורים) אין העדפה לחברה כלשהי עיצוב לא חשוב במיוחד אבל אם אפשר אז למה לא. רעש אותו דבר ברור שעדיף שקט אבל רעש רקע חלש לא מפריע יותר מדי האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא יודע לעשות oc ולא רוצה או מתכנן לנסות במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך? בהתאם למסך שתמליצו לקנות הגדרות גבוהות בבקשה לחשוב לטווח ארוך. שיהיו דברים אמינים שיתאימו לאורך זמן. ושאם נצטרך אז שתהיה אפשרות לשדרג בעתיד זה נראה לי מסכם את הכל תודה לעוזרים ^^

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  2. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב לעריכת וידאו, עבודה עם תוכנות גרפיקה (תמונות) ומשחקים. אני כרגע בכיוון של AMD64 עם NF4 (גוזר כרטיס PCIe). חשבתי על כרטיס עם VIVO. בקיצור אשמח לרעיונות. אני רוצה לקנות עוד השבוע - בתקווה עד יום רביעי. תודה לכולם. אלעד

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  3. קודם כל אני מתנצל ששיגעתי אותכם, וזהו, מחר בעזרת השם אני נוסע להזמין את המחשב כמה הערות: 1. הכרטיס מסך מתחבר למסך 17" 2. אני מודע שהספק הוא OVERKILL ענקי... העדפתי לקחת ספקחזק מאשר כרטיס יותר טוב כי בספטמבר אני הולך לשדרג את המחשב עם תקציב דיי גדול (3000 שקל) 3. הקירור למעבד - חיפשתי קירור טוב עד 170 שקל. רעש לא מפריע לי כל עוד זה לא טרקטור. 4. עזרו לי לבחור את הכרטיס בפורום כרטיסי מסך 5. אני הולך לשדרג בעיקר את הכרטיס מסך והמסך. אם יהיה כסף אני אחליף גם את המעבד והלוח אם 6. אני הולך לבצע OC משמעותי, לא בינוני. לכן אני צריך גוף קירור טוב מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ₪561 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS…

• 8 תגובות
    • 601 צפיות
  4. Started by yotam.m,

Foxconn TLA397SB USB Front True Power 350W FSP Case 240.00 ¤ 1 240 ¤ 1 8806 AMD Sempron 64 Bit 2800+ Socket AM2 Box CPU 320.00 ¤ 1 320 ¤ 2 7052 Hitachi 80GB 7200 rpm S-ATA II HDD 240.00 ¤ 1 240 ¤ 3 8796 Gigabyte GA-M51GMI-S2G + nForce 430 VGA Socket AM2 Motherboard 507.00 ¤ 1 507 ¤ 4 8895 Hynix 512MB DDR-II DDR 667 Memory 294.00 ¤ 1 294 ¤ 5 8310 17'' Samsung Syncmaster 740N Black 8ms LCD Monitor 1199.00 ¤ 1 1199 ¤ 2800 ¤ סוג תשלום: כרטיס אשראי (תשלומים שווים) 1 +0% הובלה: 0.00 ¤ 6 2800.00 כמו שאתם רואים אין דרישה למשחקים. בחרתי AM2 כי הסמפרונים שלהם מתומחרים במחירים נמוכים מאוד ועדיין עם לוחות בעלי שדרוג עתידי. אז מה אתם אומרים? יש בעיות מיוחדות עם HYNIX? יש …

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  5. Started by yoranch,

שלום וברכה. ברצוני לקנות משחב All -In -One הצורך במחשב כזה הוא הצורך בחיסכון במקום- ובסרבול של הכבלים. ראיתי את IMac החדש שאמור להגיע אוטוטו לארץ ואני חושב על לקנות אותו אך האם ישנם אלטרנטיבות זולות וטובות יותר. חשוב שהמחשב יהיה אמין ויחזיק כ 5 שנים ומעלה. חשוב מאוד שיהיה שקט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד לסכום של 8000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לתכני HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, אני צריך עזרה בבנית מפרט למשחקים בעיקר. יש לי כבר מסך, אני משחק ברזולוציה של 1920 על 1080. אפשר לחרוג או לחסוך ב500 בערך, השקט לא כל כך חשוב לי (נגיד 6). תכננתי לקנות ב RSM כי הרבה כאן המליצו עליהם, אבל כל חנות אחרת במרכז זה בסדר. בלי OC, בלי מערכת הפעלה, בלי היקפי. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by m.l,

שלום..יש לי יידע בבניית מחשבים..כלומר אני יודע וכבר עשיתי את זה....אז יש לי שאלה בנוגע למפרט מחשב שאני רוצה לקנות....תנו דעה אם יש משהו לשפר. מפרט: לוח אם: של ASROCK 775 DULL 880 PRO....צ'יפסט-VIA PT800...מהירות FSB 1066 MHZ ב365 ש"ח מעבד: D920 ליבה כפלוה...מהירות 2800... LGA 775 FSB 800....2KB X 2048 ....64 BIT ....ב750 ש"ח כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 7300GS 512MB Pine XFX .....שקל... יש לו 256 ביט והוא PCI-X ב500 ש"ח זיכרון: DDR2 של GEIL...CL-3....1GB....667MHZ....ב972 ש"ח דיסק קשיח: של ווסטרן דיגיטל....160GB...ב322 ש"ח צורב DVD..שיכבה כפולה וכול זה.....של LG ב240 ש"ח... קירור: קירור למעבד BT: (ביג טייפון)....260 ש"ח קירור לדיסק קשיח: אממ חברה לא מוכרת...אבל עולה 60 ש"ח..…

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  8. משקל לא ממש משחק אצלי

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  9. צריך מחשב לגרפיקה (לשימוש בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור, ואינדיזיין) ללא אוברקלוק, כולל מסך עם צבעים מדוייקים, וגם שלא יאמץ את העיניים, וציוד היקפי. חשוב קירור טוב שביצועי המחשב לא יירדו תחת עומס עבודה, הרדיסק 1TB. צבע המארז והמסך רצוי שיהיה כסוף. צריך מערכת הפעלה חוקית, והתקנת מחשב במעבדה, ללא התקנת מערכת הפעלה.

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  10. היי ;D בקרוב אני מתחיל ללמוד ואני מעוניין לרכוש Netbook ללימודים. אני כרגע מעוניין ב Asus EEE 1005HA (החדש). יש לו אחלה מפרט וסוללה של 10 שעות!!! העניין הוא שאני לא יודע אם זה תזמון טוב לקנות מחשב נייד. הרי בקרוב תושק Windows 7 ואני מניח שיצאו מחשבים חדשים עם ה Windows הזה... השאלה אם לחכות להשקה של ה Windows החדש? האם כדאי לחכות ולקנות Netbook עם Windows 7 כבר? האם הוא יהיה בכלל מותקן על Netbookים? הוא יהיה יעיל כמו ה XP? אשמח לשמוע הצעות... תודה רבה! 8)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מה התקציב המקסימאלי - 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב- עריכת מוזיקה וצרכים משרדיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - אין צורך בכונני SSD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (9- חשוב מאוד) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC) - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - אשמח להצעה שכוללת מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עם TMS היה לי נסיון טוב בעבר, אבל לא חייב. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא - פרט אולי להפוך אות…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Yoram Lev,

שלום, מבקש המלצה למחשב נייד נוסף לצורך עבודה משרדית + צפייה ישירה + שמיעת מוזיקה. תקציב עד 2500 ש"ח בברכה, ערן

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  13. רצוי שזה יהיה בניו-יורק אם למישהו יש מושג, כי יש שם בחור שצריך לאסוף את המחשב.. מסך '15. חשיבות רבה בעיקר למשקל ושיהיה דק(כמובן עד כמה שאפשר ב15 אינצ). וגם שאני אוכל לקבל עליו אחריות בינלאומית. מעבר לזה, מה שאפשר בהתאם למסגרת התקציב. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 986 צפיות
  14. שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב שישמש בעיקר למשחקים אבל לא רק. כשאני לא משחק במחשב (לצערי, רוב הזמן) אני עובד בבית עם המחשב בעיקר בתוכנות OFFICE פשוטות. חשוב לי מאד מהירות התגובה של המחשב (שונא לחכות לתוכנות שיעלו). אני תמיד עובד עם הרבה ישומים פתוחים במקביל (מסמכים, תמונות, תוכנות שיתוף, תוכנות מסרים מידיים, עיבוד סרטים וכו'). בקיצור, אני רוצה מחשב שיצליח להריץ משחקים חדשים בלי בעיות (שלא כמו כרטיס המסך הנוכחי שלי - RADEON 9700 PRO). אבל לא על חשבון ביצועי מחשב לשימוש משרדי. אני לא מבין גדול במחשבים כך שאני מעדיף לא לבצע המהרות (מפחד להרוס). אהה, כמעט שכחתי, אני ממש אשמח אם הוא יהיה גם שקט. ככתוב, התקציב עומד על כ-7000 ש"ח (מעדיף לא גבוה מזה בעיקר בשל הרצון לא להה…

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  15. האחד דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN MSI K8N NEO2 PLATINUM OCZ DDR 512MB 500mhz EL Dual Channel Gold WD 120/7200 SATA 8MB POINTOFVIEW 6600GT AGP 128MB CREATIVE LIVE 5.1 TZAG FULL TOWER A2-23 Antec TruePower 430W והשני כמו שיש לי במפרט : דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3200+ BOX 754PIN Epox 8kda3j Adata 500mhz 512X2 Seagate 120/7200 SATA 8MB Albatron 6800 GT CREATIVE Audigy 2 LS 5.1 TZAG FULL TOWER A2-23 Antec TruePower 430W איזה מאלו יתן ביצועים עדיפים ? (שידרוג לעתיד לא בתכנון , אבל קניית מחשב חדש לגמרי בעוד 3שנים בערך כן צפוי.) אין בכוונתו לבצע OC אז לא להפציץ עם לוח אם כמו DFI וזה (הוא מעדיף לקחת כמה שיותר פשוט) שאלה של ביצועי משחקים בלבד תודה!

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  16. שלום לכם. אני תכף מסיים כמעט שמונה שנים עם מחשב שהוא פשוט התעללות באנושות, שנאלצתי לרכוש כאשר הייתי קצר (מאוד) במזומנים. עכשיו זה הזמן ליהנות קצת ממשהו נורמלי ובעל יכולות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,250 ש''ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני בנאדם שמאמין בתמורה לכסף. אז אם אפשר לקצץ וזה לא מזיק יותר מידי אין בעיה. אם צריך את התוספת בשביל להשתפר פלאים - תנצלו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250-350 ש''ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתכנן להשתמש במחשב לגיימינג כבד. שימוש בתוכנות עריכה גרפית יחסית קלות נוספות ותוכנות צריבה למכשירים סלולריים שאני לא מרגיש יותר מידי צורך לפרט לגביהם מניסוני האישי. נ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. בניתי מפרט, צריך חוות דעת או רעיונות לשיפורים, שימושים עיקריים: משחקים כבדים, סרטים, אינטרנט, עבודה, עד 4K (בלי חריגות) לגבי המארז, ממש בא לי על המארז הזה אז להשתדל להשאיר אותו. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤844 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 500GB SATA2 16MB ¤359 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤276 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce 9800GTX+ 1024MB DDR3 PCIe ¤1057 כמות:1 h…

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  18. Started by dempsey23,

כאמור בכותרת - אחריי 5 שנים עם המחשב הגיע הזמן לעבור הלאה. למרות סקר השוק ו'הורדת החלודה' , לא תזיק לי חוות דעת נוספת - ולאור המלצות על הפורום החלטתי לפנות אליכם. בתודה! 1. מה התקציב המקסימאלי?7000-7200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? up to 7200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? heavy gaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: it is -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- fallout /MAD MAX HITMANמהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. וואו, כמה זמן לא הייתי פה!! התגעגעתי אני כבר 4 שנים לא יכול להנות ממשחקי מחשב כמו שצריך בגלל המפרט המיושן (E8200 וזכרונות DDR2 השם ירחם). אני חושב שהגיע הזמן שאקנה מחשב חדש, אבל שנים שאני לא בתחום ואני מעדיף שלא להסתמך על האינטרסים של החנויות בהרכבת המפרט. בסה"כ אני מחפש מחשב גיימינג עוצמתי ומוכן לשלם על כך. החנות חשובה לי, אני צריך צוות מקצועי ואדיב שאפשר לדבר איתו, להתייעץ ולקבל תמיכה גם לאחר הרכישה. אז כדי לעשות לכם סדר העתקתי את הפורמט מהסטיקי, אז יאללה נתחיל: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7-8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל 7,000, להוסיף עד 8,000 רק במידה ויש סיבה ממש טובה. ב) במידת הצור…

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. שלוםם לכולם אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב חדש שקניתי... אני מוכן לשלם עד 350 ש"ח בבקשה תנו לי מקום שאפשר לקנות ממנו את הכרטיס מסך הכי טוב שיש בסכום הזה (חנויות, אתרי אנטרנט....)

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  21. Started by aviv_lev,

צריך מעבד, לוח אם רק של ASUS, כרטיס מסך חזק וזיכרון 1GB עד 4000 .

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  22. Started by sdfyuio,

התקנתי ווינדוז 7 אולטימייד על הטאבלאט ומופיע לי במאפייני המערכת של הווינדוז שאין קלט או עט מגע זמינים עבור צג זה, אך מצד שני בלנובו UPDATE הוא מזהה אותו כן כטאבלט ואף הוריד לי תכנה בשבילו, אך בפועל המגע לא עובד לי כרגע, ואולי אני צריך לשחק בהגדרות התכנה, ואשמח לעצה- מצורפת תמונת תכונות הטאבלט של לנובו. כמו כן כשאני פותח את ארגז הכלים של לנובו, מופיעה הודעת שגיאה ואני מוכרח לסגור את התכנה- מצורפת תמונה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. היי מה דעתכם על המפרט הזה: בג'דול מפרט לילד בן 10 שרוצה לשחק במשחקים בינונים-לא משהו רציני

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מעוניין לשמוע הצעות לשיפורים, זהו שדרוג של המחשב הקיים. אני אקנה בהמשך את Dell 2408WFP, רק אני מחכה שהקושחה החדשה תגיע לארץ. אני גם מודע שיצאו בסביבות ינואר מעבדי Core i7, אני לא יודע אם כדאי לחכות. אם יש הצעות לשיפורים אז חשוב לי שהמוצרים האחרים יהיו רק של DFI, G.Skill, OCZ, Silverstone, PCP&C. אני מזמין את הכל מנעה מחשבים ביום ראשון. למה מנעה? כי יש לי שם הנחות משמעותיות ויש להם שירות טוב. DFI Lan Party DK P45-T2RS PLUS + ABS, יחידות 1 ₪750 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3324 G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 , יחידות 1 ₪480 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=263 Silverstone KUBLAI SST-KL03B BLACK No PSU, יחידות 1 ₪720…

• 8 תגובות
    • 604 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי ואפשר לחסוך, אך אין מניעה מלנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, סרטים ומוזיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ??? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 8 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים