ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
חברה אני התבקשתי להכין מחשב למשחקים עד 5000 שקל לחבר,אני לא מתעסק עם זה ואני אעריך את עזרתכם. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום! כיום יש לי MSI WIND U100 ואני מרוצה ממנו מאוד, אך יש לי צורך במחשב נטבוק נוסף. סה"כ הצרכים שלי הם וורד ואינטרנט, אך הייתי גם מעוניין בחיבור HDMI כדי לצפות בסרטים באיכות 1080p בטלויזיה. הייתי גם רוצה מסך יותר גדול מה-10 אינץ' של ה-U100, אך עדיין שזה יהיה נטבוק, אז נאמר בין 11-12 אינץ'. על אילו מחשבים תוכלו להמליץ לי? תודה!
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אשמח לשמוע אם מישהו חושב שמשהו המפרט ובתאימות של החלקים בעייתית או שהוא היה ממליץ על חלק אחר, שמתי 2 אפשרויות לספקים אחד 750W והשני 850W מה אתם אומרים יש סיבה לקנות את ה850W ולא את ה750W? KSP מחשבים וסלולר.pdf
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים קלים לרוב, אבל גם כבדים לעתיד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע בנתיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, לקראת הלימודים אני מתעניין ברכישת לפטופ. נתקלתי במבצע הזה: http://lp.vp4.me/ryjc ואני לא יודע אם מדובר במבצע משתלם או לא. הצרכים שלי הם לפטופ בטווח מחירים הנ״ל - עד 2000 ש״ח (עדיף פחות) עם יכולת תכנות סבירה (לומד מדעי המחשב) אבל לא הרבה מעבר. האם הוא ימלא את תפקידו? והאם מדובר במבצע משתלם או שעדיף לי לחפש במקום אחר. תודה מראש!
-
- 22 תגובות
- 4k צפיות
-
-
זהו, המחשב שלי שווק חיים אחרי שש שנים בערך (עם שדרוג זיכרון וכ. מסך), הגיע הזמן להתחדש. למרות שאני לא כל כך שלם עם ההחלטה על מחשב שולחני (זן הולך ונעלם, למעט למתכנתים וגיימרים... אבל אני גם וגם), אולי עדיף מחשב נייד? מצד שני אני שונא לעבוד על מחשבים ניידים - שונא את המקלדת, שונא את משטח המגע, את הבטריה קצרת החיים, את כל תוכנות הרקע הייחודיות להם... בכל מקרה: . מה התקציב המקסימאלי? 4000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נעול לכאן או לכאן. שיהיה יחס עלות-תועלת גבוהה, זה הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, וכמובן גלישה וקצת אופיס ב) במידה והמחשב מי…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז העקרון המנחה זה שהמפרט יתאים לדרישות המומלצת של חבילת ההרחבה החדשה, שהן: Windows XP 32bit (SP3), Windows XP 64bit (SP2), Windows Vista 32bit (SP1), Windows Vista 64bit (SP1) Windows 7: Dual-core processor, such as the Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 2 GB RAM (2 GB for Vista users) 3D graphics processor with Vertex and Pixel Shader capability with 256 MB NVIDIA® GeForce® 8600 or ATI Radeon™ 2600 or better DirectX-compatible sound card or motherboard sound capability Broadband Internet connection Multi-button mouse with scroll wheel recommended אבל אני מניחה שב2500 שקלים אפשר לקנות משהו יותר טוב(?), אז אבקש לבנות את המפרט האופטימלי ביותר למשחקים ב…
-
- 11 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני קראתי קצת על ההבדלים ומה שמצאתי זה של 7700 יש זכרון מטמון גדול יותר (4 לעומת 3) וש8300 יש ארכיטקוטורת מעבד שונה שנותנת לו יתרון בחיסכון בחשמל. ובאופן גורף האתרים ברשת כותבים ש7700 יותר מהיר במעט. השאלה האם זה נכון? האם מישהו מצא הבדלים בביצועים שלהם? ואני שואל מבחינת ניסיון שלכם כמשתמשים. ומה הייתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט עבור מחשב למשחקים במחיר של 6000.. בתוך זה, אני מעוניין גם במסך (לא חובה LCD אבל אם אפשר אז עדיף). תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש לקבל מפרט למחשב מבוסס conroe. לא זקוק למסך, ולא ל-CD ולא לצורב. ניתן בשלב זה לוותר גם על רמקולים. מיועד לעיבוד ואחסון תמונות דיגיטליות, עבודות פיתוח jawa ו-web, וכמובן גלישה באינטרנט. לא משחקים, לא מבין ב-OC ולא נראה שאשתמש בזה בקרוב. צריך אפשרות לחיבור מספר דיסקים, ואולי גם שימוש בשני מסכים (לצורך פיתוח על אחד והרצה על השני), אפשרות לעדכון ושדרוג בעתיד, ומאחר וכבר נפלתי עם מחשב אחד, בגלל מאוורר שנתקע, מארז שקט וטוב, ומערכת קירור טובה. גם אם יש הצעה שבה המחיר חורג במעט, ניתן להציע. תודה מראש, שמוליק.
-
- 10 תגובות
- 976 צפיות
-
-
קיבלתי במתנה לפני קצת פחות משנה את הנייד הראשון שלי - Latitude D530 - אני לא הכי נהנית ממנו. הוא כבד נורא, הבטריה לא מחזיקה הרבה זמן (אין לי שום מקור להשוואה, זו ההרגשה שלי), הרמקולים לא להיט והרבה פעמים אפשר לטגן עליו סטייק. אני עובדת על המחשב, ואם אני צריכה להתנייד איתו כדי לעבוד במקום אחר, זה פשוט עונש אז אני מוותרת רוב הפעמים. אני כבר שבועות קוראת את הפורום, חורשת באינטרנט, הולכת לחנויות - לא מצליחה להתביית על שום דבר. אם לדרג את סדר העדיפויות שלי - אני רוצה נייד שאוכל לעבוד עליו בלי לקבל נקע בעין (לכן מסכים שקטנים מ-13.3 קשה לי להאמין שיתאימו), לצפות/לשמוע מדיה ואולי אח"כ גם קצת לשחק. קיבלתי המלצה לפני כמה ימים ל XPS M1330 - השאלה אם מתאים לצרכים שלי? והאם יש המלצה …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! המחשב הזה: http://www.pcone.co.il/product/view/1200 www.notebookcheck.net/Review-HP-Pavilion-dm3-1010eg-laptop.23337.0.html יש לי אופציה לקנות אותו מחבר טוב במחיר זול. מה דעתכם עליו? האם הוא טוב? לשימושי סטודנט (גלישה+אופיס)... חשוב לי גם חיי סוללה טובים (לפחות 3 שעות עבודה סבירה). אשמח לשמוע מה דעתכם. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע! זה תקציב נמוך למחשב משחקים אבל נסו בכל זאת לעזור לי, זה למשפחה דלת תקציב לכבוד שנת הלימודים וצריך לתמרן. תודה לכולם,
-
- 13 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, המפרט הוא מכאן: http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=949836 מהכתבה בעיתון הלוח הוא: 945GZM-S2 s775 Conroe, DDRII533, VGA, PCI-E אני מודע למארז/ספק ג'נריים אני מודע לכך שהזיכרון הוא רק 512 גם אני לא מתלהב "ממבצעים" וזה לא בשבילי אלא בשביל שימוש משפחתי (לא משחקים ) של חבר. אבל........... בכל אתר מכובד שאני מנסה לבנות את המפרט הזה (KSP, SKY PC ) אני מקבל מחיר הרבה יותר גבוה שימו לב המפרט כולל מסך דק : מסך -SAMSUNG עיצובים 932B+1:2000/DVI/5MS מתעוררים אצלי ספקות....אולי כדאי לקחת ולהוסיף זיכרון........להחליף ספק מה דעתכם?? מישהו חושב על חלופה הולמת??
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4468 הקרדיט לאתר - NOTEBOOKREVIEW.COM
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש לפטופ קטן (לא יותר מ10")לצורךגלישה באינטרנט הורדות,ותוכנות מסרים. חשבתי על לפטופים כמו הAcer A150 וה D150 יש להם הבדל של 200 שקל בערך,וההבדלים הם שלD150 יש קורא כרטיסים,המעבד שלום הוא ATOM N280 (1.66GHZ) ולA150 יש ATOM N270 שהוא עומד על 1.6GHZ. להלן המפרטים: A150: color זמין בלבן וכחול CPU Intel® Atom processor N270 1.6 GHz Memory 1024MB 533MHz (1 x 1024 MB) HD HDD 160GB Display 8.9'' WSVGA 1024x600 CrystalBrite GPU Intel GMA 950 Webcam Acer Crystal Eye Orbicam. Optical Device None Wireless Acer InviLink 802.11g Internal stereo speakers 2 Yes Microphone/Headphone Yes Ports 3xUSB / VGA-out (D-Sub, 15pin) / earphone jack / mic / RJ45 1…
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לא מצאתי מקום שהוריד מחירים לכבוד ה"אירוע" מישהו יכול לתת לי קישור לחנויות שמוכרות ניידים עם הנחה?
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
בוקר טוב, ברצוני לרכוש מחשב נייד ללימודים המתבסס על שימוש בתוכנות עריכה כגון פרימייר ואביד - זו המטרה עיקרית. אך גם שיריץ משחקים חזקים ועדכניים. (לדוגמא AC) סכום של 4k עם נטייה קלה ל4.2 *יש לציין שארכוש את המחשב מאילת כך שהטווח מחירים יכול להיות גדול יותר. העדפת רכישה בחנויות ksp/ ivory חשוב כמות זיכרון גדולה (T.) עשיתי מעט מחקר והבנתי בגדול מה צריך, אך אשמח אם תוכלו להסביר לי את העניין עם הGHz האם זה משהו שאני יכולה לשדרג? אני צריכה 3 הבנתי? וכמובן איזה חברה הכי כדאית.. המון תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב 1 מתקפל מחשב 2 מהיר יותר אני מתלבט האם הירידה בביצועים והעליה במשקל פחות חשובים מזה שהמחשב מתקפל או שהם לא ועדיף את המחשב המהיר יותר. אני כנראה אשתמש הרבה בהתקפלות וזה יועיל לי אך האם ארגיש הבדל של ממש בביצועים או בנוחות עקב המשקל?
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
קניתי אותו ליפני שנתיים איך הוא יחסית להיום ואם הוא יכול ליסחוב עוד שנה AMD ATHLON XP 3200 GIGABYTE GA-7N400 PRO 2 512 MB PC 3200 DDR RADEON 9600XT 256MB והארד דיסק של seagate 120 GB
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מפרט המחשב:בקישור למטה קישור למפרט באתר אחר:1: http://www.shopping.hp.com/en_US/hom...us-Notebook-PC ויש את השני שאותו אפשר לבנות בעצמיhttp://www.shopping.hp.com/en_US/hom...00-Notebook-PC הינה איך אני רוצה את שני: Windows 8 64 AMD Quad-Core A8-4500M (3.0GHz/2.1GHz, 4MB L2 Cache) 2GB AMD Radeon HD 7670M Discrete-Class Graphics 8GB 1600MHz DDR3 System Memory (2 Dimm) 640GB 5400RPM Hard Drive Microsoft Office Trial No additional security software 6 Cell Lithium Ion Battery 15.6-inch diagonal HD BrightView LED-backlit Display (1366x768) SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support HP TrueVision HD Webcam with integrated dual array digital microphone 802.1…
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד בעל מסך 12 או 13 זה לא כל כך משנה לי שיהיה לו זמן סוללה גבוהה לפחות 4 שעות שיוכל להריץ סרטי hd רצוי כרטיס מסך נחמד שניתן יהיה לשחק במשחיקם המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט סרטים ועבודה יומיומית שוטפת תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום ביקשו ממני לנסות לקבל המלצה למחשב נייח עבור גרפיקה עיקר השימוש יהיה עם פרמייר (מתחילים עכשיו ללמוד את התוכנה בצורה רצינית) אשמח לקבל מפרט 1 או 2 (2 רמות מחיר) בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב והציעו לי את המפרט הבא: ----------------------------------------------------------------- מעבד פנטיום HT 4 2.8GHz 800MHZ *מעבד אינטל מקורי פנטיום HT 4 2.8G 800MHz *לוח אם 865PE CHIPSET INTEL לזכרון DUAL DDR, 800MHZ,AGP8,S-ATA ASUS * DDR זכרון 512MB 400MHz * כרטיס מסך GeForce 5 FX5200 128M *מסך מג MAG 17. *צורב MSI או 52X32X52 LG *דיסק 7200RPM 120G S-ATA עם 8MB CACHE סיגייט *מודם פקס 56K או לחילופין כרטיס רשת 10/100 *כונן דיסקטים 1.44 יפני *כרטיס קול 128 ל-6 רמקולים * 2 רמקולים+ מגבר עגולים 3D *מארז פנטיום 4 מאושר אינטל כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות *עכבר מקצועי+גלילה+משטח *מקלדת PS2 ------------…
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-