עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, גיסתי מחפשת מחשב לילדים (בני 9 ו-10). המחשב אמור לשמש ליום יום (אופיס, גלישה) וקצת למשחקים (לא משחקי FPS עם גרפיקה מטורפת). היא קיבלה הצעה למפרט הבא: מעבד: Intel E5800 DualCore מארוורר: DeepCool Alpha 6 (Back Plate) לוח אם: ECS Elitegroup G41T-M13 הרדיסק: 500GB/16MB SATA II זיכרון: 2GB DDR3 1333MHZ צורב: x22 Samsung כרטיס מסך: GEFORCE 220 מארז סטנדרטי + ספק מחיר: 1,500 ש"ח. התקנת תוכנות/דרייברים/אינטרנט/משחקים: 150 ש"ח. מה אתם אומרים? מה כדאי לשנות/לשפר (מבלי להעלות בצורה דרמטית את מחיר המחשב כמובן) תודה רבה מראש, יואב

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אהלן, התקציב שלי הוא עד 4000 - מחפש משהו שיחזיק אותי לשלוש שנים הקרובות לפחות - הדרישות שלי די בסיסיות, חשוב לי המשקל (שלא יעלה על 2 קילו) וזמן הסוללה שיהיה במינימום של המינימום 4 שעות. מעבר לזה הכל מתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הספק והכרטיס מסך הלכו. נמצאים במפרט. המעבד סוקט 939. יקנה מEBAY ב400 שקל. 4200X2. עכשיו לא מוכנים לממן לי ב1500 שקל ספק וכרטיס מסך. ולכן משיקולים אני מנסה למצוא חלקים זולים ויותר טובים שזולים שם פי כמה. צרכים. כרטיס מסך למשחקים על Dell2407WFP. אני לא גיימר מטורף שישים פילטרים. רק שיריץ חלק על רזולציה גבוהה. ^^^^^^^ המסך. ספק - שיחזיק על המערכת שבמפרט שלי. כולל אפשרות אוברקלוק. אם יש חרגיה קטנה אז סבבה. אבל בשאיפה לכמה שפחות כולל משלוח לישראל. תודה!

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by odedidush,

הי, אני מעוניין לקנות מחשב nuc של אינטל עם מערכת הפעלה win10 למטרת צפייה בסלון בסרטים,סדרות ומשחקים כמו FIFA18,NBA2K ומשחקי יריות ומירוצים . איזה דגם אתם ממליצים ? האם להוסיף זכרון+הארד דיסק בקיבולת גדולה ? איזה מפרט אתם ממליצים ?

5. היי לכולם, אני מתחיל ללמוד אדריכלות ועיצוב פנים ורציתי לדעת האם המחשב ( ארשום מספר מקט ואת הדגם. המחשב שראיתי היה ב KSP) הוא טוב בשביל התוכנות הבאות כולל כרטיס מסך. אני קונה את המחשב באילת מ KSP אם יש לכם המלצה יותר טובה ולא יקרה מידי אשמח ממש. התוכנות שאני יעבוד איתם הן: אוטוקאד סקאצ'אפ רווית מספר מקט 102364 דגם: Asus Zenbook 14 UX425JA-BM055T / UX425JA-BM132T תודה לעוזרים המשך שבוע טוב , לידור

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום חברים, בזמנו המלצתם לי על מחשבים בשביל חברים (וגם עלתה אפשרות לאחד בשבילי) אבל לא יצא לי לקנות לעצמי את המחשב, עבר מאז זמן ותהיתי אם תוכלו להביע את דעתכם בנוגע למחשב G46VW W3050H / G45VW 3057H אמנם מדובר על מחשב עם מסך קטן יחסית אבל הבנתי שאם אחבר אותו לטלויזיה כרטיס המסך שלו אמור לא להתפוצץ. ברשותכם כמה שאלות: 1) האם יש למחשב כונן/צורב CD/DVD ? 2) האם זמן הסוללה שלו נחשב לסביר? (זאת אומרת שעתיים של עבודה בוורד ואקסל ללא שקע) 3) האם הוא רועש בעבודה מתונה? באם לדגמים הללו אין כונן/צורב CD/DVD האם יש בארץ דגם של המחשב הזה (G45) אשר יש בו כונן שכזה? (באתר של ASUS רשום שיש) ואם אין האם תוכלו להמליץ לי על מחשב בעל ביצועים דומים (או עדיפים ) באותו מחיר אשר יש לו כונן שכזה?…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by KOSMAN,

שלום לכולם, המחשב הקודם הלך לעולמו אז אני מחפש מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FOOTBALL MANAGER 2013,fifa 2013,BF3,GTA,BORDERLANDS -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גר…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by X-BLADE,

שלום, אני מחפש נטבוק לשימוש של סרטים אינטרנט וקריאת\כתיבת מסמכים. שיהיה כמה שיותר קל וסוללה כמה שיותר חזקה. כעקרון עדיף שיהיה כמה שיותר זול עד 1600 ש"ח. אשמח לשמוע כמה המלצות ומה הטרייד אוף. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. האם יש מה לשפר בו ? כגון קירור וכדומה ? והמחשה נקנה למשחקים וכן לתוכנות וכן להמרת סרטי DVD תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אך לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מה שימושי המחשב? עריכת וידאו, אינטרנט, יישומים משרדיים כמו וורד וצפייה בסרטים במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן Avid ואולי גם פוטושופ באופן תדיר (נניח פרוייקט אחד לשבוע) מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב הומלץ לי לא לקחת מסך שהוא פחות מ 22 אינץ ואני מניחה שארצה את הרזולוציה הכי טובה שאוכל להשיג בסכום הזה האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) מסך, מקלדת, רמקולים (הסכום אמור לכלול את הציוד ההיקפי) האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? עכבר עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by SpLAsH,

היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1000-1200 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200+- אם זה ייתן תוספת משמעותית, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA, DOOM, CS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם י…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by hasake,

מספר נקודות חשובות: המחשב מיועד לבחורה, חשוב לה שיראה טוב (עדיפות ללבן, אך לא חובה). מסך 14'' (לא מקצוענית לכן לא רוצה מסך גדול יותר, מתחילה ללמוד בקרוב). לא חובה שתהיה מותקנת מערכת הפעלה או תוכנות נלוות. אין אפשרות לחריגה - מה שהכי מתאים בתקציב היא תקנה. תודה מראש לעוזרים, כי אני כבר אובד עצות, שיגעה אותי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Classify,

איזה נטבוק מומלץ כיום למטרות של אינטרנט וצפיה בסרטים בגודל 10 אינץ בתקציב של עד 1400 שקל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Adamson,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים קלים לרוב, אבל גם כבדים לעתיד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע בנתיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by jitz,

אז ככה... אני מתכנן בקרוב לחדש קצת את המחשב (לוח אם+סטיק זיכרון של 512+HD משני - בנוסף לWD80 8MB CACHE שיש לי כרגע + מסך 17" LCD - בתקציב כולל של ~5500 ש"ח)... ו אני צריך קצת להחליט על איזה כיוון אני הולך... וכמו שכתבתי בטופיק - השאלה הראשונה שלי היא בעצם.. מה עדיף, AMD 2600, או AMD 2500 עם ליבת הבארטון....?אני בטוח שהקאש הגדול יותר מוסיף משמעותית, אבל האם הוא מתעלה בביצועים על ה2600 עם מהירות שעון גדולה יותר? הפרש המחירים ביניהם לא כל כך גדול (ה2500 בארטון יותר זול)... אז השיקול הוא פחות כספי, ויותר מבחינת ביצועים. ועוד כמה שאלות...: * אני לא כל כך יודע לאיזה "רמת כניסה" של לוח אם לגשת... אני די נעול על זה שאני רוצה צ'יפסט nforce2, אבל אני לא כל כך סגור עד כמה "להת…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. זה הדגם http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717246 שמתי עיני על המחשב הנ"ל ואשמח אם תביעו דעה על המחשב, בעיות יתרונות וכו', כל מה שאתם יודעים אם מישו מכיר דגם דומה במחיר ובמאפיינים אשמח אם הוא יציע כאן תודה לעוזרים!! ושיהיה אחלה שבוע!!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. לפני כחודשיים קניתי מחשב נייד לא רע, מעבד Core2Duo 1.73 2 עם 2GB RAM ואפשרות עד ל4, 250GB דיסק קשיח. אבל הוא עם כרטיס גרפי On-Board... סך הכל ברמה העקרונית אין דבר שמונע ממנו להריץ משחקים טובים כמו PORTAL, CNC3 וכדומה, והם אפילו רצים, רק שמקרטעים בגלל הכרטיס הגרפי המשובח של Intel. אז חשבתי, מה אם אני אקנה כרטיס גרפי חיצוני? אפילו אם אני אקנה אחד בינוני אני יכול להגיע למצב שאני מריץ אפילו משחקים חדשים ומפוצצים על המחשב(בערך כמו שאני מריץ פורטל עכשיו, אבל עדיין). אבל הבעיה היא שאני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל, חיפוש קצר באינטרנט לא העלה פרי, כי אני אפילו לא יודע איזה חברות עושות דברים כאלו. יש מישהו שיכול לתת לי קצת יותר מידע על העניין? זה בכלל ראלי(וגם אם לא, אני עדיין …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מטרות המחשב: המחשב אמור להריץ תוכנות כגון MATLAB , OrCAD ,MULTISIM, MAX+plus 2 ותיכנות ב C++, ישומי אופיס וצפייה בסרטים. מצד אחד הייתי מעדיף מחשב שיוכל להריץ גם מישחקים מידי פעם , אבל אני מבין שזה יפגע גם בביצועי הסוללה וגם במישקל ולכן אני עדיין לא סגור על עניין זה. גודל המסך: אני מיטלבת בין 15.4 לבין 14.1 עם העדפה ל 14.1. משקל רצוי: עד 2.5 קילו האם נדרש זמן סוללה ארוך?: כן האם יש צורך ביציאות מיוחדות?: לא נירא לי... בלוטות?: לא יזיק גודל מינימלי של כונן קשיח?: 160GB צורב DVD? כן האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש , כל עוד האיכות בנייה של המחשב טובה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אורח גיא
    Started by אורח גיא,

היי כולם, נצרף קודם את השאלון ואז נוסיף עוד הערות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000 ש"ח סה"כ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט לחשבונאות - כלומר לא מתכנת או גיימר, כתיבת עבודות, שימוש בעיקר באופיס ובאינטרנט. רוצה מחשב שיחזיק כל התואר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by asi11,

INTEL CORE 2 QUAD Q8300 2.5GHZ 4 MB CACHE S775 1333MHZ ASUS P5QPL-AM 775 C2Q 1333 MHZ INTEL G41 DDR2 800 PCI-E HD AUDIO KINGSTON VALUERAM 2GB DDR II 800 ZOTAC GT 240 1GB GDDR3 DX10.1 DVI HDMI PCI-E ZT 20402-10L WESTREN DIGITAL CAVIAR BLUE 500GB 16MB 7200RPM SATA II WD5000A LG GH22NS DVD RW X22 BLACK SATA CASE MIDI ATX HJA 241 BLACK NO PSU ZALMAN 120 MM SILENT CASE FAN ZM-F3 ZALMAN 80MM SILENT CASE FAN ZM F1 SEASONIC 500W ACTIVE PFC80+12CM FAN PSU SS-500 ET OEM LCD LG W2053TQ 20 INCH 2MS DVI WIDESCREEN BLACK

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by KusHniR,

מעבדי ?AMD Athlon XP 2500+(512k 333) לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT NF7 (nForce2)lan,usb2 זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים MAXTOR 80GB 7200/133 (8MB) כרטיסי מסך Sapphir (ATI) RADEON 9600Pro VIVO 128MB כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Recorders NEC 2510A DVD±R Double Layer מארזים HEC Compucase CI-6A19 מחיר 3,570 שווה ? לא צריך 1.44 *כונן דיסקטים* ... חייב צורב DVD ... מיועד למשחקים !

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, אני רוצה לרכוש מחשב חדש, יש מקום מסויים שמציע מחירים טובים בעקבות הבלאק פריידי? כמובן חייב להיות מארץ בגלל נושא האחריות

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום אשמח לעזרה בהרכבת מפרט למחשב ששימושו יהיה מדיה-סנטר, תכני HD, חובה יציאת HDMI, דבר נוסף שרציתי לדעת - HDMI מעביר תמיכה בסאונד 5.1? בכל מקרה, אם יש לי רסיבר ישן שאליו מחוברים מערכת רמקולים ואין לו חיבור HDMI - אין אני יכול לחבר לטלויזיה גם את הכבל HDMI וגם לקבל סאונד מהריסיבר שמחובר למערכת רמוקלים וסאב (5.1). האם זה דורש ממני להתקין כרטיס קול 5.1 ערוצים ולחבר אותו ידנית לריסבר? תודה! רן

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by סלבה מלנ,

היי בגדול יש לי מחשב , בא לי לשדרג אותו . יש לי 2000 שח פנויים , חשבתי לקנות לוח טוב ,מעבד i3 יש לי בנתיים אשאיר .אני מחפש לוח עם כמה שיותר סלוטים לזיכרון ראם רצוי 8 , שיתמוך ב 64 גיגה . לזה אני צריך הארדיסק ssd בערך 250 גיגה ורצוי הארדיסק רגיל 7200 מספיק 500 גיגה . במידה והלוח רק ddr4 אז צריך גם זיכרון כי לי יש כרגע 16 גיגה ddr 3 . המחשב צריך להיות מהיר כי אני עובד עם תוכנות גרפיות (קלות ) פוטושופ, אילוסטרטור . אבל אני עושה המון פעולות בו זמנית ולפעמים עובד עם קבצים ענקיים עם המון גרפיקה . בגלל זה חושב להתחיל מהבסיס , שזה הלוח ואז לאט לאט לשדרג כרטיס מסך טוב , ומעבד תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מחפש לקנות מחשב מקצועי לאולפן הקלטות כולל תוכנות ואביזרים נילווים התקציב עד 11000 ש"ח תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.