ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח תמיד טוב לחסוך 2. מחשב עריכה בתוכנת פרמייר, פורמט DV וHD של עריכת חתונות (אפקטים מרובים רינדורים רבים) 3. ללא ציוד היקפי 4. - 6. שקט נחמד - 7 7. לא 8. הרכבת מחשב בחנות 9. עדיף צפון לא מחייב 10. FW, RAID אם נראה לכם שיש צורך 11. בתקווה שיחזיק ללא שדרוג כמה שנים 12. לא תודה מראש, תום גביש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA החדש BATTLEFIELD 4 FAR CRY BIOSHOCK -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 24 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000, צריך לנסות ולחסוך עקב מגבלות תקציב. 2. מה שימושי המחשב עריכה גרפית בפוטושופ ואילוסטרייטור - לפרנסה. נכון לכרגע המסך קטן (19") בתקווה לשדרוג בעתיד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש מקום בכוננים הקשיחים הישנים, צריך רק SSD חדש. אין צורך בכרטיס מסך נפרד, כונן DVD, ספק כוח. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב למשחקים. אני לא יודע אם לחכות עד שיגיע ה8800GTS 320MB או לקנות עכשיו.. בכל אופן אני צריך הצעת מחיר להורים שלי ב6 וחצי אלף לא כולל מסך וכל הדברים רק מארז וכל הממתקים שבתוכו דברים שצריך: מעבד חזק. זכרון במהירות גבוהה וכמה שיותר. כרטיס מסך חזק. לוח אם טוב שלא יגרום לצוואר בקבוק ולא יגביל אותי בOC (למרות שאני לא מתכנן לעשות יותר מידי אלא בקטנה) וספק אני רוצה משהו טוב שיחזיק את המערכת כמו שצריך. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אחי הקטן נמצא כרגע בלאס ווגאס והוא חייב לקנות מחשב נייד בדחיפות. התקציב הוא בסביבות 500 דולר פלוס מינוס. הצרכים שלו זה אינטרנט וסרטים (אולי קצת לשחק cs 1.6) החנות היחידה שבאה בחשבון היא בסט ביי שנמצאת בסמוך אליו. לאחר בדיקה קצרה שעשיתי באתר המחשב הזה נראה לי הכי משתלם: http://www.bestbuy.com/site/dell-inspiron-15-6-touch-screen-laptop-intel-core-i5-6gb-memory-1tb-hard-drive-silver/2609025.p?id=1219550860725&skuId=2609025 מה דעתכם עליו? האם ישנן אופציות טובות יותר באתר הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטים ותוכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פייסבוק וגלישה פלוס עבודה עם חלונות מרובים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מפרט מחשב לעבודה משרדי+קצת סטודיו מקס ועריכת וידאו עד 4500 ש"ח כולל מסך דק 17 אינצ' (מצאתי מסך דק 17 אינצ' של LG). עוד לא החלטתי מה יותר טוב עבורי אינטל או AMD אז אני פתוח להצעות מה שאני כן רוצה זה: 1. שתי זכרונות 512MB DDR2 שיעבדו במקביל. 2. לוח אם איכותי שתומך ב PCIEXPRESS, ובדיול או דאבל DDR (אני לא בטוח מה ההבדל). 3. מעבד 64 ביט (כי אומרים שזו הטכנולוגיה החדשה (גם צריך את זה לווינדוס החדש לא?!). 4. צורב דיוידי. אחרי מסך של 1500 זה משאיר לנו 3000 לעבוד איתם... אני מצאתי משהו מתאים ב-3500 (מצורף המ]רט) תגידו מה אתם חושבים בקשה. אם אתם יכולים לנסות לעזור לי ליצור מפרט מספק... תודה רבה!!! [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב נייד לנובו דגם 3000 N200 לאחרונה נהרסה מערכת ההפעלה Vista Home Premium . כפי שידוע ניידי לנובו לא מסופקים עם דיסק התקנה אלא עם איז שהוא partition שמכיל את ההתקנה, ומערכת ההפעלה מגיע כ- PreInstalled השאלה היא איך אני מצליח לשחזר את מערכת ההפעלה המקורית. כאשר כל הניסיונות הללו לא צלחו! Rescue and Recovery לא עולה - כנראה כי ניסיתי להתקין מערכת הפעלה באופן עצמאי! בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין להזמין כמה מחשבים שיוכלו להריץ בקלות אוטוקאד לאדריכלות וכן תוכנה בשם bentley architecture וכן מסכים, עכברים ומקלדות (סוג של לצייד כיתה) התקציב הוא כמה שפחות אבל עדיין שירוצו התוכנות הנ"ל בצורה חלקה אשמח לעזרתכם תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עומד לבקר בארה"ב בקרוב, ואני צריך לקנות מחשב נייד. התקציב עומד על 1K, לשימושים משרדיים בלבד, ללא גרפיקה כבדה. הגודל שמתאים לי זה בין 13 ל 15 אינטש- עדיף 14. אני מעוניין במחשב אמין וסולידי, בלי גימיקים מיותרים שיחזיק מעמד כמה שיותר. 70% מהזמן המחשב יהיה נייח. ++ הכי חשוב - שלא יהיה לו את המסכים המבריקים הללו שקשה לראות בהם שיש או חזק ++ צמצמתי את תוצאות החיפוש שלי לשלושת אלו: אשמח לדעת מי מהם הכי ממולץ וגם אם יש חברות אחרות שיותר טובות זה יכול לעזור. בתודה מראש, אורי. Toshiba Satellite Pro® : S300M : S300M-EZ2421 Intel® Core2 Duo Processor T5870 Genuine Windows® XP Professional (SP3) with Recovery Media for Windows Vista Business (32-bit, SP1) 3GB PC2-6400 DDR2 80…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אבא שלי צריך מחשב נייד, עובד בעיקר עם אופיס ואינטרנט.. רוצה כמובן שיעבוד חלק ונחמד (בניגוד למחשב הנוכחי שלו שנתקע כל שנייה). מומלץ שיבוא גם עם מערכת הפעלה.. חוץ מזה, לא נראה לי שיש משהו מיוחד.. אשמח לקבל המלצה למחשב הכי טוב למטרות אלה באזור המחיר הזה.. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.ישוחקו כל סידרת בטלפילד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב נייד לעבודה כללית+משחקים לא כבדים כגון lineage 2. תקציב עד 3500, מומלץ פחות.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
AMD Sempron 64 Bit 2500+ Socket 754 Box CPU AsRock K8NF4G-SATA2 + VGA Socket 754 Motherboard DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory ¤ Hitachi 80GB 7200 rpm S-ATA II HDD ¤ CD-ROM LG x 52 Black Citizen/Sony/Alps Black 1.44MB 3,5" FDD ¤ Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W ¤ 17" AOC FT720 Flat Monitor ¤ GlacialTech 80mm Fan Genius SP-Q06 Hi-Fi Multimedia 120 Watt Speakers Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT Computer Assembly סה''כ: 2987.38 מהחנות logicpc רוב המחשב זה בשביל ICQ מסנגר גלישה באינטרנט ומשחקים "קלים-בנונים" אם יש לכם הצעות שיפורים וכ'ו התקציב שלי עומד על 3,000 שקל תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע התקנתי black-ops ולצערי המשחק מקרטע אז הגיע הזמן לשדרג את המחשב המפרט שלי כרגע זה: לוח אם asus-m2n-e מעבד : amd 64 x2 4600+ כרטיס מסך :9600GT זכרון 2gb dd2 לפי מה שנראה לי הבעיה היא המעבד אבל בשביל להחליף למעבד נורמלי אני צריך להחליף גם לוח אם +זכרונות ..נכון? האם ההכרטיס מסך בסדר או שגם אני צריך להחליף אותו? וכמובן אם אפשר מפרט של מה שאני צריך להחליף על מנת לשחק black-ops בצורה נורמאלית וצפיה בסרטי HD תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח להמלצות על המחשבים העונים למפרט הבא (מוכן לסטייה של 10% במידת הצורך). המחשב נועד לעבודה משרדית. אני מתכוון לשאת אותו מהבית למשרד לצרכי סנכרון. * מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? 15 או 17 אינץ * סוג מסך: מסך מגע (עדיף מאט, אך נדיר...) * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad ורצוי מאד מוארת. * משקל רצוי? קל ככל האפשר (מודע לניגוד מסכים הגדולים, אך קל יחסית לאחרים) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ברורה ל-SSD. * כונן אופטי? רק במידה ואין במפרט SSD וזאת בכדי שאוכל להחליפו ל-SSD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייד, שאמנם עיקר העבודה איתו היא על אופיס ודפדפנים, אך מחפש מחשב חזק (המון לשוניות פתוחות), מהיר, שלא מתחמם, שקט. יש לי אפשרות לקנות בארה"ב אך דיי נואשתי מהמחשבים מחו"ל עם אחריות שנה להלן הדרישות: * מטרות המחשב: אופיס, גלישה (מרובה לשוניות), מרובה חלונות * גודל המסך? 17 * רזולוציית המסך: רזולציה לא משנה אבל רצוי שיהיה anti glare * משקל רצוי:לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיף (לא צריך 10 שעות) * זיכרון: מעדיף 16GB אבל אם זה מייקר או עדיף לקנות סטיק נוסף בנפרד גם הולך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא משנה לי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: אין צורך בגודל ענק גם 500GB מספיק - עדיפות לSSD (לא יודע אם יסתדר בתקציב) *…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקשה קצת חריגה, אבל אשמח לעזרה - פירוט למטה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 70K. ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אימון של אלגוריתמי Deep Learning. צריך לתמוך במספר אימונים במקביל. פירוט למטה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך להודות שמחשב שלי לא צעיר כמו פעם,הזמן עושה את שלו... קיצרררר :0 עד 2000 אני רוצה לשדרג תמחשב שלי בכוון של משחקים זה המחשב שלי: E4500 בלי אובר קלוקינג 2GB RAM 1950X PRO 512MB (שאני מעדיף להחליף בגלל שהוא מתחמם,החלפתי לו קירור אבל המאוורר לא מסתובב עוד והחלקים של הקירור פסיבי נופלים והוא נכבה במשחקים). GA-P31-DS3L
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לפורום, אני מחליף מחשב למחשב שמיועד לעריכת וידאו ותמונות. תכנות עיקריות בשימוש: לייטרום, פוטושופ, פרימייר, דווינצי ריזולב ואפטר אפקטס. אני אשמח לעזרה בבניית מפרט. הבסיס שאני מעביר מהמחשב הישן: כונן וראם (8 גיגה) יחסית חדשים. המחשב שלי כיום הוא AMD, וקיבלתי המלצה חמה להישאר איתם, וכדי לחסוך את עלויות השדרוג (תקציב- 2000-3000 שקל) הוצע לי לקנות מעבד AMD עם כרטיס גרפי מובנה ולא לקנות גם כרטיס גרפי רגיל. הפחד שלי שזה לא יספיק וכמו שהיה כתוב במדריך לבניית מפרט, אני אסתבך עם 2 כרטיסים ישנים יחסית במקום אחד חדש יותר. נקודות נוספות: במארז אני אשמח לאופציה לכמה כוננים מכיוון שאני כנראה אוסיף בעתיד. אני עובד עם 2 מסכים, לכן אני צריך יציאת dvi אחת חובה וhdmi אחת חובה, אם י…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 + קרור למעבד Thermaltake V1 ¤1663 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-V1 לוח אם ASUS P5K -PRO ¤730 כמות:1 http://skypc.co.il/pl_product~31111~10~0.htm כונן קשיח Seagate ST3250624AS 250GB SATA2 ¤370 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10832 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 ¤444 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X2048-6400 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB Overclocked PCIe ¤1529 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32132 מארז ללא ספק Tagan EL DIABLO 25 + 36 CM FAN ¤693 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CA-TG10096 ספק כח Enermax Liberty 500W ¤545 כמות:1 http://skypc.co.il/…
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב ללימודים. בתכלס כבר הזמנתי את הדל ווסטרו 5470 אבל ביטלתי עסקה עקב התלונות הרבות של אנשים על הwi if שלו. אני בתכלס רוצה מחשב שדי דומה לווסטרו. קל משקל, מהיר והכי חשוב אמין(אחריות טובה ושאין תקלות ידועות. תקציב סביבות ה4000 שקל. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 13.3-14 אינץ׳ מספיק לי. * רזולוציית המסך? האמת שאני לא כל כך מבין בזה. אני בדרך כלל גם לא מרגיש בהבדל בין מסכים אז זה לא כל כך משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? סביבות 1.5 קילו. אפשר קצת יותר או פחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני מקווה לקבל לפחות 5 שעות עבודה אם זה אפפשרי(לפטופ ראשון שלי). * האם יש צורך ביציאו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 , GTA V , GUILD WARS2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינצ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב של חבר dell xps 14 עם כרטיס מובנה m630 המשחק bf3 רץ בקושי על 20 פריימים. אחרי הרבה זמן של חיפושים וניסויים הבנתי שאני צריך לצפות לפחות ל40 בהגדרות נמוכות. ניסיתי הכל הורדתי רזולוציה, הגדרות הכל, אני כבר רואה ראשים מרובעים לשחקנים מרוב שהורדתי רזולוציה ועדין אין שום שיפור. לעומת זאת אותן הגדרות במחשב של חבר אחר, עם i3 עם כרטיס מסך מובנה המשחק רץ חלק על 40. המחשב עם מעבד i7 - 3517U 8 GB זיכרון ווינדוס 8.1 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני מתכוון לרכוש בקרוב (תלוי במסגרת שתתאפס לי בעוד שבוע וחצי) את המחשב הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/1svr29tq מה שמפריע לי זה המארז הדי יקר, אבל הובהר לי שזה מגיע עם ספק. מה אתם אומרים באופן כללי על המערכת? 1. מה התקציב המקסימאלי? 7.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio פה ושם. אבל עיקר השימוש גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-