ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! בעוד חודש קרוב משפחה שלי שגר בארץ טס לבקר את אח שלו שגר בארה"ב. אשמח לקבל המלצות על חנויות שדרכן אני יכול להזמין לפטופ שיישלח (הבנתי שיש חנויות שעושות משלוחים חינם בתוך ארהב?) לבית של בן דוד שלי שגר בארה"ב. מה עושים בנושא האחריות? בנוסף אשמח לקבל המלצה ללפטופ בתקציב של עד 3000. המחשב מיועד ללימודים והדרישות העיקריות שלי הן משקל קל עד כמה שניתן, סוללה חזקה,מסך 15"וכונן ssd.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להרכיב מחשב טוב וזול ככל האפשר. מבוסס AMD כמובן.. אין צורך בציוד היקפי, אין צורך ב-HDD, לא יהיה OC והוא מיועד בעיקר לאינטרנט, הורדות כבדות 24/7 וזהו בעיקר.. מה דעתכם? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il מעבד: AMD Phenom II X2 545 3.0Ghz 64Bit Dual Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪485 לוח אם: Gigabite MA78LMT-S2 כמות: 1 - מחיר: ₪267 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 3x120mm + Raidmax 400W (By Delta) 25A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪363 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪107 סה"כ: ₪1222 תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: ₪1198 http://tms.co.il/preview/spec/zk1b74d2 וזו אופציה שנ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נייד i5 עד 3000 שח מסך 17', יש חיה כזו? אז יש דבר כזה? או שזה כ"כ מחוץ לתחום בארץ? מחפש מחשב עם הנ"ל שיהיה מיועד לשימוש ביתי בלבד, לכל היותר משחקים CASUAL וצפיה בסרטי HD. אני רוצה I5 כדי שזה יחזיק מעמד כמה שיותר. המגבלה הכספית בעייתית. גר באיזור הדרום אם יש המלצה על חנות. תודה לכל עוזר.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב קשיש בן 4. E8400 3GB DDR2 800hrz READON HD 4850 קיבלתי בירושה מחשב מותג משרדי ThinkCentre M71e של LENOVO. מארז ולוח אם H61 של לנובו i3-2120 (קירור מקורי) 2GB DDR3 1333hrz Intel HD Graphics 1000 השדרוג הצנוע יחסית שאני מתכנן לו: READON HD 7770 ספק מותג 450W תוספת של 2-4GB לזיכרון 1000 שח בסה"כ. אמנם יש חריץ PCI-Ex16 אבל המארז קטן ולוח האם הוא micro-atx. ה7770 תופס שני סלוטים ואני לא בטוח שיהיה לו מקום שם. ניסיתי לדחוף את ה4850 (סלוט 1) והוא נכנס אך בקושי (מבחינת האורך). *אני מבקש לדעת אם מחשבים משרדיים מהסוג הזה מתאימים ומומלצים לשדרוג למחשב ביתי למשחקים ללא OC (כמובן בהתחשב באילוצים כלכליים). *תהיתי גם אם חנויות מאפשרות לבדוק אם חומרה מתאימה למארז (ממש לבו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, vostro 1015 מגיב בקושי מה הסיבה? כוונתי היא כל אייקון שאני מסמן לפתיחה נפתח אחר 10 דקות מינימום ואו שלא נפתח בכלל מה הסיבות? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למשחקים ולתכנות (במיוחד ב- netbeans ו visual studio). אני לא זקוק לציוד הקפי ואני רוצה לבצע אוברקלוק די גדול למערכת. חשבתי על מרובע ליבה בשביל הקימפולים, כרטיס מסך 4850/9800, ואני זקוק לכונן קשיח די גדול (500-750). תודה רבה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שמתחיל לזחול בתקופה האחרונה, אני רוצה לקנות מחשב חדש כשאני צריך מארז, רצוי עם כמה שיותר יציאות USB, רצוי גם USB3, אם יש אופציה לאחד ללא נורות אז עדיף לוח אם, רצוי עם כרטיס גרפי מובנה בעל יציאת HDMI ו DVI מעבד כמה שיותר חזק, חובה 64BIT כי אני מחפש הרבה ראם ספק כוח סטנדרטי, אני לא ממש מתמצא אבל אני הולך לחבר אילו עוד 2 הארדיסקים לפחות, 5 מכשירים בUSB ואולי כרטיס גרפי בעתיד הרחוק לפחות 8GB ראם, ואני אוסיף אילו 4GB שיש לי כרגע במחשב גם הארדיסק יש לי כרגע ואני לא מתכוון לשדרג עדיף שקט, אבל לא קריטי נגיד 6/10 חשבתי להשקיע סביב ה 2000 אך רצוי 1000 ואני יכול בקלות להשקיע גם 4000 העיקר שהיחס בין עלות לביצועים ישתלם ויהיה באיכות בניה טובה, אני כרגע עם אותו מחשב קרוב…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... אני מחפש מחשב נייד (אני מניח שבעקבות התקציב והשימושים שלי, אתם תמליצו על netbook) חדש. השימושים הם בסיסיים ביותר: רק גלישה באינטרנט, מוזיקה, אולי משחקי אינטרנט קלים פה ושם, סרטים (לא HD), עבודה משרדית (וורד וכו'), יישומים קלים כגון סקייפ (חייבת להיות תמיכה במיקרופון). יש עוד דבר אחד - המחשב צריך להריץ Adobe Pro Premier ופוטושופ (לא באותו הזמן) בצורה בסיסית. לגבי מערכת הפעלה או גודל מסך - אין עדיפות, מה שנכנס בתקציב. התקציב: אין, כמה שיותר קטן בשביל לקיים את כל התנאים הנ"ל. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני סטודנט להנדסת אלקטרוניקה(שנה א') אני צריך המלצה למחשב נייד שיעמוד בתקציב 3000(פחות או יותר). המטרה העיקרית של המחשב הוא אינטרנט אופיס MATLAB ועוד תוכנות אלק'/תכנות. אני ממש לא מתכוון לשחק במחשב נייד(בשביל זה יש מחשב נייח). חשוב לי מאוד שירות ואחריות ושהמחשב יחזיק עד סוף התואר לפחות(בערך 3 שנים). חשבתי אולי לקנות Lenovo N500 אבל בפורום לא ממליצים על אייבורי והמתחרים העיקריים שלו הם דגמים של MSI שנמכרים באייבור (EX400,EX620,PR601). כמוכן רציתי לדעת מה אתם אומרים על http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWINFINITY_M660SE1c2d. מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Core 2 Quad Q8400, 2.66GHz, 1333MHz, s775, 4MB Tray מעבד Scythe Ninja Mini 6 Heat Pipes CPU Cooler קירור מעבד GIGABYTE EP45T-UD3LR s775 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1333, PCI-E לוח אם DDR III 1333Mhz 2GB Kingston X2 כרטיס זיכרון Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II דיסק קשיח GIGABYTE GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E כרטיס מסך LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) צורב Antec NSK4000B II Mini ATX Black Case (NO PSU) מארז SeaSonic 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 (Retail) ספק
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה, בכל זאת אתם יכולים להעביר.. אז ככה בכמה אני יכול למכור את המחשב שלי? intrel core 2 duo E6320 1.86GHZ 4MB BOX P5G41C-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800/DDR3 1333, PCI-E, HDAudio - חדש 2GB kingston DDR2 800MHZ ATI RADEON MSI HD4670 512MB כולל מאוורר Western Digital 660GB LG DVD-RW ATX 500WAT
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות לטריידינג, בורסה. שימוש מאסיבי ועמוס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב הולך להתחבר ל6 מסכים בextend, צריך כרטיסי מסך בהתאם. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה לא עולה לי חלונות XP.אסביר.שמדליקים מחשב נייד בהתחלה מזהה חומרה וניתקע.לא ממשיך להגיע לדיסק קשיח. אני הוצאתי דיסק קשיח וחיברתי למחשב שולחני והוא תקין וכן מזהה אותו ויש גישה לקבצים. במחשב נייד בלי דיסק קשיח אני מדליק אותו ישר כותב הודעה שלא מוצא דיסק קשיח. ואני מחזיר דיסק קשיח למחשב נייד ומגיע לדיסק קשיח שוב לא עולה לי ניתקע בהתחלה. נסיתי להיכנס ל- bios וראיתי דיסק קשיח מזהה ותקין.עשיתי תוכנה בדיקה דיסק קשיח שגיאות סקטורים. בסיום נימצא תקין אין שגיאות סקטורים. ועוד משהו שמדליקים בהתחלה בצד ימין כתוב באנגלית לילחוץ מקש HOME (הגדרות) אני לחצתי מקש HOME ויש כתוב לי Password login: אני לא יודע מה זה אין אני כותב סיסמא נכונה ולהיכנס להגדרות. אני לא היגדרתי ס…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אין הבדל משמעותי אז עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?גג 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים וקצת משאר הדברים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ בקטנה ואופיס . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.need for speed most wanted 2(עובד סבבה כרגע אבל יש מצבים שיש תקיעה לשנייה או משהו כזה לא יודע למה זה קשור), need for speed rivals,crew,battlefield 4. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000-10000. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר, Diablo 4, Arma 3. מסך 144Hz ברזולוציה 1440p (אולי ישודרג לפני שדרוג המחשב הבא) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן קשיח 2TB+4TB לאכסון מדיה ומסמכים כנראה יכולים לעבור מהמחשב הישן. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא על חשבון ביצועים ולא אם העלות מוגזמת. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
הי, אשמח לעזרתכם בקניית מחשב חדש: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 ש"ח ניתן לחרוג ב-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש משרדי, בנוסף פוטושופ ומשחקים לילד בגיל יסודי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט - בעלות תועלת. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? , אשמח אם הוא יהיה קטן יחסית - לא חובה…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני וחבר שלי כל אחד מאיתנו צריך מפרט למחשב בסביבות ה 5-6 אלף , מחשב 1: אני עקרונית זקוק למחשב גיימינג והרצה של תוכנות סטטיסטיקה עם מוסד נתונים גדול , אני לא מחפש מפלצת להריץ כל דבר על האיכות הכי טובה פשוט המחשב הנוכחי שלי איזה בן 8 שנים אני כבר לא בענייני החומרה של מחשבים אז אני לא מבין מה אני אמור לשים במחשב שלי. מחשב 2 : הידיד שלי מחפש מחשב שיכול להריץ משחקים בקטנה אבל עקרונית המחשב שלו נועד לעריכת וידיאו ולעריכה מוזיקלית,אין לו שום הבנה במחשבים. נשמח אם יהיה אדם טוב לב שיוכל לעזור לנו ותודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני רוצה לפרמט מחשב נייד של חברת טושיבה בנייד כרגע מותנת ויסטה שהגיעה איתו ... אני רוצה להתקין XP אני יודע שצריך דרייברים לSATA השגתי פלופי USB חפרתי את הרשת ואני לא מצליח למצוא דרייבר מתאים ! מה שצראיך להיות זה ממה שרשום באינטרנט : Intel 82801 HEM/HBM SATA AHCI עכשיו השאלה נשאלת מאיפה $$^$&$^ אני מוריד אותו ? בטושיבה אין ! :'( :s07: אנשים עזרו לי !
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתעניין בthinkpad, אבל קצת מבולבל. אני מתלבט בין הסדרות SL, R ואולי להשקיע ב-T הצרכים שלי הם ללימודים. צריך מחשב חזק ואמין שיחזיק כמה שיותר שנים. לא מעניין אותי גרפיקה או משחקים. האם SL יספיק לי או שכדאי להשקיע ב-R? האם R יספיק או להשקיע ב-T? וגם - איזה מסך כדאי 14 או 15? מצד אחד לא בא לי להסתכל כל הזמן על מסך קטן, ומצד שני אני אהיה כל היום בדרכים... מה לקחת? האם יש הבדל משמעותי בנוחות בין מסך קטן לגדול? תודה לכל מי שעונה...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שזוכר לפני כמה חודשים פרסמתי אשכול כשהתקציב היה 1000, אבל הנסיעה לארה"ב התעקבה וכך גם הרצון לרכוש מחשב. בשבועיים הקרובים מכר שלי יהיה שם ואני רוצה להביא לו כבר את הדגם הרצוי, אז אשמח לעזרה. אני מחפש מחשב לסטודנטית כמו שאמרתי, 800$ בערך, עדיף לא לחרוג. הדרישות, אני מחפש את השילוב הטוב ביותר לבין מחשב קל, לבין מסך גדול מספיק בשביל לעבוד איתו. חשוב שהמסך לא יהיה מבריק, והסוללה תהיה מספיק חזקה. יהיה טוב גם אם תכובד האחריות בארץ. אשמח לעזרה, חג שמח
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בניתי את המפרט לחבר עם כוונה לOC, אם יש מה לשפר אשמח לתגובות... הOC יבוצע בעתיד לא כרגע כדי שיוכל לשמור על ביצועים אחרי שהמחשב יתיישן מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤634 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Western Digital WD3200YS 320GB ¤486 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200YS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤427 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1628 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 צורב Sony Nec - Optiarc AD-7173S X18 DVD ¤168 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OAD…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, גיליתי שקרובה משפחה מגיע מלונדון לארץ. הוא נמצא בלונדון (אני אצרף תמונה של מיקום). מצאתי ברשת את החנות הזו שהיא באיזור: https://www.epsilonpc.co.uk רציתי לשאול אם שווה לקנות משהו שם מבחינת מחיר ביחס לארץ, בהתחשב בהיעדר אחריות והכל.. זה המפרט: http://www.plonter.co.il/priceoffer_...ceOffer=128063 מסך: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=891745 וזה המיקום שלו:
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לימודים, משחקים אם כן אז קלים מאד, צפיה בסרטים-יכול להיות שתהיה לפעמים... * גודל המסך: 15.6 * משקל רצוי? לא משנה, למרות שכמובן שעדיף כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שלא תיגמר אחרי 3-4 שעות של עבודה באופיס ... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו), אם יהיה HDMI זה פלוס, אבל אם אין אפשרות במסגרת התקציב לא נורא. * בלוטות? עדיף שכן.. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 GB * צורב DVD? עדיף שכן.. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כמובן שעדיף החברות הידועות יותר ולא חברות שאף אחד לא שמע עליהן *התקציב עלה ל2200-2000...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, נכנסתי למפרטים המומלצים (אחלה מדריך), ודי התבייתתי על המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133169§ion=293&target=משחקים אין לי צורך בכוננן קשיח, צורב, ציוד הקפי ומסך שיגיעו מהמחשב הישן מנוחתו עדן ואני צריך שהמחשב יורכב בחנות ועכשיו כמה שאלות ברשותכם: 1. אני לא מצליח למצוא חנות שמספקת את כל המפרט במחירים הנקובים תמיד חלק מהמפרט יהיה יותר זול אבל הרוב יקר יותר כך שאני לא מגיע למחיר המטרה שאתם ציינתם 2. גם בחנויות שמחזיקות מלאי עצום של מותגים ודגמים לא הצלחתי למצוא חנות שמחזיקה את כל המותגים שציינתם ואני לא רוצה להכנס למסע ניחושים האם המוצר המקביל שהחנות מציעה הוא לא סתם מוצר מדבקה גנרי 3. הם ועד כמה יש הבדל ביצרנים של הכרטיסים? בקיצור אין …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות (Machine Learnning) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים: כבד, תכנות: תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GuildWars2, Witcher3, GATV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1024 (24 אינץ) בעתיד אולי יחבור מסך 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-