עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב: רוב: מחשב סטודנט(לימודים), עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים לא (HD). מעט: עריכה גרפית (דו מימדית, אולי תלת מימד (לא עקרוני)). * גודל המסך: רצוי שיהיה קריא טוב למטרות המחשב, אך ביחד גם שמחשב יהיה נייד בסביבות 15.6. * משקל רצוי: רצוי משקל נמוך, המחשב יהיה נייד 7 ימים בשבוע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כ- 2 שעות עבודה משרדית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא * בלוטות: לא * גודל מינימלי של כונן קשיח" 160 GB * צורב DVD: רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. המחשב אמור לשמש אותי גם כמחשב נייד וגם כמחשב נייח בסוף היום. כמו כן הוא יהיה כמעט כול יום איתי בתיק, לכן חשוב שיהיה עמיד וביחד לא כבד במיוחד. 4K זה המחיר שניתן …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי חברה, מה שלומכם? חבר יקר ביקש את עצתי ברכישת מחשב חדש. המחשב הוא שאיפה רבת זמן שלו וכעת יש לו את הכסף לרכושו. התקציב, כאמור, עד 6.5 אלף שקל. אין צורך במארז, ללא ציוד הקפי. המטרה: משחקים. הקניה תתבצע בKSP. הנה המפרט שבניתי: מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core i7 920, s1366, 8MB Box 1450 1 1450 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS Price Units Total P6T s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E 1240 1 1240 זכרונות‏ DDR III 1600Mhz Price Units Total 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel 720 1 720 כרטיסי מסך‏ Sapphire Price Units Total HD 4850 Vapor-X 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E 695 2 1390 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 1TB 7200RPM,…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום וברכה, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000 למחשב נייח עם רישיון ומסך. מחשב נייח לשימוש משרדי, חשוב שיהיה שקט ומהיר וכמה שיותר מודרני עם מעבד i5 13400 וקירור טוב שיספיק עם זיכרון 16/32gb ודיסק קשיח 500gb/1t ssd. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר - בניית אתרים בוורדפרס, אינטרנט, תוכנות פשוטות עריכת קבצים/תמונות, יתכן בהמשך גם פוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך עד 24 אינץ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …

4. מעבד אינטל P4 3.0 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE לוח אם ASUS P5WD2-E Premium s775, 975X, HDaudio, SATA2, GBL זכרון Corsair DDR II 667 2X512k כרטיסי מסך ASUS Radeon X1600 XT 256MB, TV, DVI, PCI-E דיסק קשיח WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB כונן - 1.44, FLOPPY כונן -DVD LG 16x 48x צורב DVD LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) מארז Thermaltake Sviking VA4000BWS

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום רב. אני מעוניין לקנות / לבנות מחשב שיהיה מספיק חזק הן לתוכנות והן למשחקי מחשב. התוכנות גרפיקה שאני משתמש בהם עיקרן 2D, כולל אפטראפקטס שזו תוכנה מאוד כבדה. משחקי מחשב - אני לא מחפש את הצעקה האחרונה בכרטיסי המסך. אני פשוט רוצה מחשב שיהיה מספיק טוב ומכובד להפעיל את כל המשחקים היום על ביצועים טובים ושהוא יהיה עמיד מספיק בפני תוכנות Adobe. בנוסף אני רוצה,אם אפשר לצרף, שיהיה מסך למחשב וצורב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך איפה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב: גרפי ומשחקי מחשב. גרפיקה חבילת adobe בדגש על אפטראפקטס (אומנם 2D). משחקים - רוצה שהמחשב יהיה גיימינג ברמות בינוני גבוה. כלומר, שכל המ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by DAVIDKI19,

ב240 $שווה? מה שמעניין אותי האם הוא יצליח להריץ סרטים? קבצי אופיס אקרובט יעבדו עליו?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by axel_bundy,

ACER 5730Z מגיע עם ויסטה BASIC אני רוצה להתקין במקום XP PRO . השימוש ב SATA לא מעניין אותי . השאלה שלי אם כדי להתקין את XP PRO במקום הויסטה יספיק לשנות ב BIOS את המצב של SATA ל IDE ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. מטרות המחשב: המחשב אמור להריץ תוכנות כגון MATLAB , OrCAD ,MULTISIM, MAX+plus 2 ותיכנות ב C++, ישומי אופיס וצפייה בסרטים. מצד אחד הייתי מעדיף מחשב שיוכל להריץ גם מישחקים מידי פעם , אבל אני מבין שזה יפגע גם בביצועי הסוללה וגם במישקל ולכן אני עדיין לא סגור על עניין זה. גודל המסך: אני מיטלבת בין 15.4 לבין 14.1 עם העדפה ל 14.1. משקל רצוי: עד 2.5 קילו האם נדרש זמן סוללה ארוך?: כן האם יש צורך ביציאות מיוחדות?: לא נירא לי... בלוטות?: לא יזיק גודל מינימלי של כונן קשיח?: 160GB צורב DVD? כן האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש , כל עוד האיכות בנייה של המחשב טובה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by nadav7791,

שלום לכולם! בעוד חודש קרוב משפחה שלי שגר בארץ טס לבקר את אח שלו שגר בארה"ב. אשמח לקבל המלצות על חנויות שדרכן אני יכול להזמין לפטופ שיישלח (הבנתי שיש חנויות שעושות משלוחים חינם בתוך ארהב?) לבית של בן דוד שלי שגר בארה"ב. מה עושים בנושא האחריות? בנוסף אשמח לקבל המלצה ללפטופ בתקציב של עד 3000. המחשב מיועד ללימודים והדרישות העיקריות שלי הן משקל קל עד כמה שניתן, סוללה חזקה,מסך 15"וכונן ssd.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by nore0,

מה החלק הזה עושה ? http://www.tomshardware.pl/motherboard/20030312/images/gigabyte-dps.jpg

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, כבר מזה כחודש שהנני מנסה לחפש דרייברים לחומרה של מחשב נייד זה למערכת ההפעלה Windows 7 וכל ניסיונותי עלו בכישלון. מפתיע לומר כי גם באתר של היצרן בחיפוש הדגם הנ"ל הוא לא נמצא, אלא רק דגם דומה לו. שאלה פשוטה לי, האם הדרייברים לויסטה יתאימו ל-7? כי מניסיוני, יש דרייברים שמתאימים לויסטה ואינם תואמים ל-7. אודה לדעותייכם בנושא, אני קצת אובד עצות...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני מחפש מחשב של לנובו עם מפרט זהה לזה של Toshiba Satellite L50-B-23P‎. רוכש היום את המוצר תודה רבה! אשמח לכל מחשב עם מפרט זהה ו SSD שאתם ממליצים!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ilanb0,

הזמנתי נייד עם רכיבים יקרים. מיועד לגרפיקה ועיבוד כבד של צילומים. האם כדאי לקחת 500 גיגה קשיח SSD (במקוןם טרה) תמורת הוזלה של 200 דולר? כמו כן, 3 שנים אחריות בינ"ל במקום 5 בעבור ירידה ב - 300 דולר נוספים. סה"כ כ - 500 דולר פחות. אני בדילמה.

14. המחשב עובד באופן חלק ומאוד מהר. מעבד: Intel Core i3 540 @ 3.07GHz Clarkdale 32nm טכנולוגיתראם: ‎4.00GB כפול-ערוץ DDR3 @ 533MHz (7-7-7-20סלוט אחד של קינגסטון והשני של Elpidaלוח אם : asus P7H55-M LX (LGA1156כרטיס מסך : (ATI Radeon HD 5670 (Sapphire/PCPartner1GB עם dvi hdmi ו disply portהארד דיסק : 465GB Hitachi HDS721050CLA362 ATA Deviceצורב -חדש- של LG, הוחלף לפני פחות מחודש. כרטיס קול של הלוח אם, אבל בspecy מופיע ככה: AMD High Definition Audio Deviceספק כוח 400W מארז כזה רק בלי הסמל של ksp http://ksp.co.il/?uin=13098מותקן עליו (אין דיסק אבל מופיע שהווינדווס מקורי בלוח בקרה) windows 7 ultimate 32 bit עובד מעולה, חלק מאוד. מאוד. שמור מאוד. עבר פרמוט לפני שנה…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום חברים אני אשמח לשמוע את דעתכם על מפרט למחשב למשחקים , (בעיקר) צריך להריץ עליו אופיס וסרטים אשמח לעזרתכם בסגירת מפרט למחשב. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 . מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים,אופיס,סרטים ,[font=] ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך21" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? RPG(elder scroll skyrim), rage,nba2k11 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שבין בינוני לגבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלד…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. צריך מפרט לנייד לעבודות משרדיות (אימיילים וכו') עם תמיכה בכמה שיותר טכנולוגיות תקשורת אלחוטיות ומסך 14" למחשב קטן מימדים וקליל עד כמה שניתן (לא להתפשר על ביצועים בשביל ה"קלילות" הזאת..) תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. איזה מהם עדיף מבחינת ביצועים ומהירות במשחקים ומדיה? וגם איזה מהם עדיף מבחינת איכות ואמינות המערכת בין שתי החברות? לדל יש כרטיס מסך Nvidia GeForce GT 435M 2GB מעבד i7-740QM 1.73GHz ו-6GB 1333MHz זיכרון ל-HP יש כרטיס מסך ATI 5650 1GB מעבד i7-720QM 1.60GHz ו-8GB DDR3 זיכרון איזה מהם עדיף?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. שלום ! קניתי לפני יומיים מחשב נייד של ASUS http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/X55C/ אני רוצה להתאים את רמת הבהירות של המסך ומשום מה צירופי מקשי ה FN + F5 F6 לא מגיב אפילו אני לא יכול לגרור עם העכבר את רמת הבהירות שנמצאת על 0 כפי שמופיע בתמונה המצורפת התקנתי את כול הדרייברים ,מה עליי לעשות האם קיבלתי מקשים דפוקים ? תודה .

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, יש לי את המחשב הנ"ל כבר שנתיים ואני מעוניין לשדרג לו את הזכרון מ2GB ל4GB לפי מה שהבנתי יש לי סלוט אחד פנוי. אבל אני לא יודע איזה זכרון בדיוק אני צריך (איזה חברה\ סוג\תדר) אם מישהו יוכל להמליץ לי, אני אשמח.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Ymac,

אני חושב שכבר שאלתי את זה פה, אבל עבר זמן ובחומרה אחרי חודש נעשה ללא רלוונטי. השאלה בכותרת, כמה שווה היום HAF 932 במצב טוב מאוד, עם כל האביזרים? פשוט ראיתי שמוכרים R4 במחיר מגוחך באייבורי ובעקבות פרוייקט שלי מישהו פה (אהמ.. עדי אהמ..) נדלקתי קצת על מודינג אבל אין לי חשק לצבוע את המארז שלי, אז אולי ישתלם לי יותר למכור את שלי ולקנות R4 (שיהיה יותר חסכוני במקום) באמת שאין לי תלונות לגבי המארז, חרישי, מאוורר היטב. אולי דבר אחד, הוא פשוט שואב אבק. זה לא ממש ניכר על הרכיבים, אבל מכער את המארז. תודה חוששני שאין אחריות, כי עברה שנה בערך מאז שרכשתי אותו. לצערי בגלל שהמנקה עשתה "סדר" בדברים שלי, אבדו לי מסמכים וקופסאות רבות וביניהם גם הקבלה על רכישת המארז. אני יכול להוציא או…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? העיקר זה גיימינג כאמור - אבל הרעיון גם לערוך תמונות עם פוטושופ, וייתכן גם איזה כמה פרוייקטים של וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הרעיון הוא לשחק גם משחקי FPS עדיף בFHD, וייתכן אף שיחובר למסך בסלון (כשיגיע) ב3D - כך שיש חשיבות גם לתלת מימד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by TomB,

אני צריך להרכיב לאבא שלי מחשב פשוט ואמין. כולל צורב ועכבר טוב. המפרט שחשבתי עליו - AthlonXP 2500 Abit NF7-M ADATA 256 400mh X 2 Liteon X52X32 floppy Compucase 6CS3 WD 80Gb Microsoft Explorer Mouse יוצא 2500-2650 ש"ח תלוי איפה מסתכלים. התלבטויות - אני לא בטוח שהמארז הזה מתאים ללוח מלא, מישהו יודע? עדיף כבר לקחת Sampron במקום הAXP? עכבר אחר מומלץ בפחות מ150 ש"ח?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי חבר'ס, המחשב שלי נדפק והוא גם ישן אז החלטתי לקנות חדש. הטכנאי שמטפל לאבא שלי במחשבים מציע משהו ב2000 אולי קצת יותר, אז זה הסכום שנראה לי הגיוני להוציא[אין לי כרגע ת'הצעה שלו]. המחשב יישמש בעיקר להקלטות[Cubase , סמפלים גדולים וכו, יש כבר כרטיס קול חיצוני לא רע בכלל]. עכשיו לקיובייס[תוכנת ההקלטות] אני יודע שאני צריך הרבה זיכרון. אני חושב שכרגע אבל 2G זה מספיק, מה גם שאם אני ארצה להוסיף, אפשר גם להוסיף יותר מאוחר, וזה גם בטח יהיה קצת יותר זול. בקשר למאפיינים/רכיבים האחרים, מה מומלץ בשביל מחשב הקלטות? אני לא רוצה לשים הרבה כסף על מחשב למשחקים מה גם שאני מתגייס עוד כמה חודשים, אבל אם הוא יוכל להריץ אססין קריד על ההגדרות גראפיקה המאקסימליות זה מאוד יישמח אותי, אבל זה שולי ;…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by eyal00,

שלום, אחותי רוצה לקנות מחשב נייד יד שניה,מישהו מהעבודה של אמא שלי הציע לה את המחשב שלו LG R405-A.C226E לא מצאתי יותר מידי מידע עליו באינטרנט. המחשב כרגע אצלי אלו הנתונים שראיתי במחשב עצמו: מעבד INTEL T3200@ 2.00GHZ זכרון 2G(אופציה להוספה) HD 250GB מסך 14 אינץ' וזהו בעיקר...חיצונית הוא ממש שמור,נראה כמו חדש. החומרה קצת ישנה הייתי אומר,אבל המחשב עובד טוב. הוא רוצה עליו 800 ש"ח שווה את הכסף?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. 1. תקציב: 7000 ש"ח. ניתן לחרוג מעט אם אפשר לקבל שיפור משמעותי 2. שימושי המחשב: גיימינג (Helldivers2 לא זז על הdesktop הישן שלי) 3. אין צורך בציוד היקפי. אשתמש בעיקר במסך 27" שיש לי היום 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. מצד שני, לא רוצה רעש של מטוס סילון 6. לא צריך תאורה מיוחדת. רוב זמן יהיה סגור על השולחן. לא צריך להיות קל במיוחד. יהיה נייד בעיקר בבית 7. צריך Windows. לא צריך Office תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.