ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560615 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1150MHz - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 953/934 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח KVR16N11-8 - Kingston - 8GB DDR3 1600MHz - CL-11 - KVR16N11/8... Lifetime Warranty כמות: - 1 - 284/278 ₪ כרטיסי מסך - nVidia PCIe GV-N970G1-GAMING-4GD-PC - Gigabyte - GeForce GTX970 GPU With new PC Only - 4GB 256 bits GDDR5 memory - HDMI, Dual DVI, 3 x DisplayPort video outputs - GPU/Memory clocks 1329/7000 MHz - WINDFORCE 3X coolin…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה שווה הכרטיס הזה. היה בשימוש שנתיים וחצי בערך בלי שעבר שום oc כמה המחיר שלו יד. שנייה במצב מצויין. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייד בתקציב של כ-2500 ש"ח פחות או יותר (סטיה של 300 ש"ח מקס'). המחשב אמור לתפקד כמחשב לסטודנט שייתכן ויריץ עליו גם פרוייקטים כבדים כדוגמת אוטוקד. האם יש חיה כזו? תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט וצפייה בסרטים, לא לגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם, נצרף קודם את השאלון ואז נוסיף עוד הערות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000 ש"ח סה"כ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט לחשבונאות - כלומר לא מתכנת או גיימר, כתיבת עבודות, שימוש בעיקר באופיס ובאינטרנט. רוצה מחשב שיחזיק כל התואר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, צריך לבנות מחשב לילדים שהשימוש העיקרי שלהם זה אינטרנט קצת סרטים ומשחקים קלים 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אם זה הכרחי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים גלשיה ואופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפ י 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לקראת סוף יולי אני מתחיל קורס cubase ואני צריך מחשב נייד שיתאים לשימוש בתוכנה. אין לי ידע מוקדם עם התוכנה ולכן אני לא יודע איזה סוג מפרט מתאים. התקציב הוא כ-3,000 ש"ח (אם התקציב גבוה/נמוך מדי לצרכים שלי אני גמיש). המחשב ישמש אותי גם לצרכי עבודה משרדית, ושימושים כמו אינטרנט, שמיעת מוזיקה, צפיה בתמונות ובוידאו ותוכנות קלות. אני מחפש מחשב שיחזיק לאורך זמן ושתהיה אפשרות לשדרוג במידת הצורך (אם דבר כזה הוא אפשרי במחשב נייד). במידה וצריך מידע נוסף שלא ציינתי לגבי השימוש במחשב, או הדרישות שלי ממנו על מנת להרכיב את המפרט שיתאים לי ביותר תגידו לי ואומר לכם. תודה מראש לכולם וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתכוון לקנות מחשב (ללא דברים מסביב כגון מסך, מקלדת, עכבר...) חדש להורים שלי, שיהיה למספר שנים טובות (בלי להתחיל להחליף דברים כל שנתיים). השימושים העקריים - אינטרנט, Office קצת, משחקים לא האינטנסיביים של הצעירים. קצת לראות תמונות וסרטים וכדומה. להלן המפרט שבניתי וההצעה מחנות אייבורי: מעבד אינטל I5 6500 3.2GHz 6MB 1151 TRAY מאוורר למעבד HS CNPS5X ZALMAN לוח אם ASUS B150M-A 1151 DDR4 B150 זיכרון KVR Kingston 8GB DDR4 2133MHz שתי יחידות - סה"כ 16GB דיסק SSD של Samsung 750 EVO 2.5'' SATA 250GB דיסק קשיח פנימי WD BLUE WD10EZEX SAT 1TB כרטיס מסך ASUS Nvidia GeForce GTX950ST OC 2G-5 ספק כוח 80+ A.PFC B500 500W coolermaster מ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המחשב(לא יד שניה) הכי זול שאני יכול לקנות בשביל לבנות ארקייד בסלון? אני מעוניין לקנות ארבעה סטיקים של XARCADE שעכשיו במבצע BLACK FRIDAY. http://www.xgaming.com/store/arcade-joysticks-and-game-controllers/product/x-arcade-solo-joystick/ רציתי לחבר אותם לOUYA שלי אבל הOUYA קצת מעפן. בקצרה אני צריך מחשב לסלון, לחבר לטלווזיה 1080p כדי שאוכל לשחק משחקי אמולטור על המחשב הזה עם ארבעה סטיקים של XARCADE. יש גם לXARCADE חבילה של איזה כמה מאות משחקים שאפשר לקנות אז רצוי לעבוד עם החבילה הזו במקום להוריד רומים לא חוקיים. רצוי גם שהמחשב הנייח לסלון לא יהיה בגודל של DESKTOP רגיל אלא יותר קומפקטי כמו ה NUC למשל. יש לכם המלצה למחשב כזה זול שאפשר לחבר לטלווזיה בסלון, לחבר ארבעה XARCADES…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לעזרה בבחירת מחשב נייד, שוברת את הראש כבר חודש ולא מצליחה להחליט.... * מטרות המחשב? שימושי אינטרנט (עבודה עם חלונות מרובים) המחשב ישמש אותי לנשיאה מחוץ לבית, בבית ישמש בעיקר לחיבור למסך טלוויזיה לצפייה בסרטים ולניידות בתוך הבית. * גודל המסך? 15.6" או 14", חשוב שיהיה מאט. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? 2.0-2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות מינימום. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? fi * האם יש לכם העדפה ל…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול לשפר את הביצועים של המחשב הזה? הוא תומך ב-SSD וכמה זיכרון מהיר אני יכול (או כדאי) להוסיף לו? ואיפה אני יכול לקנות לו מקשים למקלדת (כמה חסרים)... החלקים יכולים להיות מהארץ או מחו"ל (עדיפות לאיביי ואמזון). תודה לעוזרים חג שמח
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לשמוע את המלצותיכם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי. ה Dell Vostro 1320 שלי כבר משרת אותי נאמנה חמש שנים אך הוא מאוד מקרטע. אגב: מישהו יודע להסביר לי איך זה שהמחשב שלי ייוצר לפני שש שנים ולא קניתי אותו במחיר יקר, ועדיין כשאני מסתכל על מהירות המעבד הוא נראה מהיר יותר מרוב המחשבים כיום בשוק? מה כאן אני מפספס? ומדוע המחשבים העסקיים כיום באים במהירויות נמוכות? הקונפיגורציה: רוב המוחלט של השימוש במחשב ייעשה בבית אמנם, מחובר למסך חיצוני ומקלדת ועכבר חיצוניים. ובכל זאת, עדיין אני מעדיף נייד - מן שריטה אסתטית שכזו. מוכן להשקיע בזה את הסכום שיתווסף על קניית נייח. כמו כן, יש סיכוי סביר שאשתמש בו בעתיד גם בחוץ. פירוט נוסף: * מטרות המחשב? בעיקר: - עבודה משרדית -…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שעיקר השימוש שלו הוא גיימינג, ואני לא יודע אם חייב שיהיה במחשב כונן SSD וצורב די וי די האם הרכיבים האלה הם חובה במחשב גיימינג?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה ההבדל בין הסוגים השונים למה אחד עולה 200 והשני 400? אני רוצה אחד של 4 גיגה 1333 למחשב נייד
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מחשב בשביל זוגים מבוגרים ,העיקר מצלמה אינטרנט תמונות ואתרים (רואה תמונה) תקציב 3800-3500 שקל רק KSP נתניה תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי אשמח לדעת איך המפרט הבא. התקציב שלי הינו 3000 ש"ח (אפשר חריגה קטנה) השימוש: משחקים קלים (ברמה גראפית של סימס 3) וגלישה באינטרנט. להלן המפרט: Seagate Barracuda 7200.12 ST3500418AS Kingston KVR800D2N6/2G DDR2 2048MB 800MHz X2 Sapphire ATI Radeon HD4850 Vapor-X AMD Phenom II X3 710 Antec Three Hundred Gigabyte GA-MA78GM-US2H Corsair CMP SU450VXEU Retai Asus DRW-24B1ST DVDx24 Retail אשמח לקבל ביקורות ואפשרויות לשיפור. * יש לציין שאני קונה מחנות אייבורי מחשבים,אז אם יש לכם הצעות לשיפור,שימו לב לפני שהחלקים אכן נמצאים באייבורי תודה ואשמח לכמה שיותר תגובות מהירות מכייון שביום ראשון אני קונה את המחשב!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מבקש את עזרתכם בבחירה בין 2 הדגמים הנל לנובו SL400 http://www.qsys.co.il/pl_product~274389U~10~31.htm כמובן עם הרחבת אחריות בתוספת 600 שח מול דל Vostro 1320 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1320-nvd.htm מה ההיתרונות חסרונות לכל דגם? עם מישהו יודע מתי יצאה סדרת דל VOSTRO? ישמח לשמוע גם עם למישהו יש את הדגם הנל של דל.. . בברכה בועז
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב HP Pavilion DV6 1230ej לפני שבוע בערך. עם המחשב מגיעה מערכת הפעלה Vista Home Pre ובה הקול פועל בסדר גמור ואין איתו בעיה ככה שזו לא בעיה של חומרה. הבעיה שנתקלתי בה היא שאני סטודנט בטכניון וקיבלתי עותק חוקי של Windows 7 Pro והתקנתי אותו על המחשב אך הייתי צריך לפרמט את המחשב בשביל זה. התקנתי את כל הדרייברים של המחשב גם של הקול אבל זה לא עוזר הקול במחשב לא עובד בכלל לא שומעים כלום. ניסיתי הכל ואני כבר אובד עצות. המחשב רק בין שבוע ככה שאני לא רואה סיבה שמשהו בו לא יעבוד בעיקר שמותקנות בו רק תוכנות חוקיות ואין לו שום תקלה פיזית. בבקשה תעזרו לי....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מחשב!!! המקלדת הכי נוחה שאני מכיר!!! כל מי שמחזיק אותו לא מאמין שהוא שוקל כל כך מעט!!! מסך מעולה, סאונד סבבה, מהיר בטירוף עם הSSD, משטח מגע הכי אינטואיטיבי שיש, ואתמול הוא עבד לי יותר מחמש שעות רצופות של שימוש (שכלל גם שימוש בכונן האופטי), שקט - לא שומעים אותו בכלל, ומרגיש סופר דופר איכותי... המחיר לא נמוך אבל מקבלים מוצר מדהים שאין לא מתחרים... מומלץ!!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה, קודם כל, גיליתי את האתר הזה עכשיו לראשונה ואני די כועס על עצמי שלא גיליתי אותו לפני כן, פשוט אתר מעולה . המפרט שאני מחפש כאמור: - תקציב של עד 4000 ש"ח, - למטרות משחקים בעיקר (רצויה מאוד גם תמיכה במשחקים כבדים יחסית), הצגת HD - יתרון. - ברשותי מסך samsung 2253bw בעל רזולוציה של 1680x1050 - אין לי צורך בציוד היקפי, בצורב, או במערכת הפעלה. - חשיבות לשקט- בערך 6.5-7 - יכול להיות מאוד שארצה לעשות OC בדרגה קלה עד בינונית (מתמצא למדיי) - עדיף הרכבה בחנות. תודה רבה מראש לעונים..
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שלכולם המפרט שלי הוא קצת שונה, הוא מבוסס על ה-i3. בגלל שיש לi3 יכולות וידאו חשבתי שזה יכול לחסוך לי את הכרטיס מסך. אני טועה? אז הנה: 554 מעבד Intel Core i3-530 Box 588 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 282 זיכרון OCZ DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value 272 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB 521 מארז כולל ספק Antec NSK 2480 Silver 380W ₪2,217 5 פריטים שמרתי עליו מאוד פשוט, ועניין שהוא מאוד עקרוני לי הוא ה-Intel, מכיוון שאני מריץ מערכת ייעודית אשר תרוץ על המעבד הזה.(לא amd) אין צורך כרגע בכרטיס טלויזיה, אולי בהמשך הוא יתווסף. מה שעוד נחמד במפרט הזה הוא שניתן לשפר אותו עם הזמן... כרטיס מסך וכו'. המערכת כרגע אמורה להריץ וידאו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתה אומרים על המפרט הזה שבניתי לי ;D Intel Core 2 Duo 2.13GHz 2MB 1066MHz E6400 Tray- ₪1,180.00 Asus P5B Deluxe - ₪1,112.00 WinFast PX7950 GT TDH 512MB - ₪1,627.00 Team Xtreem 1GB Kit DDR2 PC6400 800Mhz 4-4-4-10 890 ש"ח CoolerMaster Aurora Cold Cathode x2 blue 84 ש"ח Compucase 6920 Super Midi Tower Black&Blue No PSU 335 ש"ח ZALMAN ZM-STG1 Super Thermal Grease 39 ש"ח ₪270.00 SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM 450 ₪ Enermax Liberty 400W 410 ₪ Westren Digital WD2500KS 250GB סה"כ : 6397 ש"ח כולל כל המשלוחים זה עולה בערך 6,500 בגלל שאני מזמין את זה מכמה חנויות המחשב הזה מיועד למשחקים כבדים ו OC רצחני, אם יש לכם רעיונות ל…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים תיכננתי לקנות מחשב, כבר קניתי כרטיס מסך(GF7600GT) וזכרונות(1G 667MHZ) מהאינטרנט. התייעצתי בכם ותודה רבה על העזרה! אבל הסתבכתי קצת והקנייה נדחתה. עכשיו יש לי את התקציב הנ"ל^ (2800-3000 ש"ח) לשאר החלקים של המחשב: מעבד לוח אם מארז+ספק דיסק קשיח (אני לא צריך ציוד היקפי וכוננים) אני רוצה לקנות את המחשב בימים הקרובים, תודה רבה לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
CPU: AMD Athlon XP 2100+ T-bred Motherboard: ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard Memory: Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50D) CPU Cooling: Thermalright SLK 600 + Vantec Thermoflow 80mm Hard Disc: Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Video Card: ATI Radeon 9700(np) 128MB DDR Floppy: 1.44MB 3,5" Floppy Drive DVD-ROM: DVD-ROM Liteon 16/48 Retail Monitor: 17" CTX PR705F Flat Trinitron Monitor Keyboard / Mouse: Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT Speakers: Altec Lansing AVS300 24W 2.1 Speakers Case: Enermax CS-3181L-S Case w/Neon Lighting Power Supply: HEC (Heroichi) 300AR-T 300W Power Supply על הציוד ההיקפי (מארז, רמקולים, בצורב אין צורך) א…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-