עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב בחודש מרץ הקרוב קראתי באתר שאינטל הכריזה על דור חמישי למעבדים לפי מה שבדקתי באינטרנט הדור החדש לא תואם את התושבת האחרונה 2011-3 התכנון שלי לקנות מעבד 5820k ויחד עם זו לוח אם תואם את התושבת 2011-3, חשוב לצייין שהלוחות אם כרגע במחירים מעל 1200 שקלים לתשובת החדשה השאלה היא כזאת, האם חכם לקנות בחודשים הקרובים מחשב עם לוח אם יקר שמתאים לתושבת האחרונה ? שבעתיד הקרוב המעבדים החדשים יצאו עם תושבת קודמת ( כמו שהבנתי נכון ) בבקשה אני יודע שאי אפשר לחכות לטכנולוגיה הבאה כי בכל פעם יוצא משהו חדש יותר השאלה שלי מתמקדת לפרק הזמן הנוכחי ולגבי העניין התושבות עם הדור החדש. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. תעריכו בבקשה כמה אני יכול לקבל על זה : מסך : NAKASUMI 22INTCH רמקולים : [h=3]Creative 5.1 Inspire T6060 ארבע רמקולים וסאב בופר ..[/h]מקלדת ועכבר : מקלדת רגילה חוטית של SILVER LINE ועכבר פשוט אלחוטי . המחשב: לוח אם : Gigabyte GA-965P-DS3 מעבד: Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz זיכרון : 4 גיגה DDR2 677MHZ . כרטיס מסך :nVIDIA GeForce 7600 GT הרד דיסק : 1 TB .של WD ספק כוח : 600W דיי חדש בערך בן שנה ..לא זוכר תחברה עלה לי 300 שח . CDROM : LG

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מפרט פחות או יותר: P4 2.6 Northwood (socket 478) לוח אינטל מציק ביותר 865PE 2x256 DDR400 Hyundai הכרטיס הכי נפילה שהיה לי אי פעם - FX5600 256 וספק 300W משהו שאמור להיות גנרי של CODEGEN בקיצור המחשב בכלל לא רע חוץ מכרטיס המסך. מחשב שקשה לי להגדיר אותו ישן (קצת יותר משנה וחצי, בהתחשב שרובנו לא מחליפים מחשב ימים לבקרים כואב לי מאוד להגדיר את המחשב הזה כמשהו אחר מחדש :'() לא שיש בעיות עם הכרטיס ברוב המשחקים, אבל כשזה בא ל FEAR הוא נראה פחות או יותר כמו DOOM הראשון (מה שלא כ"כ מפריע, גם ככה אין לי תוכניות לשחק במשחק). הבעיה היא ב BF2 - יש לי אחד כזה ששוכב אצלי על השולחן עוד מהחופש הגדול סגור בלי לגעת בו. עוד לפני שהוא הגיע לי לידיים הורדתי מהאינטרנט אחד וגיליתי שהוא נראה זווע…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by gotex,

מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1064 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R ¤730 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39218 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤353 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤477 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe ¤645 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV360 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤178 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N סה"כ מחיר לכל המוצרים:3447¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il חסר לי פה מארז וספק וגם קירור למעבד אני רוצה ואני לא בטוח בכרטיס מסך אם לא כדי לי ל…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. גם בלי cd-rom`s כמה שיותר מהר הוא גימר והוא רוצה amd

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ktulu,

היי, אז אני ממש לפני סגירה על המפרט הבא במחיר 3,800 (אני עדיין רוצה לשנות למסך דל 22 שמוצע פה בהרבה מפרטים). אני לא יודע איזה חברה בזיכרון ובכרטיס קול ואיזה דגם ספציפי בהארד-דיסק, זה חשוב מאוד? מה דעתכם על המפרט והמחיר. IKONIK SOHO + Enermax 450Watt מארז + ספק-כח Gigabyte H67MA-D2H + USB 3.0 לוח אם Intel® Core i5 2500 3.3GHz מעבד 4GB DDR-3 1333 MHz זיכרון WD 500GB SATA-3 דיסק קשיח Intel HD On CPU VGA + DVI + HDMI כרטיס מסך High Definition 7.1 כרטיס קול --- --- LG DVD-RW X22 צורב DVD Realtek 1 Gigabit כרטיס רשת --- מקלדת --- עכבר אופטי Creative 2.1 SBS A320 רמקולים Samsung 23" LCD Full-HD מסך רחב --- מערכת הפעלה PCI N-Lite כרטיס רשת…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by mrwegle,

היי מה אתם חושבים על מפרט הזה? מחשב בישבל מסחקים. תקציב שלי 2700ש''ח. עולי עדיף לקחת מהבד של intel? זה מפרט מ IQPC.co.ilאם אתם נותנים מפרט אחר בבקשה מאתר זה. AMD ATHLON II X3 435 AM3 (2.9GHz) - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪514 לוח אם: GIGABYTE GA-MA770-US3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪396 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-2GBNT אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪244 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5750 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪794 מארז: RAIDMAX APEX w/o PSU מחיר: ₪164 ספק כוח: HEC 400VN - BULK אחריות: שנה. מחיר: ₪202 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪278 הרכבת מחשב: הרכבת מ…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by kobibo,

מפרט טכני : סוג מעבד: AMD Athlon XP דגם מעבד: 2600Plus לוח אם : דגם: AMD 3600Pro/PC-Chips M863G מהירות FSB: 333 MHz כ.מסך משולב: 64MB עם מאיץ גרפי 3D כרטיס קול משולב: AC97 כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת AGPx8 יציאת PCI 2 יציאת USB 2.0: 8 זיכרון 512Mb 400MHz 2X256MB DDR 400MHZ תמיכה עד 2GB דיסק קשיח 80GB 7200RPM צורב DVDRW LG X8 מארז מפואר (USBx2) מלפנים MIDI ATX P4 2-FAN 400W במידה ואני ישדרג את הזיכרון ל 1GB ואת הדיסק ל 160GB ויעביר את הכרטיס שלי 9800PRO איך לדעתכם המכונה הזאת למשחקים והמרת סרטים? עם השדרוג כל העסק יעלה כ 2300 ש"ח

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים בסגנון witcher 3, dark souls3 אולי קצת PUBG אבל הוא לא העיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מכיוון שמחפש לקנות גם מסך אז מחכה להצעות, מתכנן רזולוציה של 1980X1080 או יותר - פתוח להצעות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי אני סטודנט לעיצוב גרפי ומחפש מחשב שיאפשר לי ללמוד בנוחות, ואחר כך לעבוד בתחום. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך, אבל לא קריטי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית כיעוד עיקרי, עריכת וידיאו כיעוד משני. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לסטודנט לעיצוב גרפי - עבודה עם תכנות אדובי - photoshop, illustrator, indesign, וגם premiere pro ו-after effects. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by spartan932,

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer Xtreme Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H87-D3H LGA1150, Intel H87, DDR3 1600 1 זכרונות: G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX780 OC 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata III 1 צורבי DVD: צורב פנימי Asus DRW-24D3ST DVD±RW x24 Black Sata 1 ספקי כוח: ספק כח Antec High Current Gamer 620W Active PFC 13.5cm PSU HCG-620 (Retail) 1 מארזים: מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. שלום. אני מחפש מחשב שהדרישה היחידה היא שיוכל להתמודד עם התוכנות הנ"ל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6k רק אם קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות גרפיות כמו revit. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מחשב נייד בלבד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף.. …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם, שבוע טוב. אחי הקטן עשה הרגע בר מצווה, קיבל ערמות של צ'קים, ורוצה לעצמו מחשב חדש. מעבד - הוא לא עושה OC, אז אני מניח שכאן הבחירה היא AMD. לשיקולכם אם AMD או אינטל אם התקציב מאפשר. גוף קירור - אין הפתעות - AC FREEZER 7\64 PRO. לוח אם - לאוברקלוק קיצוני לוקחים ASUS, אבל מכיוון שלא יהיה פה אוברקלוק אני מניח שלוח של GB יהיה סבבה. זיכרונות - ההפרש במשחקים בין 2 ו-4 ג'יגה של זיכרון לא דרסטי, אז אני מניח ש-2 ג'יגה יספיקו. כרטיס מסך - אני מניח שהמינימום הוא 8800GT, כשהשמיים (9800GTX) הם הגבול. קשיח - 320\500 ג'יגה יהיה מעולה, כשקשיחים של סמסונג עדיפים עלי בגלל האמינות והשקט, אבל גם כוננים של WD וסיגייט (כשהראשונה עדיפה) יתקבלו. צורב DVD - כאן אין הפתעות, ASUS DRW-2014…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by aviv1346,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בטעם טוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בסרטים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. assassin's creed, Call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך מחשב 19 אינצ', טלוויזיה 32 אינץ'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב , מארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by BandiT,

שלום, רכשתי לא מזמן מחשב של DELL VOSTRO 3550. מותקנת עליו מערכת הפעלה WIN7 PRO 64BIT. כאשר אני סוגר את את המסך המחשב נכנס למצב SLEEP הלד של הPOWER נשאר דולק קבוע. הבעיה היא כשאני פותח את המסך נדלקת המקלדת אבל המחשב לא יוצא ממצב הSLEEP, גם אם אני לוחץ על ENTER או על כפתור ה POWER שום דבר לא קורא, ואני לא מצליח להפעיל את המחשב חזרה. רק אם אני לוחץ כמה שניות את כפתור ההפעלה אז הוא מבצע כיבוי והמחשב עולה מחדש. התקנתי UBUNTU 11.10 במקביל למערכת חלונות ושם כשאני סוגר את המסך המחשב כן נכנס למצב SLEEP (לד הPOWER מהבהב במצב הזה) ואז אם אני פותח את המסך המחשב נדלק מאותה מצב שהיה כשסגרתי את המסך. למה זה לא קורה לי במערכת חלונות? (גם אם אני עושה בחלונות START HIBERNATE זה מתנהג במצב …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום חברים, אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט לשימושים הנ"ל. מחקתי מהתבנית את הדרישות הלא רצויות. תודה רבה. . מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים משרדיים וצפייה בהרצאות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, מקלדת עכבר ורמקולים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 7. האם האם יש צורך לכלול…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by koby100,

שואל עבור חבר: מחפש מחשב נייד לחוקרת שעובדת באוניברסיטה. הדרישות: לא כבד, לא עגלה, גודל מסך 13-14, לא יקר (עדיפות ל win7). המלצות יתקבלו בברכה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by KaPuT,

יש ברשותי כרטיס GTX 590 classified של EVGA כרטיס שעדיין נחשב יחסית חזק,כמה מחיר ריאלי נכון להיום אפשר לקבל עבורו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. לוח: Gigabyte GA-8KNXP Intel 875P chipset Supports 800MHz FSB Intel® Pentium® 4 Processor with HT Technology Dual Channel DDR 400 Memory Architecture with ECC Support Intel® PRO/1000 CT Network Connection Serial ATA Interface Texas Instrument IEEE 1394 Firewire Interface AGP 8X Graphics Interface GigaRAID IDE RAID Controller High quality 6-channel AC'97 audio with S/P-DIF function 8 x USB 2.0 ports מעבד: P-4 2,6 Ghz (800MHz H-threding) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce FX 5200 Ultra זכרון: 512 DDR 400 דיסק קשיח: WD 80 GB 8mb cach

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by redead,

אני מחפש מחשב 13.3-14 אינץ' אלה הדגמים ששמתי להם אליהם אשמח לקבל המלצות - ‎Lenovo IdeaPad Z370 M5653IV - ‎Samsung 300V3A-A06IL - Asus K43E-VX452V בגדול מה ההבדלים בין כרטיס מסך ‎Intel® HD Graphics 3000 לבין (NVIDIA® GeForce® 410M, (1GB Dedicated

21. Started by מוטיכ,

שלום לכולם אני רוצה לקנות בבלאק פריידי נייד בסביבות 1000 דולר אני מחפש מחשב נייד לעבודה באוטוקד ותוכנות עתיר . אין צורך בתלת מימד. כמו"כ על המחשב להיות חזק פיזית שלא ישבר בכל נפילה קטנה. מסך גדול. אפשרות גלישת אינטרנט טובה. עם אחריות בינלאומית אשמח לקבל מפרט שאני צריך או דגם מסוים או חברה מומלצת. תודה לכל המשיבים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם בפורום המדהים הזה. אז ככה: אני DJ ויוצר מוזיקה כולל MASTERING והפקות משהו כמו 6 שנים (בעיקר פסייטראנס למי ששואל). המחשב נקנה לפני 3 שנים וזה הזמן לשדרג ולעלות ברמה. המחשב באמת אחד האמינים והיציבים ביותר שנתקלתי בהם אפילו היום כשאני רואה חברים שקונים ב8 ועדיין הוא נותן פייט לא קטן *המחשב הוא לצורכי AUDIO אבל לא מוגבל לזה, יש גם קידודי VIDEO רבים וטובים והמון שטח דיסק שמתבזבז מהר מאוד ואני צריך לבצע איחוי, מחיקות, צריבות וגיבויים לפרוייקטים כמעט כל יום. התקציב הוא 2200+/- המפרט הקיים בקצרה: Gigabyte GA965P-S3 Intel C2D E6600 2400Mhz Kingston 2048MB Dual Channel (512*4) CL5 DDR2 800MHz WD Caviar Blue 320GB 16MB SATAII 7200RPM - G - 320GB VSTI/SOFT/MUSIC/V…

23. Started by mega1234,

אוקיי אז נראה שהמפרט הנוכחי שלי מהווה צוואר בקבוק גדול מידי בשביל באמת לנצל את הכרטיס(DIRT רץ זוועה), לכן אני מחפש מפרט שישלים את הכרטיס ושיכלול: 1. לוח אם - עדיף של ASUS ועדיף עם תמיכה ב4 התקני IDE 2. מעבד - אחד מהאינטלים. 3. זיכרונות - הבנתי שהיום כבר צריך ללכת על 2G. OC לא מתוכנן, ועדיף שהמפרט יהיה מKSP או GIBORNET שאלה חנויות שקרובות אליי. תודה רבה. **הספק הוחלף לFSP350 ונאמר לי שהוא יחזיק גם CONROE.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by dominic16,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר טיפה משחקים קלים (2DOTA), מחשב לסטודנט להנדסת תוכנה * גודל המסך? 14-15 * רזולוציית המסך? לא פחות מ FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת אבל לא חובה * משקל רצוי - 2+- (אני עם רכב אז לא כזה חשוב אבל לא טנק) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו מיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא כזה משנה הגודל, SSHD או HDD + SSD אבל לא רק SSD או רק HDD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Toc,

בס"ד 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב? שיריץ את כל משחקי הספורט על רמה גבוהה - פיפא, פרו אבולשיין, ניד פור ספיד אם עדיין קיים. גם לעוד מספר שנים, בד"כ הדרישות שם נמוכות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 , שיהיה רעש רגיל כזה... אף פעם לא ייחסתי חשיבות תמיד היה יחסית שקט. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים