ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,455 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים ?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית ( דו מימדית , סרטים , או תלת מימד?) וללימודים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080 , ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) מעל 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI , V…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה...את המחשב שיש בחתימה... להוציא את ההרדיסק של ה80 ולשים הרדיסק של 6.... בלי הכרטיס קול 5.1 בלי המסך...(עם מסך מאג עגול ישן).... ב1500 שח?? (למכור..לא לקנות.!!)...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב השבוע (עד יום חמישי - מאתגר, אני יודע חח), כרגע אני עובד על מחשב נייד ואני רוצה לעבור למחשב נייח עם ביצועים טובים יותר כדי להתחיל לשחק קצת במחשב ושיהיה טוב לצרכי תכנות (VM וכו'). העניין הוא שאין לי מקלדת ועכבר ולא מסך, ואני לא רוצה לשלם יותר מדי. מצד שני אני רוצה מחשב טוב שישאיר אותי לשקט לכמה שנים הקרובות. התחבטתי בין מחשבים שהרכבתי, תחילה הרכבתי מחשב עם i5 4670 ולאחר מכן מחשב עם AMD FX-8350 אבל קצת הפחידו אותי מהאמינות של AMD. אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב שיתאים לי, תודה (: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח (לא כולל מסך, מקלדת ועכבר) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל, רצוי מן הסתם לחסוך במידת הצורך ב) במידת הצורך- עד כמ…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אתר אוקראיני שבר את האיסור על פרסום תוצאות הביצועים של מעבדי AMD החדשים עבור הניידים, כאשר בחן נייד ACER עם המעבד הנ"ל. התוצאות מחמיאוד מאוד ל - 4500 שמציג ביצועים הטובים בכ - 50 אחוזים לעומת מעבד I5 8265 של אינטל. בהתחשב בכך שגם הדור העשירי של מעבדי אינטל מציג שיפור של גג 15 אחוז יחסית לדור הקודם, יוצא שכדאי מאוד לשקול קניית נייד עם הדור החדש של מעבדי AMD. הבעיה העיקרית היא דווקא שיווקית - בארץ, נדיר למצוא ניידים עם מעבדי AMD חדשים....
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה, כבר העליתי פה פוסט דומה לפני שבועיים בערך. מחפש לקנות מחשב גיימינג נייח בתקציב של 6000 ש"ח. לאחר הביקורות החיוביות שקיבלו AMD (ממש עכשיו ירד האמברגו על 6800) אני נוטה לכיוון מחשב אדום. אשמח לעזרה. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח ומתאפשרת חריגה בהתאם לכדאיות. (עד 7000) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, RDR2 , CYBERPUNK ועוד... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי להבין אם למחשב שלי יש קיבולת למשחקים עם גרפיקות חזקות הלינק למפרט : http://www8.hp.com/il/he/products/laptops/product-detail.html?oid=5342563&jumpid=reg_r1002_ilhe_c-001_title_r0001〈=he&cc=il תודה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב עד 4000-5000 למשחקים עכשו עדיף כמה שיותר קרוב ל 4000 ושיהיה חזק כי ראיתי שיצא Intel Core 2 Duo E6850 3.00GHz 1333MHz 4MB $266 אז אני מעדיף אותו תודה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לחוות דעת לגבי מפרט למחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לסטודנטית במדעי המחשב וכן לעריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio - לימודים, photoshop - תדיר, lightroom - בינוני ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך dell u2312hm -לאילו הגדרות גרפיות מי…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שלוש אופציות ורציתי לדעת מה עדיף המחשב יהיה מיועד למגוון של צרכים... לדוגמא עבודה עם פוטושופ, עריכת סאונד וכו' את שלושתם אני יכול להביא ב3000 שקל, השאלה מה כדאי, גם מבחינת אמינות המותג (לטושיבה יש אחריות מקיפה שכוללת גניבות-יתרון) וגם מבחינת החומרה והעוצמה שלו תודה לעוזרים! אופציה ראשונה: TOSHIBA Satellite L500-1N2 מפרט: מעבד Intel® Core™2 Duo processor T6600 - clock speed : 2.20 GHz -Front Side Bus : 800 MHz - 2nd level cache : 2 MB מערכת הפעלה Genuine Windows® 7 Home Premium 64-bit (pre-installed, Toshiba-HDD recovery) and Genuine Windows® 7 Home Premium 32-bit (Toshiba-Recovery DVD) מסך 15.6 " -type : Toshiba TruBrite® HD TFT High Brightness display with 16 : 9 a…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת לפטופ חדש - מסך בגוד 13 , קד וקל כרגע יש לי ASUS VivoBook S301LA הוא היה דיי סבבה , ועדיין דיי סבבה אבל אולי הגיעה הזמן להחליף 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?סביב 6000 שקל עדיפות לקטן דק וקל 2. מה שימושי המחשב : כלי העבודה הראשי שלי, יותר אינטנרט , אופייס - בעיקר מסמכים , לראות קצת סרטונים , לאחרונה גם להריץ תוכנות יותר כבדות כמו למשל תוכנות של אוטודסק , תוכנות סטטיסטיקה ועיבוד תמונה , לא ברמה גבוה מידי משהו בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי - כונן דיסקים חיצוני 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? כנראה שלא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט וקל - לנסיעה בתיק ממקום למקום במהלך ה…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
[h=1]מחפש מחשב ללימודים, אמין, איכותי. סרטים, אופיס, גיימינג קל HP Pavilion 15-AB006NJ Lenovo Yoga 500-15 80N6002SIV "15.6 Dell Inspiron 5558 i7-5500U תודה לעוזרים [/h]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי, הגיע זמן להחליף מחשב ביתי שמשמש גם לעבודות מחקר (חישובים סטיסטיים). הנה התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי/ביתי + חישובי סטטיסטיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SPSS, Stata, HLM (עבודות מחקר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה ח…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, המחשב מיועד למשחקים כבדים, ללא OC. תקציב 8K עם חריגות. רוצה מחשב שקט אבל לא צריך להיסחף (8/10). אני צריך את דעתכם על המפרט שהרכבתי. אני קצת לא בטוח לגבי המארז והספק.. האם הם שקטים מספיק. אשמח לדעה מהמומחים לפני שאני קונה. הנה הוא: מסך: [..] DELL ULTRASHARP 24" U2410 ₪2691 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1036 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3L ₪631 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - GOLD EDITION - LV : OCZ3G1333LV4GK ₪635 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1505 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA ₪125 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ₪301 מקלדת: [..] LOGITECH MEDIA KEYBOARD 600 ₪185 עכבר…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל הערכת מחיר למחשב מבוסס Core i7 Sandy Bridge. תודה מראש. זה המפרט: לוח אם: Motherboard: Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 מעבד: CPU: Intel i7-2600K 3.4GHz זכרון: RAM: Mach Extreme DDR3 4x4GB 1600MHz ספק כוח: PSU: Enermax EPR625AWT 625W Pro82 Plus קירור: Cooling: Noctua NH-U12P SE2 מארז: Case: NZXT H2 Black כרטיס מסך: GPU: Gainward GTX670 2gb כונן SSD: Mach Xtreme MX DS Turbo 120gb דיסק קשיח: HDD: Seagate 1tb צורב: Optical Drive: LG DVD-RW כרטיס הרחבה USB 3.0 2 ports PCI Express מערכת הפעלה: OS: Windows 10 Professional x64 מאוקטבת עם רשיון חוקי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז איך יש דרך לראות מה שם הליבה שלו? אני רוצה לקנות athlon 64 3200 חדש.. ויש 2 ליבות.. הישנה יותר שנקראת winchester או החדשה שנקראת venice... האם יש דרך לדעת את שם הליבה רק מהתבוננות על הקופסא? כי אני לא רוצה לקנות מעבד חדש ואז בבית להפעיל cpu-z ולגלות שזאת הליבה הישנה בכלל ועוד שאלה אחרונה.. מה לגבי סטפינג? האם יש אפשרות לדעת מתי ייצרו את המעבד הזה? שוב, רק אם אני בחנות. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כ 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך כמה שאפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח אך שוב, עדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי, משחקי מחשב, אופיס, אינטרנט וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר מיוחד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בעיקר סטארקראפט ו shooter מזדמן פה ושם, אני לא גיימר רציני(לצערי הרב). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יחובר למסך 24 אינצ', 1920…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסרטים והורדתם, גלישה באינטרנט ושימושים סטודניטאלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שליטה מרחוק במחשב האוניברסיטה העברית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך להודות שמחשב שלי לא צעיר כמו פעם,הזמן עושה את שלו... קיצרררר :0 עד 2000 אני רוצה לשדרג תמחשב שלי בכוון של משחקים זה המחשב שלי: E4500 בלי אובר קלוקינג 2GB RAM 1950X PRO 512MB (שאני מעדיף להחליף בגלל שהוא מתחמם,החלפתי לו קירור אבל המאוורר לא מסתובב עוד והחלקים של הקירור פסיבי נופלים והוא נכבה במשחקים). GA-P31-DS3L
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים !!! זה מפרט שבניתי בKSP שייתחבר למסך 42" FULLHD של שארפ לטובת סרטי HD + אודיו HD וניגון סרטי BLUE RAY (קיים נגן חיצוני אצלי) המארז לא כל כך חשוב כי הוא יהיה מוסתר בתוך ארון כך שאף אחד לא יראה אותו... לכן לקחתי כזה פשוט. לא מתוכנן OC ומבחינת משחקים, לא ישחקו בו משחקים כבדים למרות שיש במפרט כרטיס חזק יחסית. מה אתם אומרים יש מקום לשינוי? לבחור חנות אחרת? ספק אחר? מה שאתם חושבים... הרושם שלי הוא שKSP היא החנות הכי זולה... אם אני לא טועה... בכל אופן אשמח לקבל את דעתכם בנושא ! תודה מראש לכל העונים !!! המפרט: מעבדי אינטל Core 2 Duo E7300, 1066Mhz, s775, 3MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 80…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר קיבל את ההצעה הבאה: Intel Quad Q83002.5Ghz 4MB Box Intel Corner Field DG41CN L1G +1333Mhz DDR II 2GB 800Mhz Kingston 500GB 16M SATA II 7200 Hitachi ATI Sapphire HD4350 512M HDMI/DVI/VGA DVDRW LG X22 SATA Case SPL M103 Micro 500Watt + 12cm PS Fan סה"כ - 2,350 ש"ח (לא כולל מע"מ) = כ-2,700 ש"ח. אני די בטוח אפשר להרכיב מפרט משתלם יותר, במעבדי הדור הבא (לדוגמה i3 שכולל כבר כרטיס מסך, אבל מצד שני הוא לא מרובע ליבות, אז מי עדיף?) אין חשיבות גדולה לשקט ו/או טמפרטורה נמוכה באופן יוצא דופן. אשמח לדעתכם ולהצעת מפרט משתלם יותר (חייב להיות מבוסס INTEL). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי דבר ראשון תודה לכל העוזרים. בהמשך לשרשור פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=485863.0 לאחר שלקחתי כמה עצות משם ןמחברים הרכבתי את המפרט הבא: חשוב לציין: 1.לא מתוכנן OC 2.אני רוצה מעבד רק אינטל (אני יודע טיפשי AMD יש דגמים יותר טובים אבל שריטה שלי אז תודה ) 3.אפשרות לחריגה של עוד 100-200 4.אבקש להוסיף הסבר אם אתם משנים חלק שאלה: אם אפשר לחסןך במשהו יהיה נחמד. גם כן אני אוהב לשחק במשחקי רשת ותוך כדי לעשות עוד דברים נוספים האם כדאי לי להשקיע בעוד זכרון ? Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Box, יחידות 1 ₪982 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2016 Gigabyte GA-P55-UD3L H55 CHIPSET Rev 2.0, יחידות 1 ₪500 http://www.rsm.co.il/product.aspx?prod…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב של חבר dell xps 14 עם כרטיס מובנה m630 המשחק bf3 רץ בקושי על 20 פריימים. אחרי הרבה זמן של חיפושים וניסויים הבנתי שאני צריך לצפות לפחות ל40 בהגדרות נמוכות. ניסיתי הכל הורדתי רזולוציה, הגדרות הכל, אני כבר רואה ראשים מרובעים לשחקנים מרוב שהורדתי רזולוציה ועדין אין שום שיפור. לעומת זאת אותן הגדרות במחשב של חבר אחר, עם i3 עם כרטיס מסך מובנה המשחק רץ חלק על 40. המחשב עם מעבד i7 - 3517U 8 GB זיכרון ווינדוס 8.1 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש את המפרט הבא: http://ksp.co.il/?uin=15930#complist ואני רוצה לשדרג את המארז (ואיתו את ספק הכוח כמובן, אשמח שיגיעו יחד), ואת המאוור למעבד כך שיהיו שקטים. ודאי שאשמח לשדרוג הזול ביותר. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לבנות מחשב משרדי בכמה שפחות כסף, על כל הרכיבים אני יחסית סגור, הבעיה היא למצוא מארז קטן יפה וטוב שיכיל את כל העסק. אני מנסה להתחמק מbarebones כי אין להם אפשרויות הרחבה נורמליות (וחוץ מזה, לא מיבאים בינתיים את הדגם SN45G ה nforce2 ultra400 של SHUTTLE - שהוא היחיד שאולי הייתי מתפשר עליו). זה המפרט שבניתי - CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.89 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 495.89 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 2700 Value Memory [ ¤ 268.43 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 408.87 ] 1 Video Cards …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-