עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by GiZmo,

כבר שנים שאני לא מעודכן, אני הולך לקנות מחשב חדש, לא High End אבל גם שיסחוב משחקים בצורה יפה...נו, וכל הדברים הרגילים. לאחר התלבטות החלטתי ללכת על תצורה של מארז סופר קומפקטי מטעמי שקט וניידות. לא מתכנן OC...לפחות לא במארז הנוכחי. לאחר קריאת מאמרים ועיון בפורום העלתי את המפרט הבא: AMD Phenom X4 9850 2.5GHZ Quad Core BLACK EDITION, ¤980 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3022 ZALMAN CNPS8700 LED, ¤260 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=921 GIGABYTE GA-MA78GM-S2H AMD 780G AM2, ¤445 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2845 G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 , ¤480 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?p…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. ב"ה מבקש עזרה בהרכבת מפרט מחשב, לעבודה עם גרפיקה כבדה בתנאי לחץ של עבודה. כמובן אני רוצה מפרט שיתן מענה לעבודה בלחץ עם כמה תוכנות כבידות במקביל של Adobe CS5. אני מעוניין להשקיע למשך זמן לא קצר. יש ברשותי מסך 24 אינטש באיכות מקסימלית של 1920x1080 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001421 אני נותן תקציב של דולרים, כי אני מעוניין לחסוך בעלויות. אם לדעתכם הבדלי המחירים לארץ לא גדולים, אשמח לדעת. אין צורך בציוד היקפי. אני מעוניין לדעת מה לבחור מלוחות אם, אני מעדיף שתהיה תמיכה בתקנים: USB3, HDMI, E-SATA. http://www.newegg.com/Store/SubCategory.aspx?SubCategory=280&name=Intel-Motherboards&Order=PRICED מעבד, אני מעוניין במעבד חזק שיתן תפוקת עבוד…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. נוכחי: e6300 1.86ghz @ 3200 Asus p5b-deluxe 1gb - G.skill PK radeon x1950xt Hec-500w WD 120gb case: ammo553 בעקרון אני מתכנן להשאיר רק את הלוח והמארז.. והכיוון לשדרג ל: intel q9550 הלוח אם נשאר p5b-deluxe 4gb DDR2 2x2 - Gskill PQ ATI Radeon 5770 x2 בקרוס פייר .. ה 5850 כמעט זהה בחיר של שני של שניהם הבדל של איזה 15דולר Westren Digital 1TB black caivar 7200rpm 32mb sata 3.0Gb/s 3.5 P/S : CORSAIR CMPSU-750TX 750W ATX12V / EPS12V SLI Ready CrossFire Ready 80 PLUS השאלה שלי אם הכל יחזיק על הלוח אם ולא יעשה בעיות כל שהם עם החיבורים או לא יודע מה.. תודה חבר'ה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. * התקציב: רצוי 3K, כמובן שעדיף למטה אך אם הדבר הכרחי ו\או חשוב אז אפשר טיפה למעלה (עד 3.5K). * מטרות המחשב: כל מה שהתואר דורש: מעבודות משרדיות עד תיכנות והרצת VMware (מערכת הפעלה מפוצלת). לא צריך למשחקים\סרטים\שמיעת מוזיקה, נטו ללימודים. * דרישות המסך? רצוי לא מסך גדול ואחד שלא מעייף את העיניים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רק שלא יהיה איזה מקלדת מזעזעת בקטע חריג. אשתמש בעכבר אלחוטי * משקל רצוי? כמה שיותר קל. יהיה איתי הרבה על הגב ולרוב אין לי רכב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, רצוי כמה שיותר ארוך אך יותר חשוב לי המאפיינים האחרים. כמובן שאני לא רוצה שהזמן סוללה יהיה קצר מידי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה לי כלכך בין טרה לחצי * האם בתקציב צריך להיכנס ר…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני צריך מפרט הכי טוב שאפשר בתקציב שלי לא צריך ציוד היקפי בכלל רק את המחשב עצמו שיהיה מבוסס על אינטל עם 160 ג'יגה לא צריך יותר השימושים העיקריים הם משחקים ואינטרנט *לא מתוכנן OC מסך 19 אינץ' תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - מזדמן, עריכה גרפית - מזדמן, תכנות - פרנסה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום וברכה, במידה ואני רוכש מחשב נייד חדש עם מערכת הפעלה Windows 8.1 - ניתן לשנמך אותה חזרה ל Windows 8 או שלא ? (-מכיוון שווינדוס 8 מעולם לא היה מותקן עליה) ועוד דבר, האם דרייברים שמתאימים ל 8.1 יתאימו באופן מלא גם ל 8 ? (-במידה ואיאלץ לפרמט אותו)?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. https://pcpartpicker.com/list/jRRGq4

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by David Krasnostavsky,

שלום יש לי קצת בלבול בין כול המעבדים של אינטל וamd אני מחפש מחשב חזק יחסית בתקציב של 2000 עד 2500 שח ללא שום תוספות של ווינדואוס וכדומה. המחשב יהיה לשימושים של משחקים כבדים יחסית כגון bf4 ו-cod! חשוב לציין שיריץ משחקים כאלו באיכות טובה יחסית ולא מקסימלי. פרט לכך השימושים יהיו של אינטרנט סרטים וכו', לא מעבר לכך. ראיתי מחשב עם מעבד של amd a10 6800k ב 2000 ש''ח רציתי לדעת אם הוא מספיק בשבילי כמובן שצריך להוסיף כרטיס מסך חיצוני אבל איזה אני לא יודע כול כך. תודה לעוזרים.

10. שלום, התקציב שלי עד 1000 ש"ח. אני צריך יציאת HDMI ומסך מ-13 אינטש ומעלה. ראיתי כל מיני דגמים בזאפ במחיר הזה, איזה דגם הכי מומלץ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 דולר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרצת סימולציות בMatlab ותכנות בR, צפייה בסרטים ושימושים לעבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout4, Witchter3, Starcraft 2, Warhammer totalwar -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתלבט לגבי 4K לבין FHD. -לאילו הגדרו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by AMIT1024,

הציעו לי לקנות היום נייד ישן של COMPAQ.עם מעבד PENTIUM III.אני מבין היטב במחשבים...אבל אינני יודע מה ערכו של הכלי בשוק.אוכל רק לומר שמצבו חדש לחלוטין!!!....ללא שריטה אחת עליו!!! והוא תקין לחלוטין...שאלתי היא האם הוא שווה 500 שקל???? כמובן שאין לו BT WIFI או כל התקן חדש אחר....אבל כסתם מציאה הוא שווה את הכסף?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by alon06100,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta4 sims3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. ה…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Simtrax,

שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי . מה התקציב המקסימאלי? 1750 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 250 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי, משחקי רשת(League of legends) אחר כך חיבור לטלווזיה LED שתרכש בהמשך וצפייה בתוכן HD . אחרי זה המשחקים הרגילים מקסימום גריפקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שתיהיה אופציה לכל המשחקים החדשים שיוצאים גריפקה מקסימלית -מהי הרזולוציה הטבעית (…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by khazo,

אני מחפש מחשב בסביבות ה4000 שח. אני יותר משחק באינדי, אבל הרבה פעמים אני מוצא צורך בביצועים כבדים יותר ( Elden ring , Mortal shell, emulators,modded games ) מצאתי בפלונטר את המפרט הבא : https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Basic-550-5500-WIFI-RTX3060Ti-1N AMD Ryzen5 5500 - B550M WIFI Motherboard 16GB (2x8GB) 3600Mhz DDR4 NVIDIA RTX3060Ti 8GB 1TB M.2 NVMe SSD ZALMAN N4 Case 3x120, 3x140mm RGB FANS with control button 650W 80Plus Bronze Power Supply AMD Original cooler שמתי לב שהבדל המחירים/ביצועים של המעבדים הוא בהרבה פחות משתלם מול כרטיסי מסך, ולכן הסקתי שעדיף להשקיע יותר בכרטיס מאשר לחפש 5600…

16. אני רוצה לרכוש מחשב לגיימינג וקצת כתיבת קוד תקציב עד 4800 ש"ח קיבלתי את ההצעה המצורפת ואשמח לשמוע את דעתכם https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=217722

17. Started by rubiliani,

היי חברים, אני זקוק לחוות דעתכם על המחשב הזה.. המפרט שלו מצויין ומחיר זול מאוד.. מה הקאץ'?!? אני מאוד רוצה לקנות אותו אבל אני מפחד שבסוף אני יוציא 5000 שקל על גרוטאה.. אשמח לדעתכם.. תודה רבה תותחים!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. כמה עלות המוצרים לבד וביחד אשמח אם תוכלו לעזור לי בכמה אוכל למכור אותם/ אותו... תודה Intel Core i7 920 Gigabayte X58 UD3R G.Skill 3x2GB (2133Mhz) ATI Redeon HD 5870 עדין יש עם את הניילון Cooler Master HAF ספק כוח 650w הכל כחדש באמת ושמור מאוד

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Bootvi,

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה אני רוצה לקנות מחשב חדש, יש לי כבר מסך חדש 22" עם רזולוציה של 1680x1050. אינני מבין גדול ב-OC, ואינני רוצה להיכנס לתוך התחום הזה, לכן המחשב שאני רוצה צריך להיות חזק כפי שהוא. כמו כן אשמח למארז שקט יחסית (אבל לא שקט "במיוחד"). התקציב הוא עד 6K. המפרט שבניתי הוא להלן: כרטיס מסך : EVGA PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 CORE 216 55nm 896MB DDR3 : 896-P3-1255-AR - RETAIL ¤ 1523 מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤ 1680 לוח אם : ASUS P5Q PRO ¤ 798 זיכרון : OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL 5-5-5-18 - REAPER HPC : OCZ2RPR10664GK ¤ 584 דיסק קשיח : WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤ 315 ספק כוח : ENER…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. shalom ani ahshav be U.S.A vekol hainyan aim liknot bnewegg kvar lo tov biglal kol hketa shel hhahrayot hhorim doagim =\ az hem rochim lkinot li at ze b-pandas tagido li aih hmifrat hze lmishakim hazakim aval mmas hazakim kmo far cry condition zero vekol hmishakim hhadashim.. az hine hmifrat tagido ma dathem 1 AMD ATHLON 64 3200+ OEM 1,757 ש"ח 1 Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 170 ש"ח 1 EPoX EP-8HDA3+ VIA K8T800 754-pin 709 ש"ח 1 OCZ 1GB (512X 2) EL DDR PC3200 400mhzPlatinum Edition 1,790 ש"ח 1 Samsung 120GB 7200 RPM SATA 150 645 ש"ח 1 MSI 9800 PRO 128MB 1,390 ש"ח 1 LITE-ON DVD 16*48 Retail Black 223 ש"ח 1 MITSUMI 3.…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. זה הרעיון : מפרט ב- 7800 שקל. שיכלול מסך 19' LG לא שטוח רגיל. יש צורך בכרטיס רשת ( יש לי lan בבית) שיהיה amd ואני צריך הכל חוץ מצורב ועכבר. כמובן שאין צורך במערכת הפעלה...את זה אני יתקין לבד אחרי הקנייה. שיהיה רמקולים איכותיים זה מאוד חשוב לי איכות הסאונד. המחשב צריך להיות למשחקים כבדים ביותר הכי חדשים שקיימים. תודה רבה וענקית לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by symbol,

שלום לכולם אחלה פורום. לפני שנה וחצי בביקור בהולנד רכשתי נייד של IBM LENOVO הכל טוב ויפה עד לפני שבוע השאלתי אותו לחבר ליומיים ומאז אני אוכל את עצמי הוא כנרה משעמום או חתתנות שיחק במחשב ושינה לי את סיסמת ה BIOS עכשיו נינעל לי המחשב עם סיסמת SVP סיסמת ביוס. בשרות IBM בארץ ניפנפו אותי בתענה שלא רכשתי בארץ ואין אחריות כבר. ההצעה היחידה שלהם היתה לדחוף לי לוח אם חדש חחחחח. ניסיתי לפי כמה עצות לפתוח את המחשב להוציא את הסוללה הקטנה ו... אומנם אומנם היתאפסה לי הסיסמה לביוס ( זאת אומרת אין סיסמה) אבל אני תקוע עם ציור של סוללה ומקום ל סיסמה ואם אני לוחץF1 אז יש ציור של HD ו מקום לסיסמה. הסיסמה המקורית שלי לא מתאימה אני אובד עצות. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. חברים יקרים. מכר שלי מעוניין למכור מחשב עם המפרט הבא: Intel core i5 4440 haswell socket 1150 ‏‏‎8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) hyperx kingston Gigabyte . B85M-D3H 1024MB ATI AMD Radeon R7 200 Series (Sapphire 931GB Western Digital WDC WD10EZEX Windows 10 Education 64-bit מסך BENQ 23" דגם לא ידוע. ספק כח לא מוכר. המחשב בשימוש כ5 שנים. מה המחיר ששווה לקנות אותו?

24. Started by Becks,

אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה3000 שקלים... אני חייל בשירות קרבי ואני צריך מחשב נייד שיעביר לי את הזמן במוצב... השימוש הוא לצרכים של משחקים קלים(מנג'ר וכדומה), אינטרנט, סרטים, מוזיקה ותוכנות משרדיות(פוטושופ ואופיס).. אני לא כל כך מבין במחשבים ניידים..לכן אני צריך את עזרתכם.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. זה המפרט שבניתי: אני בעיקר מתלבט בנוגע לכרטיס מסך, ואולי בנוגע לספק. אתה מוזמנים להעיר על כל דבר, ואני מבקש להשתמש בחריגה אך ורק אם זה באמת מוסיף משהו חשוב. במקרה שלי, השתמשתי בחריגה כי בשביל ממש קצת כסף עדיף 320GB. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים