ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
היי אני רוצה לקנות מחשב אולטרה נייד שיעביר לי את הזמן בצבא.. איזה מחשב מבין הבאים הכי כדאי לקנות ולמה? LG X110 HP Mini-Note 2133 FU353EA Toshiba NB100 Compaq Mini 700EI Asus Eee 1000H תודה לכל מי שיעזור, לירן.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי SAMSUNG Q330 שמגיע כברירת מחדל ללא מקלדת מוארת. האם יש מוכרים מקלדות מוארות לנידיים? אני מחפש בנרות ולא מוצא.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. יש לי את המחשב די הרבה זמן וחשבתי אולי לשדרג אותו קצת במידה וזה אפשרי וכדאי. צריך את עזרתכם מעבד Intel Core 2 Duo E7400 @ 2800MHz לוח אם . Gigabyte EP45C-DS3 זיכרון . 4096MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM ) כרטיס מסך . NVIDIA GeForce GTX 260 דיסק קשיח . Hitachi HDP725050GLA360 ATA Device (500GB) כונן . :Toshiba-Samsung CDDVDW SH-S223F אשמח לכל תגובה ודעתכם האישית .. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי תקציב של 3400 ש"ח. לא ניתן לחרוג ממנו. מבקש להרכיב מחשב לעריכת וידאו, עובד עם פרימייר פרו cs4 בתקווה לעבוד בעתיד עם 5. יש לי כבר כרטיס מסך :MSI N250GTS TwinFrozr 1G OC GeForce GTS 250 1GB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready . בנוסף אין לי צורך במסך ובציוד היקפי. חשוב לי שיהיה intel ולא AMD. מבקש עזרתכם בהרכבת מפרט. תודה רבה,
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש netbook בעיקר לגלישה אולי סרטים (לא חייב HD) בתקציב של עד 1600 ש"ח תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל גולשי הפורום, אלו הן הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני מניח שבלתי אפשרי לחסוך. אם אפשר אז כמובן שאעדיף :-* ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 450 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עבודה משרדית וסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר המשחקים החדשים - Assassin's Creed, COD, Battlefield. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מניח ש…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לאחרונה מחשב נייד לעבודה. המחשב הנייח שלי מת (הלך הלוח M). מדובר ב- Dual Core עם 4GB RAM כונן קשיח מכני של 500 GB (חברת Acer). מחפש לבנות מחשב נייח בכמה שיותר זול שישמש בעיקר למשחקים (אני לא בחור ששם הכל על Ultra, אבל המטרה שיריץ GTA V בהגדרות שיאפשרו ליהנות מהמשחק וגם משחקים דומים לשים הקרובות במידה וניתן). 1. תקציב: 2,000 ש"ח א) אנסה לחסוך כמה שיותר. חלקים יד שנייה אפשריים. ב) חריגה - 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב: משחקים חדשים כמו GTA V, אבל אין צורך להפעיל על ULTRA. הגדרות גבוהות-בינוניות יתקבלו בברכה. א) רזולוצייה: Full HD במסך 23'. 3. ציוד היקפי: אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: לפי ההקדמה שנתתי, אני בטוח שתוכלו לענות על כך…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הגיעו לי החלקים ואני מחפש המלצה לספק כח, i5 6500 gigabyte ga-z170-hd3p samsung 850 evo Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 אני רוצה ספק שיהיה מספיק חזק אם אוסף כרטיס מסך בעתיד, לפי מה בוחרים ספק?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כרגע יש לי מפרט ב פחות משלוש אלף שנראה לי מספק.. אבל אם יש טענות רבות נגד אפשר לחרוג בעוד כמה מאות והכי קיצוני 4אלף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש פשוט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch pubg -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 10…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, נעזרתי רבות בפורום הזה ותודה לכל העוזרים! אבל קניתי לפני שנתיים מחשב מ PLONTER ב5430 ש"ח ונכוותי קשות( מספר הזמנה - 14234855492255372) רכיבי הUSB (אלו שעובדים) מתנתקים לפרקים (לגיימר זה סיוט!!!) המחשב קופא כל כמה ימים!! אני לא יכול להשאיר את המחשב דלוק ולדעת שבבוקר הוא עדיין יעבוד בקיצור סיוט. הלכתי כמה פעמים לתיקונים (שבוע אחרי הקנייה, חודש אחרי הקנייה שוב ועוד) אבל העובד שם (ויטלי) אומר שבגלל שזה קורה רנדומלית והוא לא מזהה את הבעייה אז הוא לא יכול לעשות כלום. לא הבנתי איך זה אמור לעניין אותי, קניתי מחשב בכמעט 5.5K אני רוצה שהוא יעבוד! בקיצור במקום להנות ממחשב חדש ואיכותי, אני צריך לקנות שוב מחשב חדש. מצ"ב המפרט…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים קלים לרוב, אבל גם כבדים לעתיד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע בנתיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים,יש לי אפשרות לקנות את המחשב HP 450 ProBook i5-4210U J4S16EA ב2700 ש"ח, ראיתי שהמחיר הנמוך ביותר בזאפ הוא 3300, אשמח לחוות דעת מכל אחד ואחד מכם ושאלה נוספת לגבי הכרטיס מסך - intel hd 4000 יכול להריץ משחקים? תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה, מה שלומכם? חבר יקר ביקש את עצתי ברכישת מחשב חדש. המחשב הוא שאיפה רבת זמן שלו וכעת יש לו את הכסף לרכושו. התקציב, כאמור, עד 6.5 אלף שקל. אין צורך במארז, ללא ציוד הקפי. המטרה: משחקים. הקניה תתבצע בKSP. הנה המפרט שבניתי: מעבדי אינטל Price Units Total Core i7 920, s1366, 8MB Box 1450 1 1450 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS Price Units Total P6T s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E 1240 1 1240 זכרונות DDR III 1600Mhz Price Units Total 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel 720 1 720 כרטיסי מסך Sapphire Price Units Total HD 4850 Vapor-X 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E 695 2 1390 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 1TB 7200RPM,…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hello everybody, I need a new laptop and I hope you can offer some advice. The main requirement is that Im running mathematical applications that need lots of CPU+RAM power, but not too much demanding on graphics, although good graphics capabilities would be nice. This is the main thing. I also need the laptop to be portable, but I dont want a small screen so I want a screen of 12-14 inches, but lightweight. This is important I need the laptop to have a good battery time at least 4 hours while working hard. I want the keyboard to be good and a good touchpad. I dont care about design/looks, and I can afford an expensive laptop, although it would be nice to save a l…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך מחשב ללימודי עיצוב גרפי ב2000 ש"ח לאחותי. לא צריך צורב מקלדת ועכבר וגם יכול להיות שאת ההארדיסק נקנה בנפרד. המסך שיש לה הוא DELL 2209WA, אז היא דיי מסודרת מבחינת מסך.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1650X1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? BAD COMPANY 2 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה ככל האפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך צורב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במד…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כחודשיים קניתי מחשב נייד לא רע, מעבד Core2Duo 1.73 2 עם 2GB RAM ואפשרות עד ל4, 250GB דיסק קשיח. אבל הוא עם כרטיס גרפי On-Board... סך הכל ברמה העקרונית אין דבר שמונע ממנו להריץ משחקים טובים כמו PORTAL, CNC3 וכדומה, והם אפילו רצים, רק שמקרטעים בגלל הכרטיס הגרפי המשובח של Intel. אז חשבתי, מה אם אני אקנה כרטיס גרפי חיצוני? אפילו אם אני אקנה אחד בינוני אני יכול להגיע למצב שאני מריץ אפילו משחקים חדשים ומפוצצים על המחשב(בערך כמו שאני מריץ פורטל עכשיו, אבל עדיין). אבל הבעיה היא שאני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל, חיפוש קצר באינטרנט לא העלה פרי, כי אני אפילו לא יודע איזה חברות עושות דברים כאלו. יש מישהו שיכול לתת לי קצת יותר מידע על העניין? זה בכלל ראלי(וגם אם לא, אני עדיין …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות את המפרט הבא: מעבד: E8400 TRAY מחיר: ¤743.00 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מחיר: ¤457.00 כרטיס מסך: Palit nVIDIA GeForce GTX 260 896MB PCIe מחיר: ¤1,299.00 זכרון: 4Gb A-DATA Vitesta 800 KIT מחיר: ¤295.00 דיסק קשיח: Seagate ST3500320AS מחיר: ¤295.00 ספק כח: Thermaltake THOUGHPOWER 600W מחיר: ¤470.00 מארז: Thermaltake M9D BLACK מחיר: ¤350.00 קירור למעבד: אל תתיחסו למחירים אלו מחירי דילר .. עכשיו אני רק מתלבט בין כמה דברים.. לגבי הספק האם הוא מספיק או שכדאי לקחת אחד אחר? לגבי המעבד שווה להשקיע 150 שקל בישביל Q6600? מארז.. האם כדאי לקחת במקום Antec 300 (אותו מחיר פחות או יותר) וקירור למעבד..יש בחנות מבחר עצום אז אני פשוט ארשום איזו חבר…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב: המחשב אמור להריץ תוכנות כגון MATLAB , OrCAD ,MULTISIM, MAX+plus 2 ותיכנות ב C++, ישומי אופיס וצפייה בסרטים. מצד אחד הייתי מעדיף מחשב שיוכל להריץ גם מישחקים מידי פעם , אבל אני מבין שזה יפגע גם בביצועי הסוללה וגם במישקל ולכן אני עדיין לא סגור על עניין זה. גודל המסך: אני מיטלבת בין 15.4 לבין 14.1 עם העדפה ל 14.1. משקל רצוי: עד 2.5 קילו האם נדרש זמן סוללה ארוך?: כן האם יש צורך ביציאות מיוחדות?: לא נירא לי... בלוטות?: לא יזיק גודל מינימלי של כונן קשיח?: 160GB צורב DVD? כן האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש , כל עוד האיכות בנייה של המחשב טובה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום! . מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ואינטרנט בצורה חלקה ומהירה., תכני HD,משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.SIMS 3 PES 2013 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב מיועד לעבוד בהגדרות רזולוצייה גבוהות 3. הא…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לבנות מפרט סביב i7-4790K והשאלה היא איזה לוח Z87 לקחת והאם יש אחד כזה עם יותר מ4 סלוטים של זיכרון? חוץ מזה עדיף שיהיה כמות נורמלית של סטה ושל יו אס בי 3 תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי לפני 3 שבועות מחשב Asus Zenbook UX301LA. כבר בתחילת השימוש שמתי לב, שלאחר כמה דקות מפתיחת המחשב (או לפעמים מיד עם פתיחת המחשב) הוא מתחיל להרעיש והוא לא מפסיק עם הרעש. בנוסף שמתי לב לתופעה מוזרה, המחשב כביכול מנצל 100% מהמעבד שלו בלי סיבה כיכול, להלן תמונות: http://oi61.tinypic.com/s2br49.jpg http://oi60.tinypic.com/219854x.jpg האם זה בעיה אמיתית? איך מסדרים אותה אם כן והאם זה קשור לרעש שיוצא מהמחשב רוב הזמן? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! בעוד חודש קרוב משפחה שלי שגר בארץ טס לבקר את אח שלו שגר בארה"ב. אשמח לקבל המלצות על חנויות שדרכן אני יכול להזמין לפטופ שיישלח (הבנתי שיש חנויות שעושות משלוחים חינם בתוך ארהב?) לבית של בן דוד שלי שגר בארה"ב. מה עושים בנושא האחריות? בנוסף אשמח לקבל המלצה ללפטופ בתקציב של עד 3000. המחשב מיועד ללימודים והדרישות העיקריות שלי הן משקל קל עד כמה שניתן, סוללה חזקה,מסך 15"וכונן ssd.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
I5 3470 8GB RAM לוח אם של GIGABYTE, לא יודע דגם במדויק. HD7950 SAPPHIRE SEAGATE 1TB ספק כוח SEASONIC S12II 520W מארז של TMS (הישן) נקנה בתחילת 2013
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח מאד לשמוע מניסיונכם ולקבל את ההממלצות שלכם למחשב הבא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 - נא ראו דגש בסעיף 11 למטה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל רק אם הפגיעה בביצועים תהיה שולית ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן - ראו מה כתבתי בסעיף 11 למטה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית של תמונות רבות וכבדות, משחקים קצת (למרות שאני לא גיימר, תמיד נחמד להריץ cod חדש ומשחקים שונים מדי פעם - ולא להתבאס מאיך שהם רצים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - פוטושופ, לייטרום - תדיר מאד. סימולטור טיסה עם תוספות. אני עוב…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-