עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני צריך המלצה למפר מחשב שעונה לפרטים שבכותרת, ביינתים זה מה שמצאתי: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9253392&d_link=Main_%F7%E1%E5%F6%FA%E9%E5%FA מה דעתכם עליו? (כמובן בתווך המחירים) תודה מראש לעוזרים. עריכה- אם יש לכם הצעה מחנות אחרת, אשמח לקבל הצעה מחנות שממוקמת בירושלים (כמו KSP)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 1500 ש"ח, אני מתכנן לנסוע לארה"ב אז אפשר לקנות בארה"ב 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כרום, שיחות וידאו, מלל בוורד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יהיה נחמד, אוורור טוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין צורך במקלדת נומרית 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by redead,

אני מחפש מחשב 13.3-14 אינץ' אלה הדגמים ששמתי להם אליהם אשמח לקבל המלצות - ‎Lenovo IdeaPad Z370 M5653IV - ‎Samsung 300V3A-A06IL - Asus K43E-VX452V בגדול מה ההבדלים בין כרטיס מסך ‎Intel® HD Graphics 3000 לבין (NVIDIA® GeForce® 410M, (1GB Dedicated

4. היי בעקבות חוות דעת שונות על קניית והתאמת מחשבים לעסק מחפשת יועץ מחשבים לעסק גרפי מתפתח שיגיע ויביא את חוות דעתו אודות רכישת מחשבים לחברה יעוץ מקצועי בהתאמה לנושא הגרפי יש בקהל המלצות? רעות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח תמיד טוב לחסוך 2. מחשב עריכה בתוכנת פרמייר, פורמט DV וHD של עריכת חתונות (אפקטים מרובים רינדורים רבים) 3. ללא ציוד היקפי 4. - 6. שקט נחמד - 7 7. לא 8. הרכבת מחשב בחנות 9. עדיף צפון לא מחייב 10. FW, RAID אם נראה לכם שיש צורך 11. בתקווה שיחזיק ללא שדרוג כמה שנים 12. לא תודה מראש, תום גביש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ItachiSan,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? 12-14 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 6-8 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI. * בלוטוס? כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. שלום, אני מחפש נטבוק ללימודים בתקציב של עד 3K. חשוב לי שיהיה לו זמן סוללה ארוך, שיהיה קל, ושיהיה נוח להשתמש בו לאורך זמן (4-5 שעות של כתיבה נגיד). בינתיים מצאתי את ה- Asus Eee PC 1201N NetBook http://www.netbookreviews.net/asus/eee-pc-1201n/ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747060 אפשר להריץ עליו סרטי HD? האם הוא יריץ חלק …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ophir555,

האם ניתן לצרף מדריך להרכבת המחשב שיכלול תמונות והסברים תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מבקש המלצה לקניית מחשב נייד לצורכי שימוש באינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים ובעיקר עבודה עם תוכנות גרפיות (revit, photoshop, autocad). התוכנות בחלקן תלת מימדיות וישמשו אותי במסגרת לימודי אדריכלות ועיצוב פנים שאני מתחיל בקרוב. גודל מסך: לפחות 15 אינץ' משקל רצוי: כמה שפחות בהתאם לתקציב. זמן סוללה: ארוך ככל האפשר בהתאם לתקציב. דיסק קשיח: 500 ג'יגה. צורב DVD: כן. לא נדרשת אחריות בינלאומית. אין עדיפות לחברה כלשהי. ישנה חשיבות גדולה לכרטיס מסך בהתחשב בתוכנות שאצטרך להפעיל. אני לא מכיר הרבה חברות ודגמים ולכן אני פונה לעזרתכם. הייתי רוצה לדעת שאני קונה מחשב שישמש אותי לפחות לחמש השנים הבאות. תודה רבה מראש לכל המגיבים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by feffer,

היי, אני מחפש המלצה למחשב נייד עבור ילד שכרגע בכיתה ו', המחשב ישמש אותו ללימודים במקום מחברות. אז אני מחפש משהו יחסית פשוט שלא יהיה חזק מידי כדי להריץ כל מיני משחקים ודברים שהוא לא צריך להשתמש בהם. מצד שני אני מבין שצריך להשקיע במשהו לא כזה פשוט שגם יהיה רלוונטי עוד שנתים שלוש. התקציב שלי הוא בין 1500-2000 תודה רבה לכם!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. תקציב - 5000 שקל לא כולל מסך

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם, לאחר עיון מעמיק בפורום הגעתי למסקנה שכדאי להשקיע טיפה יותר כסף ולקבל משהו הרבה יותר איכותי ואני שוקל לקנות את ה- Dell Vostro 1510 האם יש משהו מקביל בתקציב כזה שכדאי לשקול ? תודה מראש, ליאור.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. קניתי נייד שמתי אותו הנטענה ואחרי שעה בערך ניסיתי להתקין עליו את הוינדוס בהתקנה הוא עושה לי שגיעה עןד לפני שמגיעים לקטע של המחיצות עושה לי מסך כחול. התקשרתי למרכז שירות של אייבורי והבחור אמר לי שלא חיכיתי מספיק וצריך לחכות 12 שעות הטענה .האם זה הגיוני?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Idanbs,

מחשב למשחקים. אני לא יודע אם לחכות עד שיגיע ה8800GTS 320MB או לקנות עכשיו.. בכל אופן אני צריך הצעת מחיר להורים שלי ב6 וחצי אלף לא כולל מסך וכל הדברים רק מארז וכל הממתקים שבתוכו דברים שצריך: מעבד חזק. זכרון במהירות גבוהה וכמה שיותר. כרטיס מסך חזק. לוח אם טוב שלא יגרום לצוואר בקבוק ולא יגביל אותי בOC (למרות שאני לא מתכנן לעשות יותר מידי אלא בקטנה) וספק אני רוצה משהו טוב שיחזיק את המערכת כמו שצריך. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by moni147,

מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטים ותוכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פייסבוק וגלישה פלוס עבודה עם חלונות מרובים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מי שיכול לעזור בבקשה מתברך.. התקציב למחשב 10K פלוס מינוס עיקר מטרות המחשב זה למשחקים כבדים הרבה סרטים ולמשחקי אונליין ככה שיתפקד לי חלק ולדעת איזה מסך יתן את הגרפיקה המקסימלית מהכרטיס 4870X2 (רצוי את הכרטיס הזה במפרט) ומתכונן OC תודה רבה לכל העוזר לי

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם, אני פרילנס שרוצה להתחיל עסק זעיר. מחפש מחשב לשתי מטרות עיקריות: A: שרת רנדור(pool) + עבודה שוטפת על תוכנות תלת מימד, עריכת תמונה, עריכת וידאו. B: שרת קבצים, הרשאות,ניהול,שיתוף ל4 תחנות נוספות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4-4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רשמתי לעיל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה: Maya, zBrush, Nuke, After Effect, Photoshop, Vray, Mental Ray תדיר: Internet, Office, Eclipse, VMware, FTP ב) במידה והמחשב מ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות , תוכנות כבדות , 2 מערכות הפעלה (לינוקס+וינדוס) , מעט למשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: עדיפות לכרטיס חיצוני Nvidia 940mx (בסגנון הזה) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 13-14 אינצ (לא יותר) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by NadavP,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אבל לא אם זה יעלה לי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 ש"ח אם זה ממש שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, Watchdogs וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי כבר מסך Dell U2414, רזולוציה 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by symbol,

שלום לכולם אחלה פורום. לפני שנה וחצי בביקור בהולנד רכשתי נייד של IBM LENOVO הכל טוב ויפה עד לפני שבוע השאלתי אותו לחבר ליומיים ומאז אני אוכל את עצמי הוא כנרה משעמום או חתתנות שיחק במחשב ושינה לי את סיסמת ה BIOS עכשיו נינעל לי המחשב עם סיסמת SVP סיסמת ביוס. בשרות IBM בארץ ניפנפו אותי בתענה שלא רכשתי בארץ ואין אחריות כבר. ההצעה היחידה שלהם היתה לדחוף לי לוח אם חדש חחחחח. ניסיתי לפי כמה עצות לפתוח את המחשב להוציא את הסוללה הקטנה ו... אומנם אומנם היתאפסה לי הסיסמה לביוס ( זאת אומרת אין סיסמה) אבל אני תקוע עם ציור של סוללה ומקום ל סיסמה ואם אני לוחץF1 אז יש ציור של HD ו מקום לסיסמה. הסיסמה המקורית שלי לא מתאימה אני אובד עצות. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by yossiabdu,

היי אני לא מוצא מחשב שמתאים לי הצרכים הם לצורכי לימוד ( דק וקל), ניהול העסק ( המחשב מחובר תמיד לגיבוי של דרובוקס, גוגל דרייב ואוון דריב) ועריכה פשוטה של סרטונים יש לי היום כ250 גיקה במחשב שלי מלא. מסך: 15 או 14 עדיפות ל FUL HD זיכרון 8 /16 500ssd I5 או I7 עד4000 שח איזה דגמים מומלצים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום אשמח לקבל המלצה למחשב נייד במקסימום 2500 שקל -עדיף פחות. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך איפה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (אופיס וכו) - סרטים/youtube/netflix א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by fuck off,

יש לי צורב, דיסק קשיח וספק. מה שאני מעוניין לקנות זה זכרון, לוח אם ומעבד עם כ.מסך מובנה. יש רעיונות?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by pazer005,

חברה, אני צריך שתעזרו לי לחלק תקציבית חלקי מחשב ל-12 אלף שקל. כלומר, כמה הייתם משקיעים בכל אחד. הסיבה שאני אומר את זה היא בגלל שאני רוצה להתחיל לקנות את החלקים אחד אחד מתוך מטרה לחכות עוד חודש לקונרו אז בינתיים לקנות את כל השאר אז השאלה היא כמה הייתם שמים על כל חלק וחלק

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by miniman,

שלום לכם יש ברשותי מחשב ישן ביותר שממש מתאים לחובבי הנוסטלגיה כמה ניתן לתמחר אותו . מעבד intel 286 WD 40GB כונן 1.2MB כונן 1.44MB כונן דיסקים מהירות X2 קריאה בלבד המחשב מכיל חלונות 3.1 חוקי למהדרין תוכנת גליון אלקטרוני Quatro חוקית למהדרין המחשב תקין לחלוטין מסך מחשב חברת Adi מסוג VGA CRT לא שטוח ולא דק כמה ניתן לתמחר מחשב כזה . אני יודע שיש למחשב כזה ערך אספני רב , אשמח לעזרה בנושא יום נפלא מיכאל

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ArtCore17,

שלום אשמח לדעת מה השווי של המחשב - והאם כדאי לשדרג אותו - ואיך? מפרט המחשב שלי הוא כזה: -מעבד: E8400 C2D BOX -לוח אם: BioStar TP43D2 -זיכרון: G.Skill 4gb DDR2 -כרטיס מסך: Connect3D 4850 (ללא חיבור 6pin מספק כח - עובד מהלוח אם ישירות) -קשיח: Samsung 500gb sata2 -מארז: NZXT Tempest -ספק כח: Seasonic 500w :SS-500ET - ( הוחלף לחלש יותר של SeaSonic 430 אך ה500 עדיין נמצא אצלי) ואם ברצוני לשדרג אותו מבחינת מעבד וכרטיס מסך - מה מומלץ? (שיהיה מעודכן יחסית לזמננו) תודה מראש =)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים