ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד AMD Athlon 64, 1833 MHz (9 x 204) 3000+ לוח של ABIT AV8 זיכרון 512 KINGSTONE כרטיס מסך 6600GT של XFX אני מעוניין להריץ משחקים טובים כמו רינבו סיקס לאס וגאס ואולטימיט אליאנס. החיבור של הכרטיס מסך שלי הוא AGP עכשיו השאלה היא אם עדיף לי להחליף את החומרה הכללית (לוח, מעבד, כרטיס מסך , זיכרונות)? או פשוט להוסיף עוד זיכרון למחשב ולקונת כרטיס מסך AGP. בהנחה שאם אני לא מחליף עכשיו אני מחליף את המחשב קומפלט עוד חצי שנה. תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פרסמתי שבוע שעבר פוסט בתקווה למצוא מפרט מחשב לאח שלי. בגדול, אני צריך מחשב שיריץ לו World of Warcraft על הגדרות הכי גבוהות (אולטרא?), כולל ציוד היקפי ומסך (אני מניח שטלוויזית ה720p שלו לא מספיק טובה?). אני מגביל את המפרט ב4k כי המשחק הזה נראה לי קל מאוד להרצה ואני לא רוצה אוברקיל. אבל אם אתם מרגישים שנחוץ אקסטרה כסף בשביל ביצועים גבוהים יותר, אז בכיף זרמו עם עוד אלפיה. שקט ואוברקלוק לא מעניין. דמיינו ילד בן 13 משחק בכיף, אליו זה מיועד. תודה רבה. נקודות קארמה על זה שאתם עוזרים לשמח ילד לבר מצווה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול מי הכי קטן מהבאים: Mini ITX Micro ATX Mini ATX
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביקשו ממני לברר על מפרט מחשב לעריכת מוזיקה, התקציב הוא עד 8K ש"ח כולל ציוד היקפי. המחשב ישמש בעיקר לזה. אשמח להמלצות, תודה. 1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל 2. מה שימושי המחשב? עריכת מוזיקה, קיובייס ודומיהן 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? כן. כרטיס קול כבר נבחר, אני אעדכן יותר מאוחר עם דגם מדוייק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיפות לכן, הרכבה לא חובה, אבל עדיף שיהיה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור תל אביב או נתניה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 10. ה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש באפשרותי לרכוש Lenovo Thinkpad X200 בכ3400שח עם אחריות לעוד כשנתיים וחצי. מבחינת איכות חומרים הוא שווה משו? מבחינת חומרה : מעבד P8400 2GB GDDR3 320GB HD מסך 12.1" WiFi Draft n
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייח ביתי 1. תקציב - עד 3,500 ש"ח (אין צורך במסך / מקלדת / עכבר) 2. עבודה משרדית, אופציה לגיימינג קל 3. צריך כונן DVD, אין צורך בציוד היקפי 4. צריך SSD + HDD 5. רצוי מחשב שקט, חשוב שיהיה אמין 6. לא מבצע OQ 7. רצוי שיהיה מותקן עם מערכת הפעלה, אין צורך באופיס. 8. חשוב לרכוש מחנות אמינה עם אחריות 9. רכישת המחשב - בשבועות הקרובים 10. אין בקשות מיוחדות 11. אופק שדרוג המחשב - לא מתכנן לשדרג אשמח לקבל חוו"ד על המפרט והמחיר, האם מחשב מותג יהיה יותר אמין ?: https://www.pc365.co.il/product-19672-Dell_Vostro_3670_MT_VM_RD09_11057_Windows_10_Home_במלאי תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? וירטואליזציה/תכנות/גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע זה מסך 19" של 1280X1024, המסך ישודרג בעתיד * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היק…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , אני דיי חדש וממש בור בכל הקשור לנושא החומרה , אבל מה שכן עד שאני חוזר מחופשה מהצבא אני רוצה לשחק במשחקים שלי - מה שאוטוטו אני לא אוכל עקב התיישנות של המחשב . אז הנה המפרט של המחשב (במידה והחסרתי משהו תגידו לי כי יש מצב שאני פשוט לא יודע ) Windows XP V 2002 SP 3 Hp Compaq Dc 7700 Convertible Intell® Core2 CPU 6600 @ 2.40GHz 2.39 GHz, 1.98 Of RAM Nvidia Geforce 8800 GTS 320 כרטיס קול יש לי כרטיס קול חיצוני (מוזיקאי) אז לא רלוונטי . אני אשמח להצעות שידרוג עד 2000-3000 ש''ח . המטרה שלי מהמחשב זה נטו למשחקים . תודה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מה אתם חושבים על המפרט הבא? כעיקרון אני עובד המון על המחשב, הרבה תוכניות שרצות על הVM שלי, הרצה של סרטים פה ושם - ואולי גם קצת משחקים: *מארז וספק יש לי של טרמל טייק וגם הארד דיסק... Intel Core i7 920 2.66Ghz Tray Stepping D0 SLBEJ, יחידות 1 ₪1384 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=697 משחה טרמית OCZ Freeze Extreme 3gr, יחידות 1 ₪28 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1284 קירור למעבד ThermalRight Ultra-120 Extreme Socket 1366, יחידות 1 ₪316 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1280 Asus P6T Deluxe v2 X58 Intel Chipset For i7 Nehalem, יחידות 1 ₪1633 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=946 OCZ 6GB Kit (3x2GB) DDR3 1600Mhz Gold Tri channe…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט מחשב לעריכת גרפיקה חובבנית. 1. תקציב מקסימלי 3000 ש"ח במידת הצורך ניתן לחרוג ב- 500 ש"ח. 2. שימושים עיקריים במחשב עריכת גרפיקה ווידאו חובבנית, תכני HD (יחובר בנוסף גם לטלויזיה) ואינטרנט. · מערכת ההפעלה במחשב תהיה Windows 7 64bit. · תוכנות עיקריות Photoshop, Proshow Producer, Pinacle Studio. · המחשב לא מיועד למשחקים, המחשב מיועד למסך Dell 2209WA. 3. אין צורך בציוד היקפי ולא בצורב. 4. חשיבות השקט של המפרט 8. 5. לא מתוכנן אוברקלוק. 6. אין צורך לכלול מערכת הפעלה במפרט. 7. איזור מגורים מרכז. 8. נראה לי שיש חשיבות לתמיכה ב- SATA3. 9. המפרט צריך לכלול דיסק קשיח בנפח 1000G ויש לקחת בחשבון שלמחשב יתווספו שני דיסקים קשי…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מחפש לרכוש מחשב חזק ושקט העונה על הדרישות הבאות:. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 5,500 ש"ח, במידת הצורך חריגה עד 6,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה בתוכנות כבדות העושות מחקרים על חברות ציבוריות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - כן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא. נדרש מחשב חדש עם מעבד i7 (דגם 8700 או 8700k) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב מאוד, המחשב נמצא בחדר שינה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא יודע מה ז…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצות למחשב נייד, הדרישות: * מטרות המחשב - מטלב, פוטושופ, אקליפס * גודל המסך- 14" * האם חשוב מסך מבריק או מאט ?? * רזולוציית המסך - מספיק גבוה שאוכל לראות הרבה שורות קוד * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- עדיף שיכלול numpad * משקל רצוי - קל ככל האפשר!! 1.5kg~ * האם נדרש זמן סוללה ארוך - עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - ethernet, usb sleep and charge, חיבור למסך חיצוני (בלי צורך ב dongleים למניהם) *Bluetooth - ?? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * מעבד I7 * RAM: רוצה 16GB * כונן אופטי - לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס ריש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה, מחפש מחשב נייד לגיימינג תיכנות ושאר הירקות , בסביבות 8000 שח , ראיתי את המחשב הזה בניו אגג ב7500 שח +- , אשמח לתגובות עליו, או הצעות אחרות, https://m.newegg.com/global/il-en/product/N82E16834233190
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לרכוש מחשב נייד עד 4K שקל. המחשב אמור לשמש לגלישה באינטרנט/אופיס ואולי להפעיל משחק או שניים אבל זו לא מטרתו. רציתי לשאול אתכם האם כדאי לחכות לירידת מחירים אחרי נפילת הבורסות או שלא יהיה שינוי מהותי. כרגע אני לא צריך את המחשב בדחיפות אבל הייתי מעוניין כבר לרכוש אחד. אגב, מה אתם אומרים על המפרט הבא: RD510-K.AD24E T5800 2.0GHz - Free dos Model RD510-K.AD24E CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5800, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory 4GB DDR2 (800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB)(2slots) HD 250GB (SATA) 5400rpm Display 15.4'' WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology GPU NVIDIA® GeForce® 9300M GS (DDR2 256MB VRAM, *Turb…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, תודה על העזרה ל]פני שבועיים בבנייה של המפרט. חבר שלי החליט להעלות את התקציב מ-5 ל-7, כשארבעת הדברים שהוא לא מוותר עליהם הם: 1. המארז של ANTEC TX640B (שכולל ספק מצוין, ויוצא, עם הספק בערך כמו על מארז אחר) 2. 2 ג"ב של זיכרון במהירות 800 מה"צ 3. כרטיס 1900XT. רצוי עם DDR4 4. מערכת מבוססת אינטל זה המפרט שבנינו. עכשיו שתי השאלות שנשארו הן כאלה: הוא מוכן להשקיע עוד קצת כסף. שווה להחליף את המעבד ל-6600/6400? אם כן בבקשה תסבירו למה ושאלה שנייה לגבי כרטיס המסך, הוא שוקל להחליף לכרטיס חזק יותר. נגיד 1900XTX (שזה תוספת של 700 ש"ח). אני ממליץ לו לחכות. הכרטיס שהוא לוקח יחזיק כמה חודשים טובים, ואז הוא יוכל לשדרג לכרטיסי DX10 במחיר הרבה יותר נמוך מהיום (וחוץ מזה שבאמת יהיה להם שימ…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב יום שלישי והוא אמור להגיע מחר .. הנה המפרט : intel core duo e6300 gigabyte ga-945-s3-rh leadtek geforce 7800 gtx 256 mb wd 250 gb sata-2 16 mb infinion 512mb ddr2 667 mhz שתי זכרונות gigabyte set gk-9bp-מקלדת+עכבר foxconn tla436 sil/bil cpu 2 vent lg dvd-rw h-10-ak lg 1752tx 8ms dvi anti large 1:1400 thermaltake st 430w true power המחשב עלה לי 5,894 כמובן שזה לא המחיר שלא המלא זה הנחות והכל מכיוון שאבא שלי מקומבן עם המוכר איך המחשב ?? המחשב בעיקר למשחקים תוכנות אינטרנט וכל מה שמסביב תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לסטודנט לצורך עבודה על vs וכתיבה, תקציב עד 5000 לא יותר חשוב לי שיהיה 2 גיגה זיכרון וגם מצלמה אם אפשר.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר רכש את המחשב וכאשר התקשר ל-DELL בקשר להתקנת SSD במקום הקשיח הרגיל, הם אמרו לו שהדבר לא אפשרי. בסרטון הזה ב-2:34 רואים בפירוש שהוא עובד ב-SATA, לכן אני רוצה לדעת איפה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר לאינטרנט (מהיר), איבוד תמלילים ותיאום עם מצלמה דיגיטלית ( להעביר תמונות מהמצלמה לדיסק, עריכה פשוטה וכו'). ייתכן וגם ויעבדו עליו עם וויזואל בייסיק .נט אבל לא תוכניות ענקיות. זה מה שאני רוצה, בבקשה תגידו לי אם זה יספיק לי ואם המחיר סביר. ZEUS P420 D27ES מעבד Pentium 4 2.0 מסך 14,1'' TFT 1024x768 זיכרון SODIMM DDR333 256MB דיסק קשיח 40GB 4200rpm כונן נוסף Combo DVD+CD-R/W כרטיס קול AC'97 Codec כרטיס מסך SIS 315 64MB Shared מודם 56,6K SmartLink כרטיס רשת 10/100 יציאות LAN 10/100 + Modem/Fax 56k / USB2x2 / PS2 Speakers / Fire Wire / TV-out / PCMCIA / IrDA כולל Li-ion Battery (Internal)+Carrying cas…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שיהיה לו Radeon9800pro מסך דק. השימושים למשחקי מחשב,אינטרנט...ופוטושופ. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2300. מזומן. חורג ב100 ש"ח (בלבד) רק זה ממש משתלם. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, האזנה למוזיקה, משחקים קלים פה ושם 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך כרטיס קול או כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? Intel 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל את החוות דעת שלכם בנוגע לקניית מחשב עתידי בטווח מחירים של 2000-2500 ש"ח. 1.המחשב אמור להיות מיועד לשימוש כללי ביותר, כלומר, בעיקר אינטרנט, מוזיקה, אופיס והרצת תוכנות שונות (לא כבדות מדי, אך לעולם לא ניתן לדעת מה אצטרך), משחקים זה לא כל כך בשבילי כך שכרטיס מסך onboard נראה לי יעשה את העבודה אך אשמח לשמוע מה אתם חושבים. 2.ברמת העיקרון יש לי הארד דיסק מהמחשב הנוכחי בגודל של 500GB של חברת WD (הדגם הוא WDC WD5000AAKS-00V1A0) שנקנה לפני מספר חודשים עקב קריסת הארד דיסק קודם. כמו כן ברשותי גם צורב DVD של חברת ASUS כך שאין צורך גם בצורב. 3. חשוב לי שקט מהמחשב כי אני אישית סבלתי ממחשב עם רעש של גנרטור בקיץ 4. דבר נוסף וחשוב, אני מעוניין בזיכרון מהיר של 4GB כך…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם בבחירת מחשב נייד בהתאם לדרישות הבאות: מטרות המחשב? לימודים (בעיקר אופיס למיניהן) ואינטרנט (גלישה וצפייה בטלוויזיה) וראיית סרטים. מחיר? עדיף סביב 2,000 ש"ח (אפשר עד 2,500 ש"ח). גודל וציפוי המסך? עדיף 14 בגלל המשקל והניידות אבל אפשר גם 15.6 קל. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משקל רצוי?אני מניח סביב ה- 2kg. האם נדרש זמן סוללה ארוך?ממוצע עשוי להספיק. כונן קשיח?לא לחוץ על גודל מעבד? לא מבין בזה. ראיתי כמה i3 ו- i5 במהירויות שונות (1.5ghz-2.5ghz) עד כמה מהותי ההבדל, לאור הצרכים שציינתי. האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא רק אם אפשר שתיהיה אפשרות לאחריות והרחבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? שווה משהו? לוח האם: gigabyte ga-8st800 מעבד: Intel Pentium 4 2.4 Ghz זיכרון: Ddr 256 MB 2700 Pc 330 כרטיס מסך: G-Force FX 5200 64 MB ddr tv out HD: Vestern digital 40 gb ata 100 7200 rpm CD-rom: X52 צורב: cd R\W lg 52/40/52 מארז מהודר, כונן דיסקטים, רמקולים, עכבר אופטי, מקלדת, מודם וכרטיס רשת... מחיר 3,500 ש"ח. לוח האם: אינטל מקורי מעבד: Intel Pentium 4 2.4 533 זיכרון: Ddr 256 micron 333 כרטיס מסך: G-Force FX 5200 64 MB כרטיס קול: AC 97 HD: 40GB 7200 bmb CD-rom: X52 Sumson צורב: cd R\W lg 52/40/52 מארז מפואר, כונן דיסקטים, רמקולים(500W), עכבר, מקלדת... מחיר 4,000 ש"ח. לוח האם: Intel rock lake d865pe ht מעבד: Intel Pentium 4 2.4 800 ht זיכרון: Ddr 512 micr…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרוש מחשב לעבודה משרדית - אינטרנט,אופיס,תמונות,סרטים שירים ומעט מאוד משחקים. תקציב? 3300 ש"ח. כולל: מסך 22'' [הזול ביותר שם של CHIMEI פעם אחרונה שראיתי] , מקלדת, עכבר, רמקולים. המפרט חייב להיבנות בפנדה - http://www.pandas.co.il/mybuilder.php. זה המפרט שהדפסתי והיה אמור להירכש (המפרט נבנה בTMS, לכן יכול להיות מצב שאין חלקים מסויימים בפנדה), אבל עדיף שאתם תיבנו לי מה שאתם חושבים: מעבד Intel E2180 קירור למבד Glacialtech 5060L 24dba לוח אם Gigabyte GA-73VM-S2 מארז כולל ספק Compucase 6C28 300ART Black זיכרון Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667MHz CL5 דיסק קשיח WD 160GB SATA II 8MB כונן אופטי Samsung SH-S203 מקלדת Logitech Deluxe Black עכבר Logitech Value S90 Black רמקולים Logitech …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-