עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tm76,

תודה מראש לעוזרים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500. חריגה קלה אפשרית. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו בסיסית ביותר עריכת תווים ונגינה עם MUSCORE משחקים - מיינקראפט ופורטנייט. צריך להחזיק רמה בסיסית ב1080p עם 60FPS. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, או…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אהלן, אודה לחוות דעתך ותיקונים כמובן על המפרט הבא: תקציב כ - 3800. (חריגה אפשרית גג ב כ 200ש"ח) מטרה: סרטים ,עבודה, אין תוכנות מיוחדות. וחשוב שהמארז יהיה כמה שיותר קטן.. מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray http://ksp.co.il/?uin=23008 מאורר למעבד Noctua NH-C12P SE14 CPU Cooler http://ksp.co.il/?uin=13198 לוח אם Asus VANGUARD B85 LGA1150, Intel B85, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP http://ksp.co.il/?uin=21094 כונן קשיח Corsair Force LX CSSD-F128GBLX 128GB SSD Sata III MLC Retail http://ksp.co.il/?uin=23171 כונן קשיח Western Digital Caviar Red WD20EFRX 2TB Sata III http://ksp.co.il/?uin=16552 ספק כח Corsair CX 500W V2 Series Active PFC 12…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. צריך המלצה למחשב בעיקר למשחקים!! בתקציב של 3K עד 3.200 ש"ח.. מחשב עם כרטיס מסך של NVIDIA. בעיקר את הכרטיס 540M! ששמעתי שהוא כרטיס מעולה... ואפשר להשיג אותו בטווח המחירים האלה.. ו.. איך המחשב הזה שווה את המחיר? http://www.kama.co.il/product_details.php?product=164639

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי, אז זה הולך ככה: אני צריך את העזרה שלכם במפרט בתקציב הנ"ל לשימושים של אינרטנט ופוטושופ בעיקר. הפוטושופ לא דורשת המון אז לא נורא כל כך התקציב. העניין היחיד הוא שחשוב לי שחלקי המחשב יהיו אמינים וייתנו את הביצועים המירביים האפשריים בתקציב זה. אין צורך בציוד היקפי או מסך. אני חושב שכדאי שיהיה צורב DVD של NEC (לא עולה הרבה). עוד שאלה היא, האם מעבדי הסמפרון הם חזקים מספיק ועדיפים מסלרון והאם אפשר להכניס AMD64 חלש יחסית (2800 למשל) בתקציב? אשמח לקבל עזרה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. תקציב - 5000 שקל לא כולל מסך

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי, המחשב לא נטען ונראה שהשנאי לא מוציא מתח נטבוק לנובו S12 ראיתי רק שנאים מקוריים ב-200 ש"ח, האם יש אופציות יותר זולות (בארץ)? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by NoamSh,

היי, בתור מישהי שלא מבינה כלום בתחום אשמח לקצת (או הרבה) מידע: * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט ואופיס (סטודנטית), טיפה הורדות ועוד איזו תוכנה של כתיבת מוסיקה. * גודל המסך? לא מאוד משנה, ה-14' עשה רושם כגודל מושלם אבל גם 15.6' בסדר, הקטנים יותר בטח הרבה יותר יקרים. * רזולוציית המסך? לא מאוד קריטי (אני מניחה שצריך לחסוך איפשהו) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף לא יותר מ2.6 (המחשב רוב הזמן בבית אבל מעדיפה אופציה לניידות בלי לשבור את הגב) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כאמור, השימוש יהיה בבית רוב הזמן, אבל אם אפשרי עדיף שיהיה אפשרות לכ-3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין לי מושג מה זה אומר, אז כנראה ש…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by mosheva,

שלום, המסך שלי כל כמה שניות קופץ עשיתי חיפוש בגוגל וללא מצאתי פיתרון לבעיה... מצאתי באתר של HP את המידע הבא: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=en&dlc=en&cc=us&docname=c01881110&product=4041668〈=en#N667 האם זה אומר שאני צריך להחליף מסך? במידה וכן האם מישהו מכיר מקום זול לקניית מסך...? (אני ירכיב את המסך...) תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Sting,

שלום , בקרוב אני אמור לעבור ניתוח החלפת קרסול וחשבתי אם כבר אני משדרג את עצמי אז למה לא לשדרג גם את המחשב ? אחרי הכל אני אמור להיות מושבת כ 3 חודשים שהולכים להיות ""לא נעימים"" בלשון המעטה (במעמד זה אני רוצה להודות לממציא המורפיום הרפואי :-*) זה המפרט שלי כרגע ================= ][ MY PRECIOUS ! ! ! ][ ================= AMD 64 3200 NewCastle S754 ZALMAN CNPS7000B-CU MSI K8N Neo platinum CRUCIAL Ballistics PC4000 (2x512) TT butterfly 480W Leadtek 6800GT LCD17:VP171B NEC 3510A DVD-RW (black panel) MX1000 & LOGITECH CORDLESS KeyBord RAZER COPPERHEAD BLUE LASER RAZER eXactmatXspeed pad TT LANMOTO (RED case) ATi REMOTE WONDER 1 …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. קיבלתי הצעת מחיר לגביי המפרט הנ"ל, 4750 ש"ח למזומן אשמח לקבל את חוות הדעת של חברי הפורום.. אם יש משהו להחליף\לשפר , אשמח מאוד לשמוע.. תודה רבה רבה מראש, נאור. התקציב הוא 4500 , עם אפשרות לחריגה של 200 ש"ח והדרישות הם למחשב משחקים חזק , בתכלס, מה שקיבלתי זאת הצעה מעולה לפי דעתי , אבל הדעה שלי לא מקצועית אם יש משהו שאפשר לשפר במסגרת התקציב , או להחליף , אני אשמח לדעת.. ושוב , המון תודה! [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by lielvaisman,

אם אפשר מסך 22 אינץ תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני מעוניין לקנות לפטופ ולעבוד עליו בעיקר עם מטלב. ספציפית: הרבה מאוד הכפלות וחיבורים. התקציב מוגבל: 2500 ש"ח. מערכת הפעלה רצויה: win7. אשמח לקבל המלצה למחשב הכי מתאים בתקציב הנ"ל (אפשר לחרוג מעט בשביל הבדל גדול אבל עדיף לא). אם יש גם הפניה למבחן ביצועים שלו אז בכלל טוב. עריכה: ברור שזה לא יהיה מחשב חזק במיוחד. אני מחפש את הכי מתאים בתקציב הזה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by hitman47,

בלי משחקים מחשב לאינטרנט וזה כולל מסך דק כולל מקלדת, עכבר, מיקרופון, מצלמה, רמקולים. 80 גיגה יספיק תודה לעוזרים :]

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by SuBeX,

שלום, אחרי הרבה עזרה מחברי הפורום (תודה רבה לכולם על העזרה האדירה והמקצועית), אני מבקש עזרה למפרט הבא: מחשב לשימוש משרדי שצריך לכלול: מעבד. לוח אם (עם כ. קול וכ. רשת ON BOARD). מארז. כ. מסך (עם יציאה ל-TV). זכרונות. ציוד הקפי נוסף לא דרוש. תקציב עד 2900 ש"ח עם הרכבה. ובבקשה שזה יהיה מ-KSP או נועה. כמו כן אני צריך שהמפרט יהיה ניתן לשידרוג עוד שנתיים שלוש (לא למטרת משחקים, אלא למעבד יותר טוב, או עוד זיכרונות, אבל במסגרת השימוש המשרדי). כמו כן, אני מתכוון לקנות מסך דק של LG דגם LG1750SQ ורציתי לדעת אם יש חוות דעת חיובית עליו. אני לא רוצה לכלול אותו בהצעה (אל תחשיבו אותו בתקציב בבקשה!). עדכנתי את הכותרת, תודה על ההערה

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by natgun0,

לפני חודש קניתי מחשב שהיה די בזבוז כסף אבל נאלצתי למכור אותו בשביל הכסף. עברתי פה בין הודעה להודעה אבל לא מצאתי משהו שאני מחפש,אז אני צריך מפרט של מחשב גיימינג שבמחיר יכלל גם מסך . 1. מה התקציב המקסימאלי? 4800. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים(nfs,call of duty,gta iv),גלישה בכרום . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by TipX-Bomb,

אהלן! סבתא שלי (כן כן אני יודע שזה נשמע מוזר ) מתכננת לקנות מחשב. השימושים שלה הם צריבת מוזיקה, שליחת אימיילים, וגלישה כללית באינטרנט. התקציב נע בין 3000 ל-4000 ש"ח. בלי חריגה. המפרט צריך לכלול: - מסך. -מקלדת, רמקולים, ללא עכבר. -צורב. -מעבד AXP2500. למה? כי אני מתכנן לקחת אותו לעצמי ולתת לה את ה-AXP2000 שלי. -מודם 56 + כרטיס רשת. -שאר המחשב. בתודה לכל העוזרים! :-*

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום אשמח לקבל המלצה למחשב נייד במקסימום 2500 שקל -עדיף פחות. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך איפה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (אופיס וכו) - סרטים/youtube/netflix א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. היי, תודה על העזרה ל]פני שבועיים בבנייה של המפרט. חבר שלי החליט להעלות את התקציב מ-5 ל-7, כשארבעת הדברים שהוא לא מוותר עליהם הם: 1. המארז של ANTEC TX640B (שכולל ספק מצוין, ויוצא, עם הספק בערך כמו על מארז אחר) 2. 2 ג"ב של זיכרון במהירות 800 מה"צ 3. כרטיס 1900XT. רצוי עם DDR4 4. מערכת מבוססת אינטל זה המפרט שבנינו. עכשיו שתי השאלות שנשארו הן כאלה: הוא מוכן להשקיע עוד קצת כסף. שווה להחליף את המעבד ל-6600/6400? אם כן בבקשה תסבירו למה ושאלה שנייה לגבי כרטיס המסך, הוא שוקל להחליף לכרטיס חזק יותר. נגיד 1900XTX (שזה תוספת של 700 ש"ח). אני ממליץ לו לחכות. הכרטיס שהוא לוקח יחזיק כמה חודשים טובים, ואז הוא יוכל לשדרג לכרטיסי DX10 במחיר הרבה יותר נמוך מהיום (וחוץ מזה שבאמת יהיה להם שימ…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אשמח לחוות דעתם למפרט הבא עבור מחשב גיימינג נייח + נפח אחסון גבוה + תוכנות אך ללא מסך וציוד היקפי. מגיע ל 8,000 ש"ח. עקרונית אני חי עם תג המחיר הזה אך לא רוצה לחרוג ממנו. השאלה היא האם יש במפרט משהו לא הגיוני / לא מתאים / מבוזבז? תודה. מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 8500 / 1151 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪ 1045 קירור למעבדים: Noctua NH-D15 CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 353 לוחות אם: Gigabyte Z370M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 405 זכרונות RAM: DDR4 16G / 2400 CL17 Kingston כמות: 1 - מחיר: ₪ 652 מארזים: NZXT S340 BLACK/BLUE MID TOWER כמות: 1 - מחיר: ₪ 350 ספק…

20. Started by elis02,

שלום, מישהו שאני מכיר בעוד מס' חודשים טס לארה"ב והוא קונה לעצמו מחשב ורציתי שייקנה גם לי. הצרכים שלי בכללי (כשיגיע הזמן אמלא כנדרש) הם לטובת כתיבת סימולציות בתואר שני בעיקר בשימוש בmatlab. וגם משחקים כמובן. כלומר צריך להיות מחשב חזק. אני לא יודע אם כדאי לקנות בחו"ל שכן הוא קונה מחשב לעצמו. 1. איך אפשר להעביר את שלי גם? צריך לשלם משהו? (הבנתי שצריך לשלם מע"מ בלבד - או שאם הוא פתח את המחשב והשתמש אפשר להעביר את שני המחשבים? השאלות הנ"ל כנל אם הוא נוסע עם עוד אנשים) 2. האם שווה לקנות בארה"ב עם אחריות בינלאומית או אין הבדל גדול במחירים כיום לבין קנייה בארץ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום רב, אני צריך להרכיב בבקשה לחבר מפרט HTPC מבוסס AMD/INTEL - מה שיותר משתלם. המחשב יחובר לLCD 32'' ושמיש עבור 720P בעיקר עם נטייה מזערית לראות גם 1080P. חשוב שללוח אם יהיו חיבורים של HDMI/SPDIF/DVI. לפחות 2 GB זכרון פנימי. בניתי 2 מפרטים פחות או יותר מה שנראה לי,אשמח להצעות/פידבקים. AMD מעבד AMD Athlon 64 X2 7750 Black Edition Box ¤327 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1282 לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ¤329 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38500 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤259 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-12 Special Ops ¤151 כמות:1…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, אני מחפש מחשב נייד, חשבתי על dell Inspiron N3010 i3-380M כיוון שהוא זול יותר (2630) וחזק יותר יחסית מהמתחרים שלו מחברות אחרות. בנוסף אם יש המלצות על ניידים אחרים אשמח לשמוע. אני מחפש מחשב בעיקר לגלישה באינטרנט וסרטים אבל גם חשוב לי שיוכל להריץ תוכנות כמו VMWARE עם שרתים עליה כי יכול להיות שיהיה לי שימוש כזה בו, בנוסף יהיה נחמד גם אם אפשר יהיה להריץ עליו משחקים. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אשמח לקבל הערכת מחיר למחשב מבוסס Core i7 Sandy Bridge. תודה מראש. זה המפרט: לוח אם: Motherboard: Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 מעבד: CPU: Intel i7-2600K 3.4GHz זכרון: RAM: Mach Extreme DDR3 4x4GB 1600MHz ספק כוח: PSU: Enermax EPR625AWT 625W Pro82 Plus קירור: Cooling: Noctua NH-U12P SE2 מארז: Case: NZXT H2 Black כרטיס מסך: GPU: Gainward GTX670 2gb כונן SSD: Mach Xtreme MX DS Turbo 120gb דיסק קשיח: HDD: Seagate 1tb צורב: Optical Drive: LG DVD-RW כרטיס הרחבה USB 3.0 2 ports PCI Express מערכת הפעלה: OS: Windows 10 Professional x64 מאוקטבת עם רשיון חוקי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. חבר הביא לי מחשב נייד שלו,בהתחלה הוא עולה רגיל עד שהוא מגיע לטעינה של ה XP באמצע הטעינה יש מסך כחול לרבע שנייה זה עושה ריסטרט. רציתי לדעת איך אפשר לפתור את זה ? צריך פשוט פירמוט ? או שאולי בעייה בביוס.. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אשמח להמלצות על המחשבים העונים למפרט הבא (מוכן לסטייה של 10% במידת הצורך). המחשב נועד לעבודה משרדית. אני מתכוון לשאת אותו מהבית למשרד לצרכי סנכרון. * מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? 15 או 17 אינץ * סוג מסך: מסך מגע (עדיף מאט, אך נדיר...) * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad ורצוי מאד מוארת. * משקל רצוי? קל ככל האפשר (מודע לניגוד מסכים הגדולים, אך קל יחסית לאחרים) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ברורה ל-SSD. * כונן אופטי? רק במידה ואין במפרט SSD וזאת בכדי שאוכל להחליפו ל-SSD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.