ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
חשבתי על ללכת על אחד המחשבים הניידים הבאים: 1: המחשב הנייד הראשון שמופיע דגם: Acer one D250 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&made=acer 2: המחשב הנייד הראשון שמופיע דגם: X130-L.A7B1E Atom N270 1.6GHz http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&made=LG 3: המחשב הנייד שמופיע דגם: Compaq Presario Mini 110c-1020ej http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&made=hp אם למישהו יש משהו יותר טוב להציע שירכיב לי בבקשה. חשוב שיהיה מKSP! כעקרון למחשב צריכה להיות סוללה כמה שיותר טובה,ושיהיה אפשר להריץ עליו OFFICE,SKYPE בקיצור עבודה משרדית. ועוד משהו! כל הכבוד על העיצוב החדש בפורום! מזמן לא נכנסתי לפורום אז אין לי מושג כמה זה חדש. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי עבור חברה שלי נייד מסוג ASUS K550LA והתחלתי בהתקנה של WIN 7 64 BIT עליו. לאחר גמר ההתקנה ניסיתי להתקין את הדרייברים, אולם הדיסק המסופק היינו דרייברים רק עבור WIN 8 64 BIT ושהכנסתי אותו לכונן קיבלתי הודעה על כך שאינו מתאים למערכת ההפעלה שלי. הדבר ניראה לי קצת מוזר, אך חיש קל נכנסתי לאתר של ASUS בחיפוש אחרי ישועה ולהפתעתי הרבה גם באתר שלהם הדרייברים היחידים הקיימים הם עבור WIN 8 http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=K550LA אשמח לעזרה מאיפה אני יכול להוריד דרייברים מתאימים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש (הגיעה הזמן באמת אחרי שנים שאני מנסה לשכנע אותו ) המחשב ישמש בעיקר למשחקים ולOC הוא רוצה את החלקים המתאימים ביותר כדי לבצע את הOC הטוב ביותר וחלקים גם שיתנו מענה טוב מאוד למשחקים חדשים .. תקציב המפרט הוא 8000 שקל (כמו שרשום בכותרת), רצויי שיהיה מארז קל ונוח לעבודה בו ושיהיה חלק (הכוונה בלי שום חלון ודברים שהופכים את המארז "למגניב" כי הוא רוצה לעשות בו מודינג שהוא הרעיון שלו). לא צריך שום ציוד הקפי רק קופסה עם חלקים אה ועוד משהו רצויי שבמארז יהיה מקום לשתי מאווררים של 120mm בגג המארז בגלל שהולך להיות שם רדיאטור (כן יהיה במארז קירור מים). אני חושב שזהו לבינתיים אם הוא יצטרך עוד משהו אני כבר יעדכן אותכם תודה לכול מי שעוזר לי!! Dr…
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
כמות מחיר Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד 330₪ SAPPHIRE HD 6850 1GB - בקניית מחשב חדש מעל 2500 ש"ח 630₪ Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray 449₪ Corsair 4Gb Kit (2G X2) TW3X4G1333C9A CL-9-9-9-24 184₪ WD 500GB Sata 3 Caviar Blue 205₪ ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE 408₪ LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black 99₪ Microsoft Windows 7 Home Premium Hebrew 32/64 BIT COA + DISK - למערכות חדשות מלאות ומחשבים ניידים בלבד 351₪ LG E2240S 21.5" LED Monitor 5mS 1:200000 691₪ Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only 110₪ סהכ 3507
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום אני לא מעט זמן מחפש מחשב נייד שיתאים לכיס שלי ושיהיה בעל ביצועים לא רעים, בין אם זה שימוש יום-יומי כמו סרטים, אינטרנט אבל גם משחקים. בסופו של דבר הגעתי לשתי אופציות עם העדפה לאחת מהן. אני הולך להציג לכם את שתי האופציות שלי ואשמח שתביעו את דעתכם האישית על כל מפרט ומפרט. המחשב הראשון הוא LENOVO IDEAPAD Y510P במחיר של1200$. http://shop.lenovo.com/us/en/itemdetails/59405667/457/3DF730C824AE4473C4D348CB0A6C8D1E האופציה השניה שלי היא ASUS N550JV-DB71 במחיר של 1000$. ועכשיו הדילמה, אומנם האסוס יותר זול אבל עושה רושם שבLENOVO אני מקבל הרבה יותר בתמורה לקצת. מה אתם חושבים? מאד אהבתי את העובדה שבLENOVO יש כונן ULTRABAY שאני יכול להלביש עליו כל דבר שארצה, במקרה הזה כרט…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מפרט למחשב שכולל את הדברים שרשומים במפרט שכתבתי. מעדיף לא לשלם יותר על מה שלא ממש צריך (אם כי שוב, אין לי בעיה להעלות את התקציב מתי שצריך כמו שרשום בכותרת). המטרות הם מחשב שיהיה חזק בכל מה שלא קשור ליצירה (שזה אומר משחקים, גלישה, תכנות, אופיס וכו'). כרגע חשבתי על משהו כזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤593 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤508 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 - מחיר: ¤797 ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤420 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤404 כרטיס מסך: Pa…
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מצאתי משום מה רק מבצעים של מחשב ללא מסך - אני יודע שזה תקציב נמוך לאללה, אבל אולי אפשר לסחוט משהו שיתן טיפונת ביצועים קצת במשחקים...לפחות עד 2005 יש סיכויי לדעתי... מחנות אחת..כי זה מחשב שלם מן הסתם. תודה רבה לכל העונים מראש זה עזרה לחבר..
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי פה מפרט של חלקי מחשב...שהרכבתי.עכשיו אני עומד לקנות מחשב עם כל החלקים האלה. עכשיו מה שאני צריך ממכם...זה את הדעה החשובה שלכם,לגבי המפרט הזה.האם החלקים האלה יפעילו לי משחקים כבדים כמו CRYSIS ו- BIOSHOCK חלק?האם החלקים האלה יפעילו לי משחקים עם גרפיקה יותר טובה משני המשחקים האלה בעתיד הקרוב?... אני חייב לדעת.זה מאוד חשוב!! מעבד- Q6600 2.4GHz 8MB 1066MHz BOX -1435 --------------------------------------------- קירור למעבד -Thermaltake Big Typhoon VX-250 ---------------------------------------------- לוח אם ASUS Maximus Formula Special Edition-1580 ------------------------------ כרטיס מסך - EVGA 8800GT SSC EDITION 1600 -------------------- זכרון-G.Skill DDR II PC6400 8…
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
קיבלתי מאחד מאתרי המכירות הצעה אטרקטיבית. אני מתלבט לגבי המסך: TFT. למחשבים המתקדמים יש מסך מבוסס LED. האם הוא פחות איכותי? האם יש למישהו ניסיון עם המחשב הזה? האם יש ניסיון עם מחשבי טושיבה? המחשב הנ"ל מיועד לסטודנט באקדמיה למוסיקה: יחובר לקלידים ויריץ תוכנות לכתיבה ועריכת מוסיקה. חשוב התגובה המהירה בין הקלידים למוצא שמע. קישור למפרט המחשב: http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=332&CategoryName=TOSHIBA&AuctionId=7730844
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, משיחה עם TMS אין מה לצפות שכרטיסי המסך יגיעו השנה כי צפויה בעיית אספקה וכי אני יכול להכנס לרשימת המתנה וזה יהיה בשנה הבאה ככל הנראה. מאחר ואני צריך מחשב כיום ולא בעוד חצי שנה, הם הציעו לי את המפרט הבא. חוות דעת המומחים? מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבדים:[/b] [url=https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103102]Intel Core i5 10600 / 1200 Tray[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 992 [b]קירור למעבדים:[/b] [url=https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=19816]Arctic Cooling Freezer 34[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪…
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
DFI infinity nf4 ultra amd athlon 64 3200+ venice 512kb l2 cache socket 939 processor ADATA DDR 512MB 400MHZ CL2.5 250שח*2 2סטיקים WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 560 ¤ 1 LEADTEK WinFast PX6800 GS TDH Extreme 1550 ¤ 1 LG DVD X16/X48 BULK 150 ¤ 1 כונן דיסקטים שחור 70 ¤ 1 עריכה Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply sunbeam transformer. viewsonic vx724 1890 שח creative inspire 2500 2.1 280 שח המפרט הוא סופי - אני לא מעוניין להחליף לליבה כפולה או ל7800GT כי אלו חלקים שיגרמו לחריגה מהתקציב. 1) האם במסגרת המפרט הזה יש לדעתכם מה לשפר ? (יש לציין כי הרמקולים לא מיותרים.) 2) מה דעתכם על הספק והמארז ? מנציג מכירות של חברה מסויימת נאמר לי כי הספק מעולה ויחז…
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי 1GB זכרון מסוג DDR2 667MHZ אני מעוניין להוסיף עוד 1GB ,הסתקלתי בחנויות וראיתי מלא חברות שונות של זכרונות רציתי לשאול איזה חברה טובה ככה שאני אוכל להיות בטוח שאני קונה זכרון שיעבוד בטוח ולא יתקע לי את המחשב. יש לי תקציב בין 150 ל 250
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות/ מקסימליות, full hd מתלבט לגבי גודל המסך. 27" או גדול יותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אבל במידה וצריך אפשר לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).cs6 photoshop קצת after effects ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.league of legends,assasins creed ובכללי אני רוצה לשחק במשחקים חדשים שיצאו במידה ויהיה בעיית תקציב לא חייב על האיכות הטובה ביותר למשחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני הולכת לקנות בקרוב מחשב נייד , כבר מצאתי מחשב שנראה סבבה לגמרה אני רק צריכה חוות דעת על המחשב הספציפי הזה: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he...3-4055150.html בעיקרון הוא מיועד למשחקים כמו WOW וAION למשל... השאלה היא אם הנייד יריץ את המשחקים חלק בFPS גבוהה בלי תקיעות (הכרטיס מסך שלו טוב מבחינת ניידים? ולאיזה כרטיס הוא משתווה בנייחים?) תודה רבה לעוזרים! (אם יש לכם המלצות למחשבים ניידים אני אשמח לשמוע)
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
טוב אנשים זה הניסיון ה-3 לאותה הבקשה ! בכל פעם או שהנושא עובר לנושא אחר, או שמתחילים וויכוחים על מה עדיף\יותר טוב !! !! תבינו אנשים זה לא מעניין השאלה שלי היא ---> שאלה פשוטה אם האיתם מרכיבים לעצמכם מחשב, מה היה המפרט שלו ? תחשבו שאתם צריכים להסביר למפגר במילים פשוטות --> עיברית שכולם יבינו . עכשיו המפרט שתיתנו לי תיבנו אותו בבקשה לפי הפורמט הבא : לוח אם : __________ כרטיס מסך: ________ זיכרון : ___________ הארד דיסק : _______ מעבד :___________ הקו מסמן את המקום שבוא יש למלות את המלצותייכם . הסדר יכול להישתנות . אני מבקש לא להוסיף ולהישאר אם אינטל אני לא רוצה הצעות לAMD זה לא בשבילי זה לשכן שאין לו מושג בנושא והוא לא רוצה להבין . הסכום הוא בסבי…
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
AMD Athlon xp 2000 VOLCANO 6 TRANSCEND 256 DDR-RAM 333 Mhz SUMA Geforce 4 TI 4200 64MB GIGABYTE GA-7VRXP( ATA133 USB 2.0)O MAXTOR 40GB 7200rpm ATA133 מארז TSUNAMI 350W +front USB כרטיס קול של creative 4.1 מובנה על לוח האם! נו מה דעתכם??? המחשב הינו למשחקים! ואני קונה בסימפלטק ב- 3869 ש"ח
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים כבדים ולעבודה רגילה על המחשב. מעבד- Intel Core 2 Duo E8500 Box לוח אם - GIGABYTE GA-EP43-DS3L דיסק קשיח - WD500AAKS זכרון - G.SKILL DDR2 4GB[2X2] CL4 כרטיס מסך - GIGABYTE ATI RADEON HD4850 512MB מארז - ANTEC THREE HUNDRED ספק -OCZ 600W קרור למעבד - ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO מסך - SAMSUNG 22" 2253BW סה"כ 5.4K יש משהו מיותר?משהו להוסיף?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי, מחפשת מחשב נייד להורי לשימוש של אינטרנט, זום, ואופיס. תקציב: 2500 עם חריגה של 500 כמה דגשים חשובים: מחשב עם מעבד לא פחות מ-I5, מסך מחשב 15 אינץ לפחות עם רזולוצייה טובה + מערכת הפעלה. אזור המרכז תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על המחשב - לא בהכרח ממישהו שרכש אותו אלא על המפרט הטכני , המחיר וכמובן בהתאמה לצרכיי. צרכיי: עבודה מסחרית (אופיס,אינטרנט, פוטושופ, מסחר,טכנות וכד'), סרטי HD על הפיקסלים הגבוהיים (משמע מעבדחזק וכרטיס מסך חזק), משחקים סבירים (בגדל המשחקים ירוצו על הנייח), מוסיקה וכדומה. סוללה לא הכי משנה, רוב הזמן המחשב יהיה מונח על גבי שולחן (אחבר לו עכבר מכאן שלא אזדקק ב- Thinkpad), משקל עד 2ק"ג. תאורת מקשים. חיבור HDMI תקציב 5000+- המחשב: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2059 בגדול אלה הם צרכיי, אני משער הדגם הנ"ל מתאים לי, אשמח לשמוע מה אתם חושבים, הצעות אחרות. בן
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! חבר ביקש ממני עזרה בקניית מחשב חדש למטרת שימוש בתוכנת אדריכלות + גיימינג. הדרישות של תוכנת האדריכלות נמצאות בלינק הבא: https://lumion.com/requirements.html ואנחנו מנסים כמה שיותר לכוון ל High-end requirements. בנוסף, המחשב ישמש לגיימינג ברמה הכי גבוה שאפשר כמובן. ניסיתי לבנות בעצמי כמה אופציות ומאוד התקשיתי לא לעבור את התציב של 9K. לדוגמא: או זה מ starpc: לפי דעתי האישית, 3080 הוא חובה כדי לקבל 4K בצורה איכותית באמת ולפי מה שראתי הדגמים של Asus הם הבטוחים ביותר מבחינת הקריסות של גירסאות ה 3080. אז כמובן שלשים את הדגם היציב ביותר. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9000 …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב לעבודה משרדית ולמשחקים קלים אני לא צריך ציוד הקפי ולא כרטיס קול איכותי - מובנה על הלוח העדפה שלי היא לאינטל וחשוב לי שהמחשב יהיה שקט כי הוא בחדר שינה התקציב יכול לחרוג קצת.... אם יש לכם ביקורת או דברים לשנות אז בכיף! ותודה מראש לכל העוזרים: המחירים בצד ימין... thermaltake bech vx black vf4000bns======456 pentium 4 socket intel desktop board dragontailpeak dp 35dp ====475 intel core 2 duo cpu: intel core 2 duo e6750 2.66g 4m 1333fsb ====936 210 ====DVR-212DBK pioneer wd3200ks 320gb sata2 7200rpm 16mb ====365 DDR II 667Mhz==== 340 1GB Kingston שתי יחידות! pci express : asus pcx geforse en8500gt===456 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד עם פורט thunderbolt זה חשוב לי בגלל היציאת firewire שזה מאפשר. אשמח לשמוע הצעות על פיתרונות, חשוב לציין שאני לא שוקל לקנות מאק, אז כל המלצות רק לפיסי. חוץ מזה המחשב צריך להיות חזק בהכל חוץ מהכרטיס קול. Ssd כמובן תקציב 5500, תודה לממליצים ולעוזרים
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הי, רוצה להתחדש, מעוניין במחשב לגיימינג כללי - כבר הרבה זמן לא עוקב, אשמח לעזרה בבניית מפרט. קריטריונים כליים: מצד אחד מחפש value for money, מצד שני רוצה שיחזיק כמה שנים ולא אכפת לי קצת להתפרע. מניח שלא אצא מזה עם פחות מ-5,000 ש"ח - חי עם זה בשלום. מצד שני, לא ברור לי שיש צורך לחרוג מזה בהמון. באופן כללי מעדיף רכיבים מדור חדש על פני מרכיבים מקבילים מעט יותר חזקים מדור ישן יותר. קונקרטית: מעבד - לא נעול על intel. כאמור עדיפות לדור האחרון. לוח אם - דור חדש - שיאפשר לי בעוד שנתיים להחליף כרטיס מסך ואולי מעבד בעוד שלוש. כרטיס מסך - value for money +. עדיפות למשהו יעיל באנרגיה. ספק כוח - שיהיה קצת אקסטרה הספק, tier גבו…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-