עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by elioz5,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות/ מקסימליות, full hd מתלבט לגבי גודל המסך. 27" או גדול יותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  2. Started by ofirlik,

1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אבל במידה וצריך אפשר לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).cs6 photoshop קצת after effects ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.league of legends,assasins creed ובכללי אני רוצה לשחק במשחקים חדשים שיצאו במידה ויהיה בעיית תקציב לא חייב על האיכות הטובה ביותר למשחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by inbalr87,

היי חבר'ה, אני הולכת לקנות בקרוב מחשב נייד , כבר מצאתי מחשב שנראה סבבה לגמרה אני רק צריכה חוות דעת על המחשב הספציפי הזה: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he...3-4055150.html בעיקרון הוא מיועד למשחקים כמו WOW וAION למשל... השאלה היא אם הנייד יריץ את המשחקים חלק בFPS גבוהה בלי תקיעות (הכרטיס מסך שלו טוב מבחינת ניידים? ולאיזה כרטיס הוא משתווה בנייחים?) תודה רבה לעוזרים! (אם יש לכם המלצות למחשבים ניידים אני אשמח לשמוע)

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  4. Started by starter,

טוב אנשים זה הניסיון ה-3 לאותה הבקשה ! בכל פעם או שהנושא עובר לנושא אחר, או שמתחילים וויכוחים על מה עדיף\יותר טוב !! !! תבינו אנשים זה לא מעניין השאלה שלי היא ---> שאלה פשוטה אם האיתם מרכיבים לעצמכם מחשב, מה היה המפרט שלו ? תחשבו שאתם צריכים להסביר למפגר במילים פשוטות --> עיברית שכולם יבינו . עכשיו המפרט שתיתנו לי תיבנו אותו בבקשה לפי הפורמט הבא : לוח אם : __________ כרטיס מסך: ________ זיכרון : ___________ הארד דיסק : _______ מעבד :___________ הקו מסמן את המקום שבוא יש למלות את המלצותייכם . הסדר יכול להישתנות . אני מבקש לא להוסיף ולהישאר אם אינטל אני לא רוצה הצעות לAMD זה לא בשבילי זה לשכן שאין לו מושג בנושא והוא לא רוצה להבין . הסכום הוא בסבי…

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. AMD Athlon xp 2000 VOLCANO 6 TRANSCEND 256 DDR-RAM 333 Mhz SUMA Geforce 4 TI 4200 64MB GIGABYTE GA-7VRXP( ATA133 USB 2.0)O MAXTOR 40GB 7200rpm ATA133 מארז TSUNAMI 350W +front USB כרטיס קול של creative 4.1 מובנה על לוח האם! נו מה דעתכם??? המחשב הינו למשחקים! ואני קונה בסימפלטק ב- 3869 ש"ח

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. Started by Bonus,

המחשב מיועד למשחקים כבדים ולעבודה רגילה על המחשב. מעבד- Intel Core 2 Duo E8500 Box לוח אם - GIGABYTE GA-EP43-DS3L דיסק קשיח - WD500AAKS זכרון - G.SKILL DDR2 4GB[2X2] CL4 כרטיס מסך - GIGABYTE ATI RADEON HD4850 512MB מארז - ANTEC THREE HUNDRED ספק -OCZ 600W קרור למעבד - ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO מסך - SAMSUNG 22" 2253BW סה"כ 5.4K יש משהו מיותר?משהו להוסיף?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by Rinaty,

היי, מחפשת מחשב נייד להורי לשימוש של אינטרנט, זום, ואופיס. תקציב: 2500 עם חריגה של 500 כמה דגשים חשובים: מחשב עם מעבד לא פחות מ-I5, מסך מחשב 15 אינץ לפחות עם רזולוצייה טובה + מערכת הפעלה. אזור המרכז תודה מראש

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  8. Started by BenQuad,

אהלן חבר'ה, הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על המחשב - לא בהכרח ממישהו שרכש אותו אלא על המפרט הטכני , המחיר וכמובן בהתאמה לצרכיי. צרכיי: עבודה מסחרית (אופיס,אינטרנט, פוטושופ, מסחר,טכנות וכד'), סרטי HD על הפיקסלים הגבוהיים (משמע מעבדחזק וכרטיס מסך חזק), משחקים סבירים (בגדל המשחקים ירוצו על הנייח), מוסיקה וכדומה. סוללה לא הכי משנה, רוב הזמן המחשב יהיה מונח על גבי שולחן (אחבר לו עכבר מכאן שלא אזדקק ב- Thinkpad), משקל עד 2ק"ג. תאורת מקשים. חיבור HDMI תקציב 5000+- המחשב: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2059 בגדול אלה הם צרכיי, אני משער הדגם הנ"ל מתאים לי, אשמח לשמוע מה אתם חושבים, הצעות אחרות. בן

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן! חבר ביקש ממני עזרה בקניית מחשב חדש למטרת שימוש בתוכנת אדריכלות + גיימינג. הדרישות של תוכנת האדריכלות נמצאות בלינק הבא: https://lumion.com/requirements.html ואנחנו מנסים כמה שיותר לכוון ל High-end requirements. בנוסף, המחשב ישמש לגיימינג ברמה הכי גבוה שאפשר כמובן. ניסיתי לבנות בעצמי כמה אופציות ומאוד התקשיתי לא לעבור את התציב של 9K. לדוגמא: או זה מ starpc: לפי דעתי האישית, 3080 הוא חובה כדי לקבל 4K בצורה איכותית באמת ולפי מה שראתי הדגמים של Asus הם הבטוחים ביותר מבחינת הקריסות של גירסאות ה 3080. אז כמובן שלשים את הדגם היציב ביותר. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9000 …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. המחשב לעבודה משרדית ולמשחקים קלים אני לא צריך ציוד הקפי ולא כרטיס קול איכותי - מובנה על הלוח העדפה שלי היא לאינטל וחשוב לי שהמחשב יהיה שקט כי הוא בחדר שינה התקציב יכול לחרוג קצת.... אם יש לכם ביקורת או דברים לשנות אז בכיף! ותודה מראש לכל העוזרים: המחירים בצד ימין... thermaltake bech vx black vf4000bns======456 pentium 4 socket intel desktop board dragontailpeak dp 35dp ====475 intel core 2 duo cpu: intel core 2 duo e6750 2.66g 4m 1333fsb ====936 210 ====‏DVR-212DBK pioneer wd3200ks 320gb sata2 7200rpm 16mb ====365 DDR II 667Mhz==== 340 ‏1GB Kingston‎ שתי יחידות! pci express : asus pcx geforse en8500gt===456 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  11. Started by Proger1989,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד עם פורט thunderbolt זה חשוב לי בגלל היציאת firewire שזה מאפשר. אשמח לשמוע הצעות על פיתרונות, חשוב לציין שאני לא שוקל לקנות מאק, אז כל המלצות רק לפיסי. חוץ מזה המחשב צריך להיות חזק בהכל חוץ מהכרטיס קול. Ssd כמובן תקציב 5500, תודה לממליצים ולעוזרים

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  12. Started by yariboy,

הי, רוצה להתחדש, מעוניין במחשב לגיימינג כללי - כבר הרבה זמן לא עוקב, אשמח לעזרה בבניית מפרט. קריטריונים כליים: מצד אחד מחפש value for money, מצד שני רוצה שיחזיק כמה שנים ולא אכפת לי קצת להתפרע. מניח שלא אצא מזה עם פחות מ-5,000 ש"ח - חי עם זה בשלום. מצד שני, לא ברור לי שיש צורך לחרוג מזה בהמון. באופן כללי מעדיף רכיבים מדור חדש על פני מרכיבים מקבילים מעט יותר חזקים מדור ישן יותר. קונקרטית: מעבד - לא נעול על intel. כאמור עדיפות לדור האחרון. לוח אם - דור חדש - שיאפשר לי בעוד שנתיים להחליף כרטיס מסך ואולי מעבד בעוד שלוש. כרטיס מסך - value for money +. עדיפות למשהו יעיל באנרגיה. ספק כוח - שיהיה קצת אקסטרה הספק, tier גבו…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  13. חבר קנה את המחשב ורוצה לחבר לטלוויזיה עם SVIDEO. יש לו מתאם מ-DSUB ל-SVIDEO אבל נראה שהוא מסתבך עם זה. זו הדרך או שזה בכלל לא אפשרי? מותקן על המחשב XP והכרטיס מסך הוא של INTEL.

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  14. Started by rafe12,

ראיתי אותו פה http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=111482&CatId=2508 במחיר מציאה של 300$..... כבר יש לי מחשב שולחני חזק לגיימינג וכל שאר צרכים תובעניים..... המחשב הזה הוא לאינטרנט וסרטים נטו ובעיקר שיהיה נייד, רוב הזמן שהוא יהיה בשימוש לא יהיה בבית. מה אתם אומרים, להזמין?

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  15. Started by zagzag,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.skyrim,elder scrolls online,diablo 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי …

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  16. Started by MaorSwan,

עד היום לא היו לי שום בעיות עם מצב שינה.. ופתאום בימים האחרונים בכל פעם שאני סוגר את המחשב ועובר למצב שינה עם 100%, אני מתעורר בבוקר עם 2-5%. בדקתי בהגדרות והוא עדיין מוגדר על זה שאם סוגרים אותו הוא יגיע למצב שינה. למה לעזאזל הסוללה נטחנת כ"כ במצב שינה?! לא הייתה עם זה בעיה קודם..

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. היי, ייעוד המחשב היא עבודה משרדית, בעיקר אינטרנט, אופיס, עובד עם המון חלונות פתוחים במקביל. חשוב גם שהמחשב יכלול מערכת הפעלה (לא מעוניין להתקין בנפרד וזה בסדר תוספת ה-400-500 ש"ח במקרה הזה). כך שנראה לי הכיוון הוא זיכרון 16GB (שיחזיק גם לטווח ארוך, בחלק מהדגמים לא ניתן לשדרג מ-8 ל-16), מעבד i5 מסדרה 11, לפחות 512 SSD ושיהיה מסך טוב לאחר בדיקות נראה לי שאלו 2 דגמים שיכולים להתאים לי (התקציב הוא באזור 3500-3800 כולל מע"מ): דגם 1 - https://www.orpc.co.il/items/3809283 כאן מדובר בדגם עם מסך מגע שהופך גם לטאבלט אחריות לשנה https://www.orpc.co.il/items/3809283? דגם 2 - Lenovo ThinkPad E14 Gen 2 20TA00…

18. אהלן, מחפש מחשב גיימינג מקצועי בסכום בסביבות ה7000 ש"ח, כולל מסך. מדגיש כי כיוון שאני לא הכי בקיא בתחום החומרה, הסכום שצוין הוא לא חובה, ואם יש לכם הצעות למפרט יקר או זול יותר לפי התנאים שאציין, אשמח לשמוע פרטים. התנאי החשוב ביותר למחשב, הוא שאני בונה עליו לפחות ל3, 4 שנים קדימה, ולכן החומרה צריכה להיות כזו שתהיה מספיק חזקה לסחוב גם עוד שלוש שנים. 1. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-2000 שח לכל כיוון 2. מה שימושי המחשב -בעיקר משחקים , ברזולוציות גבוהות של 1600X900 ואף יותר, בהגדרות הגבוהות ביותר. שני משחקים כבדים שקופצים לי לראש הם ויצ'ר 2 ובאטלפילד 3, אבל אשמח אם הוא יוכל להפעיל גם את ויצ'ר 3 ובאטלפילד 4 לכשיצאו.... . אין חשיבות לאפשרויות של תלת מ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by מר מקלדת,

הדיסק קשיח מדגם AAKS. דרישות מינימום זה 4GB זיכרון 667/800 (רק 500 ש"ח!!!), מעבד חזק, ודיסק קשיח אמין של 500GB. ללא ציוד היקפי. המארז לא משנה לי. שיהיה שחור ולא מכוער. המחשב לא מיועד למשחקים, אבל האם זה יוכל להריץ ביושוק על הגדרות בינוניות-גבוהות על 1280x1024? הספק יחזיק את המערכת?

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by udist,

ברשותי נייד hp pavilion DV6620 המגיע עם 1GB זכרון. כמובן שמותקנת עליו מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה, אשר לא עובדת כ"כ טוב בלשון המעטה... ראיתי שמחירי זיכרונות הם לא יקרים ולכן חשבתי לשדרג ל4GB זכרון (אני יודע שהמערכת תוכל לנצל רק 3 ומשהו) והשאלה שלי היא האם החלפת הזכרונות באופן עצמאי פוגעת באחריות על המחשב?? (הרחבתי את האחריות ל3 שנים וקצת חבל שהיא תלך...) האם יהיה שיפור נראה לעין או שיש משהו אחרי שפוגע בביצועים? יש צורך ב4GB או שפחות גם יהיה מספיק? ובנוסף, אילו זיכרונות מתאימים למחשב הזה?? אשמח להמלצות מחנות כלשהי, במידה והאחריות לא נפגעת...

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  21. Started by odeliah,

בע״ה אני מתחילה ללמוד רפואה השנה ואני רוצה לקנות מחשב נייד. אני יודעת פחות או יותר מה הדרישות שלי אבל לא יודעת מה זה אומר בפועל. אני לא אגור בבית ולא יהיה לי מחשב שולחני פרט לספריות, אני רוצה שהמחשב יחזיק לי מעמד לפחות 3-4 שנים, הסוללה צריכה להספיק לכמה שעות טובות והוא צריך להיות די קל. אני חשבתי על הדגמים של DELL, כשגודל המסך שלי צריך להיות ״14.1-״13.3. אשמח לקבל המלצה לגבי דגמים שיהיו רלוונטיים עבורי, ואשמח גם להמלצות נוספות אגב, קראתי כבר את המדריך לקניית מחשב נייד לפני שכתבתי את ההודעה. תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  22. היי חבר'ה, אני מתכנן לקנות בקרוב (מאוד) מחשב חדש. אני עם הBarton 2500+ כבר 6 שנים, לפחות, אז מן הסתם שאני מתכנן לקנות מחשב שיחזיק לי זמן רב. את עיקר ההשקעה אני מתכנן לשים על לוח האם, המעבד והזכרונות. אם במורד הדרך אני אראה צורך אני אשדרג את כרטיס המסך. זה המפרט שיש לי כרגע (KSP) : מעבד : Core i7 920, s1366, 8MB Tray 1340 1 1340 לוח אם : P6X58D Premium s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600, 3xPCI-E 1595 1 1595 זכרון פנימי ( 6GB - טריפל צ'אנל - 1600 ) : 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel 760 1 760 כרטיס מסך : HD 5770 New Edition 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 900 1 900 כונן קשיח : 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS 530 1 530 צורב דיוידי : DVD±RW GH22LS50 x22 B…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by galr52,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות, בניית אתרים, צפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio, eclipse ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני חושב שאין צורך בכרטיס מסך.(אלא אם אני טועה ) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (O…

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח עבור: מעבד ,לוח-אם ,זכרונות,כונן NVME למערכת הפעלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח ,משחקים,עריכת וידאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים : מארז ספק כח CORSIAR X GOLD 650 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא רלוונטי,קיי…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Thunder Child,

היי סוף סוף הצלחתי להתכנס למפרט אחרי הרבה חושבים והרבה שאלות P4-2.4 533 ABIT SA7 - לא מצאתי כמעט תגובות על הלוח הנ"ל מבוסס על SIS 645DX SEAGATE 40GB 7200 PC2700, 512MB תוצרת NANYA/SAMSUNG GF4-4600 של LEADTEK SAMSUNG 959NF TSUNAMI VIRGO 350W לא מתוכנן OC, לא מתוכנן AMD, לא מתוכנן RDRAM המערכת תריץ XP HOME ומיועדת למשחקים ואינטרנט תגובות?

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.