ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,461 דיונים בפורום זה
-
אז קודם שלום לכולם. אני רוצה ליקנות מחשב ב 5000 שקל בלי מסך, עכשיו מצאתי איזה מפרט של מחשב ואני רוצה לדעת האם החלקים טובים והכל טוב במחשב... ושהחלקים לא מתנגשים אחד בשני מעבד: AMD Athlon 64bit 3000+ Socket939 - VENICE לוח: Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Chipset זיכרון: 1GB (2x512MB) GEIL DualDDR 400Mhz כונן קשיח: Western Digital 160GB SATA 7200RPM צורב: Toshiba DVD±RW x16 Dual Layer - Black כונן דיסקטים: 1.44MB - Black כרטיס מסך: Leadtek GeForce FX6600GT Extreme 128MB PCI-E x16 כרטיס קול: 6Channels onboard כרטיס רשת: 10/100/1000Mbps onboard מארז: RAIDMAX COBRA 420W מי שמכיר את המארז הזה שיגיד לי מה הקירור שלו עד שאני ילך לברר הלוח תומך טוב מכל החלקים? תודה למי…
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
המפרט הוא : PD-820 לוח של גיגהבייט 8I945PL-G 2 גיגה זכרון 160 גיגה SATA הרדיסק 7600GT כרטיס מסך נ.ב. מה הרכו המשוער
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: =========למשחקים כבדים===== 1. מה התקציב? 3 אלף 2. מטרות המחשב? משחקים (כבדים), צפיה בסרטים, 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. CRYSIS וכדומה אנשים זה דחוף ומצאתי את המפרט הזה מה אתם אומרים עליו? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1242 אם הוא טוב ,אז תתנו לי מחיר של כל חלק אם אתם יודעים בבקשה מחכה לתשובות שלכם זה ממש ממש דחוף!!(מחר אני קונה מחשב) ומה אתם אומרים על המסך הזה? http://www.skypc.co.il/pl_product~2243BW~9~0.htm
-
- 8 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם, לצערי המחשב הישן של אשתי שווק והיא צריכה חדש להמשך הלימודים, סומך עליכם שתיתנו עצה טובה בעניין אז לעניין: המלצה למחשב נייד 15.6" לסטודנטית לאדריכלות 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקד, סקצ'אפ, פוטושופ, רויט... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינו…
-
- 8 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב עם המפרט שבצד. אני מעוניין לשדרג את לוח האם שלי (ולמכור את הנוכחי) . אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם לדרישות הבאות : הלוח חייב להיות טוב לOC כבד מאוד. לבוא עם קירור הולם. ולהיות X48. לתמוך בCF . עריכה: אשמח אם תוכלו לתת לוח אם אחד תומך CF ולוח אחד תומך SLI (למקרה שלגבי כרטיסי המסך אשנה את דעתי) . תודה רבה. שאלה נוספת ברשותכם, מתי מוערכת יציאת X58 ?
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה לבנות מחשב לעריכה שקט ככל הניתן במיגבלות התקציב וללא OC . בנפרד מהתקציב מה צריך לקנות בשביל רשת עם מחשב בחדר מרוחק. מעבד- ממה שראיתי בTOMS HARDWARE ה- Q6600 מצוין בקידודים וPREMIERE דיסק קשיח - 500 GB כרטיס מסך - שוב חשוב שיהיה שקט אבל לא על חשבון ביצועים אז אם יש משהו מומלץ עם קירור פסיבי ... מארז- משהו זול ושקט, בסיגנון של ה-HEC לוח אם- צריך FIREWIRE אבל אפשר גם לקנות כרטיס, אם יוצא משתלם.
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
נראה לי שאני הולך על החלקים הבאים מעבד מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box מחיר לפריט - 1,792.00 ¤ לוח לוח אם ASUS P5B Deluxe/WiFi-AP מחיר לפריט - 1,217.00 ¤ זכרונות G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 1GB Dual Channel CL 4 מחיר לפריט - 820.00 ¤ קשיח כונן קשיח SeaGate ST3160811AS 250GB מחיר לפריט - 480.00 ¤ מארז לחנות אין את המארז גיגביט 570 אני צריך ליתקשר לשאול ספק ספק כח Enermax Liberty 500W מחיר לפריט - 590.00 ¤ הכול יוצא סכום ביניים : 4,899.00 ¤ מה אתם אומרים כרטיס מסך אני מקבל מחול 8800GTX יש דברים שאתם ממלצים להחליף ?
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
* מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכות וידאו קלות. * מסך מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - לא קריטי, רצוי FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - רגיל, אבל אפשר גם עם טאץ, * משקל רצוי? - לא קריטי, רצוי קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)- רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDM I, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב …
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, אני רואה יותר ויותר כותרות בשנתיים האחרונות (פה, ובפורום נוסף שאני קצת יותר פעיל בו) שיש ביקוש שגדל יותר ויותר למחשב נייד למטרת גיימינג. השאלה העיקרית שלי היא למה?? מחשבי גיימינג הם גדולים וכבדים. הם יקרים מ-א-ו-ד (!!!) (וזה לא שאנחנו חיים בתקופה של בזבזנות... להפך... המצב בישראל גורם לי לחשוב פעמיים אם אני יכול להרשות לעצמי בקבוק קולה פעם בשבוע... והגעתי למסקנה שלא) הם פחות חזקים ממחשבים נייחים למטרת גיימינג שמחירם זול ב3\4... (כלומר אם שילמתי X על מחשב נייד, אני אשלם X*0.75 ועדיין אקבל מחשב טוב יותר)... הדבר היחיד שאני יכול להגיד לטובת מחשב נייד לגיימינג, הוא שממש קל לעשות מסיבות LAN.... אבל בגלל זה אני שואל אתכם... למה אתם רוצים מחשב נייד לגיימינג?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ללא מסך כן ציוד הקפי והכי חשוב בחנות אחת ויש במלאי אם אפשר לציין שם החנות
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי חבר'ה מה נשמע? בן דוד שלי התקשר אליי עכשיו ואמר לי שהוא רוצה מחשב עד 2000 ש"ח בעיקר לעבודה משרדית. כמו שכבר ניחשתם היו כבר כאלה שהספיקו לז**ן לו את השכל על זה שיש בעיות לפעמים עם AMD, ואם לא יודעים להרכיב בלה בלה בלה. אבל כמובן בתקציב כזה רק AMD. בכל מקרה, אני צריך את העזרה שלכם בלהרכיב לו מפרט, המחשב אינו כולל מסך, או ציוד היקפי כלשהו כמו מקלדת ועכבר. צריך במחשב צורב, ואני חושב ש40GB של דיסק קשיח יספיקו בהחלט. כרטיס מסך הייתי מעדיף את ה LOW END של ATI ולא NVIDIA כי אני אוהב אותו יותר. וזהו, רק בקשה אחת והיא שהמחשב יהיה מחנות אחת בלבד כולל הרכבה ולהשתדל לא לחרוג מהתקציב. תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מקווה שאני בפורום הנכון, אם לא נא לתקן אותי... קניתי מחשב נייד דגם g510 של לנובו. המחשב במקור מגיע עם 4gb ram. אני מעוניין לשדרג אותו ל8gb או אפי׳ מעבר לכך. איזה פרטים /סוגים אני צריך לוודא לפני רכישת זיכרון אחר/נוסף? כיצד מתאימים את סוג הram למחשב?
-
- 8 תגובות
- 6k צפיות
-
-
1.Xaser II A6000A Plus Tower Case 2.Gigabyte GA-8INXP intel E7205 3.Intel Pentium 4 2.4GHz 512K 533MHz 4.Corsair CMX512-2700C2 X2 5.WD 80GB 7200RPM 8 MB special version 6.Enermax 350W EG 365P VE 7.LG DVD 16x48 OEM 8.Hercules 3D Prophet 9700 PRO סה"כ 8,500 ללא פלופי.ללא כרטיס סאונד,ללא ציוד הקפי. האם השילוב בסדר?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Mortal Kombat X; GTA V; Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שMCFLY הציע לי את מפרט זה עברתי עליו (לא שאני כל כך מבין) ופתאום ראיתי שיש לוח אם שלפי הביקורת באתר זה הוא מעולה: MSI K8N Neo Platinum ורציתי לדעת: 1. אם המפרט טוב בכלליות 2. אם אוכל להחלי את לוח האם הרשום במפרט ללוח האם המומלץ הנ"ל 3. יש מעבד יותר טוב שיתאים לכל מה שיש לי כאן???. המפרט: AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN - מעבד GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 - לוח PDP DDR400 512Mb ECC CL3 פעמיים - זכרונות Seagate 250GB NCQ 8MB 7200RPM SATA - דיסק קשיח POWERCOLOR RADEON X800XL VIVO PCI-EXPRESS 256MB - כרטיס מסך LG GSA-4163B BULK - צורב DVD Teac Floppy Drive 1.44 כונן דיסקטים A-TOP Alien PC Gaming Server yellow 500W - המארז ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetak…
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
המפרט צריך לכלול מעבד לוח אם זכרונות וספק. המפרט ישמש למשחקים באיכות גבוהה על מסך 24" אני חשבתי על e8400 e43 ocz 2X2 800 reaper modu82+ 425 מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-
-
Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1327.91 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) [ ¤ 588.25 ] 1 Memory : Kingston DDR-RAM 512MB PC2700 Memory [ ¤ 611.1 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 Pro C3 128MB DDR 256bit Retail Video Card [ ¤ 2099.96 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Epo 16/40 Retail [ ¤ 205.34 ] 1 Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard + O…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש חנות שמוכרת מחשבים ניידים חדשים עם תמיכה של XP בחברה שלי יש צורך במחשבים ניידים עם מערכת הפעלה XP רצוי עם יציאה 9 פינים (לא חייב) כי יש מתאם מעבד I3 ומעלה , מישהו מכיר חנות כזאת או דגם מחשב שאפשר להתקין אליו?
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך הצעה (לא לקנייה מיידית, אני רק רוצה לראות מה אני יכול לקבל בסכום הזה) למפרט לHTPC בערך, זה לא יהיה ממש מחשב HTPC אלא ישמש בתור טלוויזיה (הוא יתחבר לטלוויזיה הנוכחית) כאשר התוכן יהיה אצלו וכל הזמן יווצר רצף הורדות. בעצם לא צריך כרטיס טלוויזה וזה לא באמת HTPC אבל לא ידעתי איך אחרת להגדיר את זה. כרגע אני עדיין לא סגור על הרעיון של קנייה של אחד, אני פשוט רוצה לראות מה אפשר לקבל במחיר הזה. כרגע יש פה כבלים והרעיון הוא לקחת מחשב ולהפסיק אותם. כמובן שלפי הדרישות האלו הוא לא צריך להיות חזק במיוחד, אבל כדאי שהוא יהיה מסוגל גם לעבודה שוטפת. תודה!
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כרגע ללא מסגרת תקציב. מחפש מחשב נייד שיתן את התמורה הטובה ביותר למחיר. כמובן שמעדיף לחסוך ככל הניתן ללא פגיעה משמעותית בביצועים של המחשב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי בתוכנה Affinity Designer. ללא שימוש בשפות תכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. צריך רק מחשב נייד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) שאלה לא רלוונטית מכיוון שמדובר במחשב נייד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ככל שניתן ממחשב נייד. 6. האם מתוכנ…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלפטופ ישמש כמעין תחליף שולחני - אך בכל זאת אשמח למשהו שהוא לא כבד מדי... תודה רבה !
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
חיפשתי מחשב נייד בגודל 13-14 באזור ה-4000, עם אפשרות גם להריץ משחקים לא מטורפים מדי, וגם שיהיה נוח לאינטרנט, סרטים, HDMI. מצאתי את הנייד הזה עם עזרה מ-Chevy : http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3450-a2410m.htm לא מצאתי עליו ביקורות, מישהו יכול לעזור בזה? ומישהו יודע איך הוא מבחינת חיי סוללה? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הראשונה בקשר למארז :אני רוצה מארז עם ספק כח טוב שיחזיק את הGEFORCE 6800 GT שיש לי תתנו לי הצעות (בלי הגזמה עד 400 שח ) חשבתי על זה אבל אני לא יודע כלום על הספק שלו!! http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=300111203&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=177# כל ההצעות שתתנו לי תתנו לי מהחנות http://www.com4u.co.il/ השאלה השנייה בקשר ללוח אם איזה לוח שווה לי ליקנות במחיר עד 600 (יכולים קצת לחרוג מהמחיר) מאותו חנות!!!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד קטן (נטבוק), בכ-2,500-3,000 שקל, אבל חשוב לי שיהיה חזק. רוב הנטבוקים שהשתמשתי בהם, כעבור זמן דיי קצר לאחר הקנייה שלהם הפכו לאיטיים ומסורבלים, לכל דפדפן לקח כמה שניות טובות עד שהוא טרח לעלות, והיה קשה מאוד לעבוד עם כמה תוכנות במקביל. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפייה ועריכת סרטים ברמה בסיסית, אפשרות להעלות הרבה חלונות במקביל (וורד, והרבה כרטיסיות בדפדפן) בלי שהקצב יואט בצורה משמעותית, ועבודה בסיסית מאוד על פוטושופ (לא תלת מימד או משהו מורכב) * גודל המסך? מעדיף לפחות 11.6, אבל לא קריטי * משקל רצוי? כ-2 ק"ג. חשוב לי שלא יהיה כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נראה לי שזמן של 6 שעות סוללה זה סביר * האם י…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבדים: AMD 3rd Gen Ryzen 7 3700X Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 1480 לוחות אם: MSI B4,50M Mortar Titanium כמות: 1 - מחיר: ₪ 474 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2E3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 318 ספקי כוח: Gigabyte PSU 700W PFC Bronze 80+ Modular B700H כמות: 1 - מחיר: ₪ 259 כונני SSD: Samsung SSD 256GB SM961 M.2 NVMe כמות: 1 - מחיר: ₪ 206 כוננים קשיחים: WD HDD 1.0TB 7200 64MB SATA3 Blue 3.5 כמות: 1 - מחיר: ₪ 180 סה"כ: ₪ 2917 השארתי לי בסביבות ה2000 ש"ח לכרטיס מסך, אני מתלבט בין RX 5700 XT לבין RTX 2070 Super/RTX 2080 (יש לי אפשרות להשיג משומש במצב חדש בטווח המחיר זה)…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-