עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הי, טוב אחרי המון חיפושים ואפשרויות מצאתי את ה Raptor 490x accelerator של Xtremenotebooks www.xtremenotebooks.com אני רוצה להזמין אותו עם 2GM RAM ו HD160 GB 7200rpm עכשיו לשאולת... מישהו מכיר או ראה סקירה על המחשב הזה? האם אקסטרים נוטבוק אמינים מישהו הזמין דרכם? ובכלל למישהו יש חוות דעת כללית על המחשב? קודם כל אחרי כל התוספות שאני רוצה הוא עולה בערך 3000$ לפי האתר של המכס במידה ואני מזמין אותו יש מס של 15.5 זה באמת נכון מישהו ניסה? מישהו מכיר נייד דומה שאפשר למצוא בארץ?(חוץ מה XPS m1770) נ.ב. המחשב מגיע עם מעבד EXTRME 2.9

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  2. שלום חברים, קודם כל שאפו על עיצוב האתר מדהים ! ברשותי מחשב דל optiplex620 כבר 3 שנים ומשמש בעיקר לשימושים כללים לעבודה אופיס+אינטרנט בעיקר + סקייפ + צפיה בטלויזיה וסרטים עובד על XP סה"כ שקט מאד ונוח לעבודה. הבנתי מכם בזמנו כי אין הגיון לשדרוג של רכיב מסוים לשיפור ביצועים אלא לרכוש מחשב חדש. המחשבה שלי היא כזו אני מאד מאד מרוצה מהמארז (שקט מופתי כבר 3 שנים) ומקווה שאין צורך להחליף ספק מקורי + זיכרון + כונן DVD . איזה מעבד+לוח אם + דיסק קשיח גדול יותר אוכל לקנות בתקציב עד 900 ₪ (+ הרכבה) אתם ממליצים לי לרכוש? המפרט הקיים מתואר כאן Mainboard : Dell 0F8098 Chipset : Intel i945G/GZ Processor : Intel Pentium 4 630 @ 3000 MHz Physical Memory : 2048 MB (1 x 2048…

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  3. אהלן, בעקבות המבצע של אורנג' אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש למשפחה. המטרות הם בעיקר אינטרנט, עבודה, מדיה (חיבור לטלוויזיה לצפייה בסרטים, תמונות וכו') וגם קצת משחקים בקטנה. המחשב שחשבתי לקחת הוא הHP Pavilion dv2, המפרט: Service עם Windows Vista® Home Premium גרסה מקורית של (32-bit) Pack 1 מערכת הפעלה Ultrathin Notebook MV-40 למחשבים ניידים AMD Athlon™ Neo מעבד 512 ברמה 2 KB 1.60 ג'יגה הרץ, זיכרון מטמון של מעבד (2048 MB (1 x 2048 MB 4 GB של עד DDR2 תומך בזיכרון זיכרון סל"ד SATA Hard Disk Drive 5,400 כונן דיסק קשיח GB 320 9 עבור שחזור מערכת GB מחיצה בגודל של עד .Double Layer- עם תמיכה ב LightScribe SuperMulti 8X DVD±RW (Expresso זמין רק בצבע ODD) חיצוני וני…

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  4. Started by t-mac,

שלום לכולם יש לי כיום מחשב פנטיום 4 1.5 עם 40 ג'יגה ו-512 זיכרון וכרטיס מסך 9600xt אני רוצה לשדרג את המחשב למשהו שיעבוד טוב... עד איזה 1000 שקל. מצאתי 2 שידרוגים למחשב.. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1724889 1הערכה כוללת: לוח אם Elite-Group 741GX סוקט 462 מעבד AMD Athlon 3000 סוקט 462 מארז ATX 400W 2. פנטיום 4 2.8 HT לוח ECS , ASROCK זיכרון 256 הארד דיסק 40 ג'יגה.... אם אני יוסיף את החלקים שלי שהמחשב הקודם ( 40 ג'יגה, 512 זיכרון, והכרטיס מסך 9600xt) המחשב יהיה טוב? (למשחקים) http://www.netaction2.co.il/sale.php?sale=2752632 כל השאר: הארד דיסק וכרטיס מסך יש לי. אני האמת יותר גולש באינטרנט, אופיס וקצת למשחקים ( nba, fifa וכ"ו) ו…

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  5. רכשנו אתמול מחשב HP DV6160EA של HP, מספר שאלות א. בתוכנות שבדקתי עד כה וע"ג המחשב, רשום שהמחשב הוא DV6000. האם יתכן כי זו רק הסדרה או שבאמת לא קניתי את הדגם הנכון? ב. באה עם המחשב מערכת הפעלה XP HOME. האם יש טעם לשדרג ל XP PRO ברשותי? מה אתם עשיתם עם המחשב שלכם? כמו כן, האם לא יהיו בעיות בזיהוי חומרה ודריברים אם אתקין XP PRO? המערכת שהמחשב מתקין אוטומאטית באה עם כל הדריברים הדרושים. תודה רבה,

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. היי החלטתי על מעבד, אני אלך על הE5200. אני צריך לוח אם טוב לOC. מה עם הGigaByte GA-EP43-DS3L ? זה לוח איכותי? לגבי זכרונות קנו לי את הOCZ REAPER 1066 4GB (2X2GB ) לגבי מארז אני רוצה את הCM 690 ( מה עדיף עם חלון או בלי ? ) ואני לא יודע איזה ספק ללכת ואיזה כרטיס מסך גם צריך הארד דיסק, וצורב DVD דואל לייר ( קראתי שיש הארד דיסק וצורב של סאמסונג ממש מומלצים ) עד TB1 ואפילו פחות זה בסדר. קירור למעבד אני רציתי לדעת אם הV8 של COOLERMASTER זה סבבה או שזה סתם מעין "גימיק" כזה ולא ממש משהו טוב.. תודה על העזרה. עריכה, טעיתי בחישוב שלי של התקציב עידכנתי לתקציב האמיתי שלי.

7. Started by emesh,

שלום רב, אני מבקש חוות דעת והערות על מפרט. אני חייב להזמין מספק מורשה והמחשב חייב להיות מותד של חברה כמו יבמ, דל וכ"ו. התוכנה העיקרית שהמחשב מריץ היא תוכנת ספריה ("ספיר") בקליינט סרוור, קצת CD שנמצא בשרת CD ברשת, וקצת אופיס של מיקרוסופט שנמצא על המחשב. 1. אני מתלבט בין סךרון D לבין פנטיום. 2. אני מתלבט אם לקחת זכרון 256 או להגדיל ל 512. 3. אני מתלבט אם לקחת כרטיס מסך נפרד כי יש לי חשש שכרטיס מסך על לוח האם יקח את הזכרון הנחוץ לעבודה של התוכנה. מה אתם יכולים לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  8. Started by bommer,

שלום לכולם, אנירוצה לעשות פורמט לנייד שלי אחרי 5 שנים וזאת הפעם הראשונה שלי שאני עושה את זה לנייד. יש הבדלים? תריך WINDOWS מיוחד לנייד? או XP רגיל? תודה!

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  9. Started by Googleness,

נכון יש את היס מקס, והוט מג'יק והטיבו וכל זה שעם לוח משדרים בוחרים תוכניות להקליט וכל זה? אז ראיתי פעם שיש תוכנה MythTV נדמה לי שמורידה את הלוח משדרים מהממיר ועושה אותה פעולה על המחשב.. הקיצר השאלה שלי היא מה אני צריך במחשב אני מתכוון הארד דיסק נוסף, כרטיס טלוויזיה, כרטיס מסך וכו' בשבל שהוא יתחבר לממיר ויבצע את ההקלטות והכל כמו יס מקס וטיבו וכל זה? הערה: יש לי כרטיס מסך X300SE שמתחבר לטלוויזיה בשביל להציג תמונה אך לא בו זמנית עם המסך הרגיל, מזמ ןשקלתי להחליף אותו. אם יש כרטיס מסך טוב שמשולב בכרטיס טלוויזיה/וידאו שצריך בשביל מה שאני רוצה אני אשמח לשמוע על זה. תודה מראש נ.ב. זה היה ציטוט מדיון שפתחתי בפורום אחר.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  10. ערב מצויין. חבר הולך ללמוד כלכלה בצפון וצריך מחשב לצרכים משרדיים (אופיס, אינטרנט) וסרטים. דרוש גם מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים) ורמקולים. יש לנו העדפה לאינטל - מפני ש-TMS יכולים גם לעשות להם O.C ולכן הביצועים יהיו טובים. כמובן שאת הציוד ההיקפי מעדיפים לקנות מאיפה שהכי זול. תודה רבה לכולם!

11. Started by Vlad3,

אחותי קבלה מתנה מדלק לקבל את lenovo netbook s10 שלדעתי יש לו חרא נתונים או לקנות ב500 שקל את lenovo g550 15.6 מה יותר שווה לקחת? אחרי הכל זה סוג של מתנה

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  12. שלום לכולם אני עורך וידאו כבר כמה שנים יש לי מחשב עם 8 ג'גה זיכרון ומעבד 2Quad Q9400 2.66Ghs כרטיס מסך ATI4800 עם 1 ג'גה זיכרון המחשב עובד מצויין עם וידאו SD אבל כאשר אני עובד עם וידאו HD הוא נתקע השאלה שלי היא, אם אני אחליף את הכרטיס מסך ל - EVGA NVIDIA GeForce 640GT 4GB DDR3 אתם חושבים שהמחשב יוכל לסחוב וידאו HD או שאין לי בררב אלא לקנות מחשב חדש? תודה רבה מראש

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by freeuser,

שלום לכולם ומועדים לשמחה התלבטות קשה לגבי בחירה בין שני דגמים איזה מהם עדיף לי :s05: 1 - http://www.gamaoffice.co.il/products/101923 2- Dell Inspirion 1535 V8300 ‎Intel® Core 2 Duo Processor T8300, 2.4GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB, 3MB L2 Cache‎ ‎ Memory‎ ‎2GB (2X1024MB) 667MHz DDR2 Dual Channel Upto 4GB‎ ‎ HD‎ ‎160GB 5400 rpm‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' Widescreen WXGA (1280x800) with TrueLife‎ ‎ GPU‎ ‎ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD-RW +- With Dual Layer Technology‎ ‎ Webcam‎ ‎ 2.0 Mega pixel web camera ‎ ‎ Bonus‎ ‎Dell Travel Remote control‎ ‎ Sound‎ ‎Audio type/controller: AC97 Soft Audio‎ ‎ Speakers‎ ‎Two channel high definiti…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by nati88,

היי, ממצב חברים? אני צריך עזרה ברכישת נייח מבוסס i3 לצרכים בסיסים ומתקדמים כרגע אני עם מחשב נייד ומחבר לו מסך לעיתים, השימושים שלי אבלטון לייב אילוסטרייטור פרמייר פוטושופ אני מעדיף מעבד אינטל אבל בגלל שיכול להיות שאני ירכוש בנוסף את המסך שבקישור, ויש לו פנוקציה כלשהי של amd אז אני שוקל לקנות רייזן מסך עתידי LG 29UM69G-B 29'' LED IPS 975 שקל https://ksp.co.il/m/uin/50115 המפרט שאני צריך זה i3 עם 8 גיגה אחסון 1000 ואולי ssd 256 ומארז קטן. השאר אני פחות מבין אין לי דרישות מיוחדות נוספות מה שמצאתי ואשמח לחוות דעת, זה את אלו ולמה זה נראלי זול מחשב אינטל Intel Core i3 9100 1330 שקל https://ksp.co.…

15. Started by HONDASR,

ערב טוב קראתי קצת בפורום לפני שאני מבקש אבל עדיין מבולבל מה עדיף (רצוי למשחקים גם) למשל:: samsung ativ book 4 np470r5e samsung np370r5e-s01il lenovo ideapad g710 59385371 ועוד כל מיני השאלה שלי היא שהמלצתם על כל מיני שחלקם עם מעבדים מהדור הקודם שעדיפים שמישהו יעשה לי קצת סדר בבקשה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  16. יש לי דילמה... האם להשקיע במחשב שכביכול יהיה קצת אוברקיל בשבילי... נניח 3900X וגם 32GB RAM.. ואז זה יחזיק לי אמנם הרבה יותר זמן בעתיד.. או.. שפשוט ללכת על משהו שאמור לספק אותי ואז בכל כמה שנים פשוט לשדרג... ולקבל דור חדש יותר... שאולי יהיה חזק יותר ממה שיש לי.. הכוונה היא האם להשקיע עכשיו מאוד על המחשב או שפשוט לחסוך ועם הזמן פשוט לשדרג ולקבל דורות חדשים בכל פעם.. דור ישן שהוא עדיין חזק, זה יהיה שווה משהו?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם לאחותי יש מחשב נייד קצת ישן של חברת DELL מדגם INSPIRON 6000 . מאז שפגשתי במחשב הוא היה מאוד איטי וחסר תועלת . כשבדקתי טמפ' ראיתי שהמחשב מגיע למספרים מטורפים . 70 - 80 למעבד - וכמעט 50 ל-HDD . (ראו תמונה ) URL=http://imageshack.us] הבנתי שכבר משהו לא בסדר . תפקוד המחשב מאוד מאוד איטי ומעצבן - עד שעולה יישום או כל דבר אחר לוקח שעות המתנה ! כמות ה-CPU של המחשב עומדת מעל 70 ורוב הזמן 100% . נ.ב קרה לי אתמול שהמחשב נכבה פתאום ( כנראה מהטמפ' הגבוהה ) . הגרף תמיד למעלה או שעובד בקצב מטורף ולא נח . הזיכרון גם נשאב מהמחשב בפעילותו . כרגע אני סורק ווירוסים במחשב , מצאתי פה ושם אני עדיין עובד על זה . [אבל השאלה שלי היא = מה עושים עם הטמפ' הגבוהות הללו &am…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by lowlow1001,

שימושים: סרטים ,מוזיקה בעיקר בנוסף יחובר אליו WII ע"י MII FLAT , וגויסטיק (XARCADE או HORI ) מסך " פלזמה סמסונג 720P רשת: בהתחלה כבל רשת רגיל ובעתיד שיירדו מחירי הN גם כרטיס רשת אלחוטיPCI רצוי שיהיה שקט אבל לא קריטי לא יהיה דלוק 24/7 ומחיבור המחשב שבמפרט שלי לא הפריע לי הרעש עדיף הכל מחנות אחת (לא SKYPC ולא IVORY ולא ZED , ניסיון אישי ) ציוד היקפי מקלדת ועכבר אלחוטי עדיף COMBO עם TRACKBALL אלחוטי חשוב שבלוח אם יהיה ESATA , יציאת קול COAX או דיגיטלית בתודה מראש מפרט לדוגמא:AMD Athlon 2 X4 620 2.6Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪570 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1276 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪498 http://www.rsm.co.il/product.aspx?pro…

19. Started by BeBest,

אני מניח שהשווי שלו מאוד נמוך. אבל יהיה מעניין לדעת כמה לדעתכם הוא שווה.

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  20. שלום אני צריך מחשב למשחקים. לא מחשב על או משו כזה, פשוט שכל המשחקים יפעלו סבבה פחות או יותר, ושיהיה משתלם. כרטיס מסך mid-end או mid-high end.. כולל מקלדת ועכבר, לא צריך רמקולים צריך מסך LCD התקציב למחשב עצמו לא מוגדר אבל אני משער ש4000-5000 יספיק לא? למסך LCD אני חושב שיספיקו משו כמו 1500 שקלים הסתכלתי כמובן במפרטים המומלצים, אבל אני לא בטוח כמה אני צריך להשקיע במחשב.... אני כבר לא כל כך מעודכן בכרטיסי מסך וכאלה, אז אני אשמח אם פשוט תגידו לי איזה מפרט מהמומלצים כדאי לי לקחת. תודה

• 12 תגובות
    • 774 צפיות
  21. Started by dudu2683,

שלום ברצוני לרכוש נטבוק ורציתי קצת יעוץ מכאלה שמבינם בנושא.. 1. קודם כל רציתי לשאול אם באמת המחשבים האלה מספיקים לסטודנטים או שהם ממש חלשים? 2. ישנם איזה שני דגמים שאני מתלבט לגביהם האחד הוא של ASUS דגם 1101HA עם מסך 11.1 אינט'ש והשני הוא ACER ONE החדש עם מסך 11 אינט'ש בעיקרון לשניהם יש מעבד אטום מסדרת Z אך מספרו שונה ואין לי מושג מה ההבדל בין שני המעבדים כמו כן שמתי לב שבנטבטקים קצת יותר ישנים שמו מעבדים מסדרת N ששם המהירות יותר גבוה האם הם יותר טובים מסדרת Z? תודה למי שיעזור לי

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  22. שלום לכולם ראיתי לא מעט מפרטים בפורום שהמלצתם לאנשים והרכבתי לעצמי משהו - אשמח מאוד לשמוע חוות דעת תקציב: 3K (אפשר חריגה של כמה מאות שקלים אבל רק עם זה באמת שווה את זה) מטרות: שימוש כללי +משחקים משחקים: אני אוהב לשחק מדי פעם (crysis, COD) אבל לא חשובות לי ההגדרות הכי טובות ציוד הקפי: רק מסך שונות:לא צריך הרכבה. בגדול אני רוצה שזה יהיה מחשב שיריץ משחקים בצורה טובה אבל כרגע אין לי מספיק כסף ולכן לקחתי לוח עם כ.מסך מובנה ואוסיף כ.מסך נפרד עוד איזה חצי שנה (סדר גודל של 4870). כנ"ל לגבי המעבד - לקחתי אחד שנראה לי בסדר כרגע ואשדרג גם אותו ביחד עם כ.מסך (למשהו כמו X3 720 או יותר טוב, תלוי כמה סכף יהיה לי). בחרתי מסך טוב כי אני רוצה שהוא ישרת אותי הרבה זמן גם אם אחליף את המחשב עו…

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  23. Started by haimcoen,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כגון: Battlefield 4 Need for Speed: Rivals Crysis fifa 2014uוסרטי fullhd -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם ה…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אני מתכוון לקנות השבוע ואני רוצה שהוא יחזיק מעמד במשחקים ובכמה ישומים כבדים שאני פותח בו זמנית התקציב יחסית גמיש אבל לא יותר מידי וכמובן בלי מסך תודה

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by shaybenmoshe,

שלום, אני מחפש מפרט למחשב. תקציב: 1500 עד 2000 ש"ח. עדיפות להישאר בתקציב אך ניתן לחרוג במעט במידת הצורך. שימושי המחשב: גלישה באינטרנט, תכנות, משחקים כמו portal - לא גיימינג. (רזולוציית מסך 1680 על 1050) אני מעדיף בהחלט כרטיס מסך לא מובנה בלוח האם. רמת השקט לא עקרונית, שלא יהיה רועש אבל אין צורך במארז מיוחד וקירור סופר שקט... אין צורך בציוד היקפי. ללא OC. אין צורך במערכת הפעלה או תוכנות אחרות. לא מתוכנן שדרוג. תודה רבה, שי

• 6 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.