עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אם כבר אני משדרג אז לשדרג את הכל ולמשהו טוב, בכל זאת עברו שנתיים מאז שקניתי את המחשב תקציב 4000-4500 ש"ח- מעבד,לוח אם,זיכרון,כרטיס מסך. זה מספיק בשביל מחשב שיספיק לי לשנה-שנתיים? (למשחקים,הורדות,סרטים ושיהיה מחשב חזק!) רצוי שיהיה לוח אם עם DDR III שיהיה מתאים לעתיד ותמיכה במעבדים של 45NM, אם אפשר היה אז גם ב-PCI EXPRESS 2 אבל זה פחות חיוני. רצוי גם שיהיה מקורר ושקט, כולל מאורר למעבד ומארז טוב. זהו נראה לי... זה קצת דחוף (אני צריך לפני סוכות) =] תודה לעוזרים מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הרכבתי מפרט שמיועד לאחי הקטן שרוב שימושיו במחשב הם משחקים קלים כמו MU ONLINE, CS, GTA. אשמח לקבל את דעתכם כדי שאוכל לקבל את התמורה הטובה ביותר לכסף. אין צורך בציוד היקפי ובמסך הנה המפרט: תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  3. Started by avi.hagit,

ביקשתי אתמול שירכיבו לי מחשב לטובת עסק שהעיקר של המחשב הוא תוכנה רשימת לקוחות תוכנה לא כבדה בכלל אני רוצה מחשב זול ושיהיה הכי טוב שאפשר בסביבות 2000 שח עדיפות ל512 ראם 80 גיגה צורב רגיל {לא dvd} שיהיה מארז טוב +ספק ואם אפשר גם את שם החנות שאני יכול לקנות אותו תודה רבה לכולם

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  4. שלום לכולם וחג שמח. אני מתכוון לקנות מחשב לשימוש משרדי ומדי פעם עריכת סרטים ותמונות. בגדול המחשב יכיל: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3L כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8500GT SILENT 512MB PCIe רציתי עזרה בנושאים הבאים: 1. לגבי מארז וספק - כמה מאווררים אני צריך? כמה הספק? האם כדאי לקנות באנדל? למשל 6A19 + 400TRT של COMPUCASE/HEC - האם הספק מספיק חזק? האם יש לו מספיק איוורור? מצד אחד הספק אמור להיות חזק לפי המאמרים פה והוא גם עולה בערך 300 ש"ח, אבל המארז לבד עולה בערך 250 ש"ח... משהו לא מסתדר לי... 2. לגבי מסך - אני מחפש 19 אינץ LCD. מה יש עד 1500 ש"ח שיתאים לצרכים שלי? תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Gal1992y,

מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤827 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 16MB ¤255 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10833 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES ¤224 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996638 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤922 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4852DDF צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤128 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20N מארז ללא ספק Thermaltake M5 Window ¤324 כמות:1 http…

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  6. שלום, לאחרונה רכשתי את הלפטופ שרשום בכותרת והתקנתי עליו וינדוס 7..אני מנסה לחבר אליו מסך חיצוני ביציאת VGA וביציאת HDMI ללא הצלחה..התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך מהאתר של לנובו אבל עדיין אין תגובה,אני לוחץ על הכפתור שמעביר בין מצבי המסך וגם פה אין תגובה..המחשב נקנה מפה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22447&cf=zap והוא בעל כרטיס מסך INTEL 4000,כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך דרך המחשב שלי,רשום שהדרייברים עובדים והכל בסדר.. אין לי פיתרון שעולה לי בראש לבעיה אולי למישהו יש את הלפטופ והייתה לו את אותה הבעיה והוא פתר אותה?,או שלמשהו יש כיוון לפיתרון? בתודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימלי? 2450 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכנות, גרפיקה מועטה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס, פוטושופ, משחקים בסיסיים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך קיים, 19',LG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בסיסיים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  8. טוב אז ככה, בעיקרון ההתלבטות בין שני דגמים כשלאחד מהם יש גם אופציה עם מסך מגע (ההוא שהצעתם כאן בזמנו) ההורים שלי חוזרים מארה"ב אז הם יכולים לקנות לי שם 1. ASUS N550JV WITHOUT TOUCH Asus G750JW .2 והאופציה השלישית זה הראשון עם מסך מגע בעיקרון זה האתר : http://www.gentechpc.com/index.asp אני מה שעשיתי זה יש שם אופציה להתאים לעצמך את המחשב ולהוסיף דברים, אז הוספתי ל16gb זיכרון לגבי דיסק קשיח מתלבט אם להוריד לגמרי או לשים 1000gb 7200rpm או שלהשקיע באיזה 250 ssd (יש לי שני חיצוניים של טרה) נראה לי שעדיף לי הדגם הראשון גם מבחינת מחיר וגם מבחינת גודל למרות שעל פניו הדגם השני חזק יותר (שניהם נראים מפלצות) אשמח אם תראו מה אתם יכולים להוציא את המירב מזה בתקציב של עד 1300 דולר (אפ…

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  9. בקיצור אחרי הרבה בלאגן זה הסכום שהוא משקיע פחות או יותר . המחשב הוא לשימוש יום יומי כזה לא לגיימר הוא אמור ליהיות לבן 17 ולבן 14 שתיהם משחקים פיפא ונבא לא יותר . הוא אמור ליהיות לשנתיים הבאות בערך . צריך שיהיה בו רק 80 ג'יגה דיסק קשיח . וצריך את כל המוצרים הנלווים כמו עכבר מקלדת רמקולים והכי חשוב מסך דק 19' . תציעו כל אחד 2 מפרטים שנראים לו טובים לסכום הזה וזה דחוף אז בבקשה כמה שיותר זריז .

• 14 תגובות
    • 874 צפיות
  10. אני רוצה לקנות מחשב נייד רק למטרות קטנות, כמו גלישה באינטרנט, ICQ ו-MSN. רציתי לדעת אם בתקציב של 3500 ש"ח אני יכול להשיג מחשב נייד מתאים? לא מצפה שיהיה יותר מ-40GB כ/ק ו-256MB זיכרון. אם יהיה כלול בו כרטיס קשת אלחוטי זה יהיה מצויין. תודה . אם התקציב נמוך מדי אז בבקשה תציינו בכמה אני אמור להעלות אותו בשביל שאוכל לקנות נייד מתאים. (אני אשתמש בנייד רק בבית אגב, כך שחיי הסוללה/משקל לא חשובים)

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  11. Started by ofzir,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש-התקציב עד 4000 שקל עם מסך 15.6 שיתאים לסרטים,פוטושופ,מאיה ומשחקים קלים חשוב שהמפרט יהיה רלוונטי וטוב גם לעוד שנתיים לפחות המחשב ישמש גם כמחשב הנייח שלי בחלק מהזמן כיוון שאני לא מתגורר עם ההורים ההתלבטויות הן בין הלנובו הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12767 כאשר החשש שלי לגביו זו האחריות שהיא רק לשנה םא זאת אני וחשב שניתן בתשלום להאריך את האחריות אם יש למישו מידע על זה והשני הוא הדל הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12504 מה לדעתכם עדיף? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  12. Started by over,

היי לכאורה אין התלבטות R ו T נחשבים משמעותית יותר טובים מHP . אבל לאחרונה אני קורא שמאז שהסינים נכנסו לעניין זה לא מה שהיה פעם , אז מה כדאי HP שמקביל ל R ו T . או עדיין אחד מסדרת ה R ו T בכל מחיר עדיף על כולם ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K כי יש לי הרבה דרישות, אם תראו לנכון שאני צריך להוסיף טיפה אני אוסיף כי אני מתכוון להעמיס עליו בשנתיים הקרובות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי מחשב נרחבים: אני רוצה שהמחשב יריץ לי חלק משחקים כמו GTA V ONLINE ,PUBG ומשחקים חדשים ואפילו יותר כבדים מאלו וגם שיוכל להקליט אותי משחק אותם באופן חלק(במיוחד את ה GTA). הולך לערוך בו אודיו (קיובייס 9), וידאו (VEGAS PRO), תמונות (PHOTO SHOP) והכי חשוב אני הולך לתקלט איתו עם התוכנה TRAKTOR 3 ואסור לי שהוא ייתקע! אני אהיה תמיד עם מחשב חלופי אבל זאת באמת אופציה אחרונה. 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. הי, טוב אחרי המון חיפושים ואפשרויות מצאתי את ה Raptor 490x accelerator של Xtremenotebooks www.xtremenotebooks.com אני רוצה להזמין אותו עם 2GM RAM ו HD160 GB 7200rpm עכשיו לשאולת... מישהו מכיר או ראה סקירה על המחשב הזה? האם אקסטרים נוטבוק אמינים מישהו הזמין דרכם? ובכלל למישהו יש חוות דעת כללית על המחשב? קודם כל אחרי כל התוספות שאני רוצה הוא עולה בערך 3000$ לפי האתר של המכס במידה ואני מזמין אותו יש מס של 15.5 זה באמת נכון מישהו ניסה? מישהו מכיר נייד דומה שאפשר למצוא בארץ?(חוץ מה XPS m1770) נ.ב. המחשב מגיע עם מעבד EXTRME 2.9

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  15. שלום חברים, קודם כל שאפו על עיצוב האתר מדהים ! ברשותי מחשב דל optiplex620 כבר 3 שנים ומשמש בעיקר לשימושים כללים לעבודה אופיס+אינטרנט בעיקר + סקייפ + צפיה בטלויזיה וסרטים עובד על XP סה"כ שקט מאד ונוח לעבודה. הבנתי מכם בזמנו כי אין הגיון לשדרוג של רכיב מסוים לשיפור ביצועים אלא לרכוש מחשב חדש. המחשבה שלי היא כזו אני מאד מאד מרוצה מהמארז (שקט מופתי כבר 3 שנים) ומקווה שאין צורך להחליף ספק מקורי + זיכרון + כונן DVD . איזה מעבד+לוח אם + דיסק קשיח גדול יותר אוכל לקנות בתקציב עד 900 ₪ (+ הרכבה) אתם ממליצים לי לרכוש? המפרט הקיים מתואר כאן Mainboard : Dell 0F8098 Chipset : Intel i945G/GZ Processor : Intel Pentium 4 630 @ 3000 MHz Physical Memory : 2048 MB (1 x 2048…

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  16. אהלן, בעקבות המבצע של אורנג' אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש למשפחה. המטרות הם בעיקר אינטרנט, עבודה, מדיה (חיבור לטלוויזיה לצפייה בסרטים, תמונות וכו') וגם קצת משחקים בקטנה. המחשב שחשבתי לקחת הוא הHP Pavilion dv2, המפרט: Service עם Windows Vista® Home Premium גרסה מקורית של (32-bit) Pack 1 מערכת הפעלה Ultrathin Notebook MV-40 למחשבים ניידים AMD Athlon™ Neo מעבד 512 ברמה 2 KB 1.60 ג'יגה הרץ, זיכרון מטמון של מעבד (2048 MB (1 x 2048 MB 4 GB של עד DDR2 תומך בזיכרון זיכרון סל"ד SATA Hard Disk Drive 5,400 כונן דיסק קשיח GB 320 9 עבור שחזור מערכת GB מחיצה בגודל של עד .Double Layer- עם תמיכה ב LightScribe SuperMulti 8X DVD±RW (Expresso זמין רק בצבע ODD) חיצוני וני…

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  17. Started by t-mac,

שלום לכולם יש לי כיום מחשב פנטיום 4 1.5 עם 40 ג'יגה ו-512 זיכרון וכרטיס מסך 9600xt אני רוצה לשדרג את המחשב למשהו שיעבוד טוב... עד איזה 1000 שקל. מצאתי 2 שידרוגים למחשב.. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1724889 1הערכה כוללת: לוח אם Elite-Group 741GX סוקט 462 מעבד AMD Athlon 3000 סוקט 462 מארז ATX 400W 2. פנטיום 4 2.8 HT לוח ECS , ASROCK זיכרון 256 הארד דיסק 40 ג'יגה.... אם אני יוסיף את החלקים שלי שהמחשב הקודם ( 40 ג'יגה, 512 זיכרון, והכרטיס מסך 9600xt) המחשב יהיה טוב? (למשחקים) http://www.netaction2.co.il/sale.php?sale=2752632 כל השאר: הארד דיסק וכרטיס מסך יש לי. אני האמת יותר גולש באינטרנט, אופיס וקצת למשחקים ( nba, fifa וכ"ו) ו…

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  18. רכשנו אתמול מחשב HP DV6160EA של HP, מספר שאלות א. בתוכנות שבדקתי עד כה וע"ג המחשב, רשום שהמחשב הוא DV6000. האם יתכן כי זו רק הסדרה או שבאמת לא קניתי את הדגם הנכון? ב. באה עם המחשב מערכת הפעלה XP HOME. האם יש טעם לשדרג ל XP PRO ברשותי? מה אתם עשיתם עם המחשב שלכם? כמו כן, האם לא יהיו בעיות בזיהוי חומרה ודריברים אם אתקין XP PRO? המערכת שהמחשב מתקין אוטומאטית באה עם כל הדריברים הדרושים. תודה רבה,

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. היי החלטתי על מעבד, אני אלך על הE5200. אני צריך לוח אם טוב לOC. מה עם הGigaByte GA-EP43-DS3L ? זה לוח איכותי? לגבי זכרונות קנו לי את הOCZ REAPER 1066 4GB (2X2GB ) לגבי מארז אני רוצה את הCM 690 ( מה עדיף עם חלון או בלי ? ) ואני לא יודע איזה ספק ללכת ואיזה כרטיס מסך גם צריך הארד דיסק, וצורב DVD דואל לייר ( קראתי שיש הארד דיסק וצורב של סאמסונג ממש מומלצים ) עד TB1 ואפילו פחות זה בסדר. קירור למעבד אני רציתי לדעת אם הV8 של COOLERMASTER זה סבבה או שזה סתם מעין "גימיק" כזה ולא ממש משהו טוב.. תודה על העזרה. עריכה, טעיתי בחישוב שלי של התקציב עידכנתי לתקציב האמיתי שלי.

20. Started by emesh,

שלום רב, אני מבקש חוות דעת והערות על מפרט. אני חייב להזמין מספק מורשה והמחשב חייב להיות מותד של חברה כמו יבמ, דל וכ"ו. התוכנה העיקרית שהמחשב מריץ היא תוכנת ספריה ("ספיר") בקליינט סרוור, קצת CD שנמצא בשרת CD ברשת, וקצת אופיס של מיקרוסופט שנמצא על המחשב. 1. אני מתלבט בין סךרון D לבין פנטיום. 2. אני מתלבט אם לקחת זכרון 256 או להגדיל ל 512. 3. אני מתלבט אם לקחת כרטיס מסך נפרד כי יש לי חשש שכרטיס מסך על לוח האם יקח את הזכרון הנחוץ לעבודה של התוכנה. מה אתם יכולים לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by bommer,

שלום לכולם, אנירוצה לעשות פורמט לנייד שלי אחרי 5 שנים וזאת הפעם הראשונה שלי שאני עושה את זה לנייד. יש הבדלים? תריך WINDOWS מיוחד לנייד? או XP רגיל? תודה!

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  22. Started by Googleness,

נכון יש את היס מקס, והוט מג'יק והטיבו וכל זה שעם לוח משדרים בוחרים תוכניות להקליט וכל זה? אז ראיתי פעם שיש תוכנה MythTV נדמה לי שמורידה את הלוח משדרים מהממיר ועושה אותה פעולה על המחשב.. הקיצר השאלה שלי היא מה אני צריך במחשב אני מתכוון הארד דיסק נוסף, כרטיס טלוויזיה, כרטיס מסך וכו' בשבל שהוא יתחבר לממיר ויבצע את ההקלטות והכל כמו יס מקס וטיבו וכל זה? הערה: יש לי כרטיס מסך X300SE שמתחבר לטלוויזיה בשביל להציג תמונה אך לא בו זמנית עם המסך הרגיל, מזמ ןשקלתי להחליף אותו. אם יש כרטיס מסך טוב שמשולב בכרטיס טלוויזיה/וידאו שצריך בשביל מה שאני רוצה אני אשמח לשמוע על זה. תודה מראש נ.ב. זה היה ציטוט מדיון שפתחתי בפורום אחר.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  23. ערב מצויין. חבר הולך ללמוד כלכלה בצפון וצריך מחשב לצרכים משרדיים (אופיס, אינטרנט) וסרטים. דרוש גם מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים) ורמקולים. יש לנו העדפה לאינטל - מפני ש-TMS יכולים גם לעשות להם O.C ולכן הביצועים יהיו טובים. כמובן שאת הציוד ההיקפי מעדיפים לקנות מאיפה שהכי זול. תודה רבה לכולם!

24. Started by Vlad3,

אחותי קבלה מתנה מדלק לקבל את lenovo netbook s10 שלדעתי יש לו חרא נתונים או לקנות ב500 שקל את lenovo g550 15.6 מה יותר שווה לקחת? אחרי הכל זה סוג של מתנה

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  25. שלום לכולם אני עורך וידאו כבר כמה שנים יש לי מחשב עם 8 ג'גה זיכרון ומעבד 2Quad Q9400 2.66Ghs כרטיס מסך ATI4800 עם 1 ג'גה זיכרון המחשב עובד מצויין עם וידאו SD אבל כאשר אני עובד עם וידאו HD הוא נתקע השאלה שלי היא, אם אני אחליף את הכרטיס מסך ל - EVGA NVIDIA GeForce 640GT 4GB DDR3 אתם חושבים שהמחשב יוכל לסחוב וידאו HD או שאין לי בררב אלא לקנות מחשב חדש? תודה רבה מראש

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים