ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? נגיד 2000 ש"ח לרכיבים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (עלות חלקי תועלת= מינימלית) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג לפי הצורך ללא הגבלה, אבל אני לא מאמין שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בסיסי- אופיס, גלישה, צפיה קלה. לעיתים: עריכה גרפית בפוטושופ. (אולי בעתיד הקלטת אודיו, לאחר רכישת כרטיס קול חיצוני) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רגיל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , אני צריך מפרט למחשב בסיסי , לילד קטן - מחשב שיתאים לגלישה באינטרנט , עבודה משרדית ויפעיל משחקים פשוטים כמו פיפא וקאונטר סטרייק. לא חשוב לי המעבד - אינטל או amd. יש אפשרות למשהו ב1500 שקל ? כי פשוט אבא שלי רוצה להביא איזה מחשב במצע..ב1460 שקל מאייבורי לאחי הקטן - ובטח הם יביאו לו ספק חרא וכל מיני חלקים גרועים. ואולי יש משהו שאתם יכולים להציע לי ב1500 שקל ? ובעקרון , המחשב הזה רק צריך להתאים לגלישה באינטרנט , יש לי מחשב אחד בבית ואני רוצה לבנות רשת עם המחשב הזה , והמחשב הזה צריך להתאים ליישומים כמו אופיס וקאונטר סטרייק שזה המשחק היחיד שאחי הקטן משחק. תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד בסכום של עד 3000 ש"ח, לצורך משחקים כבדים חישובית אבל לא גרפית (בסגנון civilization 5) נתקלתי ב2 הצעות, אשמח אם תתנו חוות דעת ואם אתם ממליצים לא לקחת את המחשבים האלו, אשמח להמלצות על מחשב אחר. 1. מחשב נייד מוחדש (עודפי מלאי ממפעל היצרן, לא היה בשימוש לקוחות סופיים) מבית DELL Inspiron, מדגם i15RN-4118BK, עם מסך LED HD בגודל 15.6 אינץ', מעבד מהיר במיוחד Intel Core i5-3210M במהירות 2.5GHz, זיכרון 6GB DDR3, דיסק קשיח בנפח 1TB, סוללת ליתיום 6 תאים לזמן עבודה ממושך, Bluetooth ו-Wi-Fi, ומערכת הפעלה Windows8 Home Premium. המחשב הינו מוחדש: מוגדר כעודף מלאי ממפעל היצרן - לא היה בשימוש של לקוחות כלשהם. כולל אחריות לשנה 2450 ש"ח הרחבת אחריות ל-3 שנים - תוספת …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב נייד תומך HDMI, כרטיס מסך NVIDIA GeForce G 103M ומערכת הפעלה WIN 7 ודיסק ע-נ-ק 320GB מעבד Intel Pentium Dual Core T4300 2.1GHz חבילת זיכרון מורחבת 3072MB כרטיס מסך NVIDIA GeForce G 103M 512MB חיבור HDMI + e-sata דיסק קשיח 320GB מסך "Brightview 15.6 ברזולוציית FULL HD צורב DVDRW תומך LightScribe - צורב בלייזר ע"ג הדיסק קורא כרטיסים 5 ב-1 מערכת הפעלה Win 7 שנה אחריות ע"י HP ישראל איך הוא ?!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אבא שלי צריך מחשב נייד, עובד בעיקר עם אופיס ואינטרנט.. רוצה כמובן שיעבוד חלק ונחמד (בניגוד למחשב הנוכחי שלו שנתקע כל שנייה). מומלץ שיבוא גם עם מערכת הפעלה.. חוץ מזה, לא נראה לי שיש משהו מיוחד.. אשמח לקבל המלצה למחשב הכי טוב למטרות אלה באזור המחיר הזה.. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
AMD XP 2000+GIGABYTE 7VAXP 256MB CORSAIR 3200+VOLCANO 7Plus 2,067 ש"ח WinFast A250LE TD MyVIVO Geforce 4 Ti 4200 128Mb 1,043 ש"ח Aopen X 56 150 ש"ח AOPEN 48X12X50 RETAIL 364 ש"ח TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 66 ש"ח TASK E STAR SILVER USB 247 ש"ח FLATRON 17 795 FT 1,267 ש"ח Seagate Baracuda 60GB 7200RPM 583 ש"ח סה"כ 5,785 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7,500- 7,800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לעשות משהו זול, למה לא? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ציינתי למעלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD,עבודה עם קיובייס וכרטיסי קול ועריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קיובייס-כבד גיטר ריג 5- כבד PHOTOSHOP-מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Batman Arkham Knight Crysis 3 Grand Theft Auto V Assassin's Creed Syndicate Star Wars Battlefront Shadow Of Mordor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לשדרג את המחשב שיש לי היום בסלון. המחשב מבוסס AMD ישן, כך שאין לי מה להשתמש ברכיבים הבסיסיים הישנים. לעומת זאת אין לי צורך להחליף מארז, דיסק קשיח, צורב, ורכיבים הקפיים נוספים. אני מעוניין להחליף את לוח האם, המעבד, הזכרונות וכרטיס המסך. המחשב מיועד להקרין סרטים, להריץ את GTA IV והורדות. אני לא מתכוון לבצע OC. התקציב הוא 1500 ש"ח במזומן ולמרות שיש מעט גמישות הייתי שמח להתכנס לכיוון המחיר הזה. אני יודע שהדרישה קשה עד בלתי אפשרית, אבל אני רוצה לנסות בכל זאת. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1,303 Intel Core 2 Duo E6600 Box 626 GIGABYTE GA-965P-DS3 410 Western Digital WD2500YS 250GB 2500YS 461 G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 2,036 Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E 154 Sony Nec - Optiarc AD5170A X18 DVD 385 NZXT Apollo 663 Corsair CMPSU-520HXEU 520W 140 Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 35 Zalman Case Fan ZM-F1 80mm 1,070 LG 19" L194WT 5ms LCD 74 Logitech Classic Keyboard 411 Logitech G5 Laser Mouse 168 SBS370 BLACK 497 Windows Vista HOME Basic 64Bit כל זה עולה 8500 יש סיכוי שאתם משיגים לי את אותה רמה של מחשב אבל בסביבות ה8000
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לנייד שישקול מתחת ל2KG (כמה שפחות עדיף) המסך שיהיה בגודל 13.3-14 אני יודע שרוב הניידים בגדלים האלה בד"כ באים בלי כונן DVD, אם במקרה יש, עדיף המחשב ישמש ללימודים(לכן המשקל חשוב), אבל אין דרישות מיוחדות ואין צורך בחומרה חזקה במיוחד(עדיף חסכונית בסוללה) חובה WIN מותקן רצוי אחריות 3 שנים ומחברה טובה(DELL בעדיפות בגלל השירות..) תקציב עד 3K תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום למבינים, אני מחפש לקנות מחשב לאשתי שיהיה מיועד לעריכת וידאו. היא עובדת בעיקר עם פרימייר 2 בתקווה להשתדרג ל-4 או יותר. אשמח מאוד להמלצות בתקציב הנוכחי- 7000 ש"ח. כמו גם דגשים לחיפוש מחשב שיוכל להתאים לצרכים האמורים. תודה אלעד
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש את המפרט הבא: http://ksp.co.il/?uin=15930#complist ואני רוצה לשדרג את המארז (ואיתו את ספק הכוח כמובן, אשמח שיגיעו יחד), ואת המאוור למעבד כך שיהיו שקטים. ודאי שאשמח לשדרוג הזול ביותר. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למפר מחשב שעונה לפרטים שבכותרת, ביינתים זה מה שמצאתי: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9253392&d_link=Main_%F7%E1%E5%F6%FA%E9%E5%FA מה דעתכם עליו? (כמובן בתווך המחירים) תודה מראש לעוזרים. עריכה- אם יש לכם הצעה מחנות אחרת, אשמח לקבל הצעה מחנות שממוקמת בירושלים (כמו KSP)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד שימוש לעבודה גלישה וסרטים חשוב i5 או i7 מסך 15 אינץ.תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי בעקבות חוות דעת שונות על קניית והתאמת מחשבים לעסק מחפשת יועץ מחשבים לעסק גרפי מתפתח שיגיע ויביא את חוות דעתו אודות רכישת מחשבים לחברה יעוץ מקצועי בהתאמה לנושא הגרפי יש בקהל המלצות? רעות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם בפורום המדהים הזה. אז ככה: אני DJ ויוצר מוזיקה כולל MASTERING והפקות משהו כמו 6 שנים (בעיקר פסייטראנס למי ששואל). המחשב נקנה לפני 3 שנים וזה הזמן לשדרג ולעלות ברמה. המחשב באמת אחד האמינים והיציבים ביותר שנתקלתי בהם אפילו היום כשאני רואה חברים שקונים ב8 ועדיין הוא נותן פייט לא קטן *המחשב הוא לצורכי AUDIO אבל לא מוגבל לזה, יש גם קידודי VIDEO רבים וטובים והמון שטח דיסק שמתבזבז מהר מאוד ואני צריך לבצע איחוי, מחיקות, צריבות וגיבויים לפרוייקטים כמעט כל יום. התקציב הוא 2200+/- המפרט הקיים בקצרה: Gigabyte GA965P-S3 Intel C2D E6600 2400Mhz Kingston 2048MB Dual Channel (512*4) CL5 DDR2 800MHz WD Caviar Blue 320GB 16MB SATAII 7200RPM - G - 320GB VSTI/SOFT/MUSIC/V…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אודה לכם על המלצתכם למחשב נייד בתקציב 7000-8000 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני לא מוצא את התבנית לבקשת מפרט למחשב אבל אני אכתוב כאן את הצרכים שלי, אשמח לעזרה. - אני צריך מחשב שהמשטח טאץ' לעכבר שלו יהיה נוח, ומקלדת נוחה. - גודל מסך 15.6. - אחריות ל-3 שנים. - מעבד i5 זה מספיק, אבל שיהיה מעבד טוב וחזק (אם יש כפול ליבות או מרובע). - צריך שיהיה קונן תקליטורים. - מסך HD (לצפיית סרטים באיכות גבוהה). - RAM לפחות 6GB, אם אפשר לכלול בתוך התקציב הנ"ל 8GB אז עדיף. - קונן קשיח גדול לפחות 750GM-1T. - כרטיס מסך לא צריך להגזים אבל רצוי כרטיס GeForce של Nvidia . התקציב - עד 3000 ש"ח, אפשר לחרוג עד 500 ש"ח וכמובן שרצוי שיעלה כמה שיותר. תודה רבה, אביב.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גראפית Adobe Photoshop Blender FireAlpaca Krita 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי המחשב לא יהיה בחדר שינה למשל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? הגבלה על גודל המחשב בגלל לוגיסטיקה של שולחן העבודה גודל מסך 15.6" …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן , אשמח לעזרתכם . המפרט הקיים שלי הוא : מעבד : i5 2.66 ghz 8mb לוח אם : Gigabyte GA P55 UDR3 זיכרון : G.SKILL 2X2 GB DDR3 1600MHZ כ. מסך : Sapphire HD 4870 512 MB GDDR5 כ. קשיח - Western Digital 500 GB 12MB SATAII ספק כוח: Seasonic 500W BRONZE S מארז: קולר מאסטר CM 690 BLACK NO PSU המחשב יחסית ישן , בן 4 בערך . המטרה העיקרית שלי היא גיימינג אני רוצה לחזור לשחק ,יש פה אופציה לשדרג לכרטיס מסך חזק מהדור הנוכחי ולהשאיר את שאר הרכיבים כמו שהם? אם כן אשמח להמלצה לכרטיס מסך מאותה סדרה עד סכום של 1000 שקל . במידה ויש צורך או המלצה לשנות דברים נופסים זיכרון/לוח אם וכו' אשמח באמת להמלצה מפורטת. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ניתן לצרף מדריך להרכבת המחשב שיכלול תמונות והסברים תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ביקשו ממני לעזור בבניית מפרט למחשב משרדי חזק ללא שימושים מיוחדים אך כזה שיהיה רלוונטי בעוד שנתיים שלוש. אשמח את דעתכם על המפרט והאם יש הבדל גדול בינו לבין מפרט שיהיה מבוסס אינטל. בנוסף - האם הבנתי נכון ולוח האם שבחתרי תומך גם בUSB3 ? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אלהן, מחפש מחשב לסטודנטית שמתחילה ללמוד הנדסה בקרוב. * מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית, סרטים, אינטרנט ולימודים - בדגש על Solidworks. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" , עדיף כמובן מאט. * רזולוציית המסך?כמובן שעדיף FHD, אבל אפשר להתפשר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף לפחות 4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם אפשר לדחוף בתקציב SSD, מה טוב. * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? נכ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר עיון מעמיק בפורום הגעתי למסקנה שכדאי להשקיע טיפה יותר כסף ולקבל משהו הרבה יותר איכותי ואני שוקל לקנות את ה- Dell Vostro 1510 האם יש משהו מקביל בתקציב כזה שכדאי לשקול ? תודה מראש, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המסך של המחשב הניייד שלי תומך ב 720p ו ב 480p ו ב 1080p גודל מסך 15.6 הוא תומך בהם?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-