עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by symbol,

שלום לכולם אחלה פורום. לפני שנה וחצי בביקור בהולנד רכשתי נייד של IBM LENOVO הכל טוב ויפה עד לפני שבוע השאלתי אותו לחבר ליומיים ומאז אני אוכל את עצמי הוא כנרה משעמום או חתתנות שיחק במחשב ושינה לי את סיסמת ה BIOS עכשיו נינעל לי המחשב עם סיסמת SVP סיסמת ביוס. בשרות IBM בארץ ניפנפו אותי בתענה שלא רכשתי בארץ ואין אחריות כבר. ההצעה היחידה שלהם היתה לדחוף לי לוח אם חדש חחחחח. ניסיתי לפי כמה עצות לפתוח את המחשב להוציא את הסוללה הקטנה ו... אומנם אומנם היתאפסה לי הסיסמה לביוס ( זאת אומרת אין סיסמה) אבל אני תקוע עם ציור של סוללה ומקום ל סיסמה ואם אני לוחץF1 אז יש ציור של HD ו מקום לסיסמה. הסיסמה המקורית שלי לא מתאימה אני אובד עצות. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם , מדובר בדגם עם המסך הקטן 12.1 PR200 , הדגם הספיציפי model (ms-6837d) כשקיבלתי המחשב היה עם איקס פי והמצלמה עבדה פיקס!... ולא מזמן פירמטתי ושוב התקנתי איקס פי... ואין המצלמה פשוט לא עובדת למרות שהתקנתי את הדרייבר שהיה בדיסק , והורדתי מה שיש באתר החברה והמצלמה פשוט לא עובדת, המחשב לא מזהה אותה בכלל. עשיתי חיפוש בגוגל , ומצאתי כמה הודעות בפורומים לגבי אותה בעיה בהגדרת המצלמה אך לא הבנתי כלוווום (כן האנגלית שלי סופר מצויינת).. למישהו יש אותו מחשב? מישהו יודע מה הקאצ' בהגדרת המצלמה במחשב מסוג זה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, לאחותי הקטנה (כיתה ה') נכנס שיגעון של מחשב לחדר שלה.. כפי שאתם מנחשים, היא לא משחקת בCRYSIS וגם לא בCOD4.. ככה שאני מרשה לה להיות חסכנית . בכול מקרה, המשחק שהיא משחקת בו בעיקר, כרגע, זה THE SIMS 2 והמשחק הכי כבד שאני רואה אותה מריצה יהיה THE SIMS 3 שיצא בפברואר. אם כן, המחשב הוא ל: 60% עבודה משרדית (ש.ב וסתם גלישה באינטרנט ). 40% משחקים קלים. תקציב: 4500 ש"ח עם כול הציוד ההיקפי, כלומר: מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים. חנות: חנות שנמצאת במרכז (פוסל את TMS ונועה) אך לא KSP, אני מוכן לשלם מהכסף שלי רק לא לראות את KSP מרוויחים כסף. להלן משהו שניסיתי במו ידי : Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by tal111_tsh,

* מטרות המחשב: יעודי ללימודי מדעי המחשב * גודל המסך:13.3/15.6עדיפות למאט * רזולוציית המסך: כמה שיותר.. ולפחות FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מלאה * משקל רצוי: עדיפות לכמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך: שיספיק לעובדה של 6 שעות לפחות (עדיפות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * Bluetooth: אפשרי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיפות SSD 512 או 750 מגה מכני * כונן אופטי: לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: שמעתי שלנובו טובים וזה גם ההתלבטות שלי * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: שיריץ תוכנות של מדעי המחשב ההתלבטות שלי זה בין: http…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by amir.b,

שלום, אני מחפש נייד בסכום של עד 3000 ש"ח, לצורך משחקים כבדים חישובית אבל לא גרפית (בסגנון civilization 5) נתקלתי ב2 הצעות, אשמח אם תתנו חוות דעת ואם אתם ממליצים לא לקחת את המחשבים האלו, אשמח להמלצות על מחשב אחר. 1. מחשב נייד מוחדש (עודפי מלאי ממפעל היצרן, לא היה בשימוש לקוחות סופיים) מבית DELL Inspiron, מדגם i15RN-4118BK, עם מסך LED HD בגודל 15.6 אינץ', מעבד מהיר במיוחד Intel Core i5-3210M במהירות 2.5GHz, זיכרון 6GB DDR3, דיסק קשיח בנפח 1TB, סוללת ליתיום 6 תאים לזמן עבודה ממושך, Bluetooth ו-Wi-Fi, ומערכת הפעלה Windows8 Home Premium. המחשב הינו מוחדש: מוגדר כעודף מלאי ממפעל היצרן - לא היה בשימוש של לקוחות כלשהם. כולל אחריות לשנה 2450 ש"ח הרחבת אחריות ל-3 שנים - תוספת …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by eyal00,

שלום, אחותי רוצה לקנות מחשב נייד יד שניה,מישהו מהעבודה של אמא שלי הציע לה את המחשב שלו LG R405-A.C226E לא מצאתי יותר מידי מידע עליו באינטרנט. המחשב כרגע אצלי אלו הנתונים שראיתי במחשב עצמו: מעבד INTEL T3200@ 2.00GHZ זכרון 2G(אופציה להוספה) HD 250GB מסך 14 אינץ' וזהו בעיקר...חיצונית הוא ממש שמור,נראה כמו חדש. החומרה קצת ישנה הייתי אומר,אבל המחשב עובד טוב. הוא רוצה עליו 800 ש"ח שווה את הכסף?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by דובי770,

המחשב שבמפרט: לא כולל SSD asus g53jw 320 GB 8GB RAM 15.6 FHD core i7-740qm nvidia geforce gtx460m במצב שמור מאוד אם זה משנה. נקודות נוספות: כמה זה יפחית במחיר אם אמכור אותו עם 4GB RAM כמו כן האם יש הבדל אם המחשב ימכר עם 320 או 640 GB להארד דיסק.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מעוניין לרכוש מחשב לצורכי עבודה הצרכים שלי וירטואליזציה- של שנים שלושה שרתים וקליינטיים (לינוקס ו windows ) תיכנות - Eclipse ,Visual studio 2012 ועבודה ב 3D AutoCAD,Solidworks הצעה ראשונה מעבד : Intel Core i7-4770 3.4GHz LGA 1150 Quad-Core Desktop לוח : ASRock Z87 Pro3 DDR3 1150 VGA DVI HDMI ATX Motherboard קירור למעבד : Xigmatek Gaia SD1283 for All Sockets CPU Cooler זכרון וירטואלי : 8GB Transcend PC3-12800 DDR3 1600 MHz זכרון פנימי : Seagate 2TB Barracuda ST2000DM001 7200rpm 64MB Buffer SSD : 120GB Mach Xtreme MX DS Fusion GT (MXSSD3MDSFG-120G) 2.5 כרטיס מסך : …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, מעוניין לרכוש נייח שיופעלו עליו מספר תוכנות אשר מבצעות סימולציה במספר תחומים בדו/תלת מימד. תוכנות אלו יחסית "כבדות", לכן אני מחפש מחשב כמה שיותר חזק ואיכותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ניתן להגדיר כעריכה גרפית אך גם כגיימינג עקב הדינמיות בתוכנות , מדובר על מספר תוכנות יחסית כבדות אשר עושות סימולציה בכל מיני תחומים ומשולבות אופציה לתלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פר…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מעוניין לרכוש e6500, אבל אני לא מוצא את הקופון 15% הנחה כמו שהיה עד עכשיו. אני אשמח אם מישהו יכול פה לעזור לי למצוא אחד כזה. תודה ד"א אם מצאתם קופון לvostro גם טוב... נעבוד עם מה שיש

11. הרכבתי את המפרט הבא מ-IQPC: כרטיס מסך :GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 256BIT¤ 1422 מעבד :INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX¤ 1004 לוח אם :GIGABYTE GA-P31-DS3L¤ 463 זיכרון :CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT¤ 311 דיסק קשיח :WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS¤ 624 מארז :COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN¤ 378 צורב DVD :LG DVDRW GSA-H66N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA¤ 181 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 4383 שוחחתי עם בעל החנות כדי לברר איתו דברים כמו אם יש הנחות/כמה עולה הרכבה וכו'. הוא הציע לי לעשות במפרט כמה שינויים: 1) הוא טוען שמעבד E6750 ביחד עם לוח אם עם צ…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, הינה מפרט במחשב שאני מתכנן לקנות בימים הקרובים, האם שילוב החלקים טוב ויוצר שימוש ממשי בכל יכולות המחשב? ועוד ... אבקש חוות דעת נוספת ממכם בנושא, תודה INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤1890 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1151 Pine - XFX nForce 780i 3-Way SLI Intel Motherboard ¤1250 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1139 G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 ¤555 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=956 Pine- XFX GeForce 9800 GTX 512MB X3 ¤1650 X3 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1135 THERMALTAKE ARMOR BLACK + Window ¤914 http://www.foxpc.co.il/p…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by קוה,

האם שווה ללכת על מחשב ideapad או להשקיע יותר בyoga עד כמה? גם אם זה אומר התפשרות במפרט?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום ! אני הרכבתי את המפרט האם יש פה משהו לשנות או שאתם ממליצים האם הכרטיס מסך מומלץ amd מעבד: 774 ₪ - Quad Core i5 7500 Kaby Lake 3.4Ghz S1151 קירור אוויר למעבד: 170 ₪ - CoolerMaster Hyper 212 LED TURBO DUAL (2x120mm) - Black-Red לוח אם: 420 ₪ - Asus B150 Pro Gaming/Aura RGB זכרון: 750 ₪ - 16GB (2x8G) Crucial DDR4 2400Mhz CL17 כרטיס מסך: 1182 ₪ - * אספקה לא סדירה * - ASUS ROG STRIX RX570 4GB GAMING D5 דיסק קשיח: 244 ₪ - SSD SanDisk PLUS 120G SATA III דיסק קשיח: 202 ₪ - Seagate 1T 3.5' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty ספק כוח: 257 ₪ - * מבצע * - Antec 550W 80+ Bronze NE550M Modular מארז: 299 ₪ - CoolerMaster MasterBox 5 Bla…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K , גמיש עד 6K אם יש הצדקה לכך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר אודיו (FL Studio/Cubase), בשילוב עם מעט עריכה גרפית/עבודה משרדית וגיימינג בסיסי לעיתים רחוקות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - מסך/מקלדת/עכבר/HD SATA 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - רצוי שתהיה שליטה על עוצמת המאווררים, רצוי שיהיה שקט מאד. (לצורך הקלטות אודיו וכו') 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אשמח לחוות דעתם למפרט הבא עבור מחשב גיימינג נייח + נפח אחסון גבוה + תוכנות אך ללא מסך וציוד היקפי. מגיע ל 8,000 ש"ח. עקרונית אני חי עם תג המחיר הזה אך לא רוצה לחרוג ממנו. השאלה היא האם יש במפרט משהו לא הגיוני / לא מתאים / מבוזבז? תודה. מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 8500 / 1151 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪ 1045 קירור למעבדים: Noctua NH-D15 CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 353 לוחות אם: Gigabyte Z370M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 405 זכרונות RAM: DDR4 16G / 2400 CL17 Kingston כמות: 1 - מחיר: ₪ 652 מארזים: NZXT S340 BLACK/BLUE MID TOWER כמות: 1 - מחיר: ₪ 350 ספק…

17. היי חברים אודה לעזרתכם, יש לי מחשב נייח שנקנה לא מזמן במיוחד לעבודה על תוכנות 3D כמו REVIT, LUMION, 3DSMAX, SKETCHUP ועריכה כמו פוטושופ ואילוסטרייטור, להלן המפרט : לוח אם: Asus z370-p מעבד: intel core i7-8700K 3.7 ghz זכרון: GB16 DDR4 דיסק קשיח: KINGSTONE 250 GB SSD Hdd-WD 1tb כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE GTX 1070 ti אני מחפש מחשב נייד שיוכל לתמוך כלפטופ משני כשאני מחוץ לבית (לא לרינדורים אבל לעבודה שוטפת על תוכנות)., אני יודע שהתקציב לנייד לא גבוה אבל אין לי בעיה להוריד במעבד או זיכרון אם אינם חשובים לייעוד המחשב. אלו מחשבים שחשבתי שאולי יתאימו: 1. \h…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי! מחפש להחליף את ה ThinkPad T460s הישן והנאמן שלי. אני עושה באמת קצת מהכל, אבל לא ממש גיימינג - מידול בסולידוורקס, טיפה Unity, קצת VR, טיפה עריכת סרטים ב Premiere ושאר כלי אדובי, טיפה אודיו, טיפה טכנות, והמון המון (המון) טאבים פתוחים. חוץ מזה, מסתובב עם המחשב לא מעט. אני מאד אוהב את ה ThinkPadים, והייתי שמח להמשיך איתם. אני פשוט לא יודע עם כל ב Integrated graphics החדשים של אינטל עושים את העבודה או לא, וזה מה שיש כמעט על כל מה שמוכרים באתר שלהם ספציפית מרגיש ש סדרת ה T, דגמי s, נותנים איזון טוב. אבל כאמור, אולי צריך לשקול לעבור לסדרה P, או יצרנים אחרים בשביל גרפיקה נפרדת. (הסתכלתי קצת על Dellים וגם על ה Razer אבל ירדתי ממנו בגלל האחריו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם! אשמח לקבל את עזרתכם בבחירת המחשב הבא 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4800 ש״ח, יש אפשרות לחרוג (אם זה שווה את זה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר. למחשב יחוברו 2 מסכי FHD וטלוויזיה. כמו כן ישמש לעריכת מוזיקה (לא מקצועי). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת + עכבר אלחוטי (בעדיפות למקלדת מכנית של גיימינג) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כן (מחשב בחדר …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אני זקוק להמלצות למחשב לוח או נטבוק עם מסך מגע מסתובב במחיר של 4000 ש"ח בערך. * מטרות המחשב: ישמש בעיקר לגישה לג'ימייל, פתיחת קבצי PDF ו- WORD, ניהול יומן פגישות והצגת תמונות/מצגות ללקוחות. * משקל רצוי: עד 1.5 קילו * זמן סוללה: לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB * בלוטות? כן, אבל לא על זה ייפול דבר * תקשורות: כרטיס רשת, עדיף WIFI * גודל מינימלי של כונן קשיח: 150G יכול להספיק בהחלט, עדיף SSD * צורב DVD: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא * מסך: לפחות 8", רצוי ללא צורך בעט חרט (קפסטיבי?), מולטי טאץ' יכול להוות תוספת רושם נחמדה בזמן הצגה ללקוחות בזמן האחרון אני קורא עוד ועוד על כל-מיני מחשבים חדשים שאמורים לצאת לשוק. האם…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Antec P193 GSkill 8 GB E8400 Radeon 4870 1gb הארדיסקים אני לא מוכר אני הערכתי בסביבות 1500 -2000 , דעתכם ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ds.trias,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -- סקיירים, למשל, FAR CRY 3 .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080, מסך 24'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, אני מחפש מפרט בעיקר לגיימינג, סרטי HD וקצת תכנות (רמת לימודי תואר ראשון בתוכנה) ללא שום ציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD וקצת תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NFS, CRYSIS 3, Far Cry 3, Civilization -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 מסך 24 אי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. אני מחפש לחבר, נייד בתקציב של עד 2800 ש"ח, הנטייה היא ל-DELL. חשוב שהמעבד יהיה לפחות i3 ו-4 ג'יגה זיכרון. שימושי המחשב יהיו: אינטרנט,משחקים קלילים(לילדים),סרטים,משרדי.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים