ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray , יחידות 1 ₪1173 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3752 NZXT Havik 140, יחידות 1 ₪339 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3154 Gigabyte GA-Z77X-D3H Socket 1155 Z77 CHIPSET VGA+DVI+HDMI, יחידות 1 ₪896 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3707 Corsair 8GB Kit (4GBx2) DDR3 CMZ8GX3M2A1600C9 1600Mhz CL9, יחידות 1 ₪336 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2703 ENERMAX OSTROG ECA3250 Blue Front USB3 + Naxn 650Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪599 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3875 הרכבת מחשב כולל בדיקות מאמץ למזמינים מחשב מעל 3000 ש"ח ולחברי הפורומים , יחידות 1 ₪50 http://www.rsm…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל אני מסוגל לחכות עוד קצת. אז השאלה היא: האם יש טכנולוגיה חדשה שאמורה לצאת בחצי שנה-שנה הקרובה ששווה שאני אחכה לה, או שאני יכול לקנות מחשב עכשיו ולסגור את הסיפור? בעיקר מה שאני עושה עם המחשב זה לראות סרטי HD בטלוויזיה ולתכנת. אבל חשוב לי גם שאני אוכל להתקין משחקים במקרה הצורך. אני לא צריך ציוד היקפי כלל. וגם לא כונני דיסקים או צורבים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור אני מעוניין לרכוש מחשב עסקי יש לי מספר מפרטים למחשב DELL שאלה ראשונה :מה עדיף מעבד i7 עם ליבה כפולה או מעבד i5 עם 4 ליבות להלן המפרטים: 1. Dell Latitude E6510 Intel Core i7-620M Processor 2.66Ghz (3.33 GHz Turbo Mode/4MB Cache) 4 GB DDR2 1066mhz 320 GB SATA Hard Drive (7200 RPM) 8X DVD+/-RW w/dbl layer write capability 15.6 inch WXGA Anti Glare LED Display (1366x768) Integrated Webcam w/ Digital Microphone 512MB nVidia Quadro NVS 3100M Dell Wireless 1520 802.11 a/g/n (54-300 MBPS) & Bluetooth FIPS compliant fingerprint reader Backlit Keyboard Windows 7 Professional Edition (32 Bit) & Windows …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , ברצוני לרכוש למנכ"ל החברה מחשב חזק מאוד בעל נפחי דיסקים גדולים במיוחד וכמובן רישיונות . מאחר והמחשב משמש גם את מזכירתו בהשתלטות מרחוק אליו הבייתה חשוב שיהיה מסוגל לתמוך בכך באופן הטוב והיעיל ביותר. (כרגע יש לו XP PRO ). מאחר והמנכ"ל נוהג לשמור מידע בכמויות אדירות (כרגע יש לו 2 דיסקים מלאים של 250GB כל אחד ) חשוב שיהיו דיסקים קשיחים גדולים ואולי אף אופציה לגיבוי. חשבתי על 2 HD של 500 GB כל אחד. (כרגע הגיבוי מתבצע על כונן 320GB ONE TOUCH של מקסטור - אבל לא כל המידע מופיע גם בגיבוי וגם במחשב.) חשבתי על אופציה של קלטות גיבוי - אבל מאחר שמדובר על מעל 200GB העסק נראה יקר למדי = גם הטייפ וגם הקלטות. המחשב איננו מיועד למשחקים, אבל רצוי כמובן שהמחשב יתמוך גם בזה (אם כי לא ל…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 ש"ח אם זה הבדל משמעותי עד 5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מאטלב, אוטקד ושאר תוכנות של הנדסה אזרחית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לקנות עכשיו ADM 64 או לחכות עוד חודש (SOCKETים חדשים ועוד) לקנות 9800 PRO או לחכות שהכרטיסים החדשים יכנו לשוק ויפילו את המחיר שלו. ??? ??? ??? כמה זמן יקח לדעתכם עד שהשוק בישראל יתעורר למב החדש ??
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קודם כל - באמת אחלה אתר ואחלה פורומים, אז גם אני נדבקתי בחיידק ה- HTPC ואחרי קניית טלויזית LCD של Grunding 32 אינץ' ואחרי שבוע שלם של קריאת חומר בלילות פה בפורומים אני מתחיל לתכנן מערכת HTPC לסלון. הדרישות מהמערכת יהיו: - צפיה בסרטים בכל הפורמטים הקיימים ו- HD בעתיד הקרוב (מקבצים על המחשב וגם סרטי DVD על דיסקים) - ניגון שירים (אני מתעתד להעביר את כל ספריית הדיסקים שלי, כ- 500 דיסקים ל- MP3) - ללא משחקים בכלל (ככה שהדרישות לגיימרים לא חלות עלי .....) - לכידת וידאו (הקלטות, Pause בזמן אמת וכאלו - כמו YesMax ו- HotMagic) - חיבור לרשת אלחוטית (למחשב נוסף בבית) - עכבר ומקלדת אלחוטיים ושלט כמובן - צורב DVD זהו פחות או יותר. בגלל ריבוי האינפורמציה החלטתי ללכת שלב …
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המפרט : GAINWARD זה חברה טובה? ובקשר למסך... אני יודע שזה CRT עלוב ^^ ... אבל זה לא בשבילי זה בשביל אחותי. ואחותי תתן לי את המסך שיש לה [ Samsung 17 LCD SyncMaster 710N ] אז מה אתם אומרים? המחשב טוב? יריץ משחקים חדשים והכל?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3150 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב: גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא משחקים מטורפים,לדוגמא Dota2 \ Csgo -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Core 2 Quad Q8400, 2.66GHz, 1333MHz, s775, 4MB Tray מעבד Scythe Ninja Mini 6 Heat Pipes CPU Cooler קירור מעבד GIGABYTE EP45T-UD3LR s775 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1333, PCI-E לוח אם DDR III 1333Mhz 2GB Kingston X2 כרטיס זיכרון Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II דיסק קשיח GIGABYTE GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E כרטיס מסך LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) צורב Antec NSK4000B II Mini ATX Black Case (NO PSU) מארז SeaSonic 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 (Retail) ספק
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחר כ 4 שנים עם המחשב שלי החלטתי להתקדם למחשב חדש , השימושים במחשב יהיו מגוונים , סרטים ב HD , משחקים ( בעיקר פרו אבולושיין על הגרפיקה הכי גבוהה ) ושימושי אופיס וכו' - חשוב לי מאד שהמחשב יהיה מהיר שקט ושיוכל למשוך 4 שנים בלי שאצטרך לשדרג יותר מדי דברים ( כמובן שלא ניתן לדעת מה יהיה .. אבל בכל זאת ) תקציב : הכל כולל ציוד היקפי ומסך : 4500-5000 ש"ח בנוגע למקום אני מכיר את KSP ולא כל כך מכיר מקומות אחרים , אני לא מרכיב את המחשב כך שאני רוצה שזה יהיה בהרכבה מלאה של המקום . בנוגע לדרישות השונות : 1. אני מעוניין שהמעבד יהיה 4 ליבות , קודם כל מכיוון שאני לא משדרג את המחשב כל שנה שנתיים אלא אולי פעם ב 4 שנים כמו עכשיו , בכל מקרה אני מעדיף ורוצה שהמעבד יהיה…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסתכלתי על מפרטים של המתחרה שלכם,FXP, ובכל המפרטים שלהם אין את הדבר ששמו קירור למעבד. בכלל.NEVER EVER. האם זה לא הכרחי ? למה לוחות אם של ASUS לא קיימים בשום מפרט ? זו אמורה להיות חברה ממש מוצלחת בתחום של לוחות אם או שאני לא מעודכן ? האם לכל הלוחות יש יציאת HDMI ? האם יש כמה סוגים של יציאה כזו ? האם חיבור למסכים גדולים מצריך יציאה מסוג אחר ? הביצועים של AMD ושל אינטל אולי זהים,פלוס מינוס,אבל מחשב שהיה לי עם AMD - השבב הלך פייפן לאחר 3.5 שנים. המחשב הנוכחי שלי,עם אינטל,חי וקיים מ 2011 ועד היום (מפרט שלכם ומאד מוצלח). קצת איטי,אבל 8 שנים והדבר היחיד שהתקלקל היה מאוורר שהחלפתי לפני שנה. ביצועים זה לא…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני צריך לבנות מפרט לחבר ב7000 1800 מסך LCD 19 5200 מחשב כולל הכל, הרכבה, משלוח. חשבתי לכיוון של CORE 2 E6300-400 זה רק למשחקים! מכונת משחקים! אני לא יודע איזה חנות כדאי לקנות כי רוב החנויות הזולות אין להם הרבה מבחר והם לא נוחות כל כך. אז תודה לכל מי שעוזר !!! זה למטרה טובה חח
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות לטריידינג, בורסה. שימוש מאסיבי ועמוס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב הולך להתחבר ל6 מסכים בextend, צריך כרטיסי מסך בהתאם. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה לא עולה לי חלונות XP.אסביר.שמדליקים מחשב נייד בהתחלה מזהה חומרה וניתקע.לא ממשיך להגיע לדיסק קשיח. אני הוצאתי דיסק קשיח וחיברתי למחשב שולחני והוא תקין וכן מזהה אותו ויש גישה לקבצים. במחשב נייד בלי דיסק קשיח אני מדליק אותו ישר כותב הודעה שלא מוצא דיסק קשיח. ואני מחזיר דיסק קשיח למחשב נייד ומגיע לדיסק קשיח שוב לא עולה לי ניתקע בהתחלה. נסיתי להיכנס ל- bios וראיתי דיסק קשיח מזהה ותקין.עשיתי תוכנה בדיקה דיסק קשיח שגיאות סקטורים. בסיום נימצא תקין אין שגיאות סקטורים. ועוד משהו שמדליקים בהתחלה בצד ימין כתוב באנגלית לילחוץ מקש HOME (הגדרות) אני לחצתי מקש HOME ויש כתוב לי Password login: אני לא יודע מה זה אין אני כותב סיסמא נכונה ולהיכנס להגדרות. אני לא היגדרתי ס…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מתלבט בין 2 מפרטים שונים , אני יודע שמדובר ב Trade Off אבל צריך עזרה להחליט מפרט משמש בעיקר למשחקים , אינטרנט ומעט תוכנות עד 4350 מפרט ראשון (Intel) CPU: Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX (1065) .1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0 (810) .2 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory X2 (550) .3 Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 (489) .4 Video Card : Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI (998) .5 Floppy Disc : Citizen 1.44 Black (80) .6 Case : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט חמחשב שקט לעבודה בתכנות ומשחקים קלים לא כולל מסך רק מסקאי מחשבים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני הולך לקנות את המחשב הבא בעוד חודש. מתוכנן בעיקר לשימוש על משחקים כבדים ולOC מינימלי. אודה למי שיוכל לתת חוות דעת לגבי המפרט. אם יש בו משהו בעייתי או שווה התייחסות. תודה 1,520 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box 1,467 לוח אם ASUS Blitz Formula 963 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 X2 424 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS X2 3,075 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTX 768MB PCIe 194 צורב LiteOn LH-20A1S X20 DVD 50 קורא כרטיסי זיכרון 3.5" SONY SMRW620B 700 מארז ללא ספק NZXT LEXA 626 ספק כח Corsair CMPSU-520HXEU 520W 264 קרור למעבד SUNBEAM TUNIQ TOWER120 108 כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW7128G P…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר לאינטרנט (מהיר), איבוד תמלילים ותיאום עם מצלמה דיגיטלית ( להעביר תמונות מהמצלמה לדיסק, עריכה פשוטה וכו'). ייתכן וגם ויעבדו עליו עם וויזואל בייסיק .נט אבל לא תוכניות ענקיות. זה מה שאני רוצה, בבקשה תגידו לי אם זה יספיק לי ואם המחיר סביר. ZEUS P420 D27ES מעבד Pentium 4 2.0 מסך 14,1'' TFT 1024x768 זיכרון SODIMM DDR333 256MB דיסק קשיח 40GB 4200rpm כונן נוסף Combo DVD+CD-R/W כרטיס קול AC'97 Codec כרטיס מסך SIS 315 64MB Shared מודם 56,6K SmartLink כרטיס רשת 10/100 יציאות LAN 10/100 + Modem/Fax 56k / USB2x2 / PS2 Speakers / Fire Wire / TV-out / PCMCIA / IrDA כולל Li-ion Battery (Internal)+Carrying cas…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטים, מוזיקה, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3, וskyrim, crysis 2. וכל המשחקים שעתידים לצאת בשנה הקרובה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מה שלדעתכם לא ישפיע מאוד על הביצועים אבל מעדיף 22 inch. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטו משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים שצפויים לצאת...מקס פיין 3, gta v, AC 3, בעיקר כל החזקים שאמורים לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 של דל 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב קיים, עם מעבד די חלש לגיימינג Dual Core E5700 3GHz כ.מסך (שאני יודע מה טיבו כיום) Radeon HD5750, 1024RAM 4G RAM 1333ghzאני רוצה לשחק מחשקים כגון COD MW3, Battlefield3 בגרפיקה טובה (לא חייב להיות הכל על הכי גבוה, אבל שתהיה סבירה ומשחק חלק לחלוטין)אני מתכוון לרכוש מחשב חדש, ואת הישן להשאיר ולהשתמש בו כמחשב משרדי, כך שאוכל לקחת ממנו זכרון אחד (2G) ואת הכ.מסך.התקציב שלי הוא כ1300 ש"ח ללא ציוד היקפי/
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש מחשב בקרוב ואשמח לקבל את עצתכם בנושא. רציתי לרכוש את המחשב עוד מלפני זמן מה, וקיבלתי כבר מהפורום מפרט שנראה בהחלט אטרקטיבי, אך אשמח לשמוע אם במשך הזמן שעבר אם אפשר להרכיב מפרט איכותי יותר במחיר זהה. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כמובן יש עדיפות לחסור, אבל לא על חשבון איכות ואריכות ימי הרכיבים. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים בינוניים בכובד שלהם(GTA וworld of warcraft) רזולוציה 1680x1050, וסרטים על רזולוציה זהה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט איזה מבין שלושת הניידים שבקישור עדיף לי לקנות: https://ksp.co.il/?list_compare=.42220..41568..47105 הייתי הולך על dell אבל נראה לי שהמעבד בו קצת פחות טוב, נכון? אם יש רעיונות נוספים למישהו באותו מחיר ועדיף יותר זול אשמח לשמוע... תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אינטרנט, גיימינג קל (כגון סימסיטי 5) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימסיטי 5 לדוגמא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-