עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם. כבר כמה שנים שלא הייתי פעיל, אז סליחה מראש אם הכותרת איננה עניינית. בכל אופן, בן דוד שלי מגיע לביקור מארה"ב, אני מעוניין שיביא לי משם מחשב נייד מBest buy בטווח מחירים של 400-500$. גודל מסך של טווחי ה15-16 אינץ.. והשאלה שלי אם קיימת אפשרות שהמחשב יריץ משחקים חדשים (גם אם לא באיכות גבוה). המחשב בגדול לצרכי לימודים ופנאי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by 1234uzan,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty ghost -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם י…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by usanet,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש לשימוש ביתי. בעיקר השימוש זה לגלישה באינטרנט, הורדה סרטים לצפיה דרך סטרימר בטלויזיה. בעיקרון רוב הזמן המחשב נמצא במקום קבוע, אז עיניין של משקל לא כזה קריטי אבל עדיין חשוב. התקציב עד 2600 שח. אני מקווה שנתתי מספיק מידע לגבי הצרכים שתוכלו לכוון אותי קצת כי ממש הלכתי לאיבוד אם כל הדגמים. אם לא, אשמח לענות על שאלות. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אהלן, כמו שכתוב בכותרת, המחשב שלי היום מכיל: QX6800 (core 2 extreme) 5 GB DDR2 HD 4850 שאר המחשב מורכב ממחשב של DELL PRECISION 390. אני מחפש מחשב שאני אוכל לפתח עליו (עם שני מסכים) ולשחק עליו (כמובן במסך אחד) ושלא יזיל דמעות שאני מריץ עליו VM עם כמה מערכות הפעלה. לגבי הרכבה אני יכול להרכיב בעצמי אם זה חוסך הרבה זמן או כסף, עבדתי כטכנאי כמה שנים, הלימודים פשוט גרמו לי להיות לא מעודכן למה כדאי ומה פחות כדאי לקנות. לגבי זכרון אני חושב שאני צריך 16 GB אבל אשמח לחוות דעת, לגבי דיסק קשיח, עד היום אני עם SSD ולא רוצה לוותר על זה, אז SSD 128GB לפחות והרדיסק כלשהו לאחסון (קריטי המהירות שלו? אם אני שם עליו בעיקר שירים סרטים ושטויות?) הייתי רוצה שהוא יהיה 2-3TB תודה מראש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by J0n1,

למי שזוכר לפני כמה חודשים פרסמתי אשכול כשהתקציב היה 1000, אבל הנסיעה לארה"ב התעקבה וכך גם הרצון לרכוש מחשב. בשבועיים הקרובים מכר שלי יהיה שם ואני רוצה להביא לו כבר את הדגם הרצוי, אז אשמח לעזרה. אני מחפש מחשב לסטודנטית כמו שאמרתי, 800$ בערך, עדיף לא לחרוג. הדרישות, אני מחפש את השילוב הטוב ביותר לבין מחשב קל, לבין מסך גדול מספיק בשביל לעבוד איתו. חשוב שהמסך לא יהיה מבריק, והסוללה תהיה מספיק חזקה. יהיה טוב גם אם תכובד האחריות בארץ. אשמח לעזרה, חג שמח

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי, המועמדים הם: DELL INSPIRION N5010 ו-:TOSHIBA A500-1GH מה כדאי ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Ligi,

היי אני עוזר לידידה, מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט' תכנות קל ואופיס) * גודל המסך?לא משנה * רזולוציית המסך? עבודה משרדית ממושכת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? קל עדיף ללא צורב * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כן ללימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לא ואני מחפש נייד שיעלה באזור ה3 ועדיף לא לחרוג מהתקציב. שיהיה בגודל 13.3 או 14.1 שהדגש הוא על המשקל. השימוש קליל עם תכנות פשוטות שלא אמו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Kremer,

שלום אנשים אחרי 4 שנים אם המחשב שיש לי עכשיו (את המפרט זה בושה להגיד) אני הולך להחליף אותו ביום רביעי הזה המטרות של המחשב הם משחקים כבדים מתי שיצאו(UT07 וכאלה) וגם קצל OC. אני חייב לקנות את המחשב מאזור הרכז ת"א/ ראשון לציון. אני רוצה לסוע לחנות ולהזמין אותו שם. חשבתי על המפרט הזה מ SKY: תיאור הפריט סכום ביניים 1 39200 לוח אם GigaByte GA-965P-DS3 - ¤700.00 ¤700.00 1 GV315 כרטיס מסך GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 PCI-E - ¤1,039.00 (איך הקירור של הכרטיס הזה?) ¤1,039.00 1 IE6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box - ¤1,062.00 ¤1,062.00 1 twin667 זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 - ¤580.00 ¤580.00 1 SEA160 כונן קשיח SeaGate ST3…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by david866,

מחפש מחשב נייד שימוש לעבודה גלישה וסרטים חשוב i5 או i7 מסך 15 אינץ.תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by OoPpSS,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך כמה שאפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? "22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים כמו GTA IV * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב ב…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, אני מחפש מחפש מפרט למשחקים וסרטים ואינטרנט עד 4K מקסימום (כולל מקלדת ועכבר מארז וספק כוח וכולל הרכבה) הרכבתי דרך האתר של קייאספי מפרט שאני כבר עובד עליו כמה זמן וכל פעם קורא על חידושים וכאלה אז רציתי לדעת מה כדאי לשנות להוריד להוסיף וכו' Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB GIGABYTE EP35-DS3L 775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL5 Seagate 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II GIGABYTE HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E - 1 Year Warranty Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata - 2 Years Warranty מארז - NZXT NZXT ALPHA (No PSU) Thermaltake TR2 Power W0101 550W Si…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 - ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות וממש מעט פוטושופ, לייטרום וסוני וגאס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio באופן תדיר, פוטושופ, לייטרום ווגאס באופן מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 4, Falcon 4, The Witcher 3, ובשאיפה Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר למסך 40" ולמסך 24" -לאילו…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. ברשותי לפטופ מהדגם הרשום בכותרת, ושמתי לב שהוא מגיע ממש ממש לא מכוייל מבחינת הצבעים שלו. הייתה לי הרגשה כזו ואתמול זה אושר רשמית התפריט של הראוטר שלי במחשב הוא בצבע סגול (וזה הצבע המוצג בשלושת המחשבים הנייחים שיש לי בבית) וכשנכנסתי להגדרות של הראוטר דרך הלפטופ הצבע הסגול הפך ל...תכלת :s05: רציתי לדעת איך אני מכייל את המסך של הלפטופ כמו שצריך על מנת לקבל צבעים נכונים. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום אני צריך בדחיפות להרכיב מחשב חדש ועוד לשבוע הקרוב אשמח לקבל ממך סיוע לגבי מפרטו התקציב העומד לרשותי הוא 6000 ש"ח המפרט יתבסס אך ורק על מעבד אינטל המעבד- INTEL 2.4 דיסק קשיח- 60GB 7200 כרטיס מסך- כנראה RADEON 9000 PRO 128MB לגבי שאר הרכיבים אני זקוק לעזרתכם(לוח אם!!!, זיכרוןDDR OR RDRAM ואיזה דגם???, מסך-17 איזה???? וזהו פחות או יותר) בבקשה הגיבו להודעה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by alonkl,

מה שחשוב לי במחשב זה שיהי מהיר חלק, אין צורך במשחקים או תוכנות גרפיות מתקדמות, עבודה משרדית, יישמושים כבדים, בחרתי סנייד הנ"ל כי חשובה לי הקומפקטיות, שיהיה "נייד" במלוא מוב המילה. למישהו יש הצעה טובה יותר?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. קניה בארה"ב * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, תכנות וצפיה בסרטים * גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב . לפי המלצתכם ודעתכם האישית . * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 ... מאוד חשוב מסך איכותי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מעדיף מקלדת טובה (כמו של ThinkPad למשל) * משקל רצוי? פחות משמעותי, רצוי לא יותר מדי כבד (מעל 3 ק"ג) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משמעותי, סטנדרט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB,HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב, עדיף SSD אם אפשר אבל אני יכול גם לקנות בנפרד ולהחליף * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחרי…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by רקred,

שלום לכולם התחלתי לבנות מפרט למשחקים(אני לא גיימר כבד אבל שיריץ משחקים) בתקציב 5000-6500 כולל ציוד הקפי בנתיים לקחתי את זה Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 2זכרונות DDR II 667 1GB TwinMOS כרטיסי מסך eVGA evga 7900GS דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורבים DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 מקלדות Microsoft Microsoft Internet + Microsoft Mouse Optical על איזה לוח אם זול אמין וטוב אתם ממליצים?

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. תקציב: עד 4000 שח. עדיף פחות. :-\ מסך: 15 אינטש לא מבריק. שימושים: * גלישה ואופיס * צפיה בסרטים * VMWare (מעט מאוד) * פוטושופ * Google Sketchup (זה עריכת 3D) * משחקים קלים מעדיף Lenovo או-Dell, ומעדיף לא toshiba או-HP. ...ותודה על כל עצה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי, המחשב לא נטען ונראה שהשנאי לא מוציא מתח נטבוק לנובו S12 ראיתי רק שנאים מקוריים ב-200 ש"ח, האם יש אופציות יותר זולות (בארץ)? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם. לאחרונה רכשנו עבור אשתי את הלנובו Y580 - להלן סקירה של פי.סי מגזין - והוא ממש מרשים. הבעיה - אחרי שנכנס במחיר גבוה לישראל (כ-7000 ש"ח) הוא צנח למחיר הריטייל שלו (כ-4000 ש"ח) ואז המחיר עלה והאספקה נגמרה! רציתי לרכוש אחד היום ולא מצאתי אצל אייבורי, קיי.אס.פי ודומיהם. בקיצור, באסה. אני זקוק לעזרתכם: * מטרות המחשב? משחקים, כולל משחקים כבדים כמו CRYSIS 3, DISHONORED, HITMAN: ABSOLUTION ודומיהם. זאת בנוסף להיותו עמדת עבודה לסטודנט - אופיס ואינטרנט מול מסך איכותי שלא יהרוג לי את העיניים... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מ-15.6 עד 17 אינץ'. גדולים יותר דורשים תיקים מיוחדים לנשיאה וכו'. * רזולוציית המסך? 1920X1080, FHD או כל הגדרה אחרת. ממה שאני מבין,…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by trt,

שלום, אני צריך מפרט למחשב, ללא מסך, עם כרטיס מסך Radeon 1950 pro, 2GB RAM, כונן קשיח 500GB פלוס מינוס, ולגבי שאר הרכיבים אין לי הכוונות... אני לא גיימר כבד, אני אוהב לשחק מדי פעם במשחקי מחשב (שהיום בד"כ צורכים משאבים גדולים יותר), אני רוצה שהמחשב יוכל להריץ 720i ו1080i בכבוד, שיצליח לתפקד בזמן המרות קבצי וידיאו, שלא יתחמם יותר מדי (למרות שאני לא צריך איזו מערכת קירור משוכללת, רק שלא יתחמם מדי), וחשוב למדי שהמחשב יהיה שקט. מה דעתכם? כי אין לי ניסיון בנושא האם 7500 ש"ח הוא סכום הולם? או שאני צריך להוריד קצת את הדרישות שלי? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Earambo,

חג שמח חברים יקרים חוזר להתייעצות לאור ההמלצות המצוינות בעבר להורים של אישתי יש מחשב נייח של DELL בן 5 שנים - מודל Dell Vestro 270 מצרף פירוט של רכיבי המערכת של המחשב. המחשב מתחיל לקרטע ולהתאמץ בשימוש השוטף - שימור משרדי וגלישה מאומצת באינטרנט עזרתכם באיתור הרכיבים המומלצים לשדרוג המחשב לטובת אותם השימושים. סכום ייעודי לשדרוג - 1500 ש"ח מקווה שאני בפורום הנכון (אם לא - אשמח להכוונה/העברת לפורום הרלוונטי) תודה!

23. Started by kaithila,

היי, דרוש מחשב בתקציב של עד 5000, בעיקר למטרות תכנות! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תכנות. * גודל המסך? 15 לפחות. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר). עדיף כמה שיותר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה - רוב הזמן יהיה מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) גם לא. * Blue…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. מארז-LED+25CM FAN BLACK SILVER ספק כח- ENERMAX LIBERTY 400W 30A@12V מעבד-INTEL CORE 2 DUO E6750 13337FSB C2D קירור למעבד-775 COOLER MASTER לוח אם- MSI P6N-SLIV2 775 1GLAN זיכרון פנימי-PLT 2GKIT DDR2 800 CL4 OCZ כרטיס מסך-MSI NX8800GTS T2D320EOC דיסק קשיח-WESTERN DIGITAL WD5000KS 500GB מסך-SAMSUNG 20 206BW 2 MS LCD WIDE כונן דיסקטים-כונן דיסקטים 1.44 שחור צורב DVD- LG H55L DVDRWX20 DLAYER מקלדת ועכבר-MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 אני רוצה לשמוע את דעתכם

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום! תודה מראש לכל העוזרים! אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד, לצורך השמעת מוסיקה, הקלטת מוסיקה (אין הכוונה לפלייבקים וכדו' אלא להקלטת אירועים כגון: ערבי הרצאות, בר מצווה וכד'). בסוף האירוע, אני חותך את הטרק הארוך לחלקים בתוכנת סמפליטוד, סמפליטור או קיובייס. ובזה מסתיימת ה"עריכה". * מטרות המחשב? השמעת והקלטת מוסיקה. ועריכה קלה של המוסיקה. * גודל המסך? שלא יהיה קטן מדאי. ולא משנה מט או מבריק. * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה * משקל רצוי? לא משנה המשקל. אפשר אפילו כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נדרש במיוחד מאחר והוא יהיה מחובר רוב זמן העבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך ביציאות מיוחדות. * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי ו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.