ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
לפני חודש הייתי באופיס דיפו ובאג והיה מגוון די גדול, עכשיו בבאג נגיד יש רק דגמים של HP ודי נעלמו גם הדגמים של דל וכו'. אני לא מבין מה אמור להחליף אותם. הטאבלטים לא נוחים לעבודת הקלדה ממושכת, ובטח אי אפשר לסחוב איתך מקלדת. והאולטרהבוקים עדיין יקרים מאוד. מחשבים נידיים רגילים כבדים מדי. מה אמור לעשות סטודנט שרוצה להקליד במהירות חומר במהלך שיעורים?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את המחשב http://www.officedepot.co.il/items/1354145-מחשב-נייד-ASUS-GL553VD-FY026T-i7-7700HQ-15-6-אסוס?referral=weebo לפי הכתבות האחרונות הבנתי שיש איזה פריצת אבטחה במעבדי i7 שהעדכון גורם להאטת המחשב ב30 אחוז האם בכל זאת כדאי לרכוש מחשב זה? למטרת שימוש כללי גלישה ובהמשך תכנות אני מעוניין לחבר את המחשב בנוסף ל2 מסכים נוספים אם יש לכם המלצה למחשב אחר אשמח לקבל
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד עד 2500 שקל עם חריגה של 100 - 120 שקל מקסימום. בעיקרון אין לי יותר מידי דרישות חוץ מזה שיהיה לו: יצאה למסך חיצוני - לא מחייב כונן דיסקים. שיהיה מספיק זיכרון לסרטים לילדים. רוב הזמן הוא יהיה מחובר קבוע לחשמל. האם תוכלו להמליץ לי על כמה דגמים, תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך, תתפרעו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, תכני HD, תוכנת FL Studio א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FL Studio - תדיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רמקולים ברמה גבוהה עדיף אלחוטי- בנפרד מהתקציב של ה-3000. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינונ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב נייח/נייד תקציב: 3500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 1000 מתי מתוכננת הרכישה: עד 23/8/15 מהארץ או מחו"ל: (האם אתם מוכנים לייבא את המחשב? אם מחו"ל-איזו ארץ?) בעיקרון מתכנן לקנות בארץ. אני נמצא בניו יורק ובניו ג'רזי בינואר הקרוב ובשיקגו עוד שנה. אני מוכן לייבא את המחשב משם אם ידוע לכם שהמחשבים שם זולים יותר. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: (חנות מועדפת שתרצו לקנות ממנה) אין יד ראשונה\שניה: (לקנות אחד חדש או משומש) חדש זמן אחריות רצוי: (כמה זמן אחריות והאם רצוי אחריות בינלאומית או לא) כמה שיותר זמן אחריות, לא חשוב לי בינלאומי אבל אני לא אתנגד חברת המחשב הניד המועדפת: (חברה מסויימת שתרצו שהמחשב יהיה שלה) לא משנה לי כל עוד ביצועי המחשב ממצי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה מפרט למשחקים ולפעמים אני עושה לו קצת אוברקלוקינג (Pentium 4 2.6 (not Prescott ASUS P4P800 Deluxe (?GeForce 4 4400 Ti (Is this just old, or REALLY outdated (Xerox PC3200 512 MB X2 (meaning there are 2 of them (Iomega external DVD burner (this was a family investment, everybody uses it... Can't remember the speeds 16X DVD drive 52X24X52X CD burner (Sony 19'' LCD monitor (my pride and joy... Got it at Passover (Logitech Z680 5.1 speaker system (all the money I had leftover from the monitor, this busted. But it was worth it (Floppy drive (duh (Weird case that I can't seem to find anywhere on the web (including where I bought it... It's got a prodably generic 350W PSU and 2…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- לאחר לא מעט התלבטיות הנה המפרט: INTEL P4 2.4G 800/512K BOX P4P800 intel865pe DDRAM 256MB Pc333 Hyundai X2= 512MB ATI Radion9200 128mViVo+TVo+Dvi W.D. 40GB 8MB/7200 TFT 17 HD772 TEAC 1.44 F.D BenQ X 52 300W Bond X 4 עם ידית אחיזה SPEAKER SUBWOOFER 2.1 והמחיר..... לא יודע אם זה מציאה אבל יצא לי 5600 ש"ח שאלות: מה עדיף RADEON 9100/9200? המעבד תומך ב HYPER TERDING? יש למישהו הצעה יותר זולה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מחשב נייד Acer Aspire 5730Z מערכת הפעלה VISTA נוצרה בעייה שלא ידוע לי מהיכן, המחשב עולה רק ב Safe mode והמקלדת לא מתפקדת גם ב Safe mode ניסיון להעלות את המחשב למצב נורמל, מביא מסך שחור בלבד. ללא הודעות שגיעה. בסריקת וירוסים לא נמצאו וירוסים. ניסיון שיחזור מערכת לימים קודמים לא עזר... האם יש עצות איך לסדר את הנושא... ג'יקוב.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב,שלום אני חדש שמעתי על הפורם הזה דרך חבר שלי שהמליץ עליכים. אני רוצה לקנות בזמן הקרוב מחשב חדש....כעיקרון אני גיימר משחק קאונטר סטרייק וכו'... יש לי תקציב של 8 אלף שקל למחשב גיימרים. היתי רוצה לדעת: 1.זה מספיק כסף למחשב טוב ויציב שיעבוד הרבה זמן בלי בעיות.. 2.אני מבקש שתכינו לי מפרט כי אני לא מבין בזה ממש... שמעתי משהו על ה Intel core 2 Q6600 הבנתי שזה מעבד טוב וגם לא הבנתי היה שם גם משהו G0 ועוד איזה משהו הייתי רוצה שתסבירו לי.. תודה, שבוע טוב ושנה שמחה!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עוזר לאחותי לבנות מפרט למחשב לשימושים ביתיים בלבד. התקציב הוא 1600 ש"ח (אם יש אפשרות לחסוך עוד כמה גרושים אשרכם) אשמח לדעתכם : מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X2 255 3.1Ghz 64Bit Dual Core AM2+/AM3 Box כמות: 1 - מחיר: ₪305 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 - מחיר: ₪66 לוח אם: Gigabyte GA-880GM-D2H כמות: 1 - מחיר: ₪343 מארז: GZ-PB MidiTower Black 80 MM COOLER NO PSU כמות: 1 - מחיר: ₪138 ספק כוח: Delta 300Watt, 80mm Fan, 24 pin, 12V, 2X SATA, PFC, 2.2 Version כמות: 1 - מחיר: ₪111 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪114 קשיח למח…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערכתי ופירטתי יותר. 1. תקציב מקסימלי - 5200 2. המחשב יהיה לעסק, מועדון ביליארד. ישמש להשמעת מוזיקה בעיקר (וינאמפ). חשוב לי שיהיה את סוג המעבד הטוב ביותר של I7 INTEL ולוח אם שהכי מתאים ותומך בו. 500GB דיסק קשיח יספיק. שיהיה כרטיס זיכרון DDR3 (הבנתי שזה הכי טוב) עם 6 ג'יגה אפילו כמו למעלה. שיהיה כרטיס מסך טוב תומך HDMI (שאני אוכל לחבר לטלוויזיות שבמקום) ואולי לספק כמה פרסומות או את הלוגו דרך המחשב+משחקים (לא משחקים שצריכים מחשב ב10 אלף, סימס 3, המשחק של אבודים הסידרה, וכו' . כרטיס קול 7.1 (למרות שאין במקום 7.1, אבל זה הכי מתקדם, לא?) שיהיה משהו סביר, אפילו משהו שכלול בלוח אם, כשאני אסדר את ההגברה אולי אני אוסיף כרטיס קול יותר טוב. תכני HD 1080P. שיהיה לו צורב DVD טוב. …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש המלצות למחשב נייד מולטימדיה בתקציב של עד 6000 ש"ח הכולל מצלמה ומיקרופון מובנים (האם זה טוב בכלל...?). כמובן שיהיה מצוייד בכרטיס מסך טוב. אני בעיקר משחק ב FLIGHT SIMULATOR X של מייקרוסופט. מה דעתכם על HP באופן כללי ועל HP Pavilion DV6160EA באופן ספציפי. להלן המפרט שלו: מעבד: Intel Core 2 Duo T5500 1.66GHz מעבד דור חדש תומך 64bit ! FSB 667MHz 2MB L2 Cache, (מעבד כפול ליבה מהדור השני, 20 אחוז יותר בביצועים ופחות בצריכת המחשמל!) מסך: 15.4" WXGA High Definition BrightView Widescreen רזולוציה: 1280X800 דיסק: 80GB 5400 rpm SATA (מחיצה בגודל של 8GB לשחזור מערכת) זכרון: 1024MB DDR2 ( 512MB x 2 ) כונן אופטי: R + / - RW- / + ) DVD Writer Super Multi) עם תמיכתDoubl…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה בקשר לדבר הזה שראיתי באינטרנט, כרטיס מסך USB אני יודע שהדבר לא נפוץ ואין באמת מאיצים גרפים חיצוניים אבל ראיתי שישנו המוצר הזה: http://www.e-usb.co.il/products/113688 ורציתי לדעת, אומנם זאת שאלה קצת טיפשית, האם הכרטיס הזה משפר את ביצועי הגרפיקה במחשב שגם ככה אין בו כרטיס מסך (יש את הכרטיס הרגיל של הנייד שלא שווה הרבה) המחשב ישן, והתקנתי עליו WIN 7 ואין תמיכה מלאה בכרטיס המסך, מה שלא נותן לי להנות מחווית הWIN7 האמיתית (AERO וכד') ורציתי לדעת האם זה ישפר את הביצועים או שזה סתם עוד מוצר שכל מה שעושה הוא להרחיב מסכים? מקווה שתוכלו לעזור תודה רבה ויום נעים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני צריך בבקשה מפרט למחשב שמיועד בעיקר למשחקים (ואינטרנט/אופיס/מוזיקה). תקציב -בסביבות ה-4K וגמיש (אני יכול לעלות את התקציב מצד אחד אם יש צורך, אבל אני מאוד מעדיף מצד שני לא להשתמש בכולו) חשוב לי דיסק קשיח עם נפח גדול.. (אם הייתי יכול מבחינה תקציבית הייתי לוקח טרה בייט.. אבל כנראה שאני אאלץ להסתפק בחצי טרה). חשוב לי גם קירור טוב (אפילו אם אפשר להוסיף "מאוורר אקסטרה") וספק טוב ואמין. לא יבוצע OC, אין צורך בציוד היקפי בכלל. יש צורך בכונן DVD (לא צורב), רצוי מארז אלגנטי, גם אמין וגם נראה טוב ועם יציאות USB מקדימה (בנוסף למאחורה, כמובן) תודה רבה!
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אשמח למפרט טוב למחשב נייח המיועד בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים וקצת גרפיקה קיים מאוורר ממחשב קודם frizer 7pro rev.2 כך שחשוב שהמפרט החדש יהיה מותאם אליו אין צורך בציוד הקפי מלבד המחשב עצמו . תודה , יעל
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סוף סוף... הגיעה הזמן להפטר מהP3 שלי... (כן אני נותן אותו למוזאון המקומי תמורת מליונים) אז הנה החלקים שהזמנתי.. אם יש משהו לשפר אז בבקשה... אסור לחרוג מ4K AMD SEMPRON 3000 TRAY 939 - 550 > noacomp.co.il 80GB 7200 8MB WD800JB - 340 > ksp.co.il Samsung 793DF 17" - 715 > ksp.co.il Twinmos 512MB 3200 - 265 >ksp.co.il Connect3D X800GTO 256MB PCI-E - 950 > noacomp.co.il Compucase 6A19 Black - 370 > pandas.co.il DFI NF4 ULTRA INFINITY - 585 > pandas.co.il AC Feezer 64 Pro - 157 > pandas.co.il אחרכך אני יוסיף עוד 512... המחשב מיועד משחקים, ואני מחבר אותו לTV (לראות סרטים)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי לפטופ INSPIRON N4030 של DELL כבר הרבה מאד זמן ופתאום ראיתי שהוא הפסיק לקרוא דיסקים שמוכנסים לכונן. (הדיסקים עובדים במחשבים אחרים) לחלופין, ניסיתי להוריד DEAMON TOOLS LITE ולהעלות קבצים דרך התוכנה אך שיטה זו לא עבדה מכיוון שהמחשב לא זיהה שיש כונן וירטואלי נוסף. יש לציין שהדיסקים שניסיתי להכניס אינם "צרובים" (משחקים מקוריים) ואת הקבצים שהעליתי עם הdeamon tools המחשב לא זיהה ( שיש כונן נוסף.) איך אוכל לפתור את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש המלצה על מיני נייד סביר,לא צריך משחקים וגרפיקה.כן צריך אופיס,אינטרנט. בסדר גודל של 1600 ש"ח מתלבט בין: Dell Inspiron Mini 1012 לבין ASUS Eee PC 1005P לשניהם כמעט אותו מפרט אבל על אסוס מתקינים win7 starter ועל הדל XP Home . אם יש דגם אחר אשמח לשמוע. רוצה לסגור עיסקה עוד היום תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה החיה: http://www.xoticpc.com/sager-np9280-built-clevo-d900f-late-p-2577.html אני צריך כוח עיבוד חזק וזה הלפטופ הכי טוב שמצאתי בשביל זה. יש לי רק שאלה אחת, האם הוא יסבול מבעיות חום? וכמובן אשמח לשמוע גם חוות דעת כללית על המחשב. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים א-אם זהו לא המקום הנכון..מתנצל מראש ! ב-אני מתכנן על רכישת מחשב נייד חדש ואני פונה לעזרתכם. *הקצבה של עד 5K יש לי מספר שאלות ואשמח אם תוכלו לענות לי אליהם. *סליחה מראש על מספר השאלות הגבוה 1-נשארתי עם Dell ועם Lenovo בגדול..איזה חברה יותר מומלצת מבחינת נקודות כמו : איכות (על כל המשתמע) , אמינות, אחריות בארץ (מבחינת טיפול ושירות..) *** השימוש שלי הוא נטו - עבודות + סרטים + גלישה ברשת. לא גרפיקה לא עבודות ולא משהו נוסף 2-האם החברות Lenovo וחברת iBM הם אותן החברות ? 3-בתור משתמש למען מה שצויין לעיל + הקצבה של 5K ..הייתם ממליצים על מחשב מחברה אחרת ? תודה לעונים מראש בברכת כל טוב יוסי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לאבא שלי יש מחשב netbook עם מעבד אטום שיתקלקל לו המקלדת והUSB מצד ימין. (סליחה שאני כותב את השימושים פעמיים) אבא שלי רוצה מחשב שהדפדפן בוא עולה מהר ואפשר לעבור במחשב בין אתרים בקלות. אבא שלי מתחבר בבית בכבל ובחוץ במודם סלולרי. אבא שלי מחפש מחשב חזק מספיק כדי לעשות את זה ומסלול אינטרנט תואם. המחשב צריך להיות עד 13.4 בגודל מסך ו2.4 במשקל (ממש נייד לא תחליף שולחני). שימושים: צפייה בהקלטות שכבר שודרו בערוצים השונים ובצפייה ישירה באינטרנט באיכות וידאו סבירה, שליחת קורות חיים בפורמט DOC/DOCX לאתרים, העלאת תמונות לאתרים, שימוש ביריד תעסוקה וירטואלי, צפייה בעידן פלוס בחיבור אנטנה בUSB. לא בשביל משחקים. עכשיו יש כל כך הרבה חברות לקניית מודם סלולרי שקשה לדעת מה הכי מתאים. אפשר…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמה: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג - לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני קונה מחשב חדש!!! הוא לא מיועד אך ורק למשחקים אבל הוא נועד להחזיק משחקים פה ושם (וגם לאובר קלוקינג נחמד) אז בו נתחיל התקציב שלי הוא 5000 אז הלכתי לחבר של המשפחה שלי והוא נתן לי הצעות ממש מדהימות אז ככה מעבד אני צריך לבחור אבל המחיריים הם: 970 שקל e6300 e6400 1240 שקל 1870 שקל e6600 לוח אם 780 שקל ga 965p-s3 זכרון 2x512 ddr2 667 כרטיס מסך הוא נתן לי לבחור והמחירים הם: 1150 שקל 256 x1950 pro 870 שקל x850 xt 256 920 שקל 256 7600 gt מארז סבבה ב150 שקל ספק מתאים ב200-300 שקל (יותר לכיוון ה300) צורב די וי די 200 שקל כנראה של lg דיסק קשיח במערך ראיד 0 500 שקל 160gb x2 עכשיו אני מתלבט מאד כי יש לי 3 אפשרוית: 1) הE6600 עם ספק די גנרי (איכות סבבה) שבה עם המארז ועם כ…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות מחשב חדש עכשיו (או לשדרג) או לחכות עד שיצאו עוד טכנולוכגיות חדשאות כמו PCI אקספרס או מעבדים חדשים יותר? כיום יש לי: פנטיום 4 1.5 גיגה הרץ 128 מגה זיכרון גי' פורס 2
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דוד שלי קנה בארצ מחשב נייד . אחריי שנה הוא בא איתו ונתן לי אותו . התברר שלנייד שלו הבטריה גמורה . אם אני מוציא את הכבל מהתקע של המטען שלו שמחובר אליו מהשקע הוא נכבה . כאילו אין סוללה . אבל יש סוללה . ועכשיו אני מחפש סוללה לו . המחשב הנייד שמו הוא LENOVO 3000 V100 . מאיפה אפשר לקנות ? באיזור כפר סבא .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-