עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zeevgrim,

אשמח לדעת בכמה למכור את המחשב הנ"ל :

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by meital_z,

שלום אחותי רוצה לקנות מחשב חדש (כי הישן מתחיל להיתקע מדי פעם) היא רוצה מחשב בסיסי לגלישה,,פייסבוק,סירטונים,סרטים וכאלה.. איך המחשב הזה לדוגמא?.. http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BOXDN2820FYKH0-4-500&cart=143628288920388752〈=heb ואם הוא טוב בכלל?? אני לא כזה מבינה בזה.. או שלדעתכם עדיף בכלל להרכיב משהו ואם כן אשמח שתרכיבו.. אבל אין לה דרישות מיוחדות אולי שיזוז רק חלק ומהר בגלישה לא יותר היא מאוד מסתפקת במועט והיא גם לא צריכה הרבה מקום במחשב היום יש לה באיזור ה300GB במחשב וזה הספיק לה..כמובן שיהיה הכי זול שאפשר היא די קמצנית שזה מגיע לדברים כאלה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אורח אביאל
    Started by אורח אביאל,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש צורך לנצל או לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ועריכה גרפית.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, עריכה וכדומה, כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V , Battlefield 4 כל המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך LED 32 עם רזולוציה של 1366x768 HD. -לאילו הג…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by dany_my,

שימושים: משחקים (מקסימום:מנג'ר,פיפא-שיפעלו ברמה הכי גבוהה), אינטרנט(עומס של עמודים), מוזיקה וסרטי HD מסך 32 LCD לא צריך ציוד הקפי מתוכנןן OC קטן הלכתי לאייבורי וקיבלתי הצעה: מארז- RAIDMAX APEX ספק- FSP 500W מעבד- amd phenom 2 x3 720 לוח אם- gigabyte ma790x-ud4p צורב דיוידי LG/samsung כרטיס מסך- סאפייר HD4850 512 מ"ב הארד דיסק- WD 500GB (cavier blue)16MB זיכרון- 4GB DDR2 800MHz geil (הכולל טכנולוגיית DBT וצלע קירור אלומיניום) איך ההצעה? (האם יש מפרט יותר טוב במחיר הזה? אפשרי גם בחנות אחרת)

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אורח טל
    Started by אורח טל,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2,400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט וצפייה בסרטים, לא לגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. לפני זמן מה נהרס לי המסך [שבר פנימי] סתם כתוספת מידע: הזמנתי מסך חדש מחנות RSM הגיע לאחר שבועיים המחיר היה מפתיע 200 ש"ח לעומת שאר חנויות באיזור שלי 300-400 ש"ח ובאיביי מצאתי ב240 ש"ח סוף מידע מיותר" בכל מקרה אחרי שקיבלתי את המסך וחיברתי אותו כמו שצריך סגרתי את ההברגה הדלקתי את המחשב נורית החיווי דולקת אבל אין תצוגה. פתאום שמעתי את "הנגינה" של ווינדוס [ווינדוס 7 סטארטר] שהוא עולה אבל התצוגה עדיין לא השתנתה מסך שחור! כשהדלקתי את הנורת שולחן פתאום ראיתי שיש תצוגה אבל הבהירות כ"כ נמוכה שלא רואים כלום אז חיברתי את המחשב בRGB למסך של מחשב נייח הייתה תצוגה רגילה בהירות מצויינת כשנגעתי בבהירות אם זה להוריד אותה ואם זה לעלות אותה שום דבר לא השתנה...נכנסתי לאתר הראשי של asus להור…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by lago,

שלום, בבקשה עזרתכם בלהרכיב מפרט מחשב ללא ציוד היקפי. המחשב ישמש ל: השימושים הרגילים כמו אופיס, אינטרנט ללא הפסקה כמעט כולל הרבה שיחות ווידאו עם מחשבים אחרים (SKYPE, מסנג'ר וכו' - וצריך דחוף לשפר את רמת הוידאו שבקושי זז עכשיו), שמיעת מוסיקה, הורדת סרטים, וקצת משחקי מחשב. השימושים המקצועיים: סביבת פיתוח ויז'ואל סטודיו וכו'. תוכנות גרפיקה כמו פוטושופ, פריהנד, דרימויויר, פלאש וכו'. דרישות מיוחדות: שיהיה שקט מאד!!!! מצריך קירור טוב מכיוון שיעמוד בחדר יחסית חם וליד מחשב אחר. צריך יציאות FIREWIRE ואם אפשר....שיהיה יפה ואסטטי (ואם אפשר שחור) מקווה שכל זה אפשרי ואתם תוכלו לעזור.... תודה

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by kdani,

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין ASUS U30JC U33JC U35JC לא מצליח להבין אם זה כן אותו מסך או לא אותו מסך, ואם לכולם יש את ה-OPTIMUS. אם משהו מכיר אישית אחד מהם אשמח לשמוע חו"ד כמו כן, איפה כדאי לרכוש. תודה, דני

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. מפרט עד 5500 לעבודה גראפית , עריכת וידאו ומשחקים ללא מסך , צורב DVD וציוד הקפי איך המפרט הזה ? מעבד Athlon64 5000+ (Socket AM2) X2 (לא סגור עליו) מחיר לפריט - 1690.00 ¤ לוח אם GIGABYTE M57SLI-S4 AM2, NF 570-SLI, DDRII 800, 2xPCI-E (לא סגור עליו) מחיר לפריט - 780.00 ¤ זכרון DDR II 667 1GB Kingston (אולי כדאי לקחת DDR II 800 ?) מחיר לפריט - 620.00 ¤ כרטיס מסך GIGABYTE 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E מחיר לפריט - 890.00 ¤ דיסק קשיח Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II מחיר לפריט - 390.00 ¤ מארז HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan (לא חשוב לי עיצוב בכלל. אין לי מוסג מה לקחת . אני צריך מארז גדול עם ספק כוח 400-500 W ומאווררים כמה שיותר חזקים) מחיר לפריט - 20…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by NoamSh,

היי, בתור מישהי שלא מבינה כלום בתחום אשמח לקצת (או הרבה) מידע: * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט ואופיס (סטודנטית), טיפה הורדות ועוד איזו תוכנה של כתיבת מוסיקה. * גודל המסך? לא מאוד משנה, ה-14' עשה רושם כגודל מושלם אבל גם 15.6' בסדר, הקטנים יותר בטח הרבה יותר יקרים. * רזולוציית המסך? לא מאוד קריטי (אני מניחה שצריך לחסוך איפשהו) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף לא יותר מ2.6 (המחשב רוב הזמן בבית אבל מעדיפה אופציה לניידות בלי לשבור את הגב) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כאמור, השימוש יהיה בבית רוב הזמן, אבל אם אפשרי עדיף שיהיה אפשרות לכ-3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין לי מושג מה זה אומר, אז כנראה ש…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by vorlon_,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב לאחי הקטן בתקציב של 4000 ש"ח ראיתי את המפרטים, אבל חסר שם מסך LCD שזאת אחת מהדרישות. מישהו יכול להמליץ על מפרט בתקציב הזה? תודה

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? כרגע יש לי מפרט ב פחות משלוש אלף שנראה לי מספק.. אבל אם יש טענות רבות נגד אפשר לחרוג בעוד כמה מאות והכי קיצוני 4אלף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש פשוט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch pubg -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 10…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by שלום2017,

אני מחפש מחשב בתור סטודנט למדעי המחשב מהיר חזק לאורך זמן ועם הרבה זכרוןhttp://www.ebay.com/itm/Apple-MacBook-Pro-A1398-15-4-2-8Ghz-Core-i7-16GB-500GB-INTEL-IRIS-PRO-WARRANTRY-/182354017832?hash=item2a75257e28:g:TrUAAOSwal5YKfaqhttp://www.ebay.com/itm/Brand-New-Apple-MacBook-Air-A1466-13in-1-7GHz-Intel-Core-i7-8GB-50GB-SSDF-/282230082226?hash=item41b6394ab2:g:MmoAAOSwImRYDNjEתודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Sting,

שלום , בקרוב אני אמור לעבור ניתוח החלפת קרסול וחשבתי אם כבר אני משדרג את עצמי אז למה לא לשדרג גם את המחשב ? אחרי הכל אני אמור להיות מושבת כ 3 חודשים שהולכים להיות ""לא נעימים"" בלשון המעטה (במעמד זה אני רוצה להודות לממציא המורפיום הרפואי :-*) זה המפרט שלי כרגע ================= ][ MY PRECIOUS ! ! ! ][ ================= AMD 64 3200 NewCastle S754 ZALMAN CNPS7000B-CU MSI K8N Neo platinum CRUCIAL Ballistics PC4000 (2x512) TT butterfly 480W Leadtek 6800GT LCD17:VP171B NEC 3510A DVD-RW (black panel) MX1000 & LOGITECH CORDLESS KeyBord RAZER COPPERHEAD BLUE LASER RAZER eXactmatXspeed pad TT LANMOTO (RED case) ATi REMOTE WONDER 1 …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. עד כמה איכות החומרים שהנייד בנוי ממנו עשוי להשפיע על מחיר המוצר? אילו חברות נותנות את האיכות הגבוהה ביותר? איזו חברה \ דגם של נייד נותן את האיכות הגבוהה ביותר בתגי מחירים של עד 5000ש"ח ? שאלת אקסטרה : למה ניידי 13.3" יקרים באופן משמעותי משאר הניידים למרות שהם בעלי מפרטים זהים\נחותים בד"כ? אשמח

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מעבד Core 2 Duo E6320 BoxוIntl - 912ש"ח זכרוןו DDR2 2048MB 800MHZ CL4- G.Skill - 529ש"ח כרטיס גרפי nVIDIA GeForce FX7600GT 256MB PCIeוGigabyte 660 ש"ח כונן קשיח WD2500KSוWestern Digital 309 ש"ח לוח אם GA965GMS2וGigabyte 549 ש"ח מארז מחשבוSagittaוRaidmax 305 ש"ח ספק כח Enermax Liberty 500W 633 ש"ח צורב DVD ופנימי וAD7170AוNECו18וXו 155 ש"ח מסך אופציונלי מסך מחשב וFP92WוBenqו 969 ש"ח סה"כ בלי מסך : 4052 ש"ח סה"כ עם מסך : 5021 ש"ח אחים שלי תגיבו לי מה דעתכם על המפרט הזה הצעות לשיפור , מחירים יותר טובים..... המפרט הורכב בעזרת זאפ (www.zap.co.il)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני מתכוון לקנות את המחשב ביום ראשון (כמעט בטוח) לפני שבועיים ביקשתי עזרה ליצירת מפרט , הנה המפרט שאני כנראה הולך עליו : מאגף המבצעים של KSP אם יש שינויים שאתם ממליצים עליהם זה יעזור מאוד , אם אין שינויים פשוט תגידו מה אתם חושבים על המפרט . תודה רבה . 8)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by sagi_10,

אני מחפש מפרט : דרישות מנימום: בלי תוספת קירורamd 64 bit 3200 sata 2 160 gb 2x512 ram צורב דיוידי כונן תקליטונים ספק כוח לא גנרי 350 וואט +- geforce 6600gt בלי מארז מסך מיקלדת וכאלה ב4400 שח

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מחפש מחשב בתקציב של כ4500 ש"ח המחשב הולך לקנות מKSP אז מאוד רצוי שהמפרט הנ"ל ילקח מאתר שלהם זהו מפרט לילדה בת 12 עבודות/משחקים לא דברים הכי רציניים... תודה אין צורך ברמקולים* כולל מקלדת אלחוטית עם עכבר אלחוטי* כולל צורב* כולל מסך דק*

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by clown,

:s05:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by TheKiLLEr,

אני לא יודע אם זה קשור לפה, בכל זאת אתם יכולים להעביר.. אז ככה בכמה אני יכול למכור את המחשב שלי? intrel core 2 duo E6320 1.86GHZ 4MB BOX ‏P5G41C-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800/DDR3 1333, PCI-E, HDAudio‎ - חדש 2GB kingston DDR2 800MHZ ATI RADEON MSI HD4670 512MB כולל מאוורר Western Digital‎ 660GB LG DVD-RW ATX 500WAT

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום. אני מחפש מחשב שהדרישה היחידה היא שיוכל להתמודד עם התוכנות הנ"ל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6k רק אם קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות גרפיות כמו revit. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מחשב נייד בלבד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף.. …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכם אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיחזיק לי לפחות 5 שנים ומעלה והשאלנה הראשונה שעלתה בראשוני (השלב הראשוני) איזה חברה לבחור ?,כי יש מלא חברות ומינימום אחריות שאני מעוניין זה 3 שנים רציתי לשאול איזה חברה תממש את האחריות בצורה המהיימנת ביותר בארץ שלא תעשה "בעיות" ואי מימוש בעתיד אני יודע ולא דוגל בעידוד תחלופת מחשבים ניידים בטווח קצר ומודע לייצור מוצרים שלא יחזיקו הרבה-ואני רוצה מחשב שיחזיק לי הרבה-וחברה שמשקיעה במחשבים! ואני מתלבט בקניית מחשב נייד שבנוי טוב כנראה מחברת אסוס מסדרת הדגמים החדשים או של דל בגלל המוניטין שיש להם מתלבט כרגע בבחירת חברה בלבד. השלב הבא שלי-זה בבחירת המפרט תודה רבה לכם על העזרה וחג שמח

24. אני מדגיש למי שלא הבין זה מחשב למטרת משחקים כבדים מעבד: E8400 1333FSB C2D לוח אם: P43 NEO-F GLAN MSI זיכרון פנימי: ULTRA DUAL KIT 4G DDR2 800MHZ GIEL דיסק קשיחי: 640GB 16MB SATA2 WD כרטיס מסך:SAPPHIRE 4870 DDR5 512MB ATI PCIE צורב:SATA LG DVDX22 ספק כוח: PFC SPIRE 12CM FAN 550W REAL SPIRE מארז: LED+25CM FAN EZCOOL ללא ציוד הקפי. סה"כ: 3643 שקל מזומן. מה אתם אומרים על המפרט הזה? פצצה לא?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by edbergr,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב תכנות במרכז וגם שימוש כללי 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך יש לי GTX550TI OC לא צריך יותר מזה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3-4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבועות הקרובים 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? SSD…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.