ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 1000 שח למקרים חריגים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש ברובו הוא למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis , bioshock far cry -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI,USB 3.0 * בלוטות? 3.0V (?) * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא משנה זה טוב? http://www.laptopspec.net/tag/geforce-gtx-485m/ http://www.engadget.com/2011/01/26/maingear-throws-sandy-bridge-gtx-485m-into-ex-l-15-laptop/ http://www.affordablelaptops.com.au/c…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר רוצה לקנות 2 מחשבים ואני צריך עזרה לבנות לו מפרטים תעזרו לי בבקשה! המחשב של ה 5000 ומטה למשחקים כבדים ושיהיה קריר המחשב של ה 2000 הוא כולל מסך וזה מחשב לאינטרנט וסרטים
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב, ללא מסך, עם כרטיס מסך Radeon 1950 pro, 2GB RAM, כונן קשיח 500GB פלוס מינוס, ולגבי שאר הרכיבים אין לי הכוונות... אני לא גיימר כבד, אני אוהב לשחק מדי פעם במשחקי מחשב (שהיום בד"כ צורכים משאבים גדולים יותר), אני רוצה שהמחשב יוכל להריץ 720i ו1080i בכבוד, שיצליח לתפקד בזמן המרות קבצי וידיאו, שלא יתחמם יותר מדי (למרות שאני לא צריך איזו מערכת קירור משוכללת, רק שלא יתחמם מדי), וחשוב למדי שהמחשב יהיה שקט. מה דעתכם? כי אין לי ניסיון בנושא האם 7500 ש"ח הוא סכום הולם? או שאני צריך להוריד קצת את הדרישות שלי? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין הרבה מה להוסיף, החשיבות העיקרית היא ביצועים, תמיד יעבוד מחובר למטען, חשוב שיהיה FIREWIRE מובנה לכרטיס קול, מאמין שבעתיד הקרוב אוסיף SSD במקום DVDRW תודה רבה חברים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז כמו שציינתי בכותרת, אני צריך את עזרתכם בהרכבת מחשב לעבודה עם גרפיקה לפי התנאים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לעבודה עם תוכות לדוגמא: פינקאל, פרמייר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, מוזיקה, תוכנות למידה, * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6. פחות קריטי אם מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 אם זה לא פוגע משמעותית במחיר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? פחות מ2.5 ק''ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 0.5T * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * תקציב: 3אש"ח אבל אם יהיה הבדל משמעותי אני מוכן להשקיע אפילו 1000 שק…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]לוח אם ומעבד - לוח ומעבד AMD 3600-PRIME-B450M-K - AMD AMD RYZEN5 3600 (Gen3) BOX with Wraith Cooler With ASUS PRIME-B450M-K... שלוש שנים אחריות - יבואן רשמי[/td] [td]כמות: 1 ₪1094/1072[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]זכרונות - DDR4 - לנייח AX4U300038G16A-SB10x2 - XPG 16GB (2x8GB) 3000Mhz DDR4 CL16 DIMM - 1.35V - Black - XPG GAMMIX D10... אחריות לכל החיים[/td] [td]כמות: 1 ₪337/330[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]כרטיסי מסך - AMD PCIe 21294-01-20G - Sapphire RADEON RX5700 (NAVI) 8GB GDDR6 HDMI,3x DP (UEFI) LITE Compute …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! אני חדש פה ושמעתי שיש פה אנשים נחמדים שיכולים לעזור לי לבנות מפרט תקציב: 6,500 - 7,500 - אפשר לנצל את כולו המחשב לשימושים של תכנות ופנאי, וזה כולל גם משחקים כבדים. רזולוציית מסך 1080p. אולי בעתיד ישתדרג, אבל לא בהרבה. הדרישות הכלליות הן מעבד i7 6700k וכרטיס מסך 970GTX 4GB. אני די מקובע על שני אלה, כי 980 יקר מידי, amd 390 דורש יותר מידי חשמל. בנוגע למעבד - אני מניח שגם i7 6700 יספיק, אם זה משמעותי אני מוכן להתפשר. אנא אל תציעו מחשבים שלא כוללים את המעבד הנ"ל. 16gb DDR4 ram - חובה 500gb ssd - חובה 2tb hhd - חובה כרטיס wifi פנימי (אחד שמחובר עם PCI/PCIe - אני גולש עם 100mb) -חובה אין צורך במערכת הפעלה או תוכנות בתשלום. כרגע אני משתמש בלפטופ עם מעבד i7 3630QM…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המצב???? אני לא ממש מבין במחשבים... אני צריך מפרט למחשב שיכלול כרטיס מסך,מסך לוח אם מעבד כרטיס קול,מארז, זכרון
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מה קורה? לשעבר Dark Orc מGamer מי שזוכר, לאחר מכן Ocraft והיום OcraftSocial מצרף לכם מפרט של מחשב שהרכבתי לצורך עיצוב גרפי וקצת גיימינג: 2 שאלות: האם חסרים רכיבים? אם כן איזה? מה דעתכם על המפרט? זה לצורך עריכה גרפית בתוכנה CC של Adobe כולל פתיחת מס' תוכנות במקביל
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי שיכול לעזור בבקשה מתברך.. התקציב למחשב 10K פלוס מינוס עיקר מטרות המחשב זה למשחקים כבדים הרבה סרטים ולמשחקי אונליין ככה שיתפקד לי חלק ולדעת איזה מסך יתן את הגרפיקה המקסימלית מהכרטיס 4870X2 (רצוי את הכרטיס הזה במפרט) ומתכונן OC תודה רבה לכל העוזר לי
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שתי שאלות אליכם: 1. כשאני עובדת על המחשב, באיזשהוא שלב קיצור העתקה - ctrl-V - מפסיק לעבוד. הוא כן עובד לפני כן וחוזר לעבוד אחרי שאני מאתחלת את המחשב. יש לכם מושג למה זה קורה ואיך להפסיק את זה? 2. בעיה מנג'סת במיוחד. כשקניתי את המחשב וניסיתי להתחבר לרשת האלחוטית שלי בבית, התחברתי, הכנסתי סיסמא, קפצה לי הודעה שהתחברתי בהצלחה אבל כשפתחתי דפדפן (ניסיתי שלושה שונים), קיבלתי הודעת שגיאה. בדקתי את כתובת ה-IP והסתבר שהייתה בעיה עם סיווג הכתובת ובסופו של דבר הזנתי כתובת פיקטיבית ידנית. יש אבל שני דברים מעצבנים שממשיכים לקרות: קודם כל, פתאום באמצע העבודה הרשת שלי מתנתקת ואני צריכה לאתחל את המחשב (זה לא קורה לשותפים שלי, אז אני לא חושבת שזה קשור לרשת). אחרי האתחול …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
GPT VGA to RGB Computer to LCD 1.8m http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1101_1252_3310&products_id=26840&PHPSESSID=d41a32ec84d3e751e277c448cc45c0ea במחשב VGA ו-HDMI, בטלוויזיה רק קומפוננט. הRGB זה לא קומפוננט רגיל, זה יכול להתאים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
זה המפרט - i7 4770 necuta nh 9li g. skill ares 1600 2x4 gb ga-h87-d3h gpu 780 ti wf 3x psu 750w ssd samsung 120 gb evo - עליו אני רוצה להתקין windows7 64 bit seagate 2tb baracuda לאחסון עכשיו עם תוכלו לעזור לי להגדיר את זה או לתת לי מדריכים מהרשת זה מעוד יעזור אני מעדיף היום כי מחר אני בצבא תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב?: פוטושופ וגרפיקה מהסוג הזה * רזולוציית המסך? לא חשוב, רק שיהיה IPS או משו שדומה לזה מבחינת איכות ואחידות זווית צפיה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? שיהיה נמוך אבל עדיפות פחות חשובה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? גבוהה ככל הניתן בתקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 וחדשים, אם לא פחות נורא * * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רגיל, בתקציב הזה לא יכנס SSD. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא יודע מה זה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? זה משנה? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? היום כל מחשב מגיע עם זה לא? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, שתיהיה אחריות נוחה באר…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , מעוניין לדעת כמה שווה המחשב הבא : I5-3470 1*8GB זיכרון במהירות 1333Mhz SSD 240GB מתוצרת סמסונג סדרה 840 לוח אם של ASUS תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3,max payne 3,Ghost Recon: Future Soldier,Spec Ops: The Line -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ,1980x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Ultra 3. האם יש צור…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך ייעוץ לגבי הנייד הזה של חברת טושיבה מבקשים עליו 2900 שקל האם זה שווה וזה המפרט מעבד ליבה כפולה מתקדם Intel® Dual-Core 1.86GHz נפח דיסק קשיח - 250GB! מסך 15.4 קריסטלי, TruBrite® WXGA TFT High Brightness display זיכרון מורחב ומהיר 2048MB בטכנולוגית DDR2 במהירות 667MHZ מצלמה מתקדמת הקוראת תווי פנים-Toshiba Face Recognition תומך תקשורת אלחוטית WI-FI כונן צורב וקורא DVD superMulti כרטיס מסך משולב חזק במיוחד Intel® GMA X3100 UP TO 358MB מערכת הפעלה מקורית Microsoft Windows Vista Home Premium משקל החל מ- 2.56KG קונים מחשב נייד של TOSHIBA ומקבלים: תיק צד איכותי למחשב נייד שדרוג הזכרון ל- 2048MB מתנה מה דעתכם ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לפתוח סדנת מייקינג בבית הספר שלי, הבעיה שאין לי תקציב. אני רציני לחלוטין. אולי תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה. 1. מה התקציב המירבי? לא. האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מוכן לתת נתח שמנמן ממשכורת המורה שלי וגם שרשרת מפסטה שהתלמידים יכינו לתורם הנדיב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות בסקראץ' ומיינקראפט למתחילים. אחר כך כמה דברים פשוטים במיקרו:ביט ואפילו משהו קטן בארדואינו. 3. האם יש צורך בציוד…
-
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים \ פלוס עבודות סטודנטיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל 17 / לא משנה מבריק או מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיפות ל HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? לא משנה משקל המחשב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, H…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז כמו שראיתם בנושא אני צריך עזרה לבניית מפרט בשבילי, אני מחפש מחשב חזק למשחקים בעיקר ובין השאר תוכנות ועבודה כללית על המחשב. המחשב צריך לכלול הכל חוץ ממסך, מקלדת, צורב, כונן דיסקטים ורמקולים. התקציב שלי הוא 5000 ש"ח פלוס מינוס. אני רוצה שהוא יכלול מעבד AMD לפחות 512 ראם ולפחות 80 גיגה וכרטיס מסך חזק מאוד. מי שיכול ולתת לי מפרט טוב, בבקשה הסבר כל חלק וחלק במפרט למה כדאי לי לקחת אותו על חלקים אחרים ועם אפשר להסביר לי קצת על כל הקטע של המפרט למשל למה לקחת את הדגם הזה ולא את השני ... בקיצור הבנתם אותי. תודה מראש !
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברה, אני צריך מפרט מבוסס אינטל למחשב גראפיקה (בעיקר פוטושופ) לא כולל מסך. בסביבות 7000 + - אני חושב שיש לי העדפה ל i7-920 כרגע כשאני עובד אני הרבה פעמים צריך לחקות שהמחשב ייתען פקודות או כשהוא שומר.. אני לא רוצא לחקות יותר אני מבזבז על זה כ 3 שעות כל יום! אז הגיע הזמן להתחדש במחשב שלא עושה צרות! תודה מראש לעוזרים! חזן גיל.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני צריך בבקשה מפרט למחשב שמיועד בעיקר למשחקים (ואינטרנט/אופיס/מוזיקה). תקציב -בסביבות ה-4K וגמיש (אני יכול לעלות את התקציב מצד אחד אם יש צורך, אבל אני מאוד מעדיף מצד שני לא להשתמש בכולו) חשוב לי דיסק קשיח עם נפח גדול.. (אם הייתי יכול מבחינה תקציבית הייתי לוקח טרה בייט.. אבל כנראה שאני אאלץ להסתפק בחצי טרה). חשוב לי גם קירור טוב (אפילו אם אפשר להוסיף "מאוורר אקסטרה") וספק טוב ואמין. לא יבוצע OC, אין צורך בציוד היקפי בכלל. יש צורך בכונן DVD (לא צורב), רצוי מארז אלגנטי, גם אמין וגם נראה טוב ועם יציאות USB מקדימה (בנוסף למאחורה, כמובן) תודה רבה!
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-