עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ofir667,

שלום, אני רוצה להרכיב מחשב, אני סטודנט לתואר שני בהנדסה והמחשב מיועד להריץ תוכנות הנדסיות כמו מטלב, אוטוקד, מייפל - בסגנון הזה.. התקציב הוא 3000 ש"ח - לא יותר מזה!! בתוך התקציב שיהיה כלול גם מסך - אין דרישות גבוהות מהמסך, שרק יהיה כמובן lcd דק, אין צורך ביכולות גרפיות מרשימות. אין צורך בציוד היקפי חוץ מזה. זהו, שהמחשב יהיה מהיר ויעיל כמה שאפשר במסגרת התקציב. אין צורך ב-OC.. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by gangst-R,

דרישות: המחשב אמור להיות מיועד בעיקר לצפיית וידאו ולהשמעת מוסיקה בסלון. המארז צריך להיות יפה במיוחד (רצוי Thermaltake BACH). רצוי שיהיה שקט. הקלטת וידאו לעיתים רחוקות מאוד - ניתן לוותר. *יש אפשרות לחרוג ב-500 ש"ח מהתקציב במידת הצורך. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  3. Started by kuku100,

על איזה הייתם ממליצים? תכונות נדרשות: הקלטה וצפיה באיכות גבוהה באמת (יש לי YES). אין לי צורך (יכול להיות נחמד, אבל רק אם לא על חשבון האיכות) בצפיה בערוץ אחד בזמן שמקליט ערוץ אחר. המחשב לא משמש כ HTPC, ומערכת ההפעלה היא XP רגילה (PRO). תודה!

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  4. שלום רב, קיבלתי הצעה למחשב דרך מקום עבודה של בן דוד שלי, המחשב ישמש אך ורק להורדות וסטרימינג. הארדיסקים כבר יש לי NAS + כוננים קשיחים חיצוניים. כ. מסך אני לא כ"כ צריך אך אין באפשרותי להוריד אותו [אם יש מפרט מומלץ יותר ב-2,000 ש"ח ללא הכ. מסך אשמח לשמוע.] כמו כן - המחשב יריץ וינדוס XP כך שאין צורך יותר מ-4 ג'יגה [המערכת הפעלה תקרא 3 ג'יגה אך סלוט אחד של 4ג'יגה עולה זול היום.] תודה רבה! * המחשב כולל הרכבה * 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בהתאם לצרכים - אשמח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הורדות וסטרימינג …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם ! אני מחפש לאחיין שלי (בן 14) מחשב למשחקים בתקציב של עד 3000. הציוד הנלווה: מסך LCD 19, מקלדת עכבר ורמקולים פשוטים. המשחקים שהמעניינים אותו הם: maple story counter strike rison eagle lateil את הכסף יש לו במזומן, היכן כדאי לקנות ומה (באזור הצפון) ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  6. אשמח לקבל המלצות ל specification של מחשב לעריכת וידאו 4K ממצלמת GoPro Black. 1. האם יש הבדל משמעותי בביצועים למטרה זו בין DDR3 ל - DDR4? 2. (המשך לשאלה 1) האם יש הבדל משמעותי בביצועים למטרה זו בין i7 58xx ל i7 49xx? 3. האם יהיה הבדל משמעותי יותר בביצועים בכמות גדולה יותר של זכרון DDR3 (לשים 16GB ולא 8GB) על פני השקעה ב DDR4? 4. האם יש משמעות או נתון שחשוב לשים לב בבחירת לוח האם?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by most,

שלום, ללא היקפי לא מתוכנן OC ישמש כמרכז מדיה ניתן לחרוג אם שווה חנויות מועדפות: פוקס, סקיי,זיגזג

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by cheese,

המחשב מראה סימני זיקנה. אני לגמרי לא בעניינים, האם ניתן להשתמש בחלק מהרכיבים או שעדיף לקנות חדש? נרכש בזמנו מ FOXPC וזה המפרט. תודה שם המוצר FoxPc Gamer X84 HD4850 מעבד דגם: Intel C2D E8400 מהירות: 3.0GHZ קרור למעבד: Arctic-Cooling Alpine 7 Pro לוח אם יצרן +דגם : GIGABYTE P43DS3L ציפסט: P43 זכרון יצרן + דגם: GEIL GX22GB6400UDC דיסק קשיח יצרן + דגם: SAMSUNG 640GB 16MB 7200RPM מהירות +נפח: 640GB SATAII 7200RPM 16MB Buffer דיסק קשיח 2 כרטיס מסך יצרן + דגם: Connect3D HD4850 512 AC Cooling זכרון: 512MB כונן אופטי יצרן + דגם: SAMSUNG X22 SATA מארז יצרן + דגם: CoolerMaser CM690 ספק כח יצרן + דגם: SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 התקנה ושרות…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. הוא קונה מחשב חדש לכבוד הבר מצווה. התקציב הוא עד 5500 ש"ח רק למחשב עצמו לא כולל התוספות (רמקולים מסך מדפסת...) המחשב צריך להיות כמה שיותר חזק שיכול להריץ הרבה דברים בבת אחת,משחקים כבדים,וכרטיס מסך טוב.. ד"א, לא מתוכנן ל-OC... תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  10. איך המחשב הזה? המפרט...? שווה את המחיר ב4300? אבטחת מידע קורא טביעות אצבע מובנה אחריות 12 חודשים (בינ"ל) אמצעי הצבעה Touchpad דגם יצרן ACER 6930 דיסק קשיח 250GB SATA זיכרון פנימי 3GB DDR2 כונן אופטי צורב DVD כניסות / יציאות HDMI, e-SATA, 3XUSB 2.0 ,קורא כרטיסים 5 ב-1, Line in, VGA , ExpressCard /54 מהירות המעבד 2.0Ghz מותג ®Acer מעבד Intel ® Core 2 Duo T5800 2.0 GHz מעבד גרפי NVIDIA® Geforce 9300 256MB Dedicated Up To 1535MB מערכת הפעלה Microsoft® Windows® Vista Home Premium ממשק עברית משקל 3.3 ק"ג סוג המעבד Core 2 Duo סוללה 6 Cell Lithium-Ion צג "16 שונות מצלמה מובנית Acer Cristal Eye Orbicam תקשורת …

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  11. מכירים את זה שה-WIN7 מציג באמצע המסך כשלוחצים על הכפתור של ההגברה והנמכה והוא מעלה או מוריד בארים כמו במקבוקים (הלפטופים של אפל) למינהם. היה לי ככה מובנה מהלפטופ וזה נעלם משום מה לאחר ששיניתי כמה שטויות בהגדרות קול לפי מדריך פה של יוסי לשיפור הביצועים של הכרטיס קול עם FOOBAR ועכשיו זה נורא חסר לי אחריי תקופה שזה חסר ואני תוהה איך להחזיר את הדבר הזה... מקווה שהייתי מספיק מובן, תודה!

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  12. Started by moris,

היי אבקש סיוע במציאת מפרט מעבד אינטל מעל 2.6 חשוב לוח-אם חזק לצרכי ביה"ס אופיס וכד' עד סכום 3150 ש"ח כולל מסך 17 אינץ תודה

• 17 תגובות
    • 980 צפיות
  13. בקיצור ככה ! בניתי חדר בעליית גג ,עשיתי לי צינורות בקיר שיעבירו לי כבלים לטלוזיות בחדר (2 טלויזיות =כן זה חדר קצת גדול ). אז ככה פרויוקט לא קטן אבל בסוף הוא יהיה מושלם , המטרה שלי זה מחשב למשחקים שיהיה סוס כמה שיותר :=) וגם שיהיה לי לסרטים ככה שאני אוכל לחבר אותו גם למסך של המחשב וגם לעוד שתי lcd בחדר ,בלי שהוא יקרוס ..!(כמובן HD) לפי מה שאני חושב שצריך להיות זה כרטיס מסך עם שתי יציאות , שמתוכן אחת תיהיה מחוברת תמיד למסך המחשב ! התקציב הוא :4000 ש"ח נטו למחשב ,בלי מסך בלי שטויות ! תודה מראש שפיצים !

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  14. שלום לכולם! לפני מספר שבועות מחשב ה-Acer Aspire 5740G הנאמן שלי שבק חיים. לאחר ביקור במעבדה המחשב חזר לחיים אך הובהר לי שהתיקון זמני, שיש סבירות גבוהה מאוד שהמחשב ימות בזמן הקרוב ושעלות תיקון מקיף (החלפת לוח אם במקרה שלי) היא פשוט לא כלכלית למחשב בן 4.5. בידיעה שימיו של המחשב ספורים החלטתי לחפש אלטרנטיבה. התקציב שלי הוא כאמור 4,500-4,800 ש"ח. אני יכול להתגמש עד ל-5,000 ש"ח אבל לא מעבר. כמובן שאם יימצא מחשב שיעמוד בדרישות בסכום נמוך יותר אשמח כפליים * מטרות המחשב? גלישה, סרטים באיכות גבוהה, Photoshop, Solid Works, MATLAB (לא מתכנן עבודות או הרצות כבדות אבל בכל זאת) ומשחקים פשוטים דוגמאת League of Legends. עם זאת הייתי מעוניין באפשרות לשחק גם במשחקים חדישים ותובעניים יות…

15. טוב. אחרי כל השינויים והשיפורים מהת'רד שפתחה הילה, הנה מה שנשאר. הכוונה היא ליצור מחשב (בלי הרד דיסק וCD) שיחליף את העגלה הקיימת (נרכשה ביולי 1999). מה שאני עושה עם מחשב עכשיו זה דיי אינטרנט ותיכנות, אבל בהינתן מחשב יותר רציני, משחקים בהחלט באים בחשבון (המשחק האהוב עם המחשב הישן: CIV1 בגרסת EGA). המפרט: AMD Athlon XP 2100+ - 643 Epox 8RDA+ - 736 TT Volcano 7+ - 115 DDR-RAM 512MB 3200 (Winbond) - 596 Sapphire RADEON 9500 Pro - 1172 Compucase HEC Midi Tower CI-6A19+300W P/S - 324 ------ 3586 (3516 במזומן - כל זה באיזה חנות ברשת, אני אשמח לקבל בפרטי עוד כתובות של חנויות לצרכי השוואה). הרד דיסק יש לי (40G/7200rpm של WD) וDVD/CDRW יש לי (combo - philips) כך שנראה לי…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by PayneBack3251,

שלום רב הנה מפרט לאח שלי שמשתחרר מהצבא בקרוב ומתכוון לחרוש על משחקי האונליין שהזיל עליהם ריר במשך שירותו הצבאי (: אם לא רואים טוב אז לחצו על זה: http://img457.imageshack.us/img457/2135/17rv.jpg והנה כמה שאלות חשובות: 1.האם הזכרונות שבחרתי בסדר והאם תהיה להם תאימות מלאה למערכת 2.האם הלוח אם שבחרתי יש לו הבדל גדול באיכות מהלוח ASUS P5LD2 ולמה ? 3.החדר של אח שלי הוא בקומה שלישית וממש ממש חם שם אז הוספתי קירור לדיסק הקשיח וקירור למעבד האם אם נחוצים למה הוא דיי לחוץ על התקציב 4.לפי מה שזכור לי מפעם ה ALTEC LANCING היו נחשבים להכי איכותיים אז האם גם היום הם נחשבים ככה והם שווים את המחיר שלהם 5.יש לי כבר שני מחשבים בבית עם מארזים של קומפיוקייס האם יש הצעה למארז דומה עם …

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  17. Started by aviadp,

שלום אני מתלבט בין 2 מחשבים לקנייה בחו"ל. אחד של טושיבה דגם Toshiba L300-1AQ http://www.askdirect.co.uk/uview?call=ask.productSearch&id=12516&topcatid=17 יש לו 2 גיגה זכרון, אני אוסיף לו 1 או 2 נוספים והשני הוא של דל דגם Dell 1545 http://www.dixons.co.uk/martprd/product/seo/Computing/Laptops/Standard+Laptops/Dell/1545/557073 פירוט יותר נרחב עליו: http://en.community.dell.com/wikis/laptop/new-dell-notebook-inspiron-1545.aspx השימושים: פוטושופ :עבודה בדו-מימד, אינטרנט, אופיס, סרטים. בעיקר יישב בבית-הניוד פחות עקרוני. המחירים שלהם פחות או יותר דומים ולשניהם אחריות בינלאומית שתופסת בארץ(וידאתי) אשמח לתגובותיכם אביעד

• 8 תגובות
    • 47.1k צפיות
  18. Started by LalA09,

אהלן , תודה על העזרה . בקרוב קונה מחשב חדש , ורציתי להתייעץ לגבי המפרט הסופי . המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית שוטפת ( אינטרנט , אופיס וכד' ) , אך לעתים ישמש גם למשחקים קלים , כגון : PES . שימוש עיקרי נוסף הוא כל הקשור במדיה , כגון : צפייה בסרטים באיכות FULL HD . * לעתים יחובר המחשב לטלוויזיית 42 אינץ'' . * נוסף קירור צד שלישי למען השקט , שחשוב מאוד ! * תקציב : עד 2300 ש"ח . המפרט : מעבד AMD Athlon II X4 635 Box ₪543 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX635WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 ₪450 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495E זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪279 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product…

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  19. שלום רב! האם המפרט הנ"ל יספיק לגיימר בסיסי(COD4,CRYSIS).... מהן (אם יש) "נקודות התורפה" במפרט הזה? לוח אם P35 Asus מעבד אינטל Core 2 Duo E6750 זכרון 2GB 800MHZ כרטיס מסך Nvidia GEforce 8500GT 1GB דיסק קשיח 320GB Sata 2 16mb 7200rpm צורב LG מסך 19" LG 1953TR מחיר 3600 תודה רבה אורי

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  20. 1 . קיבלתי מחשב : FUJISIEMENS , סדרת - AMILO D , דגם- CY23 (זהה ל-6500 ). נתונים : - INTEL PENTIUM 3 , מהירות - 994M . - HD פנוי - 23.4G . RAM - 440M . - מערכת : WIN XP 2002 . השאלה : עד איזה מהירות מקס. ניתן לגלוש איתו ?. 2. מהי הקונפיגורציה המינימלית הנדרשת (שקולי תקציב), לגלישה בקצב 1.5M?. תודה - בני.

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  21. Started by lior_alt,

שלום לכולם, אני לא גיימר מטורף, אלא סטודנט שמשתמש הרבה במחשב ללימודים ופעם ב.. אוהב לשחק קצת, את המחשב הנוכחי יש לי כבר 6 שנים עם רק הוספת זכרון במשך כל הזמן הזה וכיום המשחק היחיד שאני משחק בו הוא counter strike והייתי רוצה לשחק במשחק כמו prototype, tom clancys splinter cell ועוד כאלו... השאלה היא אם קודם כל יש מחשב במחיר כזה שיכול להריץ משחקים בסגנון הזה ואם כן אני אודה לכם אם תעזרו לי להרכיב אותו... קיבלתי הצעה למפרט אבל אני לא באמת בטוח כמה היא טובה והייתי רוצה את עזרתכם בקשר אליה או שתעזרו לי לבנות מפרט חדש... זו אחת מהן: הצעה 1: מעבד AMD Athlon II X4 630 Box לוח אם Gigabyte GA-MA785GT-UD3H כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון Kingston D…

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  22. Started by Kobi Kadosh,

הייתי רוצה מחשב שמתאים למשחקי סימולטור טיסה בתקציב של 5000. קבלתי את הצעה הבאה ואני לא בטוח לגביה לך מבקש את עזרתכם. קישור להצעה https://docs.google.com/a/kadosh.me/file/d/0B2PJZxPFFvNHWVAtLVVUQ3lRTm8/edit?usp=docslist_api . מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי סימולטור טיסה ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FSX, X-PLANE, Office ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן הוא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.…

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  23. Toshiba Tecra M2V-S330 Intel Centrino 1.5GHz DVD/CDRW XPPRO WIF Tecra M2V-S330 מעבד Intel Pentium M Processor 1.5 GHz L2 cache 1024KB זכרון 256MB DDR ניתן להרחבה עד 2048MB כונן קשיח 40GB מסך TFT 14.1 XGA 1024x768 Intel® Extreme Graphics w/up to 64MB shared dynamic memory כוננים DVD-CDRW Combo קול 16bit Sound Blaster Pro-compatible audio Internal JBL Pro speakers תקשורת Integrated v.90/v.92 56KB modem Integrated Ethernet LAN Intel Pro/Wireless 2100 802.11b integrated wireless LAN כניסות/יציאות 2x USB 2.0 Parallel Headphone-out VGA RJ-11 modem RJ-45 LAN SD SLOT DC-in AC Adapter Dock Connector IR משקל 2.15ק"ג מערכת הפעלה Windows XP PRO ב 4000 ש"ח חדש...

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  24. שלום מה דעתכם על המחשב 6400: http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/inspn?c=il&l=he&s=bsd שאפשר לקנות אותו למשל כאן: http://www.officedepot.co.il/(gdu4skydbuee1j450dngst55)/catalogSku.aspx?PR=QJ5&ID=713552 או כאן (יותר יקר): http://www.galaxy.co.il/product.asp?productid=152 ויש גם את זה, שהוא הכי זול, ואפשר להוסיף עוד חצי גיגה ב300 ש?ח, אבל אני לא יודע אם אפשר לסמוך עליהם: http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=421 אז מה דעתכם? תודה!

25. הרכבתי מפרט עם החומרה הבאה למחשב סלוני, עיקר השימוש במחשב הוא צפייה בסרטים , מוזיקה, והקלטת תוכניות מה TV העניין הוא שיש לי מספר התלבטויות בחלק מהרכיבים, נראה לי שקצת הפרזתי ולקחתי משהו קצת יקר מידיי לעשות את העבודה ואני מנסה להוריד מהעלות, אשמח לקבל חו"ד אם להוריד או לשנות חלק מהמפרט. הבסיס: מארז: SilverStone Lascala SST-LC13S-E - מחיר: 590 ספק: Enermax ECO 80+ 500W Retail - מחיר: 390 , לשקול אולי מותג אחר? או לקחת 400W? מעבד: האםלהסתפק ב Core i3 530, 2.93GHz - מחיר:545, הוא יסחוב את כל קידודי הוידאו החדשים+תמיכה בהקלטת וידאו? לשקול שדרוג ל Core i5 650 ? קירור מעבד:Artic cooling Freezer 7 Pro Rev.2‎ - מחיר 120, חיפשתי משהו שקט לסלון לוח אם: GA-H55M-USB3 <- GIGABYTE …

• 1 תגובה
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.