ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק חדש שיצא ושהולך לצאת, אני חושב שמיותר לציין שמות משחקים אני פשוט מחפש מחשב שיוכל להריץ הכל נכון להיום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי, להלן המפרט הקיים: מעבד: Intel Pentium Dual-Core E5200 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2C זיכרון: KINGSTON DDR II 2GB 800MHz PC6400 כרטיס מסך: GIGABYTE GV-NX84S512HP PEGx16 8400 GS 64Bit 512MB-DDR2 HDCP DVI-I כונן קשיח: Western Digital WD5000AACS 500GB SATA II 16MB 3.0 GB/s 7200 RPM צורב: Asus DRW-22B1LT B+W SATA DVD-RW DL Super Multi X22 Light Scribe כונן בלו ריי: Lite-on IHOS104-06 ספק כוח: Thermaltake 450W Active PFC מארז: CoolerMaster Elite 335 מערכת הפעלה: Windows7 32BIT השימושים שלי נותרו עדיין רק גלישה באינטרנט וצפיה בסרטי DVD ובלו ריי, אבל אני רוצה להכין את המחשב לקראת ניגון Blu Ray 3D וגם הוא קצת עגלה לפעמים, אז לתת לו ע…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנשים, אני צריך לקנות מחשב השבוע כבר בזבזתי שעות על לקרוא את ההודעות פה ועדיין אני לא מבין שיט מה עדיף CONROE 6300 או איזהשהו כפול ליבה של AMD? כמו כן איזה לוח אם צריך לקנות להם מה הקטע הזה שיש אלף לוחות אם וכולם עושים את אותם הדברים. איך בנאדם אמור לבחור..? במקרה שלי אני לא צריך אוברקלוק ולא שופ פיצ'רים של לחבר 4 הארדיסקים בו זמנית או 2 כרטיסי מסך וכו' שיהיה בו את הסוקטים החשובים (לא יודע איזה..) ושאפשר יהיה לחבר עליו מסך דק... כרטיס מסך מובנה איכותי יכול לעזור שכן אני לא בטוח ביכולות התקציב המדהימות שלי ובכל מקרה זה לא יהיה מחשב משחקים... דבר נוסף זה UPS האם שווה לקנות? בבקשה לפרט כאילו אתם מסבירים לאוטיסט.
-
- 11 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לקנות נייד למשחקים בטווח של 6500 שקל הכי טוב ממה שראיתי עד עכשוי זה נייד הזה - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=9438 -Asus N61VN-JX079 שווה את מחיר ? יש ניידים יותר טובים למשחקים בארץ באותו מחיר בערך??
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
עריכה: שיניתי את הכותרת מ4500 כולל מסך ל- 3000 לא כולל מסך. המסך זה לדיון נפרד. אם אפשר להוריד את המחיר במקומות מסוימים, בלי לפגוע בביצועים יותר מדי, אז עדיף. אז ככה, לא משנה לי AMD/Intel, אני מעדיף גם שיהיו שתי אופציות אם אפשר. לוח אם לא צריך משהו מיוחד, רק שיהיה יציב. אני לא מתכנן OC או חיבור Firewire. רק שיהיה חריץ PCI שאפשר יהיה לחבר את הכרטיס קול שלי. קירור - רק אם הסטוק לא מספיק והוא רועש, אז אני מוכן לקנות קירור רק בשביל השקט. זכרון - 2GB. אולי אפשר להוריד ל1GB? למה בעצם צריך 2GB בימינו? יש משחקים או תוכנות שצריכות כ"כ הרבה זכרון, חוץ מVista שאותה אני לא מתכנן להריץ בשנה הקרובה. כרטיס מסך - אני לא סגור על זה. בתכלס אני לא מתכנן לשחק יותר מדי אבל אני רוצה שתהיה לי א…
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב חדש והקצבתי בסביבות 6000 שח ללא מסך,כל חודש יש מוצרים חדשים וקשה לבחור אז אשמח לקבל את עזרתכם. אני מעוניין במחשב חזק ומה שהכי מבלבל אותי זה לוח האם והמעבד,אני רוצה לוח אם "תותח אמיתי" ומעבד בסביבות ה 3 ג'יגה ולא משנה אם יהיה AMD אם הוא מקביל בביצועים לאינטל,את שאר הרכיבים אני כבר אצליח לבחור לבד בלי בעיה אבל הלוח אם והמעבד הם הבעיה האמיתית,תנו לי בבקשה הצעה של לוח אם ומעבד שיהיו חזקים ביותר ומסתדרים ביניהם בלי בעיות. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעקבות מותו של לוח האם שלי בטרם עת ומותו של הספק ומותו של כרטיס המסך שלי ועקב אי מציאת לוח אם שתומך במעבד i7 עם סוקט 1156 החלטתי על שדרוג המחשב ברשותי מחשב עם מארז מסוג aero rs9 http://www.cclonline.com/product/101560/EN52771/Cases/Aerocool-RS-9-Black-Gaming-Case/CAS0742/ זכרונות kingston 4X2g ddr3 1600 מאוורר של zalman הארד דיסק המחשב אמור להיות לגיימרים התקציב הוא בין 3000-4000 אין צורך במסך
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני צריך מחשב טוב למשחקים וטוב לעריכת סרטים תמונות... בלי מסך ובלי ציוד נלווה ובלי כרטיס מסך יש לי כרטיס מסך חדש יחסית gigabyte 7600GT 256 silnce על המחשב אני מוכן לשים עד 4500 שקל אני רוצה שהכרטיס מסך ילך טוב עם הלוח שהתן לי את הביצועים הכי טובים תודה רבה מראש
-
- 12 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מעוניין במחשב לצרכי אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים ומוזיקה. מעוניין במעבד E8400, זיכרון 2*1Ghz, הארדיסק לא מהותי כמה, צורב דיוידי, לוח אם. כרטיס מסך אפשר מובנה, אין צורך במסך או מקלדת או רמקולים. לדוגמא ראיתי את ההמפרט הזה, אבל הבנתי שייתכן ותהיה בעיה עם הספק כח שהוא לא יספיק, מדובר על 350 וואט: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWell8300 חנות בירושלים/ת"א/ראשון מה דעתכם על מפרט זה? כמו כן אשמח לקבל מפרט מומלץ. תודה.
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני מבקש מפרט למחשב עד 2500 שקל בלי מסך,למטרת משחקים ושימוש רגיל. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים באיכות FHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים Crysis Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 40" 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , אני צריך מפרט למחשב למטרת משחקים , לא צריך ציוד הקפי , המחשב יחובר אולי בעתיד למסך LCD 19" , תנסו ממש להוציא את המקסימום מהתקציב , אין עדיפות לחברה מסויימת תרכיבו מה שנראה לכם הכי מתאים וחסכוני לתקציב , לא מתוכנן OC , עדיף שלא ירעיש יותר מדיי מפני שהוא יהיה בחדר שינה.. , עדיף להתקרב כמה שאפשר ל2000 ש"ח אבל אם ההבדל בביצועים יהיה משמעותי בין מפרט ב2000 למפרט ב-2500 אז תציינו את זה ותבנו לפי זה..אני צריך שיהיה מחנות בצפון , הבנתי ש-TMS טובים , אם כן אז עדיף שתבנו משם . תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב, אני סטודנט לתואר שני בהנדסה והמחשב מיועד להריץ תוכנות הנדסיות כמו מטלב, אוטוקד, מייפל - בסגנון הזה.. התקציב הוא 3000 ש"ח - לא יותר מזה!! בתוך התקציב שיהיה כלול גם מסך - אין דרישות גבוהות מהמסך, שרק יהיה כמובן lcd דק, אין צורך ביכולות גרפיות מרשימות. אין צורך בציוד היקפי חוץ מזה. זהו, שהמחשב יהיה מהיר ויעיל כמה שאפשר במסגרת התקציב. אין צורך ב-OC.. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דרישות: המחשב אמור להיות מיועד בעיקר לצפיית וידאו ולהשמעת מוסיקה בסלון. המארז צריך להיות יפה במיוחד (רצוי Thermaltake BACH). רצוי שיהיה שקט. הקלטת וידאו לעיתים רחוקות מאוד - ניתן לוותר. *יש אפשרות לחרוג ב-500 ש"ח מהתקציב במידת הצורך. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
על איזה הייתם ממליצים? תכונות נדרשות: הקלטה וצפיה באיכות גבוהה באמת (יש לי YES). אין לי צורך (יכול להיות נחמד, אבל רק אם לא על חשבון האיכות) בצפיה בערוץ אחד בזמן שמקליט ערוץ אחר. המחשב לא משמש כ HTPC, ומערכת ההפעלה היא XP רגילה (PRO). תודה!
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום רב, קיבלתי הצעה למחשב דרך מקום עבודה של בן דוד שלי, המחשב ישמש אך ורק להורדות וסטרימינג. הארדיסקים כבר יש לי NAS + כוננים קשיחים חיצוניים. כ. מסך אני לא כ"כ צריך אך אין באפשרותי להוריד אותו [אם יש מפרט מומלץ יותר ב-2,000 ש"ח ללא הכ. מסך אשמח לשמוע.] כמו כן - המחשב יריץ וינדוס XP כך שאין צורך יותר מ-4 ג'יגה [המערכת הפעלה תקרא 3 ג'יגה אך סלוט אחד של 4ג'יגה עולה זול היום.] תודה רבה! * המחשב כולל הרכבה * 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בהתאם לצרכים - אשמח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הורדות וסטרימינג …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש לאחיין שלי (בן 14) מחשב למשחקים בתקציב של עד 3000. הציוד הנלווה: מסך LCD 19, מקלדת עכבר ורמקולים פשוטים. המשחקים שהמעניינים אותו הם: maple story counter strike rison eagle lateil את הכסף יש לו במזומן, היכן כדאי לקנות ומה (באזור הצפון) ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות ל specification של מחשב לעריכת וידאו 4K ממצלמת GoPro Black. 1. האם יש הבדל משמעותי בביצועים למטרה זו בין DDR3 ל - DDR4? 2. (המשך לשאלה 1) האם יש הבדל משמעותי בביצועים למטרה זו בין i7 58xx ל i7 49xx? 3. האם יהיה הבדל משמעותי יותר בביצועים בכמות גדולה יותר של זכרון DDR3 (לשים 16GB ולא 8GB) על פני השקעה ב DDR4? 4. האם יש משמעות או נתון שחשוב לשים לב בבחירת לוח האם?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, ללא היקפי לא מתוכנן OC ישמש כמרכז מדיה ניתן לחרוג אם שווה חנויות מועדפות: פוקס, סקיי,זיגזג
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב מראה סימני זיקנה. אני לגמרי לא בעניינים, האם ניתן להשתמש בחלק מהרכיבים או שעדיף לקנות חדש? נרכש בזמנו מ FOXPC וזה המפרט. תודה שם המוצר FoxPc Gamer X84 HD4850 מעבד דגם: Intel C2D E8400 מהירות: 3.0GHZ קרור למעבד: Arctic-Cooling Alpine 7 Pro לוח אם יצרן +דגם : GIGABYTE P43DS3L ציפסט: P43 זכרון יצרן + דגם: GEIL GX22GB6400UDC דיסק קשיח יצרן + דגם: SAMSUNG 640GB 16MB 7200RPM מהירות +נפח: 640GB SATAII 7200RPM 16MB Buffer דיסק קשיח 2 כרטיס מסך יצרן + דגם: Connect3D HD4850 512 AC Cooling זכרון: 512MB כונן אופטי יצרן + דגם: SAMSUNG X22 SATA מארז יצרן + דגם: CoolerMaser CM690 ספק כח יצרן + דגם: SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 התקנה ושרות…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הוא קונה מחשב חדש לכבוד הבר מצווה. התקציב הוא עד 5500 ש"ח רק למחשב עצמו לא כולל התוספות (רמקולים מסך מדפסת...) המחשב צריך להיות כמה שיותר חזק שיכול להריץ הרבה דברים בבת אחת,משחקים כבדים,וכרטיס מסך טוב.. ד"א, לא מתוכנן ל-OC... תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
איך המחשב הזה? המפרט...? שווה את המחיר ב4300? אבטחת מידע קורא טביעות אצבע מובנה אחריות 12 חודשים (בינ"ל) אמצעי הצבעה Touchpad דגם יצרן ACER 6930 דיסק קשיח 250GB SATA זיכרון פנימי 3GB DDR2 כונן אופטי צורב DVD כניסות / יציאות HDMI, e-SATA, 3XUSB 2.0 ,קורא כרטיסים 5 ב-1, Line in, VGA , ExpressCard /54 מהירות המעבד 2.0Ghz מותג ®Acer מעבד Intel ® Core 2 Duo T5800 2.0 GHz מעבד גרפי NVIDIA® Geforce 9300 256MB Dedicated Up To 1535MB מערכת הפעלה Microsoft® Windows® Vista Home Premium ממשק עברית משקל 3.3 ק"ג סוג המעבד Core 2 Duo סוללה 6 Cell Lithium-Ion צג "16 שונות מצלמה מובנית Acer Cristal Eye Orbicam תקשורת …
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
מכירים את זה שה-WIN7 מציג באמצע המסך כשלוחצים על הכפתור של ההגברה והנמכה והוא מעלה או מוריד בארים כמו במקבוקים (הלפטופים של אפל) למינהם. היה לי ככה מובנה מהלפטופ וזה נעלם משום מה לאחר ששיניתי כמה שטויות בהגדרות קול לפי מדריך פה של יוסי לשיפור הביצועים של הכרטיס קול עם FOOBAR ועכשיו זה נורא חסר לי אחריי תקופה שזה חסר ואני תוהה איך להחזיר את הדבר הזה... מקווה שהייתי מספיק מובן, תודה!
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי אבקש סיוע במציאת מפרט מעבד אינטל מעל 2.6 חשוב לוח-אם חזק לצרכי ביה"ס אופיס וכד' עד סכום 3150 ש"ח כולל מסך 17 אינץ תודה
-
- 17 תגובות
- 993 צפיות
-