ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
איזה מהם הכי נוח ומתאים למשחקים? Toshiba Satellite L650-10H: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=761042 Toshiba A660-10W: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9083 HP Pavilion DV6-3060EJ: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10429 HP Pavilion dv6-3070ej: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7736760 אשמח אם תביעו את דעתכם על מי המחשב הכי טוב מביניהם לדעתכם..
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי,אני צריך עזרה להרכיב מפרט למחשב שישמש בעיקר להקלטה ועריכת מוזיקה(שימוש בקיובייס פרוטולוס וכו'),עד 4000 ש"ח ללא ציוד היקפי. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת כמה עולה המחשב שלי למכירה? מיפרט מחשב: מארז ATX לוח אם אסוס - p4p800 deluxe DDR 400 זיכרון קינסטון - 3GBX1GB=3GB דיסק קשיח 320GB - SATA צורב DVD LG דואל-לייר כונן DVD כונן 1.44MB כרטיס מסך AGP - GF FX 5700 - 256MB כרטיס קול O/B כרטיס רשת O/B מה מחיר שלו אמכור אותו? למה אני רוצה לימכור כי אני רוצה ליקנות מחשב נייד חדש. בתודה מראש מיכאל
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5 אלף שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנסות לחסוך, לא חייבים. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במאות שקלים בודדים, רק אם זה שווה את זה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עריכת סרטים בצורה חובבנית, ארכיון צילומים ועריכת תמונות, צפייה בHD - בונוס. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. - פרמייר, פוטושופ, לייטרום. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) - לא בצורה כבדה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא כרגע. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אכן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5400 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:לרוב כן אני רוצה אותו לגיימינג * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אני הולך לקנות 22 פול HD בקרוב אבל הייתי רוצה לחבר את המחשב עם HDMI בסלון לLCD בגודל 52 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כעיקרון אני לא יודע אבל אני רוצה שהוא יתאים לקרייסיס 2 שעתיד לצאת בדצמבר * לאילו הגדרות …
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אהלן אני צריך שתעזרו לי בלשדרג את המחשב שלי חלקים לפני הכל אני מבין שחובה לקנות כרטיס מסך וספק חדש אני צריך המלצות אם יש אולי עוד חלקים שצריך לשדרג שהם ממש גרועים בגדול אין לי תקציב כי אני אחסוך כסף לפי כמה שאני צריך.. ככה שאני צריך מטרה כזאת אבל המטרה זה לא לעבור את ה-2000 ש"ח להתמקד רק במה שבאמת חייבים לשדרג!! זה המפרט של המחשב: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s 72…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר למשחקים, ברזולוציה של 1900X1200 בהגדרות גבוהות, ולסרטים . אין צורך בציוד היקפי ובמערכת הפעלה, חשוב שהמחשב יהיה שקט (9) , ולא יבוצע בו אוברקלוק . רצוי שהחנות תהיה מאיזור המרכז... אפשר לנצל את כל התקציב, ולהשתדל בלי חריגות של יותר מ 200 ש"ח . תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מארז של טרמלטק וספק של אנרמקס חזק כמו כן יש לי כרטיס מסך גיטי 9800 שהוא גם סבבה והארד דיסק סמסונג F3 השאלה אם על הרכיבים האלה שווה לקנות מעבד לוח אם וזכרונות חזקים או שפשוט כבר להחליף הכול (המעבד חלש והלוח דיי ישן והזכרונות הם DDR 2 ) השקט הוא קריטי ברמת 10
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש את המחשב הזה שהוא עם כפול ליבה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6748 ויש את זה שהוא עם כרטיס מסך חזק קצת יותר http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6748 השאלות שלי ( בלי קשר למחיר שהוא לא חשוב) 1. איזה מחשב הוא החדש יותר בהיררכיה 2. איזה מחשב יחזיק סוללה לזמן ארוך יותר 3. איזה מחשב הוא חזק יותר להקרנות וידאו /ישומי אופיס ומשחקי מחשב בינוניים(לא לגיימרים) תודה....
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה נישמע? אני חדש פה ואני הולך להזמין חלקים בשביל לבנות מחשב חדש, אני רוצה שתגיבו ותגידו לי מה לא כדאי מה עדיף מה כדאי לשפר כל מיני. תודה רבה - אם לא פרסמתי במקום המתאים - סליחה. Specs: -AMAZON.COM--------------------- CPU: http://www.amazon.com/gp/product/B0038JE9MU/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER GPU: http://www.amazon.com/gp/product/B002YCKF02/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER PSU: http://www.amazon.com/gp/product/B001M3G42W/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER HDD: http://www.amazon.com/gp/product/B002D5XY8A/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A2L77EE7U53NWQ RAM: http://www.amazon.com/gp/product/B0032ZHP62/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&am…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום 1. אני מעוניין לדעת האם יש עוד הבדלים בין asus g73jh a2 לבין asus g73jh rbbx05 (הדגם הזה מ bestbuy) ההבדלים ששמתי לב עליהם הם: א. דיסק קשיח (1000gb ל a2 ו500gb לrbbx05) ב. זיכרון ראם (8gb לa2 ו6gb לrbbx05) 2. האחריות של המחשבים תקפות בארץ? 3. מבחינה חיצונית (כלומר לא המפרט חח) המחשב נראה אותו הדבר? (נראה לי שכן אבל בכל זאת ) 4. האם ל דגם rbbx05 יש בעיות או משהו (למשל התחממות או משהו ) תודה לכם
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133336§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D הוא מתאים למשחקים world of warcraft rome sims 2\3 heroes 3 call of duty conter strike buttlefiled והוא יכול להפעיל משחק ולבנתיים האנטי וירוס רץ על המחשב בלי בעיה?או שאני מוריד הורדה וגם משחק? הוא עומד בדרישות האלו?
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מיועד להריץ "שרת טביעת אצבע" תוכנה מאוד קלה מן הסתם כנראה שיותקן עליו WIN7..
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, עבודה משרדית, ממש קצת משחקים וגרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Adobe photoshop CS4 ו-flash מאופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך אני מעוניין לקנות אך התקציב לא מוקצה למסך, אני מעוניין לקנות את ה dell u2711 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? …
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
--> אז ככה , אני חוזר עם הבקשה אליכם לקבלת מפרט בשבילי 1 התקציב המקסימלי שלי הוא 5000 ש''ח , לא ניתן לחרוג ממנו אבל ניתן לניצול עד הסוף , ז''א לא לחסוך. 2 המחשב מיועד בעיקר למשחק און-ליין כבד גרפיקה , השימוש יעשה כל יום (המשחק הוא WoW - The Lich King) מסך שיש ברשותי הוא מסך טוב 22" Samsung SyncMaster T220P הרזולוציה במשחק היא 1920x1200 , הרזולוציה המקסימלית של המסך היא גם כן 1920x1200 3 אין צורך בשום ציוד היקפי , רק המארז עם כל הפריטים בתוכו 4 מבחינת השקט של המחשב בשבילי זה לא חשוב , ז''א עפילו בסולם מ10-1 מצידי שזה יהיה 1 העיקר שכל המאווררים ומערכות הקירור יעשו את עבודתם כמו שצריך. 5 מבחינת אוברקלוק - כן מתוכנן אוברקלוק רק איני יודע עדיין באיזו רמה כי אי…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
(עריכה מהפוסט הקודם) - התקציב הקודם היה 2500ש"ח לכל היותר , אבל אז קניתי מסך 24" ככה שהמחשב החדש אמור להיות תואם. ההתלבטות שלי היתה לגבי כ.מסך וספק שיחזיק אותו, וזאת נראת לי הבחירה הנכונה: השימושים: כללי, וכמובן משחקים. התקציב: עודכן, ואני מוכן לחרוג בעוד כ500ש"ח אבל כדאי וצריך לכסוך! תודה רבה מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 440 AM3 (3.0GHz) - BOX - זמין במלאי ₪403 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪350 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX460 768MB GDDR5 - RETAIL ₪992 צורב DVD: [..] SONY NEC DVDRW AD-7240S X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪98 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 334 w/o PSU …
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
קניתי החודש מחשב גיימינג חדש. אשמח לקבל חוות דעת על הרכיבים שבחרתי וגם על המחיר ביחס לתמורה CPU Intel Core i7 860 Motherboard Gigabyte GA-H55M-USB3 (LGA 1156) Hard Drive Seagate 1TB SATA-II 32MB Memory GeIL 4GB (2x2GB) DDR3 1333MHz Graphic Card PowerColor Radeon HD 5850 1GB GDDR5 DVD-RW LG GH22NS50 x22 Case Antec Three Hundred (120mm Fan, 140mm Fan) Power Supply SeaSonic S12II Bronze 620W (120mm Fan) Monitor LG W2486L - 24" LED (1920x1080) Speakers Creative Inspire T3130 2.1 מחיר סופי: 6,830 ש"ח אז מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 983 צפיות
-
-
תקשיבו אני יודע שאני לא צריך ממש לשפר את המחשב. אבל כעיקרון קניתי טלוויזיה חדשה ואני רוצה להעביר אליה סרטים בכבל HDMI. כבר עכשיו אני יכול להשתמש בכבל HDMI אבל היציאה של הכרטיס מסך היא DVI עם מתאם לHDMI כך שאני מצליח להעביר רק וידאו ולא סאונד. אמרתי לעצמי במקום לקנות מדיה סנטר ולבזבז כסף אפשר 2 ציפורים במכה. גם לשפר מחשב וגם להעביר ממנו סרטים. אז תדאגו שלכרטיס מסך שאתם ממליצים לי יש יציאת HDMI ללא מתאם שיעביר גם סאונד וגם וידאו!! ושלא יהיו פאלטות!! שלכרטיס מסך בטוח יהיה תמיכה עם הקול. בכל מקרה זה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigaby…
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום אנשים. אז ככה. כשמדליקים את המחשב, המסך לא נדלק, נדלקות רק הנורות שלו, לא נראה כאילו ההארד דיסק חושב, אחרי 15 שניות בערך הוא עושה RESTART וחוזר חלילה. הלוח של המחשב נמצא ברשימת ה"בעייתים" של HP, אבל הוא לא נרכש בארץ, ואין לו מזמן אחריות, כך שלא ניתן להחליף את הלוח בחינם. המאווררים (או מאוורר בודד) כן מסתובבים, אז אני לא חושב שזו בעיית התחממות. קראתי בפורומים לנסות לנתק את הסוללה, ללחוץ על הלחצן של ה POWER לאיזה דקה, ולנסות להדליק שוב. אגב, איך אני מאפס את ה BIOS? איפה נמצאת הסוללה? או שהפתרון ששמעתי עליו זה בעצם בשביל לאפס את ה BIOS? *עוד לא יצא לי לנסות איתו משהו, הנייד כרגע אצל אחי, יגיע לפה כנראה בסוף שבוע. אמרתי לאחי שינסה לבדוק רק עם סטיק אחד של זכרון כל פעם, הו…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט לילד שלי משחק בעיקר משחקי רשת קנטר סטריק אבל בטח הוא יתחיל לשחק יותר מי זה אבל בלי פילטרים והגדרות משוגעות מארז יש לי מהמחשבה הקודם HEC עם ספק של 400W (של HEC) כונן DVD יש לא צריך ציוד עקפי מבחינת מפרט שקט לא הכי חשוב (גם כחה המארז הוא החלק הקריטי ואותו יש ) עדיף לא לחרוג אבל עם חייב בקצת בסדר המסך שיש לו זה מסך סמסונג FULL HD לא צריך יכולת שדרוג בעתיד (לא משתלם) פרט אולי לתוספת זיכרון אולי OC רק במידה והחנות עושה (כמו במחשב שלי ש TMS עשו לי) דרך הגב אני מוכן לשלם 1000 שקל למי שישרוף את השרת של "הקנטר סטריק" הילד הטיפש הזה לא נוגע PS3 ומשחק רק ברשת בתודה מראש על העזרה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל באוקטובר ללמוד הנדסת חשמל, ומעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש אותי לאורך התואר. אשמח לקבל המלצה למחשב שיתאים לדרישות שלי. הדרישות שלי מהמחשב- * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים והרצת התוכנות שתלמידים בהנדסה משתמשים בהם. * גודל המסך?בין 13 ל- 15 אינצ'. אם ניתן, אשמח לקבל המלצה לדגם שהמסך שלו הוא 13 אינצ' ולדגם שהמסך שלו 15 אינצ'. * משקל רצוי? עד שלושה ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה שאני מחפש זה מינימום 4 שעות כשעדיפות שלי זה 6 שעות. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 250 gb. * צורב DVD? עדיף שיהיה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. כן חשוב לי שיהיה למחשב אחריות של שלוש שנים. * האם יש לכם ה…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, חבר השתחרר מהצבא הוא מחפש לקנות מחשב לצרכים הבאים: 1.משחקים(מנג'ר , פיפא , PES , COD קריסיס וכדו') 2.סרטים וסדרות 3.עבודה שוטפת אופיס גלישה פייסבוק וכו'.... התקציב הוא 3000 ש"ח , אפשר לחרוג בכמה מאות אם זה ממש קריטי , כנראה שהמחשב ירכש בנועה מחשבים. נ.ב רק מחשב עצמו , בלי מסך , עכבר ומקלדת ויש העדפה לאינטל. תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלם יש ברשותי Dell Latitude E5500 עם 4 גיגה זיכרון. בביוס מזהה ומשתמש ב כל הארבע, הבעיה היא שחלונות 7 מזהה 4 אבל משתמש רק ב2 גיגה. אני אמור לראות שימוש לפחות ב 3 גיגה האם המחשב משתמש בזיכרון הנוסף לעצמו? האם יש תוכנה שתפתח לי את יתר השימוש בזיכרון?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מעוניין בנייד לסטודנט למטרות Office ,גלישה. רצוי מסך מט וזמן סוללה ארוך ככל האפשר, כמובן לא משהו כבד במיוחד. לדעתי ניתן להסתפק בתקציב הרבה יותר צנוע ואני מניח שגם בסביבות 3.5K אפשר לעמוד במטרות. התקציב הכללי הוא המקסימום ואין חובה להגיע אליו.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-