ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מפרט בעיקר לגיימינג עד 4K (אפשר לחרוג טיפה).. אני צריך עם מסך (לפחות 17 אינץ'), אני יודע שאי אפשר דברים הכי טובים שיש בתקציב הזה אבל משהו שיעשה fps נורמלי. תעזרו לי בקשה! נ.ב: לא כולל ציוד הקפי ואם אפשר שהמפרט יהיה מהחנות KSP. תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב EXCEL MINI 1021 Atom N270 (הוא לא שלי , של מישהו שאני מכיר) המחשב די חדש, הבחור קנה אותו באיזה מבצע במשביר , קנה איזה מוצר חשמלי והציעו לו את המחשב הזה באיזשהו מחיר... לא יודע , יותר מאלף שקל... בזבוז אם תשאלו אותי בכל אופן יש בעיה עם המחשב, הוא לא עובד כשרק הסוללה מחוברת, כדי להפעיל אותו יש צורך לחבר אותו לרשת החשמל (עם השנאי לשקע) מישהו נתקל בתופעה דומה? לפתוח את המחשב להסתכל לא רציתי כי יש עליו עדיין אחריות ויש מדבקות שאם אתה מנסה לפתוח אז האחריות לא תקפה.... איפה אקסל האלה יושבים בכלל בארץ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח להצעות למפרט שכולל גם מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר ויאפשר להריץ עליו משחקים ברמת GTA:SA ו-VICE CITY. כמובן שאם אפשר להוציא בתקציב הזה (או בחריגה קטנטונת ממנו) מחשב שיאפשר להריץ משחקים כבדים יותר, זה יהיה מצוין.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום הנכבדים והמקצועיים ההורים שלי רוצים לקנות מחשב חדש לבית, בתקציב של עד 3000-3500 לכל היותר. השימושים הם בסיסים בעיקר: אינטרנט, אופיס, תוכנות קלות של עריכת תמונות, צפייה בסרטים וגיימינג למשחקים פשוטים שלא דורשים יותר מידי. מאד חשוב השקט- שיהיה שקט כמה שאפשר HDD בנפח של 250GB יספיק לא צריך כונן אופטי- יש לי בבית עשרות לא חשוב לי אינטל/AMD ולא צריך ציוד היקפי (מסך, מקלדת וכו') בנוסף חשוב שהמפרט יהיה מחנות אמינה שנותנת אחריות ונמצאת באזור השרון/המרכז. חשבתי על המפרט הזה- http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133223§ion=293&target=%D7%A8%D7%91%20%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 (להוציא את הכונן אופטי ואת הציוד היקפי). מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגיע מארצות הברית אתמול. עם קבלה על שמי כמובן, לא נעשה בו שימוש כלל.הדגם עם שידרוגים על הגירסה הבסיסית 256GB SSD (במקום 128). ו 8GB RAM (במקום 4) מסך 13.3 מעבד dual core Intel Core i5 במהירות 2.4GHz עם 3MB זיכרון מטמון L3 ובנוסף HASWELL הדור רביעי של אינטל עם גרפיקה וחיי סוללה משודרגים מהדור הקודם. שימו לב - הדגמים בארץ הם עדיין הגירסות ללא מעבדי HASWELL עד שיגמרו במלאי הדגמים הישנים(לפחות על פי מה ששאלתי שם.). מסך רטינה. משקל: 1.57 ק"ג. מקלדת מוארת. זמן סוללה של כמעט 10 שעות. המתנה עד 30 יום. אחריות שניתן לקבל בארץ בIDIGITAL . השוואת דגמים : עולה באיידיגיטל : 7,649.00 ₪ (ללא HASWELL) http://store.idigital.co.il/mac/macbookpro/macbook-pro-13-with-retina-display-2-4ghz…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן לכולם, מחפש מחשב נייד לעריכת וידאו 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי שלי מוגבל, עד 3500 ש"ח. ניתן לחרוג בקטנה מהתקציב אם באמת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת סרטונים וסאונד (פרמייר, קיובייס וכו...) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא במיוחד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ברצוני לרכוש את לוח האם Z68MA-D2H-B3 של חברת GigaByte עם מעבד i3 2300 וזיכרון 8GB של G.Skill מהירות 1600 (ללא כוונה ל-OC). באתר יצרן הלוח המליצו על הדגם F3-12800CL7D-8GBRH אותו לא הצלחתי למצוא. מצאתי ב-KSP שני דגמים אחרים דומים של G.Skill: F3-12800CL7D-8GBSR ו- F3-12800CL7D-8GBXH. האם הם חילופיים וניתן להשתמש בהם במקום הדגם המומלץ שבאתר? תודה, ערן
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, בניתי מפרט בTMS שאני מתכוון לקנות, אשמח לקבל חוות דעת על שינויים נדרשים. רצוי לא לחרוג הרבה בשינויים (אם יש צורך) .אשמח להסבר במידה ויש צורך בשינוי למה X יותר טוב מY. תודה רבה מראש. המפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/zt5edwua תודה רבה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני על סף קניית מחשב נייד חדש ואני צריך את עזרתכם בבחירת הדגם המתאים: הערה: אני מחפש דגם בעל מסך מט, מקלדת נוחה ובעל איכות בנייה טובה, כי המחשב הולך להתנייד איתי הרבה. * מטרות המחשב? תכנות (כולל IDE והרצת שרת בדיקות), לימודים (שימושים בערך כמו משרדי), מולטיטאסקינג (לא כבד במיוחד רוב הזמן אבל יש מצבים לכאן ולכאן) * גודל המסך? 13 - 15.6 (אני מודע לטווח הרחב, הטווח הרצוי הוא בין 13 ל14 אינץ, אך אם יש מחשב שמושלם לדרישות גם ב15 אני מוכן להצעות) * משקל רצוי? כמה שיותר קל (אני מוכן להסתדר אפילו עם 3 קילו אם הוא מתאים לדרישות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב (3-4 שעות זה המינימום) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? eSATA ושקע USB שפועל גם כשהמחשב כבוי (שני …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות קנייה מוצלחת של מחשב נייח, שמחתי לחזור שוב להמלצות. תקציב - (3500) מטרות המחשב - אינטרנט ואופיס, משחקים קלים, צפיה בסרטים הייצ' די, עריכה גרפית פוטושופ גודל המסך? 15' משקל רצוי לא כבד מידי נדרש זמן סוללה ארוך לפחות 3 שעות בלי מטען יש צורך ביציאות מיוחדות, HDMI גודל מינימלי של כונן קשיח לפחות גיגהבייט320 לא נדרשת אחריות בינלאומית נדרש בלוטות' מצלמה מובנת, wireless, וכן מקרופון אך לא חובה תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים הייתי רוצה את תגובתחם על המפרת הבא 1 AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego 2,207 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 940 ש"ח 1 OCZ 1GB (2x512MB) EL DDR PC3200 DualChannel Platinum Rev 2 1,614 ש"ח 1 Westren Digital SATA 36.7GB 10000 RPM 654 ש"ח 1 Westren Digital 160Gb SATA II 549 ש"ח 1 Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH MyVIVO 3,770 ש"ח 1 LG DVD 16x48 Black OEM 158 ש"ח 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 393 ש"ח 1 ANTEC Super LANBOY Aluminum Super Mini Tower Case 593 ש"ח 1 Antec TruePower 430 Watt 536 ש"ח סה"כ 11,416 ש"ח
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אני רוצה לקנות באמריקה מחשב מסדרה 5 החדשה, למישהו יש מידע/נסיון עם אחריות בארץ? תודה מראש, טל.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, צריך מפרט למחשב מאוד בסיסי (כותרת). רצוי מעבד אינטל, Celeron אני מניח. בלי שום חריגות, מקסימום עד 1,800, אם יש בפחות מתקבל! תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, משחקי אינטרנט, קצת המרות וידאו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בונה מחשב לעריכת וידאו חצי מקצועי AVID למי שמכיר זה מה שבתכנון שלי עד עכשיו אשמח להצעות יעול התקציב שלי הוא עד 5500 מעבד - DUAL CORE 2 DUO E6400 לוח אם - Gigabyte GA-965G-S3 זיכרון - Geil 1GBx2 677Mhz כרטיס מסך - Leadtek WinFast PX7600 GT TDH Extreme דיסק קשיח - Western Digital WD1600YS 16MB 250GB צורב - ?LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 מארז - Hec 6920 ספק כח - FSP 350-60GLN 350W
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לתכנות אמור להריץ android studio,eclipse,ranorex,vmware וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לעסק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי עם מערכת הפעלה שעובדת ללא תקלות עם התוכנות הנ"ל 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני ביום ראשון קונה מחשב חדש ויש לי כמה שאלות אני יביא חלק מהמפרט כי הלכתי לחנות איבורי לא זוכר בדיוק את המפרט: מעבדי אינטל Core 2 Duo E7300, 1066Mhz, s775, 3MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston Value (לא בטוח של KINGSTON, אבל 2GB בכרטיס 1) דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II ספק לא יודע במדיוק אבל ספק של 420W כרטיס מסך GEFROCE 9500 1 GIGA (יש לי מסך 17 אינצ' שטוח אבל ההפרש הוא של 30-40 שקל בין 512 MB ל 1GIGA) מארז טוב של STONSILVER עולה בסביבות ה 255 שקל אני חושב יש גם צורב וכרטיס קול אבל הם לא חשובים לי כרגע על המ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד עד 5.5 אלף שקל. יש לי כמה דרישות: 1. שלכרטיס המסך תיהיה יציאה של HDMI ויריץ סרטי HD 1080 ללא תקיעות. 2. 2 גיגה זיכרון. 3. מינימום hd 160GB. 4. לפחות 3 כניסות USB. 5. עדיף שהמסך יהיה 15.4 או 15 אינץ. 6. אם יש דגמים עם ביטוח בין לאומי מחול אז אפשר להוסיף גם אותם.. (ד"א אם אתם יודעים מחרים בסקוטלנד זה יעזור..) 7. רצוי שהכרטיס מסך יחזיק גם משחקים אבל לא חובה.. תודה על ההצעות ולעוזרים...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 200 ש''ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, The Witcher 3, Rise Of The Tomb Raider ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות, הכל על Ultra . …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני לא גיימרית ואיני זקוקה לכרטיס מסך איכותי במיוחד. אני צריכה מחשב לאופיס ואינטרנט עם סיכוי לעבוד עליו בלי צורך בשדרוגים או החלפות בשלוש השנים הקרובות. צורב חשוב וכן מסך שטוח (לא דק). ראיתי את המפרט הבא באתר של אייבורי: לוח אם לוח אם INTEL או MSI מקורי CHIPSET INTEL 915P Socket 775 Dual 400. יתרון חשוב: הלוח אינו משולב עם כרטיס מסך מעבד INTEL מעבד אינטל פנטיום 4 3GHZ 530 HT800 1MB cache (לא 478) SOCKET LGA 775 ,תוספת למעבד פנטיום 4 3.2G רק 199ש"ח מאוורר למעבד מתוצרת אינטל מקורי! דיסק קשיח דיסק קשיח 80GB SATA 7200 RPM 8MB CACHE או דיסק קשיח 7200 IDE 120GB זכרון פנימי 512MB 400MHZ DUAL DDR-אחריות לכל החיים כרטיס מסך PCI EXPRESS ATI X300SE 128MB או PCI EXPRE…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני עומד לרכוש את ASUS ux501vw כמחשב עבודה ראשי לפיתוח: https://tinyurl.com/jq4y97h מישהו התנסה בו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט הכי טוב שאפשר בתקציב שלי לא צריך ציוד היקפי בכלל רק את המחשב עצמו שיהיה מבוסס על אינטל עם 160 ג'יגה לא צריך יותר השימושים העיקריים הם משחקים ואינטרנט *לא מתוכנן OC מסך 19 אינץ' תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב נייח, יחסית חזק, בעל Q6600, 6GB DDR2, ו8800GT. אבל נמאס לי ממנו, הוא תופס מקום, מחמם את החדר, מושך אבק, עושה סלט כבלים, פשוט בלאגן בחדר בגללו, והוא מתחבר לLCD בחדר, אז במידה ומישהו משתמש בו, אני אפילו לא יכול לשחק בXBOX. נייד הוא... נייד, קטן, ללא כבלים מיותרים, לא מושך אבק, לא עושה סלט כבלים. הפלוס הוא שנייח אפשר לשדרג. השימושים שלי הם סרטי HD, תוכנות כמו PHOTOSHOP(סתם לכיף), גלישה באינטרנט, סקייפ, מוזיקה, וכמובן משחקים... למרות שבזמן האחרון אני לא משחק הרבה בגלל החומרה. עכשיו חשוב לי לציין שיש לי XBOX 360, שבד"כ אני משחק עליו, אבל מצד שני... אני כן משחק הרבה על PC כשיש לי הזדמנות. אלה האפשרויות שיש לי: 1. להביא נייד בעל חומרה חזקה במקום. 2. להביא נייד בע…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי את המחשב הזה לפי כל מיני המלצות שראיתי פה, אשמח שתגידו לי מה דעתכם עליו. המחשב מיועד לגיימינג של fifa, gta v וכנראה גם עוד משחקים חדשים על הדרישות הגבוהות ביותר. בנוסף אם יש משהו שלדעתכם ניתן אולי טיפה להוזיל ככה שהמחיר יהיה מתחת ל4000 ש"ח זה יהיה טוב. המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪940 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪42 לוח אם: Asus B85M-G for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪299 מארז: NZXT Phantom 410 White כמות: 1 - מחיר: ₪546 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 כ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
פנטיום 4 2.8 800 +מסך MAG 17 ש"ח 4950 מחיר מחירון: ש"ח 3,880 :מחיר מבצע מעבד בטכנולוגיית HT 800MHz (לא 533MHz) תוספת למעבד פנטיום 4 3GHZ 800MHZ רק 240 ש"ח אספקה מיידית, המחשב כולל: *מעבד אינטל מקורי פנטיום 4 2.8G (800MHz)-אחריות לכל החיים *לוח אם לא משולב 865PE CHIPSET INTEL לזכרון DUAL DDR, 800MHZ,AGP8,S-ATA * DDR זכרון 512MB 400MHz * כרטיס מסך לא משולב GeForce 5 FX5200 128M *מסך מג MAG 17. ניתן לבחור מסך אחר SAMSUNG,AOC,LG בתפריט מסכים אשר מופיע בתחתית הדף *צורב MSI או 52X32X52 LG *דיסק 7200RPM 120G S-ATA עם 8MB CACHE סיגייט, seagate,Samsung או מקסטור *מודם פקס 56K או לחילופין כרטיס רשת 10/100 *כונן דיסקטים 1.44 יפני *כרטיס קול 128 ל-6 רמקולים * …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-