ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
היי,אני מתחילה ללמוד בחודש הבא משפטים במכללה ומחפשת המלצה למחשב נייד,המלצה על גודל,חברה וכו'. אין לי מושג בנושא ולכן אשמח לכל שיתוף בידע שלכם! תודה!!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחיר : 2,899 ש"ח. השאלה : איך המפרט ביחס למחיר? האם יש מפרטים טובים יותר ביחס למחיר? Dell Inspiron i15RN-4118BK Core i7-2670M 6GB 5000GB DVD±RW 15.6 " WLED Laptop W7HP w/Webcam, 6-Cell & Bluetooth Features/Specifications : · Diamond Black Exchange cover · Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit pre-installed w/CoA · Intel Core i7-2670M 3 MB Intel Smart cache · Intel HM67 Chipset · 6GB DDR3 SDRAM (supports up to 8 GB, actual available memory may be less) · 500GB hard drive · DVD±RW drive · Intel HD Graphics · High Definition Audio stereo speakers 4watt (2 x 2W) and 3-watt subwoofer with SRS Premium Sound · Integrated 10/100 Ethernet LAN · Integrated Intel …
-
- 32 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
המחשב הוא כזה: Intel core i7 ivy bridge 8GB ram 1600mhz 1TB HD 5400rpm AMD Radeon 7670m מסך 15.6 HD 3 שנים אחריות עד הבית מערכת הפעלה Win7 home prem מחיר 4,400 ש"ח 2 שאלות ברשותכם: 1. האם המפרט הנ"ל שווה ביחס למחיר? 2. האם מחשב כזה יכול לעמוד בקצב עד 5 שנים? במידה ואני לוקח בחשבון שאני עוד 3 שנים מחליף לדיסק קשיח SSD? 3. אשמח לשמוע עוד חוות דעת בנוגע למחשב זה. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-5000 גג. (עדיף שזה יהיה באיזור ה4000 אבל אם באמת צריך אז אפשר לחרוג..) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף שזה יהיה באיזור ה4000 אבל אם באמת צריך אז אפשר לחרוג.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעל 5000 בשום מצב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. שיריץ את כל המשחקים החדשים על ההגדרות הכי גבוהות, ושיחזיק ל3-4 שנים הקרובות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיוצאים. -מהי …
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי חברים, משיטוט קל בפורום בימים האחרונים קיבלתי המון אינפורמציה. אתם עושים עבודת קודש. אני מעוניין במחשב נייד שישמש אותי באוניברסיטה ובבית להכנת עבודות, סיכומים וכו'. למעשה, החל משנת הלימודים הקרובה הוא ישמש גם כמחשב השולחני שלי :-) חשוב לי שהוא יהיה מאוד נוח לעבודה. אני מתלבט בין שלושה דגמים של מחשבים שזיהיתי כטובים לשימושים שלי: Lenovo ThinkPad Edge E330 Dell Vostro 3460 Dell Inspiron 5423 14z UltraBook נושא שמדאיג אותי הוא עניין הסוללה. הבנתי שכל שנה וחצי (בערך) אצטרך להחליף סוללה. האם זה צריך להיות שיקול בבחירת אחד מהמחשבים הנ''ל? האם נושא החלפת הסוללה יהיה יקר יותר משמעותית בקרב האולטרה בוק? אשמח לשמוע דיעה מקצועית בעניין כמו גם את המלצתכם לגבי הבחירה המומלצת עבו…
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני מתמצת את מה שכבר דיברנו עליו לנושא יותר ממוקד, אני מודה לכולם מראש. * מטרות המחשב? הקלטות ועריכת מוזיקה - יש צורך בביצועים real time ללא תקיעות או LAG בהעברות מידה בין ההארד-דיסק וזיכרון הRAM ותקשורת להתקנים חיצוניים. בעריכה יש המון חישובים מתמטיים ולכן יש צורך יותר בעיבוד ולא בכרטיס מסך (למרות שאשמח לשחק קצת ) * גודל המסך? עד 17' לא כולל * משקל רצוי? כמה שיותר קל, לא מיועד לניידות ברכבות או אוטובוסים * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות סטנדארטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA HDMIוכו) HDMI בשביל סרטים או מסך חיצוני אם המסך הקיים יהיה קטן * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי וסוג שלכונן קשיח? (HDD,SSD, או שילוב - דורש mSata) ל…
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים! אני משתחרר החודש והחלטתי שאחרי הפסקה של שלוש שנים הגיע הזמן לקאמבק לעולם הגיימינג. אני רוצה מחשב חזק, שיריץ את המשחקים של היום בהגדרות גבוהות ובfps גבוה, ושיוכל להריץ גם משחקים שיצאו בשנים הקרובות בלי בעיות, הכל כמובן במחיר של 4000 מקסימום. יש לי הבנה בסיסית ביותר בנושא(המחשב האחרון שקניתי היה עם radeon 9600) ולכן אני מעדיף שלא לנסות להרכיב מפרט לבד. בכל מה שקשור לאוברקלוק אני אשמח למידע ולרעיונות אם זה יכול לקנות לי יותר ביצועים במחיר שלי. גם חשוב שהמחשב יהיה מתאים לשדרוג אם אני אמצא עצמי מול משחק עם הגדרות גבוהות מדי עוד שנתיים שלוש. כמובן שגם יהיה שימוש במחשב לסרטים ומוזיקה שזה בסיסי אבל סתם אני מציין למקרה שצריך לדעת. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום. החברה רוצה מחשב נייד השימושים די בסיסיים , אינטרנט וורד וקצת סרטי HD התקציב 2500 שח רצוי לקנות מאייבורי או קיאספי שתיהיה תמיכה באיזור באר שבע * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים עד 720P * גודל המסך? 13.0-15.6 יותר גדול יותר טוב * משקל רצוי? לא משנה. לשימוש ביתי בלבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) יציאת HDMI לחיבור לטלויזיה ויכולת הפעלת סרטים ב720P * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? רגיל. נפח של 500 ומעלה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל אחריות של 3 שנים! * האם בתקציב צריך להיכנס ר…
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס); עריכה גרפית (פוטושופ- קבצי Raw); שימוש רב במפות, צילומי אוויר, הגדלות תקריב (גוגל ארץ); גיבוי לתמונות שעל גבי כרטיסי הצילום. * גודל המסך? 13.3 אינטש * משקל רצוי? לא יותר מ- 1.6 ק"ג, רצוי פחות. המחשב ישמש לנסיעות חו"ל בלבד מכאן חשיבות המשקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - USB3 * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 250GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אחריות בארץ לשלוש שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא איכות תצוגת המסך…
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי חברים, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ומשיטוט בפורום בימים האחרונים אני רואה שיש המלצות חמות על הthinkpad edge 330. הופעתי לגלות את המחשב הנ''ל במחיר כל כך נמוך. האם יש קאצ' או שאפשר להזמין בבטחה? http://www.ofekpc.com/Product/3923/הדיל-היומי---מחשב-נייד-Lenovo-ThinkPad-Edge-E420S-4401-4PG תודה מראש, אורי
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני מחפש לפטופ למולטימדיה-גימיינג בינוני ומצאתי את המחשבים הבאים שעומדים בדרישות שלי * מטרות המחשב מולטימדיה-גימיינג * גודל המסך 17.3 * משקל רצוי? לא ממש חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא משהו מיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא http://www.notebooksbilliger.de/notebooks/gaming+notebooks/msi+gt780dx+i767w7h+gtx570 http://www.notebooksbilliger.de/notebooks/gaming+notebooks/msi+gt780dx+i787w7h+gtx+570m http://www.notebooksbilliger.de/notebooks/gaming+notebooks/acer+aspire+v3+771g+73618g1tmakk http://www.noteboo…
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד בסביבות ה 3500 ש"ח.. בעיקרון המחשב למטרות לימודים אבל אני רוצה שהוא יחזיק 4-5 שנים ועדיין ירוץ טוב עם סרטים ותוכנות וכו'. אז ככה: 15.6 אינץ i5 (רצוי עם טכנולוגיית ה ivy bridge). חיבורי HDMI, USB3.0 4GB RAM לפחות 500GB HDD או יותר 3 שנים אחריות כולל מערכת הפעלה win7. אורך הסוללה חשוב מאוד. מסך איכותי - חשוב. מקלדת נוחה (הולך להקליד הרבה). אין צורך בכרטיס מסך. אשמח אם תייעצו לי גם על חנות זולה ואמינה בארץ לקנות בה. תודה רבה, אסף.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במחשב במחיר של בין 2500 ש"ח ל - 3000 ש"ח וזאת ללא ציוד היקפי. חשוב לי לקנות מהחנות http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php מטרות המחשב: בעיקר ליישומי office, אינטרנט, צפייה בסרטים, ולעיתים גם משחקים (ממש לא כבדים). שורה תחתונה - בעיקר שימוש בסביבת windows. מה חשוב לי? חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ולא יתפוס הרבה מקום בחדר, וכמו כולם, שגם ל - 5 שנים הקרובות לפחות. האם המחשבים ה"מורכבים" בחנות שווים את המחיר? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240&products_id=17251 שאלות על המחשב המורכב: 1. מה אתם חושבים על המארז? מישהו התנסה איתו? מישהו יודע של איזה חברה הוא? 2. האם 4GB זיכרון פנימי מספיק? או ששווה להשקיע לטווח הארוך ולקנ…
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב משרדי בסיסי (אינטרנט + אופיס) והמפרט הכי זול שמוצע באתר עולה 1500 ש"ח וזה קצת יקר עבורי, איפה ניתן לקצץ בו בכדי להוריד את המחיר לאיזור ה1000? 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1000 ש"ח ~ 2. מה שימושי המחשב? שימוש משרדי, אופיס + גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב אם המחיר נמוך\חינם אחרת אני ארכיב בעצמי. אין צורך במערכת הפעלה\אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור תל אביב 9. האם יש בקשות…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חדש פה בפורום, קראתי הרבה ורמת הידע פה מרשימה ועוזרת מאד. לאחר שלמדתי קצת, מחפש מחשב בתקציב של כ-6000 ש"ח כולל ציוד הקפי להלן תשובות לשאלון ומפרט שהרכבתי אודה לעזרתכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך ללא פגיעה בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות, עריכת וידאו קלה, משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לייטרום, פוטושופ - שימוש תדיר, חשובה מהירות בתוכנות אלה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא, רק משחקים קלים של הי…
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שישמש בעיקר לעריכת ווידאו cyberLink power director , AVID משחקים בעיקר FPS וספורט כרגע לא מתכוון לבצע OC אבל חשוב לי היכולת העתידית התקציב המקסימלי הוא 6.5K אבל אשמח לעזרה להגיע ל - 5.5K לא צריך ציוד היקפי חשוב תמיכה ב - USB3 גם במארז הרכבתי את המערכת הבאה : אשמח להצעות לשיפור בעיקר תחום המארז והקירור גם לגבי כרטיס המסך אני מתלבט האם לחסוך וללכת על כרטיס מבוסס 650 ולא 660 דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: מאורר למעבד Arctic Freezer 13 Pro 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPC…
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום רב בידי מחשב שולחני שאני רוצה לבדוק אם נתוניו מתאימים להפכו למחשב מדיה בסלון. אני מעוניין לדעת אם אפשר להכניס את הרכיבים למארז סלוני, מה צריך להוסיף ואם בכלל זה כדאי. כמובן שארצה אפשרות הקלטת תוכניות ושלט רחוק. להלן המפרט: לוח אם- P8P67-M זכרון: Kingston DDR3 2048 X2 מעבד: I3-2100@3.1 Gh כרטיס מסך: NVIDIA-GEFORCE GT430 1024Mb HD: 500 Gb המחשב של ביתי והיא מעונינת לרכוש מחשב נייד ורציתי לבדוק את אפשרות הפיכת המחשב למדיה סנטר. תודה מראש גבי
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ו תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3 , Darksiders 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD - 24 אינ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:מק…
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מישהו מכיר את האתר הזה: http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=11351 ויודע להגיד לי למה המחשבים פה יותר זולים לדוגמא ה- 3360 הזה עולה 200 שקל פחות מההכי זול בזאפ למפרט הזה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי.. המחשב הוא כבר בן 3 נראה לי.. רוצה לראות אם הוא עדיין שווה משו.. intel quad core q6600 2.4ghz gygabite ga ep43 ds3l ati radeon hd4850 gddr3 512mb 4gb ram WD5000AAKS 500GB ספק 400W תודה מראש, עדן
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, אני צריך בבקשה עזרה בהרכבת מפרט למחשב במחירים בין 3000-3500 המחשב מיועד בעיקר למשחקים וכמובן לכל שאר הדברים : סרטים, מוזיקה... תודה רבה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד לסטונדט לאדריכלות ועיצוב. מחירים עד 3000-3500. תוכנות שצריכות לעבוד חלק- PHOTOSHOP, SKETCH-UP,VRAY,INDESIGEN וכאלה. גודל ומשקל לא משנה.סוללה 6 תאים לפחות. כל השאר לא קריטי בכלל [צורב/יציאות מיוחדות]. אחריות עדיף 3 שנים, או עם שדרוג 3 שנים. תודה =]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש, אני לא כל כך מבין במחשבים מחפש מחשב חזק גם למשרד וגם לגיימינג, בניתי לעצמי מפרט והייתי רוצה לשמוע מה אפשר לשפר או להחליף. חסר לי גם ספק כוח, ומסך . מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Noctua NH-D14 CPU Cooler 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte G1.Sniper 3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 4xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 4x4GB DDR3 2400Mhz Trident X Edition Quad Channel CL10-12-12-31 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך GTX680 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 3TB IntelliPower, 64MB, SATA III WD30EZRX 1 כונ…
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד, ומעוניין שזה יהיה Ultrabook, ועם מסך מאט. אלה שני המשתנים החשובים לי, על השאר אני כנראה גמיש. אודה לכם אם תוכלו לרשום דגמים שמתאימים לכך.. זה יעזור לי מאד לבחור.. תודה רבה card
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, וכל משחק כבד בשנים בקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-