ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מחשב לידידה שלי, הדברים שחשובים לי הם: זיכרון- 512 דיסק קשיח- 80 גיגה ומעלה צורב די וי די מעבד- אני ממליץ לה על amd אבל היא רוצה רק אינטל אז אם תתנו לי מפרט פעם עם האפשרות הראשונה ופעם השניה זה יהיה הכי טוב... מסך- lcd 17 אינץ... לא נראה לי שמשנה כמה מיליסקנד כי היא לא ממש גיימרית או משהו... ו... זהו, תודה על כל עזרה.. דרך אגב , כמה שיצא יותר זול זה יותר טוב כמובן אבל תביאו מפרט סביר... שיהיה משהו עד 4000 בערך... תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום! אנו שמחים שבחרתם להתייעץ בפורום "מפרטי מחשב" ומקווים שאתם נהנים ממחשבכם החדש.היינו מעוניינים לשמוע את דעתכם לגבי 2 נושאים עיקריים: 1) מידת הרצון שלכם מהפורום (סדר בדיון, קבלת עזרה, יחס וכו'). 2) מפרט המחשב - האם אתם מרוצים ממנו? האם הוא מתאים לשימושכם ובקשותיכם? (התייחסו למידת השקט, ביצועי גיימינג\עריכה, מראה וכו') בתוכן ההודעה ציינו (במידת האפשר): * מפרט המחשב - רצוי כי יהיה מינימליסטי ויכלול בשורה נפרדת את שם החלק ואחריו הדגם (אין צורך במחירים וקישורים). * קישור לדיון שלכם. * זה המקום לציין מי עזר\ו לכם ולהגיד תודה על הדרך. * תמונה של המחשב שלכם שמפרטו נבנה בעזרת חברי הפורום. * חוות דעת כללית - תוכלו לספר על התרשמותכם הכללית או דברים מעניינים אחרים שת…
-
- 48 תגובות
- 189.5k צפיות
-
-
The Thread is moved to the forum it belongs to. This forum is meant for recommending complete systems, not board and cpu only, as stated in the Forum Rules . [iurl=http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=32948]http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=32948[/iurl]
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6250 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? מסומן ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני צריך המלצה למסך. * באיזה סוג משחקים תשחקו? COD:MW 2, BF:BC 2, GTA IV, CRYSIS. * באילו הגדרות תשחקו? גבוהות ככל האפשר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מסך בגודל 23" - 24" בעל רזולוציה 1920X1080. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=הש…
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט הקלטות צריבות וכו' * גודל המסך? לא קריטי * רזולוציית המסך? 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם:
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן לכולם, בניתי מפרט, והכנסתי בו את הלוח אם ASUS A8N32-SLI Deluxe. עכשיו שאלתי היא כזאת, האם אפשר לשים את הכרטיס מסך X1800XT 512MB של ATI על הלוח הזה? המפרט: מעבד: AMD Athlon Dual Core 3800+ 1024Kb Cache FSB2000MHZ לוח אם: ASUS A8N32-SLI Deluxe זיכרון: SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz דיסק קשיח: 250GB 7200 16MB Sata2 Westren Digital כונן: NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK כרטיס מסך: SAPPHIRE RADEON X1800XT 512MB PCI-E BULK כרטיס קול: בא עם הלוח אם. כרטיס רשת: בא עם הלוח אם. ספק כוח: ENERMAX EG565P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 535W מארז: COMPUCASE 6C29 NO PSU בלי ספק כוח. מסך: MAG 778 AH מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 865 צפיות
-
-
LENOVO N500 4233-4DG מודל מכונה 4233-4DG מעבד : מעבד Intel Pentium Dual Core T3200 מהירות 2.0GHz זיכרון : נפח 3GB מהירות זיכרון 667MHz DDR2 אחסון : גודל דיסק 250GB מהירות דיסק 5400RPM SATA כוננים : DVD Multi Burner כן מסך : סוג WXGA TFT מסך מבריק כן גודל 15.4'' רזולוציה 1280X800 מצלמה כולל תקשורת : מודם 56K כן כרטיס רשת כן Bluetooth כן WiFi 802.11 Intel WiFi Link 5100AGN גרפיקה : כרטיס מסך NVIDIA GeForce 9300M זיכרון כרטיס מסך 256MB סאונד : כרטיס קול Conexant CX20561-12Z רמקולים Internal Speakers יציאות : S-Video Out HDMI USB X4 RJ-11 כן RJ-45 כן Firewire 139…
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיך שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוסיקה בעיקר וסרטים (DVD,HD,BluRay) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סרטים בתוכנה ייעודית כלשהי (מזדמן), מוסיקה בתוכנה ייעודית כלשהי בשליטה מרחוק ע"י טאבלט (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא רלוונטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). פלזמה 42 HD Ready …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, לכבוד הסמסטר האחרון לתואר החלטתי לפנק את עצמי במחשב חדש.. יש לי את כל הציוד ההקפי שצריך, וגם HD חדש ככה שגם HD לא צריך. עכשיו אני לא מתכוון לעשות OC, אני מעדיף מחשב שקט ולא עם מיליון מאווררים, וגם לא צריך שיראה מצועצע. (אחרי הARMOR שהיה לי עכשיו אפשר להירגע..) אני ארצה לשחק במשחקים החדשים באיכות לא מתפשרת, אני אוהב לשחק על הגדרות גבוהות ואני לא אוהב שזה מקרטע. וכמובן השאלה הקבועה, האם כדאי לחכות לסוף מרץ (למרות שאני מעדיף את המחשב עכשיו בחופשת סמסטר) למעבדים החדשים? האם לוח P35 יתאים למעבדים העתידיים? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX מחיר: ¤615 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: GIGABYTE GA-M61VME-S2 מחיר: ¤369 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: HITACHI DESKSTAR 80GB 2MB 7200 RPM ATA100 מחיר: ¤237 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 אחריות: שנתיים. זיכרון: KINGSTON 1024MB (512MB X2) DDR2 667 CL5 מחיר: ¤386 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: FOXCONN S-808 CPU VENTILATION TUBE + 300W PSU מחיר: ¤196 אחריות: שנה. מערכות הפעלה: WINDOWS XP HOME- OEM מחיר: ¤458 מערכת הפעלה בעברית+ רשיון. מחיר סופי: ¤2587 מIQPC תראו, המפרט הזה הוא לסבתא שלי. היא מש…
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אהלן, שאלתי כאן כבר שאלה על הצעה למפרט אבל בינתיים כבר קיבלתי הצעה מחנות ורציתי לשמוע את דעתכם על המפרט הבא: 1. Intel core i7 5820k 2. CPU FAN: Noctua NH-L9i Cpu cooler 3. Motherboard: MSI X99SLI Plus LGA2011-3 4. RAM: G.Skill Ripjaws-4 4x8GB DDR4 2400Mhz 5. Grapihc Card: MSI GT620 1GB DDR3 DX11 VGA DVI HDMI 6. SSD Drive: Intel 530 Series ssdsc2bww120a401 120Gb SSD sata III 7. SeaSonic 620W Active Pfc Modular 80+ Bronze M12I EVO PSU 8. Crosair Caribde 300R Windowed Compact PC no PSU אין פה הארדיסק חוץ מהSSD כי יש לי כבר כונן קשיח של Western Digital Black 3T אשמח מאוד לשמוע מה דעתכם על הלוח, סוג הזיכרון, המארז הספק כוח וכו' תודה!
-
- 21 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אממ שלום קודם כל שלום חח אני חדש פה. מקווה להתאקלם לקהילה חבר שלי הציע לי להצטרף והנה אני פה =) אבא שלי הציע לי שיקנה לי מחשב נייד בסכום של עד 7000 שקלים. עכשיו רציתי להתייעץ איתכם אם אתם מכירים איזשהו דגם טוב שאתם יכולים להמליץ לי עליו. אני רוצה שהמחשב יהיה קל משקל לאא יותר מ2 קילו. שיהיה מאובזר מאוד עם כל מיני יציאות וכל השטויות. ראיתי שבHp יש מחשבים עם שלט רחוק. זה מה שעושה לי את זה. לא איכפת לי שיהיה גם מחשב של אפל. כי הם יפים חיצונית.. מפרט טכני שמעתי שיש מעבדים עם הליבה הכפולה Dual Core. אם יש עם מעבד כזה אז אדרבה =). יותר חשוב לי הופעה חיצונית ואיבזור חיצוני עם כל הפיצ'פקס. באמת תודה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
כותרת. אין משהו מיוחד שנדרש, רק שיהיה טוב לעבודה יומיומית שוטפת. תודה, עודד.
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי איך המפרט שבניתי: http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=54fff34f64c64 המחשב מיועד בעיקר לשימוש משרדי אך גם לגלישה באינטרנט, סרטים וגיימינג קל מאד. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו אני צריך מפרט למחשב גיימינג עד 3800 ש"ח ללא ציוד היקפי [מקלדת, מסך, עכבר וכו'] וגם לא צריך הארד דיסק לא צריך צורב ולא צריך מארז.. אני יודע שביקשתי כבר אחד אבל התסבכתי שם עם מה מתאים למה, אם אפשר את הכי טוב שאפשר מסכום כזה.. כמובן למשחקים כמה שיותר כבדים, Crysis COD4 FC2 וכאלה.. אני יודע שהארדיסק נגיד כמו שיש לי 250GB] ועוד המארז ועוד הצורב יכול לחסוך עד 1200 ש"ח, אז תנסו להתחשב בזה.. תודה רבה =] ואם אפשר לדעת לכמה זמן יחזיק לי מחשב בתקציב כזה [כמובן בלי כל הדברים שהוספתי]
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כחלק מהמסע של שיחזור הנייד החמוד הזה בחזרה לחיים שמתי לב כי הסוללה שלו מתנהגת ממש מוזר, היא לא חדשה בדיוק וזמן הסוללה שלה נע סביב השעה וחצי שעתיים לא יותר, אך מד הסוללה של הוינדוס מתנהג מוזר, מראה 100% יורד ל-99 ואז 98 ואז כעבור הזמן יורד פתאם ל-7% ואז זמן הכיבוי קרוב. בנוסף אין מן הסתם חיווי של זמן בשעות בוינדוס. יש משהו לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, זקוק למפרט מקצועי עבור עריכת וידאו, תקציב 4,700 ש"ח 1. מה התקציב המקסימלי? 4700 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית, עריכת וידאו (עבודה בעיקר על תוכנת "AVID") 3. יש צורך במסך(רחב 16:9), רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה- אנא עזרתכם 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא יבוצע אוברקלוק. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין עדיפות 10. האם י…
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
המחשב ישמש את אבא שלי, בעיקר לעבודה משרדית, אולי מידי פעם להציג סרטים דרכו אם הולכים לקרובי משפחה או חברים דרך מקרן או משהו. אבל בעיקר עבודה משרדית, אבל בכל זאת חשוב שיהיה חזק ומסוגל להריץ סרטים וכו'.. התקציב כמו שאמרתי הוא עד 5000, אבא שלי מעדיף מחשב של דל עקב נסיון מוצלח איתם במחשבים שהיו לו פעם שלהם ועם INSPIRON 1520 שיש לנו בבית שעושה עבודה טובה ואנחנו מרוצים ממנו תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
תקציב: 2000 ש"ח מוכן להשקיע עוד 500 ש"ח לשימוש ביתי בעיקר למשחקים ללא מסך, צורב וציוד נלווה אני מחפש תמחשב הכי טוב שיש במחיר הנל תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי, מבקשת המלצה למחשב נייד מתלבטת בין שני דגמים, אבל אקבל בשמחה המלצות נוספות - אין לי מושג בזה http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15283 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15463 הלנובו עם הגדלת זיכרון ל 8 gb + הרחבת אחריות לשלוש שנים , מגיע למחיר דומה תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר ע"י התחברות מרחוק בעיקר לטרמינל, מעט ישירות לעמדה VPN+שימוש ביתי -אינטרנט, סרטים - חיבור ל TV אופיס - מעט משחקים (בשוליים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 550 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה בתוכנת cubase עם כרטיס קול חיצוני , ועריכת ההקלטה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב מאוד להקלטות. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
מארז - Thermaltake V3 ספק - In Win Power Man 450W Real (שלוש שנות אחריות) מעבד - Intel® Core™ i5 750 2.66GHz (+ קירור מקורי של Intel) לוח אם - GA-H57M-USB3 GIGABYTE כ. מסך - Sapphire ATI Radeon HD 5450 512MB DDR2 דיסק קשיח - Western Digital 1000GB SATA2 64MB Buffer / Samsung 1T HD103SJ המחיר יצא 2540 (כולל הרכבת מחשב) ** זיכרונות אני מוסיף בנפרד (מיד 2 - זה משנה? יש אחריות לכל החיים) ** המחשב מיועד לעבודה בייתית משרדים כבדה (אין משחקים כלל, אין OC) כמה שאלות: 1. איך המפרט באופן כללי? אני חושב שהמחיר טוב 2. הספק הוא ג'נרי? הם טוענים שזה יבוא אישי שלהם ומספקים 3 שנות אחריות ורושמים שהוא מותג. העלות של זה היא בסביבות ה-220 שקלים, מה אתם אומרים עליו? למישהו יש ניסיון? הוא נשמ…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1000 מארזים HJA-241 MIDI Black With 12cm + 8cm Fans (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin) מחיר : 2695 *הערה: אני לא מבין במפרטים של המחשב ולא הרכבתי מפרט בעבר אז אשמח לכל עזרה בנוש…
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
הי, בנוסף למפרט יש לי עוד 2 שאלות: מה ההבדל בין ה- athlon ל- sempron בתכלס (חוץ מהמחיר)? עד כמה זה משמעותי? עד כמה זה נורא כרטיס מסך שמובנה בלוח אם? האם הוא תומך בגרפיקה תלת-מימדית או שבכלל לא מסוגל להריץ יישומים בתלת-מימד?
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-