עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Alfasi,

שלום לכולם, יש לי נטבוק מדגם Asus Eee1005 HA ולפתע הוא הפסיק לעלות. כאשר מפעילים אותו הוא נתקע על מסך פתיחה ואין אפשרות ללחוץ על שום כפתור. אם אני מספיק ללחוץ מאוד מהר על TAB, אז לעיתים הוא עובד למסך שחור עם פרטים על המערכת, בו כתוב שהוא כביכול מתחיל לעלות אבל מיד נתקע ושוב לא ניתן ללחוץ על כלום. מערכת ההפעלה המותקנת עליו היא Windows 7 וכרגע אני רוצה להמנע מלפרמט כי יש שם מידע חשוב. אשמח להצעות לפתרון, תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by y_a_n_i_k,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר עד 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין רכיב כזה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? בצורה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מח…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם יש בידי התלבטות ענקית על מה עדיף. חשבתי לקנות כרטיס ATI למפרט שאני בונה אבל עכשיו אני די מתלבט או ללכת על הגירסא אחרונה של ATI הHD5970 ולהסתפק בכרטיס אחד בעל 2 ליבות או ללכת על 2 כרטיסי מסך HD5870 הגירסא אחת לפני אחרונה ולחבר CROSSFIRE השאלות שלי הם כאלו: אם אני הולך על האופציה השנייה זה לא יוצא כמו הראשונה? כי לפי מה שהבנתי הכרטיס מסך 5870 הוא חד ליבה ככה שיוצא בעצם ש2 הכרטיסים ביחד יוצרים 2 ליבות כמו ה5970 לא? וגם אם כן עדיף לעשות חלוקה מאשר שיהיה על כרטיס אחד לא? אשמח לתשובות בעניין.. דבר שני זה המפרט שבניתי אשמח לדעת מה אתם חושבים בעניין: INTEL i7-940 QUAD CORE 2.93GHZ 8MB FSB 1333MHZ TREY ₪2610 ASUS P6T WS PRO ₪1634 G.Skill DDR3 Trident 6GB Tri Channel 200…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני מבקש חוות דעת על 2 המיפרטים הבאים: מחשב לעריכת וידאו ועיבודים גרפיים - (וגם למשחקים בשעות הפנאי...) בתקציב של בערך 6000 ש"ח: לוח אם MotherBoard Asus P5B מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box זכרון G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 דיסק קשיח Western Digital WD2500YS 16MB 250GB כרטיס מסך SAPPHIRE PCI-E X1650 PRO 256MB צורב LG GSA-H22 X18 DVD כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB מארז מחשב HEC 6A21-NPS ספק כח HEC ACE480 480W ומחשב לשימושים כללים, למישחקים וגיבוי לשעת חרום בתקציב עד 4000 ש"ח: לוח אם Intel DG965SSCK SHREWSBURY מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 כרטיס מסך Gigabyte GeForce 7600GS PCI-E 256MB דיסק קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל כמה שצריך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית ואולי תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי. יכול להיות שבקרוב מאוד תהיה לי אופציה לקנות מחשב חדש, ורציתי לדעת מה דעתכם על המפרט שהרכבתי. המפרט מיועד בעיקר ל-BF1. מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי מעבד: 1299 ₪ - * מבצע מרץ של אינטל *- Quad Core i7 7700 Kaby Lake 3.6Ghz S1151 קירור אוויר למעבד: 129 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם: 515 ₪ - * חדש * - MSI H270M BAZOOKA Kaby Lake S1151 זכרון: 499 ₪ - 16G (2x8G) G.Skill RIPJAWS 4 DDR4 2400Mhz CL16 כרטיס מסך: 1459 ₪ - MSI GeForce GTX1060 6G D5 1506Mhz-1809Mhz GAMING X דיסק קשיח: 229 ₪ - * מבצע * - SSD A-Data 120G Premier SP580 SATA III דיסק קשיח: …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by TANIAS,

Hey i can buy one of those, s300 i have a discount from my college for 2300 ₪ and e330 for 3300₪ Whats better? Its for students use

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. שלום רב, אני צריך להרכיב בבקשה לחבר מפרט HTPC מבוסס AMD/INTEL - מה שיותר משתלם. המחשב יחובר לLCD 32'' ושמיש עבור 720P בעיקר עם נטייה מזערית לראות גם 1080P. חשוב שללוח אם יהיו חיבורים של HDMI/SPDIF/DVI. לפחות 2 GB זכרון פנימי. בניתי 2 מפרטים פחות או יותר מה שנראה לי,אשמח להצעות/פידבקים. AMD מעבד AMD Athlon 64 X2 7750 Black Edition Box ¤327 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1282 לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ¤329 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38500 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤259 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-12 Special Ops ¤151 כמות:1…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ShaharSi,

רכשתי השבוע מחשב נייד של טושיבה s50 b 14x רציתי לדעת איזה אמצעים של אבטחה יש נגד גניבות אם בכלל.. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אהלן, קניתי מחשב נייד עם המפרט הבא: DELL INSPIRON N5010 מעבד i5 CPU M430 2.27Ghz כרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD 5470 4 ג'יגה ראם סוללת 6 תאים המחשב הוא מחודש, החליפו לו סוללה ומסך לפני יומיים. שילמתי עליו 1350 ש"ח. המחיר שווה? או שדפקו אותי? והמחשב מאוד איטי, יחסית למפרט שלו שבעיניי נראה מרשים.. אולי זה פשוט בגלל שאני צריך לפרמט? [לוקח זמן להיכנס לתיקיות, הדפדפן לפעמים נתקע, סרטונים ב-HD ביוטיוב לא זזים חלק]. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by nim901,

מה אתם אומרים? האם יש לו wi-fi (שאפשר להתחבר אלחוטי מנקודות חמות?) ואיזה עוד דברים יש לו והאם הוא שווה 3500? מפרט מלא: דגם: AMILO Pro V2020 Edition AMILO Pro V2020 Edition מערכת הפעלה: Microsoft Windows XP Professional Microsoft Windows XP Professional מעבד: Processor support for enhanced Intel SpeedStepTM technology Intel® Pentium® M 725 Intel® Pentium® M 725 GHz 1.60 1.60 Front Side Bus (MHz) 400 400 Second-level cache integrated (KB) on die 2048 2048 מערכת שבבים: Chipset Northbridge Southbridge Intel 855GME ICH 4-M Intel 855GME ICH 4-M זיכרון: System Memory MB DDR SDRAM PC266 256 2x 256 Max. GB up to 2 GB with future modules up to 2 GB with future modules DIMM slots 2…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. נתקלתי במפרט די מפתה של חברת ZED מחשבים http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 מארז מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח אינטל מקורי-DP35DPM - DRAGONTAIL/P-35 1333MHZ INTEL CORE 2 QUAD-Q-6600/8M CHCHE 2048MB PC8500/HYPER MEMORY-1066MHZ-KINGSTON FX 8600GT-512MB/DVI/HDTV דיסק קשיח-SEAGATE-500GB SATA II 32M כונן -DVDRW X20 S.ATA מחירו 3390 שקל בלבד. בהנחה והמארז+ספק ירודים, עדיין המחיר מאד אטרקטיבי, אז איפה הקטש? האם יש מצב למחשב עם רכיבים איכותיים (לא מיועד בכלל למשחקים) והחלפה של המארז וספק הכוח + קירור במחיר של עד 4000 שקל? המחשב מיועד לעבודה גרפית דו מימדית ועריכת סרטים(הכרחי לוח אם אינטל עבור תוכנת העריכה בה אשתמש) אין צורך במסך.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אז הייתי רוצה 1GB זיכרון P4 3.0 עכשיו ראיתי שפעם דיברתם פה על פרסקוט,התחממות יתר וזה בבקשה תרחיבו בקשר לזה בנושא ומה ההבדל בין 800HT ל800HTE במעבד P4 3.0 איזה כרטיס מסך עדיף R9800P 126 MB או R9600XT 256 MB מה יריץ משחקים טוב יותר לאורך זמן רב יותר או שאולי בכלל עדיף כרטיס מסך אחר לוח אם אמממ לא יודע תבחרו אחד טוב אין לי שמץ של מושג בנושא זה :-\ מארז-אני לא צריך משהוא מיוחד קירור טוב יספיק בלי כל השטויות )ושלא יהיה יקר מדי( בקשר לספק גנרי לא גנרי לא יודע תסבירו לי קצת בנושא מסך-מממ אני חושב ללכת על MAG לא שטוח אני לא אוהב כל כך אותם מסך שטוח,דק טוב עולה הרבה כסף ומסך לא משהוא אני לא רוצה סתם ככה לקנות ואצל כמה חברים שלי מסכים מעצבנים שאם ממזיזים חצי סמ את…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני צריך סוללה תחליפית לדל 1545 שלנו, והמחירים בארץ ממש גבוהים (350-400 שקל לסוללה תחליפית) ראיתי סוללה ב-40 דולר ב-dealextrme, שכנראה תתאים - http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.32218 משהו יודע אם שווה לקנות שם את זה, או שמדובר בזבל ושרצוי לקנות סוללה תחליפית בארץ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מפרט למחשב 5000-6500 (כמה שיותר טוב לגיימינג) | כולל מסך + ציוד הקפי תקציב 5000-6500 כמו שכתוב .. לא מעל ה6.5 עם מסך שיהיה טוב לגיימינג וציוד הקפי בסיסי ( לא מקצועי לגיימינינג או משהו ) אם אפשר גם כמובן מאיפה הכי כדאי לקנות את הכל (מחיר+אמינות) תודה לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: White] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 100%]תקציב - בערך 8500, אפשר להתגמש עד 500 למעלה. שימושים - משחקים הכי חדישים שיש כיום, כאלו שאוכל להפעיל על הרזולוציה הכי גבוהה שלא יהיו תקיעות וכו', עבודה משרדית ואינטרנט, עבודות לאוניברסיטה, סרטים HD 1080 OverClock - לא צריך חומרה - צריך מחשב קומפלט עם כל מה שנגזר מזה, כמה דגשים: צורב וכונן DVD, אם זה אותו כונן זה מעולה, דיסק קשיח לפחות 2TB, זיכרון, שיספיק לי למשחקים הכי חדישים שיש כיום ואם אפשר גם לעתיד הקרוב (3-4 שנים קדימה אם זה אפשרי), כל השאר לשיקולכם... ציוד היקפי - עכבר ומקלדת אלחוטיים, משהו גם ברמה, מסך…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש לי SSD 256GB סאטא3 במהירות של 6GBS, האם היציאות של הלוח הרצ"ב הן מספיק מתקדמות כדי לתמוך במלוא היכולת של ה-SSD? להלן פרטי הלוח: General Information : Manufacturer : ASUSTeK C Product : P8H61-M LX Version : Rev x.0x Serial Number : MF70B7G0 Support MP : Yes, 4 CPU( Version MPS : 1.4 Chassis Information : Manufacturer : Chassis M Type : Desktop Version : Chassis Versio Serial Number : Chassis Asset : Asset-1234567890 OEM Support : HPET : Yes SLIC : No nVidia SLI Ready : No Asus AIBooster : No Sensor Information : Hardware Monitoring : Wi Intel Features : Intel AMT : On-Board Device Information : Device : Onboard Ethernet (Ethernet) Device : Onboar…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Baridy,

כמו שרשמתי בכותרת יש לי בעיה בבהירות של המסך הוא ככה מדיי וכמעט שלא רואים כלום. המחשב הוא lenovo .מישהו יודע מה מקשיי הבהירות ? בבקשה תעזרו לי דחוף.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, מעוניין לבנות מחשב לאשתי העוסקת בעיצוב פנים בעיקר בהיבטים של הדמיות תלת מימד, פוטושופ ושרטוטים. כיום התוכנות העיקריות שהיא משתמשת בהן הן 3DS MAX בשילוב עם V-RAY כמנוע רינדור, REVIT, פוטושופ, אילוסטרייטור ומעט אוטוקאד. הדגש העיקרי של העבודה, ברמה היומיומית, הוא הדמיות תלת מימד ב-3DS MAX בשילוב עם V-RAY כמנוע רינדור. כיום היא מרגישה שצוואר הבקבוק שלה נמצא בזמן שלוקח לה לבצע רינדורים ב-3DS MAX (והיא מבצעת הרבה) מקריאה ברחבי הרשת אני מבין שלצורך זה כדאי לפי סדר העדיפויות: 1. לבחור מעבד כמה שיותר חזק בתקציב שלנו (נלך על I7 חדיש) 2. הרבה זכרון (נלך על 16GB עם לוח אם שתומך בהרחבה ל-32) 3. כרטיס מסך - נושא שבו אני מבין הכי מעט מה מידת החשיבות שלו לתוכנות ולצרכים שת…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by benbun,

^^^

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. היי, אז זה הולך ככה: אני צריך את העזרה שלכם במפרט בתקציב הנ"ל לשימושים של אינרטנט ופוטושופ בעיקר. הפוטושופ לא דורשת המון אז לא נורא כל כך התקציב. העניין היחיד הוא שחשוב לי שחלקי המחשב יהיו אמינים וייתנו את הביצועים המירביים האפשריים בתקציב זה. אין צורך בציוד היקפי או מסך. אני חושב שכדאי שיהיה צורב DVD של NEC (לא עולה הרבה). עוד שאלה היא, האם מעבדי הסמפרון הם חזקים מספיק ועדיפים מסלרון והאם אפשר להכניס AMD64 חלש יחסית (2800 למשל) בתקציב? אשמח לקבל עזרה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by x2x,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות לפטופ ולפי החיפוש שלי ברשת חשבתי על LENOVO G580 MBBEBIV. המחשב מיועד ברובו לסרטים ולהפעלת אופיס. מה דעתכם? ובנוסף,האם כדאי לי לקנות מחברה לא מוכרת ב-200 ש"ח פחות או ללכת לחברה ידועה (IVORY) ולשים עוד 200 ש"ח ולהיות עם ראש שקט?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני מחפש מפרטי גיימינג ומצאתי עד עכשיו 3 טובים אני צריך ביקורת עליהם http://www.tms.co.il/preview/spec/aj7yp8un http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=1150 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10329 וזה מסך שחשבתי לקנות בנוסף http://www.tms.co.il/product/10845 אשמח לביקורת או למפרטים בטווח המחירים האלו תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by gal,

היי חברים, היום קיבלתי מגיס שלי מחשב נייד דל אינספירון 6000 בן 4 שנים,המחשב עצמו בסדר אבל משהו עם המסך כנראה לא תקין.כאשר פותחים את המכסה המסך נהיה שחור אחרי כמה שניות ולפעמים כאשר סוגרים ופותחים אחרי כמה רגעים אז רואים את המסך לשנייה ועוד פעם נכבה.האם התופעה מוכרת למישהו? היכן ניתן למסור לתיקון באזור עכו נהריה וכמה אמור לעלות תיקון כזה אם יש למישהו מושג?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אהלן, אני מחפש מפרט למחשב לגיימינג כבד...לאחר שלאחרונה קניתי את מסך רחב Samsung 206BW עשרים אינצ'... מחפש מחשב שיהיה מסוגל להריץ משחקים חדשים על גראפיקה גבוהה+++ עם אפשרות לרזולוציה של 1680X1050... אין העדפות לחלקים ספציפיים...מה שכן- אין צורך בציוד היקפי [מקלדת,עכבר,מסך,רמקולים].

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים