עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. . מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה בקטנה(after effects, preimiere) עריכת סאונד(cubase). משחקים(למשל farcry4, battelfield) רצוי לתמוך בגרפיקה הכי כבדה. בנוסף, שימוש משרדי סטנדרטי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מחפש מחשב שיריץ את הגרפיקה הכי כבדה, ויהיה אפשר לא לידאוג לזה כמה שיותר זמן -מהי הרזולוציה הטב…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הי , אני חשבתי על זה : "15.6 Lenovo IdeaPad Yoga 500 80R60078IV https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17592 הבעיה שיש לו 2 תאים של סוללות שנראה לי מאוד מעט, כמה זמן בלי מטען הוא יוכל לתפקד ? וגם יש לו מאיץ גרפי Nvidia GeForce 940M איך הוא יתאים למשחקים בצורה נורמלית ? תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. קונה מ DELL.COM תקציב עד 700 דולר לסרטים וגלישה באינטרנט כמו כן דרוש כ.מסך שיריץ סרטים HD ללא תקיעות והכי חשוב מסך לא מבריק

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. תספיק, כדי להריץ משחקים בצורה נורמלית? המחשב אצלי בערך 3 שנים השאלה אם כדאי לשפץ או לקנות חדש? תודה :cheesy:

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. לפני רכישה לטובת שידרוג המחשב הקיים: מעבד: i5-4670 לוח אם: asus z87-k זכרון: G.Skill 2x8GB מאורר למעבד: Scythe Ninja 3 זה יוצא קצת פחות מ-2500. אני אוהב את ASUS ובגדול יש לי הרבה דיסקים שצריך לחבר. אשמח לקבל את חוות דעתכם לרכיבים והצעות לשיפור. הייתי רוצה להשאר בואתו סדר גודל של התקציב או לחסוך המחשב משמש כתחנת עבודה מחוברים לו שני מסכים הוא מריץ תוכנות פיתוח וכמעת תמיד לפחות מחשב וירטואלי אחד. מדי פעם המחשב משמש לעיבודי גרפיקה וערכית סרטים ולא מתבצע OC. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by aviv007788,

שלום לכולם, אני עומד כרגע בדילמה לפני רכישת מחשב נייד, כמו כל איש מהמניין אני מבין דברים בסיסים בלבד בנושא מחשבים וכי אשמח להתייעץ עם מביני עניין בנושא זה בכדי שלא התחרט על הקניה. לפני הכל אומר כי מצאתי המון מאמרים על מחשבים ניידים, הצלחתי להשכיל דבר או שניים על נושא הניידות של המחשבים ממעבדים או סוגי תקשורת אלחוטית וכ'ד. הגעתי לדילמה בבחירה של 2 מחשבים- טושיבה לעומת אייסר (ACER). תפקוד: המחשב הנייד יתפקד כעבודה משרדית/פאן ז"א לצורכי אינטרנט,פתיחת איימילים,אופייס ומדי פעם אייסיקיו והורדת סרט פעם בחודש אם כי למחשב לא יכנסו משחקים ואני לא משחק בו, בשביל משחקים יש דברים אחרים. פרט קטן- יש העדפה ממש זניחה למחשב עם כרטיס קול טוב יותר, אשמח לדעת איזה מחשב הוא עם הכרטיס קול הטוב…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, כן אם מדובר בשיפור משמעותי מבחינה כלשהי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים פופולארים ופיתוח תוכנה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ייתכן שמסך, זה תלוי באיך שאר הדברים מסתדרים מבחינת התקציב, אם מדובר בפגיעה משמעותית בביצועים אז אני כנראה אוותר. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מעוניין בכונן SSD גדול 1TB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של…

8. שלום לחברי הפורום: אני מחפש לקנות מחשב להורי לגלישה ,מדיה ואופיס. חשוב שהמחשב יהיה אמין ועמיד לשנים. מה התקציב המקסימאלי?2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ?גלישה ,מדיה ואופיס כבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 22 אינץ' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Avi313,

שלומות, אני כרגע נמצא בארה"ב ומחפש להחזיר מחשב נייד. אני סטודנט ומוכן להשקיע בסביבות ה1000 דולר במחשב (עם אפשרות להוסיף עוד כמה דולרים אם צריך). שימושים עיקריים הם אופיס ואינטרנט. אני גם צופה הרבה בסרטים, משתמש בתכנות הורדה, ומשחק פה ושם במשחקים. בעיקרון אני צריך All-around laptop. המשקל מאוד עקרוני. חשוב לי שהוא באמת יהיה נייד וקל, ולא מסורבל וכבד. זמן הסוללה דיי עקרוני, אבל אני לא צריך שיעבוד לי לשעות ארוכות ללא מטען. מאוד חשוב שיהיה לי יציאת TV-Out או S-Video או משהו דומה שיוכל לחבר אותי לטלויזיה. גודל מינימלי של כונן קשיח- לפחות 80GB צורב דיוידי יכול להיות נחמד, למרות שאני מאמין שרוב המחשבים היום באים עם צורב דיוידי. אני מניח שנדרש אחריות בינלאומית מכיוון שאני…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by HoLy4EvEr,

שלום לכולם... זקוק להערכת מחיר לכל חלק בבקשה ממכם... מעבד אינטל Q9400 Tray כרטיס מסך inno3d 260gtx 896mb freezer X2 http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gtx200/gtx260_freezerx2.html זיכרונות: G.SKILL DDRII 800mhz 512mb X2 G.SKILL DDRII 800mhz 1gb X2 תודה לכל העונה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שבוע טוב חברים, הסוס הישן החליט להרים דגל לבן אחרי קצת יותר מעשור, בהתחלה חשבתי שזה ספק הכוח אבל התברר שזה הלוח וזו כבר סיבה לשדרוג רציני יותר. הפרט המלא בפרופיל, זה הציוד שאני נשאר איתו נכון לעכשיו: corsair 760T gigabyte GTX660 (יישן אני יודע, בהמשך אשדרג) intel 330 SSD Western Digital Red WD30EFRX 3TB corsair corsair 850x וזה מה שאני רוצה לרכוש וצריך יעוץ: Gigabyte Z390 Aorus Master i7-9700K Coffee Lake (או לחכות לדגמים המקבילים מסדרת הF?) CORSAIR Hydro Series, H100i RGB SAMSUNG 970 EVO M.2 2280 250GB CORSAIR RGB Pro 16GB (2 x 8GB) DDR4DDR4 3000 (PC4 24000) 16-20-20-38 (לא מצאתי תאימות באתר היצר…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by עמלתוש,

מפרט לשרת להרצת מספר מכונות וירטואליות. מערכת ההפעלה המארחת לינוקס, וירטואליזציה באמצעות KVM. עד 10,000 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Epidem,

שלום חברים יקרים, עלה לי הצורך במחשב נוסף בבית שישמש אותי לאחסון קבצים, ולהרצה של שרתי משחקים (לטסטינג) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לעשות את העבודה במינימום תקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה תקציב קטן מידי, אז אין הגבלה לחריגה (אני פשוט לא מכיר את השוק הזה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הורדות (טורנט בעיקר), תוכנת שיתוף הקבצים המובנית של הוינדוס, שרתי משחק (לא יתחברו לשם הרבה אנשים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה), מחשב שאמור לעבוד 24/7. חוץ מהשימושים שהוזכרו, ככל הנראה…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. המחשב מיועד לאחותי בת ה 9 יש לה חדר מאד קטן. אז דרוש מחשב מזערי. אין צורך בהרבה עוצמה שיריץ WIN7 משרדי מוזיקה סרטים וסימס 3. ראיתי כזה צעצוע של DELL http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-hybrid.htm אבל את האמת זה די יקר. יש רעיונות? סליחה. זה היה לא לגמרי מובן. אני צריך מחשב קטן ממדים! לא MID TOWER! לדוגמה המידות של הDELL הזה: אורך 196.5 ממ גובה 71.5 ממ עומק 211.5 ממ משקל 2.18 קג שזה בערך 20X7X20 ס"מ!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. ראשית, הדרישות שלי מהמחשב: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, מולטיטסקינג, אולי משחקים קלים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14'' מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? מקסימום 2 ק"ג, עדיף כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עדיף כמה שיותר …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. אני מתכוון לקנות את המחשב ביום ראשון (כמעט בטוח) לפני שבועיים ביקשתי עזרה ליצירת מפרט , הנה המפרט שאני כנראה הולך עליו : מאגף המבצעים של KSP אם יש שינויים שאתם ממליצים עליהם זה יעזור מאוד , אם אין שינויים פשוט תגידו מה אתם חושבים על המפרט . תודה רבה . 8)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Syrul,

היי חבר'ה. מישהו יודע אם המחשב הזה יחזור להיות זמין בארץ בתקופה הקרובה? אני רוצה לקנות אותו אבל לא הצלחתי למצוא בשום מקום.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Bar_B_q,

מממ תראו עד עכשיו קניתי תמיד מחשב רגיל.. ושיפרתי אותו וכזה... עכשיו יש לי AMD Dorun1100 עם 6 ג'יה בייט הארד דיסק ו .. geforce 2 mx 200 ממ וממש חרא אז רציתי לקנות מעבד 1700 ובדקתי וזה מתאים ללוח אם שלי.. אבל לא בא לי והסכימו לי למחשב "חדש" אז אני רוצה איזה Laptop משהו לא למשחקים.. רצוי עם הארד דיסק של מינמום 20 ג'יגה.. מממ משהו פשוט שלא יעלה על ה1000 דולר עם אפשר משהו אבל מאיזה חברה ידועה רצוי.. עם ביטוח.. בעצם ביטוח לא חשוב... כי אני יקנה אותו בחול..... אבל רצוי איזה דגם שאני יוכל למצוא בארה"ב או באירופה.... מממ ואני רוצה משהו עם בטריה בתוכו... לא חייב של יותר משעתיים.. ( לא יודע אם זה הרבה .. ) ממ ולא כזה שחייב חשמל כל הזמן.. רצוי משהו שלא יהרס אחרי שנה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Naftali Dov,

בוקר טוב, מחפש המלצה למערכת שוכבת על מזנון ושתהיה כמה שיותר קומפקטית ושקטה. יחובר למקרן ורסיבר חדשים אז חייבת להיות מעודכנת בכל הפורמטים החדשים של הקול ותמונה 4k. שיהיה שטח גדול לאיחסון לא צריך צורב צריך ווידוס צריך מקלדת ועכבר טובים. סכום עד 3000 שח פחות או יותר

20. Started by koskok,

חג שמח לכולם, אני צריך לקנות מחשב נייד חדש במחיר של לא יותר מ 3000 ש״ח לאחר חריגה. בעיקרון המחשב מיועד ללימודים והפעלת תוכנות שדורשות מעבד חזק כמו solidworks (מידול בתלת מימד) ותוכנות בשביל תכנותNetBeans, eclipse וכו... לכן יש צורך במעבד מסידרת i7 בגודל מסך של ״15/״15.6 חיי סוללה גדולים - 4 שעות לפי היצרן זה לא מספיק לפחות 4Gb ram עדיפות ל 1 טרה של זיכרון אם לא אז 500Gb לא חייב ואולי גם עדיף מבחינת המחיר שלא תהיה מערכת הפעלה *כמו כן שלא יהיה מסדרות הדקיקות של המחשבים* *לא לחרוג מ 3200* תודה רבה ושנה טובה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם, חדש בפורום. אודה להמלצתכם למפרט בתקציב של כ-2000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? - כ-2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכ-300-400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי FPS, אינטרנט, תכני HD, תכנות JAVA א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty גרסאות אחרונות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ', 1680X1050 …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by AleXVaB,

מישהו יכול לכתוב לי בבקשה מפרט המבוסס על AMD 2000XP 1)אני צריך לוח אם 2)זיכרון 3)מארז אם תוכלו לכתוב גם כמה בערך עולים החלקים זה יעזור לי מאוד . המחשב הוא בעיקר למשחקים כמו UT2003 אינטרנט ותוכנות גרפיקה כגון PHOTO SHOP . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. מחפש לוח אם תומך bluetooth וכרטיס מסך מובנה טוב לצרכי קולנוע ביתי. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד "לעבודה משרדית", ז"א שימושים קלים - אינטרנט, קריאת מסמכים ואולי קצת סרטונים קלים (לא בHD). חשוב לי מאוד שלמחשב יהיה מסך גדול (15") ומכיוון שהמחשב נועד גם לשימוש מחוץ לבית אשמח אם קיים מחשב עם מסך שלא מבריק יותר מידי בתנאי אור חזקים. המשקל לא כל כך משנה, זמן הסוללה גם לא - בהנחה שהיא תחזיק לפחות 4 שעות, אין צורך ביציאות מיוחדות, גודל הHD גם הוא לא הכי משנה 160GB+ . אני רוצה שיהיה למחשב כונן DVD, לא בהכרח צורב. אני לא כל כך מבין בניידים כך שאין לי העדפה לחברה מסויים, בעצם אני מעדיף את זו שמתקינה כמה שפחות תוכנות זבל על המחשב ונותנת אחריות טובה. התקציב לא מוגדר כרגע, אבל אני רוצה לשלם כמה שפחות ולאור הדרישות היחסית פשוטות האלה אני מאמין שניתן ל…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. המחשב הנייד הוא דגם: Satellite A300-17S TOSHIBA מוכרים אותו במבצע ב-012 145 ל36 תשלומים התחייבות לשנתיים אל תתיחסו להתחייבות שימו לב למחיר שלו והאם זה משתלם ואיך הוא מהבחינה הטכנית הוא טוב הוא שווה? http://012.net/sales.aspx?docID=8563&FolderID=55〈=he&tabn=0

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים