עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. . מה התקציב המקסימאלי? 4500-4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת (אני פותח אותו משחק 3פעמים משחק בו זמנית. (http://fw.perfectworld.com/download -זה המשחק הדרישות למטה ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). דכבד משחקי רשת 24/7 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.http://fw.perfectworld.com/download -זה המשחק הדרישות למטה ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).LED …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Orong,

יש לי מחשב שאני מוכר, המפרט שלו הוא: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT המארז אחד היפים יש תמונות מי שרוצה. המעבד ב OC ל 3.4 יציב. כמה כסף הוא שווה היום למכור ביד שנייה?[/td][/tr][/ta…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם אני חדש פה הסתכלתי פה על כל מיני מפרטים אבל אני אשמח שתרכיבו לי מפרט לפי הצורך שלי.. כרגע יש לי מסך 17 אינצ' אבל בקרוב אני מקבל מסך 22 אז רצוי שהכרטיס יתאים למסך. שיריץ את כל המשחקים החדשים ברמה גבוה לבנתיים שירוץ על XP עם אופציה לשדרוג ל VISTA בעתיד כרטיס מסך לא החלטתי בין סדרת 200 או סדרת 9 של Geforce אבל חשוב עם 512MB+ זכרון מעבד QUAD של 3 בערך או מהסדרה החדשה של המעבדים ה i7 זכרון 4GB + דיסק קשיח בערך בין 320 ל 500 מאוורים וספק כוח שיתאים לכרטיס מסך לוח אם לשיפורים עתידיים מארז טוב שגם ניראה טוב וצריך קירור? כמו כן על איזה חברות אתם ממליצים? תודה רבה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם... החלטתי לקנות מחשב חדש לגמרה לאור ההתפגרות של המחשב הקודם. אני רוצה לבנות מפרט חזק בתמורה להשקעה של 4000 ש"ח. בקשות: אני מעוניין ללכת על מעבד של אינטל. המחשב מיועד בעיקר לצפייה בסרטי HD וגם עבור משחקים חדשים כבדים שיוצאים. היום יש לי מסך 17" ישן שבקרוב יוחלף למסך 23". ובנוסף המחשב יחובר לטלוויזיה 37" בחיבור HD. אין צורך בציוד היקפי או בצורב. אשמח להצעות תודה מראש

5. Started by biflush,

אהלן, אני מעוניין לפרסם למכירה את הרכיבים הבאים ואשמח לשמוע כמה הם שווים היום: Intel® Core™ i5-760 Processor (8M Cache, 2.80 GHz) Intel® Core™ i7-920 Processor (8M Cache, 2.66 GHz) PNY Quadro 2000D VCQ2000-PBD 1GB 128-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שימוש עיקרי - משחקים ויוטיוב. אין צורך בסים, אין אפשרות למתוח את התקציב. אשמח להמלצות.

7. Started by alexbak,

שלום רב לחברי הפורום! אני מחפש נייד עם יציאת סאונד אופטית ומתברר שזה לא קל בכלל.... האם אתם מכירים דגמים שיש להם יציאה אופטית שאותה אוכל לחבר למגבר? דוגמת ה S/PDIF. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הי, נכנסתי למפרטים המומלצים (אחלה מדריך), ודי התבייתתי על המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133169&section=293&target=משחקים אין לי צורך בכוננן קשיח, צורב, ציוד הקפי ומסך שיגיעו מהמחשב הישן מנוחתו עדן ואני צריך שהמחשב יורכב בחנות ועכשיו כמה שאלות ברשותכם: 1. אני לא מצליח למצוא חנות שמספקת את כל המפרט במחירים הנקובים תמיד חלק מהמפרט יהיה יותר זול אבל הרוב יקר יותר כך שאני לא מגיע למחיר המטרה שאתם ציינתם 2. גם בחנויות שמחזיקות מלאי עצום של מותגים ודגמים לא הצלחתי למצוא חנות שמחזיקה את כל המותגים שציינתם ואני לא רוצה להכנס למסע ניחושים האם המוצר המקביל שהחנות מציעה הוא לא סתם מוצר מדבקה גנרי 3. הם ועד כמה יש הבדל ביצרנים של הכרטיסים? בקיצור אין …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. המפרטים לחבר , הוא לא צריך עכבר \ מקלדת \ מסך \ רמקולים . בסביבות ה 5000 שקל . המפרטים למשחקים. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. הי אשמח לדעת איך המפרט הבא. התקציב שלי הינו 3000 ש"ח (אפשר חריגה קטנה) השימוש: משחקים קלים (ברמה גראפית של סימס 3) וגלישה באינטרנט. להלן המפרט: Seagate Barracuda 7200.12 ST3500418AS Kingston KVR800D2N6/2G DDR2 2048MB 800MHz X2 Sapphire ATI Radeon HD4850 Vapor-X AMD Phenom II X3 710 Antec Three Hundred Gigabyte GA-MA78GM-US2H Corsair CMP SU450VXEU Retai Asus DRW-24B1ST DVDx24 Retail אשמח לקבל ביקורות ואפשרויות לשיפור. * יש לציין שאני קונה מחנות אייבורי מחשבים,אז אם יש לכם הצעות לשיפור,שימו לב לפני שהחלקים אכן נמצאים באייבורי תודה ואשמח לכמה שיותר תגובות מהירות מכייון שביום ראשון אני קונה את המחשב!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by KF,

האם כדאי לשדרג משהו מהמחשב שלי ? נגיד SSD ? כעיקרון אני כבר לא משחק הרבה אך מידיי פעם כשיוצא לי אז זה כבר מתחיל לקרטע בעיקר ברזולוצויה של 1680X1050 + פילטרים וכד'.. E8400 @ 3.91GHZ tr120 ultra extreme Gigabyte EP35 DS3R OCZ reaperx 800mhz cl4 4GB HD5850

12. Started by broller,

שלום אני קונה עוד יום יומים צחשב אני צריך עזרה טובה ומהירה המחשב כולל מארז ספק מעבד זיכרון קשיח כ.מסך קירור אם + מסך (כמה שהMS נמוך יותר מהירות התגובה מהירה יותר ?) חלק מהמחשב הוא יעוז אם TMS ונראה לי שהם קצת מצעים דברים יקרים וחסרי ערך אז ככה NZXT Apollo No PSU Black :407 Corsair 520W CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular:636 Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX:1592 Gigabyte GA-P35C-S3 Conroe Support GP35CS3:728 (לא מבין בזה כל כך) G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL5D-2GBNQ CL5-5-5:608 wn Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS:456 Gigabyte Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DDR3 DualDVI Retail:1760(מה עדיף מהיצרנים) Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310:258 LG 17" LCD L175…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Lackluster,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועבודה מול מערכת וירטואלית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אחושילינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אהלן חברה, חבר שלי קונה בימים הקרובים מחשב חדש,הסכום הכולל הוא 7500 שקל. הנה מפרט שהרכבתי: C2D E6400 GA 965P-DS3 TWINMOS 667 1024MBX2 WD 250KS GB TRITON LIBERTY 400W GSA-H10 X1900XT 512MB+VF-900 CU SCYTHE NINGA PLUS AC MX-1 סכום כולל: 7463. תגובות??

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. קראתי, ראיתי, שמעתי ו... יצאתי מבולבל מחפש נייד שעיקר שימושו יהיה לכתיבת מסמכים, אינטרנט, מוסיקה (חשוב לי שיהיה סאונד טוב) וכמובן שיהיה אפשרי לעבוד איתו באור שמש (לא מבריק). חשוב לי גם בלוטות' וכמובן WI-FI. HD מינימום 250 (אני יודע שאפשר להגדיל אבל חשוב שישב במסגרת התקציב) והכי חשוב... אחריות אחריות אחריות (כמה שיותר :-)) עריכה: קיבלתי המלצה על טושיבה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7206&perur=2&t=1&c=339 אפשר להוסיף USB BT ב-49 ש"ח.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. ניי מתכוון לקנות מחשב חדש לצפייה בסרטי HD RIP ו-BLU-RAY RIP בעיקר, אבל שיתאים גם לגלישה בסיסית באינטרנט, לעבודה בסיסית עם MICROSOFT WORD ולשימוש בתכונות בסיסיות לצריבה, כמו NERO זהו: העדפה של מעבד מחברת AMD + העדפה למחשב שקט במיוחד - זה קודם כל! מעבד - AMD ATHLON 64 4850e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADH4850DOBOX - BOX לוח אם - GIGABYTE GA-MA78GM-S2H זיכרון - KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 צורב DVD - יש לי משלי של LG. גם דיסק קשיח יש לי את שלי ל WD 80 ג'יגה 7200RPM 8MB BUFFER SERIAL ATA . האם דיסק קשיח זה מספיק? אני לא מתכוון לשמור סרטים על המחשב אלא לצרוב אותם ולצפות בהם מדיסקים של DVD. כונן DVD - גם צריך המלצה לאחד טוב ושקט, שיריץ דיסקים…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני מחפש כבר זמן רב מחשב נייד, ולא מצליח למצוא, חשוב לי שיהיה עם WINDOWS 7, שיהיה מהיר, קל ועם זמן בטריה ארוך, ומסך 13.3 או 12.1 * מטרות המחשב? - עבודה\לימודים לא למשחקים * גודל המסך - 13.3\12.1 * משקל רצוי - רצוי עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן חשוב כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - לא * בלוטות - לא * גודל מינימלי של כונן קשיח - 250 GB * צורב DVD - עדיפות בלי כונן אופטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - כן דל בעיקר או ASUS תודה למי שיכול לעזור

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by רקred,

שלום לכולם התחלתי לבנות מפרט למשחקים(אני לא גיימר כבד אבל שיריץ משחקים) בתקציב 5000-6500 כולל ציוד הקפי בנתיים לקחתי את זה Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 2זכרונות DDR II 667 1GB TwinMOS כרטיסי מסך eVGA evga 7900GS דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורבים DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 מקלדות Microsoft Microsoft Internet + Microsoft Mouse Optical על איזה לוח אם זול אמין וטוב אתם ממליצים?

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by tm76,

תודה מראש לעוזרים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500. חריגה קלה אפשרית. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו בסיסית ביותר עריכת תווים ונגינה עם MUSCORE משחקים - מיינקראפט ופורטנייט. צריך להחזיק רמה בסיסית ב1080p עם 60FPS. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, או…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by PC-Freak,

שלום לכולם. דבר ראשון הייתי שמח לשמוע דעות כלליות על הרעיון של שימוש במחשב נייד למשחקים כבדים. בנוסף לא הייתי מתנגד למפרטים והצעות למחשב למשחקים בעיקר WOW . תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אשמח להצעות למפרט שכולל גם מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר ויאפשר להריץ עליו משחקים ברמת GTA:SA ו-VICE CITY. כמובן שאם אפשר להוציא בתקציב הזה (או בחריגה קטנטונת ממנו) מחשב שיאפשר להריץ משחקים כבדים יותר, זה יהיה מצוין.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by מורן-85,

היי מה נשמע?? אני מעוניין לשדרג לוחם אם + מעבד + זיכרונות אני מועניין לרכוש את הדברים הנל ואשמח לחוות דעת או משהו לשנות להחליף לחברה אחרת או כל המלצה אחרת תתקבל בברכה לוח אם - GIGABYTE Auros Z370 Gaming 7 או ASUS ROG Strix Z370-F Gaming מעבד - Intel I7 8700K זיכרונות - Corsair RGB 2X8 GB DDR 4 3000MHZ

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Naftali Dov,

בוקר טוב, מחפש המלצה למערכת שוכבת על מזנון ושתהיה כמה שיותר קומפקטית ושקטה. יחובר למקרן ורסיבר חדשים אז חייבת להיות מעודכנת בכל הפורמטים החדשים של הקול ותמונה 4k. שיהיה שטח גדול לאיחסון לא צריך צורב צריך ווידוס צריך מקלדת ועכבר טובים. סכום עד 3000 שח פחות או יותר

24. זה המפרט - i7 4770 necuta nh 9li g. skill ares 1600 2x4 gb ga-h87-d3h gpu 780 ti wf 3x psu 750w ssd samsung 120 gb evo - עליו אני רוצה להתקין windows7 64 bit seagate 2tb baracuda לאחסון עכשיו עם תוכלו לעזור לי להגדיר את זה או לתת לי מדריכים מהרשת זה מעוד יעזור אני מעדיף היום כי מחר אני בצבא תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום קניתי פה בארץ מחשב של HP DV6... רציתי להזמין מEBAY סוללה מקורית כי המחירים פה בארץ של הסוללות יקרות יש אפשרות כזאת? ואם כן אפשר לינק? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים