עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zeevdr,

הי, אני מעוניין לקנות מחשב gaming. זה המפרט שבניתי ב-ksp, מה אתם אומרים? מה התקציב המקסימאלי? 5300 1) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- SKYRIM,RAGE, TOTAL WAR -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?- גבוהות 3. האם יש צור…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by matessim,

שלום ויום טוב אני צריך מפרט ב6200 ש"ח, בלי חריגה, 50 שקל, נגיד, עם זה משהו גדול, בסדר. לא 6400 ולא 7000, תודה, זה מה יש. אני צריך מסך,סט מקלדת ועכבר (EX110, די נעול), ואת המחשב(כולל צורב) אני לא צריך רמקולים. החנות צריכה להיות בירושלים, אני לא אסע שעתיים לאילת לקבל שירות. מה לעשות. 4 ליבות, חשוב לי. המחשב יהיה מיועד לשימושים מרובים, תיכנות,מסכים, הרבה דברים כ.מסך אני מניך 4870-4850, אני ארצה לשחק עליו דיסק קשיח אני הולך לכיוון 640AAKS בגלל שהוא על פלטה אחת, הוא גם יותר מהיר מה500AAKS בגלל זה. אם אתם חושבים על כונן אחר, שיהיה גדול יותר, אני מוריד שייטלואד של דברים. תאמינו לי, מיליתי את השבוע הראשון של המחשב הנייד שלי, תוך שבוע נגמר לי המקום 80GB, ספק כוח איכותי,…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. לאחר אינספור התלבטויות לגבי המערכת HTPC אותה אני מחפש לרכוש, הגעתי למסקנה שהכי משתלם שיצא לי מבחינת יחס עלות-תועלת הוא להרכיב לבד את המפרט ולא לקנות מערכת שלמה מוכנה. יש כמה חסרונות בולטים ב- GIADA שדחו אותי מלקנות את המוצר שלהם. אז החלטתי להרכיב את המפרט הבא: 1. INNOVISION ION ATOM 330+GEFORCE 9300+WIRELESS http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5600 = 850 ש"ח 2. Codegen MX31-A2 Mini-ITX CUBE Case No PSU http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_2403&products_id=28267&PHPSESSID=lqm0q70mj1m65hs7433195rce3 = 159 ש"ח 3. PATRIOT PSD22G8002 DDR2 2GB Single DIMM 800MHZ CL5 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5938 = 200 ש"ח 4. צורב so…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי, איך שזה נראה, מחר אני עומד לקנות מחשב. המטרה העיקרית שלו לגיימינג. אני רוצה שיריץ BF3 הגדרות מקסימליות בלי לאגים ובלי בעיות. גם השקט מאד חשוב לי. עכשיו, אני לא פריק גיימינג מצד אחד, מצד שני אני כן רוצה שמתי שאני משחק שהוא יעבוד מצויין בלי שום בעיות. בTMS בנו לי את המפרט הבא. אני רוצה לשאול האם יש איזהשהם השגות עליו? כמו כן, האם לשלם עוד כ1100 שקל בשביל GTX 670 במקום GTX 660? האם GTX 660 מספיק לי, ושוב - שיריץ בצורה מעולה? אני "מוכן" להשקיע את הסכום הנוסף, אם באמת זה מאד יוסיף לי. אם זה "סתם", בשביל רק עוד קמצוץ של הנאה, אז לא... אבל אם זה משהו משמעותי מאד, אז כן ארצה להוסיף את הסכום. כמו כן, האם כדאי לי לקנות SSD למערכת ההפעלה? האם זה מאד משמעותי ישפר את המהירויות? ו…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by rico,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש״ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 ש״ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod, Battlefield 1 החדש וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שלי הוא DELL רזולוציה 1920X1080, ורענון 60Hz. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by mihFir,

שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש. המחשב אמור להיות בעיקר לתלת מימד,גרפיקה, ואולי עריכת וידאו, ולפעמים OC. בכל מקרה הינה המפרט, אני אשמח אם למישהו יהיו הצעות לשפר את המפרט. צריך גם המלצות לספק/קירור למחשב, אשמח לשמוע הצעות INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ASUS P5B-E EVGA PCI-EX GeForce 8800GTX ACS3 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - 768-P2-E837-AR - DX10 - RETAIL WD 500GB (250GB/WD2500KS X 2) 16MB SATA2 7200 RPM KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ANTEC P180-B ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000-8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יש הבדל בביצועים, אם ההבדל קטן אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח, אבל אני מאמין ש7-8 באמת יספיקו לצרכים שלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,מידול בתלת מימד,תכנות,סרטים וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio,Eclipse,Maya,3d max, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Starcraft 2 ,crysis 2 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב על מנת לשחק BF3, יש לי כרגע: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHZ 3.0GHZ זכרון 2 GB כרטיס מסך ATI 4670HD 512mb 128bit ** הנה תמונה של המחשב עם התוכנה AIDA64 http://www.siz.co.il/my/862827750854.JPG *** אני יודע שהמחשב הזה לא מספיק חזק.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואולי עוד זכרון אם צריך. השאלה שלי היא: האם הכרטיס מסך GTX560 TI יכנס למחשב שברשותי כרגע? ואיך זה ישפיע על המשחק BF3, והאם להוסיף עוד 2GB זכרון יעזור.. אני כרגע לא מעוניין לשדרג את כל המחשב, רק את הכרטיס מסך, ואם צריך את הזכרון.. ואז בעתיד אני יקנה מחשב חזק ללא כרטיס מסך, וישים בו את ה GTX560TI שאני יקנה עכשיו (במידה וזה יתאים למחשב הנוכחי) (דרך אגב אני ל…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי חברים יש לי מחשב נייח שרכשתי בשנת 2013 ולצערי לפני כמה ימים הכרטיס מסך שלי מסוג AMD Sahpphire Radeon R9 270X DUAL-X BOOST 2GB DDR5 שבק חיים, התחיל להראות אפקטים מוזרים על המסך והקריס את מערכת ההפעלה וכעת אני חייב להחליף כרטיס מסך. בגדול הביצועים שהיו לי עד היום מספיקים לי, אבל תמיד אפשר לנצל את ההזדמנות להתקדם, כי אני כן משחק במחשב שלי ומנצל אותו לגיימינג. עכשיו אני בהתלבטות, איזה כרטיס גרפי לקנות? יש הרבה אופציות, חשבתי על RX 570 בגרסת 4GB שהמחיר שלה דיי משתלם, מצד שני אולי אני מפספס משהו ואולי יש אופציות עדיפות? אולי עדיף ללכת על Nvidia בכלל מסוג 1050? או שאולי אני מפספס הכול ויש אלטרנטיבות עדיפות משניהם ועדיף להוסיף תקציב. אשמח לקבל המלצות ודיס-המלצות. …

10. Started by tazmany37,

ראיתי שאין הרבה הבדל בביצועים בין 14900k ל 7800x3d פעם זה מנצח ופעם זה. השאלה נגיד ואני לוקח 14900k עם DDR 4 האם יהיה לי יותר זול מחשב מבוסס 14900k מאשר מחשב מבוסס 7800x3d? (אני מדבר על מחשב שלם)

11. שלום לכולם, לאחותי הקטנה (כיתה ה') נכנס שיגעון של מחשב לחדר שלה.. כפי שאתם מנחשים, היא לא משחקת בCRYSIS וגם לא בCOD4.. ככה שאני מרשה לה להיות חסכנית . בכול מקרה, המשחק שהיא משחקת בו בעיקר, כרגע, זה THE SIMS 2 והמשחק הכי כבד שאני רואה אותה מריצה יהיה THE SIMS 3 שיצא בפברואר. אם כן, המחשב הוא ל: 60% עבודה משרדית (ש.ב וסתם גלישה באינטרנט ). 40% משחקים קלים. תקציב: 4500 ש"ח עם כול הציוד ההיקפי, כלומר: מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים. חנות: חנות שנמצאת במרכז (פוסל את TMS ונועה) אך לא KSP, אני מוכן לשלם מהכסף שלי רק לא לראות את KSP מרוויחים כסף. להלן משהו שניסיתי במו ידי : Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by xena,

שלום, אני מעוניין למכור את המחשב הישן שלי. הלך לי הלוח ואני שוקל מה לקנות. לוח שהכל און בורד בו או לקנות גם כרטיס מסך ולוח בעל אי ג'י פי. כמה לדעתכם אני אמור לקבל על שתי האלטרנטיבות הללו מה עדיף לי? ----1---- ---------- CPU: INTEL III 800Ghz (socket 370) M.BOARD: ASUS TUSI-ML (Audio+Vga+Lan) No AGP Slot חדש MEMORY: 128MB SDRAM (133MHz) Kingston HARDISK: 5GB Quantum VGA: SiS300 GPU (Onboard) Floppy: MITSUMI FLOPPY SONY 1.44 SOUND: Cmedia CMI8738 PCI Audio Controller (On Board) Cd-Rom: Actima x52 Modem: 33,600 CASE: ATX MIDI ----2---- ---------- CPU: INTEL III 800Ghz (socket 370) M.BOARD: Gigabyte GA-6VTXE-A חדש MEMORY: 128MB SDRAM (133MHz) Kingston HARDISK: 5GB Quantum VG…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Muadib,

אני מנסה לעזור לחבר שרוצה נייד לשימושים יומיומיים כמעט ורק בבית. נראה לי שגודל של 14'' יהיה אופטימלי מבחינת נוחות. הוא רוצה מסך מט וחייב צורב. היה טוב אם היה דיסק גדול למוזיקה וסרטים וחיבור HDMI היה פינוק אבל לא הכרחי (כן צריך איזשהו חיבור לטלויזיה). הכי חשוב - הבחור לא פריק טכנולוגי ומחליף מחשבים בתדירות נמוכה מאד יחסית, אז חשוב שיהיה מחשב באיכות בנייה טובה ושהמפרט יהיה מספיק מכובד להיות רלוונטי לתקופה. תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ydob,

ברשותי מחשב IBM T41 הורדתי מהאתר את הדרייברים וכאשר הפעלתי את המדייה פלייר קיבלתי את ההודעה הבאה: Cannot play back the audio stream: no audio hardware is available, or the hardware is not responding בנוסף נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי שיש הרבה סימני קריאה על ה OTHER DEVICES מהמחשב לא ניתן להוציא אפילו לא צליל. איך אני יכול לשלוח צילום מסך??? האם זו בעייה בדריבר או בחומרה ומה ניתן לעשות בנידון???

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by kobicool,

שלום לכולם ! ברצוני לקנות מחשב שיוכל "לסבול" את כמות ההורדות שלי עם תוכנה חזקה שדורשת הרבה כוח ממנו וכמובן גם משחקים די חזקים כמו americas army , חשבו שיהיה צורב DVD ולפחות 4 כניסות USB קדמיות יש ברשותי מסך ושאר הדברים כמו עכבר מקלדת וכו'... כרגע התקציב שלי הוא 3000 ש"ח האם זה מספיק ? צריך לשפר ? אין בעיה גם לקבל מפרט ב3500 אם צריך שינויים חשובים. תודה מראש לכל העונים ! קובי. נ.ב. שכחתי לציין שאני רואה המון סדרות וסרטים במחשב...

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by HoLy4EvEr,

שלום לכולם... זקוק להערכת מחיר לכל חלק בבקשה ממכם... מעבד אינטל Q9400 Tray כרטיס מסך inno3d 260gtx 896mb freezer X2 http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gtx200/gtx260_freezerx2.html זיכרונות: G.SKILL DDRII 800mhz 512mb X2 G.SKILL DDRII 800mhz 1gb X2 תודה לכל העונה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אחיין שלי רוצה מחשב חדש, למרות שאני אישית חושב שהוא לא צריך כי מה שיש לו דיי טוב. המטרה היא לקנות חדש לתת לאחותו הקטנה את שלו. כרגע עם פנטיום 5300, 2 גיגה זיכרון, סוחב WIN7 מצויין. המחשב למטרת משחקים+אינטרנט בלבד. האבא קיבל מפרט כזה מחנות: 1. מקלדת +עכבר לוגיטק- 66 שקל. 2. מארז מידי שחור HEC300W- כ240 שקל 3. לוח אם- INTEL PETERCOVE CLAEDDALE - עלות 438 שקל 4. I3-540 עלות 522- 5. WD 1TB GREEN - עלות-378 6. זיכרון קינגסטון 1333 DDR 3 (לא כתוב כמה )- 247 שקל 7. מסך מחשב MAG GML2216 LED - עלות 556 שקל 8. כרטיס מסך RADEON HD5450 1GB -(כתוב גם 512MB אז זה לא מובן כמה בעצם)- 177 שקל 9. צורב ASUS- 1עלות 130 שקל סה"כ- 2757 = 3199 כולל מעמ. לי נשמע מפרט סתמי, לא חושב שירגיש הבדלי ב…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by עמלתוש,

מפרט לשרת להרצת מספר מכונות וירטואליות. מערכת ההפעלה המארחת לינוקס, וירטואליזציה באמצעות KVM. עד 10,000 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, רציתי להתייעץ בנוגע לתקציב למחשב המיועד לגיימינג ותכנות (חישובי ב-Matlab, עבודה בשפת C ו-Java). מעוניין שהגרפיקה תיהיה באיכות 1080P FHD ולא 4K. בנוסף נדרש מסך (לא 4K), מהו גודל אופטימלי על שולחן סטנדרטי 23-24'' או 27''? האם קירור נוזלי למחשב כזה הכרחי? והאם בתקציב 6K יהיה אפשר לרכוש מחשב שיחזיק ל4-5 שנים הקרובות ויפעיל משחקים ויתן אופציה לשדרוג עתידי? תודה.

20. Started by tslil100100,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג מוזיקה וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:battlefield 3, diablo 3, call of duty, ac revolosion -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Epidem,

שלום חברים יקרים, עלה לי הצורך במחשב נוסף בבית שישמש אותי לאחסון קבצים, ולהרצה של שרתי משחקים (לטסטינג) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לעשות את העבודה במינימום תקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה תקציב קטן מידי, אז אין הגבלה לחריגה (אני פשוט לא מכיר את השוק הזה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הורדות (טורנט בעיקר), תוכנת שיתוף הקבצים המובנית של הוינדוס, שרתי משחק (לא יתחברו לשם הרבה אנשים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה), מחשב שאמור לעבוד 24/7. חוץ מהשימושים שהוזכרו, ככל הנראה…

22. כאמור, הכוונה היא מחשב לעבודה משרדית בלבד - אופיס, אינטרנט, קצת סרטים ומוזיקה. משחקים בשלב זה לא מתוכננים בכלל, ואם כן - דברים פשוטים שלא מצריכים כרטיס מסך חיצוני. לא מתוכנן OC. יש חשיבות גדולה לנוחות/אמינות, פחות לביצועים. מעבד - ההתמקדות שלי כרגע היא במעבדי אינטל, כי אני מכיר אותם יותר ויודע להעריך פלוס מינוס מה כל אחד שווה. אני לא פוסל AMD אם יש משהו יותר משתלם ברמות מחיר אלה (זה כמובן משליך גם על בחירת לוח/צ'יפסט). לוח - מעדיף של ASUS, על סמך ניסיון חיובי שיש לי איתם ועם הBIOSים שלהם. זכרון - 2GB יספיק. חברה לא משנה, כל עוד זה עובד. דיסק קשיח - אפילו 160GB היה מספיק, אבל כנראה אלך על 500GB, כי ההבדלים במחיר בינם לבין הקטנים יותר זניחים ממש. גם לא משנה החברה. צורב…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי אני צריך מפרט למחשב המיועד למטרות כלליות ובעיקר למשחקים. אני רוצה שהמעבד יהיה קונרו, המארז והספק פחות חשובים כי יהיה בלי אוברקלוק. המפרט צריך להתאים לחנות KSP או IVORY כניראה ששם תתבצעה הרכישה. תקציב: 5000 כולל מסך LCD 17. זה מה שחשבתי בינתיים מKSP: מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GeForce 7600GT 256MB צורבים DVD Recorders Samsung SH-S182D DVD±R x18, DL x8 Black מארזים HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Black מסכים LG L1752T 17'' LCD…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי חברים, אני מאוד אשמח לעזרה שלכם מכיוון שאני לא מבין הרבה בעולם המחשבים. אני מחפש לבנות מחשב שיעזור לי לDAY TRADING שאני עובד בו כבר כבר חודשים מהבית. בנוסף בסופ"ש פה ושם אני ארצה לשחק משחקי יריות כמו ה BF V או הCALL OF DUTY . אני לא מחפש הכי גיימינג שיש . זה יותר לעבודה במסחר יומי. רציתי לקנות לפטופ חזק שלMSI או משהו. אבל יש לי כבר נייד Microsoft Surface Laptop 2 עם 8GB RAM.. I5אבל אני שם לב שהוא מתחמם הרבה שאני עובד. לעומת שאני רק משתמש בו לרשום דברים בWORD או דברים של OFFICE או אתרים.. אני על המחשב הרבה שעות ביום בין אם זה למחקר או למסחר . אבל חושב שאם יהיה לי מחשב נייח חזק . זה יגרום למחשב SURFACE להשאר לתקופה יותר ארוכה. הייתי מעדיף נייד כי אני טס (לא בתקו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Bakke,

היי. אני מחשב לקנות מחשב מוכן או להרכיב מחשב שיהיה לי בבית של ההורים שאני מגיע לשישי שבת. אני צריך את המחשב בעיקר להריץ את WOW ועוד כמה שטויות ברזולוציה סבבה. ציוד שכבר יש לי : מקלדת , עכבר , מסך , כרטיס מסך 8800GS , צורב. אני מחפש את ההצעה הכי משתלמת עד 1500 ש"ח. (עדיף פחות למרות שאם חייבים אז אני גם יוסיף קצת). כמו כן אין צורך בכרטיס קול או כרטיס רשת אני אסתפק באלו שעל הלוח אם. אני מודע לכך שאני לא אוכל לשחק משחקים כבדים ברזולוציה גבוהה אבל זה סבבה. מעוניין בציוד הכי זול ומשתלם למחיר. לגבי דיסק קשיח 250GB יספיק לי בהחלט. לגבי ספק כח אני חושב ש 450 וואט סטנדרטי אמור להספיק. אם פחות אז אפילו יותר טוב (לא בטוח כמה הספק ה 8800 GS לוקח - אחרי הכל זו הגירסה הכי חלשה…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.