ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
למרות שמעבדי הAtom בשילוב הGMA950 של אינטל אמורים לספק לנו את המינימום שיתאים לגלישה\אופיס האולטרה ניידים יכולים בין היתר לספק לנו חווית משחק פשוטה ונעימה לדוגמא FEAR,CSS-S,HALO,SPORE אומנם לא בהגדרות גבוהות אך בהחלט מספק. פה מככב הASPIRE ONE מבית ACER בביצועים די נחמדים (למרות שמבחינת ביצועי מעבד & כרטיס גרפי הוא שווה ערך לרוב האולטרה ניידים המשתמשים באותה הפלטפורמה) http://www.youtube.com/watch?v=3eyXA6DLKCk&feature=fvw
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני קונה מחשב חדש!!! הוא לא מיועד אך ורק למשחקים אבל הוא נועד להחזיק משחקים פה ושם (וגם לאובר קלוקינג נחמד) אז בו נתחיל התקציב שלי הוא 5000 אז הלכתי לחבר של המשפחה שלי והוא נתן לי הצעות ממש מדהימות אז ככה מעבד אני צריך לבחור אבל המחיריים הם: 970 שקל e6300 e6400 1240 שקל 1870 שקל e6600 לוח אם 780 שקל ga 965p-s3 זכרון 2x512 ddr2 667 כרטיס מסך הוא נתן לי לבחור והמחירים הם: 1150 שקל 256 x1950 pro 870 שקל x850 xt 256 920 שקל 256 7600 gt מארז סבבה ב150 שקל ספק מתאים ב200-300 שקל (יותר לכיוון ה300) צורב די וי די 200 שקל כנראה של lg דיסק קשיח במערך ראיד 0 500 שקל 160gb x2 עכשיו אני מתלבט מאד כי יש לי 3 אפשרוית: 1) הE6600 עם ספק די גנרי (איכות סבבה) שבה עם המארז ועם כ…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מארז לפנטיום 4 ידית מלמעלה - מארז יפה אני ראיתי אותו פתח איורור בצד מתאם אודיו וUSB קידמי בצד למטה 20 שקל זכרון DDR 512Mb 400MHz CL2.5 וCorsair כונן1.44 ספק כוח 2FAN REAL איכותי מעבד AMD Athlon 64 3000+ Venice Socket 939 לוח MSI K8N Neo4 Platinum NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII PCI-X: Ati Radeon X300HM-128MB מקלדת מולטימדיה אינראנט רמקולים עכבר אופטי 3390 ש"ח *כעיקרון אני די מסופק מהעיסקה אספקה תוך מספר ימים *העיסקה הזו בלי מסך -600 שקל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=29&CatCode= לא ניראה לי שמותר לפרסם סורי אני יערוך מקסימום בסה"כ הוספתי 500 שקל ל2890 ושיניתי לוח אם 240 שקל ספק 95 שקל הו…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8H61-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI זכרונות DDR3 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Seagate 500GB Barracuda 7200RPM 16MB Sata III ST500DM002 כרטיסי מסך ASUS - nVidia GT520 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קולOn Board 5.1 Channel Audio ציוד רשתות - כרטיסי רשת חוטיים On Board 10/100/1000 מארזים (Sharkoon Vaya Eco Black ATX Case (No PSUO) ספקי כח (Thermaltake TR2 450W PSU Active PFC (Retail ) (אין צורך במסך מקלדת וכו') האם עלי להוסיף\לשנות משהו? בכמה כסף (פחות או יותר) זה מסתכם? תודה ר…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני חודש הייתי באופיס דיפו ובאג והיה מגוון די גדול, עכשיו בבאג נגיד יש רק דגמים של HP ודי נעלמו גם הדגמים של דל וכו'. אני לא מבין מה אמור להחליף אותם. הטאבלטים לא נוחים לעבודת הקלדה ממושכת, ובטח אי אפשר לסחוב איתך מקלדת. והאולטרהבוקים עדיין יקרים מאוד. מחשבים נידיים רגילים כבדים מדי. מה אמור לעשות סטודנט שרוצה להקליד במהירות חומר במהלך שיעורים?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב נייד לגרפיקה, לעבודות מזדמנות. רוב הזמן אני עובד מהבית אבל מדי פעם אני צריך לעשות איזה משהו דחוף או תיקונים אחרונים כשאני ברכבת או מחוץ לבית. ראיתי את הדגם הזה, Asus VivoBook S400CA-CA006H , שהוא גם בעצם סוג של טבלט וחשבתי שיכול להיות שימושי שיהיה לי גם טבלט כשאני בחוץ, אם אני צריך להראות ללקוח איזו עבודה, או להוציא אותו במהירות תוך כדי הליכה להראות משהו, מה שאי אפשר בדיוק עם מחשב נייד רגיל. השאלה אם המחשב הזה יכול להריץ פוטושופ כמו שצריך ואם אני אסתדר עם מסך יחסית קטן (14") לעבודה מהסוג הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים! כבר הרבה זמן אני מתלבט, ועכשיו החלטתי לקנות נייד חדש. אני צריך ממכם, אנשים שמבינים עניין, עזרה והמלצה. תודה. התכונות העיקריות שאני רוצה: 1. מחשב אמין שיחזיק הרבה שנים (בלי בעיית התחממות וכדומה.) 2. מהיר מאוד, מהטובים בקטע הזה. אחד שלא יתקע לי בעריכת סרטים וכדומה. 3. מסך גדול יחסית, ולא מהשקופים שמחזירים אור ואי אפשר לראות כלום... אלו התכונות הכי חשובות לי. משקל, חיבורים, רעש, מקום- פחות מפריע לי. מה המלצתכם? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי לפטופ Asus N550JV עם כרטיס מסך של GeForce GT 750M ו4 ג'יגה זיכרון עליו. רציתי לדעת, אם יש דבר כזה ואם זה בכלל אפשרי לשדרג לו כרטיס מסך? ושאלה נוספת שרציתי לשאול היא - מה ההבדלים בין GT לGTX בכרטיסי מסך ללפטופים? תודה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח שלפני הצעה, תקראו בפירוט את מה שאני צריך, אל תדאגו במקומות שאני יכול להתגמש רשמתי שאני יכול אבל חשוב לי שהוא יענה לדרישות שלי. * אם בשום מצב התקציב לא יכסה, תגידו לי ואנסה להוריד משהו. מטרות המחשב: עבודה משרדית וגיימינג קל מאוד. אני לא באמת משחק הרבה כי אין לי זמן אבל חשוב לי שתהיה לי את האופציה להריץ משחקים, נגיד MineCraft LOW-MED * גודל המסך? מעדיף מבריק... 13-14 אינץ' (כולל) * משקל רצוי? מקסימום 1.6 קילו רצוי פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, אבל שלא תהיה סוללה מעפנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני אשמח לHDMI או DVI אבל אני אסתדר גם בלי * Bluetooth? כן אבל ממש אין לי בעיה לוותר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא אכפת לי איזה סוג ואיזה גודל אבל מעדיף 50…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן מעוניין בהמלצה למחשב נייד לשימושים מאוד בסיסיים : אינטרנט, אופיס, יוטיוב, וכו'. כתבתי עד 2000 ש"ח אבל אם יש בפחות לשימושים האלה - זה עדיף. נא לשים לב שאני מבקש שיכלול מע' הפעלה, ואחריות 3 שנים (עדיף עם איסוף מבית הלקוח) תודה רבה ! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חשוב * משקל רצוי? לא קריטי. כמובן עדיף לא כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים פלוס * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חשוב * Bluetooth? עדיף. לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעל 200GB * כונן אופטי? עדיף * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלא…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מועניין לשדרג את המחשב שלי, ובגלל שלמחשב הקיים יש הרבה בעיות והוא ישן, זה הולך להיות יותר סוג של הרכבת מחשב חדש, ושימוש בחלקים מהמחשב הישן. המפרט הקיים שלי: המחשב מתחילת שנת 2010, מארז LED+25CM FAN EZCOOL שחור כסוף ספק כוח 550W FAN 12CM POWER MAN לוח אם Nforce 430 K9N6PGM2V2 G6100 AND MSI מעבד ATHLON II 620 Q.C AM3 AMD זכרון CEON 2GB DDR2 800Mhz- פעמיים, סה"כ 4GB כ.מסך ATI Radeon 5750 1G-5 GIGABYTE דיסק קשיח: 2 של 500GB, שעובדים כבר 3 ו 4 שנים. + אחד חדש 1TB שנקנה כרגע. עכשו, למחשב הזה יש מלא בעיות, שרובם כנראה נובעים מהלוח אם. (חיבורי USB ואודיו עושים בעיות, חסר לי חיוברי SATA (יש רק 2), חסר לי הרבה פעמיים זכרון בזמן עבודה, וכל כמה חודשים המחשב פשוט לא עולה…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר טיפה משחקים קלים (2DOTA), מחשב לסטודנט להנדסת תוכנה * גודל המסך? 14-15 * רזולוציית המסך? לא פחות מ FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת אבל לא חובה * משקל רצוי - 2+- (אני עם רכב אז לא כזה חשוב אבל לא טנק) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו מיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא כזה משנה הגודל, SSHD או HDD + SSD אבל לא רק SSD או רק HDD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם אל המפרט של המחשב הזה X202E-CT009H והמחשב לא לגיימינג לשימוש אינטרנט אבל מהיר כמה שיותר עם יש לכם עוד אופציות בכיף אבל חייב שיהיה בתקציב של2000 שח 11.6 אינץ מקסימום ומהיררר נתונים טכנייםסוג מעבד Intel Core i3 דגם מעבד 3217U נפח זיכרון RAM 4 GB סוג הזכרון DDR3 סוג מסך LED מסך מגע כולל כרטיס מסך Intel HD Graphics 4000 כונן קשיח 500 GB מהירות כונן קשיח 5400RPM רשת אלחוטית 802.11g 802.11b 802.11n
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנת nhc 2 למחשבים ניידים וכנראה שיחקתי עם ההגדרות של צריכת סוללה. כרגע אני לא יודע למה הטעינה עד 50 אחוז בלבד ולא יותר. ניסתי למחוק את התוכנה וגם לשחזר לזמן יותר מוקדם אבל ללא הועיל מה לעשות או אם יש אפשרות לבדוק איפה ההגדרה שונתה. מאחר ולא הגיוני כי הסוללה תקולה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה: מעבד: P-4 2.6GHz C 478Pin 800MHz זכרון: Samsung Original , 512MB, PC-3200 400MHz DDR לוח אם: P4P800 DELUXE כרטיס מסך: RADEON 9600 XT 128MB דיסק קשיח: MAXTOR 60GB 7200RPM IDE מארז- SUPER TALENT CA-601 BLUE רמקולים: ALTECLANSING- AVS500 ספק כוח: TT360AD 2 FAN PFC 360 WATT סכום סופי: 5416 ש"ח הרמקולים לא סופי אני מחפש משהו יותר טוב במחיר סביר של 500 ש"ח
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם בכוונתי לרכוש מערכת מחשב חדשה עם תקציב עד 10k ש"ח.כאמור,המחשב ישמש לעריכת סרטים ותמונות,הורדות ומשחקים לא כבדים. הייתי מבקש מפרט מבוסס אינטל כדלקמן:מעבד,לוח אם טוב שיחזיק שנתיים-שלוש ויתן אפשרות שידרוג,זיכרון איכותי עד 1G, דיסק קשיח גדול,אחד נוסף נשלף או חיצוני,כרטיס מסך ממוצע עד טוב,dvd,צורב dvd,פלופי,כרטיס טלויזיה,מודם ,מארז עם איוורור טוב,מקלדת ועכבר אלחוטיים ומסך איכותי 19".אין צורך ברמקולים. תודה מראש לכל העונים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני לא גיימרית ואיני זקוקה לכרטיס מסך איכותי במיוחד. אני צריכה מחשב לאופיס ואינטרנט עם סיכוי לעבוד עליו בלי צורך בשדרוגים או החלפות בשלוש השנים הקרובות. צורב חשוב וכן מסך שטוח (לא דק). ראיתי את המפרט הבא באתר של אייבורי: לוח אם לוח אם INTEL או MSI מקורי CHIPSET INTEL 915P Socket 775 Dual 400. יתרון חשוב: הלוח אינו משולב עם כרטיס מסך מעבד INTEL מעבד אינטל פנטיום 4 3GHZ 530 HT800 1MB cache (לא 478) SOCKET LGA 775 ,תוספת למעבד פנטיום 4 3.2G רק 199ש"ח מאוורר למעבד מתוצרת אינטל מקורי! דיסק קשיח דיסק קשיח 80GB SATA 7200 RPM 8MB CACHE או דיסק קשיח 7200 IDE 120GB זכרון פנימי 512MB 400MHZ DUAL DDR-אחריות לכל החיים כרטיס מסך PCI EXPRESS ATI X300SE 128MB או PCI EXPRE…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבנית מפרט לא כולל ציוד הקפי, מארז וספק. בעצם רק מעבד, לוח אם, זיכרונות הארד דיסק ואולי כ.מסך. המחשב מיועד לסטודנטית, שימושים בסיסים: אינטרנט, אופיס ואולי גם סרטים... תודה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם? Forsa GeForce 9800GT 512MB GDDR3 PCIe 485.00 ₪ Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Box 384.00 ₪ Gigabyte GA-G31M-ES2C G31 CHIPSET 241.00 ₪ Kingston 2GB DDR2 800Mhz CL6 195.00 ₪ CompuCase 6K31 Black 157.00 ₪ SeaSonic SS-350ET 350Watt 185.00 ₪ 1,647.00 ₪ סך הכל מוצרים
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב של חבר שלי מת (לצערו ושמחתו) העניין הוא שרק לפני כמה חודשים הוא קנה כונן קשיח 80GB וצורב DVD המחשב הוא בעיקרון גם למשחקים, צפיה בסרטים, OFFICE וגלישה הוא מעוניין במחשב מסוג P4 עם לוח ASUS זיכרון 0.5G (בינתיים אין מספיק כסף) , מארז והתקנה. האם ניתן לוותר על כרטיס מסך ולהשתמש כרטיס מסך ON BOARD. כל שאר הדברים (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וכו') כבר יש לו. אבקש גם שבהמלצה על לוח אם תהיה אפשרות לשדרוג בעתיד. דבר נוסף האם אתם צריכים לדעת את סוג הכונן קשיח שהוא קנה או שלא צריכה להיות בעיה בגלל שהוא קנה את הכונן לאחרונה. תודה מראש על העזרה.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש באפשרותי לרכוש Lenovo Thinkpad X200 בכ3400שח עם אחריות לעוד כשנתיים וחצי. מבחינת איכות חומרים הוא שווה משו? מבחינת חומרה : מעבד P8400 2GB GDDR3 320GB HD מסך 12.1" WiFi Draft n
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב בתקציב של עד 3500ש"ח, עם עדיפות לגלוש מטה. המחשב ישמש בעיקר לעריכת תמונות (פוטושופ), כתיבה (וורד), גלישה באינטרנט, האזנה למוזיקה וצפייה בסדרות ובסרטים (HD וכאלה). אם אני אוכל להריץ עליו את Episode 3 שיצא, מה טוב. אין צורך בציוד היקפי, אין צורך במסך. הייתי רוצה לעבוד בעתיד עם מוזיקה - מאמין שכרטיס קול יועיל. צריך כונן דיסקטים בימינו? מאוד חשוב לי נפח איחסון - כמה שיותר, יותר טוב. יש לי כונן קשיח מהמחשב הישן שאני חייב לעביר למחשב החדש. יש לזה חשיבות כלשהי בהרכבת המפרט? לא מתוכנן אוברקלוק. שקט זה חשוב. מאמין שארכוש מערכת הפעלה, אבל נא לא להתחשב בזה מבחינת תקציב. יש צורך בהרכבת המחשב. מניח שאני מעדיף מ-KSP, אבל לחלוטין לא נעול. גר בת"א. מודה מראש על …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני מנסה לעזור לחבר להרכיב מפרט מחשב לעסק שלו (מגרש רכבים). צריך להתחיל מ-0 כלומר כולל ציוד היקפי: מקדלת, עכבר, מסך, רמקולים (אפשר מסך משולב רמקולים), מדפסת משולבת (מדפסת + פקס + סורק). השימוש העיקרי הוא אינטרנט ואופיס, כך שלא צריך להרכיב מפרט חזק במיוחד. השקט ממש לא משמעותי. אם זה לא היה ברור אז לא מתוכנן שום OC, אין צורך באופק שדרוג ואין שום דרישות מיוחדות. התקציב לא מוגדר אבל השאיפה היא כמה שיותר לחסוך, אבל לא עד כדי כך שהמחשב יהיה עגלה. אם אתם מכירים חנות באיזור חדרה עדיף לתת מפרטים משם. אני לא מכיר, אז זה המפרט שבניתי: AMD Athlon 2 X2 245 2.9Ghz Dual Core AM3 Box, יחידות 1 ₪309 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1107 Gigabyte M61PME-S2P NForce430 CHIPSE…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש את השלושה האלה: Acer Aspire 2.2GHz 5732Z http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4917&CatCode=315 Lenovo B550 0880-EJG 2.1GHz http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4669&CatCode=315 Lenovo G550 2958-8LG 2.3GHz http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5735 מה כדאי לי לקנות? כולם 15.6 הם כולם אותו מחיר בערך... אז אני צריך לדעת מה הכי טוב מחבינת חומרתו בנוסף מה עדיף, ACER או LENOVO?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רציתי את עזרת חכמי הפורום עם השאלה הנ"ל. האם יש תקופות של מבצעים יותר משמעותיים? האם יש תקופות בשנה בהם יש יותר ירידת מחירים? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-