עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by aleXtazi,

שלום לכולם!!!!! סוף סוף אני יוכל לקנות מחשב נייד למשחקים אני מבקש מפרט של מחשב נייד ממש חזק ויש לי עוד שאלה יש בארץ 6800go????? עם כן אז אפשר שיהיה את זה במפרט

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by EyalOnn,

הרכבתי את זה ב-TMS רציתי לשמוע חוות דעת או הצעות לשיפור. המפרט מיועד לגלישה/משחקים/Virtual machine ורוב הדברים הרגילים. את הכרטיס מסך אני לוקח מהמחשב הנוכחי שלי (550gtx ti) עד שהוא יהיה חלש מדי בשבילי. כמו כן אני מוסיף SSD 128gb שקיבלתי. כמה נקודות: השקעתי בספק כוח ובמארז כי אני רוצה שקט (והספק כוח בא במבצע איתו) למרות שהייתי כנראה רוצה יותר את ה-P280 אבל אין ל-TMS את זה ואני לא ממש רוצה לקנות דרך KSP/Ivory. גם בלוח אם אני יכול לקחת יותר זול, לדוגמא B85/H87 במקום Z87, ואני לא מתכוון לעשות OC אבל אני רוצה את כל הפיצ'רים הקטנים, וההפרש בין ה-H87 ל-Z87 הוא כ-60-70 שקל בלבד (ה-B85 לא מגיע עם vpro שממה שאני זוכר יעשה לי בעיה ב-VM) בקיצור רציתי לדעת אם יש לכם חוות דעת או שיק…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by dor962,

אני רוצה לקנות מחשב למשחקים, אינטרנט ועיצוב (photoshop, flash וכ'ו). ראיתי את המחשב הזה- http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=9061 ורציתי לשמוע את דעתכם עליו... האם במחיר הזה ניתן למצוא מחשב טוב יותר העונה לצרכים? אני רואה שהרבה אנשים כאן מעדיפים את הDell 5010, רציתי לדעת- למה? הרי המעבד וכרטיס המסך במחשב הזה טובים יותר, ובכללי הוא נראה יותר חזק.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. המחשב הנייד שלי עובד בממוצע 6-5 ימים בשבוע זה בסדר שהוא עובד ככה? אפילו סתם דלוק בתור שעון מעורר או הורדה באימיול / ביטורנט...כמובן עם משחקים בין לבין.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שימוש עיקרי - משחקים ויוטיוב. אין צורך בסים, אין אפשרות למתוח את התקציב. אשמח להמלצות.

6. 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? בכללי באמת הכל מהכל עם דגש לסרטים וסדרות ואח"כ למשחקים. יש לי מסך LG L204W (Digital) עם רזולוציה 1680 על 1050 בנוסף בעתיד המחשב הזה יתחבר גם לטלוזיה Samsung 37 FULL HD 530B אז אני אשמח שיהיה לכרטיס מסך את הפיצריים האופטימליים לשידור סרטים וסדרות בצורה הכי איכותית שיש. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7-8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? בלי אוברקלוק אלא אם אתה חושבים שכדי לעשות לאחד הרכיבים כי זה שווה. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? באזור השרון, אני מניח שRSM מקווה שזה מה שצריך כדי לקבל את התשובה האופטימלית למפרט שלי. כרגע יש לי מחשב בן 7-8 שנים פנטיום 4 2.6 עם גיגה וחצי ז…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by roz2010,

שלום לכולם, המחשב שלי בתהליך גסיסה מתקדם, ניתן אישור להמתת חסד. אשמח לקבל המלצה למפרט למחשב ביתי לא מאוד מתוחכם, שיעלה ווינדוז חדש ויסחוב סרט באיכות סבירה ועדיין נוכל לפתוח כמה חלונות של דפדפן בלי למות. נראה לי שכדאי כבר לבסס על מעבד HASWELL i5, אבל לא נעול על זה. הנה הפרטים: מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, טיפה משחקים (לא חייבים הכי חדשים, איכות הגרפית יכולה להיות בינונית) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועכבר טוב…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. המפרטים לחבר , הוא לא צריך עכבר \ מקלדת \ מסך \ רמקולים . בסביבות ה 5000 שקל . המפרטים למשחקים. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by musari,

מה אתם ההיתם מוסיפים במחשב? intel core 2 duo e6600 2.4 GHz Asus p5w dh deluxe corsair 2048 800Mhz ddr2 4-4-4-12 nec dvd black 52X thermaltake tough power 720W WD 320GB 16Mb SATA2 Creative X-FI Fatal1ty FPS thermaltake ArmOR Black Sapphire ATI X1950XTX 512MB Connect3d ATI X1950 512MB CROSS FIRE EDITION AGIA PHYSX אינטגרל לא מוגבל זה כמה כסף שאני רוצה יש לי סבבה?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום. אשמח לקבל את עזרתכם בבניית מפרט: . מה התקציב המקסימאלי? - כ-2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200~300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הורדות וצפייה בהן (גם HD), אופיס, גלישה, צפייה ישירה, משחקי אינטרנט (לא משחקים כבדים) וכל מה שילדים בגיל בי"ס יסודי צריכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרו…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם וחג עצמאות שמח! מזה מספר חודשים אני סובל מ"ג'וק" שאומר - "הפעם נלך על AMD", מה גם, לפי התקן של AMD Advantage Desktop. ברור לי שיש פה עניין של שיווק, ומפרט מעין זה רחוק מלספק Bang for the buck, אבל חשבתי להשתולל, להתפנק עד הסוף. בכל מקרה, מעוניין במפרט שיכלול מעבד Ryzen 7950X3D, כ. מסך Radeon RX 7900 XTX, קירור נוזלי 120x3 (או 3x140) למעבד, M.2 NVMe מהיר בעל נפח 2TB, לוח אם עם ערכת שבבים X670E (חשבתי על ASUS ROG STRIX X670E-F GAMING WIFI, סלוט אחד לכ. מסך מספיק) ומארז שיכלול רשתות אבק ואוורור אופטימלי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? יחסית יד חופשית, אבל אין צורך בקירור מים Custom או קירור מים לכ. המסך. 2. מה שימושי המ…

12. Started by Guy King,

שלום, יש לי מחשב נייד - IBM, THINKPAD, T42. אני רוצה לקנות מסך חיצוני (19-24, לא החלטתי עדיין) ולחבר אותו למחשב. אשמח אם תעזרו לי בכמה שאלות שיש לי - 1) מה אני צריך כדי לעשות את זה? (כבלים, הגדרות..). 2) האם יכולה להיות בעיית רזולציה בהתאמה שבין הנייד למסך? 3) אם לדוג' אני מתכנן לקנות עוד כמה חודשים מחשב נייד קטן עם מסך 10 אינץ', ולחבר אותו למסך החיצוני - תהיה בעיה כלשהי?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Tal.,

שלום אני קונה לפטופ חדש, כרגע הכיוון שלי זה ‏Lenovo IdeaPad G570 M5144IV‎ שעולה 3590 ש"ח (בKSP), עם שנה אחריות. הכיוון שלי זה מעבד כמה שיותר חזק (וזכרונות כמובן) כי המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית עם תוכנות יחסית כבדות (לא גראפיות) וכמובן לגלישה באינטרנט, הורדות וכ'ו. מבחינת משחקים - לא יהיה שימוש גדול. ולגביי נפח הדיסק הקשיח - מתחת ל500GB יהיה בעייתי. 640GB או 500GB זה הנפחים המתאימים. אה ולא הצלחתי למצוא על כמה RPM הדיסק הקשיח שלו עובד, יש למישהו מושג? (אם לא רשום סביר להניח ש5400 אבל תמיד עדיף לדעת בוודאות). ובכלליות - מה אתם אומרים על הכיוון? (כרגע לא הצלחתי למצוא משהו יותר מתאים מהG570 M5144IV - אם יש רעיון אשמח לשמוע) אה ולגביי התקציב - 3590 ש"ח זה כבר חריגה מהתקציב …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ערב טוב, מבקש המלצה למחשב נייד לאחי הסטונהט. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים כמו כן צפוי שימוש בתוכנות כבדות (על המחשב יותקנו כלי פיתוח ו- DB כמו SQL ואקליפס). * גודל המסך 12 אינץ ומעלה * משקל רצוי: לא משנה שיהיה סטהדרטי * נדרש זמן סוללה סביר, לפחות 4 שעות * יש צורך ביציאות מיוחדות כמו DVI, HDMI וכו * בלוטות - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח -250 ג'יגה * צורב DVD: אפשרי * נדרשת אחריות ברמה הגבוהה ביותר * קיבלתי המלצות על טושיבה דגם: L500-1R3 מעבד T4400 Asus Eee 1201N N330 GF ´´12.1 COMPAQ דגם: CQ61-330 סדרה T4300 מעבד 2.1GHZ

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by UV1,

שלום, מה כדאי יותר? האם יש בעיות בטאצ' של היוגה 2? מדובר על מעבד i5 עם 8 גיגה זיכרון משתמש עסקי. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? +-1500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועריכה קלה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול ? מפרט נוכחי: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ oc to 4.3GHZ 1155 6MB Scythe Mugen -2 Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 Gigabyte Aurora 570 TowerCase Aluminum Body 3x120mm Silver Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333-x4 Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDM LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black 6. האם …

17. דרישות מהמחשב (לפי עדיפות): אמין, שקט, עם אפשרות שידרוג עתידיות, תמיכה בלינוקס וWIN7, מארז עם פאנל קידמי, רצוי לבן, מפרט מIVORY או מKSP. ף שימושים: גלישה, וידאו ברצולוזצייה גבוהה, קצת משחקים (nexuiz וסימולטורי טיסה בעיקר). רצולוציית מסך: 1980X1080 גודל: 22" רכיבים קיימים: 1TB HD ninja passive cooler for intel LGA775, AMD 754/939/940/AM-2, Intel 478. includes a 120mm/1000rpm fan dvd drive מערכות הפעלה מפרט מוצע: (מותאם אישית מ- KSP.co.il) מעבדי אינטל Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingsto…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by TalShafir,

. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בלי להחליש את המחשב אז כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות ה500 שקל ורק אם חייב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, CoD MW3, Crysis 2, Assasian's Creed BH וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" של PILOT ואני לא בטוח בקשר לרצולוזיה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. GPT VGA to RGB Computer to LCD 1.8m http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1101_1252_3310&products_id=26840&PHPSESSID=d41a32ec84d3e751e277c448cc45c0ea במחשב VGA ו-HDMI, בטלוויזיה רק קומפוננט. הRGB זה לא קומפוננט רגיל, זה יכול להתאים? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. צירפתי 2 תמונות של מפרטים שהמליצו לי.. אני מחפש מחשב חזק שיסחוב לי משחקים גם בעוד שנתיים שלוש בלי בעיה גם ברזולוציה גבוהה.. מבחינת תקציב בין 7אלף ל9.5אלף עם אופציה לעד 10אלף במקרה שזה תוספת שבאמת תתרום לכך שהמחשב לא יחשב ישן עוד שנתיים. כרגע התכנון הוא לקנות רק את המחשב ולחבר אותו לטלוויזיה בכבל hdmi ולהשתמש בה כמסך כך שציוד הקפי לא נחוץ כרגע אך אם זה יכנס לתקציב אפשר לשקול את העניין של מקלדות לגיימרים.

21. Started by Bakke,

היי. אני מחשב לקנות מחשב מוכן או להרכיב מחשב שיהיה לי בבית של ההורים שאני מגיע לשישי שבת. אני צריך את המחשב בעיקר להריץ את WOW ועוד כמה שטויות ברזולוציה סבבה. ציוד שכבר יש לי : מקלדת , עכבר , מסך , כרטיס מסך 8800GS , צורב. אני מחפש את ההצעה הכי משתלמת עד 1500 ש"ח. (עדיף פחות למרות שאם חייבים אז אני גם יוסיף קצת). כמו כן אין צורך בכרטיס קול או כרטיס רשת אני אסתפק באלו שעל הלוח אם. אני מודע לכך שאני לא אוכל לשחק משחקים כבדים ברזולוציה גבוהה אבל זה סבבה. מעוניין בציוד הכי זול ומשתלם למחיר. לגבי דיסק קשיח 250GB יספיק לי בהחלט. לגבי ספק כח אני חושב ש 450 וואט סטנדרטי אמור להספיק. אם פחות אז אפילו יותר טוב (לא בטוח כמה הספק ה 8800 GS לוקח - אחרי הכל זו הגירסה הכי חלשה…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Ram23,

אני מחפש לפטופ גיימינג ומלבד האליאן וור שעולה בסביבות ה2200 דולר עם אותם נתונים טכניים,גליתי שהאסוס המקביל שלו מתומחר בסביבות ה1400-1500 דולר. אני אגיע לארהב בעוד כחודשיים ואני שוקל להזמין את המחשב כבר עכשיו דרך משפחתי בארהב בשביל שלא יווצר מצב שאי אגיע והדגם יהיה בבקאודר,יש להם בעיה כזאת. בכל מקרה רציתי לדעת אם המחשב הנל מספיק טוב הן מבחינת אמינות,ביצועים,התחממות,זמן בטרייה,אחריות וכו. הנתונים של המחשב הינם: i7 720 4GB DDR3 Nvidia gtx260m 1gb Dual 320GB 7200RPM Windows 7 15.6" FHD 1920x1080 תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by payback,

אשמח אם תעזרו לי במפרט ואולי רשימת חנויות מומלצות למחשב נייח אני מעוניין במחשב בשביל אינטרנט ולראות סרטים כשהכל יעבוד מהר במחיר של עד 2000 ש"ח

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש, עדיפות היא לI5 או I7 עם 8GB+ זכרון(עם אפשרות הרחבה), SSD(או לפחות אפשרות להחליף לSSD) וכרטיס מסך טוב מסך עם רזולוציה של 1080 או יותר ועם איכות סבירה (שלא יהיו יותר מידי עיוותי צבע כשמסתכלים מהצד). USB3 אין לי צורך בכונן אופטי. השימושים שאני צריך אותו בשבילם הם בעיקר: פיתוח: ווב \ אנדרויד \ משחקים הרצת מכונות וירטואליות דרך VMWare משחקים חדשים (אבל אפשר לוותר קצת אם זה יוצא יותר מידי יקר) גרפיקה (מידול תלת מימד, פוטושופ, אילוסטרטור...) אין לי דרישה למסך מגע או מערכת הפעלה. האם אתם ממליצים לקנות מחשב חדש או שכדאי למצוא יד שניה? מה אתם אומרים על המחשב הזה? האם הוא יכול לשמש למטרה: http://ksp.co.il/?uin=24621

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. כמובן שהמחשב משמש גם למוזיקה סרטים ותוכנות אבל בעיקר למשחקים. אני צריך במפרט: מעבד מעדיף אינטל (למרות שאני לא ממש מבין לפי הכתבות אינטל לוח אם כרטיס מסך שיהיה כרטיס מאוד חזק! דיסק קשיח מעדיף 250G פלוס מינוס צורב DVD זיכרון (2 ג'יגה לא פחות) מארז שיהיה מארז ממש טוב מסך LCD --- למשחקים חדשים רזולוציות גבוהות והגדרות הכי גבוהות. (Directx 10)

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים