עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, מבקש עזרה ביצירת מפרט המיועד בעיקר ליצירת מוסיקה. יכול להיות שאחבר כרטיס קול חיצוני בהמשך. כבר שנים שאין לי מחשב שמסוגל להריץ משחקים חדשים אז אין לי מושג לגבי דרישות בכיוון הזה אבל אני רוצה להיות מסוגל להתקין משחקים חדשים ולהיכנס לזה קצת יותר. תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אין פגיעה בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד בעיקר לעריכת סאונד ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מז…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום מה אתם חושבים על המפרט הבא? Price list updated 06-06-2005 מעבד ?AMD? Athlon64 3000+ (S-939 לוח אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) זכרונות? DDR 400 512Mb 400MHz Kingston CL2.5 דיסק קשיח? WESTERN DIGITAL 160GB SATA 7200 8MB WD1600JD צורב? DVD Recorders NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 מארז? Thermaltake Shark VA7000BWA/SWA 690 1 690 Total price 3375 ¤ בנוסף יש המלצות לכרטיס מסך בטווח של 500-600 ש"ח ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by חיים רביבו,

מחשב לגיימינג ולעריכת מוזיקה כתחביב... בלי רמקולים. כולל מסך LCD שטוח דק, מקלדת ועכבר. תודה מראש ליאור.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום שלום זה הוא מפרט למחשב רב תכליתי- משחקים, תכני HD, שימוש משרדי התקציב 7K- אין בעיה לחרוג האם יש חלקים שהייתם מציעים לי להחליף ולשפר? תודה! לוח ASUS X79 P9X79 S2011 מעבד I7 3820 3.6GHZ 10MB זכרון KINGSTON 2X4GB 1600 כרטיס מסך Asus Nvidia 560GTX 1GB דיסק קשיח SSD Corsair Force3 180GB ספק כח- כבר נרכש CHIEFTEC 550W אין צורך בציוד היקפי וכל חלק שאין פה- לא צריך. אין לי כוונות לעשות לו OC.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מחפש הצעה למחשב נייח לעריכת סרטים. שימוש בתוכנות Adobe כגון Premiere / After Effects. המחשב מיועד למישהי שעובדת בתחום מדי פעם אבל לא באופן עקבי או אינטנסיבי. תקציב - 5K, אפשר לחרוג במידה ויש סיבה טובה. אם אי אפשר להרכיב ב-5K אשמח לקבל הצעה הגיונית שעונה על הדרישות. *למען הסר ספר אפשר גם 6K ומעלה אם זה חובה. שימוש - עריכת סרטים בתוכנות Adobe, אינטרנט, אופיס. ללא משחקים וכדומה. ללא ציוד היקפי. צריך את כל רכיבי הבסיס. אין חשיבות מיוחדת לשקט. לא יבוצע OC אלא אם יגיע באחריות מהחנות. צריך לכלול ווינדוס והרכבת מחשב באחריות. אין העדפה לחנות ספציפית. אזור מגורים עפולה / בית שאן. קניית מחשב מתוכננת במהירות…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by big454,

שלום אני ממריא בקרוב ורציתי לבחור מחשב מבעוד מועד אני זקוק לעזרתכם לבחור אותו. צרכים:עסקיים+סרטים ולא יותר מזה, חשוב לי איכות הרכבה, שיהיה מהיר מאוד, שקט, עם זמן בטריה ארוך, מסך14-15.6 LED אכותי, 4gb זכרון,מקלדת נוחה, ושיראה טוב חשוב לי שתהיה לי אחריות בן לאומית . תקציב:1000$ חשבתי להזמין כבר מכאן וכשאגיע הוא כבר יהיה בכתובת אליה אני מגיע. יש רעיונות? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by shahar91,

Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 835ש"ח GIGABYTE ‏H55N-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDMI‎ 495 ש"ח 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel DDR3 1333Mhz 240 ש"ח ASUS HD 5850 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E 995 ש"ח WD Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS 265 ש"ח צורבי DVD‏ LG DVD±RW GH22NP x22 Black IDE (Oem) 125 ש"ח מאווררים וגופי קירור‏ מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler 55 ש"ח מארזים‏ Sharkoon T9 Value Black ATX Case (No PSU) 290 ש"ח ספקי כוח‏ SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (Oem) 385 ש"ח ‏Arctic Fan F12 Pro 120mm Exhaust 40 ש"ח‎ סך הכול 3729 איך?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Epidem,

שלום חברים יקרים, עלה לי הצורך במחשב נוסף בבית שישמש אותי לאחסון קבצים, ולהרצה של שרתי משחקים (לטסטינג) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לעשות את העבודה במינימום תקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה תקציב קטן מידי, אז אין הגבלה לחריגה (אני פשוט לא מכיר את השוק הזה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הורדות (טורנט בעיקר), תוכנת שיתוף הקבצים המובנית של הוינדוס, שרתי משחק (לא יתחברו לשם הרבה אנשים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה), מחשב שאמור לעבוד 24/7. חוץ מהשימושים שהוזכרו, ככל הנראה…

9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 למחשב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? במחשב הראשון שימוש תדיר בתוכנות אוטוקאד, רוויט וסקאצאפ ללא רינדור. במחשב השני שימוש באופיס, צפייה בסטרטים בHD שמיעת מוזיקה ושימוש באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). באחד המחשבים שימוש תדיר באוטוקאד רוויט וסקאצאפ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by p-o-i,

מה אתם אומרים על המפרט הבא ..3600..הרכבתי אותו פה מחנות בעיר שלי (יש לי העדפה שאם משהו מתקלקל אז אני יוכל לגשת לבן אדם ולדבר איתו ולא לשלוח למישהו שנמצא מי יודע איפה) AMD ATHLON64 AM2 3500+ - 544 GIGABYTE GA-M55S-S3 - 567 INFINION DDR2 512MB 667MHz x 2 - 673 WD 160GB SATA-2 8MB - 345 LEADTEK Geforce FX7900 GS - 1150 FOXCONN TLA570 SIL/BL CPU VENT (no psu) - 120 THERMALTAKE ST 420W PFC/12V2.0/120MM - 270 3670 אחרי הנחה 3600 שח מה אתם אומרים על הזיכרון?? ועל הספק והמארז?? איפה אני יכול לשפר או לקצץ.. ובלי לעבור את המחיר!!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by alord,

היי מה דעתכם על המפרט הבא? שווה? או להרכיב לבד מפרט? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1415 חשבתי בעיקרון על 4 ליבות ועל כרטיס המסך החדש סדרת 9800 מה עדיף זה או 4870? תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אהלן, אני לא בקיא מאוד בעולם החומרה והלפטופים, אז אנסה לא לשגע בשאלות. בתמצית, אני מחפש לפטופ לעבודה משרדית (אופיס וכד') שיוכל גם להריץ סרטי HD 720P בצורה חלקה. פירוט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000 ש"ח. אני לא בקיא במחירי הלפטופים, לכן, אם אפשר להציע לי במחירים נמוכים יותר בהתאם לשימושים שלי אז ברור שאעדיף זאת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וסרטי HD 720P א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - תוכנות אופיס בעיקר. 3. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yaelbd,

מחפשת המלצה ללפטופ. תודה מראש!!! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, וורד, אימייל, אינטרנט. הילדים ישחקו פורטנייט ומיינקראפט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 14…

14. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב לצורך הלימודים לפי העדפות: שימוש: אינטרנט, אופיס, פוטושופ, SPSS זיכרון: 4GB + מעבד: לא משנה אבל שלא יהיה מיושן תוך כמה חודשים. ווינדוס: עדיף שיבוא עם אבל אם לא יהיה - לא קריטי. מסך: 13.3 לא מבריק. משקל: עד 1.8 עם עדיפות ל 1.3-1.5. סוללה: מינימום 6-8 שעות. "מקלדת ועכבר" : איכותיים שלא נתקעים או עם כל מיני בעיות. חברה: אמינה עם שירות טוב (דל, לנובו, אסוס, מה אתם חושבים על סמסונג?) אחריות: 3 שנים. מחיר: 3-4 אלף אבל אם יש הצעה ממש ממש טובה אז אפשר להוסיף עוד כמה מאות. אני כל היום מסתובב עם המחשב ממקום למקום ולכן חשוב לי שיהיה באמת נייד, נוח וקל, ושכניסה למצב שינה וקיפול המסך הרבה פעמים ביום לא תזיז לו. אני לא לחוץ עליו ויכול לחכות כמה שבועות…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שימושים - גרפיקה, שרטוט דו ותלת מימד, עריכת סרטים, מצגות, גלישה, עבודה משרדית. לא למשחקים.: זו ההצעה שקיבלתי מKSP: מעבד אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB 875 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE סה"כ EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 510 זכרונות‏ DDR II 800Mhz סה"כ 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 360 כרטיסי מסך‏ Sapphire סה"כ HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 915 2 דיסקים קשיחים‏ Western Digital סה"כ 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 760 צורבים‏ LG סה"כ DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling סה"כ Freezer 7 Pro (LGA775) 125 מארזים‏ CoolerMaster סה"כ Elite 335 Black (No PSU) 180 ספקי כוח‏ Chieftec סה"כ 550…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by G-SHOCK,

שלום לכולם בכוונתי לרכוש מערכת מחשב חדשה עם תקציב עד 10k ש"ח.כאמור,המחשב ישמש לעריכת סרטים ותמונות,הורדות ומשחקים לא כבדים. הייתי מבקש מפרט מבוסס אינטל כדלקמן:מעבד,לוח אם טוב שיחזיק שנתיים-שלוש ויתן אפשרות שידרוג,זיכרון איכותי עד 1G, דיסק קשיח גדול,אחד נוסף נשלף או חיצוני,כרטיס מסך ממוצע עד טוב,dvd,צורב dvd,פלופי,כרטיס טלויזיה,מודם ,מארז עם איוורור טוב,מקלדת ועכבר אלחוטיים ומסך איכותי 19".אין צורך ברמקולים. תודה מראש לכל העונים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי, אחותי מתחילה ללמוד בקרוב (מאוד) באוניברסיטת תל אביב לתואר רוחני כלשהו. היא זקוקה למחשב נייד שיהיה אמין, יעיל וזריז. דרישות ושאר ירקות: 1. מחיר - עד 3000 ש"ח, אם ניתן, רצוי פחות. 2. מטרות המחשב הן בעיקר אופיס, גלישה באינטרנט, סרטים, סדרות ולא הרבה מעבר. מצד שני, הוא לא צריך להיות סופר חלש. 3. בנייה ועמידות - מהכרות קצרה עם הנערה, מחשב שבנוי מחומרים חזקים יותר או ידוע בעמידות יתר יתקבל בברכה. 4. חיבוריות אלחוטית וחוטית - אין דרישות מיוחדות מלבד WiFi, וUSB 3, HDMI וDP, מה שקשה לי להאמין לא סטנדרט היום. 5. יש צורך בכונן דיסקים. 6. סוללה - רצוי מחשב עם חיי סוללה ארוכים יחסית, אך כזאת שניתנת להחלפה. 7. משקל - רצוי ללכת על הכיוון הקל, אך בהחלט לא תוך התפשרות על חיי סוללה ו…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by AgentZ,

אהלן חברים, אני על סף קניית מחשב נייד חדש ואני צריך את עזרתכם בבחירת הדגם המתאים: הערה: אני מחפש דגם בעל מסך מט, מקלדת נוחה ובעל איכות בנייה טובה, כי המחשב הולך להתנייד איתי הרבה. * מטרות המחשב? תכנות (כולל IDE והרצת שרת בדיקות), לימודים (שימושים בערך כמו משרדי), מולטיטאסקינג (לא כבד במיוחד רוב הזמן אבל יש מצבים לכאן ולכאן) * גודל המסך? 13 - 15.6 (אני מודע לטווח הרחב, הטווח הרצוי הוא בין 13 ל14 אינץ, אך אם יש מחשב שמושלם לדרישות גם ב15 אני מוכן להצעות) * משקל רצוי? כמה שיותר קל (אני מוכן להסתדר אפילו עם 3 קילו אם הוא מתאים לדרישות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב (3-4 שעות זה המינימום) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? eSATA ושקע USB שפועל גם כשהמחשב כבוי (שני …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אנשים החלטתי שאני הולך על שידרוג, המחשב הנוכחי שלי כיום הוא ככה, Intel Pentium 3 933MHz ASUS CUV4-x SDRAM 256MB IBM 30GB 7200RPM SOUND BLASTER PLATINIUM 5.1 GEFORCE II GTS 32MB בעיקרון זה הוא המפרט העיקרי, החברה של המשפחה שלי מתעסקת עם חברת מחשבים שקוראים להם זוז, הם סיפקו לנו 4-5 מחשבים משרדיים, ונייד AMD 1300MHz במחירים סבירים, ואמינות גבוהה. מאחר וקיבלתי ממנו שירות מצויין, חזרתי אליו, ואמרתי לו שאני רוצה לשדרג, תבוא , תפתח את המחשב ותחליט בעצמך מה צריך לשפר. אני די מבין במחשבים, מתעסק בזה די הרבה, יש לי ידע בחומרה, אבל לא ממש באופן מקצועי. השאלה שלי היא כזאת, היא ממליץ לי לעבור למעבד AMD לאחר שלא נכוויתי אף פעם ממעבדי אינטל, הוא מזמין אותי לעבוד על שתי הקופסאות, AMD 25…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. המפרט בצד (:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום למומחים , אני אעשה זאת קצר וקולע, המפרט הבא מתאר בעקרון את מה שאני רוצה , אני רוצה חוות דעת(אפשר גם מחנות אחרת) מחשב לתכות וגיימניג - לא גיימר מטורף אבל כשיצא overwatch אני אהיהי רגוע , lol & visual studio חשוב מאוד מארז שקט לא צריך ציוד היקפי ולא צריך הארד דיסק בנוסף ל ssd מינימום קו התחלתי שהלכתי איתו : skylake/ddr4/16 ram/ssd תצקיב יש , זה לא הנקודה פה מה עדיף 2 או 4 סטיקים של זכרון בלהתחשב על ה dual ram channel תודה מראש מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1619 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Fractal Design Kelvin T12 Full copper…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מעוניין לשדרג בקרוב, יש לי מארז טוב, ספק חזק (750) ו-SSD מספיק מהיר (Corsair Force Series LS - לדעתי לא אמור להוות צוואר בקבוק לכלום אבל תקנו אותי אם אני טועה). אני צריך לוח, מעבד, זכרון וכרטיס מסך. אמנם אני לא צריך מפרט מלא אבל מילאתי שאלון שיהיה מסודר: 1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לשים עוד אלפיה אם זה יהיה מוצדק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות והרבה משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות תדיר עד כבד. ב) במידה והמחש…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. אורח
    Started by אורח,

ביקשתי הצעת מחיר למפרט שמומלץ באתר הזה במחיר 4200 שקל והם שלחו לי הצעת מחיר עם שינויי חלקים, אני צריך מחשב שיפעיל את כל המשחקים שיצאו בשנים הקרובות בהגדרות נורמליות, בבקשה תכתבו האם המפרט בסדר ואם לא מה כדאי לשנות. תודה רבה https://www.tms.co.il/45456

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, אני צריך עזרה בבנית מפרט לא כולל ציוד הקפי, מארז וספק. בעצם רק מעבד, לוח אם, זיכרונות הארד דיסק ואולי כ.מסך. המחשב מיועד לסטודנטית, שימושים בסיסים: אינטרנט, אופיס ואולי גם סרטים... תודה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by omrisc,

שלום, אני רוצה להרכיב מחשב לעיבוד גרפי בתקציב של 3500 ש"ח (ללא מסך) אשמח לקבל הצעות למיפרט. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.