ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
היי, אז הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש אחרי שאני עם הנוכחי כבר 5 שנים וכבר מרגישים שהוא צולע... אני מעדיף כמובן לא לנצל את כל התקציב אבל זה הקצה של הסכום שאני יכול להשקיע. זה כולל יהיה מסך שאני מניח של דל 2312 המומלץ פה בפורום. המחשב יהיה מיועד למשחקי מחשב (משחקי מידי פעם-עדיין יש לי מלא משחקים בצד שפשוט לא יצא לי להתקין כמו Dishonored , Assassins Creed III וקול אוף דיוטי) חשוב שההמחשב יהיה ממש שקט כי הוא נמצא בחדר השינה שלי. ממש חשוב שתיהיה לי אופציה לעשות שידרוג עתידי כלשהו אם אני אצטרך. אני מעדיף שיהיה לי SSD בתור הארד דיסק לכונן C ובערך טרה לחלוקה של שתי מחיצות ועוד 3 טרה או 2 טרה להארד דיסק בניפרד לסרטים שיש לי ומשחקים שבעיקר מטרתו של הארד דיסק יהיו נטו לאיחסון…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב?: פוטושופ וגרפיקה מהסוג הזה * רזולוציית המסך? לא חשוב, רק שיהיה IPS או משו שדומה לזה מבחינת איכות ואחידות זווית צפיה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? שיהיה נמוך אבל עדיפות פחות חשובה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? גבוהה ככל הניתן בתקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 וחדשים, אם לא פחות נורא * * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רגיל, בתקציב הזה לא יכנס SSD. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא יודע מה זה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? זה משנה? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? היום כל מחשב מגיע עם זה לא? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, שתיהיה אחריות נוחה באר…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין למכור את המסך שלי dell u2713h כמובן שזה מסך אז הוא חדש כמו ביום בקיבלתי אותו בלי שריטות וכו האמור 27 אינטצ led פנל AH-IPS כמה אוכל למכור אותו?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה שמישהו יבנה לי מחשב גיימינג בסביבות ה 3000 ש"ח תודה,
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הוא לדודה שלי והיא עובדת בעיקר עם פוטושופ ואילוסטריטור. גודל המסך הרצוי הוא 15-17 אינץ. שתהיה אפשרות בבית לחבר אותו למסך ולמקלדת חיצוניים. זכרון RAM מינימום 8 גיגה. כרטיס מסך של Nvidia. הארד דיסק היברידי. משקל לא מעל 3 ק"ג. זמן סוללה- בסביבות 4 שעות. כונן אופטי- רצוי אבל לא קריטי. כולל מערכת הפעלה. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
NEW CORE-i7 7700 MAX 4.2GHZ 8M BOX LGA1151 GIGABYTE H110M-S2V VGA DVI DDR4 LGA1151 GIGABYTE GFORCE 1060 6GDDR5 GV-N1060WF20C-6GD DDR4-2400 8GB KINGSTON SanDisk SSD 480G Enermax 600W MaxPower ZALMAN CPU FAN 92 ULTRA QUIET ENREMAX THOREX זה מפרט שחבר ואני הכנו אבל אנחנו לא הכי שולטים בחומר ואשמח לחוות דעת, מחשב שעיקרו למשחקים. לא דורש שיעבוד על הגדרות אולטרה חלק לכל משחק בשוק אבל שיוכל להריץ משחקים חדשים לתקופה של כמה שנים. ואם אפשר הסבר על מה ההבדל בין DDR4-2400 8GB לבין הDDR4-2400 8GB KINGSTON תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב דיי ישן יצא בשנת 2009 כמה הוא שווה כיום?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי עובד בממוצע 6-5 ימים בשבוע זה בסדר שהוא עובד ככה? אפילו סתם דלוק בתור שעון מעורר או הורדה באימיול / ביטורנט...כמובן עם משחקים בין לבין.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין במפרט עד 2200 שח (לכל היותר). המפרט מיועד לילד - לגלישה, סרטים ומשחקים בסיסיים. (לא כולל ציוד היקפי). חנות RSM הציעו לי את המפרט הבא, אודה לכם אם תגידו שהוא טוב/לא, או תציעו שיפורים במסגרת התקציב. תודה! [table][tr][td][table][tr][td] שם הפריט [/td][td] אחריות [/td][td] מק"ט [/td][td] כמות [/td][/tr][tr][td] [/t] מעבד Intel Pentium G630 2.7Ghz 3MB Socket 1155 Tray 3 שנים intelG630T 1 [table][tr][td] [/t] Deepcool GAMMA BLADE For Socket 1155/1156/775 AMD 3 חודשים DCGB 1 [table][tr][td] [/t] ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 CHIPSET 3 שנים ASRCKH61MHVS 1 [t…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המחשב הנייח שלי בלפטופ חדש אשמח להמלצה על לפטופ כשעיקר השימוש בו יהיה ביתי (אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים וסדרות) לכן פחות חשוב לי שיהיה קל או קומפקטי ויותר חשוב שיהיה חזק ואמין אני מניח שאני צריך מסך באזור15.6 וכמו כן אני בטח לא אחליף אותו בחמש השנים הקרובות אז כדאי שלא יהיה מיושן מדי התקציב שלי הוא בסביבות 3500-4000 ש"ח אבל אני מתכנן לקנות אותו באנגליה כך שנראה לי שזה שווה ערך למחשב שעולה בארץ בסביבות 4500-5000 ש"ח... אשמח להמלצות לגבי סוג המחשב שיתאים לדרישותי וכמו כן, אם יש למישהו המלצות וטיפים ספציפית לגבי קניית לפטופ באנגליה, מאוד אשמח לשמוע תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך מחשב לאינטרנט ואופיס ראיתי ב KSP מחשב עם מעבד AMD ATHLON 2 DUAL CORE P340 האם המעבד הזה ברמה של P6200 של אינטל ? המחיר 2000 ש"ח תודה ערן
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. בעתיד, יתכן חיבור לטלוויזית LCD לצפיה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המצב... אני רוצה לקנות מחשב נייד. אני מתלבט בין LG שמהירת החומרה שלו 667 MHz לבין SONY שמהיות תהחומרה שלו 533 MHz שני המחשבים הם (CORE DUO T200 (2GH עם כרטיסי מסך טובים. הדגם של LG הוא S1 והדגם של SONY הוא או AR או FE. תודה לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בלי מסך ובלי כרטיס מסך, משהו בסגנון גיגה ראם לוח אם שיתאים למעבד של AMD וגם מעבד של AMD (משהו חזק עם ה- 64 Bit) - פשוט אני ממש לא מתמצא במעבדים ולוחות אם של AMD. ד"א : Nforce 3 זה ל - AMD נכון?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אשמח לקבל את עזרתכם בבניית מפרט: . מה התקציב המקסימאלי? - כ-2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200~300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הורדות וצפייה בהן (גם HD), אופיס, גלישה, צפייה ישירה, משחקי אינטרנט (לא משחקים כבדים) וכל מה שילדים בגיל בי"ס יסודי צריכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרו…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (באמצע, lol למי שמכיר), צפיה בסרטים, מוזיקה(משהו סביר... הכי פחות חשוב, לא צריך להגזים בנושא הזה) * גודל המסך? 11.6 * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן 5+ שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi וחיבור למסך גדול, בין אם זה החיבור הלבן לבין אם החיבור הכחול, שניהם מקובלים :-) * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא מבין בשמות האלה סורי אבל כונן של 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? כן,אם אפשר צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא :-) רק שתיהיה מוכרת ולא משהו חדשני…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: חנות אמינה בארה"ב מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): חול ארצות הברית [הבנתי ששם זול באופן משמועותי] תקציב: 600$ יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 100$ יד ראשונה\שניה: ראשונה- חדש זמן אחריות רצוי: שנתים שלוש חברת המחשב הניד המועדפת: טושיבה [הבנתי שהאחריות שלהם מעולה] מערכת הפעלה רצויה: 7 כונן קשיח מועדף: +250 משקל הנייד המועדף: פחות משנה גודל הצג: 14 ומעלה צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: אשמח אם יהיה כרטיס רשת טוב [שיכול לבצע הזרקות וסינפים ושיהיה לו טווח טוב] וכרטיס קול מעל הממוצע[מקסימום אולי אקנה חיצוני] מה מטרת שימוש המחשב? תיכנות [C++ JAVA ASM] מעט עריכת PHOTOSHOP [אבל לא רוצה להשקיע יותר מדי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מתעניין בקניית מחשב נייד לאבי. כרגע הוא עם HP בן בערך שנתיים. בינתיים המחשב עדיין בסדר, אבל כבר חושבים הלאה. הגענו למסקנה משותפת שאנחנו לא כל כך מרוצים מ HP בעיקר בגלל כל התוכנות שמותקנות אוטומטית עם המחשב ובאמת מרגישים את HP יותר מדי, וזה דיי מציק ולא פשוט להפטר מזה. מה שאני מחפש זה מחשב חזק, בעיקר מבחינת כח עיבוד ופחות גראפית. המחשב הוא לצורך משרדי ועסקי, לא צריך להיות סופר חזק אבל שכן יהיה מהיר ויעיל. מבחינת גודל מסך, לא כזה קריטי אבל נראה לי באזור ה14' אולי גג 15.6'. המחשב לא יהיה סופר נייד, כלומר שגרת השימוש שלו תהיה בבית, אבל בכל זאת חשוב שתהיה אפשרות ניידות נוחה מבחינת משקל וזמן סוללה. מבחינת המסך, רצוי משהו שלא משתקף יותר מדי אבל זה לא שיקול דרמ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי סקר שוק ואחרי שהצלחתי לגרד 6000 ש"ח בלחץ למחשב נייד (מה שלצערי הוריד מהפרק את ה-6400 ati של דל) נשארתי עם שני מחשבים: http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3464&catcode=166 http://www.ctm.co.il/product.asp?id=693 שניהם, כפי שאפשר לראות בעלי אותו מפרט עם מעבד c2d וג'יגה זיכרון ב-5269. אם אני מוסיף עוד 512 mb ב-5282 אני מגיע לאותו מחיר. כאן אני בדילמה-מצד אחד c2d - שתומך בצורה אופטימלית בויסטה מול מעבד עם מהירות שעון איטית יחסית ומצד שני- אותו מחיר ל core duo אנא צדיקים וצדיקות, עיזרו לי בשעה קשה זו
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אינני זוכר של איזה חברה הכרטיס, אם אני לא טועה של Sapphire, במצב מצוין, לא עבר OC אף פעם, הנה הפרטים המלאים עליו מה-Catalyst Control Center: Graphics Card Manufacturer Powered by AMD Graphics Chipset ATI Radeon HD 4870 X2 Device ID 9441 Vendor 1002 Subsystem ID E89A Subsystem Vendor ID 174B Graphics Bus Capability PCI Express 2.0 Maximum Bus Setting PCI Express 2.0 x2 BIOS Version 011.016.000.025 BIOS Part Number 113-AAE89Q-X101 BIOS Date 2008/12/11 Memory Size 1024 MB Memory Type GDDR5 Core Clock in MHz 750 MHz Memory Clock in MHz 900 MHz Total Memory Bandwidth in GByte/s 115.2 GByte/s תודה מראש נ.ב. שחכתי לציין שאין עליו כבר אחריות.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום רב, מה דעתכם על מחשב ACER דגם X1700 כפי שמופיע בלינק שלהלן: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22945917&af=2054 מערכת הפעלה: Microsoft Windows Vista Premium Eng/Heb/Rus and More . מעבד: Intel Core 2 Quad Q8200 2.33Ghz 1333Mhz FSB. זיכרון: DDR2 800Mhz 4GB כונן קשיח:640GB SATA3 7200 RPM . כרטיס גרפי: NVIDIA 9500GS 512MB up to 1919MB כרטיס קול: High Definition Audio עם תמיכה ב 7.1 כונן אופטי:צורב DVDRW רשת: Gigabit Ethernet. רשת אלחוטית Wireless Lan 802.11b/g/ Draft-N מקלדת מולטימדיה אלחוטית ACER עכבר אלחוטי אופטי ACER PCI Express 2.0 X16 Slot PCI Express 2.0 X1 Slot חיבורי גב HDMI DVI 4 חיבורי USB 2.0 COM Port F…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, היום יש לי מחשב כזה: מעבד E8400 OC 400*9 3.6GHZ לוח אם של ג'יגה ביט P35 ספק של OCZ 650W כרטיס מסך 6850 עם 1GB ראם 4 ג'יגה 800 CL4 כיום אני מריץ את BF3 וTOMBRIDER על HIGH והם עובדים חלק ואני מתלבט האם כבר כדי לקנות מחשב חדש כי שיהיה לי SSD ומשחשב שאני לא יהיה צריך לגעת בו עוד כמה שנים או ששווה לחכות למשהו שהולך לצאת בשנה הבאה כמו DDR4 או שאר ירקות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אין באמת תקציב מוגדר, אבל לא רוצה לבזבז כסף סתם. 2. מה שימושי המחשב- עבודה משרדית, לימודים, אופיס וצפייה בסרטים דרך הטלוויזיה שבחדר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, אולי יהיו תוכנות שאשתמש בהם במהלך התואר אבל זה לא אמור להשפיע על כלום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג בכלל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - full hd מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין צורך בגרפיקה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר אלחוטיים שיעשו את העבודה נאמנה- חשבתי על mk270 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר בבקשה קצת טיפים ותמונות איך לנקות מאוררים של מחשב נייד?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-