ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
בבעלותי מחשב Lenovo ThinkPad T500 2089 Notebook Core 2 Duo T9400 2.53 GHz, 4GBHard Drive: 160 GB, Serial ATA-150, 5400 rpm מדי פעם המחשב קורס (נכבה) ללא הודעה מוקדמת מדי פעם יש רעשים מכיוון הכונן הקשיח המחשב בן 3+ ומשמש לצורכי מחקר (הרצת חישובים) שאלתי: האם כדאי להחיף את הדיסק הקשיח? אם כן, איזה דיסק מומלץ? כרגע אני משתמש בפחות מ100GB ולכן SSD הוא אופציה ריאלית תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום רכשתי אתמול מחשב בנייד נייד (אגב מאוד מרוצה מהשירות שלהם והיחס ) יש לי 14 יום להתלבט על המחשב הזה שרכשתי : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11649 אם יש לכם חוות דעת אשמח לשמוע המחשב יחסית סבבה לגמריי הבעיה היחידה שהמעבד טיפה חלש לי... אשמח אם יש לכם הצעה חלופית אחרת - בתקציב 3500 שח בערך ומחנות נייד נייד.. או שלמעשה הנייד הנל מתאים לצרכים.. * מטרות המחשב: תחליף למחשב הנייח בעיקר מולטימדיה אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים עריכה גרפית (פוטושופ אילוסטרייטור מאיה) זה יהיה יחסית נדיר משחקים קלים (אופציה נחמדה) * גודל המסך? לא פחות מ14" * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל מעדיף לא לעבור בהרבה את ה2.5KG. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 5 שעות יהיה …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני סטודנט להנדסה אזרחית ככה שאני עובד על המחשב די הרבה...התקציב הוא 4000 ויש אפשרות של קנייה בארה"ב, ורציתי המלצות למחשב נייד * מטרות המחשב?אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים,תוכנות כמו matlab,autocad * גודל המסך?15 * משקל רצוי?לא כבד מידי,כי אני לוקח אותו איתי *זמן סוללה של 4,5 שעות *יציאות HDMI ו-esata יהיו פלוס * 500 גיגה יספיק * כונן CD/DVD צורב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?עדיף שכן,לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי לכולם, המחשב הנייח בדרך למות. שנה הבאה רק אתחיל ללמוד, אבל אם מחליט לקנות מחשב, אז כבר אלך על נייד. את המחשב אוכל לקנות בארה"ב, לכן טווח המחירים לארה"ב יהיה בין 3000-4500 ולארץ 5500. מטרות המחשב? שימוש משרדי, להריץ סרטים באיכות גבוהה (1080p), חיבור המחשב לטלויזיה בין היתר, הרצת PS3 Media Server לדוגמה והרצה של הרבה ישומים בו זמנית. * גודל המסך? 14יהיה בסדר, אך אפשר 13 או 15. * משקל רצוי?מתחת ל2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?רצוי 5+, אך אפשר לרדת ל-4 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI חובה, רצוי ESATA' אך לא קריטי. * בלוטות? …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שמי ערן, סטודנט להנדסת חשמל שנה שנייה. בחיפושי אחר מחשב נייד נתקלתי במחשב הבא: http://ksp.co.il/?store=ksprishonlezion&uin=16996 Dell Inspiron 14 3420-32106G74IB על פניו נראה כעסקה משתלמת, כמו כן אנסה לקנות באילת כך שהמחיר צונח לסביבות 3300. האם זהו מחשב משתלם ביחס למחיר? או האם יש מחשב אחר יותר מומלץ? אני מצרף למטה את הדרישות לפי חוקי הפורום תודה רבה מראש ערן * מטרות המחשב? לימודים (מקלדת נוחה), משחקים מידי פעם, ניגון חלק קבצי 1080p.* גודל המסך: 13.3-14 לא קריטי, רק לא 15.6* משקל רצוי: לא קריטי, רק שהמחשב לא יהיה מגושם* האם נדרש זמן סוללה ארוך: שיהיה חסכוני במצב חסכון בסוללה, אולי 6-7 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI* בלוטות: כן* גודל מינימלי וסו…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן בנייה של HTPC ואחת מהיכולות שאני יותר מעוניין בהן היא יכולת הקלטת תוכניות. לגבי המכונה עצמה: אני אוסף כרגע את הפרטים וקורא הרבה. בכל אופן, את ההרכבה אני אעשה והמערכת ההפעלה תהיה מבוססת Linux + פתרון כגון XBMC (כנראה). דווקא בנושא הטמעת יכולת הקלטת התוכניות אני מוצא פחות חומר באינטרנט. אני יודע שיש כרטיסי הרחבה (שלדעתי שמם המקצועי הינו PVR, או בעברית כרטיס לכידה) שקיימים לצורך שהזכרתי. עם זאת, לא מצאתי הרבה מדריכים שמדברים על הטעמה שלהם במערכת HTPC מהסוג שהזכרתי. בנוסף, בדיקה ברשתות המחשוב המוכרות גילתה לי שאותם כרטיסי לכידה לא כל כך זמינים. למישהו יש תובנה כלשהיא לגבי הנושא? האם זה "באמת" כזה סיפור למצוא כרטיס כזה ולגרום לו לעבוד באחת ממערכות הקוד הפ…
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
היי חברה, אני עוסק בעיצוב גרפי בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור ופלאש ובתלת מימד בתוכנת ריינו (אפשר להשוות אותה לsolidworks). קיבלתי הצעה של מחשב מותג lenovo M91P עם מעבד i5, ספק כוח, לוח אם, 8 ג'יגה זכרון, וכרטיס מסך מובנה. השאלה שלי האם המחשב יהיה מהיר וחזק בלי כרטיס מסך? ואם לא, האם כרטיס מסך סלים יפתור את הבעיה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים ובינוניים, תכנות. * גודל המסך? 14-15.6 * משקל רצוי? עד 2.5 ק''ג * סוללה - לפחות 4 שעות אופיס * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? רצוי. לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג כונןנקשיח - לפחות 500 גיגה * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי ביותר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL בקצרה: אני מחפש מישב סביר שיריץ משחקים יחסית חדשים, אפילו על איכות מאוד נמוכה. בדקתי כבר מספר מחשבים וראיתי כבר המון שילובים של מעבד I5 עם כרטיס intel hd 4000 וזה נראה אחלה. בכל מחשב שבדקתי היה משהו שהיאס אותי. אשמח להמלצות!
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, סופסופ שיכנעתי את הבוס שצריך מחשב מק חדש וכדאי שהוא יוכל להריץ עליו תוכנת VM בקלות. הVM מיועד להריץ מערכת הפעלה של מק ורוב העבודה תתבצע על המכונה הוירטואלית חוצמזה עבודה עם שלושה דפדפנים פתוחים ולפעמים סניפר ופרוקסי אשמח אם תוכלו לעזור לי עם מפרט שיתמוך בדרישות האלה. תודה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים,מוזיקה * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי?לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) במידה ויש HDMI זה טוב אבל לא חובה אם זה דופק את התקציב * בלוטות?מומלץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כמה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט הנוכחי שלי נקנה רק לפני חודשיים שלושה, ויועד למשחקים. אני מוכר אותו בהפסד כי גיליתי שאני לא נהנה לשחק במשחקי מחשב בכלל, והשימוש שלי במחשב נשאר ממש בסיסי: אופיס, צפייה בסרטי HD וטורנטים. כן חשוב לי שהמחשב יעבוד חלק למטרות האלה, אחרת יכולתי להסתפק ב-P4 ב-200 ש"ח, אבל נראה לי שזה יעמוד בתקציב. אני בודק אופציה בכל זאת לרכוש דיסק קשיח 1TB, אז אם אפשר הצעה אחת בלי דיסק קשיח והצעה שנייה עם דיסק קשיח במסגרת התקציב, אם אפשרי. תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לפורום הנכבד! אני סטודנט שמחפש מחשב נייד עם מסך בגודל של 13-14' עם חיי סוללה ארוכים. לאחר בדיקה של מחשבים בתווך המחירים שאני יכול להרשות לעצמי (מ-2,800 עד איזור ה-3,500) ובחברות המועדפות עליי (DELL, HP, ASUS) הגעתי לשני דגמים שנראים לי מתאימים: 1. DELL INSPIRON 3420 2. ASUS USD30 האסוס יקר ב-500 ש"ח יותר (3,600) והמליצו לי עליו כעל בעל חיי סוללה ארוכים של כ8 שעות, על הדל לא הצלחתי למצוא אינדקציה לגבי אורך חיי הסוללה שלו. מה אתם אומרים? כדאי להשקיע יותר כדי ללכת על בטוח (שיתכן כי אין באמת הבדל בין שני הדגמים במציאות)? :-\ המון המון תודה לעונים!!
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי שמח לקבל המלצה לנייד, התקציב הוא 3500+- השימוש העיקרי בנייד יהיה בתוכנות גרפיקה ועריכה (Adobe וחבריו..) אז אני צריך מחשב חזק שיריץ תוכנות "כבדות" ללא קושי.. בנוסף, אני לוקח איתי את המחשב ללימודים, כך שאני אעדיף משקל נמוך (עד כמה שאפשר כמובן..) הכי חשוב!: אך ורק מחשבים המריצים ווינדוס (תודה על ההתחשבות..) דיסק קשיח - 500 GB יציאת HD - חובה כרטיס מסך חזק (רזולוציה גבוהה עקב עבודה בתוכנות עריכה וגרפיקה..) זכרון - לפי שיקול דעת המומחים (בין 4-8 אני מאמין..) תודה רבה על העזרה! נאור.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות סוללה באיביי למחשב הנייד lenovo s10-3 בסוללה של המחשב רשום 11.1V ומה שאני מצאתי זה עם 10.8 זה לא יעשה בעיות? זה המוצר http://www.ebay.com/itm/New-6-Cells-Battery-Lenovo-IdeaPad-S10-3-L09S6Y14-L09C6Y14-3ICR19-65-2-3ICR19-66-/261059346797?pt=Laptop_Batteries&hash=item3cc859816d תודה
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שהמטרה שלו בראש ובראשונה עיבוד ועריכה של תמונות, גיימניג זו גם אפשרות אבל היא משנית. חשוב לי: 1.מהירות תגובה, זאת אומרת שברגע שאני עובד מתמונה לתמונה או מתוכנה לתוכנה התמונות יעלו מהר. לדעתי זה פונקציה של HD מהיר אבל אני לא בטוח. 2. זיכרום רם גדול יחסית, בכדי שגם עוד שנה שנתים תוכנות ירוצו לי יחסית מהר. (לדעתי 8 MB יתאים). 3. 2 הארד דיסקים (בכדי שאוכל לגבות מאחד לשני) שכל אחד מהם 1 טרה לפחות (ההבדל בין 1 ל 2 טרה גדול?) 4. אשמח אם אוכל גם להריץ עליו משחקים אבל לא חובה. 5. כולל מערכת הפעלה. ללא מסך/מקלדת/רמקולים וכ"ו. תקציב - בסביבות 2000K
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח מקסימום אבל מקווה לכמה שפחות :-) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נראה לי שיש צורך לחרוג מהתקציב הזה אבל נגיד 1,000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, עריכת תלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Eclipse, 3D Studio Max ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Might & Magic Heroes VI, Starcraft 2, Skyrim, League of Lege…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רציתי לדעת על איזה הגדרות אוכל לשחק battelfield 3 ולא לרדת מתחת ל60-70 , זה המפרט שלי: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz TraY -ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד Gigabyte GA-H77-D3H [-TMS S1 case with two 120mm fan (front Blue LED) + Seasonic 500W ECO Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED -Toshiba 1TB Sata3 7200rpm Gigabyte GTX660TI 2GB GDDR5 WINFORCE 3 RETAIL -LG DVD-RW x22 Dual Layer SATA Black -ELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - בקניית מחשב חדש
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח מאוד לעזרה בהרכבת מפרט למחשב שמיועד לתלמיד תיכון, המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט, סרטים ומשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500, אך העדיפות היא ללא חריגות בכלל 2. מה שימושי המחשב ? בעיקר אינטרנט, סרטים ומשחקים(לא גיימר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות עיקריות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מצטער, לא יודע את השמות, משחקי ירי ומשחקי רשת אם אני לא טועה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב. המס…
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש השבוע מחשב, ברשת אמינה בישראל. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים וצפיה בסרטים. * גודל המסך? 15+ * משקל רצוי? שיהיה קל יחסית לגודלו....אין לי מושג מה זה קל ל15+ אינץ'....אני מעריך כ2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? גם פה אין לי הערכה לזמן סוללה, נא המלצתכם. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו)... אין העדפה מיוחדת * בלוטות? יכול להועיל, אבל לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? סטנדרטי...עדיף בנפח של 500+ ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב?מומלץ * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? בנוגע לאחריות עדיף שיהיה למחשב אבא ואמא בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, * האם יש…
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב שהפסיק לעבוד ועושה צרות. לאחרונה הוא קנה חלקים חדשים (ספק, הארד דיסק) ויש לו מארז, ולכן הוא חושב על קניית החלקים החסרים הרלוונטים. אם אפשר לקבל המלצה אחת למפרט אינטל ושני לאי-אמ-די, אז בכלל יהיה טוב. (אני מניח שמה שחסר לו זה לוח אם, מעבד וזיכרון, ואולי כרטיס מסך , עדיף מובנה ?) 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, עדיף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, אופיס, הורדות, סולידוארקס (לא שימוש עצבני), כונן די וי די לצפייה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרכיב את המפרט הזול ביותר שאפשר כך שאני בעקרון מחפש רק לוח אם ומעבד שהם ממש זולים אבל עדיין יעשו עבודה טובה ולא עדי כך זול שזה בכלל לא יעבוד יש לי חלקים מהקודם אז יש לי כבר מארז ספק כוח של 300 הארד דיסק. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? באזור 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפעלת WIN 7 בצורה סבירה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולו…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? עד 2000 שקל גג אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?200שימושים מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC/ אחר (נא לפרט) סליחה שאני לא מסמן באדום כי אני רוצה להסביר את השימוש - אני לא גיימר או משהו כזה אני צריך מחשב אבל שמסוגל להריץ נגיד משחק אם בא לי מדי פעם משהו ברמה בתור דוגמה: של tesst drive unlimited 1 או 2 משהו ברמה הזו שאם אני מריץ את המשחק המחשב יריץ את זה חלק ומהיר ועם גרפיקה טובה.. במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק - ציינתי באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32bit או 64bit? סליחה אך אני לא מבין בכך ואני ישמח אם מישהו שייעץ מה לקנות יסביר לי גם על זה.. *…
-
- 160 תגובות
- 41k צפיות
-
-
שלום ! קניתי לפני יומיים מחשב נייד של ASUS http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/X55C/ אני רוצה להתאים את רמת הבהירות של המסך ומשום מה צירופי מקשי ה FN + F5 F6 לא מגיב אפילו אני לא יכול לגרור עם העכבר את רמת הבהירות שנמצאת על 0 כפי שמופיע בתמונה המצורפת התקנתי את כול הדרייברים ,מה עליי לעשות האם קיבלתי מקשים דפוקים ? תודה .
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים HD, מטרות תיכנות (Eclipse, VS, SQL, Apache) - אני רוצה שהמחשב שלי יטוס. כשאני עובד עם המחשב אני מפעיל מאה דברים ביחד, לא ממתין לרגע, עובר מדבר לדבר. * גודל המסך? מעל 13.3" (כנראה שרוב הזמן אחבר אותו למסך גדול יותר) * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות ברצף - חשוב סוללה טובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת HDMI חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל מינימלי של 500GB. רצוי לשלב SSD, אבל לא חובה. אם לא משלבים SSD, אז מהירות של 7200RPM. * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא משנה, אבל חשוב שתהיה אחריות ל-3 שנ…
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מחשב למשחקים, תקציב 3500 למרות שאני בעצמי חרגתי באיזה 100. אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת על המחשב, ללא ציוד הקפי כמובן. Gigabyte GA-H61M-D2H-B3 H61 CHIPSET VGA+DVI+HDMI, יחידות 1 ₪313 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4018 Kingston 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G, יחידות 1 ₪257 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3080 SeaGate Barracuda 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002, יחידות 1 ₪365 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=164 צורב Samsung SHS222 x 22 Sata (OEM) Black, יחידות 1 ₪120 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 NZXT Source 210 Black שחור, יחידות 1 ₪216 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3134 SeaSonic S12I…
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-