עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי אני מבין שעוד חודש יוצא דור 8 אבל שבוע הבא אני באילת ויש פה ניסיון לחסוך עד 1000 שקל ככה שלא יחזור שוב ,, אני ארשום לפי המפרט אבל בגדול אני צריך מחשב עד 5500 שיריץ לי את כל התוכנות תכנות במהירות (visual, matlab( שיהיה בו מספיק זכרון והדבר היחידי שחשוב לי זה שאפשר לשחק בו פיפא שירוץ לי חלק חלק עם כל הדרישות . חוץ מזה בוודאות לא משחק במחשב . אין לי בעיה עם משקל ועדיף מסך גדול . 1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? fifa ותוכנות עריכה ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Roeebaeloha,

שלום החלפתי לאחרונה לוח אם ומארז ורציתי למכור את השניים אז ככה: מארז: antec 902 v3 לוח אם: Gigabyte GA-Z87-HD3 שניהם עובדים כמו שצריך והם נקיים והכל מעולה איתם! אשמח לקבל הצעת מחיר לכל מוצר בנפרד וכמה אפשר למכור את שניהם ביחד תודה!

3. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): 8000 שח • חריגה מקסימלית מהתקציב: 1000 שח • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד, תכנות, עריכת תמונות ווידאו. • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: ,Rainbow 6 Siege, GTA, Evolve, Watch Dogs, Call of Duty, Splinter Cell • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לא שים לב כי מערכת הפעלה חוקית עולה בין 350~500 ₪ דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? (קטן | בינוני | גדול | שוכב (מאוזן) | אין חשיבות) (גודל המארז חשוב גם לזרימת …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני מעוניין לשדרג בקרוב, יש לי מארז טוב, ספק חזק (750) ו-SSD מספיק מהיר (Corsair Force Series LS - לדעתי לא אמור להוות צוואר בקבוק לכלום אבל תקנו אותי אם אני טועה). אני צריך לוח, מעבד, זכרון וכרטיס מסך. אמנם אני לא צריך מפרט מלא אבל מילאתי שאלון שיהיה מסודר: 1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לשים עוד אלפיה אם זה יהיה מוצדק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות והרבה משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות תדיר עד כבד. ב) במידה והמחש…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. אני עומד לבקר בארה"ב בקרוב, ואני צריך לקנות מחשב נייד. התקציב עומד על 1K, לשימושים משרדיים בלבד, ללא גרפיקה כבדה. הגודל שמתאים לי זה בין 13 ל 15 אינטש- עדיף 14. אני מעוניין במחשב אמין וסולידי, בלי גימיקים מיותרים שיחזיק מעמד כמה שיותר. 70% מהזמן המחשב יהיה נייח. ++ הכי חשוב - שלא יהיה לו את המסכים המבריקים הללו שקשה לראות בהם שיש או חזק ++ צמצמתי את תוצאות החיפוש שלי לשלושת אלו: אשמח לדעת מי מהם הכי ממולץ וגם אם יש חברות אחרות שיותר טובות זה יכול לעזור. בתודה מראש, אורי. Toshiba Satellite Pro® : S300M : S300M-EZ2421 Intel® Core2 Duo Processor T5870 Genuine Windows® XP Professional (SP3) with Recovery Media for Windows Vista Business (32-bit, SP1) 3GB PC2-6400 DDR2 80…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by amig,

הי, קנית נייד מדגם hp probook 430 g1 ללא מערכת הפעלה. בנוסף, התקנתי עליו SSD. את מערכת ההפעלה התקנתי על ה SSD והנייד עובד מצוין. אבל מה, כשנכנסים ל"מחשב שלי" לא מופיע ההרד-דיסק המקורי שהגיע עם המחשב. נכנסתי למנהל ההתקנים ושם הוא כן מופיע. מה עושים ? מישהו יכול לעזור לי למצוא אותו תודה עמי

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by biotech326,

אהלן חברים! ברשותי לפטופ lenovo IdeaPad y460p. קניתי עכשיו טלויזיה sansui 40 אינץ' שאני מחבר את הלפטופ אליה. כרגע הלפטופ עם מסך סגור והתצוגה היא רק מהטלויזיה. שיחקתי לא מעט עם אפשרויות צריכת חשמל אבל כל פעם יש משהו מעצבן אחר, אם אני חוזר אחרי חמש דקות אין תצוגה צריך לפתוח את המסך של הלפטופ ולהדליק אותו. אני רוצה שיהיו הגדרות מתאימות לשימושים שלי, שאני חוזר אחרי זה מן ורק מזיז את העכבר או לוחץ על העכבר ויש לי תצוגה. בבקשה עזרה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by David Krasnostavsky,

שלום יש לי קצת בלבול בין כול המעבדים של אינטל וamd אני מחפש מחשב חזק יחסית בתקציב של 2000 עד 2500 שח ללא שום תוספות של ווינדואוס וכדומה. המחשב יהיה לשימושים של משחקים כבדים יחסית כגון bf4 ו-cod! חשוב לציין שיריץ משחקים כאלו באיכות טובה יחסית ולא מקסימלי. פרט לכך השימושים יהיו של אינטרנט סרטים וכו', לא מעבר לכך. ראיתי מחשב עם מעבד של amd a10 6800k ב 2000 ש''ח רציתי לדעת אם הוא מספיק בשבילי כמובן שצריך להוסיף כרטיס מסך חיצוני אבל איזה אני לא יודע כול כך. תודה לעוזרים.

9. שלום וברכה, במידה ואני רוכש מחשב נייד חדש עם מערכת הפעלה Windows 8.1 - ניתן לשנמך אותה חזרה ל Windows 8 או שלא ? (-מכיוון שווינדוס 8 מעולם לא היה מותקן עליה) ועוד דבר, האם דרייברים שמתאימים ל 8.1 יתאימו באופן מלא גם ל 8 ? (-במידה ואיאלץ לפרמט אותו)?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by SHIMSHI,

שלום, איך ניתן לדעת האם צורב מתאים לנייד שלי? הדגם של הנייד: [h=1]Acer Aspire 6930G[/h]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by electrokid,

הי, מחפש נטבוק, לשימוש משרדי באוטובוס. שימוש עיקרי: שליטה מרחוק על המחשב המשרדי (ע"י Team Viewer). צריך שיהיה לו WiFi (גלישה דרך הנייד Galaxy SII). מחשב יציב וזורם לצרכי אופיס ואינטרנט (קצת מוזיקה ואולי סרט מדי פעם לא HD כבד..) חשוב מקלדת טובה, מקשים שמגיבים טוב פד עכבר, גלילה נורמליים. XP (או מע' אחרת מומלצת שלא תגזול סתם משאבים). האם ישנה חשיבות ל-RAM בדרישות אלו...? עד 500 ש"ח אשמח להמלצות/הצעות לדגמים מהשנים האחרונות שקיבלו דירוגים טובים, סוללות חזקות. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מחפשת המלצה למפרט למחשב תקציב: כ- 4000 ש"ח המחשב מיועד לגלישה, עבודה משרדית, הורדת קבצים, אחסון קבצי וידאו, מוזיקה ותמונות ומשחקים (לא כשימוש עיקרי). אין צורך במסך, צורב או מערכת הפעלה מעוניינת שהמחשב יפעל חלק על vista primume ויחזיק מעמד כמה שנים, דיסק קשיח של 250G, זכרון 1G (האם כדאי יותר?) מה אתם מציעים?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by nivosh,

שלום לחברי הפורום. אשמח אם מישהו שמבין ייתן לי הצעה למפרט למחשב כולל שני מסכי ל-סי-די 19', 2 GB זיכרון, הארד-דיסק 160 פנימי ו-160 חיצוני בלי כרטיס קול חיצוני (על הלוח זה מספיק), עם כרטיס מסך בסיסי (זה מיועד למוזיקה ולא למשחקים). מבחינת מעבד, AMD או INTEL, זה לא ממש חשוב לי. נראה לי שכדאי ללכת על 64 BIT אבל אם אתם חושבים אחרת אז תגידו. חשוב לי שלוח האם יהיה אמין ושיתמוך בשדרוגים עתידיים. מבחינת המסכים, מסכים בסיסיים אבל של חברה טובה. אני רוצה ללכת עם המפרט לחנות אז בבקשה שזה יהיה מפורט מבחינת הדגמים המומלצים. תודה רבה רבה ניב

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by blue_wolf,

עיקר השימוש הוא : אינטרנט וקצת משחקים ללא OC , לא חשוב לי AMD או INTEL לא משנה לי הרעש ,כולל מסך , משהו כמו המפרט הבא:, האם אני יכול למצוא משהו יותר טוב ביותר זול (עיקר העניין הוא התקציב לא לחרוג) ואם אפשר אז מKSP או אייבורי .. מעבדי ‏AMD Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For AM2/AM3 לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE 880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II דיסקים קשיחים none כרטיסי מסך GIGABYTE HD 5450 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E כרטיסי מסך none כרטי…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. רוב השימושים שלי הם אינטרנט שירים סרטים הורדות אבל אני לא מבין למה אין יציאת HDMI? במחשב כזה? בכל המחשבים הניידים של אפל אין יציאת HDMI? יש איזה תחליף לזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by maor6,

שלום יש לי מחשב נייד HP 15.6 ואני רוצה ליקנות לו משטח קירור ואני לא יודע איזה מוצר מבין הקטגוריות פה הוא הטוב בשבילי אז אני מבקש מימכם שתסתכלו ותגידו לי מה מתאים לי ואיזה מוצר אני אמור ליקנות אפשרות א' http://www.sporty.co.il/products/170442 אפשרות ב' http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22949584&af=2543 אפשרות ג' http://www.21.tv/p-91817/d79ed7a9d798d797+d7a7d799d7a8d795d7a8+X878/cf-5822/?a=a אפשרות ד' http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22958274&af=2543 אפשרות ה' http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22949727&af=2543

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by gotex,

אממ אני צריך מחשב רק מחשב בלי ציוד הקפי אני כמעט ולא משחק מקסימום nba live need for speed וgta אז אני לא צריך כרטיס מסך חייתי אבל עדיין משהו שגם עוד שלוש שנים יוכל להריץ משחקים אני רוצה שיתמוך בויסטה אבל כמו שצריך אני עובד במחשב אם פוטושופ ועושה עריכת וידאו (ביתית) עכשיו שמתי תקציב דיי לא ידוע ביגלל שאני לא מכיר תשוק כל כך ואני לא יודע כמה כסף פחות או יותר אמור לעלות לי מחשב טוב בקיצור מקווה שהכל ברור אם לא תשאלו ותודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by GreenApes,

שלום היום עשיתי סקר שוק מה שנקרה בחנויות בעיר שלי בדקתי בבאג,אופיס דיפו,וקרביץ מחר אני הולך גם לבדוק ב KSP אז הינה מה שאופיס דיפו המליצו לי: את המחשב הזה: "10.1 N270 1GB 160GB תוצרת HP דגם Compaq 110c-1190EJ VZ571EA מעבד Intel ATOM N270 1.6GHz דיסק 160GB 5400RPM מסך מחשב "SD LED Anti-glare Widescreen Display 10.1 מקלדת גדולה ונוחה - 92% מגודל המקלדת הרגילה עיצוב קלאסי בצבע שחור מצלמת אינטרנט מובנת רמקולים איכותייםים במיוחד - Altec Lansing speakers תומך WI-FI קורא כרטיסי זיכרון5 ב- 1 משקל קל במיוחד של 1.17KG זה עולה בסביבות ה 1500 -------------------------------------------------------- ואת המחשב הזה: http://www.officedepot.co.il/catalog...id=sp5-4321576 זה עולה 1800 בערך …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי? 5 אלף שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנסות לחסוך, לא חייבים. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במאות שקלים בודדים, רק אם זה שווה את זה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עריכת סרטים בצורה חובבנית, ארכיון צילומים ועריכת תמונות, צפייה בHD - בונוס. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. - פרמייר, פוטושופ, לייטרום. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) - לא בצורה כבדה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא כרגע. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. ניי מתכוון לקנות מחשב חדש לצפייה בסרטי HD RIP ו-BLU-RAY RIP בעיקר, אבל שיתאים גם לגלישה בסיסית באינטרנט, לעבודה בסיסית עם MICROSOFT WORD ולשימוש בתכונות בסיסיות לצריבה, כמו NERO זהו: העדפה של מעבד מחברת AMD + העדפה למחשב שקט במיוחד - זה קודם כל! מעבד - AMD ATHLON 64 4850e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADH4850DOBOX - BOX לוח אם - GIGABYTE GA-MA78GM-S2H זיכרון - KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 צורב DVD - יש לי משלי של LG. גם דיסק קשיח יש לי את שלי ל WD 80 ג'יגה 7200RPM 8MB BUFFER SERIAL ATA . האם דיסק קשיח זה מספיק? אני לא מתכוון לשמור סרטים על המחשב אלא לצרוב אותם ולצפות בהם מדיסקים של DVD. כונן DVD - גם צריך המלצה לאחד טוב ושקט, שיריץ דיסקים…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Phenom Quad-Core 9550 (Socket AM2+) לוחות אם למעבדי ‏AMD ASUS M3A78-EMH HDMI AM2+, 780G, DDR2 1066, VGA זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader כרטיסי מסך GIGABYTE HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 מארזים HEC Hec Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) ספקי כוח Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin מחיר 3064 (לא צריך ציוד הקפי,מסך ודיסק קשיח.)

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by satan,

מה אתה אומרים על המפרט שלי מה אפשר לשפר או לשנות בערך באותו תקציב של 11 אלף את ההיטסינק אני אקנה מפנדה הax478 הוא יהיה בעיקר למחשקים ואני מתכוון לעשות עליו גם אוברקלוק גדול כדי שיחזיק להרבה זמן

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Maor88,

שלום! אני צריך בשביל חבר מפרט במחיר של עד 3800 שקל, כולל ציוד היקפי (מסך ורמקולים-הרמקולים יכולים להיות פשוטים מאוד) חשוב שלמחשב יהיה צורב ושהוא יהיה מבוסס INTEL. תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ccc,

יש לי אפשרות לקנות אותו זה מארז MASTEL I KU SILVER עם 2 מאווררים +ספק 400 ואט ומנורת ניאון קרה זה מידי יענו 4 מקומות לכוננים עם דלת לסי די רום המארז חדש עולה לי 250 שקל הנה המארז: שווה או שיש משהו במחיר דומה יותר טוב?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by jaki,

אני מעוניין מחשב נייד שעובד הרבה זמן ללא מחובר לחשמל (בעיקר עבודות משרדיות וקלדנות) ובנוסף לזה שזה יהיה גם בידור ולמשחקים בקיצור אני צריך רשימת רכיבים למחשב הכי טוב והכי חזק והכי עדכני... רק לא IBM (מפני ששמעתי את החברה שציינתי אי אפשר לפרמט ואקס פי מובנה בתוך וזה עושה בעיות כשרוצים לפרמט ולהתקין מחדש וכו) ועוד רכיב חשוב מאוד אני מעוניין המחשב שתהיה עליו אחראיות 3 שנים ולא שנה. מה שידוע לי DELL מספק אחראיות 3 שנים ומסך בגודל 15.4 והאם יש יותר גדול אז זה רצוי. תודה על מענה. על התקציב לא חשוב לי! עוד שאלה מה ההבדל ברשתות אל חוטי 802.11B ל802.11G? שוב המון תודות על מענה! אני צריך עזרה ולקנות כבר בשבועות הקרובים! למה חשוב לי עדכני כי ידוע לי שהרכיבים מאוד יקרים ל…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.