ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד לאחותי אשר התחילה ללמוד באוניברסיטה ביום ראשון. קראתי את כל הפוסטים של השבוע האחרון בנוגע לסטודנטים (למרות שייתכן ופספסתי כמה בודדים), בעיקרון יש לה דרישות דומות אבל עם שתי בקשות עיקריות: -מערכת הפעלה כלולה (היא מאמינה שככה יהיה יותר קל לממש את האחריות, ושהאשמה על התקלה לא תיפול על מערכת לא מקורית) -מחשב דל Dell - (זו החברה שהיא הכי סומכת עליה) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? משקל שיאפשר ניוד נוח, 2-1.7 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מה שמתאים לסטודנט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI …
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש מחשב נייד באיזור ה2500 שח הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט, תוכנות לא כבדות במיוחד וטיפה סרטים. ראיתי כל מני מחשבים של חברות שונות בערך במחיר הזה שהמפרטים כמעט זהים (4 גיגה זכרון מעבד I3).. הכי חשוב שלמחשב יהיה עם 3 שנות אחריות. אשמח אם מישהו ימליץ לי על מחשב כלשהו. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אפשר לחרוג מהתקציב אם שווה את זה. * מטרות המחשב? אינטרנט (WEBHOST, WORDPRESS) ואינטרנט בכללי יוטיוב סרטיHD וכו... * גודל המסך? העיקר שהיה איכותי. * משקל רצוי? לא הכי חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אשמח * בלוטות? היה מצוין. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500GB+ * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשרי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זהו המפרט שלו- [table] [tr] [td][/td][td] מפרט טכני[/td][/tr] [tr] [td]מעבד[/td] [td]Intel® CoreTMi3 2367UM 1.4GHz ,1333MHz FSB 3MB Intel Smart Cache[/td][/tr] [tr] [td]מסך רחב 13.3[/td] [td]HD (720p) WLED display with AntiGlare ( מסך מט )[/td][/tr] [tr] [td]רזולוציה[/td] [td]1366X768[/td][/tr] [tr] [td]כרטיס מסך[/td] [td]Intel GMA 3000 HD[/td][/tr] [tr] [td]דיסק קשיח[/td] [td]320GB Hard Drive Serial ATA 7200RPM [/td][/tr] [tr] [td]זכרון פנימי[/td] [td]4GB DDR3 1333MHz dual channel[/td][/tr] [tr] [td]משקל[/td] [td]משקל התחלתי 1.670 ק"ג עם סוללת 4 תאים וללא כונן אופטי[/td][/tr] [tr] [td]אחריות[/td] [td]שלוש שנים אחריות יצרן באתר הלקוח[/td][/tr] [tr] [td]אחריות סוללה[/td] …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה לרכישת מחשב מהדגם שרשום בכותרת עם המפרט טכני הבא: מעבד - intel b970 2.3 ghz זכרון פנימי - 4 gb דיסק קשיח - 320 gb יציאת hdmi כונן מולטי DVD צורב מערכת הפעלה win home premium מסך 15.6 חדש באריזה במחיר 1500 שקלים. אני צריך את המחשב למטרות אינטרנט וצפייה בסרטים מידי פעם האם שווה לי לקנות אותו ?
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד של DELL VOSTRO 3560 עם מעבד: i5 3210m 2.5GHz וכרטיס מסך: ATI RADEON HD 7670M 1GB האם חומרה זו מספיקה לעבודה עם SOLIDWORKS 2012? (הערה: זה מחשב שאני אמור לקבל ואפשרויות השדרוג שלי מאוד מוגבלות)
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד מסוג HP pavilion dv7t-3000 בעל המפרט הבא: לוח אם: ACPI x64-based PC מעבד: intel core i7 720-qm זכרון: 4GB כרטיס מסך: geforce gt 230m 1gb רציתי לשדרג את המחשב מבחינת זיכרון RAM וכרטיס מסך חדש יותר, פשוט אין לי מושג באיזה סוג זיכרון ובאיזו כמות תומך לוח האם, והאם בכלל ניתן לשדרג כרטיס מסך במחשב נייד??? אשמח לעזרה מהמומחים שביניכם בתודה מראש מתן
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
בעיקרון הבנתי שאני צריך מחשב חזק, זאת אומרת, 8RAM עם מערכת הפעלה של 64ביט ומעבד חזק כדי שיחזיק תוכנות. אני לא הטיפוש שמשחק במשחקים. אז כרטיס מסך לא מעניין אותי. אפילו אם הוא מובנה בלוחאם אז גם זורם כל עוד אני יכול לראות במחשב סדרות ושיט. תזרימו לי מפרטים טובים עד 3K שזה הגבול יעני. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך אז לחסוך. הרי אני לא מחפש כרטיס מסך מטורף ועוד כל מה שנלווה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה עד 3500 כזה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם סאונד ובעתיד תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן וא…
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מסך 13.3 \ 14 אינץ' המחשב הוא לצורכי לימודים, חשוב שיהיה דק ופחות מ2קילו מעבד I5 אין צורך שיהיה במחשב כונן CD, מוותר עליו בשביל לחסוך במשקל המחשב) אין צורך בSSD, מעדיף שיהיה 500GB הארדיסק ומעלה אין בעיה שיגיע ללא מערכת הפעלה הסתכלתי קצת על דגמים הVOSTRO היה מושלם לי רק חבל שהוא מגיע עם CD ולכן המשקל של המחשב עולה על 2קילו.. לעומת זאת הX301 של ASUS קרץ לי מאוד אך הוא מעבד I3 ואין את הדגם הזה עד כמה שידוע לי בI5 ניתן למצוא חיה כזאת עד 3600 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב, רציתי לשאול אתכם, אני הולך לקנות מחשב נייד. אשמח לשמוע דעות על המחשב הזה: HP Pavilion dv6-6b19ej אני אשתמש בו בעיקר לחיים הסטודנטיילים, גם בתוכנות גרפיות, ואלי סרטים. המפרט: מעבד: Intel Core i7-2670QM 2.2GHz 6MB L3 Cache מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 15.6’’ Full HD LED HP BrightView רזולוציה: 1920x1080 זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח: 1TB 5400RPM כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6770M 2GB כונן: DVD Super Multi תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה: 6 תאים מימדים: 37.8x24.68x3.52 ס"מ משקל: כ-2.91 ק"ג מצלמת אינטרנט HD ומיקרופון מובנים מארז אלומיניום יוקרתי עם הגנה נגד שריטות מקלדת מלאה מערכת קירור חדשנית השומרת על המחשב קריר גם לאחר שעות עבודה…
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד שאני עובד איתו 24/7 של DELL, הוא אצלי כבר עו מעט 6 שנים (!!!) הוא עובד מצויין, מהיר ואני מרוצה. השאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות כבר מחשב חדש? אולי יצאו מחשבי-על ואני מפספס משהו? כי מבחינת חווית משתמש, אני מרגיש בסדר עם המחשב הנוכחי שלי. מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
היי, אני לומד תואר ראשון במדעי המחשב ויש הרבה משימות תכנות, כתיבה וכדומה שאני צריך לבצע בבית. דרוש לי מפרט עד 2,500 ש"ח ללא ציוד היקפי כלשהו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, גלישה מרובת כרטיסיות, הרבה חלונות פתוחים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio, office וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מעד…
-
- 54 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מעוניין לשדרג ולהוסיף זיכרון וכרטיס מסך זולים ככל האפשר. בבקשה המלצה לכרטיסים שמתאימים לשדרוג לוח-אם MS-7309 VER 1.0 המטרה: משחקי רשת [LEAGUE OF LEGENDS] , עריכות וידאו פשוטות. קיים כיום: מעבד AMD ATHLON 64X2 +3800, כרטיס זיכרון אחד של 1G תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי לכולם. אשמח לקבל המלצה למפרט עד 1500 שח - לא כולל ציוד היקפי. השימוש העיקרי יהיה צפייה בסדרות וסרטים באיכות HD תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
האם למישהו יש נסיון עם Dell 7720? האם הוא יכול לסחוב תוכנות Flash ו- After effect? פתוח להצעות אחרות שמתאימות לגרפיקאים. מה גודל המסך המומלץ? תקציב (ללא תוכנות) עד 6,000 ש"ח. מה הכי חשוב שיהיה בלפטופ לגרפיקאים?
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מטרות המחשב הן עבודות משרדיות, עריכת מוזיקה והקלטתה, משחקים (חלקם כבדים) וכן לתוכנות שחלקן יותר כבדות (matlab), איני מבין גדול בגודל המסך אך רצוי יחסית גדול/סביר+ (הבנתי ש-15 אינץ' זה גודל סביר, אז אולי משהו בסגנון), משקל - יכול להיות הכל (לא אכפת לי שיהיה כבד יחסית), זמן סוללה ארוך (כ-5 שעות ואף יותר - סטודנט), אין צורך ביציאות מיוחדות אך בכמה יציאות USB (שתיים-שלוש לפחות), רצוי עם כונן CD/DVD אך בהחלט לא חובה ואני חושב שבתקציב הנ"ל רצוי להכניס רשיון למערכת הפעלה. מעדיף שלא יהיה mac אך גם לא חובה אם יש לכם המלצה ל-mac שמתאים להגדרות האלה. אשמח להמלצות רלוונטיות, אם אפשר במהירות - מחפש לרכוש מחשב עוד השבוע למען דברים די דחופים... תודה!
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה והפנו אותי לפורום בעקבות זה שאני מחפש לקנות מחשב חדש. המליצו לי על הפורום לטובה ואמרו שיש פה אנשים שבאמת מבינים ולא מחרטטים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ולא לרדת ברמה בצורה דרסטית אז אפשר לחסוף אבל בגדול אפשר גם לא לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אבל גג 200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, מקס פיין 3, GTA, NFS וכל ה…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני ואחיי מחפשים מפרט למחשב חדש המיועד למשחקים קיימים וגם חדשים ומעט משחקי און ליין.לשלושתנו ידע כללי אך לא מעמיק ונשמח על כל עזרה. תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי?8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם ניתן לחסוך בשימחה אך עדיפות לביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קיימים בשוק וחדשים,שימוש בסיסי אינטרנט,סרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סידרת the sims 3 כולל ההרחבות למינהן, סידרת Crysis ,סידרת Mass Effect, סידרת assasins creed, Battkefield 3 וכו. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של ה…
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט מאוד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ל…
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן אני אשמח אם תסתכלו אחרי השאלון על מפרט שחבר המליץ לי, הבעיה היא שאחרי בירור הבנתי שזה יוצא לי בסביבות ה-3300 שקל, אז אני רוצה לדעת בבקשה אם יש תחליפים יותר זולים שיספקו לי את מה שאני צריך.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בשביל מהירות אפשר הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה על תכנות ובניית אתרים. מצריך ביצועים שיאפשרו שימוש בחלונות מרובים והפעלת תוכנות במקביל. התוכנות הם יחסית מגושמות וצורכות משאבים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר ftp,…
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת נייד לעבודה. הצרכים: - אופיס - אינטרנט (הרבה tabs) - קצת סביבת פיתוח VS - מעט VM - נסיעות לחו"ל, לא מרובות - עד 4500 ש"ח - לא מעניין אותי כל הדברים האחרים. (לא צריך כוננים אופטים, גודל ה HD, אם יש/אין BT) .אני יוצא מנק' הנחה שכל הדברים הבסיסיים יהיו אם ארצה או לא. חשבתי על הספסיפיקציות הבאות אבל אני לא בטוח - I7 או I5 - 8GB ram - SSD (יש הבחנות? אם כן מה עדיף?) - 13" (אם אצטרך יותר אז פשוט אחבר למסך חיצוני) - עד 2 קילו - docking station אם יש כזה דבר עדין - לא חובה עד היום היו לי כל מני לפטופים. הכי אהבתי את ה thinkpad X61 (שלצערי הולך למות לי כל רגע ולכן אני מחפש) מה דעתכם, אשמח לטיפים על דגמים ספציפיים ותודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד עם הפרטים הבאים: מתאים לעבודה עם פוטושופ - (אני מניח שזה אומר מינימום 4GB RAM, לא יודע לגבי מעבד) מסך "15.6 משקל לא כל כך חשוב לי אחריות של שלוש שנים, עדיף כמה שיותר טובה (באתר הלקוח>איסוף למעבדה>במעבדה) התקציב שלי הוא בין 3,000 ל3,500. אשמח לשמוע המלצות או אפילו כיוונים שאוכל לחפש על פי הם. למשל: איזה מעבד מומלץ, כמה חשוב להוסיף RAM מעבר ל4GB, דגמים שיודעים שיש עליהם אחריות של שלוש שנים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום רב, אני חדש בפורום ומקווה שאני מסביר טוב את מה שאני מחפש. בימים האחרונים עברתי על המון מחשבים ניידים, אלב לא מצליח למצוא משהו שירגיש לי כמושלם מכל הבחינות. חשוב לי שהנייד יריץ בקלות תוכנות עריכת תמונות (פוטושופ וכו'), יאפשר צפייה בסרטי HD תוך חיבור לטלוויזיה, ויאפשר עבודה משרדית חלקה. התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח, כאשר העדיפות היא כמובן לא למצוא משהו מספק בפחות. אשמח אם תוכלו להתייחס גם לשאלות הבאות: האם נדרש מעבד I7 או שמעבד I5 מהדור החדש יעשה את העבודה, והאם צריך כרטיס מסך ייעודי או שאפשר להסתפק במובנה של אינטל. המון תודה * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, עריכת תמונות בפוטושופ (קבצים כבדי של 25 מגה), צפייה בסרטים תוך חיבור למסך טלויזיה. * גודל המסך? 14-15.6 …
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
תקציב: בסביבות ה4000 שקל *מטרות המחשב? -אינטרנט,משחקים מודרניים(DarkSiders2 וכו'),סרטי (HD 1080P) * גודל המסך?-לא כזה משנה לי * משקל רצוי?-לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?- לא חשוב לי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI * בלוטות?-עדיף * גודל מינימלי וסוג של -לא משנה לי גודל..עדיף שהסוג יהיה טוב RPM גבוהה. * כונן CD/DVD? צורב?-כן-DVD * כונן Bluray?-לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?-לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?-כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?-HP תודה מראש לכולם על העזרה!!
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-