ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מנסה לבנות מחשב לעבודה/גיימינג (ללא מסך וציוד הקפי), ואשמח להעזר בכם: 1. תקציב: טווח התקציב הוא 5000-6000 ש"ח. אין צורך לנסות לחסוך, אלא אם אתם חושבים שמדובר בבזבוז. 2. שימושים: עבודה גרפית יומיומית (בתוכנות - 3ds max, maya, photoshop, after effects וכ"ו..) וגיימינג בהגדרות גבוהות. - המחשב מיועד להתחבר למסך LG W2442PA ולעבוד ברזולוציה של 1920x1080. 3. שקט הוא לא עניין קריטי, אני מניח שהחשיבות היא 7-8. 4. לא מתוכנן כרגע OC, אבל אני לא רוצה לשלול את האפשרות. כרטיס מסך: אני עובד בעיקר עם 3dsmax ומהניסיון שלי הכרטיסים של Nvidia עובדים יותר טוב שם, לכן אני מחפש כרטיס גיימינג טוב של Nvidia (לא Quadro). דיסק קשיח: אני מעוניין בשני כוננים בנפח 1TB כל אח…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לעזור לחבר שרוצה נייד לשימושים יומיומיים כמעט ורק בבית. נראה לי שגודל של 14'' יהיה אופטימלי מבחינת נוחות. הוא רוצה מסך מט וחייב צורב. היה טוב אם היה דיסק גדול למוזיקה וסרטים וחיבור HDMI היה פינוק אבל לא הכרחי (כן צריך איזשהו חיבור לטלויזיה). הכי חשוב - הבחור לא פריק טכנולוגי ומחליף מחשבים בתדירות נמוכה מאד יחסית, אז חשוב שיהיה מחשב באיכות בנייה טובה ושהמפרט יהיה מספיק מכובד להיות רלוונטי לתקופה. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום! אני מתכנן לקנות מחשב לקולנוע ביתי, ואני צריך את עצתכם. תקציב: התקציב לא מוגבל. תכתבו את המפרט שאתם חושבים שיתאים לצרכים שלי, ושיהיה בסכום סביר. צרכים: 1. ניגון של סרטים (bluray 1080p, 720p, dvd) גם מכונן וגם מתוך המחשב. 2. צריבה של סרטי dvd מדיסק לדיסק וממחשב לדיסק. 3. הקלטה מממיר של הוט בפורמט dvd ו- bluray (מ-hot hd) 4. הורדה של סרטי בלו ריי מהאינטרנט. 5. עבודה בסיסית במחשב- אופיס וגלישה באינטרנט. חיבורים: 1. המחשב יתחבר למקרן 1080p בחיבור hdmi. 2. המחשב יתחבר למגבר יחסית ישן (בן 10), כלומר, אין לו hdmi. מהו החיבור האיכותי ביותר שהיה לפני 10 שנים? חיבור אופטי קואקסיאלי, לא? אני צריך שתהיה יציאה כזאת מהמחשב. 3. המחשב יתחבר למסך מחשב בעזרת dvi. 4. המחשב יתחבר ל…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. כיוון שאני בור ועם הארץ במחשבים ניידים, רציתי בבקשה לקבל הצעה כאן מהמומחים לגבי מחשב נייד (חשבתי על DELL או טושיבה) המחשב מיועד לגרפיקה ועבודות עם תוכנות של Adobe וכמובן עריכות וידאו, סרטים, ותוכנות בסיסיות כמו WORD ו OFFICE המחשב לא מיועד למשחקים כבדים, אולי משחקים פשוטים. וכמובן גם אינטרנט. חשבתי שזה יהיה נחמד אם יהיה שילוב של מערכת הפעלה של WINDOWS 7 גירסת ה HOME מספיק לא? (היא לא רוצה VISTA מנסיון עבר שלה) התקציב זה עד 4200 אם אפשרות לחריגה קטנה בלבד אם זה עניינים שוליים. חשוב שהמסך של המחשב יהיה לפחות 15 אינ'ץ ומעלה. כמו כן חשוב האחריות ורצוי מאוד חנות באיזור המרכז. המחשב לא מיועד בשבילי אלא לידידה שלי שלומדת את התוכנות הנ"ל אשמח והעריך מאוד לשמוע את הצעותכם…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח שלפני הצעה, תקראו בפירוט את מה שאני צריך, אל תדאגו במקומות שאני יכול להתגמש רשמתי שאני יכול אבל חשוב לי שהוא יענה לדרישות שלי. * אם בשום מצב התקציב לא יכסה, תגידו לי ואנסה להוריד משהו. מטרות המחשב: עבודה משרדית וגיימינג קל מאוד. אני לא באמת משחק הרבה כי אין לי זמן אבל חשוב לי שתהיה לי את האופציה להריץ משחקים, נגיד MineCraft LOW-MED * גודל המסך? מעדיף מבריק... 13-14 אינץ' (כולל) * משקל רצוי? מקסימום 1.6 קילו רצוי פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, אבל שלא תהיה סוללה מעפנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני אשמח לHDMI או DVI אבל אני אסתדר גם בלי * Bluetooth? כן אבל ממש אין לי בעיה לוותר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא אכפת לי איזה סוג ואיזה גודל אבל מעדיף 50…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני בהתלבטות לגבי קניית מחשב חדש. ראיתי את המקבוקים החדשים והם מדהימים והייתי כבר קרוב לקנייה והגעתי למסקנה שלא אזדקק לזה אז החלטתי ללכת על מחשב PC באותו טווח המחירים - 5000 ש"ח. כשהתחלתי לחפש מחשב חדש די הייתי נעול על DELL כי איתם יש לי הרבה ניסיון והם אף פעם אף פעם לא איכזבו אותי ! אבל לפתע גיליתי גם את מחשבי ASUS ורציתי לשמוע ממכם קצת חוות דעת על המחשבים שלהם. ראיתי את הדגם המדהים הזה: http://ksp.co.il/?uin=19823 אני חושב שנותן תמורה די יפה למחיר שלו. אני מתכוון כנראה לקנות אותו באילת שם המחיר הוא: 5076 ש"ח. יתרון גדול ששמתי לב הוא שהוא מגיע עם 8 ג'יגה בסלוט אחד - זה אומר שבעתיד אם אזדקק אוכל להרחיב לו זיכרון על הסלוט השני גם. נכון? אבל שוב - אין לי בכלל נ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים יקרים, מבקש את עצתכם בקניית שילוש (מעבד, לוח אם, זיכרונות) ספק ומארז עד תקציב 4000 - יעודי לגיימינג בלבד (מחובר למסך 50 אינץ'). תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הדור החדש :-) לא רוצה שום מגבלות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גוד…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי המלצה ל רמקולים מקלדת ועכבר תקציב : בסביבות ה 500 שקל וזה המחשב שאני כנראה יזמין http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=13261 - - - תגובה אוחדה: - - - טעות
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפשת המלצה למפרט למחשב תקציב: כ- 4000 ש"ח המחשב מיועד לגלישה, עבודה משרדית, הורדת קבצים, אחסון קבצי וידאו, מוזיקה ותמונות ומשחקים (לא כשימוש עיקרי). אין צורך במסך, צורב או מערכת הפעלה מעוניינת שהמחשב יפעל חלק על vista primume ויחזיק מעמד כמה שנים, דיסק קשיח של 250G, זכרון 1G (האם כדאי יותר?) מה אתם מציעים?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פרילנס שרוצה להתחיל עסק זעיר. מחפש מחשב לשתי מטרות עיקריות: A: שרת רנדור(pool) + עבודה שוטפת על תוכנות תלת מימד, עריכת תמונה, עריכת וידאו. B: שרת קבצים, הרשאות,ניהול,שיתוף ל4 תחנות נוספות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4-4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רשמתי לעיל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה: Maya, zBrush, Nuke, After Effect, Photoshop, Vray, Mental Ray תדיר: Internet, Office, Eclipse, VMware, FTP ב) במידה והמחשב מ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המפרט שחשבתי עליו: CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ 1071.89 ] 1 Motherboards for Intel : MSI 865PE Neo2-LS Motherboard (HT, Dual DDR400, 5.1 Sound, S-ATA, AGP8X, Intel LAN, USB 2.0) [ 686.17 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader [ 363.44 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ 542.93 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9800 128MB DH DVI OEM Video Card [ 1699.91 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW [ 279.95 ] 1 Networking : Genius 10/100 LAN Card [ 49.84 ] 1 Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT […
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני חדש באתר ואני עכשיו גם רוצה לקנות מחשב חדש...מבוסס פנטיום D אני רושם כאן חלקים שאני יודע שזה מה שאני רוצה וחלק שתמליצו לי להוסיף או להוריד, ואני צריך גם לדעת מחירים כי לא בדקתי באתרים בכלל. מעבד: Intel Pentium D - 3.0 (830) Dual Core - 2x1MB Cache 800Mhz - 775PIN, אם יש לכם משהו אחר להציע יותר טוב אנא עשו זאת. לוח אם: Gigabyte GA-8I955X Royal (955X) - DDR2, אם יש לכם משהו אחר להציע יותר טוב אנא עשו זאת. זיכרון: 512X2 DDR2 675 Mhz - אנא המליצו לי על חברה, תודה. כרטיס מסך: Gigabyte Geforce 6200 128MB DDR (128Bit) TV OUT - PCX הארד דיסק: חשבתי על: WD 160GB - 8MB JS - 7200RPM - S-ata II אבל אם אתם ממליצים על משהו אחר אנא עשו זאת. צורב דיוידי: LG DVD-RW GSA4163B x16 D…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה החלטתי לקנות מחשב חדש אני לא רוצה לעלות על ה6000 ש"ח ואני רוצה מחשב טוב הרכבתי מפרט,אבל כששאלתי איך הוא,אמרו שאפשר להשיג יותר טוב במחיר כזה. המפרט: מעבד: אינטל פנטיום 4 2.8GHZ לוח אם:P4P800 תוצרת Asus כרטיס מסך:ATI Radeon9800PRO 128MB 256bit יצרנית SAPPHIRE כונן DVD: תוצרת טושיבה צורב CD:תוצרת LITEON [אמרו שהוא טוב,אבל הוא ממש יקר ביחסית לאחרים,זה באמת שווה ת'מחיר?] זיכרון DDR:שני סטיקים של 516MB RAM מהירות 400 תוצרת סאמסונג דיסק קשיח:80GB מהירות 7200 לא משנה לי מי היצרנית כרטיס קול:Creative Audigy 5.1 חשוב לציין-אני לא צריך מקלדת\עכבר ולא מסך ובנוסף,במחיר הסופי כללתי גם מחיר מוערך של ספק+מארז [בערך 400 ש"ח] המחיר המוערך של המפרט הזה הוא [בערך] 5700-5900 ש"ח אני אוד…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין מחשב נייד שעובד הרבה זמן ללא מחובר לחשמל (בעיקר עבודות משרדיות וקלדנות) ובנוסף לזה שזה יהיה גם בידור ולמשחקים בקיצור אני צריך רשימת רכיבים למחשב הכי טוב והכי חזק והכי עדכני... רק לא IBM (מפני ששמעתי את החברה שציינתי אי אפשר לפרמט ואקס פי מובנה בתוך וזה עושה בעיות כשרוצים לפרמט ולהתקין מחדש וכו) ועוד רכיב חשוב מאוד אני מעוניין המחשב שתהיה עליו אחראיות 3 שנים ולא שנה. מה שידוע לי DELL מספק אחראיות 3 שנים ומסך בגודל 15.4 והאם יש יותר גדול אז זה רצוי. תודה על מענה. על התקציב לא חשוב לי! עוד שאלה מה ההבדל ברשתות אל חוטי 802.11B ל802.11G? שוב המון תודות על מענה! אני צריך עזרה ולקנות כבר בשבועות הקרובים! למה חשוב לי עדכני כי ידוע לי שהרכיבים מאוד יקרים ל…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני לא גיימרית ואיני זקוקה לכרטיס מסך איכותי במיוחד. אני צריכה מחשב לאופיס ואינטרנט עם סיכוי לעבוד עליו בלי צורך בשדרוגים או החלפות בשלוש השנים הקרובות. צורב חשוב וכן מסך שטוח (לא דק). ראיתי את המפרט הבא באתר של אייבורי: לוח אם לוח אם INTEL או MSI מקורי CHIPSET INTEL 915P Socket 775 Dual 400. יתרון חשוב: הלוח אינו משולב עם כרטיס מסך מעבד INTEL מעבד אינטל פנטיום 4 3GHZ 530 HT800 1MB cache (לא 478) SOCKET LGA 775 ,תוספת למעבד פנטיום 4 3.2G רק 199ש"ח מאוורר למעבד מתוצרת אינטל מקורי! דיסק קשיח דיסק קשיח 80GB SATA 7200 RPM 8MB CACHE או דיסק קשיח 7200 IDE 120GB זכרון פנימי 512MB 400MHZ DUAL DDR-אחריות לכל החיים כרטיס מסך PCI EXPRESS ATI X300SE 128MB או PCI EXPRE…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את המפרט הבא (שהוא כמעט מחשב שלם) ורציתי לשאול אתכם מה דעתכם: 1 320 Compucase super Midi Tower CI 6A19 ש"ח + 92 מאוורר נוסף למארז Vantec ThermoFlow 120MM Smart ש"ח 2 Samsung 512MB DDR 400 Original 1,031 ש"ח 1 Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 488 ש"ח 1 Intel Pentium 4 2.6Ghz C 800Mhz 512K Box 1,030 ש"ח 1 Asus P4P800 Deluxe 778 ש"ח סה"כ 3,785 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ב1800 שקל ל 2.66 intel p4 תודה לעוזרים!
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש המלצה לקניית מחשב נייד לצורכי שימוש באינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים ובעיקר עבודה עם תוכנות גרפיות (revit, photoshop, autocad). התוכנות בחלקן תלת מימדיות וישמשו אותי במסגרת לימודי אדריכלות ועיצוב פנים שאני מתחיל בקרוב. גודל מסך: לפחות 15 אינץ' משקל רצוי: כמה שפחות בהתאם לתקציב. זמן סוללה: ארוך ככל האפשר בהתאם לתקציב. דיסק קשיח: 500 ג'יגה. צורב DVD: כן. לא נדרשת אחריות בינלאומית. אין עדיפות לחברה כלשהי. ישנה חשיבות גדולה לכרטיס מסך בהתחשב בתוכנות שאצטרך להפעיל. אני לא מכיר הרבה חברות ודגמים ולכן אני פונה לעזרתכם. הייתי רוצה לדעת שאני קונה מחשב שישמש אותי לפחות לחמש השנים הבאות. תודה רבה מראש לכל המגיבים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים א-אם זהו לא המקום הנכון..מתנצל מראש ! ב-אני מתכנן על רכישת מחשב נייד חדש ואני פונה לעזרתכם. *הקצבה של עד 5K יש לי מספר שאלות ואשמח אם תוכלו לענות לי אליהם. *סליחה מראש על מספר השאלות הגבוה 1-נשארתי עם Dell ועם Lenovo בגדול..איזה חברה יותר מומלצת מבחינת נקודות כמו : איכות (על כל המשתמע) , אמינות, אחריות בארץ (מבחינת טיפול ושירות..) *** השימוש שלי הוא נטו - עבודות + סרטים + גלישה ברשת. לא גרפיקה לא עבודות ולא משהו נוסף 2-האם החברות Lenovo וחברת iBM הם אותן החברות ? 3-בתור משתמש למען מה שצויין לעיל + הקצבה של 5K ..הייתם ממליצים על מחשב מחברה אחרת ? תודה לעונים מראש בברכת כל טוב יוסי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני מנסה לעזור לחבר להרכיב מפרט מחשב לעסק שלו (מגרש רכבים). צריך להתחיל מ-0 כלומר כולל ציוד היקפי: מקדלת, עכבר, מסך, רמקולים (אפשר מסך משולב רמקולים), מדפסת משולבת (מדפסת + פקס + סורק). השימוש העיקרי הוא אינטרנט ואופיס, כך שלא צריך להרכיב מפרט חזק במיוחד. השקט ממש לא משמעותי. אם זה לא היה ברור אז לא מתוכנן שום OC, אין צורך באופק שדרוג ואין שום דרישות מיוחדות. התקציב לא מוגדר אבל השאיפה היא כמה שיותר לחסוך, אבל לא עד כדי כך שהמחשב יהיה עגלה. אם אתם מכירים חנות באיזור חדרה עדיף לתת מפרטים משם. אני לא מכיר, אז זה המפרט שבניתי: AMD Athlon 2 X2 245 2.9Ghz Dual Core AM3 Box, יחידות 1 ₪309 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1107 Gigabyte M61PME-S2P NForce430 CHIPSE…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* דבר חשוב מאוד לציין אם יש חלקים שלא מופיעים באתר בוא אתם בונים את המיפרט זה מספיק שתירשמו שם של החלק כי הרוב הפעמים כול המיפרט בני מאתר אחד-ואפשר לשלב רחיבים שונים מאחרים אחרים כמו זאפ,עדיף לי שהחלקים שאתם מרכיבים למיפרט יהיו החלקים המתוכננים ולא כי אין באתר מסויים את החלק הזה והזה אז מלד ברירה נסים חלק שיש באתר. 1. התקציב המקסימלי......עד 2500 מקסימום. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחסוך (על איכות משלמים) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.מישחקי מחשב כבדים+סרטי HD ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. תקציב: 5000 ללא מסך (ניתן לחרוג) ללא OC 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות, קולנוע בייתי, הורדות, משחקים 3. העיצוב לא חשוב לי אלא הקירור 4. אשמח אם אקבל חנויות/ספקים בהם אוכל לקנות את החלקים (יש אפשרות להרכבה עצמית) 5. אבקש את דעתכם למפרט ולהערות שהערתי...(יש לי צורך רק בחלקים שציינתי) מעבד: ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם: Intel® Desktop Board D975XBXLKR REV305 או GIGABYTE GA-965P-DQ6 LGA775 (האם מעבד אינטל הולך הכי טוב עם לוח אם של אינטל ?, או כדאי ללכת על ג'יגהבייט או על איזשהו ASUS) זכרון: 2GB (אין לי מושג על איזה חברה ללכת, על איזה מהירות ללכת 667/800) כ.מסך: יש לי העדפה לATI (אם אתם חושבים אחרת אתם מוזמנים להגיב) לא יודע על איזה חברה ללכת חשוב לי ש…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני קונה מחשב חדש!!! הוא לא מיועד אך ורק למשחקים אבל הוא נועד להחזיק משחקים פה ושם (וגם לאובר קלוקינג נחמד) אז בו נתחיל התקציב שלי הוא 5000 אז הלכתי לחבר של המשפחה שלי והוא נתן לי הצעות ממש מדהימות אז ככה מעבד אני צריך לבחור אבל המחיריים הם: 970 שקל e6300 e6400 1240 שקל 1870 שקל e6600 לוח אם 780 שקל ga 965p-s3 זכרון 2x512 ddr2 667 כרטיס מסך הוא נתן לי לבחור והמחירים הם: 1150 שקל 256 x1950 pro 870 שקל x850 xt 256 920 שקל 256 7600 gt מארז סבבה ב150 שקל ספק מתאים ב200-300 שקל (יותר לכיוון ה300) צורב די וי די 200 שקל כנראה של lg דיסק קשיח במערך ראיד 0 500 שקל 160gb x2 עכשיו אני מתלבט מאד כי יש לי 3 אפשרוית: 1) הE6600 עם ספק די גנרי (איכות סבבה) שבה עם המארז ועם כ…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה לפי התבוננות בפורום בניתי לעצמי מפרט תשנו חופשי לפי הצעותיכם העיקר שיהיה לפי הנקודות הבאות: * לא מתוכנן OC לעולם. * המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים, סרטים ואינטרנט. * הארד דיסק 500gb. * תרשמו לי בבקשה למה המפרט מומלץ ולא לא q6600 לפי מה שראיתי בפורום... * איזה כרטיס מסך יותר מומלץ ולמה... אז ככה זה המפרט שבניתי: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤1064 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤460 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST350032AS 500GB SATA2 ¤592 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤285 כמות:1 http://skypc.co.il/pr…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך לקנות מחשב נייד לשימוש לעיצוב פנים, אוטוקאד, וכו. כמה משמעותי ההבדל core5 או core7, ssd 128 אוssd 256 , 8gbאו 16gb האם אפשר להתחיל במחשב בתקציב 4000?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-