עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום ל ACER יש מחשבים מסידרה TimeLine המשתמשים במעבדים SU9400 וכן יש מעבדים מסידרה של SU3500. מישהו יודע מה יותר חזק ולאיזה מעבד "רגיל" יש ביצועים דומים? שייקה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. *** מעדיף המלצות מאנשים שהתנסו אישית במחשב שהם ממליצים. *** 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח. אפשר לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת ספרים תוכנות אופיס עריכה גרפית קלה (לא פוטושופ) אשמח אם יוכל להריץ Civilization 5. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי מאד שיהיה שקט לאורך זמן. 6. ה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by SpiderNet,

אני חושב על מעבד amd כי הוא טוב יותר למשחקים וגם הרבה יותר זול למרות שהוא מתחמם מהר מה אתם ממליצם לי מבחינת מעבד? בקשר לכרטיס מסך אני חושב על רדאון 9500 זיכרון 256!! כי אני קונה עוד 256 בנפרד.. וזהו את השאר תעזרו לי אתם בבקשה ואני חושב לקנות אולי בזיגזג אז אפשר גם קצת פרטים על החנות איפה היא אם יש לה אתר וכו'.. כולל מסך זול כמה שיותר! תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by arigo,

שלום אני מנסה לבנות מחשב בתקציב מירבתי של 2500 ש"ח ללא חריגה 2. שימושי המחשב לילדים משחקים פורנייט דיסני אדוונצ'ר , עבודה משרדית ותכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? - אין צורך יש כונן SSD שכבר קיים ויש מארזי MIDTOWER אנטק 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב - חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC) - לא מתוכנן 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור מגורים המרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב - בחודש הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? לא …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. המחשב הנייד שלי עובד בממוצע 6-5 ימים בשבוע זה בסדר שהוא עובד ככה? אפילו סתם דלוק בתור שעון מעורר או הורדה באימיול / ביטורנט...כמובן עם משחקים בין לבין.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by amitelran,

שלום רב, אנוכי מתחיל ללמוד מדעי המחשב באונ' בן-גוריון, ולפיכך, מחפש מחשב נייד. אני כבר די סגור על ההגדרות שאני רוצה: 8GB, SSD, מעבד i5, 15.6 אינץ' (מינימום 14) וזמן סוללה של לפחות 4 שעות. הגעתי למשפך של כמה מחשבים, רק שאני לא יודע מה אורך חיי הסוללה שלהם. האם מישהו יודע/יכול להסיק מהנתונים מה חיי הסוללה פחות או יותר? המחשבים כדלקמן: 1. Lenovo IdeaPad Flex 15 59402891 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12908 2. Lenovo IdeaPad Flex 59402907 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12936 3. Dell Latitude E5540 LT-RD33-7826 http://www.wisebuy.co.il/shopcompare.aspx?pcatid=453&mid=878270 4. Dell Vostro 5470 VM-RD33-7216 (רשום שם זכרון 4GB - ידוע לכם האם זה ניתן לשינוי ל-8…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אז הייתי רוצה 1GB זיכרון P4 3.0 עכשיו ראיתי שפעם דיברתם פה על פרסקוט,התחממות יתר וזה בבקשה תרחיבו בקשר לזה בנושא ומה ההבדל בין 800HT ל800HTE במעבד P4 3.0 איזה כרטיס מסך עדיף R9800P 126 MB או R9600XT 256 MB מה יריץ משחקים טוב יותר לאורך זמן רב יותר או שאולי בכלל עדיף כרטיס מסך אחר לוח אם אמממ לא יודע תבחרו אחד טוב אין לי שמץ של מושג בנושא זה :-\ מארז-אני לא צריך משהוא מיוחד קירור טוב יספיק בלי כל השטויות )ושלא יהיה יקר מדי( בקשר לספק גנרי לא גנרי לא יודע תסבירו לי קצת בנושא מסך-מממ אני חושב ללכת על MAG לא שטוח אני לא אוהב כל כך אותם מסך שטוח,דק טוב עולה הרבה כסף ומסך לא משהוא אני לא רוצה סתם ככה לקנות ואצל כמה חברים שלי מסכים מעצבנים שאם ממזיזים חצי סמ את…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. בעתיד, יתכן חיבור לטלוויזית LCD לצפיה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אז ככה הרכבתי מפרט בשווי 4.3 אלף ואני רוצה את חוות הדעת שלכם כי אמרו לי שמאוד מבינים פה באתר ..... יש לי שאלות למטה מתחת למפפרט .. .! המפרט הוא לשימוש גיימינג כבד . מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל .. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן .. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: bf3 codmw3 crysis 2 gta וכל המשחקים הכבדים ... שעוד יצאו בהמשך -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. המפרט הוא ב4500-5000 שקל פלוס מינוס ומיועד לעבודה שוטפת משחקים וסרטי HD מעבד : 1548 ש"ח Core 2 Quad Q9450 Box - Intel לוח אם - 425 ש"ח GAP35DS3L - Gigabyte כ.מסך - 970 ש"ח nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe - Gigabyte זכרון - 410 ש"ח DDR2 2048MB 800MHZ CL5 - Kingston - X2 מארז - 624 ש"ח Sonata III 500W - Antec דיסק קשיח - 289 ש"ח WD3200AAKS - Western Digital צורב - 166 ש"ח DVD - DRW2014L1T - Asus אשמח אם תשפרו אותו מבלי לזוז הרבה מהמחיר הקיים את הפרט הרכבתי יותר מראש שלי ממה שראיתי במפרטים המומלצים פה ממה ששמעתי בפורומים ומה שחשבתי שטוב אבל כניראה שטעיתי.. בעיקרון המפרט מיועד לסרטי HD למשחקים החדשים שיעבדו חלק וטוב והכי משמעותי הוא אמרו לחזיק כמה שנים טובות ללא שידרוג…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הי , אני חשבתי על זה : "15.6 Lenovo IdeaPad Yoga 500 80R60078IV https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17592 הבעיה שיש לו 2 תאים של סוללות שנראה לי מאוד מעט, כמה זמן בלי מטען הוא יוכל לתפקד ? וגם יש לו מאיץ גרפי Nvidia GeForce 940M איך הוא יתאים למשחקים בצורה נורמלית ? תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. קונה מ DELL.COM תקציב עד 700 דולר לסרטים וגלישה באינטרנט כמו כן דרוש כ.מסך שיריץ סרטים HD ללא תקיעות והכי חשוב מסך לא מבריק

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט והאם יש משהו שמומלץ לי לשנות במקום. - אני לא סגור על הלוח-אם. - אני דיי בהתלבטות בכרטיסי המסך, בין Sapphire R9 270X TOXIC לבין Gigabyte GTX 760. - האם הספק הזה אמין ויעשה את העבודה או שיש צורך בספק יותר חזק ואמין? לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יש צורך בכך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחק…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by broller,

שלום אני קונה עוד יום יומים צחשב אני צריך עזרה טובה ומהירה המחשב כולל מארז ספק מעבד זיכרון קשיח כ.מסך קירור אם + מסך (כמה שהMS נמוך יותר מהירות התגובה מהירה יותר ?) חלק מהמחשב הוא יעוז אם TMS ונראה לי שהם קצת מצעים דברים יקרים וחסרי ערך אז ככה NZXT Apollo No PSU Black :407 Corsair 520W CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular:636 Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX:1592 Gigabyte GA-P35C-S3 Conroe Support GP35CS3:728 (לא מבין בזה כל כך) G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL5D-2GBNQ CL5-5-5:608 wn Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS:456 Gigabyte Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DDR3 DualDVI Retail:1760(מה עדיף מהיצרנים) Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310:258 LG 17" LCD L175…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אהלן חברים, אני חדש פה אז ברוכים כל הנמצאים ובידי שאלה. אני מעוניין לרכוש מחשב למשחקים כבדים + OC ברמה קיצונית (בעתיד) . +HTPC + 2 מסכים ב- HD LG 22" ו- HDTV של פיליפס עלולים לעבוד במקביל בכמה מקרים. אין צורך במסך/מקלדת/עכבר/רמקולים (LG 22" , LOGITECH DINOVO, LASER MX 1K , אלה אני מעביר מעמערכת הקיימת) חשיבות גבוהה לשקט ומוכן לשלם על כך. עצות של "חכה עוד X זמן שיצא דבר כזה וכזה" הן גם עזרה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לחברי הפורום: אני מחפש לקנות מחשב להורי לגלישה ,מדיה ואופיס. חשוב שהמחשב יהיה אמין ועמיד לשנים. מה התקציב המקסימאלי?2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ?גלישה ,מדיה ואופיס כבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 22 אינץ' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by kruscal,

שלום רב! אני מעוניין לדעת איזה נייד שווה יותר: LG K2-226DE/1024MB VS LENOVO 3000 C200/1024MB שניהם בעיקרון אותו מפרט ואותו מחיר בערך (4500?K), אבל בכל זאת LG חדשים בתחום הניידים ולא וותיקים כמו LENOVO..... מי שיש לו מידע יותר מפורט ברמה שיש לו אחד מהם ->אשמח לדעת את דעתכם - ובכלל אשמח לקבל תגובותמכל אחד! תודה רבה!!!!!!!!!!!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. ביקשו ממני לברר על מפרט מחשב לעריכת מוזיקה, התקציב הוא עד 8K ש"ח כולל ציוד היקפי. המחשב ישמש בעיקר לזה. אשמח להמלצות, תודה. 1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל 2. מה שימושי המחשב? עריכת מוזיקה, קיובייס ודומיהן 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? כן. כרטיס קול כבר נבחר, אני אעדכן יותר מאוחר עם דגם מדוייק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיפות לכן, הרכבה לא חובה, אבל עדיף שיהיה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור תל אביב או נתניה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 10. ה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by no_way,

שלום אני מחפש מחשב בסיסי לגלישה בדפדפן ושימוש יום יומי. העיקר שיהיה ללא תקיעות. התקציב שלי הוא בין 2500~3300 ללא ציוד היקפי בכלל. מחפש מחשב לקנייה מידית ללא צורך בלחכות להרכבה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. היי אני חדש בפורום... קראתי קצת הודעות וראיתי שלא חסר פה כאלה שמבינים ממש טוב במחשבים... תוכלו לבדוק את המפרט שהכנתי? אני כבר מת לקנות, אבל רציתי ביקורת מקצועית לפני שאני קונה... תודה מעבדי אינטל‏ - 1755 ש"ח Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל‏ - 655 ש"ח GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרונות‏ DDR II 533 1GB TwinMOS *2 870 כרטיסי מסך‏ 1455 ש"ח - Sapphire (ATI) X1950XT 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E דיסקים קשיחים‏ - 300ש"ח 160GB Western Digital צורבים‏ Samsung SH-S182D DVD±R x18, DL x8 Black 165 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )‏‏ 45 ש"ח ArcticFan 12cm Arctic Cooling TMG i2 CP…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by soulriver,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6 אינץ עם עדיפות ל15.6 אינץ. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 או FHD 1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-10 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD או SSD או שילוב * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מראה, מהירות וזמן סוללה ושיהיה נוח. * התקציב הוא 2500 שקלים+- עדיפות למעבד I5 ועם אחריות לשלוש שנים בעד…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 למחשב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? במחשב הראשון שימוש תדיר בתוכנות אוטוקאד, רוויט וסקאצאפ ללא רינדור. במחשב השני שימוש באופיס, צפייה בסטרטים בHD שמיעת מוזיקה ושימוש באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). באחד המחשבים שימוש תדיר באוטוקאד רוויט וסקאצאפ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Itamar Kudlash,

* מטרות המחשב-משחקים(גיימינג קל עד בינוני),עריכה בפוטושופ,עריכת סרטים בפרמייר וטיפה אפטר אפקטס,צפייה בסרטים וכ''יוב. * גודל המסך- 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך-לעריכה גרפית ומשחקים רצוי גבוהה * משקל רצוי-לא מפריע לי, * האם נדרש זמן סוללה ארוך-לא משלה את עצמי,ברור לי שמחשב איכותי בתקציב שלי יהיה בעל סוללה נמוכה, * Bluetooth * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית-לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית-אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה-מערכת הפעלה built in כרגע בהתלבטות בין שני דגמים, האחד- Lenovo IdeaPad Z510 59403266 שהמליצו לי עליו והוא בול לתקציב שלי, השאלה היא האם הוא יספק את הצרכים שלי ממחשב, השני-Lenovo IdeaPad Y510p 59375357 שהוא יותר טוב אבל ג…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט הזה? amd xp 2400 0.13 Radeon9500 128mb Pro (Hercules Prophet 512mb Geil 333mhz Asus A7N8X NVIDIA nForce 2 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) [AMD/DDR] כמה דברים חשובים : אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק.. לא מבין בזה , לא לוקח סיכונים. בקשר לכרטיס מסך , קראתי באתר של תום , שהרדאון של החברה הזאת הוא הטוב ביותר (גם קצת יקר יותר) זכרונות , ירידה חדה במחירים... 512 במחיר שעד היום היתה קונה 256. והלוח אם , קראתי גם כן , באתר של תום שהלוח הזה ממש אבל ממש יותר טוב מכל לוח אחר שהיה שם.. וגם שאסוס יש להם את הלוחות הטובים ביותר. ככה בחרתי את החלקים. מחירים : מעבד - 989 שקל. כרטיס מסך - 1414 שקל. זכרונות - 504 שקל. לוח אם - 827 שקל. מחיר…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by koskok,

חג שמח לכולם, אני צריך לקנות מחשב נייד חדש במחיר של לא יותר מ 3000 ש״ח לאחר חריגה. בעיקרון המחשב מיועד ללימודים והפעלת תוכנות שדורשות מעבד חזק כמו solidworks (מידול בתלת מימד) ותוכנות בשביל תכנותNetBeans, eclipse וכו... לכן יש צורך במעבד מסידרת i7 בגודל מסך של ״15/״15.6 חיי סוללה גדולים - 4 שעות לפי היצרן זה לא מספיק לפחות 4Gb ram עדיפות ל 1 טרה של זיכרון אם לא אז 500Gb לא חייב ואולי גם עדיף מבחינת המחיר שלא תהיה מערכת הפעלה *כמו כן שלא יהיה מסדרות הדקיקות של המחשבים* *לא לחרוג מ 3200* תודה רבה ושנה טובה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.