עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. . מה התקציב המקסימאלי? 4500-4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת (אני פותח אותו משחק 3פעמים משחק בו זמנית. (http://fw.perfectworld.com/download -זה המשחק הדרישות למטה ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). דכבד משחקי רשת 24/7 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.http://fw.perfectworld.com/download -זה המשחק הדרישות למטה ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).LED …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד לצורך לימודים (מדעי המחשב) בתקציב של 2500 ש"ח. * מטרות המחשב? סרטים, אינטרנט, Win7, אופיס, matlab ו - Visual Studio. * גודל המסך: אני מעוניין בין 11.6 ל-12.1 * האם נדרש זמן סוללה ארוך : מעוניין מעל 4 שעות * בלוטות: עדיף. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה. ראיתי מחשב נייד מעניין: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9871 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by levinir1234,

שלום לכולם, עוד כמה חודשים יש לי בר מצווה ואני מתכנן לקנות מחשב נייד. הדברים שחשובים לי הם: I5 או I7 6 או 8 GB זיכרון 1TB 15.6 אינץ' ומעלה כרטיס מסך שיריץ משחקים כמו COD FIFA PES NFS GTA IV וסרטים. סוללה בינונית. התקציב הוא עד 5000 בערך. לבינתיים ראיתי את זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12481 ואת זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11863 תודה רבה לעוזרים,ניר

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-939) 1 860 860 לוחות אם למעבדי ?AMD? MSI כמות מחיר סה"כ K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra) 1 860 860 זכרונות? DDR 500 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 2 520 1040 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 200GB SATA 1 640 640 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM כמות מחיר סה"כ LG x52 1 90 90 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 1 310 310 כרטיסי מסך PowerColor Radeon X800 XL PCX 256Mb DDR3 Video Card 2299 סה"כ 6100 *מארז - Thermaltake Xaser V VM-6000A *ספק -Enermax EG465P-VE 430W שאלה א…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם. התייעצות קבלתי את המפרט הנ"ל מעבד Intel Core i5 14600KF / 1700 Tray קירור למעבד מאוורר למעבד Coolleo Etian P50i לוח אםGigabyte B760M GAMING X AX זכרון Corsair DDR5 32G (2x16G) מארז Antec P20CE Case ספק כח CoolerMaster MWE GOLD 850W - V2 Full Modular קירור למארז be quiet! PURE Wings 3 120mm PWM כרטיס מסך Gigabyte RTX 4070 SUPER GV-N407SEAGLE OC-12GD דיסק SSD Samsung SSD 1.0TB 990 EVO NVMe M.2 שתי שאלות. האם מפרט מקביל המבוסס על AMD ייצא זול יותר ? או שאותו הדבר? המלצות דיס המלצות? הציעו לי לבנות מפרט המבוסס על זה: כרטיס מסך rx 7800 xt מעבד Ryzen 7800X3d זהו שינמוך? אותו הדבר? לא מבין חצי דבר בחברה

6. Started by itaylevi,

שלום, אשמח לעזרה ביצירת מפרט למחשב משרדי וחנות טובה לקנות ממנה באיזור השרון - אני מניח שTMS בנתניה היא הטובה ביותר (?). 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + צפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

7. אני צריך סוללה תחליפית לדל 1545 שלנו, והמחירים בארץ ממש גבוהים (350-400 שקל לסוללה תחליפית) ראיתי סוללה ב-40 דולר ב-dealextrme, שכנראה תתאים - http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.32218 משהו יודע אם שווה לקנות שם את זה, או שמדובר בזבל ושרצוי לקנות סוללה תחליפית בארץ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לפורום כאמור בכותרת אני מתכנן מפרט HTPC חדש לסלון ומתלבט בין שתי הפלטפורמות הנ"ל: 1. AMD e350 zecate , Radeon HD6310 הלוחות שהסתכלתי עליהם - Gigabyte GA-E350N-USB3 Asus E35M1-M PRO יתרונות - תומך בעד 8 ג"ב זכרון, DDR3 1066 חסרונות - single channel Intel ATOM D525 , Nvidia ION next generation gtx200 based.2 הלוחות שראיתי - Zotac ZBOX-ID41-U יתרונות - ? חסרונות - ? המארזים שהסתכלתי עליהם (גם בגלל המחיר) : Antec ISK-100 Antec ISK 300-150 שתי המערכות עולות + - אותו הדבר (אני מכוון לסביבות ה 1500 ש"ח ללא ציוד היקפי - רק המחשב). השאלות שלי - 1.איזו פלטפורמה חזקה ויעילה יותר? 2.האם יש למישהו המלצה ללוח? 3.איזו פלטפורמה…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by eranratzon,

צריך מחשב לאינטרנט ואופיס ראיתי ב KSP מחשב עם מעבד AMD ATHLON 2 DUAL CORE P340 האם המעבד הזה ברמה של P6200 של אינטל ? המחיר 2000 ש"ח תודה ערן

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. שלום רב, ברשותי מחשב דל optiplex620 כבר 3 שנים המחשב משמש בעיקר לתוכנות משרד אופיס+אינטרנט+צפיה בסרטים+סקייפ ועובד על XP סה"כ שקט מאד ונוח לעבודה אבל לעיתים איטי מאד בפתיחת יישומים וגם בצפיה בסרטים כיצד אוכל לשפר את ביצועיו לשימושים שפורטו בתקציב של עד 600 ש"ח? (האם יש לי צוואר בקבוק?) המחשב אף פורמט לאחרונה להלן המפרט Mainboard : Dell 0F8098 Chipset : Intel i945G/GZ Processor : Intel Pentium 4 630 @ 3000 MHz Physical Memory : 2048 MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Technologies Inc Radeon X1600 Series Hard Disk : WDC (80 GB) DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A Network Card : Broadcom Corp BCM5750A1 NetXtreme Gigabit Ethernet PCI Express Operating System : Mic…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם! אני צריך את עזרתכם בבחירת מפרט... שיהיה מבוסס קונרו... כנראה e6300.. אין צורך בציוד היקפי,פלופי, אין צורך במסך,אין צורך בכרטיס מסך:{יש לי 7600gt שקניתי לפני כחודש}...,וגם לא בכונן/צורב/דיוידי .... התקציב שלי הוא 3000 ש"ח ואני מאמין שיוכל להיכנס קונרו בתקציב... עם חריגה של 100-200 גג... ועוד דבר ששכחתי ..: אני רוצה את המארז sunbeam transformer... כל מי שיוכל לעזור לי במפרט הזה אני מודה לו מראש... תודה!

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by broller,

שלום אני קונה עוד יום יומים צחשב אני צריך עזרה טובה ומהירה המחשב כולל מארז ספק מעבד זיכרון קשיח כ.מסך קירור אם + מסך (כמה שהMS נמוך יותר מהירות התגובה מהירה יותר ?) חלק מהמחשב הוא יעוז אם TMS ונראה לי שהם קצת מצעים דברים יקרים וחסרי ערך אז ככה NZXT Apollo No PSU Black :407 Corsair 520W CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular:636 Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX:1592 Gigabyte GA-P35C-S3 Conroe Support GP35CS3:728 (לא מבין בזה כל כך) G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL5D-2GBNQ CL5-5-5:608 wn Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS:456 Gigabyte Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DDR3 DualDVI Retail:1760(מה עדיף מהיצרנים) Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310:258 LG 17" LCD L175…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Ovid,

יש לי מחשב ממש ישן מכמעט לפני עשור, כך שאין טעם לשדרג בו חלקים מסויימים. אני צריך מחשב חזק ככל הניתן שייתן לי להריץ : * מכונה וירטואלית * תכנות בסביבות עבודה שונות * שיריץ הכל במקביל בלי תקיעות כולל מלא טאבים בדפדפן מה לא.. וזאת אגב נקודה מאוד חשובה, אני לא סובל שום תקיעות או זמן "לחשוב" במחשב. * אין צורך בכרטיס גרפי למשחקים. * שיהיה שקט. לגמרי. אני חשבתי ללכת בכיוון i7 , עם 16 גיגה ראם . אבל פה יש לי שתי התלבטויות : 1. האם ללכת על 4790 או על החדש 6700. הבנתי שההפרש בביצועים די זניח , אבל הליבה הגרפית משמעותית יותר חזקה. (זה אולי קריטי בשבילי מכיוון שלא יהיה כרטיס מסך חיצוני). בהקשר הזה, האם DDR4 באמת מהווה יתרון על DDR3 ? 2. רציתי משהו קומפקטי ככל הניתן. שאלה אם אני …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מה קורה אנשים אני זה EDBD כבר הביאו לי פה מפרט אני אצל חבר וראיתי שהור שום חחח בקיצור הוא רוצה לקנות מחשב אז הבטחתי לו שאני יבנה לו מפרט דברים בטוחים: מעבד קונרו 6300 זיכרון 1 ג"ב (512X2) אר-דיסק 160 ג'יגה מה שאני צריך זה כ. מסך לוח אם ועכבר ומארז כמובן (בלי מקלדת מסך וכל זה) תקציב: 4,500 ש"ח מה שחשבתי זה כ. מסך X1950 פרו אבל נראה לי עדיף כרטיעס של ג'יפורס אז לא איזה כרטיס כדאי לקחת בתקציב הזה ולוח אם אין לי מושג איזה משהו טוב שיתאים למפרט ועכבר טוב המחשב מיועד למשחקים (לא כבדים, רציתי לקחת לו כמו שלי 7600 GT אבל התפריט יותר גבוה אז אפשר לההכנ יס משהו יותר טוב) לא יעשה OC אף פעם

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכם, לאחרונה התחדשתי במקרן לסלון ואני רוצה לרכוש HTPC לשם. אני אספן של סרטי בלו ריי ו-DVD מקוריים, ואלו כמעט כל התכנים שאני מנגן. אני לא מוריד סרטים וסדרות. הסיבה שאני רוצה HTPC ולא נגן בלו ריי (שכבר יש לי) היא שבמחשב אני יכול להוסיף לדיסק שמנגן תרגום עברי חיצוני, ע"י תוסף לתוכנה TotalMedia Theatre, וכן שניתן במחשב לנגן את כל האיזורים בבלו ריי ע"י שימוש בתוכנה AnyDVD. להלן הפרטים: 1. מה התקציב המקסימאלי? מעדיף שלא יעבור את ה-1.5K. הדרישות שלי נמוכות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ניגון סרטי בלו ריי ו-DVD מקוריים, כולל תלת מימד, באמצעות תוכנת TMT (פירוט למעלה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום או…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. נתנו לי לבחור בין ה-3 לפי הטבלה והמפרט. הצרכים זה מחשב חזק לעבודה, גם VMWARE WS ועליו מספר מחשבים וירטואלים. לא חשוב לי המשקל ואני כן מעדיף מסך גדול ככל האפשר, לא חשובה עלות. חשוב סוללה עם זמן עבודה ארוך ככל האפשר. בסופ"ש אנצל את המחשב גם למשחקים במידה ואפשר. Model Inch Usage Weight Processor Graphics Memory Storage Dell Latitude 7370 13" Lightweight 1,2 kg Intel® …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by topy11,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 קנייה באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדי מיועד לסטודנטית להוראה לעכשיו וגם לאחר התואר היא כבר בסוף 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?אשמח להצעה בין 14-16 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/א…

18. Started by ELDF,

מטרות המחשב - בעיקר עבודה על מסמכים בסביבת OFFICE, גלישה. מעט סרטים וממש לא למשחקים. * המסך- 13.3-15.6 הגודל פחות מפריע יותר חשוב איכות המסך. * דרישות מיוחדות - מקלדת מעולה דרישה חשובה מאוד. כרטיס רשת אלחוטי אמין וובעל קליטה טובה.איכות בנייה של המוצר בכללי. * סוללה - כל מה שבאזור של 3שעות וצפונה * חיבורים - מינימום USB3 אחד * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי הנפח, איך חשוב שאפשר יהיה לשדרג בקלות בעתיד ל-SSD * כונן אופטי? לא ממש משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. התקציב עומד על מקסימום 3000 ש"ח ללא אפשרות …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Earambo,

חג שמח חברים יקרים חוזר להתייעצות לאור ההמלצות המצוינות בעבר להורים של אישתי יש מחשב נייח של DELL בן 5 שנים - מודל Dell Vestro 270 מצרף פירוט של רכיבי המערכת של המחשב. המחשב מתחיל לקרטע ולהתאמץ בשימוש השוטף - שימור משרדי וגלישה מאומצת באינטרנט עזרתכם באיתור הרכיבים המומלצים לשדרוג המחשב לטובת אותם השימושים. סכום ייעודי לשדרוג - 1500 ש"ח מקווה שאני בפורום הנכון (אם לא - אשמח להכוונה/העברת לפורום הרלוונטי) תודה!

20. שלום אבקש אם אפשר חוות דעת על נייד ASUS לסטודנט לצפייה בסרטים/עבודות סטנדרט ועבודת פוטושופ מדיי פעם. asus x541uj 89 w10 http://www.lytrade.co.il/product/x541uj-89-w10 תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי? המחיר נע בסביבות ה 3500. חריגה קטנה אפשרית. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא קריטי, כל עוד המחיר לא עובר בהרבה את התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של 100-200 אפשרית. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? המחשב יהיה רב שימושי, עם דגש על משחקים (לא כבדים במיוחד) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אין אפליקציות ספציפיות ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה. כנראה שלא. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680x1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? אין משהו מסויים. אולי MMORPG בעיקר. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. הא…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? וירטואליזציה/תכנות/גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע זה מסך 19" של 1280X1024, המסך ישודרג בעתיד * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היק…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by GD1810,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ש"ח, מקסימלי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? SolidWorks (שימוש עיקרי, לא קבצים מאוד מסובכים). KeyShot (רינדורים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אך לא דרישה קריטית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מארז פשוט, מחשב מקצועי ולא למשחקים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כ…

24. צהריים טובים וחג שמח, אודה לעזרתכם עם שני מפרטים שונים, הראשון עבורי והשני עבור הוריי. 1. מפרט עבורי, בעיקר לעריכות (לייטרום, פוטושופ) ורצוי גם למשחקים (לא גיימר מטורף). תקציב - גג 5K₪, אין צורך במסך ויש SDD סמסונג 860evo (חדש באריזתו. לא הורכב היות והמחשב גסס בטרם עת). 2. מפרט עבורי הוריי, לשימוש ביתי ממוצע (אינטרנט, מסמכים, מעט מוזיקה). תקציב - 3K₪, אין צורך במסך. תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מעבד Core 2 Duo E6320 BoxוIntl - 912ש"ח זכרוןו DDR2 2048MB 800MHZ CL4- G.Skill - 529ש"ח כרטיס גרפי nVIDIA GeForce FX7600GT 256MB PCIeוGigabyte 660 ש"ח כונן קשיח WD2500KSוWestern Digital 309 ש"ח לוח אם GA965GMS2וGigabyte 549 ש"ח מארז מחשבוSagittaוRaidmax 305 ש"ח ספק כח Enermax Liberty 500W 633 ש"ח צורב DVD ופנימי וAD7170AוNECו18וXו 155 ש"ח מסך אופציונלי מסך מחשב וFP92WוBenqו 969 ש"ח סה"כ בלי מסך : 4052 ש"ח סה"כ עם מסך : 5021 ש"ח אחים שלי תגיבו לי מה דעתכם על המפרט הזה הצעות לשיפור , מחירים יותר טובים..... המפרט הורכב בעזרת זאפ (www.zap.co.il)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים