עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Asaflaza,

היי, כמה להערכתכם אמור לעלות השדרוג הבא? מדובר על מחשב נייח 1. התקנת הארד דיסק SSD במקום כונן ה-C שיש כרגע במחשב, התקנת WINDOWS 10 על ה-SSD 2. הרחבת זיכרון מ-8 ג'יגה ל-32 ג'יגה בנוסף אם יש המלצות על טכנאי שיכול לבצע את זה אשמח לשמוע תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. שלום אני מאיזור באר שבע ומעוניין להרכיב מחשב שיהיה מבוסס על מעבד אינטל החדש. התקציב הכולל הוא 4500 ש"ח והמליצו לי על מסך סמסונג 2333T + מקלדת ועכבר אלחוטי מיקרוסופט דגם 800 ששניהם עולים יחד כ1000 ש"ח. מה שמותיר לי למחשב עצמו כ 3500 ש"ח. אני מאפשר למומחים חריגה או חיסכון של 500 ש"ח בבניית המפרט. אני לא יודע לבצע אוברקלוקינג כך שלא אשתמש באופציה זו אך חשוב לי שבלוח יהיה פיירוויר לדגימת סרטים DV. כרגע מתוכננת עבודה בתוכנת פינקל סטודיו 14 ולאחר מכן אשקול מעבר לתוכת אדיוס 5 או 6. תודה מראש למשיבים !

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום רב, ברשותי מחשב דל optiplex620 כבר 3 שנים המחשב משמש בעיקר לתוכנות משרד אופיס+אינטרנט+צפיה בסרטים+סקייפ ועובד על XP סה"כ שקט מאד ונוח לעבודה אבל לעיתים איטי מאד בפתיחת יישומים וגם בצפיה בסרטים כיצד אוכל לשפר את ביצועיו לשימושים שפורטו בתקציב של עד 600 ש"ח? (האם יש לי צוואר בקבוק?) המחשב אף פורמט לאחרונה להלן המפרט Mainboard : Dell 0F8098 Chipset : Intel i945G/GZ Processor : Intel Pentium 4 630 @ 3000 MHz Physical Memory : 2048 MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Technologies Inc Radeon X1600 Series Hard Disk : WDC (80 GB) DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A Network Card : Broadcom Corp BCM5750A1 NetXtreme Gigabit Ethernet PCI Express Operating System : Mic…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. המפרט הוא ב4500-5000 שקל פלוס מינוס ומיועד לעבודה שוטפת משחקים וסרטי HD מעבד : 1548 ש"ח Core 2 Quad Q9450 Box - Intel לוח אם - 425 ש"ח GAP35DS3L - Gigabyte כ.מסך - 970 ש"ח nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe - Gigabyte זכרון - 410 ש"ח DDR2 2048MB 800MHZ CL5 - Kingston - X2 מארז - 624 ש"ח Sonata III 500W - Antec דיסק קשיח - 289 ש"ח WD3200AAKS - Western Digital צורב - 166 ש"ח DVD - DRW2014L1T - Asus אשמח אם תשפרו אותו מבלי לזוז הרבה מהמחיר הקיים את הפרט הרכבתי יותר מראש שלי ממה שראיתי במפרטים המומלצים פה ממה ששמעתי בפורומים ומה שחשבתי שטוב אבל כניראה שטעיתי.. בעיקרון המפרט מיועד לסרטי HD למשחקים החדשים שיעבדו חלק וטוב והכי משמעותי הוא אמרו לחזיק כמה שנים טובות ללא שידרוג…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מה אתם אומרים על המחשב הזה? Fujitsu LifeBook AH532-M53H5IL לינק: http://ksp.co.il/?uin=19873 מעבד חזק דיסק קשיח מהירות 7200 כרטיס מסך חזק אחריות 3 שנים בבית הלקוח הכרטיס מסך הזה יותר חזק מאינטל 4000 ? הכרטיס מסך בגלל שהוא חזק יותר גומר את הסוללה מהר יותר? מה אתם אומרים על המחשב הזה בכלל? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יש לי מחשב ישן עם המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Dou E8400 3Ghz Penryn Box לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3l ספק: OCZ 400W זיכרון: OCZ 1GB DDR2-800 CL5 שניים כאלה ועוד סטיק של 2GB לא יודע של מי דיסק קשיח: WD 500GB sata2 32MB שניים כאלה כרטיס מסך: Saphire design Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI מסך: Chimei cmv 222H הוא כבר התיישן מאוד ומקרטע כשאני מריץ עליו Visual Studio ו-Photoshop. אני לא משתמש בתוכנות האלה באופן מקצועי, אבל מדי פעם משחק איתן. על משחקים אין בכלל על מה לדבר, למרות שהיה נחמד להריץ עליו משחקים מדי פעם. השאלון: . מה התקציב המקסימאלי? עד 4K לשדרוג א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Franky 4 Fingers,

יש מפרט רצוי ויש קופון של דל!! שאלה אחרונה לפני קניה: אני רוכש E6500 כל המפרט שלו הוא מצויין הדבר היחידי שמטריד אותי מעט הוא גודל ה הHD: 160GB free fall 7200 לא קטן מדי? המחשב מיועד לסטודנטית שלומדת עיצוב כך שיהיה לה על המחשב תוכנות כמו פוטושופ אילוסטרייט וכו' היא לא צריכה לשמור את כל העבודות על המחשב. בשביל זה יש כוננים חיצוניים השאלה היא אם בשביל win7 וכל שאר התוכנות ועוד טיפה שטויות (כי אין מה לעשות זה עדיין מחשב גם לפנאי ) הכונן הזה מספיק? יש עוד מחשב עם אותו המפרט בדיוק רק עם 500GB 7200 ווסטרו 1520 ו100$ פחות על מה ללכת? תודה לכל העוזר! (ולכל מי שניסה )

8. Started by rOnka,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד ובגלל שאני עוד בצבא(שנה וחצי למניאק) חבל לי להשקיע ולקנות אחד חזק משום שאני בקרבי והסיכויים שהוא ישבר/יגנב גבוהיים לצערי. אשמח לעזרתכם(לא מתמצא בתחום המחשבים הנידיים) למצוא מחשב זול עם מסך סביר שיספק את הצרכים שלי שהם תוכנות אדובי למניהם(לא הולך לערוך סרטים בAE אבל שלא שתיהיה אופציה לאיזה עבודה קטנה שם) ואיזה משחקונים קלאסים. מחפש משהו בסביבות ה1500 עם נטייה ל2000. תודה! אם יש לכם בדרך טיפים איך לשמור על המחשב בצבא אשמח לשמוע

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by tamir950,

שלום, בניתי מפרט למשחקים ב3K ללא ציוד היקפי, אני רוצה לשחק על מסך 24' (1920X1080) אשמח לשמוע מה אתם חושבים עליו. מעבד AMD Phenom II X4 955 Black Edition Box ₪725 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ955FBGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 ₪398 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495E כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪189 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Team DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 Elite ₪110 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=MM-TM-2GB1333 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD6850 1024MB DDR5 PCIe ₪870 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני לא ממש מצליח להבין את ההבדלים בין מעבד T לP אשמח אם תוכלו לעזור ולייעץ

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by amadey,

אני רוצה למכור כ.מסך evga classified 590GTX -הכרטיס ללא אחריות -מגיע ללא קופסא - ome -יש מתאמים/כבל ליציאת hdmi מחיר על מנת למכור בלי "לשחק". חשבתי 600-700

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך, אבל לא להתפשר על הדרישות או האיכות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מעבר ל1800-1900. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי, גלישה באינטרנט, יוטיוב ומוזיקה, אופיס, ללא משחקים או תוכנות כבדות- אבל שיעבוד חלק בממשק הגרפי של וינדוס 7. מה שכן, צריך להריץ תכני hd בצורה חלקה, ושתהיה אופציה לחבר לטלויזיה בhdmi. מאוד חשוב שהמחשב יהיה מספיק מהיר ואמין, שלא יגיע למצב של תקיעות וקרטועים במצבים של משימות פשוטות או ריבוי משימות- כמובן לא ריבוי מטורף, אבל שלא תהיה בעיה לשמוע מוזיקה ותוך כדי לגלוש בכמה לשו…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. במהלך נסיעותי לחו"ל נתקלתי ב laptop הנ"ל של חברת Acer אך הופתעתי ממחירו הזול (לדעתי) ואבקש התייחסותכם: המודל הוא Acer 5044 ספציפיקציות: AMD Turion 64 ML-34(1.8GHz, 1 MBL2 cacche 512MB DDR 120GB HDD [ DVD-SuperMulti Double Layer Acer CrystalBright TFT WXGA 15.4 IEEE 802.11b/g ] ATI Radeon Express 200 M chipset DDR333 RAM upgradable to 2048 on dual soDIMM socket S-Video TV out port, 4 USB 2.0 ports Acer SignalUp wirelss technology support One year international guarranty עלות הדגם הזה של Acer הוא כ 2700 ש"ח (בנוסף הם נותנים Acer stylish bag ו Acer wireless optical mouse למי שמשלם מזומן) האם הספציפיקציות בסדר? האם שווה את המחיר? תודה ל…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Amit Sharafi,

אני רוצה לקנות מחשב לשימוש יומיומי. אינטרנט, סרטים ולימודים. חשוב שירוץ חלק בלי להיתקע ושהסוללה תהיה חזקה. התקציב הוא עד 3000. יש לי אפשרות לקנות מחו"ל וראיתי תמחשב הזה: https://www.bestbuy.com/site/lenovo-yoga-730-2-in-1-15-6-touch-screen-laptop-intel-core-i5-8gb-memory-256gb-solid-state-drive-iron-gray/6201040.p?skuId=6201040 המחשב הזה טוב? אשמח לשמוע על אופציות אחרות במחיר הזה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לקנות כ. מסך, לגיימינג כבד כמובן , ומעדיף כמה שיותר חדש, לחכות כמה שיותר זמן לקנייה הבאה. עוד לא בררתי דגמים, אבל הכיוון זה דור הכי חדש, ובסביבות 1500. הבנתי שאם קונים אז עדיף זכרון פנימי של יותר מ-2G? בנוסף, אני חושש מהיווצרות צוואר בקבוק מאחד הרכיבים (בעיקר המעבד נראה לי?) שיהפוך את הקנייה ללא משתלמת. מפרט: AMD Phenom II x4 955 Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H RAM קצת מצחיק, יש 2 סטיקים של 2G ועוד 2 של 4G, כולם DDR3 Radeon HD 5850 1GB SeaSonic 520W המלצות? עצות? תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by noam_m,

אהלן חברה, ידידה מחפשת מחשב נייד ויש אפשרות לקנות בארה"ב ולבקש מחברים להחזירו לארץ. קראתי את המדריך: יבוא אישי של מחשב נייד מארה"ב אבל אם יש עצות נוספות בנושא אשמח לשמוע! התקציב הוא עד 1500$ (כולל משלוח בתוך ארה"ב), והדרישות: * אחריות בינלאומית * מסך גדול (בתקווה באזור ה17") * כרטיס מסך שמאפשר להריץ סטרקרפט2 בצורה טובה * מערכת הפעלה מקורית (וינדוס7..) יציאת HDMI תהיה תוספת שימושית אך לא חובה. משקל וזמן סוללה פחות קריטיים אבל כמובן ככל שהראשון נמוך והשני גבוה אז יותר טוב אם יש לאפטופ מצויין שעולה מעל התקציב אבל שווה את זה אשמח לשמוע גם כן! ותודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by 8-Ball,

המחשב הכי חזק שאתם יכולים להרכיב בתקציב הזה.. ראיתי את המפרט שיש במפרטים המומלצים..ואני חושב שאפשר להרכיב מחשב יותר חזק מזה שמומלץ ד"א לא צריך צורב תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שימושים - גרפיקה, שרטוט דו ותלת מימד, עריכת סרטים, מצגות, גלישה, עבודה משרדית. לא למשחקים.: זו ההצעה שקיבלתי מKSP: מעבד אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB 875 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE סה"כ EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 510 זכרונות‏ DDR II 800Mhz סה"כ 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 360 כרטיסי מסך‏ Sapphire סה"כ HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 915 2 דיסקים קשיחים‏ Western Digital סה"כ 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 760 צורבים‏ LG סה"כ DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling סה"כ Freezer 7 Pro (LGA775) 125 מארזים‏ CoolerMaster סה"כ Elite 335 Black (No PSU) 180 ספקי כוח‏ Chieftec סה"כ 550…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אז ככה לפי התבוננות בפורום בניתי לעצמי מפרט תשנו חופשי לפי הצעותיכם העיקר שיהיה לפי הנקודות הבאות: * לא מתוכנן OC לעולם. * המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים, סרטים ואינטרנט. * הארד דיסק 500gb. * תרשמו לי בבקשה למה המפרט מומלץ ולא לא q6600 לפי מה שראיתי בפורום... * איזה כרטיס מסך יותר מומלץ ולמה... אז ככה זה המפרט שבניתי: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤1064 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤460 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST350032AS 500GB SATA2 ¤592 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤285 כמות:1 http://skypc.co.il/pr…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם, קיבלתי המלצה על הפורום שלכם וחשבתי לנסות. אני זקוק למפרט עבור מחשב ביתי שעונה על הצרכים הבאים: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000-4000 מעדיף תשלומים אך אפשרי גם מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גם עבודות עם אופיס אבל בעיקר אינטרנט, צפיה בסרטים, ועריכת סרטים משפחתיים. אם לא מייקר מידי אז שיתמוך גם במשחקים מודרניים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת+עכבר אלחוטיים שיהיו מסוגלים לשדר למחשב גם דרך קיר (כנראה צריך bl…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. המפרט ישמש את אחי הקטן (15) לגיימינג ואת שאר בני המפחה לאינטרנט ועבודות אחרות במחשב. חשוב לנו שהמחשב יהיה מרכיבים איכותיים ולא יזדקק לשדרוג במס' שנים הקרובות. נכון לעכשיו הכיוון הוא המפרט הבא: כמו שמצויין במפרט, אין צורך בציוד היקפי כלשהו פרט למסך ואין צורך בדיסק קשיח. צורב DVD אפשר להוסיף כאופציה וירכש אפילו כחריגה מהתקציב. אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט + הצעות לשינויים. את ההצעות יש לבסס על מבחר החלקים הקיימים ברשתות KSP ואייבורי בלבד (ואין בעיה לקנות מכל אחת מהרשתות חלק מהרכיבים, ההרכבה מתבצעת על ידי.). תודה לעוזרים ושבוע טוב, אבירן.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם, עיינתי במפרטים מומלצים אך לא מצאתי מפרטים "שקטים". אני ישן באותו חדר עם המחשב ולכן חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר, התקציב הוא 3K, ניתן לחרוג מעט. יעודו העיקרי - גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, האזנה למוסיקה. משחקים? אולי NFS Carbon לעיתים רחוקות... אולי גם Age of Empires החדש, אם בשביל זה נצטרך לחרוג מהתקציב בשביל כ. מסך טוב אני אחרוג. צורב DVD יש לי חדש יחסית אז אין צורך להוסיף. גם ציוד היקפי ומסך יש. מבקש שבכרטיס קול תהיה יציאה אופטית משום שיש לי כזו ברסיבר ואיתה אני עובד. כרגע המפרט שלי הוא ABiT NF7 Nforce2 AMD Barton 2500 GEIL 2x512 אשמח לשמוע גם בכמה אחוזים המפרט החדש חזק ממה שקיים אצלי כעת. תודה מקרב לב על העזרה, אורן.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מחשב שישמש בעיקר ל-Avid ו-Adobe Premiere, עריכת סרטי HD ו-Full HD. צריך יציאת HDMI. קשיח לפחות 1TB, מסך 23" ברזולוציית FHD עם פאנל כמה שיותר איכותי לעריכת סרטים, וכרטיס רשת אלחוטי. כמו כן צריך גם חלונות 7 ואופיס חוקיים. במערכת הפעלה יספיק לדעתי Home Premium, באופיס גרסה מוגבלת תספיק. צריך גם כרטיס עריכת וידאו\טלביזיה, מתוך כוונה לחבר את המחשב למצלמת וידאו. לא בטוח, אבל נדמה לי ששילוב של AMD ו-NVIDIA יעבוד פה טוב: תוכנות כאלה ינצלו אם אני לא טועה את כל ה-8 ליבות במעבד, וגם כרטיס מסך של NVIDIA שיהיה שם כי כתוב באתר של Adobe ש-Premire תומך בהאצת חומרה על גבי GeForce, Quadro ו-Tesla. פתוח להצעות אבל, אף פעם לא התעסקתי עם הנושא של עריכת וידאו. מחנות שיושבת במרכז או עושה משלו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שבת שלום! אני מתכנן לקנות מחשב לקולנוע ביתי, ואני צריך את עצתכם. תקציב: התקציב לא מוגבל. תכתבו את המפרט שאתם חושבים שיתאים לצרכים שלי, ושיהיה בסכום סביר. צרכים: 1. ניגון של סרטים (bluray 1080p, 720p, dvd) גם מכונן וגם מתוך המחשב. 2. צריבה של סרטי dvd מדיסק לדיסק וממחשב לדיסק. 3. הקלטה מממיר של הוט בפורמט dvd ו- bluray (מ-hot hd) 4. הורדה של סרטי בלו ריי מהאינטרנט. 5. עבודה בסיסית במחשב- אופיס וגלישה באינטרנט. חיבורים: 1. המחשב יתחבר למקרן 1080p בחיבור hdmi. 2. המחשב יתחבר למגבר יחסית ישן (בן 10), כלומר, אין לו hdmi. מהו החיבור האיכותי ביותר שהיה לפני 10 שנים? חיבור אופטי קואקסיאלי, לא? אני צריך שתהיה יציאה כזאת מהמחשב. 3. המחשב יתחבר למסך מחשב בעזרת dvi. 4. המחשב יתחבר ל…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Morfium,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לחברה שלי עד 1500 שח (כמובן רצוי פחות) אם זאת המחשב אמור להיות להרבה שנים, כמו המחשב הקודם שלה ז"ל שפעל ללא דופי משהו כמו 6 שנים . הדרישות הם בעיקר : * עבודה משרדית * סרטים (לא אמור להיות HD למרות שבטח כל מעבד מריץ את זה בקלות) * מוזיקה. רצוי שהמחשב יהיה חסכוני בחשמל ושקט .... אין צורך בציוד היקפי. חשבתי על Intel עם Core I3 (שכולל כרטיס מסך בפנים) או כמובן AMD (שגם יכלול כרטיס מסך בפנים) אודה מאד לעוזרים .

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים