עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by haimcoen,

אשמח לעזרתכם בבחירת מחשב נייד בהתאם לדרישות הבאות: מטרות המחשב? לימודים (בעיקר אופיס למיניהן) ואינטרנט (גלישה וצפייה בטלוויזיה) וראיית סרטים. מחיר? עדיף סביב 2,000 ש"ח (אפשר עד 2,500 ש"ח). גודל וציפוי המסך? עדיף 14 בגלל המשקל והניידות אבל אפשר גם 15.6 קל. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משקל רצוי?אני מניח סביב ה- 2kg. האם נדרש זמן סוללה ארוך?ממוצע עשוי להספיק. כונן קשיח?לא לחוץ על גודל מעבד? לא מבין בזה. ראיתי כמה i3 ו- i5 במהירויות שונות (1.5ghz-2.5ghz) עד כמה מהותי ההבדל, לאור הצרכים שציינתי. האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא רק אם אפשר שתיהיה אפשרות לאחריות והרחבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by gotex,

אממ אני צריך מחשב רק מחשב בלי ציוד הקפי אני כמעט ולא משחק מקסימום nba live need for speed וgta אז אני לא צריך כרטיס מסך חייתי אבל עדיין משהו שגם עוד שלוש שנים יוכל להריץ משחקים אני רוצה שיתמוך בויסטה אבל כמו שצריך אני עובד במחשב אם פוטושופ ועושה עריכת וידאו (ביתית) עכשיו שמתי תקציב דיי לא ידוע ביגלל שאני לא מכיר תשוק כל כך ואני לא יודע כמה כסף פחות או יותר אמור לעלות לי מחשב טוב בקיצור מקווה שהכל ברור אם לא תשאלו ותודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Ben Ben Baruch,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2500 שח. אפשר לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סטודנט להנדסת תוכנה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עד 1.7 קג 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט במועד קצר מעת הקניה)? בהקדם 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: הכי חשוב לי משקל, אחריות ואיכות החומר. חשבתי על: https://ksp.co.il/?uin=80301 ופשוט להתקי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי אני צריך מפרט למחשב. כל מה שאני צריך זה לוח אם, מעבד, זכרון וכרטיס מסך כל זה ב2000 שקל תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אז מה אתם אומרים ? שימוש עיקרי - תוכנות CAD ותלת מימד , גרפיקה ( פוטושופ ואילוסטרייטור ) , מחשב מחשב אמין , איכותי וחזק איזה מבין החברות / דגמים הוא היותר משתלם ? ואם ללכת על אחד מאילו , מה אתם אומרים על האופציה של להביא מחול ? אשמח לעזרה ולעצות ! תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by smarmy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמה: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג - לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. ראשית, שלום לכל יושבי הפורום. אני חדש כאן והחלטתי להחליף את המחשב הנוכחי שלי, לאחר שהוא שרת אותי נאמנה 8(!) שנים. היות וזה המחשב היחיד שלי, הוא נועד לעבודה שוטפת ולשם שינוי, גם הרצת משחקים כבדים, כגון GTA4, Fallout3, Crysis ו-Assassin's Creed. התקציב שלי, כמו שכתוב, הוא באיזור ה-6000-7000 ש"ח ורציתי שאנשים מביני עניין ואובייקטיביים יוכל להמליץ לי על מפרט רלוונטי. כמה דגשים: 1. לגבי מארזים: האם יש, מלבד הגודל, כמובן, הבדל מהותי בין מארזי full tower, mid-tower ו-mini-tower? ועוד דבר לגבי המארז, השקט לא קריטי, כי המחשב כבוי בלילות. 2. אף על פי שאין לי נימוק הגיוני, יש לי העדפה אישית למעבדים של Intel ולכרטיסי מסך של NVIDIA. כמו כן, אני שוקל לקנות בעתיד כרטיס מסך נוסף ולחברו ל…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. המפרטים לחבר , הוא לא צריך עכבר \ מקלדת \ מסך \ רמקולים . בסביבות ה 5000 שקל . המפרטים למשחקים. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by alex15,

דוד שלי קנה בארצ מחשב נייד . אחריי שנה הוא בא איתו ונתן לי אותו . התברר שלנייד שלו הבטריה גמורה . אם אני מוציא את הכבל מהתקע של המטען שלו שמחובר אליו מהשקע הוא נכבה . כאילו אין סוללה . אבל יש סוללה . ועכשיו אני מחפש סוללה לו . המחשב הנייד שמו הוא LENOVO 3000 V100 . מאיפה אפשר לקנות ? באיזור כפר סבא .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אין לי שום דרישות חוץ ממה שבכותרת דרישות הכי בסיסיות שיש[br]פורסם בתאריך: 5.01.2010 בשעה 13:29:45 אה וגודל לא משנה לי רק שיהיה בין 10 -15 אינטשכן אני יודע דרישות מוזרות

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אהלן, הרכבתי מפרט ואשמח לחו״ד אם זה באמת אופטימלי. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702868535 - Intel - i7-7700K Kaby Lake Quad core CPU - 4.2 GHz - Max Turbo Frequency 4.5 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 95W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1498/1468 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-Z170X-Gaming-3 - Gigabyte - Socket LGA1151 CPU - 4x DDR4 up to 64 GB at 3466Mhz - 3 x PCIe x16 - 2 x M.2 - 3 x SATAe - 6x SATA 6Gb/s - 7x USB 3.0 - 6x USB 2.0 - 2 x USB 3.1 type A and type C - VGA - DVI - HDMI - Killer Gigabit L... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 700/686…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by simonldj,

שלום לכם, אני מועניין לשדרג את המחשב שלי, ובגלל שלמחשב הקיים יש הרבה בעיות והוא ישן, זה הולך להיות יותר סוג של הרכבת מחשב חדש, ושימוש בחלקים מהמחשב הישן. המפרט הקיים שלי: המחשב מתחילת שנת 2010, מארז LED+25CM FAN EZCOOL שחור כסוף ספק כוח 550W FAN 12CM POWER MAN לוח אם Nforce 430 K9N6PGM2V2 G6100 AND MSI מעבד ATHLON II 620 Q.C AM3 AMD זכרון CEON 2GB DDR2 800Mhz- פעמיים, סה"כ 4GB כ.מסך ATI Radeon 5750 1G-5 GIGABYTE דיסק קשיח: 2 של 500GB, שעובדים כבר 3 ו 4 שנים. + אחד חדש 1TB שנקנה כרגע. עכשו, למחשב הזה יש מלא בעיות, שרובם כנראה נובעים מהלוח אם. (חיבורי USB ואודיו עושים בעיות, חסר לי חיוברי SATA (יש רק 2), חסר לי הרבה פעמיים זכרון בזמן עבודה, וכל כמה חודשים המחשב פשוט לא עולה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, כשהייתי בארה"ב קניתי מחשב מלנובו, והוא הגיע לבית של חברים שאירחו אותי. לצערי נאלצתי כבר לחזור לארץ עוד לפני שהמחשב הגיע, אז כרגע הוא תקוע אצלם. השאלה שלי, האם שווה לי שהם ישלחו את המחשב דרך UPS\FEDEX? האם אני אאלץ לשלם על המשלוח מכס ו\או מע"מ? הם הרי ישלחו את זה בתור חבילה פרטית ולא בתור חברה\חנות שמוכרת לי מוצר. אם זה לא המקום לשאול אני מתנצל ומבקש שתפנו אותי למקום הנכון. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אוקיי אז הדרישות שלי...המממ....פוטושופ...תוכנות לעריכת שפות תכנות ועוד כמה תוכנות של מייקרוספט. וכמובן כמה משחקים...קאונטר סטרייק,HALF LIFE.. וכמה משחקי מירוצים. המפרט: מעבד: Intel Pentium D820 לוח אם: Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 זיכרונות: Geil 1GB (2x512MB) DDR 3200 Value Dual Channel דיסק קשיח: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer SATA II HDD כ.מסך: Gainward Geforce 6600 GT Ultra/1980 PCX 256MB מארז: Sunbeam Samurai Gaming P/S not include Silver Case ספק כוח: Antec SmartPower SL350 Power Supply צורב דיוידי: NEC ND-3520AW 16/4/24/48/16/48 Bulk סידי רום: RICHO או LG כונן 1.44: '5,FDD Citizen/Sony/Alps Black 1.44MB 3 מאוורר נוסף למארז Enermax 80mm 2 Ball Be…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום. אני צריך מפרט למחשב ב- 3000 כולל מסך (עדיף ''17) , לא משנה לי אם המערכת מבוססת על AMD או Intel. כולל עכבר ומקלדת וכמובן הרכבה של המחשב (אין צורך בווינדוס) תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by SHIMSHI,

שלום, איך ניתן לדעת האם צורב מתאים לנייד שלי? הדגם של הנייד: [h=1]Acer Aspire 6930G[/h]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by eyazlaz,

מה התקציב המקסימאלי? 6200 ככה בערך, אולי קצת יותר, אולי קצת פחות. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 בערך, נראה לי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, ו-Streaming של משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO, TW3, GTA V, AC, BF, Skyrim, H1Z1, Far Cry וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 על 144hz. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אהלן, ברצוני לקנות לפטופ חדש, אני כגיימר אעדיף מחשב שגם יוכל להריץ משחקים בצורה טובה, וכמובן סרטים וסדרות ללא כל בעיה (ב HD).. מסך יפה ואיכותי (שיהיה לא פחות מ 15") ובסביבות המחיר של 2,000 ש"ח עד גג 3,000. תודה רבה מראש .

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by lihayr,

שלום לכולם,קודם כל ישר כוח על הפורום שעוזר לאנשים שלא כ"כ מבינים במפרטים(כמוני) "למצוא את עצמם" בכל הנוגע לקניית מחשב שמתאים לצרכיהם האישיים. הקדמה קצרה: לפני קצת פחות מארבע שנים קניתי מחשב שהיה טוב עבורי כי לא הייתי גיימר מושבע. עכשיו שיחקתי בדמו של פיפא 12 על ההגדרות הכי נמוכות ורזולוציה יחסית נמוכה והמשחק קצת קרטע למרות זאת,הבנתי שהגיע הזמן לשדרג. המפרט: מעבד: intel dual core e2160 1.8 ghz לוח אם: Gygabite p35-ds3l זכרון: 2gb כ.מסך: ati radeon hd3850 256 mb מארז: raidmax sagitta צורב dvd lg hard disk 160 gb ספק: HEC 400 TRT 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימו…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by the stig,

אז ככה, המחשב ישמש למשחקים, צפייה מרובה בסדרות, סרטים ואינטרנת. בנושא המסך אני צריך דיעה מכם על איזה גודל מומלץ לי ללכת שמתאים למטרות הנל ואשר ניכנס בתקציב, הכיוון ל22 האם המסך מספיק גדול או שאפר גם להסתפק ב19\20 ? יש לשים דגש על אמינות , הארדיסק\שתי הארדיסקים בנפח של מינימום טרבייט אין חשיבות לעיצוב, אין צורך ברמקולים, לא מתוכנן OC נושא השקט לא קריטי אבל רצוי במידה ומתאפשר הקניה מתוכננת להתבצע בTMS ק.אתא אם זה משנה תודה רבה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by mrraz,

דק וקל שיזכיר את אפל מקבוק מסך בסביבות 14 אינטש תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אהלן חבר'ה, בגלל שכבר עשיתי טעות בהרכבת מחשב בעצמי פעם אחת בעבר, אני למדתי לקח והפעם החלטתי שאיעזר באנשים שמבינים. יש לי בינתיים את המפרט הבא: מארז - Zalman Z11 ספק כוח - FSP AURUM PRO 1200W 80+GOLD זכרונות - G.Skil 2x8 GB 2133 MHz כ. מסך - AMD Radeon 7990 HD 6GB דיסק קשיח - אחד SSD, ועוד אחד רגיל. אני מחפש לוח אם ומעבד שיתאימו למפרט הנ"ל בצורה טובה, ואני אשמח לכמה אופציות - כאלה זולות יותר וכאלה יקרות ואופטימליות יותר. תודה רבה, אליסף

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by yonni,

היי אני מעוניין במפרט למחשב שישמש בעיקר לשימושים הנ"ל. חשוב שבלוח אם יהיו פיצ'רים רבים ככל האפשר, חשוב במיוחד FIREWIRE 1394. כמו כן כרטיס מסך כמו GF MX440 יכול בהחלט להספיק, רצוי ONBOARD אם זה מוזיל את המחיר, רצוי שיהיה VIDEO OUT. מסך 17 שטוח לא רע, חשבתי אולי על ה - VIEWSONIC E70F. כמו כן חובה אביזרים נלווים: מקלדת +עכבר, מארז ורמקולים לא יקרים שיעשו את העבודה. להלן מפרט שהרכבתי מהידע הלא כ"כ מעודכן שיש לי, תנו דעתכם: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.81 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 594.94 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Origina…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by captaincaveman,

הוזמן: > Code Name > Quantity Price/Ea. Total > ------------------------------------------------------------------------------------------- > 120210 AMD Athlon 64 3200+ 512K 90nm Rev. E > Venice (939) 1 $199.00 $199.00 > Warranty: 800041 - 60 Day Warranty > > Cool Sticker Set: None > > 140736 1 GB DDR (2 pcs 512) PC-3200 (400) > OCZ Platinum Revision 2 (OCZ4001024ELDCPER2-K) > 1 $185.00 $185.00 > Warranty: 800011 - Manufacturer > Direct Lifetime Warranty > > 110224 DFI Lan Party UT NForce4 Ultra-D > Audio/GB-LAN/IEEE/PCI-E/SATAII/DDR/ATX 64 939 > 1 $129.00 …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, אינטרט, מסמכים, פגישות, פיתוח בסיסי, כלים כמו vscode, eclipse 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. אין צורך באורות. 7. האם האם יש צורך לכל…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.