ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה מפרט של המחשב 5000+ כולל מסך אני לא יודע להרכיב אני רוצה משהו חיה שהיה לי שיריץ לי משחקים כמו GTA IV COD BATTLEFID ומשחקים שהיו בעתיד בנו לי כמה מפרטים עם זה לא היה טוב אני מבקש שתיבנו לי אתם זה http://www.tms.co.il/preview/spec/2vswx1k9/1 או זה http://www.tms.co.il/preview/spec/6shtakd3 או מה שאתם תחליטו
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אהלן מעוניין לדעת כמה שווה המארז שלי FULL TOWER THERMALTAKE EUREKA מצב מצויין אריאל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
אני מנסה להרכיב מפרט באתר של IQPC ויש לי כמה שאלות. 1) המעבד בוודאות יהיה AMD, האם מבחינת ביצועים יש הבדל משמעותי בין 3800 ל4800? (לא צפוי OC) 2) לוח אם: מה ההבדל בין M2V לM2V-TVM? או שבכלל עדיף ללכת על חברה אחרת ולא ASUS? 3) כרטיס מסך: אני לא גיימר כבד כרגע וגם לא משתמש בתוכנות גראפיות כבדות. אני יתחיל לשחק אולי עוד שנה, שנה וחצי שאני אגמור עם הלימודים. בכל מקרה, להשקיע 700 ש"ח בDX10 או לחסוך בינתיים ולהסתפק ב7300GT? 4) מארז: עם ספק? בלי ספק? כמה W צריך להיות לו אם אני רוצה גם להוסיף קצת מודינג עם מאווררים נוספים ולדים בהמשך? איזה מארז יהיה גם בנוי טוב מבחינת איוורור וגם שקט(המחשב ישן איתי בחדר...) בטווח המחירים שלי? בכל מקרה זה מה שהרכבתי בינתיים אני אשמח לקבל חוות דעות…
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד בתקציב הנ"ל, בעיקר לעבודה משרדית/אינטרנט. הדגשים שלי (לפי סדר החשיבות) הם: - משקל - חשוב מאד שיהיה קל - מסך לא רחב ובגודל של לפחות 14" - זמן סוללה סביר, לא נמוך מדי - זכרון 1GB - כל השאר, כגון מעבד, אמנם חשוב - אך משני עבורי. אני בספק אם בכלל קיים דבר כזה בתקציב הנ"ל... אבל אשמח לשמוע המלצות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
http://m.store.hp.com/us/en/m20ProductDisplayView?storeId=10151&productId=881651&urlRequestType=Base&langId=&catalogId=10051#/choices/choice/L6E55AV.OperatingSystem
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אבקש לרשום הצעות למפרט מחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכת וידאו,עיצוב גרפי מינימאלי,צפייה בתכני HD לא חייב 1080p. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Sony Vegas-מזדמן,Photoshop-מזדמן,Camstasia Studio-תדיר,Fraps-מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V,TF2,MKX, USFIV. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24",1080p. -לאילו הגדר…
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום אני רוצה מפרט ב-ב1800 של אינטל (כי מצאתי את הלוח של FATALITY עם הכרטיס המובנה, שאני חושב שהוא יתאים למשחקים - ברזולוציות סבירות אני מניח) אם אפשר C2D אה... ובלי הארד דיסק וכוננים - יש לי הארד דיסק 120 SATA1 ושלושה כונני דיסקים. תודה רבה...!
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הי, הנה הטופס: . מה התקציב המקסימלי? 2400 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא יותר מתוכנות כמו Office. יהיה על המחשב win7 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי אונליין, משחקי יריות (FPS) וכו'. למשל Call of Duty 6, WOW. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
המטרה לקנות מעבד, לוח אם, וזכרון בלבד. גיל המשתמש: 16 תקציב 1600 ש"ח פלוס מינוס. אופציה אחת היא מעבד 64 ביט אבל לא ברור לי אם יש הבדל איכות בין (?AMD Athlon 64 3000+ (S-754 ל-Athlon 64 3000+ (S-939) והאם ההבדל הוא רק באפשרויות שדרוג בעתיד לרעת ה-754(למה בדיוק הכוונה אפשרויות שדרוג בעתיד? במה זה מגביל?). אופציה שניה מבוססת ספרון או אתלון XP, אין לי מושג מה כדאי לקחת באופציה הזאת, ואם היא בכלל כדאית, מחכה להמלצות . לגבי הזכרון, אני מניח שרק 512MB, האם כדאי בשני מודולים או אחד ואם באחד האם זה לא יגביל אותי בהרחבת זכרון אפשרית בעתיד? ראיתי ב-KSP זכרונות 512 זולים, בין 260 ל-500 ש"ח, מה כדאי?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
חבר שלי מעוניין במחשב ב3000 שקל בחרגיה של 200 מקס' אם חייבים. כרטיס מסך בסיסי ביותר (שום משחקים ) מעבד אני נורא רוצה לשים לו כפול ליבה הD805 אין צורך בOC וכאלה..זה פשוט מחשב פשוט מאוד שצריך שיחזיק הרבה שנים מעמד לא צריך גי'גה זיכרון 80 גיגה מספיק בHD ללא מסך ללא רמקולים וכו' אבל עם צורב... זה לא דחוף לו..הוא גם ככה תיכנן לקנות עוד חודשיים ככה..השאלה היא אם יציאת הקונרו תוריד את המעבד הזה שהוא בין כה וכה הכי זול...אז האם שווה לחכות בכל זאת למעבד ככ זול
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי, אני חדש בתחום המחשבים הניידים ולא יצא לי להכיר את השוק יותר מדי. אני מחפש מחשב נייד לצרכי לימודים בעיקר ( Office, VS אולי ו Acrobat) וגם לצפיה בסרטים ( שתהיה לי אפשרות גם להריץ סרטי HD 720p/1080p בצורה חלקה). ואני בונה על מחשב שיספק אותי בשנתיים הקרובות לפחות. התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח. אשמח לשמוע הצעות. תודה מראש, Karbosilan
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש אבל יצאו כמה הכרזות על טכנולוגיות "פורצות דרך" משמעותיות שיצאו עד סוף שנה הבאה כגון: אינטל מפתחת סוןג זיכרון חדש יצאו מעבדי 10 ננומטר NVIDIA כבר עובדים על הכרטיס הבא שישלב בתוכו זיכרון HBM2 (עד 32GB) בגדול השימושים שלי הם כבדים ממש (גיימינג ב 4K, עריכות למיניהן , וידאו 4K) השאלה היא אם כדאי לחכות שנה לטכנולוגיות טובות משמעותית או שבטח זה גם יתעכב ...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב עבור חברה שלי, היא מאיירת והיא עובדת בעיקר בפוטושופ אבל כנראה יהיה שימוש ביתר החבילה של אדובי כאשר התוכנה הכבדה ביותר שהיא אולי תשתמש בה היא After effects אבל כנראה שימוש יחסית מינימלי. אני יחסית גמיש עם התקציב אבל נראה לי ש3000 ש"ח אמור להספיק למחשב עבור הצרכים שלה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? התקציב די גמיש, נראה לי שמתחת ל3000 המחשב יתפקד פחות טוב בתוכנות כמו אפטר ופוטושופ או יהיה מורכב מחלקים פחות איכותיים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, בעיקר פוטושופ אבל גם אילוסטרייטור ואפטר אפ…
-
- 33 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא למחשב חזק האם כל החלקים יעבדו ביחד ? כמות מוצרים סה"כ 1 INTEL Pentium 4 - 3.2 (640) - 2MB Cache, 800Mhz FSB 775PIN - RE 1,742.88 ש"ח 4 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I-D-B) original C2.5 1,458.63 ש"ח 1 EPOX EP-5EPA+ (915P) - ATX 714.31 ש"ח 2 Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA 1,267.35 ש"ח 1 Gigabyte RADEON 9250 (128BIT) - 128MB DDR TV OUT DVI AGPx8-BULK 319.99 ש"ח 1 sUnshine X-Blade (8511) - SILVER - 520w 369.45 ש"ח 1 .SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 52.30 ש"ח 1 LITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE 158.46 ש"ח סך הכל לתשלום: 6,083.38 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 5,900.88 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-מעבד: Intel Core I5 3450 3.50GHz 6M -מערכת הפעלה: Windows 7 Home Pre 64-Bit -לוח אם: Intel H61 Chip -זיכרון: 8GB DDR3 1333MHZ -דיסק קשיח: 500GB 7200RPM -כונן: LG GH22 DVDRW X22 -כ.מסך: Nvidia GeForce GT520 1GB DDR3 לביצועי גרפיקה גבוהים במיוחד. -יציאות: LAN, 6XUSB+2USB 2.0, HDMI ,VGA, 5.1CH Audio -מארז:Qure 3335 Full Silent שקט במיוחד -ספק כוח: Ehtremely Silent 500W FULL POWER , 3 שנות אחריות -תוכנת אופיס: תוכנת Open Office (כולל וורד,אקסל,בעברית מלאה). -חבילת התקנות: אנטי וירוס,תוכנת צריבה,מקודדים,ותוכנה לצפייה בסרטי HD. ישנה גם אפשרות לשדרג חלקים מן המפרט,האם כדאי לי לשדרג אותם ביחס למחיר? - שדרוג מערכת קירור למעבד Zalman Full Silent,למחשב שקט במיוחד (רק 149 ש…
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מפרט למשחקים כבדים ולשימוש כללי של אינטרנט וסרטים עם מסך רחב 22 אינץ' לפחות.
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שם המחשב [h=1]MSI - GE62[/h]המחיר: 1150 USD * מטרות המחשב: גיימינג קל עד כבד. כמו כן לצורך תכנות ולימודים * גודל המסך:15.6 * רזולוציית המסך: FHD 1920x1080 * סוללה 6 תאים המפרט: [h=4]5th Gen Intel Core i7-5700HQ processor[/h][h=4]12GB ram ddr3L( ניתן להרחבה ל16gb)[/h][h=4](1TB 7200 rpm (SATA[/h][h=4]NVIDIA GeForce GTX 960M 2gb ddr5[/h] Wireless-AC אשמח לחוות דעת על על התמורה למחיר,האם המחשב יתאים לגיימינג כבד, ובכללי על msi כחברה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב הוא סביב ה5000. מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים[כולל HD לסוגיו] ועיקר הצורך למחשב החדש הוא לצורך לימוד תכנות בJAVA/ANDROID. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI USB3.0 * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 750 ומומלץ 1T * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? שתהיה אחרויות טובה בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש. אני מעדיף מעבד במדור החדש ivybridge וכן מעדיף i7.…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים, אופיס וכו', גיימינג כבד. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - לא התעסקתי מעולם בניידים, מה עדיף למשחקים? * רזולוציית המסך?1366X768 ו1920X1080 מוכן לוותר על 1080P לטובת ביצועים . * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - לא * משקל רצוי? - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ברכה, אבל כמובן שאני לא מצפה לניסים עם דרישות של גיימינג כבד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יהיה נחמד אם יהיה HDMI וUSB3 * Bluetooth? - אשמח, אבל אין בעיה לוותר לטובת גיימינג * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD וקשיח יהיה אופטימלי לטעמי, שוב, מוכן להתפשר על קשיח פשוט בתמורה לביצועים. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריו…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי. לפני שבוע שבועיים הבאתי מפרט לבדיקה ב3200. התקציב הועלה ל4000. אז שיניתי הרבה דברים ורציתי את החוות דעת שלכם. אני קונה היום! Amd Barton 2500+ 333 Abit Nf-7 Maxtor 80g 8mb buffer (IDE) Ati Radeon 9700Np. X2- 256mb Winbond bh-5chips. Case Midi Tower CI-6A19 +Hec 300W ART PSU. הכל עולה 4200. זה בדיוק התקציב שלי. תודה
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
דוד שלי מחפש מפרט ב-3000 ש"ח למשחקים עם מסך LCD - מתעקש על LCD. אני מניח שמסך LCD יעלה כ-1000 ש"ח (ל-17 אינטש) ככה שהתקציב למחשב הוא 2000 ש"ח. אני הבנתי שהרד דיסק כבר יש לו וחוץ מזה אולי יש לו כרטיס מסך גיפורס 6200, אני צריך הצעות ל- 2 מפרטים: מפרט 1: כולל מעבד, זיכרון, לוח אם עם כרטיס מסך מובנה הכי טוב שיש. מפרט 2: כולל מעבד, זיכרון, לוח אם ללא כרטיס מסך מובנה, כרטיס מסך הכי טוב שאפשר במה שנשאר מהתקציב. דוד שלי ציפה להריץ על המחשב הזה משחקים חדשים והבהרתי לו כבר שהסיכויים לזה דיי נמוכים ושאני אנסה להשיג את המפרט הטוב ביותר שאפשר.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
בגדול, מפרט אחד בניתי דרך האתר של IQPC אבקש שתתנו עליו את דעתכם, הצעות לשינויים וכן הצעות נגדיות ממקומות/אתרים אחרים מאוד יתקבלו בשמחה. המועד לקניית המחשב- אני מתכנן בגדול על סוף החודש-תחילת מאי, אחרי פסח. תודה מראש!! נ.ב -ראוי לציין שה"התפרעות" היא תולדה שאת המחשב האחרון קניתי לפני שש שנים, רציתי קצת להתפרע ואני מאמין שאת המחשב הקרוב אני אחזיק, לפחות, עוד 3 שנים.(בהנחה ולא אבצע שידרוגים כלל) מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 : "SLAWR" - BOX ¤1709 לוח אם: ASUS MAXIMUS FORMULA ¤1347 מסך: DELL ULTRASHARP 24" 2408WFP ¤3448 כרטיס מסך: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9800GTX 512MB DDR3 - RETAIL ¤1554 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤507 צורב DVD: ASUS…
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
המחשב האחרון שקניתי היה לפני שנה וחצי כך שאני צריך קצת רענון וכו'.. המחשב מיועד לאח שלי, לשימושים כלליים כלומר אינטרנט, הורדות, סרטים, שימוש משרדי וכו', בלי משחקים (=> כרטיס מסך מובנה) המחשב אמור להחזיק לטווח ארוך (כמה שנים לפחות) יש לי כיוון כללי אבל אני אתן לכם לתת לי מפרט כדי לא "להשפיע" על שיקול הדעת, ואח"כ אני אתיחס לכל פריט אם יש צורך בחריגה מהתקציב שתתן תמורה משמעותית אז זה אפשרי.. אבל רצוי שלא כמובן. (ורצוי להגיע לאזור ה-2500 ולא 3000 אם זה אפשרי) פרטים: לא כולל מסך, רמקולים ומערכת הפעלה סט מקלדת/ עכבר אלחוטי הארד דיסק גדול (מאד) - כנראה שניים של 320 או של 500 (יתכן שיהיה RAID, אני צריך לבדוק את זה.. הבנתי שזה מיותר לשימושים האלה) לא יבוצע אוברקלוק מ…
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-