ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מחפש לחבר מחשב נייד שיתחיל ללמוד מדעי המחשב - לא למשחקים. בעיקרון הוא רוצה מחשב מהיר. שתוכנות כבדות כמו Visual Studio ו-VMים יעלו מהר. מבחינת מסך הוא מעדיף 15.6'. אין צורך בציוד היקפי, מערכת הפעלה / אופיס. התקציב הוא עד 3500 ש"ח. אשמח להצעות
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך, אבל לא להתפשר על הדרישות או האיכות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מעבר ל1800-1900. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי, גלישה באינטרנט, יוטיוב ומוזיקה, אופיס, ללא משחקים או תוכנות כבדות- אבל שיעבוד חלק בממשק הגרפי של וינדוס 7. מה שכן, צריך להריץ תכני hd בצורה חלקה, ושתהיה אופציה לחבר לטלויזיה בhdmi. מאוד חשוב שהמחשב יהיה מספיק מהיר ואמין, שלא יגיע למצב של תקיעות וקרטועים במצבים של משימות פשוטות או ריבוי משימות- כמובן לא ריבוי מטורף, אבל שלא תהיה בעיה לשמוע מוזיקה ותוך כדי לגלוש בכמה לשו…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל אם הניצול באמת שווה את זה.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 +-, במידה והשדרוג הוא משמעותי ניתן לחרוג בעוד קצת.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתכונות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3, BF, Arma ועוד משחקים שעוד לא יצאו.. (משחקים כבדים שדורשים מערכת חזקה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקשה לעזרה בהרכבת מפרט: 1. מה התקציב המקסימלי? 3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך רק אם ממש אין טעם לקחת משהו יקר וטוב יותר. אין בעיה להשתמש בתקציב המלא. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? רב שימושי - מולטימדיה HD, עבודה משרדית בעיקר על אופיס, אינטרנט והורדות. שיתמוך במולטי טאסקינג כמו גדול. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש. שימוש יום יומי. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: אינו מיועד למשחקים אך מיועד לתכני HD ברזולוציה של 1680X1050 לפחות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין למכור מחשב חדש שנקנה לפני 3 חודשים וכמעט לא נעשה בו שימוש! המחשב עלה לי כ-11000 ש"ח (חלק קטן מהרכיבים הוזמן מחו"ל והרוב נקנה והורכב ב-ksp) ואני מוכר עקב עזיבה לחו"ל... המחשב מפלצתי ומריץ בלי בעיה ובמהירות הכל. כמובן יש קבלות ואחריות על המוצרים. רציתי לדעת עקב הדברים הנ"ל כמה ריאלי לדרוש, ולהלן המפרט: Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB Zalman CNPS11X Extreme Asus Sabertooth Z77 s1155 Core corsair dominator platinum 2x8GB Corsair Neutron GTX Series 240GB SSD Sata III MLC 2.5'' Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III samsung 500GB 16MB sata II sapphire HD7950 overclocked Asus DRW-24B5ST DVD±RW x24 Black Sata Corsair AX 650W Gol…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביוגה יש כניסת micro hdmi http://www.ebay.com/bhp/micro-hdmi-female
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מממ תראו עד עכשיו קניתי תמיד מחשב רגיל.. ושיפרתי אותו וכזה... עכשיו יש לי AMD Dorun1100 עם 6 ג'יה בייט הארד דיסק ו .. geforce 2 mx 200 ממ וממש חרא אז רציתי לקנות מעבד 1700 ובדקתי וזה מתאים ללוח אם שלי.. אבל לא בא לי והסכימו לי למחשב "חדש" אז אני רוצה איזה Laptop משהו לא למשחקים.. רצוי עם הארד דיסק של מינמום 20 ג'יגה.. מממ משהו פשוט שלא יעלה על ה1000 דולר עם אפשר משהו אבל מאיזה חברה ידועה רצוי.. עם ביטוח.. בעצם ביטוח לא חשוב... כי אני יקנה אותו בחול..... אבל רצוי איזה דגם שאני יוכל למצוא בארה"ב או באירופה.... מממ ואני רוצה משהו עם בטריה בתוכו... לא חייב של יותר משעתיים.. ( לא יודע אם זה הרבה .. ) ממ ולא כזה שחייב חשמל כל הזמן.. רצוי משהו שלא יהרס אחרי שנה…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב נייד האם יש הבדל בין מעבד T6400 ל-P8600? מה יותר עדיף? והאם יש הבדל בין כונן קשיח 7200rpm ל-5400? מה יותר עדיף? זה קריטי ההבדל ביניהם? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שם מוצר כמות מחיר NEC ND-3520AB 16/16/24//48/16/48 Bulk Black DVD±R/RW 1 339 ¤ AMD Athlon 64 3200 Winchester Socket 939 Tray 1 1179 ¤ Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 1 649 ¤ MSI K8N NEO2 Platinium Soket 939 Motherboard 1 969 ¤ A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 2 778 ¤ PowerColor Radeon X800 XL PCX 256Mb DDR3 Video Card 1 2299 ¤ סה''כ: 7 6213 ¤ עכשיו יש לי שאלה בקשר ללוח אם הוא עולה יותר מ הלוח הזה: K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra) זה עולה 880 פחות או יותר עכשיו לדעתכם אין הבדל גדול בין הלוחות ולאני גם לא מבין שמה שאני לקחתי למעלה הוא neo2 וגם nvidia chipset 3 וזה למטה הוא neo4 ו הוא nvidia chipset 4 והוא עולה פחות ממה שלקחתי עכשיו אם רק ת…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש כך 1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). samsong t220 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות- גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא - רק שישמעו חזק באוזניות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן..אז ככה..כבר חודשיים אני בונה מפרטים ב5k,כבר הייתי סגור על הכל ועכשיו אבא שלי אומר שיש לי רק 3 וחצי אלף.. אז כמה שאלות: 1) מה עדיף- e4500 עם hd 3850 או q6600 עם 2600xt לא עושה oc ....מה עדיף למשחקים ?לסרטי hd ? לא עדיף שאני אקח את מס 2 ואחרי איזה שנה שנה וחצי אני אחליף לכרטיס אחר שיהיה כבר יותר זול כמו ה8800gt נגיד? 2) כמה המחירים אמורים לרדת עד פבואר-מרץ? נגיד אני קונה היום מחשב ב5k כמה הוא יעלה אז? 3) בקשר למפרט... אני יודע שזה כמעט בלתי אפשרי ,לכן בוא נעשה את זה ככה...תבנו לי בבקשה את המפרט שעובר בהצלחה את הדרישות שלי עם החריגה המועטה ביותר [מצידי שיהיה אלף חריגה,רק לעמוד בדרישות בחריגה הכי מינמלית] הדרישות הם: מחשב להרצת סרטי hd,שיריץ את המשחקים החדשים,מצדי על …
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות קנייה מוצלחת של מחשב נייח, שמחתי לחזור שוב להמלצות. תקציב - (3500) מטרות המחשב - אינטרנט ואופיס, משחקים קלים, צפיה בסרטים הייצ' די, עריכה גרפית פוטושופ גודל המסך? 15' משקל רצוי לא כבד מידי נדרש זמן סוללה ארוך לפחות 3 שעות בלי מטען יש צורך ביציאות מיוחדות, HDMI גודל מינימלי של כונן קשיח לפחות גיגהבייט320 לא נדרשת אחריות בינלאומית נדרש בלוטות' מצלמה מובנת, wireless, וכן מקרופון אך לא חובה תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המלצה למחשב נייד 13.3 עד 14" עם מעבד חזק וכרטיס גרפי שיתאים לעבודה ב Auto Cad לתוכנות כמו Solidworks ,usv
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל כמה שצריך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית ואולי תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יכול להסביר לי איך מתקינים תוכנות שונות על הנייד הזה ?? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/11-6-Anti-Glare-Screen-Protector-HP-MINI-311-ION-/180646167400?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a0f59c368
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח להערכת שווי של המחשב שלי: Dell Latitude E6530 Intel i5-3360m Nvidia NVS-5200m 1GB RAM- 8GB (4x2) DDR3 1600Mhz 256GB SSD Samsung 830 series סוללה 9 תאים עם אחריות ל-3 שנים כמו המחשב עצמו (מאריכת ימים), מחזיקה כיום 5-6 ש"ע ללא טעינה. מסך Anti- Glare (מט) ברזולציה של 1080P- כלומר FHD. מקלדת עם תאורת מקשים אחורית ומתקן הצבעה כפול. המחשב באחריות (שירות באתר הלקוח- תוך יום עסקים אחד) עד לתאריך 09.2015, כלומר לעוד שנה ו-4 חודשים (המחשב בן שנה ו-8 חודשים). המחשב שמור היטב, ללא מכות, שימש לצורכי לימודים בעיקר, לא משחקים. הכל עובד ותקין. אשמח להערכת השווי הריאלי של המחשב הנ"ל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שב3000 שקל אפשר לקנות מחשב גיימינג נייח חזק מאוד (אני מקווה שזה נכון) יש לי מסך, מקלדת ועכבר. אז אני צריך רק את הקופסה. אני מבין קצת (ממש קצת) בחומרה של כרטיסי מסך, ובקשר לכרטיס מסך הייתי רוצה שיהיה לו HW TNL ואת ה pixel shader ו vertex shader החדשים ביותר שאם אני זוכר נכון זה גירסה 5, אם יש יותר חדש אדרבא ואדרבא. (אם כל מה שאמרתי בקשר לכרטיס מסך זה שטויות, טעות שלי) תודה מראש blaaaa
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוקה לעזרתכם בבניית מפרט למחשב ניייח עבור אבי: 1.תקציב - כ-3500 ש"ח (חריגה כ 200 ש"ח) 2. שימושים: א. מסחר יומי בבורסה - כעת לפרנסה נוספת ובעתיד הקרוב כפרנסה עיקרית. (חיבור ל2 מסכים ובהמשך ל4 מסכים, הרצת תוכנות מסחר..) ב. עריכת תמונות ווידאו - כתחביב. שימוש בתוכנות: פוטושופ, אשמפו, פינקל, פיקסה..) ג. צפייה בסרטים והאזנה למוסיקה (גם באינטרנט) ד. שימושים רגילים - אינטרנט, עבודות משרדיות, שיחות וידאו צ'אט וכו' 3.ציוד הקפי - מסך (כ -21 אינצ', רמקולים מובנים) 4.עדיפות למחשב שקט (7/10) 5.מערכת הפעלה - כן 6.אופק שדרוג - ייתכן קל , אך לא מאסיבי כאמור, המחשב נועד לפרנסה, לכן חשוב שיהיה אמין ומהיר. כמו כן, חשוב שניתן יהיה לחבר ל2 מסכים בעתיד המאוד קרוב …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי לפני שבוע מחשב נייד מסוג סוני VAIO בארה"ב ( BEST BUY ) אחי הביא לי אותו לארץ ולשמחתי לא עצרו במכס אבל ... שאני פותח את המחשב ושם את המסך בזווית המקסימלית כל המסך מתעוות וממש יש מריחה של כל הצבעים על המסך דיברתי בטלפון עם BEST BUY והם הציעו להחליף את המחשב . אחי חוזר לארה"ב בשבוע הבא והוא יוכל להחליף לי אותו האם שהוא ישלח לי אותו חזרה לארץ אני אהיה חייב לשלם מע"מ ?? תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב בעיקר לפאבג'י, השאר פחות מעניין 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה): מספיק לי רק SSD, לא צריך הארד דיסק גדול. מסתדר עם 250 גיג'ה אף פעם לא הגעתי. אפשר להכניס 500 אבל להביא 2 מפרטים שונים בתקציב 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? פחות, אבל כל עוד הוא לא נשמע כאילו מטוס ממריא, זה בסדר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקל…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,אפשר עזרה בהרכבת מפרט למחשב כמפורט בכותרת,המחשב בעיקר לשימוש אינטרנט ומוזיקה,אין צורך בכרטיס טלויזיה או הקלטה כלשהו,ללא דיסק קשיח, כולל מסך. תודה מראש !
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הם הכי זולים שראיתי באתר מקווה שהשירות שלהם טוב ואיפה שאני גר החניות שוות לתחת אני מבקש מהם משהו מביאים לי משהו אחר איזה חניות עוד יש שקרוב לעפולה ביתר שאן מגדל העמק וכל האיזור הזה שיש להם כל החלקים שצרכים ויש להם שירות טוב..?...@.@.2... חניות מחיפה נצרת תל אביב ..! שיש להם שרות טוב.. ומחיר טוב *אני צריך ספק ומארז עד 600 שקל אני לא יודע מה לקחת משולב או מארז בנפרד וספק נפרד אם בנפרד אני יקח SPL NEON007 120 שקל וספק ב 350 שקל של טרמלטיק 420TT או שאתם מצעים משהו אחר... המפרט צריך להגיע לסכום של 5500 שקל.. ומחנות באיזור שקרוב אליי ולא בירושלים חח ניסתי לקנות מחשב פה אבל הם לא מיבאים תחלקים שאני רוצה כמו כרטיס מסך MSI ו ספק טוב זיכרונות וכו.'' בעע P-4 2,8C Ghz (Bus:800MHz,…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד בשביל סטודנט עם מסך 14", המחשב ישמש בשביל עבודה משרדית (אופיס וגלישה באינטרנט). כמו כן חשוב לי שזמן הסוללה יהיה ארוך ככל האפשר (כדי שיהיה ניתן לעבוד עליו גם בזמן נסיעות). התקציב הוא עד 3,000 ש"ח אבל עדיף פחות במידה ואפשר. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי רוצה לקנות מחשב נייד. השימוש העיקרי שלה יהיה עבודות בautocad ואולי בהמשל בניית דגמים תלת מימדיים ב3d max מעבר לזה, שימוש רגיל (אינטרנט, צפייה בסרטים, וכד׳) הציעו לה כמה מחשבי Lenovo ו-Dell. היום הציעו לה Lenovo דגם Legio y520, עם מעבד i7, 16 ג׳יגה זיכרון, כונן ssd של חצי טרה, ב5700 שח בערך. אני בטוח שהמחשב הזה עונה לדרישות שלה, גי בדקתי מה הדרישות של התכנות שהיא צריכה. השאלה שלי היא האם זה לא קצת יותר מדי בשביל מה שהיא צריכה. בכמה מקומות ראיתי שהמחשב הזה מוגדר כמחשב גיימרים (לא מהחזקים, רבל בכל זאת) היא קצת מוגבלת בתקציב והייתה רותה משהו עד 3k נגיד מה דעתכם? האם יש המלצה למחשב אחר שתיתן מענה ויהי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-