עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD (יושב בסלון ומשמש גם כמדיה סנטר), לפעמים קצת פוטושופ, לעיתים רחוקות משחק בפיפא 2015 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לעיתים רחוקות משחק בפיפא 2015 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך מחשב 20" MVE 1680X1050 ומחובר גם לטלוזיה (כשרואים סרטים) 1080 -לאילו ה…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by biflush,

אהלן, אני מעוניין לפרסם למכירה את הרכיבים הבאים ואשמח לשמוע כמה הם שווים היום: Intel® Core™ i5-760 Processor (8M Cache, 2.80 GHz) Intel® Core™ i7-920 Processor (8M Cache, 2.66 GHz) PNY Quadro 2000D VCQ2000-PBD 1GB 128-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. טוב המפרט הוא כזה 1 AMD ATHLON XP 2400 + FAN 990 ש"ח 1 EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 699 ש"ח 2 GeIL 256MB PC2700 DDR 333MHZ 594 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8 MB special version 694 ש"ח 1 ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM 1,195 ש"ח 1 Lite on x 52 OEM 148 ש"ח 1 Mitsuni floppy 1.44 57 ש"ח 1 3R SYSTEM NEON Light Silver 299 ש"ח 1 HEC 475DVD WATT PSU 387 ש"ח 1 Genius Net scroll +EYE Optical PS2 Retail 79 ש"ח MAG 786FS 17 927 ש"ח WINNER HN1000-1 1800W 169 ש"ח Genius KB 18M Multimedia PS2 HEB/ENG 67 ש"ח הוא לא ל OC רק למשחקים ואינטרנט

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי חברים אודה לעזרתכם, יש לי מחשב נייח שנקנה לא מזמן במיוחד לעבודה על תוכנות 3D כמו REVIT, LUMION, 3DSMAX, SKETCHUP ועריכה כמו פוטושופ ואילוסטרייטור, להלן המפרט : לוח אם: Asus z370-p מעבד: intel core i7-8700K 3.7 ghz זכרון: GB16 DDR4 דיסק קשיח: KINGSTONE 250 GB SSD Hdd-WD 1tb כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE GTX 1070 ti אני מחפש מחשב נייד שיוכל לתמוך כלפטופ משני כשאני מחוץ לבית (לא לרינדורים אבל לעבודה שוטפת על תוכנות)., אני יודע שהתקציב לנייד לא גבוה אבל אין לי בעיה להוריד במעבד או זיכרון אם אינם חשובים לייעוד המחשב. אלו מחשבים שחשבתי שאולי יתאימו: 1. \h…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Demagh,

אני (כנראה) מתחיל ללמוד במרץ ואני רוצה להיפטר מהמחשב כדי לא להכשל המפרט הוא: - מעבד: i5 3570K - ראם: 16GB DDR3 RipJawsZ - לוח אם: Gigabyte Z77x-UD3 - כרטיס מסך:Sapphire R9 280X Dual-X - ספק: SeaSonic Gold 850W - כוננים: 250GB Samsung 840 SSD, 1TB Seagate - מארז: Fractal Design ARC XL - קירור למעבד: Noctua 12S - מאווררים: 3 שבאו עם המארז, 3 של Noctua. בקר שליטה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Lackluster,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועבודה מול מערכת וירטואלית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אחושילינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ccc,

יש לי אפשרות לקנות אותו זה מארז MASTEL I KU SILVER עם 2 מאווררים +ספק 400 ואט ומנורת ניאון קרה זה מידי יענו 4 מקומות לכוננים עם דלת לסי די רום המארז חדש עולה לי 250 שקל הנה המארז: שווה או שיש משהו במחיר דומה יותר טוב?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by simonldj,

שלום לכם, אני מועניין לשדרג את המחשב שלי, ובגלל שלמחשב הקיים יש הרבה בעיות והוא ישן, זה הולך להיות יותר סוג של הרכבת מחשב חדש, ושימוש בחלקים מהמחשב הישן. המפרט הקיים שלי: המחשב מתחילת שנת 2010, מארז LED+25CM FAN EZCOOL שחור כסוף ספק כוח 550W FAN 12CM POWER MAN לוח אם Nforce 430 K9N6PGM2V2 G6100 AND MSI מעבד ATHLON II 620 Q.C AM3 AMD זכרון CEON 2GB DDR2 800Mhz- פעמיים, סה"כ 4GB כ.מסך ATI Radeon 5750 1G-5 GIGABYTE דיסק קשיח: 2 של 500GB, שעובדים כבר 3 ו 4 שנים. + אחד חדש 1TB שנקנה כרגע. עכשו, למחשב הזה יש מלא בעיות, שרובם כנראה נובעים מהלוח אם. (חיבורי USB ואודיו עושים בעיות, חסר לי חיוברי SATA (יש רק 2), חסר לי הרבה פעמיים זכרון בזמן עבודה, וכל כמה חודשים המחשב פשוט לא עולה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי, אני מנסה להרכיב מפרט למחשב הבא: שימוש עיקרי: מכונת Linux למחקר/פיתוח: קמפול מהיר, תמיכה במספר מסכים, 64bit. וירטואליזציה מרובה (לצרכי Windows, 32bit)- תמיכת חומרה בוירטואליזציה- חובה, Hyperthreading - רצוי. מעבר לזה, שיהיה מסוגל לנגן סרטי HD בלי בעיות (גם על שני מסכים). מחשב שקט יהיה פלוס רציני. יהיה נחמד אם הוא יהיה מספיק חזק למשחקים (Oblivion, Civ V) בדואל בוט. לכן, החלטתי להתבסס על המפרט הרב-תכליתי ב-6K שמוצע כאן. בגלל הדרישות הלא כ"כ שגרתיות שלי, אשמח אם תוכלו לעזור לי- גם בהמלצות כלליות ובעיקר בנוגע לשאלות הבאות: [list type=decimal] [*]מעבד- הבנתי שאתם לא ממליצים על i7 בגלל שיקולי תועלת, אבל הבנתי גם שלצרכי וירטואליזציה יכול להיות שהמצב שונה- תוכלו לאשר? מה ג…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. המחשב כולו נקנה בRSM המחשב עצמו לפני שנה וחודשיים והכרטיס מסך שודרג לפני 5 חודשים בערך על הכל יש עדיין אחריות לא נעשה OC על שום רכיב במחשב הכל עם קירור סטוק שילמתי על הכל 4500 ש"ח כולל מע"מ Prossesor: AMD Phenom II X4 955 @ 3200 MHz Motherboard: Gigabyte GA-MA770T-UD3P Chipset : AMD RD770 Graphics: ATI Radeon HD 6870 : Memory: 4096 MB (2 x 2048 DDR3) HDD: SAMSUNG (500 GB) צורב Case: Lancool Dragonlord PC-K56W PSU: ENERMAX MODU82+ II 425W תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. חבר'ה החלטתי לקנות מחשב חדש אני לא רוצה לעלות על ה6000 ש"ח ואני רוצה מחשב טוב הרכבתי מפרט,אבל כששאלתי איך הוא,אמרו שאפשר להשיג יותר טוב במחיר כזה. המפרט: מעבד: אינטל פנטיום 4 2.8GHZ לוח אם:P4P800 תוצרת Asus כרטיס מסך:ATI Radeon9800PRO 128MB 256bit יצרנית SAPPHIRE כונן DVD: תוצרת טושיבה צורב CD:תוצרת LITEON [אמרו שהוא טוב,אבל הוא ממש יקר ביחסית לאחרים,זה באמת שווה ת'מחיר?] זיכרון DDR:שני סטיקים של 516MB RAM מהירות 400 תוצרת סאמסונג דיסק קשיח:80GB מהירות 7200 לא משנה לי מי היצרנית כרטיס קול:Creative Audigy 5.1 חשוב לציין-אני לא צריך מקלדת\עכבר ולא מסך ובנוסף,במחיר הסופי כללתי גם מחיר מוערך של ספק+מארז [בערך 400 ש"ח] המחיר המוערך של המפרט הזה הוא [בערך] 5700-5900 ש"ח אני אוד…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by RUJI,

שלום אני חדש באתר ואני עכשיו גם רוצה לקנות מחשב חדש...מבוסס פנטיום D אני רושם כאן חלקים שאני יודע שזה מה שאני רוצה וחלק שתמליצו לי להוסיף או להוריד, ואני צריך גם לדעת מחירים כי לא בדקתי באתרים בכלל. מעבד: Intel Pentium D - 3.0 (830) Dual Core - 2x1MB Cache 800Mhz - 775PIN, אם יש לכם משהו אחר להציע יותר טוב אנא עשו זאת. לוח אם: Gigabyte GA-8I955X Royal (955X) - DDR2, אם יש לכם משהו אחר להציע יותר טוב אנא עשו זאת. זיכרון: 512X2 DDR2 675 Mhz - אנא המליצו לי על חברה, תודה. כרטיס מסך: Gigabyte Geforce 6200 128MB DDR (128Bit) TV OUT - PCX הארד דיסק: חשבתי על: WD 160GB - 8MB JS - 7200RPM - S-ata II אבל אם אתם ממליצים על משהו אחר אנא עשו זאת. צורב דיוידי: LG DVD-RW GSA4163B x16 D…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 אפשר חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שרטוט תכניות בתכנת אוטוקאד והדמיות תלת מיימד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? נדרש מקלדת נוחה וטובה + עכבר ארגונומי נוח לעבודת שרטוט של שעות רצופות + מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) --- 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אהלן, המחשב ישמש בעיקר למשחקים\סרטים, אבל מדי פעם יריץ תוכנות כבדות שאני כותב ולכן אני מעוניין ב-16GB זיכרון לפחות ומעבד חזק יחסית. מניסיון העבר, אני קונה מחשב פעם ב5-6 שנים ולא משדרג אותו, לכן אפשר להתעלם מאפשרויות שידרוג ולהתרכז בלמקסם עלות\תועלת עם רכיבים קיימים. אני מתגורר באזור חיפה ומעדיף להזמין מחנות באזור או לחילופין חנות שמספקת איסוף מבית הלקוח במקרה של תקלה כחלק מהאחריות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם אין יתרון משמעותי, אבל אין צורך בחיסכון אגרסיבי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, ת…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by arimaor,

שלום, אבקש חוות דעת למחשב ביתי לשימוש בהורדות מיול חיבור למסך HD לצפיה בסרטים משחקים קלים וגלישה מרובה ברשת אבקש גם המלצה לקרור מעבד לוח GIGABYTE H55 4XDDR3 LGA-1156GA-H55M-UD2H1 מעבד INTEL Core i3-540 3.1GHz 4MBX80616I35402 זכרון KINGSTON 2GB 1333MHz DDR3KVR1333D3N9/2G3 .קשיח WD 500GB BLUE SATA IIIWD5000AAKX4 כ.מ INTEL X4500 ON BOARDINTELVGA X45005 צורב DVD-RW SATA x22 BLACKLGDVDRWSATAB6 מארז דגם BLACK/SILVER 1702108007 1,305.00 מחיר כולל 208.83 מע"מ (16.00%) 1,514.00 ש"ח סה"כ מחיר

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 למחשב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? במחשב הראשון שימוש תדיר בתוכנות אוטוקאד, רוויט וסקאצאפ ללא רינדור. במחשב השני שימוש באופיס, צפייה בסטרטים בHD שמיעת מוזיקה ושימוש באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). באחד המחשבים שימוש תדיר באוטוקאד רוויט וסקאצאפ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. רציתי לדעת בדיוק איך אני עושה את זה? כי אין לי שום דיסקים? (או שהיו אבל אין לי מושגע..) ההתקנה של הווינדוס 7 אמורה להיות כבר על המחשב? או שאני צריך להשיג ווינדוס משלי ולפרמט כרגיל? כל מחשב נייד זה משהו שונה.. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Zoe,

הי ;D לאחר שלא מצאתי את מבוקשי בישראל, החלטתי להזמין נייד מחול דרך conics.net ערך הנייד מעל 1000$ וחשוב לי שיגיע בשלום. סוגי המשלוח שמוצעים - EMS -ב-150$ DHL ב- 200$ FEDEX ב-340$ אם הולכים לפי "מה הכי זול" נראה ש-EMS, אבל שמעתי שדואר ישראל גובה בנוסף תשלומים רבים: http://www.israelpost.co.il/postshirut.nsf/misparid/238?opendocument ...ואין לי מושג האם EMS פחות "בטוח" (מבחינת אובדן החבילה בדואר) בהשוואה ל-DHL או FEDEX... מתנצלת על הטרטור. חרשתי את Google ולא מצאתי תשובות חד משמעיות. למישהו כאן יש ניסיון עם משלוחים יקרים מחו"ל?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by noam_m,

אהלן חברה, ידידה מחפשת מחשב נייד ויש אפשרות לקנות בארה"ב ולבקש מחברים להחזירו לארץ. קראתי את המדריך: יבוא אישי של מחשב נייד מארה"ב אבל אם יש עצות נוספות בנושא אשמח לשמוע! התקציב הוא עד 1500$ (כולל משלוח בתוך ארה"ב), והדרישות: * אחריות בינלאומית * מסך גדול (בתקווה באזור ה17") * כרטיס מסך שמאפשר להריץ סטרקרפט2 בצורה טובה * מערכת הפעלה מקורית (וינדוס7..) יציאת HDMI תהיה תוספת שימושית אך לא חובה. משקל וזמן סוללה פחות קריטיים אבל כמובן ככל שהראשון נמוך והשני גבוה אז יותר טוב אם יש לאפטופ מצויין שעולה מעל התקציב אבל שווה את זה אשמח לשמוע גם כן! ותודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום אני סטודנט שצריך לקנות מחשב לצורך עבודה עם תוכנות הנדסיות[לא כבדות במיוחד] ולשימוש בעיקר ללימודים,לראות סרטים. יש את המחשב [h=1]Dell Inspiron 3542 IN-RD09-7774[/h] רציתי לדעת אם הוא טוב והאם כדאי לקנות אותו במחיר 2800 זה התקציב אגב

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yoav75,

שלום לכולם המחשב של חבר שלי מת (לצערו ושמחתו) העניין הוא שרק לפני כמה חודשים הוא קנה כונן קשיח 80GB וצורב DVD המחשב הוא בעיקרון גם למשחקים, צפיה בסרטים, OFFICE וגלישה הוא מעוניין במחשב מסוג P4 עם לוח ASUS זיכרון 0.5G (בינתיים אין מספיק כסף) , מארז והתקנה. האם ניתן לוותר על כרטיס מסך ולהשתמש כרטיס מסך ON BOARD. כל שאר הדברים (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וכו') כבר יש לו. אבקש גם שבהמלצה על לוח אם תהיה אפשרות לשדרוג בעתיד. דבר נוסף האם אתם צריכים לדעת את סוג הכונן קשיח שהוא קנה או שלא צריכה להיות בעיה בגלל שהוא קנה את הכונן לאחרונה. תודה מראש על העזרה.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Rho,

שלום חברים, בניתי מפרט בTMS שאני מתכוון לקנות, אשמח לקבל חוות דעת על שינויים נדרשים. רצוי לא לחרוג הרבה בשינויים (אם יש צורך) .אשמח להסבר במידה ויש צורך בשינוי למה X יותר טוב מY. תודה רבה מראש. המפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/zt5edwua תודה רבה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים חדשים וסרטים (יהיה מחובר לטלויזיה 32" עם כבל HDMI) מסך למחשב אני לא צריך אין צורך בציוד היקפי לא מתוכנן OC..לא צריך מערכת הפעלה או אופיס המחשב יהיה בחדר אז די חשוב השקט הרכבתי פה מפרט לפי מה שאנשים כתבו פה בפורום ואני רוצה דעה לגביו Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪798 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353 Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 CPU Cooler Socket 775 1156, יחידות 1 ₪79 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1901 Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 CHIPSET, יחידות 1 ₪700 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2542 Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by hutorihunzu,

אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חדש שעיקרו יהיה אופיס, מוזיקה וסרטים יעני מחשב משרדי. להלן הטופס: (יש כמה דגשים בסוף שממש חשובים לי מהמחשב) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף פשוט לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר סרטים בHD מוזיקה ואינרטנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ככה'נ אני מתכוון…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by blaaaa,

הבנתי שב3000 שקל אפשר לקנות מחשב גיימינג נייח חזק מאוד (אני מקווה שזה נכון) יש לי מסך, מקלדת ועכבר. אז אני צריך רק את הקופסה. אני מבין קצת (ממש קצת) בחומרה של כרטיסי מסך, ובקשר לכרטיס מסך הייתי רוצה שיהיה לו HW TNL ואת ה pixel shader ו vertex shader החדשים ביותר שאם אני זוכר נכון זה גירסה 5, אם יש יותר חדש אדרבא ואדרבא. (אם כל מה שאמרתי בקשר לכרטיס מסך זה שטויות, טעות שלי) תודה מראש blaaaa

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים