ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע מה חשוב לגרפיקה.. אשמח אם תוכלו לעזור.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ללא מסך בבקשה מה אתם אומרים על מערך SLI של 9800X2? וזיכרונות DDR3? עדיף או לא? עדיפות ללוח אם X48 יש צורך רק בהארדיסק אחד עם מהירות סיבוב גבוה 10K RPM וחשוב שעל הלוח אם יפעל לפחות RAID 0 יש אפשרות לסטות קצת בתקציב ותגידו מה אתם חושבים בכללי אם זה כדאי או לא.... ד"א קראתי מאמרים באתר של טומס הארדוור במפרטים להיי הנד והם משתמשים ב CORE 2 EXTREME המעבד הזה כדאי למשחקים כי הבנתי שיש חילוקי דעות פה ושם תקנו אותי אם אני טועה תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני חדש פה אז ברוכים כל הנמצאים ובידי שאלה. אני מעוניין לרכוש מחשב למשחקים כבדים + OC ברמה קיצונית (בעתיד) . +HTPC + 2 מסכים ב- HD LG 22" ו- HDTV של פיליפס עלולים לעבוד במקביל בכמה מקרים. אין צורך במסך/מקלדת/עכבר/רמקולים (LG 22" , LOGITECH DINOVO, LASER MX 1K , אלה אני מעביר מעמערכת הקיימת) חשיבות גבוהה לשקט ומוכן לשלם על כך. עצות של "חכה עוד X זמן שיצא דבר כזה וכזה" הן גם עזרה
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! מחפש לשדרג מחשב קיים כדי לשפר את הביצועים שלו קצת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נאמר עד 100-200 ש"ח, אבל רק אם זה באמת באמת משמעותי. 2. מה שימושי המחשב? כרגע המשחק שאני הכי חורש עליו הוא EU4 ובמקום שני Civ:BE. שני המשחקים רצים על המחשב, אבל מאוד לאט ועם גרפיקה הכי נמוכה. זה המחשב המשני שלי (בבית של אמא) ולכן אני לא מתכנן לשדרג אותו לרמת-על, רק מספיק כדי שלא יהיה לי משעמם בסופ"שים שאני כאן. להלן מפרט החומרה הקיים(הוצאתי את החלק הרלוונטי מdxDiag): ------------------ System Information ------------------ Time of this…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב ברשותי מחודש נובמבר 2011: מעבד Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray קירור מעבד ZALMAN CNPS5X SI EDITION לוח-אם Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 (כולל הקופסה) מארז Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included ספק כוח Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail (כולל הקופסה) RAM Kingston 2x4GB DDR3 1333 כרטיס מסך (כולל הקופסה) Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 320-bit interface OC version בנוסף, ברשותי מקלדת Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 (כולל הק…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אפשר לעבוד עם מחשב נייד או שעדיף נייח? מה מומלץ בנתונים הבאים: מעבד, זיכרון RAM, מהירות מעבד, מהירות כונן קשיח. תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, המפרט דרוש לסרטי HD הורדות,עבודה בריבוי משימות כולל פתיחת קבצים דחוסים במקביל.המפרט צריך להיות בעל מעבד I5 לפחות (אפילו 3450 אם אפשרי אלא אם כן אתם ממליצים אחרת) עדיפות ללוח אם של גיגהבייט שכולל יציאות SATA3 וUSB3 לא חייב להיות סופר דופר אבל סביר וטוב.יש לי נסיון עם לוחות של גיגהבייט כבר שנים ואני מאוד מרוצה מהאיכות והאמינות שלהם.זכרון של 8 גיגה 1600 MHZ לפחות או אולי אפילו יותר אם יש צורך. בגדול אני הולך להריץ מערכת 64 ביט על המחשב הזה ורוצה שיעבוד לי כמו חמאה חלקה שמורחים על לחם.לא רוצה תקיעות למיניהם או קפיאות או כל דבר כזה.השדרוג הוא לכבוד יום הולדתי שחל בקרוב.הסכום הוא 2000 ש"ח אבל לא חייבים לנצל את כולו אלא אם כן יש באמת צורך לפי הדרישות שלי. ועוד שאלה…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני נמצא בתהליכי שדרוג למחשב שלי ואני אפרט את המפרט החדש אך מתלבט בקשר לספק כח, המחשב מיועד לגיימינג קל. לוח אם: Asus MAXIMUS VII RANGER intel socket 1150 Z97 ATX SATA6GB/S DDR3 motherboard PC מעבד: i5 4690k כרטיס מסך Amd radeon 7700 HD (כרגע אין לי כסף לשדרג אותו והוא מספיק לי) זיכרונות 8גיגה 1333 ddr3 כרטיס קול X Fi creative 2 דיסקים קשיחים. (לא ssd) יש לי בבית ספק כח 500w של jtc האם לדעתכם זה יספיק או שצריך לקנות חדש? כי ממש לא בא להוציא עוד כסף כרגע.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3900. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך קצת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- assassin's creed unity, GTA V, Call of duty anvanced warfare...... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: משחקים קלים (פיפא), צפיה בסרטים, אופיס, אינטרנט, סרטים וסדרות בHD. * תקציב: 3000-4000 * גודל המסך? 13-14 אינץ', לא מכיר הבדלים בין מט למבריק כך שנראלי לא קריטי * רזולוציית המסך? FHD - IPS * משקל רצוי? כמה שיותר קל, עד סביבות ה2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 ומעלה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם זה מועיל אז משולב, אם לא, אז 500 ג'יגה ומעלה עם אפשרות למקום להוסיף SSD. * כונן אופטי? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית? תיהיה לי אולי אפשרות לקנות בארה"ב, אז אם יהיה מחשב במחיר טוב משם, צריכה להיות אחריות כזו * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? איכות בנייה טובה ויצרן טוב. זיכרון 6-8 ג'יגה. אם אב…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר שיקולי נוחות ובעקבות העובדה כי אני עתיד להיות סטודנט באוקטובר החלטתי לרכוש מחשב נייד. *מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אופיס), משחקים (COD וכדומה , בהגדרות גרפיקה נמוכות-בינוניות ) מדי פעם, לא כשימוש עיקרי. צפיה בסרטים HD (יהיה מחובר ל LCD32 חשוב שתיהיה יציאת HDMI ) אינטרנט (גלישה עם טאבים מרובים). * גודל המסך: 15.6 * משקל רצוי: לא קריטי * סוללה: זמן עבודה של 2.5 שעות סביר מבחינתי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI DVI * בלוטות: מעדיף שיהיה ( במידה וזה פוסל מחשב אפשר לוותר ) * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320GB, אם ניתן עדיף 500 * צורב DVD: כן המחשב עצמו ישמש אותי בבית גם כנייח. הוא יחובר לסט של מקלדת ועכבר אלחוטיים ולמסך Samsung SyncMasterP2350 בגודל של 23…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FIFA15 PES15 NBA2K15 NFS CRYSIS WATCH DOGS ועוד... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).MAG 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשת פזורים אינספור מאמרים על ירידת מחירי ה C2D אך אין התייחסות למחירי הניידים מישהו יודע מה קורה עם זה ?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט שבניתי "גיימינג": 3500 חוות דעת **סופית ואחרונה** AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪718 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪334 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪389 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 PowerColorATI Radeon 6870 1GB GDDR5 , יחידות 1 ₪1275 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2183 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב קטן שיישב בסלון ויוריד ויריץ סדרות וסרטים. כולל 1080p. הוא יתחבר לרשת עם כבל. לא צריך ציוד היקפי בכלל. כמובן עדיפות לשקט כמה שאפשר. הרכבתי מפרט בTMS, אשמח לקבל פידבק (או מפרט אחר אם עשיתי שם שטויות) מעבד: Intel Dual Core G630 2.7GHZ for 1155 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪280 לוח אם: Gigabyte GA-H61N-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪444 מארז: Thermaltake Element Q 200W A.PFC Black כמות: 1 - מחיר: ₪309 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪118 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪446 סה"כ: ₪1715 מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שוו…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
האם יש חברה שכן מייצרת תיקים יפים ולא מגושמים ללפטופים? פשוט לא מוצא ! קרומפלר ממש יקרים swiss ממש מגושמים למישהו יש המלצות ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב אמור לעמוד בכמה קריטריונים: - כונן של מעל 80GB. - משקל של לא יותר מ2.5 ק"ג. - מסך 15 אינץ' (או יותר). - זמן סוללה סביר (מעל 3-4 שעות נחשב סביר בעיני). - המחשב ישמש בעיקר עבודה מרובה עם OFFICE, EMAIL ואינטנרט, אבל בכמויות מסחריות (5 חלונות מכל אחד בדרך כלל). כמו כן גם מדי פעם עריכה גרפית קלה. רצוי שיהיה בנוי טוב ולא ישמש כמיני תמור חימום כמו המחשב הנוכחי. תודה מראש על העזרה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שביצעתי עדכון לכרטיס מסך ואני מחבר מסך למחשב נייד בחיבור vga המסך עובד אבל אני רואה מסך שחור תעזרו לי בבקשה.. הכרטיס מסך הוא mobile intel® 4 series express chipset family
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות מחשב שיהיה מיועד למשחקים בתקציב די מוגבל [ אפילו מומלץ להוריד אותו קצת]. ללא מסך [ יש לי LCD 19" של סמסונג] מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤781 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤502 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 16MB ¤264 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10833 זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 ¤369 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-4800P2-SX כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤922 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4852DDF צורב LG GSA-GH20N X20…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן ח`ברה. הבקשה שלי למפרט נראית לי דומה לכמה שמצאתי בפורום ככה שיש לי כיוון אבל חשבתי בכל זאת למלא את הטופס ולראות על מה אתם ממליצים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000, ניתן לחרוג בכ-200 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, בידור, אני כרגע מחבר 2 מסכים למחשב הישן שלי, אחד ברזולוציה 1920X1080 (גודל 24"), השני 1360X768 (גודל 26"). משחקים כמובן רצים על ה-1920X1080. בנוגע למשחקים שאני רוצה להפעיל עליו, זה בעיקר יהיה Rome 2: Total War, אני מעריץ ענק של הסדרה, לצערי המחשב הנוכחי שלי רוצה למות מהמשחק הקודם בסדרה, אני בטוח שהמשחק הבא שיוצא בספטמבר יהרוג אותו סופית אז בשבילו אני סוף סוף מבצע שדרוג. אני מצרף את הדרישות המ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנטית לאמנות ואני מחפשת לקנות מחשב נייד חדש. אני מחפשת משהו שיידע לסחוב פרימייר אך לא יותר מזה. אני לא משתמשת באיליסטרייטר,פוטושופ ותוכנות אחרות. הסתכלתי על הכתבה באתר של איך לבחור מחשב לתוכנות גרפיקה אך המחשבים שהוצעו שם כבדים מדי.(סביב ה2.5 ק"ג) N550JV ו-N551JK של חברת אסוס. IdeaPad Y510P ,Y50-70 ו-Z510 של חברתלנובו. Satellite P70 ו-P50 של חברת טושיבה תקציב עד 5000. האם קיים משהו כזה?כבר הלכתי לאיבוד וממש אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד מהדיוטיפרי בחנות אל"מ כך שתיהיה לי אחריות על המחשב בארץ תקציב: 3.5אלף עם חריגה של 300 שקל * מטרות המחשב: לימודים,גלישה,סרטים, ומשחקים בעיקר Dota 2 * גודל המסך: 15.6 * מעבד: i7 *כרטיס מסך: שיספיק למשחקים שיוצאים היום ובעיקר Dota 2 *זכרון של לפחות 8 GB * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך: שלא יהיה קצר מדי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, USB 3.0 * Bluetooth: אפשרות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 1TB * כונן אופטי: כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא בהכרח * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: , Dell,Asus * כל דריש…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט למחשב. כל מה שאני צריך זה לוח אם, מעבד, זכרון וכרטיס מסך כל זה ב2000 שקל תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשבים לחברת ביטוח, אין תוכנות גרפיות מיוחדות. יש הרבה תוכנות פשוטות יחסית אבל שעובדות 10-20 חלונות ביחד. תוכנות שמקבלות נתונים ושולחות נתונים באון-ליין. הרבה מאוד אינטרנט ותוכנות שעובדות דרכו. והרבה מאוד אופיס ואווטלוק. מחפש מחשבים חזקים עם מארזים סבירים שיחזיקו מעמד בלכלוך ובחום שיש מתחת לשולחנות של העובדים. אלו המפרטים הקיימים, מה כדאי? תקציב עד 1000$. וחסר גם OFFICE2010 בתקציב הנוכחי. מפרט 1: תאור אחריות קוד אחריות סה"כ מחיר מחיר ליחידה כמות תאור מוצר מק"ט בן מק"ט עמודת קיבוץ מוסתרת 3 שנים בית לקוח NBD 304 $ 784.00 $ 784.00 1 מחשב DELL OPTIPLEX GX780MT GX780MT-V 0 3 שנים בית לקוח NBD 304 1 מחשב WIN7-PRO E8400-3.0G 500G/2X2.0G RW I4500 38,991 GX78…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-