עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mrraz,

מי שעוקב אחרי המחירים של המערכות החדשות שמבוססות על LGA 2011-3. לוחות X99 עם מעבד 6 ליבות וזיכרון DDR 4 יכול לראות שהמחירים נמצאים במגמת ירידה אחרי המחירים הראשונים והמטורפים ניכרת ירידה במחיר ככל שהציוד חודר לחנויות. המחירים אמנם מעל מחשבי 4 ליבות אבל הפער הולך ומצטמצם.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? אינטרנט, שימוש מישרדי, קצת סרטים, קצת פוטושופ. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. אופיס, פוטושופ. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה לא 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. מאיזו חנות אתם מעדיפי…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?2000,מזומן 2. מטרות המחשב? צפייה בהרבה סדרות,משחקים קלים מאוד,עבודות משרדיות,גלישה והורדות ארוכות... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. לא צריך כלום. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?שלא יהיה רועש. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא...(אולי) 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?ל…

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי אני צריך בבקשה עזרה\המלצה למחשב ממש חדש להרצת הרבה סביבות עבודה בVM בעיקר הרבה זכרון (32 ) ומעבד חזק וכונן SSD 1 שיהיה מספיק מקום לעוד 2 HD שכבר יש לי וכמובן מארז טוב חשוב להדגיש דברים שאני לא צריך : יכרטיס מסך (יש לי חדש מאוד) Hard Drive יש כמו שהזכרתי למעלה צריך רק כונן SSD אחד כל הציוד העקפי יש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. אני מחפש לחבר, נייד בתקציב של עד 2800 ש"ח, הנטייה היא ל-DELL. חשוב שהמעבד יהיה לפחות i3 ו-4 ג'יגה זיכרון. שימושי המחשב יהיו: אינטרנט,משחקים קלילים(לילדים),סרטים,משרדי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. * מטרות המחשב? בעקרון המחשב צריך לשמש אותי בתור סטודנט וגם מחשב משני לבית. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אם יהיה אפשר לחבר לטלוייזיה זה יהיה מצויין * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * כונן CD/DVD? כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בעקרון ממש אין לי מושג בשוק המחשבים הניידים, יש כ"כ הרבה חברות שפשוט אין לי מושג מה טוב יותר ומה פחות. התקציב או 2.5K שהשאיפה היא 2K ומטה. כמו שכתבתי מחשב פשוט שיריץ תוכנות של אופיס, טיפה סרטים וזהו. מה שכן חש…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום אבקש אם אפשר חוות דעת על נייד ASUS לסטודנט לצפייה בסרטים/עבודות סטנדרט ועבודת פוטושופ מדיי פעם. asus x541uj 89 w10 http://www.lytrade.co.il/product/x541uj-89-w10 תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by AVI17AVI,

מעבד: I5 B2400 לוח אם: gigabyte H67M-D2-B3 RMA : 6GB DDR3 1333Mh ספק כח: HEC COMPUCASE 600W כרטיס מסך: HD6870 אבל אני בדיוק משדרג לHD7870XT וצורב של LG משהו רגיל...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש מחשב עד 3000 שקל לא כולל מסך וציוד היקפי מטרת המחשב זה אינטרנט אי סי קיו ומשחקים ובעיקר משחקים עם קצת גרפיקה חזקה לא חזקה במיוחד מקסימום נייד פור ספיד

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by LeaRSi,

היי אשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט, כרגע הומלץ לי על Dell Precision 3640 Workstation T3640-9142 מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 10,000 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מסמכים ומצגות (Microsoft Word, Microsoft PowerPoint), עריכה גרפית בסיסית (דו-מימד ב-Adobe Photoshop) ערכית וידיאו בסיסת (כדוגמת Camtasia Studio) עבודה מודלים תלת מימד באמצעות תוכנה כדוגמת Catia Composer (דרישה בעיקר לכרטיס מסך, עדיפות עם יותר VRAM). האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר …

11. אני יודע שהמחיר יחסית נמוך , אך אני מחפש את הכי טוב במחיר הזה. במחשב נייד אני ישתמש בדברים בסיסים כמו אינטרנט ואופיס, אך גם בשאיפה להשתמש בתוכנות יותר כבדות כמו מטלב ואפילו אם יתאפשר לי אז תוכנות (cad (Computer-aided design ו (FEA(finite element analysis מסך גודל 15.6 אין צורך במערכת הפעלה תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מחשב נייח/נייד תקציב: 3500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 1000 מתי מתוכננת הרכישה: עד 23/8/15 מהארץ או מחו"ל: (האם אתם מוכנים לייבא את המחשב? אם מחו"ל-איזו ארץ?) בעיקרון מתכנן לקנות בארץ. אני נמצא בניו יורק ובניו ג'רזי בינואר הקרוב ובשיקגו עוד שנה. אני מוכן לייבא את המחשב משם אם ידוע לכם שהמחשבים שם זולים יותר. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: (חנות מועדפת שתרצו לקנות ממנה) אין יד ראשונה\שניה: (לקנות אחד חדש או משומש) חדש זמן אחריות רצוי: (כמה זמן אחריות והאם רצוי אחריות בינלאומית או לא) כמה שיותר זמן אחריות, לא חשוב לי בינלאומי אבל אני לא אתנגד חברת המחשב הניד המועדפת: (חברה מסויימת שתרצו שהמחשב יהיה שלה) לא משנה לי כל עוד ביצועי המחשב ממצי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by bbbbarus,

מחפש מפרט מחשב מבוסס אינטל I7 לא מתכנן לעשות OC 5000-5500 מחיר . תוכנות שאני עובד איתם הם Maya zbrush Photoshop חשוב לי גם הזיכרון ומארז טוב ושקט . אין צורך בציוד הקפי . תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by omerz90,

1. מה התקציב המקסימלי? 6500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? מסומן. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? המסך שאני יקנה יהיה בגודל 24" וברזולוציה 1920X1080. * באיזה סוג משחקים תשחקו? COD: MW 2, BF:BC, GTA IV, CRYSIS. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל האפשר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך בגודל 24" וברזולוציה 1920X1080. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 7…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by yuvalkosh,

אני מנסה לעזור לקרובת משפחה לקנות מחשב נייד לאוניברסיטה. הומלץ לי כאן לקנות את ה-Lenovo T400 בגלל שהיה לה מאוד חשוב חיי סוללה ארוכים והוסבר לי שלמחשב הזה יש את חיי הסוללה הטובים ביותר (8 שעות עם סוללה של 9 תאים). אז הלכנו לחנות http://www.ibm-lenovo.co.il/pl_product~7417-TPU~2~31.htm אך מסתבר שהמחשב כבד לה מדי (2.6 ק"ג). אודה לכם אם תגידו לי מה המחשב עם חיי הסוללה הארוכים ביותר עם משקל של פחות מ-2 ק"ג. תודה ! נ.ב בעקרון התקציב היה 3500. אך מסתבר שעבור סוללה חזקה צריך לשלם מעל 5,000. בקיצור, אם יש מחשבים טובים במחירים נמוכים יותר, אשמח לשמוע עליהם.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by reviZor,

שלום חברים אחותי רוצה לשדרג את המחשב וכבר יש לה מספר חלקים אני יציין אותם בהמשך 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וקצת פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ לא שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, DIABLO3, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by mayalou,

מטרות המחשב? עבודה על לייטרום. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? על 13-15 אינץ. * רזולוציית המסך?שיהיה מסך איכותי , רצוי HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd כלשהו יהיה נחמד , 500GB יהיו מספיקים * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- לא מסך מגע. תקציב 3000-2000 [h=2]Photoshop Lightroom 5 system requirements and language versions[/h] [h=3]Windows[/h] Intel Pentium or …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by nivosh,

שלום לחברי הפורום. אשמח אם מישהו שמבין ייתן לי הצעה למפרט למחשב כולל שני מסכי ל-סי-די 19', 2 GB זיכרון, הארד-דיסק 160 פנימי ו-160 חיצוני בלי כרטיס קול חיצוני (על הלוח זה מספיק), עם כרטיס מסך בסיסי (זה מיועד למוזיקה ולא למשחקים). מבחינת מעבד, AMD או INTEL, זה לא ממש חשוב לי. נראה לי שכדאי ללכת על 64 BIT אבל אם אתם חושבים אחרת אז תגידו. חשוב לי שלוח האם יהיה אמין ושיתמוך בשדרוגים עתידיים. מבחינת המסכים, מסכים בסיסיים אבל של חברה טובה. אני רוצה ללכת עם המפרט לחנות אז בבקשה שזה יהיה מפורט מבחינת הדגמים המומלצים. תודה רבה רבה ניב

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by hearyourorphanedch,

אהלן ההורים שלי יטוסו לניו יורק שבוע הבא ואני רוצה לדרוש מהם לפטופ חדש. אני מכיר את החנות best buy אשמח אם מי שמכיר ישתף אותי קצת, האם יש עוד חנויות בסגנון? ולא איזה חנות קטנה ברחוב 180 קומה 99 משהו מוכר ונפוץ כמו בסט באי שאפשר יהיה למצוא בקלות והאנשים בסביבה ידעו על מה מדובר. תודה

20. הי חברה, אני צריך מפרט מבוסס אינטל למחשב גראפיקה (בעיקר פוטושופ) לא כולל מסך. בסביבות 7000 + - אני חושב שיש לי העדפה ל i7-920 כרגע כשאני עובד אני הרבה פעמים צריך לחקות שהמחשב ייתען פקודות או כשהוא שומר.. אני לא רוצא לחקות יותר אני מבזבז על זה כ 3 שעות כל יום! אז הגיע הזמן להתחדש במחשב שלא עושה צרות! תודה מראש לעוזרים! חזן גיל.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי, ברצוני לקנות מחשב נייד בארצות הברית בסכום של כ700$-750$ השימוש למחשב הוא בעיקר אינטרנט וסרטים וכמו כן גם לחבר אותו לטלוויזית פלאזמה. חשוב לי שיהיו לפחות 6GB זיכרון, בקשר לכרטיס מסך אם אפשרי לשים כ. מסך נחמד של ATI/NVIDIA אז מצויין. גודל המסך צריך להיות לפחות 14' בקשר לאחריות בינלאומית כמובן שזה בונוס, אבל לא חובה מבחינתי. באיזה אתר כדאי לי לקנות? אני מכיר את NEWEGG, אבל אולי אתם אתר יותר טוב. תודה, דניאל.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. הייתי רוצה שהמחשב יתמודד עם PHOTOSHOP + עוד תוכנה גרפית נניח לשילוב תמונות HDR ושכל פעולה תעשה במהירות בין עם זה פילטרים , עריכה בהרבה שכבות... במקביל יצטרך לעבוד דפדפן במצב פסיבי לעבודה עם TUTORIALS לפוטושופ המפרט : מעבד AMD X2 4200 + גוף קירור אין לי מושג איזה בסביבות ה150 ש"ח לוח אם MSI K9A זכרון 2GB 800Mhz כ.מסך GEforce 8500 gtz 512MB +הארד דיסק + dvd 2800 ש"ח מאייבורי. [br]פורסם בתאריך: 25.10.2007 בשעה 10:50:22 נ.ב איך המסכים של "הייר" 5ms ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שצריך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop - מזדמן. Visual Studio -די נדיר, אבל אפשרי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, Star Citizen, Watch Dogs וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע, 1920X1080 - לא מאמין שישתנה בזמן הקרוב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. ערכתי חיפוש נרחב בפורום, עקבתי אחר דיונים, ומצאתי את המפרט הבא באחד האשכולות הלא קצרים כאן בפורום. אשמח לדעת האם כדאי לבצע אי אלו שינויים במפרט. מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1602 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤488 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤452 כמות:1 http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-4GBPK~15~0.htm כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1356 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44050 צורב LG …

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום רב לכולם, צריך המלצה למפרט מחשב, ללא הצורך בציוד היקפי, מסך. הצרכים למעלה בכותרת, תודה רבה רבה מראש לעונים.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.