ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום מצאתי כאן מפרט ב 1.6K https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=95928 המחשב הוא לחמותי , מטרת המחשב זה שימוש ביתי (אינטרנט, סרטים, מוזיקה טיפה וכו...) כמה שאלות, האם המפרט הזה עוד עדכני וטוב? האם יש אפשרות להוזיל שם משהו שהתקציב שהמחיר ירד? לכמה זמן המחשב הזה יחזיק? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
https://pcpartpicker.com/list/jRRGq4
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לעזור לחבר שרוצה נייד לשימושים יומיומיים כמעט ורק בבית. נראה לי שגודל של 14'' יהיה אופטימלי מבחינת נוחות. הוא רוצה מסך מט וחייב צורב. היה טוב אם היה דיסק גדול למוזיקה וסרטים וחיבור HDMI היה פינוק אבל לא הכרחי (כן צריך איזשהו חיבור לטלויזיה). הכי חשוב - הבחור לא פריק טכנולוגי ומחליף מחשבים בתדירות נמוכה מאד יחסית, אז חשוב שיהיה מחשב באיכות בנייה טובה ושהמפרט יהיה מספיק מכובד להיות רלוונטי לתקופה. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה3000 שקלים... אני חייל בשירות קרבי ואני צריך מחשב נייד שיעביר לי את הזמן במוצב... השימוש הוא לצרכים של משחקים קלים(מנג'ר וכדומה), אינטרנט, סרטים, מוזיקה ותוכנות משרדיות(פוטושופ ואופיס).. אני לא כל כך מבין במחשבים ניידים..לכן אני צריך את עזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מהמפרטים הבאים עדיף למשחקים כבדים הכוללים מסך ועכבר. מפרט ראשון: מעבד Intel Core i7-920 Box ¤1527 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-920 לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD3R ¤1126 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9GM060 כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤277 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502IJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ ¤356 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...0666CL9D-4GBNQ כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤850 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AX4870512MD5 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤122 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 4100 - 4500 מטרות: אני צריך את המחשב בשביל משחקים כבדים(כמובן הגרפיות, תלת מימדיות גבוהה.... בגלל המשחקים) וכמובן כל שאר הדברים הקטנים כמו סרטים/תוכנות/עבודות(וואורד וכאלו). ציוד הקפי: מסך אין צורך, מקלדת ועכבר לא משנה אני יקנה כבר בחנות משהו קטן מה שחשוב לי פה זה המפרט, רמקולים(רמקולים,עכבר,מקלדת ומסך לא נכללים בתקציב) כנ"ל וכרטיס TV אין צורך. צריך DVD ביחד עם צורב בכונן אחד, כונן דיסקטים צריך, כרטיס קול סטנדרטי. אני לא ידוע ממי לקנות אבל כמובן לא מKSP ולא מאייבורי. ממליצים לי על IQPC אז אם אתם מחזקים את ההמלצה הזאת אז תביאו לי משם מפרט. [http://www.iqpc.co.il/Home/BuildComputerB.asp] כמובן כמה שיותר המחשב יהיה שקט יותר טוב. מקסימום שקט. נושא הקירור אני ל…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, בכמה לדעתכם אפשר למכור את הכרטיס מסך הבא: HD 6850 של חברת Sapphire, הכרטיס נקנה מרשת KSP לפני כחצי שנה ונמצא תחת אחריות לפחות לעוד שנתיים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב של דל Studio 1569 שצריך להחליף לו מסך, אשמח לדעת איזה מהמסכים הבאים ממולץ: http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=dell+studio+1569+screen&_sacat=0 יש הבדלים גדולים יחסית במחירים והשמות שלהם לא אותו דבר. אשמח גם להמלצה על מקום אמין לתיקון המסך באזור המרכז. דבר נוסף ולא כל כך קשור זה אימייל התמיכה הטכנית של דל בארה"ב. חיפוש בגוגל לא מעלה שום תוצאה אז אם מישהו מכיר את הכתובת זה מצויין. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום למבינים, אני מחפש לקנות מחשב לאשתי שיהיה מיועד לעריכת וידאו. היא עובדת בעיקר עם פרימייר 2 בתקווה להשתדרג ל-4 או יותר. אשמח מאוד להמלצות בתקציב הנוכחי- 7000 ש"ח. כמו גם דגשים לחיפוש מחשב שיוכל להתאים לצרכים האמורים. תודה אלעד
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני חדש באתר ואני עכשיו גם רוצה לקנות מחשב חדש...מבוסס פנטיום D אני רושם כאן חלקים שאני יודע שזה מה שאני רוצה וחלק שתמליצו לי להוסיף או להוריד, ואני צריך גם לדעת מחירים כי לא בדקתי באתרים בכלל. מעבד: Intel Pentium D - 3.0 (830) Dual Core - 2x1MB Cache 800Mhz - 775PIN, אם יש לכם משהו אחר להציע יותר טוב אנא עשו זאת. לוח אם: Gigabyte GA-8I955X Royal (955X) - DDR2, אם יש לכם משהו אחר להציע יותר טוב אנא עשו זאת. זיכרון: 512X2 DDR2 675 Mhz - אנא המליצו לי על חברה, תודה. כרטיס מסך: Gigabyte Geforce 6200 128MB DDR (128Bit) TV OUT - PCX הארד דיסק: חשבתי על: WD 160GB - 8MB JS - 7200RPM - S-ata II אבל אם אתם ממליצים על משהו אחר אנא עשו זאת. צורב דיוידי: LG DVD-RW GSA4163B x16 D…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט מחשב שימש אותי בעיקר לגלישה,מוזיקה,קצת עריכת וידיאו ותמונות וגם קידוד סרטים, אולי גם קצת משחקים. חובה הרד דיסק גדול לפחות 200 צורב דיוידי כרטיס רשת אלחוטי כרטיס רשת קווי אין צורך במסך וציוד היקפי. תודה לכולם
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני צריך מפרט שמבוסס על AMD ב2,000, ללא מסך. טנק-יו ;D
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין במפרט למחשב נייד ב 13000 משהוא שמתאים גם ל משחקים כבדים!!! ניתן להזמין רק מחברות הבאות LG, HP ACER תעזרו לי בבקשה כי אין לי מושג בניידים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך להרכיב מחשב לפנסיונר - בשווי עד 2600 ש"ח -כולל מסך... כמו שהבנתם הוא לא צריך הרבה .. בעיקר אינטרנט .. איזה מחשב אתם מציעים ? ואיפה כדאח לקנות אותו ? (מחשב חדש..) שאלה נוספת : כל הקטע שזה מין עבודה כזאת בשבילי .. אני צריך להרכיב תפריט של המחשב , לנסוע איתו להזמין אותו , להביא את המחשב הביתה (מרכיבים אותו בחנות) , לחבר את המחשב , להתקין את הווינדווס וכמה תוכנות + ללמד אותו איך להשתמש במחשב.. כמה הייתם לוקחים על העבודה הזאת ? *לטיפשים שביננו : זה לא לסבא שלי .. זה למישהו שאני לא מכיר , הוא פשוט החליט לקנות מחשב לעת זקנתו
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי נפל, והלוח אם נדפק. זה הסיפור... אז אני צריך מחשב חדש, כי לקנות לוח אם חדש, משמע זכרונות חדשים, כי הם כבר ישנים. וכל זה, אז כבר צריך מעבד חדש... בלה בלה בלה בכל אופן יש לי דילמות. נתחיל במה שאני לא צריך. אני לא צריך מסך, עכבר, מקלדת, ורמקולים. ויש כמה דברים שאני יכול לנצל מהמחשב הקודם, כמו מארז, floppy ו CD (מה עוד אני יכול לנצל ממנו?) או שבעצם אם אני כבר קונה מחשב חדש, אז כדאי לי לקנות CD חדש? אולי כיום יש יותר אייכותים ממה שהיה לפני שנתיים וחצי... אז מה אני רוצה. בעיקרון אני נוטה למפרט מבוסס Amd ו ATI... אני יותר אוהב אותם. אלא אם כן לחברות השניות יש יותר מה להציע לי. אין לי מושג בלוחות אם לאמר את האמת. בקשר למעבד, חשבתי על AMD 3200 או 3000.... …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך המפרט מתוכנן OC עצבני ביותר?! עד 7000 מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1307 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤648 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL ¤1736 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤395 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤228 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400PHU2-2GBHZ ¤685 מארז: ANTEC P180-S ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU ¤954 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤673 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤263 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤6790 המפרט הורכב ב - www.IQPC.…
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט הקיים: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s 7200 RPM hard drive SATA 3.0 provides 2X the bandwidth of SATA with a transfer rate of 3GBps 16X DVD+/-RW Intel 82566DM Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000 Internal speaker USB Keyboard ; USB Mouse MT Slots: 2 full height PCI ; 1 PCIe x16 full height graphics,1 PCIe x1 full height Basic management ASF DVI Adapter Card FREE DOS[…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שואל עבור חבר: מחפש מחשב נייד לחוקרת שעובדת באוניברסיטה. הדרישות: לא כבד, לא עגלה, גודל מסך 13-14, לא יקר (עדיפות ל win7). המלצות יתקבלו בברכה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות (visual studio למשל), אופיס, סרטים, אינטרנט, קצת עריכת סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מבריק הריזולוציה לא חשובה. * רזולוציית המסך? 1366x768 גודל 15 אינץ' * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? משטח מגע שהוא גם כפתור אחד כמו במחשבים של אפל.. * משקל רצוי? לא מעבר ל-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נדרש זמן סוללה של בין 3 ל-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חשוב שיהיה HDMI *BLUETOOTH לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשוב מאוד שיהיה לו SSD של 16 ג'יגה לפחות * כונן אופטי? כן חשוב מאוד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן חייב אחריות בינלאומית! * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום למומחים , אני אעשה זאת קצר וקולע, המפרט הבא מתאר בעקרון את מה שאני רוצה , אני רוצה חוות דעת(אפשר גם מחנות אחרת) מחשב לתכות וגיימניג - לא גיימר מטורף אבל כשיצא overwatch אני אהיהי רגוע , lol & visual studio חשוב מאוד מארז שקט לא צריך ציוד היקפי ולא צריך הארד דיסק בנוסף ל ssd מינימום קו התחלתי שהלכתי איתו : skylake/ddr4/16 ram/ssd תצקיב יש , זה לא הנקודה פה מה עדיף 2 או 4 סטיקים של זכרון בלהתחשב על ה dual ram channel תודה מראש מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1619 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Fractal Design Kelvin T12 Full copper…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6 אלף שקלים חדשים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק גיימינג/משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - כל הכותרים החדשים, GTA V, Shadow of Mordor, Skyrim, . כל כותר חדש שיצא ישוחק על המחשב. צריך למקסס או לפחות על כמעט הכי גבוהה כל משחק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע, כנראה FHD, אני רוצה גם הצעה למסך כחלק מהתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי חבר שמתכוון להזמין היום מחשב מפלונטר, הרכבתי לו מפרט שלדעתי די טוב לצרכיו: גיימינג. זה מחשב שישמש אותו זמן רב, היות והמחשב הקודם שלו מלווה אותו מכיתה ב (עכשיו סיים את 806 במתמטיקה, הרבה זמן.) התקציב הוא בדיוק 5500 ללא אפשרות חריגה. לחסוך לא ישנה, בגלל זה השקעתי בדברים כמו ספק ומארז. האם המפרט טוב לעיניכם המקצועית? הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560615 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1150MHz - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 958/939 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 B85M…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.ישוחקו כל סידרת בטלפילד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התקציב שלי עד 1000 ש"ח. אני צריך יציאת HDMI ומסך מ-13 אינטש ומעלה. ראיתי כל מיני דגמים בזאפ במחיר הזה, איזה דגם הכי מומלץ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני חדש בפורום הזה הבנתי שצוות האתר יכול להרכיב לי צוות על פי התקציב שיש לי .... משחק ב Leauge of legends משחק מחשב חזק לגיימר ( עד כמה שאפשר בתקציב ואם אפשר ) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-