ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
יש לי כבר את המעבד - i5 2500k מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל כמובן שלא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 , להשתדל מאד שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית-פוטושופ ופלאש, לא תלת מימד, ומדי פעם משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פלאש פוטושופ וגם אפטר אפקט, באופן מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, BattleField אבל לא באופן קבוע..פעם בשעמום.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום כולם, קיבלתי הצעת מחיר מחנות מסויימת: MOTHERBOARD לא ידוע CASE 6236 550WATT 12CM DDR3 4GB 1333MHZ 500GB 16M SATA2 SONY DVDRW CORE i5 650 3.2GHZ ATI HD5570 1G DDR3 ----------------------------- 3500 ש"ח אני יודע וחושב שניתן לעשות בכסף הזה מפרט טוב יותר עם רכיבים מיצרנים מוכרים, אני רק לא מתמצא בזה כבר בשנה האחרונה.. רק חשוב שזה יהיה ב-3.5K בקושי בלי חריגות, ועם צורב, מקלדת ועכבר. תודה!
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכו לימודים , עבודה משרדית ואולי משחקים קלילים ביותר אלו ילדות בבית ספר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסoffice תדיר , אינטרנט כבד , ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי כבד זה מיינקראםט וסימס 3 לדעתי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני? 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
האם מישהו יודע האם מחירי המחשבים הניידים בהונגריה זולים יחסית לישראל ? ואם כן, האם תתוכלו להמליץ על חנויות ספציפיות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪851 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3V כמות: 1 - מחיר: ₪357 מארז: SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪540 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולחני: Hitachi 1TB Sata2 7200rpm כמות: 1 - מחיר: ₪523 כרטיס מסך: SAPPHIRE 7970 3GB GDDR5 HDMI RETAIL כמות: 1 - מחיר: ₪2374 כונן אופטי: LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר:…
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם!!!! הייתי רוצה לדעת מהו למעשה ה- pci express האם בכרטיס המסך radeon 9550 יש את ה pci x והאם nforce 3 תומך בו או שרצוי לבחור בלוח אם טוב יותר... תודה לכל המגיבים...
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב ניד של LG עם XP אני מחפש תוכנה שתציג לי את המד של הסולהה וכמה נשאר כל עוד המחשב לא מחובר לחשמל כמובן תוכנה חינמית בתודה טאז
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD 3, MW3, ASSASSINS CREED וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח בינוניות עד גבוהות.. לא יודע כ…
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מצאתי מבצע למחשב נייד של ב GIGABYTE המחיר שמצאתי 2600 ש"ח ללא מערכת הפעלה. אני מחפש להוציא כמה שפחות למחשב סביר. המחשב ישמש אותי אך ורק לאינטרנט ו-מסמכים (אופיס) ובעיקר לבית. אני לא אנייד אותו כל כך. השאלה שלי אם הוא יוכל להריץ office 2007 ולטווח של 3-4 שנים הוא יספיק לי? המפרט: מעבד 1.73MHZ סלרון אינטל M530 זיכרון 1GB 800MHZ כרטיס מסך מובנה אינטל X3100 כונן קשיח 160GB 5400RPM מסך 15.4" 1280X800 כולל תקשרות אלחוטית ומודם מובנה. צורב DVD סוללה 6 CELLS שוקל כ 2.78ק"ג אחריות שנתיים כוללת איסוף מהבית במקרה של תקלה. של חברת מור לוי. (האם הם היבואנים של GYGABITE?) בדקתי איתם וזה השירות שהם נותנים. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפרט למחשב ביתי עד סדר גודל של 4000 ש"ח ללא מסך. (לא לחרוג בבקשה, אלא אם זה מסיבה ממש טובה ובלא הרבה כסף.) המחשב צריך לשמש לעבודה ומשחקים. אני לא hardcore gamer אבל אני כן רוצה להיות מסוגל להריץ משחקים חדשים בצורה איכותית וחלקה. היום יש לי GeForce 2 32MB של ASUS והוא כבר מאבד יכולת אל מול המשחקים. בקיצור, הנה דגשים למפרט: * מעבד 2.4GHz * זיכרון - 256 מגה. * HD - 40GB Maxtor * DVD-ROM * כרטיס המסך חייבת להיות עם יציאת DVI * בלי overclocking בשום רכיב ועוד שאלה: אם אני קונה מעבד 2.4 ג'יגה-הרץ, במהירות 533 מה"ז, איזה לוחות יתמכו לי בזיכרון במהירות 400 מה"ז? (בלי OC!) יש טעם בכלל או שעדיף להסתפק בזיכרון של 333 מה"ז? ההבדל משמעותי? תודה מראש לכולם.
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
הערות: צורב DVD ורמקולים סטריאופוניים (כרטיס קול אם צריך...) עם נשאר תקציב אז גם עכבר נורמאלי.. עדיפות לכונן 120GB ומלעה. זכרונות 1GB יעד: סרטים/מוזיקה/גרפיקה ועריכה/משחקים/עבודות/אינטרנט/תוכנות כבדות במיוחד [חשוב שהמחשב יהיה בעל "אורך חיים" גבוה] תודה!!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אקנה את המחשב מחר (אם יעדכנו את המחירים בIQPC עד אז) ואני רוצה לוודאות שהכל טוב, וד"א אני כנראה אחסוך לקנות מסך 22' אז בינתיים אני יודע שהכרטיס מסך מיותר אבל עדיין הנה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ~¤1229 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤657 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTX TDH 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤3351 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤391 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤716 …
-
- 14 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני רוצה מפרט של המחשב 5000+ כולל מסך אני לא יודע להרכיב אני רוצה משהו חיה שהיה לי שיריץ לי משחקים כמו GTA IV COD BATTLEFID ומשחקים שהיו בעתיד בנו לי כמה מפרטים עם זה לא היה טוב אני מבקש שתיבנו לי אתם זה http://www.tms.co.il/preview/spec/2vswx1k9/1 או זה http://www.tms.co.il/preview/spec/6shtakd3 או מה שאתם תחליטו
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אהלן מעוניין לדעת כמה שווה המארז שלי FULL TOWER THERMALTAKE EUREKA מצב מצויין אריאל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
אני מנסה להרכיב מפרט באתר של IQPC ויש לי כמה שאלות. 1) המעבד בוודאות יהיה AMD, האם מבחינת ביצועים יש הבדל משמעותי בין 3800 ל4800? (לא צפוי OC) 2) לוח אם: מה ההבדל בין M2V לM2V-TVM? או שבכלל עדיף ללכת על חברה אחרת ולא ASUS? 3) כרטיס מסך: אני לא גיימר כבד כרגע וגם לא משתמש בתוכנות גראפיות כבדות. אני יתחיל לשחק אולי עוד שנה, שנה וחצי שאני אגמור עם הלימודים. בכל מקרה, להשקיע 700 ש"ח בDX10 או לחסוך בינתיים ולהסתפק ב7300GT? 4) מארז: עם ספק? בלי ספק? כמה W צריך להיות לו אם אני רוצה גם להוסיף קצת מודינג עם מאווררים נוספים ולדים בהמשך? איזה מארז יהיה גם בנוי טוב מבחינת איוורור וגם שקט(המחשב ישן איתי בחדר...) בטווח המחירים שלי? בכל מקרה זה מה שהרכבתי בינתיים אני אשמח לקבל חוות דעות…
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד בתקציב הנ"ל, בעיקר לעבודה משרדית/אינטרנט. הדגשים שלי (לפי סדר החשיבות) הם: - משקל - חשוב מאד שיהיה קל - מסך לא רחב ובגודל של לפחות 14" - זמן סוללה סביר, לא נמוך מדי - זכרון 1GB - כל השאר, כגון מעבד, אמנם חשוב - אך משני עבורי. אני בספק אם בכלל קיים דבר כזה בתקציב הנ"ל... אבל אשמח לשמוע המלצות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
http://m.store.hp.com/us/en/m20ProductDisplayView?storeId=10151&productId=881651&urlRequestType=Base&langId=&catalogId=10051#/choices/choice/L6E55AV.OperatingSystem
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אבקש לרשום הצעות למפרט מחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכת וידאו,עיצוב גרפי מינימאלי,צפייה בתכני HD לא חייב 1080p. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Sony Vegas-מזדמן,Photoshop-מזדמן,Camstasia Studio-תדיר,Fraps-מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V,TF2,MKX, USFIV. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24",1080p. -לאילו הגדר…
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום אני רוצה מפרט ב-ב1800 של אינטל (כי מצאתי את הלוח של FATALITY עם הכרטיס המובנה, שאני חושב שהוא יתאים למשחקים - ברזולוציות סבירות אני מניח) אם אפשר C2D אה... ובלי הארד דיסק וכוננים - יש לי הארד דיסק 120 SATA1 ושלושה כונני דיסקים. תודה רבה...!
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
הי, הנה הטופס: . מה התקציב המקסימלי? 2400 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא יותר מתוכנות כמו Office. יהיה על המחשב win7 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי אונליין, משחקי יריות (FPS) וכו'. למשל Call of Duty 6, WOW. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
המטרה לקנות מעבד, לוח אם, וזכרון בלבד. גיל המשתמש: 16 תקציב 1600 ש"ח פלוס מינוס. אופציה אחת היא מעבד 64 ביט אבל לא ברור לי אם יש הבדל איכות בין (?AMD Athlon 64 3000+ (S-754 ל-Athlon 64 3000+ (S-939) והאם ההבדל הוא רק באפשרויות שדרוג בעתיד לרעת ה-754(למה בדיוק הכוונה אפשרויות שדרוג בעתיד? במה זה מגביל?). אופציה שניה מבוססת ספרון או אתלון XP, אין לי מושג מה כדאי לקחת באופציה הזאת, ואם היא בכלל כדאית, מחכה להמלצות . לגבי הזכרון, אני מניח שרק 512MB, האם כדאי בשני מודולים או אחד ואם באחד האם זה לא יגביל אותי בהרחבת זכרון אפשרית בעתיד? ראיתי ב-KSP זכרונות 512 זולים, בין 260 ל-500 ש"ח, מה כדאי?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
חבר שלי מעוניין במחשב ב3000 שקל בחרגיה של 200 מקס' אם חייבים. כרטיס מסך בסיסי ביותר (שום משחקים ) מעבד אני נורא רוצה לשים לו כפול ליבה הD805 אין צורך בOC וכאלה..זה פשוט מחשב פשוט מאוד שצריך שיחזיק הרבה שנים מעמד לא צריך גי'גה זיכרון 80 גיגה מספיק בHD ללא מסך ללא רמקולים וכו' אבל עם צורב... זה לא דחוף לו..הוא גם ככה תיכנן לקנות עוד חודשיים ככה..השאלה היא אם יציאת הקונרו תוריד את המעבד הזה שהוא בין כה וכה הכי זול...אז האם שווה לחכות בכל זאת למעבד ככ זול
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי, אני חדש בתחום המחשבים הניידים ולא יצא לי להכיר את השוק יותר מדי. אני מחפש מחשב נייד לצרכי לימודים בעיקר ( Office, VS אולי ו Acrobat) וגם לצפיה בסרטים ( שתהיה לי אפשרות גם להריץ סרטי HD 720p/1080p בצורה חלקה). ואני בונה על מחשב שיספק אותי בשנתיים הקרובות לפחות. התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח. אשמח לשמוע הצעות. תודה מראש, Karbosilan
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-