ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
תסתכלו מה פורסם בעיתון "אמצע נתניה", לפני שבועיים: פשוט נראה מחיר לא שפוי, אפילו עם כל החלקים הגנריים שלא הוגדרו...
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא ידע אם אני במקום הנכון אבל... אני מעוניין לקנות מחשב ALL IN ONE חזק במיוחד. איזו חברה מומלצת? ולמה? שיכלול מעבד I7 חשוב שהוא לא יתקע או יגמגם הוא נועד לעסק של מגנטים לאירועים ואסור שהוא יתקע!!!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי אני רוצה לקנות מחשב חדש ורוצה לדעת כמה דברים 1. האם מעבדים כפולים C2D יותר משתלמים ממעבדים רגילים? 2. האם מומלץ לקחת AMD או INTEL? 3. מאיפה מומלץ לקנות? חנות מסוימת בארץ? או שעדיף שאני יקנה מחו"ל? 4. OC זה באמת משתלם? תודה לבינתיים
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי, [אם השאלה בפורום הלא נכון נא להעביר, לא הייתי בטוח היכן בדיוק למקם] קבלתי לאחרונה את הנטבוק הזה Acer Aspire One 8.9-inch Mini Laptop (1.6 GHz Intel Atom N270 Processor, 512 MB RAM, 8 GB Solid State Drive, Linpus Linux Lite) ZG5 העניין הוא שקבלתי אותו ללא הספק מתח שלו!! לפי חיפוש באינטרנט מצאתי שהספק שלו אמור להיות משהו בסגנון 19V 1.58A עכשיו, האם אני חייב חייב להשיג ספק בעל נתונים כאלו בדיוק? או שאני יכול לחבר ספק עם מתח זהה אך זרם גבוה יותר, או להיפך... ייתכן נזק אם לא אחבר את הספק בעל הנתונים הספציפיים? והאם יש דרך זולה להשיג חיבור מתח כזה? מצאתי לינקים מסוימים מהארץ לספקים בעלות של כ 150-200 ש"ח... אבל לא הייתי רוצה להשקיע סכום כזה, מאחר והנטבוק עצמו [כ…
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
דודה שלי טסה לקנדה ותהיה אפשרות אולי לקנות חלקים למחשב חדש השאלה עד כמה זה משתלם? נגיד ב1000 דולר אני צריך מעבד חשבתי על 930 של אינטל כ.מסך 7900GT הארד -250 ג'יגה אם לא שווה לקנות שם אז לא צריך לוח טוב ו2 ג'יגה זכרונות כמה אני ארוויח אם אני אזמין מהחנות http://www.newegg.com/ והיא תחזור עוד חודשיים יש מצב יצא הקונרו עוד חודשיים? עריכה: כרגע יש לי מחשב כזה P4 2.4 נורטווד כרטיס מסך FX5200 הארד 160 ג'יגה SATA ולוח אינטל עם צ'יפסט 865I מה יותר יהיה כדאי להביא משם כרטיס מסך+ספק ובארץ לקנות מארז או לקנות מחשב חדש? מצד אחד אני יודע שיצא הקונרו שיקרע את כל מה שיש עכשיו בשוק מצד שני במקום לשדרג את המחשב אולי שווה להזמין חלקים מחו"ל ואת המארז אני אקנה בארץ שזה בערך עוד 500 שקל מה …
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
כלומר, בעיקר שימוש בתוכנות מתמטיות (דוגמת מטלב), ואין כ"כ צורך למחשב למשחקים. עם זאת, במחשב בדרך כלל גם נעשה שימוש בצפיה בסרטים. לא מתוכנן לעשות OC... ואם אפשר אז מפרט מחנות באיזור חיפה/קריות תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אהלן, המחשב הנייד שלי מכיל זכרון שהוא DDR3 1066MHZ כרגע 3GB, אני רוצה להרחיב ל 4GB או יותר, אבל אני מוצא רק 1333MHZ לקנייה. אם אני לא טועה הלוח אם יכול ככה או ככה לקבל עד 800 ככה שזה לא אמור להיות בעיה. מה אומרים?
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מחשב לצרכים בסיסים אבל שיוכל להריץ משחקים של היום 3500 (בלי חריגה) ואני לא מדבר על משחקים כמו קריסיס, יותר לכוון של משחקי ספורט וכאלה. זה מחשב לחבר שאני מרכיב לו הכנתי לו מפרט הייתי רוצה לקבל חוות דעת. מעבד Intel Core 2 Duo E4600 Box ¤748 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3G ¤460 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39215 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤239 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤295 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי GeCube RADEON HD3850 HDMI 256MB PCIe ¤917 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=G…
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
איזה נטבוק מומלץ כיום למטרות של אינטרנט וצפיה בסרטים בגודל 10 אינץ בתקציב של עד 1400 שקל
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי תקציב של כ 1500-1800 ש"ח למחשב לשימוש ביתי - מעט משחקים. מה דעתכם עליו? ראיתי אותו באחד מהאתרים: [table][tr][td] מארז + ספק כח מארז איכותי Casecom הכולל יציאות USB קידמיות ואחוריות שדרוג למארז CoolerMaster 310 Window -ו85 ש"ח מגוון מארזים בתצוגה בסניפים ספק כח מותג Thermaltake 450W כולל מאוורר 12 ס"מ יתרון חשוב: ספק כח בטכנולוגיית Active PFC שדרוג לספקSeaSonic 520W 80+i כולל מאוורר 12 ס"מi-ו115 ש"ח ניתן לרכישה עם מיטב המארזים וספקי הכח מהיצרנים המובילים בעולם מעבד AMD A-Series Triple Core A6-3500 2.1GHz 3 שנות אחריות למעבד לוח אם לוח Gigabyte דגם GA-A75M-D2H צ'יפסט A75 כוללSATA3 (6Gbps)i ו-USB3.0 יציאת HDMI ויציאה אופטית לסאונד כ. קול 5.1 כ.רשת 10/100/10…
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש על העזרה אני מעונינת לרכוש מחשב משומש, קיבלתי מספר הצעות. אשמח לרשום כאן את המפרטים השונים, בכדי שתוכלו לומר לי איזה שניים שלושה מחשבים הכי מומלצים לדעתכם. (למקרה שבדיוק שאת זה שתמליצו עליו כבר נמכר או משהו...) אני לא מומחית למחשבים (מן הסתם...) כך שלא מאמינה שאשדרג את המחשב שאקנה, אז מה שיש בו - זה מה שיש. חלק מהאנשים לא ידעו להגיד לי את כל הפרטים על המחשב, מה שאני כותבת - זה מה שאני יודעת. ואם אתם יודעים בערך אשמח גם לדעת כמה עולה המחשב שבחרתם להמליץ לי כחדש - שאחליט אם בכלל שווה לקנות משומש. השימושים שלי במחשב הם - שימוש משרדי קל, הכנת סרטים משפחתיים, משחקים אונליין - טנקיונליין וכאלה, צפייה בסרטים, וואצאפ במחשב (כמה שזה כבד!) וזהו בערך. מחשב 1 - מא…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן נייד של GIGABYTE, הבנתי שיש לי אחריות ממור לוי השאלה שלי אם אני אמור לקבל איזה דף/טופס שזה יהיה כתוב עליו? כי לא קיבלתי שום דף של אחריות חוץ מהדף שבא עם הטפסים של המחשב (השם מור לוי לא מוזכר בשום מקום).
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
לי יש מחשב בן שנתיים שאני מאוד מרוצה ממנו גם מבחינת משחקים (PES 2010/COD warfare/crysis warhead). cpu E4500 כרטיס מסך GT 8500 512MB 2GB זיכרון מאוורר וספק גנריים + מארז בסיסי. אני רוצה להרכיב מחשב לאחיין שלי שיהיה דומה כי זה מספיק לו מבחינת משחקים וגם כי התקציב לא משהו. הוא משחק בעיקר MANAGER 2010 משחקי כדורגל וכדורסל בטח ירצה GTA גם אבל אני לא מתכוון להגזים במחיר של המחשב. ראיתי שני מחשבים: E5400 / E7500 השאלה אם ההבדל כל כך גדול בין שני המעבדים? כרטיסי מסך: 9500GT 1GB GDDR2 DX10 HDTV HDMI DVI PCI-E 2.0 או GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E ? (הבדל של 20 ש"ח) חשוב לי 2GB זיכרון. כל השאר פחות מעניין (מארז/ספק/מאוורר) אלא אם כן יש פרטים חשובים שאני לא בקיא בהם. אם יש איזה משהו…
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
יש לי כבר את המעבד - i5 2500k מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל כמובן שלא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 , להשתדל מאד שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית-פוטושופ ופלאש, לא תלת מימד, ומדי פעם משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פלאש פוטושופ וגם אפטר אפקט, באופן מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, BattleField אבל לא באופן קבוע..פעם בשעמום.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום כולם, קיבלתי הצעת מחיר מחנות מסויימת: MOTHERBOARD לא ידוע CASE 6236 550WATT 12CM DDR3 4GB 1333MHZ 500GB 16M SATA2 SONY DVDRW CORE i5 650 3.2GHZ ATI HD5570 1G DDR3 ----------------------------- 3500 ש"ח אני יודע וחושב שניתן לעשות בכסף הזה מפרט טוב יותר עם רכיבים מיצרנים מוכרים, אני רק לא מתמצא בזה כבר בשנה האחרונה.. רק חשוב שזה יהיה ב-3.5K בקושי בלי חריגות, ועם צורב, מקלדת ועכבר. תודה!
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכו לימודים , עבודה משרדית ואולי משחקים קלילים ביותר אלו ילדות בבית ספר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסoffice תדיר , אינטרנט כבד , ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי כבד זה מיינקראםט וסימס 3 לדעתי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני? 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
האם מישהו יודע האם מחירי המחשבים הניידים בהונגריה זולים יחסית לישראל ? ואם כן, האם תתוכלו להמליץ על חנויות ספציפיות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪851 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3V כמות: 1 - מחיר: ₪357 מארז: SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪540 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולחני: Hitachi 1TB Sata2 7200rpm כמות: 1 - מחיר: ₪523 כרטיס מסך: SAPPHIRE 7970 3GB GDDR5 HDMI RETAIL כמות: 1 - מחיר: ₪2374 כונן אופטי: LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר:…
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם!!!! הייתי רוצה לדעת מהו למעשה ה- pci express האם בכרטיס המסך radeon 9550 יש את ה pci x והאם nforce 3 תומך בו או שרצוי לבחור בלוח אם טוב יותר... תודה לכל המגיבים...
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב ניד של LG עם XP אני מחפש תוכנה שתציג לי את המד של הסולהה וכמה נשאר כל עוד המחשב לא מחובר לחשמל כמובן תוכנה חינמית בתודה טאז
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD 3, MW3, ASSASSINS CREED וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח בינוניות עד גבוהות.. לא יודע כ…
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מצאתי מבצע למחשב נייד של ב GIGABYTE המחיר שמצאתי 2600 ש"ח ללא מערכת הפעלה. אני מחפש להוציא כמה שפחות למחשב סביר. המחשב ישמש אותי אך ורק לאינטרנט ו-מסמכים (אופיס) ובעיקר לבית. אני לא אנייד אותו כל כך. השאלה שלי אם הוא יוכל להריץ office 2007 ולטווח של 3-4 שנים הוא יספיק לי? המפרט: מעבד 1.73MHZ סלרון אינטל M530 זיכרון 1GB 800MHZ כרטיס מסך מובנה אינטל X3100 כונן קשיח 160GB 5400RPM מסך 15.4" 1280X800 כולל תקשרות אלחוטית ומודם מובנה. צורב DVD סוללה 6 CELLS שוקל כ 2.78ק"ג אחריות שנתיים כוללת איסוף מהבית במקרה של תקלה. של חברת מור לוי. (האם הם היבואנים של GYGABITE?) בדקתי איתם וזה השירות שהם נותנים. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפרט למחשב ביתי עד סדר גודל של 4000 ש"ח ללא מסך. (לא לחרוג בבקשה, אלא אם זה מסיבה ממש טובה ובלא הרבה כסף.) המחשב צריך לשמש לעבודה ומשחקים. אני לא hardcore gamer אבל אני כן רוצה להיות מסוגל להריץ משחקים חדשים בצורה איכותית וחלקה. היום יש לי GeForce 2 32MB של ASUS והוא כבר מאבד יכולת אל מול המשחקים. בקיצור, הנה דגשים למפרט: * מעבד 2.4GHz * זיכרון - 256 מגה. * HD - 40GB Maxtor * DVD-ROM * כרטיס המסך חייבת להיות עם יציאת DVI * בלי overclocking בשום רכיב ועוד שאלה: אם אני קונה מעבד 2.4 ג'יגה-הרץ, במהירות 533 מה"ז, איזה לוחות יתמכו לי בזיכרון במהירות 400 מה"ז? (בלי OC!) יש טעם בכלל או שעדיף להסתפק בזיכרון של 333 מה"ז? ההבדל משמעותי? תודה מראש לכולם.
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
הערות: צורב DVD ורמקולים סטריאופוניים (כרטיס קול אם צריך...) עם נשאר תקציב אז גם עכבר נורמאלי.. עדיפות לכונן 120GB ומלעה. זכרונות 1GB יעד: סרטים/מוזיקה/גרפיקה ועריכה/משחקים/עבודות/אינטרנט/תוכנות כבדות במיוחד [חשוב שהמחשב יהיה בעל "אורך חיים" גבוה] תודה!!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אקנה את המחשב מחר (אם יעדכנו את המחירים בIQPC עד אז) ואני רוצה לוודאות שהכל טוב, וד"א אני כנראה אחסוך לקנות מסך 22' אז בינתיים אני יודע שהכרטיס מסך מיותר אבל עדיין הנה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ~¤1229 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤657 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTX TDH 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤3351 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤391 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤716 …
-
- 14 תגובות
- 773 צפיות
-