עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5% אם זה קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב./3 Metro Last Lightֿ/BF4/Arma -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)."27 2560x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4.…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Alex86,

מעבד Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler לוח אם GIGABYTE H67M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI זכרון DDR3 1333Mhz 2x4GB Patriot Signature Heatshield Dual Channe דיסק קשיח Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX כרטיס מסך GIGABYTE - nVidia GTX570 OC 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E מארז CoolerMaster Gladiator 600 Black ATX Case (No PSU) ספק כוח Corsair AX 750W Gold Active PFC 12cm Fan Modular מחיר של המפרט 5300 בKSP מה דעתכם ? יש משהו לשנות/לשפר/לצמצם ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, אני מחפש מחשב נייד שאני יוכל להשתמש בו למשחקים כמו Call of duty 6 או battlefield bad company 2 על איכות מקסימלית (HIGH) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים ( battlefield bad company 2,Call of duty 6 באיכות גבוהה), צפיה בסרטים, * גודל המסך?15+ * משקל רצוי? ממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה שיהיה 7200 RPM!!!! * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שיהיו אמינים לאורך זמן תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by mihFir,

שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש. המחשב אמור להיות בעיקר לתלת מימד,גרפיקה, ואולי עריכת וידאו, ולפעמים OC. בכל מקרה הינה המפרט, אני אשמח אם למישהו יהיו הצעות לשפר את המפרט. צריך גם המלצות לספק/קירור למחשב, אשמח לשמוע הצעות INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ASUS P5B-E EVGA PCI-EX GeForce 8800GTX ACS3 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - 768-P2-E837-AR - DX10 - RETAIL WD 500GB (250GB/WD2500KS X 2) 16MB SATA2 7200 RPM KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ANTEC P180-B ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by EyalOnn,

הרכבתי את זה ב-TMS רציתי לשמוע חוות דעת או הצעות לשיפור. המפרט מיועד לגלישה/משחקים/Virtual machine ורוב הדברים הרגילים. את הכרטיס מסך אני לוקח מהמחשב הנוכחי שלי (550gtx ti) עד שהוא יהיה חלש מדי בשבילי. כמו כן אני מוסיף SSD 128gb שקיבלתי. כמה נקודות: השקעתי בספק כוח ובמארז כי אני רוצה שקט (והספק כוח בא במבצע איתו) למרות שהייתי כנראה רוצה יותר את ה-P280 אבל אין ל-TMS את זה ואני לא ממש רוצה לקנות דרך KSP/Ivory. גם בלוח אם אני יכול לקחת יותר זול, לדוגמא B85/H87 במקום Z87, ואני לא מתכוון לעשות OC אבל אני רוצה את כל הפיצ'רים הקטנים, וההפרש בין ה-H87 ל-Z87 הוא כ-60-70 שקל בלבד (ה-B85 לא מגיע עם vpro שממה שאני זוכר יעשה לי בעיה ב-VM) בקיצור רציתי לדעת אם יש לכם חוות דעת או שיק…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by eitanuch,

היי אני רוצה לקנות מחשב חדש לבית. מחשב שירוץ חלק בכל היישומים היום-יומיים (דפדפן לדוגמא) וגם שלא תהיה בעייה לעבוד עם תוכנות כמו autocad, office, eclipse ועוד... שאלתי מישהו שמבין והוא נתן לי קישור למחשב הזה והמליץ לי גם לשדרג לכרטיס מסך שנמצא ראשון (הכי פשוט) ברשימת השדרוגים בחלק של כרטיסי מסך בעמוד של המחשב (מדובר בgt630). רציתי לשאול מה דעתכם בעניין והאם יש לכם הצעה טובה יותר? תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, תכנות JAVA, אופיס ואוטוקאד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by n1n9n9n8,

שלום זה פעם ראשונה שאני פותח בפורום הזה דיון אז אני יעתיק את השאלון מהחוקי פורום תודה מראש על העזרה * מטרות המחשב? לרשום בבית ספר (בעיקרון להחליף את המחברת) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא באמת משנה (שמעתי המלצות של אזור ה13 אינץ אבל זה לא משמעותי בשבילי) * רזולוציית המסך? לא משנה (אני אשתמש בלפטופ רק לכתיבה) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שתהיה נוחה לשימוש (עוד פעם אני בעיקר אשתמש בה בלפטופ) * משקל רצוי? כמה שיותר קל! אני אצרך לסחוב את הלפטופ כל יום (המשקל הכי חשוב) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כל עוד יוכל להחזיק שעתיים זה יהיה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה אבל עדיף עם hdmi * Bluetooth? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 אפשרות לחריגה קטנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 27 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש זיכרון Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3200MHz C16 וכונן SSD WD Blue SN500 500GB NVMe Internal SSD - Gen3 PCIe 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. זיכרון 2GB DDR2 800 MHZ CEON DVI NVIDIA 7100 128MB כרטיס רשת 1G LAN כרטיס טלוויזיה BULK PCI AVERT 007 צורב DVD LG X22 דיסק קשיח 320GB 16MB SATA2 SEAGATE לוח אם ATX 7001OB/RAID/DVI/HDMI/FW P6NG MSI מעבד Q8200 CORE2 QUAD אינטל כ.קול 7.1 (8 ערוצים) מסך SAMSUNG T220 22 2MS DVI 1:20000 מקלדת אינטרנט רמקולים+מיקרופון עכבר אופטי 5 לחצנים מדפסת לקסמרק משולבת +פקס X5495 הכל 3800 אפשר בבקשה חוות דעת עד כמה הוא נחמד השימוש בו לאינטרנט סרטים ואולי קצת משחקים בספק בתודה מראש אלירן

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by jepe,

המחשב הינו מתצוגה. ללא מערכת הפעלה(שזה לא קריטי) וללא כרטיס רשת אלחוטי(אפשר להוסיף אם רוצים) אחריות לשנה(הגדלה ל 3 שנים בתוספת 750 ש"ח). אני יכול לקנות אותו ב4300 ש"ח,שווה? סוג: Intel® centrino Pentium-M מהירות המעבד: 1.86 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: 750 BUS SPEED: 533 MHz מסך גודל המסך: 17 אינץ WXGA GLARE 1440 x 900 כרטיס מסך: 6800 geforce go זכרון נפח: 512 MB מהירות: 533 MHz סוג זכרון: DDR 2 כוננים כונן: צורב DVD ד.קשיח נפח איחסון: 80 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA קורא כרטיסים קורא כרטיסי SD: כלול קורא כרטיסי MS: כלול קורא כרטיסי MMC: כלול נתוני שמע רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול תקשורת כרטיס רשת 10/100/1000: כלול מודם תקש…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, מקווה שהגעתי לפורום הנכון. מחפש המלצה למסך מחשב. כרגע העבודה היא בעיקר לאופיס ואינטרנט. בעתיד הקרוב ארצה לשדרג את המחשב לחומרת גיימינג וארצה שהמסך יהיה מספיק טוב לכך. נקודות התלבטות: 1920x1080 או 1920x1200 (לא רץ ל- 2K או 4K) מסך רגיל או קעור טכנולוגית פאנל LED או IPS תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by StrikeEagle,

. מה התקציב המקסימאלי? ~3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. arma 3, squad, insurgency, GTA V כבדים בקיצור -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מכוון לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי, דיסק קשיח. …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ilanb0,

מבקש לשדרג מחשב ביתי שמקרטע. נדרש לוח +מעבד+זכרונות חדשים (DDR4). משרשור קודם שבו עזרו לי, הבנתי שלהשקיע במעבד i3 יהיה מעבר לצרכים שלי שהם אינטרנט/אופיס ולכל היותר תכנת מסחר בורסאית שתותקן במחשב. מעבר לכך, לא מוריד תכנות, לא מוריד משחקים (למי יש זמן...). מארז וכונן תקליטורים+קשיח יש לי, וגם ספק כח איכותי (כי מלכתחילה הושקע בספק איכותי אחרי שאכלתי קש מכמה גנרים). הבנתי שיספק אם אלך על סדרת G של אינטל, ושאת 4560 קשה למצוא. 4400 יש במלאי, 4600 במקומות מסויימים (למשל באייבורי, אבל הם לא משדרגים כשמדובר על התקנה של כוננים עם מידע). בקיצור, מה ההבדל הגדול בין 4400 ל - 4600 והאם כדאי להתאמץ עבור 4600 (או אפילו לרכוש בחו"ל את 4560)?

14. שלום רב, אבקש סיוע בבנית מפרט למחשב נייח לעיבוד תמונות ועריכת וידאו 4K להלן השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000-6,000 ש"ח. במידת הצורך תתאפשר חריגה של עד כ-1,000 ש"ח פחות או יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה? מלבד עבודה משרדית סטנדרטית שימוש בתוכנות שרטוט AUTOCAD, SOLIDWORK , עיבוד תמונות בעזרת תוכנת PHOTOSHOP, עיבוד ועריכה של סרטי וידאו בתוכנת PowerDirector 17 (לעיתים ב-4K) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים וא…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by neo690,

הלכתי לאייבורי מחשבים אתמול והם נתנו לי מפרט. מה אתם אומרים? ושווה לשים לוח אם וכרטיס מסך של MSI ?? ומה בקשר למסך עצמו?? תענו בבקשה מהר.. כי כל החברים שלי אומרים לי משו אחר.. ואני רוצה גם ללכת ל KSP וגם אני רוצה כבר מחשב!!! חחח התקציב שלי נע בין 4500 ל 5000 ויכול לעבור קצת אם צריך. אז אתם יכולים לשפר אבל תסבירו למה שיניתם. http://www.ivory.co.il - אייבורי מעבד AMD ATHLON 64 3000 (939) VECINE CORE זיכרון KINGSTON DDR 256M 400MHz x2 דיסק קשיח SATA 80G 8M נראה לי של ג'יגה בייט.. לא בטוח אם זה הפירמה... לוח אם MSI K8N NEO4-F 939 PCX כרטיס מסך MSI RX600 PRO 256TD PCI-E מקלדת מולטימדיה ועכבר שחורים מסך AOC LM728 17" LCD 8MS DVI צורב של NEC מארז ומה שנשאר וכל זה ב 4920 שקל שו…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by אסף ס,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ודיאבלו 3 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: דיאבלו 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FullHD 23 Dell -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4.…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by mwalker03,

היי קודם כל, חיפשתי המון לפני ששאלתי, לא ממש מצאתי משהו, אולי אתם תוכלו לעזור לי מטרות המחשב? סטודנט, אופיס ואינטרנט. * גודל המסך? 14 - 15 אינץ' * משקל רצוי? 2.5 ק"ג בערך אבל לא קריטי כל עוד בתחום הנורמלי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך ככל הניתן נראה לי שמעל 5 שעות זה יהיה סבבה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA, HDMI וכו)? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא ממש חשוב, אבל SSD יהיה בהחלט נחמד (אפילו במקום הרגיל) * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל מאוד כדאי אחריות של 3 שנים. * האם בתקציב צרי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by sunclub84,

שלום חברים, ASUS Zenbook UX303LA-US51T vs Dell XPS 13 9343-2727SLV אני מתלבט בין שני הלפטופים האלה. אני מביא מארצות הברית. המחיר לשניהם הוא 800$. בפרטים היבשים האסוס מנצח - יותר זיכרון פנימי (8 במקום 4) ויותר מקום בהארד דיסק (256 במקום 128). אבל דל עם יותר זמן סוללה ונראה לי עמיד יותר. השימושים שלי די בסיסיים - סטרימינג, גלישה,מיילים, טיפונת עריכה ומיקרוסופט. רוצה מחשב דק וקליל שיהיה נוח לעבוד איתו על הברכיים. מבחינת האחריות לא בדיוק יודע איך זה הולך. קונה מחנות של מיקרוסופט. מחיר הכי משתלם ויש להם שם קופונים. קישור לאסוס קישור לדל אשמח אם התגובות יהיו מנומקות. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אהלן חברים, אני חדש פה אז ברוכים כל הנמצאים ובידי שאלה. אני מעוניין לרכוש מחשב למשחקים כבדים + OC ברמה קיצונית (בעתיד) . +HTPC + 2 מסכים ב- HD LG 22" ו- HDTV של פיליפס עלולים לעבוד במקביל בכמה מקרים. אין צורך במסך/מקלדת/עכבר/רמקולים (LG 22" , LOGITECH DINOVO, LASER MX 1K , אלה אני מעביר מעמערכת הקיימת) חשיבות גבוהה לשקט ומוכן לשלם על כך. עצות של "חכה עוד X זמן שיצא דבר כזה וכזה" הן גם עזרה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. * מטרות המחשב? לדוגמה:משחקים חדשים באיכות גבוהה,אינטרנט,סרטים * גודל המסך?14-15 * משקל רצוי?2-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך?מעל 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?160 * צורב DVD?חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא על מה אתם ממליצים??

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by amicam,

שלום, ברצוני לבנות מחשב שיהיה מיועד למשחקים hardcore. התקציב שלי הוא כ-9000 שקלים. אינני מעוניין בכרטיס מסך של AMD רק NVIDIA. אין לי צורך במסך ובציוד היקפי. OC זאת תמיד אפציה (לאחר שאלמד לעשותה). כמו כן אין לי צורך בשום תוכנה - מע' הפעלה, אופיס וכ"ו. המחיר שאני מתכוון להשקיע הוא נטו על חומרה. לחסוך זה תמיד טוב לכן אם ניתן לקצץ זה מבורך. אשתי לא תאפשר לי בשום פנים ואופן חריגה מתקציב זה- אפילו לא במאה שקלים ... הרכבה בחנות אני גם אצטרך ואולי OC כבר מישם יהיה קלאסי. אם ניתן לשלב מערך SLI שיהיה יותר טוב מכרטיס אחד חזק אז אני בעד! אם אפשר גם המלצת חנות זולה ואמינה ! תודה רבה, עמי

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by -Blaze-,

המחשב הוא לאחותי, עדיף שיהיה כמה שיותר קל ודק ומעוצב. *מחיר? אין ממש תקציב, אני רוצה שזה יהיה הכי זול שאפשר, אבל שעדיין יעשה את כל מה שאני צריך. * מטרות המחשב? אינטרנט, לימודים (אופיס), מוזיקה, סרטים... בקיצור כל הדברים שילדה בת 16 עושה עם המחשב. * גודל המסך? נראה לי שמשהו כמו 14" זה טוב. * משקל רצוי? עדיף שיהיה כמה שיותר קל ודק. לאחותי (השניה) יש מחשב של DELL, איזה VOSTRO 1320 או משהו כזה, והוא עבה בערך פי 2 מהמקבוק שלי, אני לא רוצה לקנות משהו בסגנון הזה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. אבל כמובן עדיף כמה שיותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות ו-wifi? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם ה…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם, אז את המחשב הקודם שלי קניתי לפני 4 וחצי שנים בזכותכם. (לייתר דיוק ב16/11/2009) לשימוש גרפיקה בינונית (פוטושופ). מכיוון שאני חייל (אמנם בקבע) אני עדיין אשמח למצוא פיתרון לחידוש המחשב הישן (אני מצרף את המפרט שלו) לצרכים שיפורטו למטה. אז ככה, זה המפרט של המחשב הישן: מעבד AMD PHENOM II X3 720 (2.8Ghz) Black EDITION לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 זיכרון OCZ Original 4GB DDR2 800MHz Gold Edition דיסק קשיח 500GB Sata II 7200rpm 16mb buffer כרטס רשת 10/100/1000 כרטיס קול 8 ערוצים מארז CoolerMaster CM 690 RC690 ספק כוח SEASONIC 500W SS500ET כרטיס מסך ATI RADEON 5770 1GB GDDR5 RETAIL HDMI RETAIL מסך - לא רלוונטי אבל סמסונג P2250 - 22 אינץ'. המחיר שעלה לי (לפ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by lihayr,

שלום לכולם,קודם כל ישר כוח על הפורום שעוזר לאנשים שלא כ"כ מבינים במפרטים(כמוני) "למצוא את עצמם" בכל הנוגע לקניית מחשב שמתאים לצרכיהם האישיים. הקדמה קצרה: לפני קצת פחות מארבע שנים קניתי מחשב שהיה טוב עבורי כי לא הייתי גיימר מושבע. עכשיו שיחקתי בדמו של פיפא 12 על ההגדרות הכי נמוכות ורזולוציה יחסית נמוכה והמשחק קצת קרטע למרות זאת,הבנתי שהגיע הזמן לשדרג. המפרט: מעבד: intel dual core e2160 1.8 ghz לוח אם: Gygabite p35-ds3l זכרון: 2gb כ.מסך: ati radeon hd3850 256 mb מארז: raidmax sagitta צורב dvd lg hard disk 160 gb ספק: HEC 400 TRT 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימו…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by oren5000,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ציינתי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dogs,Battelfield 4 ,Crysis 3,Assasins Creed 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21.5 אינץ' 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים