עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by y_a_n_i_k,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר עד 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין רכיב כזה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? בצורה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מח…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by nivosh,

שלום לחברי הפורום. אשמח אם מישהו שמבין ייתן לי הצעה למפרט למחשב כולל שני מסכי ל-סי-די 19', 2 GB זיכרון, הארד-דיסק 160 פנימי ו-160 חיצוני בלי כרטיס קול חיצוני (על הלוח זה מספיק), עם כרטיס מסך בסיסי (זה מיועד למוזיקה ולא למשחקים). מבחינת מעבד, AMD או INTEL, זה לא ממש חשוב לי. נראה לי שכדאי ללכת על 64 BIT אבל אם אתם חושבים אחרת אז תגידו. חשוב לי שלוח האם יהיה אמין ושיתמוך בשדרוגים עתידיים. מבחינת המסכים, מסכים בסיסיים אבל של חברה טובה. אני רוצה ללכת עם המפרט לחנות אז בבקשה שזה יהיה מפורט מבחינת הדגמים המומלצים. תודה רבה רבה ניב

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, - שימוש: עריכת וידיאו מקצועית, צריך שיהיה מהיר וחזק גם ב-4K. צריך שיאפשר עבודה חלקה בזמן עריכה אינטנסיבית, זמן רינדור מהיר ויציב. שיהיה מהיר וחלק בטיימלין. - תקציב: עד 7000 ש"ח. פחות יהיה נהדר - תוכנות: פרימייר, אפטר אפקטס, דה וינצ'י ריסולב - מעבד: אומרים שרייזן עובד הוא מהיר יותר לעריכה ורינדור. כרגע יש לי רייזן ואין לי תלונות. יותר ליבות. - כרטיס גרפי: שיהיה חזק - RAM: כמה שיותר חזק שיאפשר עבודה חלקה, 64GB - SSD: לפחות 1 טרה SSD מהיר. יש לי שני SSD שאני אביא מהמחשב הנוכחי - גיימינג: אני עושה קצת גיימינג, אבל לא משהו רציני - קירור: מעדיף קירור רגיל ולא נוזלי. אבל חשוב שגם לא יהיה רועש מדי. - ציוד הקפי: אין צו…

4. Started by kfir91,

שלום אני מחפש מחשב לילד בן 8 שיחזיק לו עד גיל 12-13 בערך עד שהוא יתחיל להבין מי נגד מי ב KSP או ב Ivory ולא בהרכבה אישית (קונים מאילת) המחשב צריך להריץ משחקים די חדשים GTA, CS ודברים כאלה... חשוב שיהיה SSD שהמחשב לא יהיה צב התקציב עד 3.5K ראיתי את זה: http://ksp.co.il/?uin=19072 מה אתם חושבים? תודה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by SomeOneDudOrg,

שלום אני מתחיל ללמוד אבטחת מידע ודיברתי עם כמה תלמידים והמורה גם אמר לי שצריך לפחות 8 גיגה ראם וI7 ומעלה (אפילו 12 גיגה ראם מומלץ) אז ככה התקציב שלי הוא עד 3500 - 3800 אזור קנייה אילת הייתי מעדיף מסף 15.6 (עדיפות ל FULL HD) אממ וזהו תודה לעוזרים ולהכוונה המקצועית אם תינתן

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי, אני כבר לא מעט זמן מתעניין במחשב נייד לגיימינג וכעת כשיצאו דגמים עם כרטיסי מסך חדשים זאת נראית לי הזדמנות טובה, אני פחות או יותר יודע מה אני רוצה שיהיה במחשב אבל נשארו כמה פינות לסגור...התקציב הוא בסביבות 10K ואני מתכוון לרכוש מניואג, הדברים הראשונים שהכי חשובים לי הם גודל 17.3 אינץ' ו2080, אלה השאלות: 1.איזה יצרן עדיף? ASUS או MSI ולמה.. 3.איזה מבין הSSD כדאי? nvme או pci ולמה? תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. טוב אחרי הרבה התלבטויות הנה המפרט שאני חושב להשקיע בו את כספי לוח 1230 ASUS P5B DLX מעבד1180 E6400 TRAY קירור 160 למעבד AC FREEZER 7 PRO מארז TRANSFORMER 320 ספק LIBERTY 400W 500 עכבר G5 330 פד STEEL PAD MINI QCK 139/45 או STEELPAD 4D מאווררים 205 1XFAN 12 1X12025 1XFAN8 2XPRO TC/TC3 כרטיס מסך כנראה XPERTVISION 7600GS DDR3 670 סה"כ בערך 4700 כל זה יצטרף לזכרונות של GSKILL 800MHZ PK אם יש לכם הערות הצעות מחירים זולים יותר או רכיבים עדיפים אני כמובן אשמח לשמוע בדגש על המארז הספק המאווררים ופד לעכבר מתוכנן OC קל ל 400 באס

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Orong,

יש לי מחשב שאני מוכר, המפרט שלו הוא: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT המארז אחד היפים יש תמונות מי שרוצה. המעבד ב OC ל 3.4 יציב. כמה כסף הוא שווה היום למכור ביד שנייה?[/td][/tr][/ta…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 שקל ניתן לחרוג וכמובן יהיה טוב אם יהיה מחיר נמוך יותר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מדובר במחשב לשימושים בסייסים בעיקר אינטנרט ושיחות אינטרנט. מחשב לסבא וסבתא בבידוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך רק שהיה כונן DVD ומצלמה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חושב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שאלתי פה לפני מס' ימים וקיבלתי תשובות טובות. אני מתכוון לקנות ביום ראשון אבל עדיין יש משהו לא שקט אצלי. http://hwzone.co.il/community/index.php?PHPSESSID=e6fa017eda38050be5da86dc80d2648c&topic=285066.0 כאמור, אני מתכוון להחליף את לוח האם, הזיכרון והמעבד. לעת עתה אני מתכוון להישאר עם הדיסק הקשיח והספק. סה"כ החישוב שלכם יצא בסביבות 1,200 ש"ח. יש לזכור שאני לא מחליף את הדיסק הקשיח הישן שלי (כמעט 5 שנים. 40G), לא את הספק כח, ולא את המאווררים. בנוסף אני מקבל רכיבים ועליי להרכיבם לבד או לשלם כסף. אני רואה באתר של K.S.P שמציעים מחשב ב-1,950 ומדובר באינטל וגם הצעה אחרת של AMD ב-1,870 שקל. האם רכיבי המחשב שהם מוכרים יותר טובים ממה שהצעתם כאן? אמנם הזיכרון שם חלש אבל אפשר לבקש …

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום , למעשה זה המשך של הפוסט הקודם שלי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=553444.msg4719424 (בקצרה: צריך מחשב לעבודות רגילות , כאשר Vmware וסביבות פיתוח שונות יהיו הדברים הכי "כבדים" וסביר להניח שגם קצת משחקים) קיבלתי הצעה בסכום של 5405 ש"ח מאייבורי (אל תדאגו , זה לא אומר שאני קונה את זה - אבל עליו אני רוצה להתבסס) אני מאזור הקריות ומעדיף לקנות מחנות קרובה אליי (בעיקר בגלל הנוחות לנסוע למעבדה במקרה של תקלות), אם אתם מפרסמים הצעה מחנויות רחוקות אז אין לי הרבה מה לעשות עם זה. המפרט: i5 3570 1090 שח http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9273 מאוורר Ninja 3 RevB 195 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8274 GA-H77-D3H 525 http://www.ivory.co.il/c…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by u.s.army.soldier,

שלום אני חדש פו ואני צריך שתיבנו לי מיפרט ב 6500 שקל למישחקים. בלי מסך וכל הדברים הקטנים,ואני רוצה שבמיפרט יכלל הכרטיס 8800GTS 640 תודה מראש לעוזרים ובבקשה לא להמליץ לי על HD 2900XT כי זה כרטיס אם מלה בעיות של שידרים ותמיכה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by naortal,

שלום רכשתי אתמול מחשב בנייד נייד (אגב מאוד מרוצה מהשירות שלהם והיחס ) יש לי 14 יום להתלבט על המחשב הזה שרכשתי : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11649 אם יש לכם חוות דעת אשמח לשמוע המחשב יחסית סבבה לגמריי הבעיה היחידה שהמעבד טיפה חלש לי... אשמח אם יש לכם הצעה חלופית אחרת - בתקציב 3500 שח בערך ומחנות נייד נייד.. או שלמעשה הנייד הנל מתאים לצרכים.. * מטרות המחשב: תחליף למחשב הנייח בעיקר מולטימדיה אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים עריכה גרפית (פוטושופ אילוסטרייטור מאיה) זה יהיה יחסית נדיר משחקים קלים (אופציה נחמדה) * גודל המסך? לא פחות מ14" * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל מעדיף לא לעבור בהרבה את ה2.5KG. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 5 שעות יהיה …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by gotex,

אממ אני צריך מחשב רק מחשב בלי ציוד הקפי אני כמעט ולא משחק מקסימום nba live need for speed וgta אז אני לא צריך כרטיס מסך חייתי אבל עדיין משהו שגם עוד שלוש שנים יוכל להריץ משחקים אני רוצה שיתמוך בויסטה אבל כמו שצריך אני עובד במחשב אם פוטושופ ועושה עריכת וידאו (ביתית) עכשיו שמתי תקציב דיי לא ידוע ביגלל שאני לא מכיר תשוק כל כך ואני לא יודע כמה כסף פחות או יותר אמור לעלות לי מחשב טוב בקיצור מקווה שהכל ברור אם לא תשאלו ותודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by roz2010,

שלום לכולם, המחשב שלי בתהליך גסיסה מתקדם, ניתן אישור להמתת חסד. אשמח לקבל המלצה למפרט למחשב ביתי לא מאוד מתוחכם, שיעלה ווינדוז חדש ויסחוב סרט באיכות סבירה ועדיין נוכל לפתוח כמה חלונות של דפדפן בלי למות. נראה לי שכדאי כבר לבסס על מעבד HASWELL i5, אבל לא נעול על זה. הנה הפרטים: מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, טיפה משחקים (לא חייבים הכי חדשים, איכות הגרפית יכולה להיות בינונית) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועכבר טוב…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by puGs,

שלום, יש לי חבר שזקוק למחשב בסיסי שמסוגל להריץ דברםי רגילים בימינו: שירים, סרטים, וכן גם משחקי רשת קטנים שלא דורשים כרטיס גרפי חזק. הבעיה מתחילה בזה שהוא עבר לגור בבריטניה, והוא לא מבין שם בחנויות טובות. אשמח למפרט+ החנות שבה הוא יוכל לקנות את המחשב הנ"ל. התקציב הוא בערך 300 פאונד (1700 שקל), ויכול להיות כל סוג של מחשב, נייח או נייד. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Tal.,

שלום אני קונה לפטופ חדש, כרגע הכיוון שלי זה ‏Lenovo IdeaPad G570 M5144IV‎ שעולה 3590 ש"ח (בKSP), עם שנה אחריות. הכיוון שלי זה מעבד כמה שיותר חזק (וזכרונות כמובן) כי המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית עם תוכנות יחסית כבדות (לא גראפיות) וכמובן לגלישה באינטרנט, הורדות וכ'ו. מבחינת משחקים - לא יהיה שימוש גדול. ולגביי נפח הדיסק הקשיח - מתחת ל500GB יהיה בעייתי. 640GB או 500GB זה הנפחים המתאימים. אה ולא הצלחתי למצוא על כמה RPM הדיסק הקשיח שלו עובד, יש למישהו מושג? (אם לא רשום סביר להניח ש5400 אבל תמיד עדיף לדעת בוודאות). ובכלליות - מה אתם אומרים על הכיוון? (כרגע לא הצלחתי למצוא משהו יותר מתאים מהG570 M5144IV - אם יש רעיון אשמח לשמוע) אה ולגביי התקציב - 3590 ש"ח זה כבר חריגה מהתקציב …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. טוב אז ככה, יש לי מפרט שהוצא לי פה בפורום. התקציב שלו הוא בערך 6500. אני צריך להוזיל אותו ל5000 כלומר לרכיבים פחות טובים. זה המפרט : כרטיס מסך XFX Geforce 7900GT 256MB DDR3 256bit SLI, VIVO, PCI Express Retail PV-T71G-UDLR ¤2151.66 לוח אם Gigabyte GA-8I945P Pro Intel 945P For Socket 775, SATA, PATA, PCI-Express, Dual DDR2, LAN, IDE RAID, 1394-Required ¤791.30 מאוורר Thermaltake Big Typhoon CL-P0114 for Intel P4 LGA 775, AMD K7, K8 ¤262.40 דיסק קשיח Samsung 200 gb 8mb SATA II ¤564.41 מעבד Intel Pentium D 820 2.8Ghz 1Mx2 LGA775 FSB800 64 bit Dual Core Tray - Cooler -Without cooler ¤1134.61 מארז ANTEC SONATA-II PSU 450W 843.6 זכרונות Ge…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 רכישה באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ככה ככה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …

20. Started by Cha0stAlker,

אהלן, בקרוב אקנה את אחד מדגמיי האיימק לשימוש בעיקר בלייטרום, עם אולי מעט פוטושופ. ההתלבטות היחידה שלי היא האם להשקיע ב i7 ולהישאר עם 8GB RAM, או להישאר עם i5 ולהשקיע ב 16GB RAM. אני לא בטוח באיזה תחום התוכנות שציינתי יותר טובעניות. תודה ויום טוב. (נ.ב. - הכונן יהיה כונן fusion בכל מקרה, שעדיף לי מאשר SSD ולהיות מחובר ל HDD חיצוני כל היום)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Phenom Quad-Core 9550 (Socket AM2+) לוחות אם למעבדי ‏AMD ASUS M3A78-EMH HDMI AM2+, 780G, DDR2 1066, VGA זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader כרטיסי מסך GIGABYTE HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 מארזים HEC Hec Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) ספקי כוח Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin מחיר 3064 (לא צריך ציוד הקפי,מסך ודיסק קשיח.)

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי, אני רוצה לבנות מחשב חדש למטרות האלה: 1.משחקי MMORPG - משחקים המוניים בסרברים הכי מפוצצים במשחק (כמו Silkroad Online בסרבר Xian) וגם HL2 - דורש כרטיס גרפי טוב ומעבד לא פחות. 2.אופיס,שירים וכל מה שמשתמש ממוצע עושה... 3.פוטושופ,לפעמים גם 3ds max,maya,xsi... (לרוב,אני משתמש בפוטושופ אבל לפעמים לעיתים נדירות באחת מתוכנות התלת מימד האלו) 4.אני רוצה גרפיקה מלאה במשחקים - כלומר אני רוצה לשים את המצב הגרפי על בין המצבים הגבוההים יותר. 5.שהמחשב יהיה מהיר ומוכן לVista,וזמני הקימפול שלו עם C++ לא יהיו ארוכות (בתוכנית ממוצעת) 6.מחשב טוב שיהיה בסדר גם עוד שנה שנתיים,ולא יהיה מחשב חלש חלקים שיש לי: 1.מסך 2.מקלדת+עכבר 3.רמקולים 4.כרטיס קול 5.צורב DVD של LG עכשיו הנה דברים שכבר החלט…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. צהריים טובים וחג שמח, אודה לעזרתכם עם שני מפרטים שונים, הראשון עבורי והשני עבור הוריי. 1. מפרט עבורי, בעיקר לעריכות (לייטרום, פוטושופ) ורצוי גם למשחקים (לא גיימר מטורף). תקציב - גג 5K₪, אין צורך במסך ויש SDD סמסונג 860evo (חדש באריזתו. לא הורכב היות והמחשב גסס בטרם עת). 2. מפרט עבורי הוריי, לשימוש ביתי ממוצע (אינטרנט, מסמכים, מעט מוזיקה). תקציב - 3K₪, אין צורך במסך. תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by arimaor,

שלום, אבקש חוות דעת למחשב ביתי לשימוש בהורדות מיול חיבור למסך HD לצפיה בסרטים משחקים קלים וגלישה מרובה ברשת אבקש גם המלצה לקרור מעבד לוח GIGABYTE H55 4XDDR3 LGA-1156GA-H55M-UD2H1 מעבד INTEL Core i3-540 3.1GHz 4MBX80616I35402 זכרון KINGSTON 2GB 1333MHz DDR3KVR1333D3N9/2G3 .קשיח WD 500GB BLUE SATA IIIWD5000AAKX4 כ.מ INTEL X4500 ON BOARDINTELVGA X45005 צורב DVD-RW SATA x22 BLACKLGDVDRWSATAB6 מארז דגם BLACK/SILVER 1702108007 1,305.00 מחיר כולל 208.83 מע"מ (16.00%) 1,514.00 ש"ח סה"כ מחיר

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. המחשב שלי נפל, והלוח אם נדפק. זה הסיפור... אז אני צריך מחשב חדש, כי לקנות לוח אם חדש, משמע זכרונות חדשים, כי הם כבר ישנים. וכל זה, אז כבר צריך מעבד חדש... בלה בלה בלה בכל אופן יש לי דילמות. נתחיל במה שאני לא צריך. אני לא צריך מסך, עכבר, מקלדת, ורמקולים. ויש כמה דברים שאני יכול לנצל מהמחשב הקודם, כמו מארז, floppy ו CD (מה עוד אני יכול לנצל ממנו?) או שבעצם אם אני כבר קונה מחשב חדש, אז כדאי לי לקנות CD חדש? אולי כיום יש יותר אייכותים ממה שהיה לפני שנתיים וחצי... אז מה אני רוצה. בעיקרון אני נוטה למפרט מבוסס Amd ו ATI... אני יותר אוהב אותם. אלא אם כן לחברות השניות יש יותר מה להציע לי. אין לי מושג בלוחות אם לאמר את האמת. בקשר למעבד, חשבתי על AMD 3200 או 3000.... …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.