עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Cha0stAlker,

אהלן, בקרוב אקנה את אחד מדגמיי האיימק לשימוש בעיקר בלייטרום, עם אולי מעט פוטושופ. ההתלבטות היחידה שלי היא האם להשקיע ב i7 ולהישאר עם 8GB RAM, או להישאר עם i5 ולהשקיע ב 16GB RAM. אני לא בטוח באיזה תחום התוכנות שציינתי יותר טובעניות. תודה ויום טוב. (נ.ב. - הכונן יהיה כונן fusion בכל מקרה, שעדיף לי מאשר SSD ולהיות מחובר ל HDD חיצוני כל היום)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני מפתח תוכנה + מנהל עובדים + מחובר למליון חלונות בו זמנית. צריך מהירות + זיכרון 32 גיגה ומעלה. דיסק מהיר. מחשב מגניב קל משקל עם סוללה ארוכה מאוד. מחשב סקסי שנראה אפל סטייל. לא צריך מסך מגע. חובב HP. רצוי מסך 15.6-14.5 באתי לעבוד. אפילו 2K ומעלה יהיה מעולה ! תקציב גמיש כמה שצריך נוציא. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ללא מגבלת תקציב 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות (תוכנות פיתוח), ולפחות 50 טאבים פתוחים RDP ל5 מחשבים. שונא איטי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים וא…

3. פורסם היום באחד אתרי הקופון המובילים בארץ: מחשב Dell Inspiron 14 7000 iNTEL Core™ i5-4200U 6GB RAM 500GB HDD FULL HD מסך מגע 14.1 לפי המפרט החסרונות היחידים זה הHDD (אפשר לשדרג, פחות בעייתי), קצת כבד (2 ק"ג) באתר דורשים: 2800 ש"ח כולל מע"מ (לטענתם-במקום 3700 ש"ח) למחשב מחודש (פחות בעייתי לי- לא עבר אקטיבציה). לעומת זאת: מצאתי את המחשב הזה: Vostro 5470 http://ksp.co.il/?uin=21400 גם ביקורות מצויינות וגם אחריות 3 שנים. החסרון היחיד זה 720P. לוסטרו יש יותר זיכרון (6GB מול 8GB) לאינספרון יש מסך FHD לוסטרו כרטיס מסך חזק של נוידיה (GT740M לעומת ה4000 של אינטל) הוסטרו מגיע עם 128GB SSD לעומת האינספרון עם 500GB HDD, יתרון לוסטרו למרות שהפרש המחיר אפשר להשלים את זה. עוד משהו - …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. שלום כולם, אבי זקוק למחשב חדש לצורך עבודה במעבדה שלו. אלו הן דרישותיו: * יכולת חישוב מהירה מאוד תחת עומס של הרבה נ תונים (מעבד מהיר בצירוף זכרונות טובים) * נפח אחסון גדול תוך שמירה על מהירות הכוננים (חשבתי על raptor 150 בצירוף הארד דיסק של 1 tera) * איכות צפייה במסך (לא משחקים, לא תלת מימד, לראות טקסט טוב וחד כמו שצריך בקצב רענון טוב - יש לי כרגע geforce 7800 - זה מספיק?) * מחשב שקט וקריר * הארד דיסק חיצוני לגיבוי אוטומטי (אפשרי?) המחשב צריך להחזיק כשנתיים שלוש, לאחריהן הוא לא ישודרג אלא יוחלף אבל הוא צריך לשמור על סנטדרטים של ביצועים במשך כל הזמן הזה. לכן אני מתלבט אם כדאי להשקיע בddr3 או אפשרי עדיין להשאר עם ddr2 בתזמונים טובים ותוצרת איכותית? לגבי ציוד היקפי: אין צורך …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אין הרבה מה להוסיף, החשיבות העיקרית היא ביצועים, תמיד יעבוד מחובר למטען, חשוב שיהיה FIREWIRE מובנה לכרטיס קול, מאמין שבעתיד הקרוב אוסיף SSD במקום DVDRW תודה רבה חברים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. דרישות מהמחשב (לפי עדיפות): אמין, שקט, עם אפשרות שידרוג עתידיות, תמיכה בלינוקס וWIN7, מארז עם פאנל קידמי, רצוי לבן, מפרט מIVORY או מKSP. ף שימושים: גלישה, וידאו ברצולוזצייה גבוהה, קצת משחקים (nexuiz וסימולטורי טיסה בעיקר). רצולוציית מסך: 1980X1080 גודל: 22" רכיבים קיימים: 1TB HD ninja passive cooler for intel LGA775, AMD 754/939/940/AM-2, Intel 478. includes a 120mm/1000rpm fan dvd drive מערכות הפעלה מפרט מוצע: (מותאם אישית מ- KSP.co.il) מעבדי אינטל Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingsto…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Dalbayob,

ממצב אחים שלי ?! אז ככה הרכבתי מפרט לדוד שלי הוא רוצה לקנות מחשב ... (מחשב למשחקים) תגידו לי בבקשה איך הוא ! למי שלא עובד ... http://img223.imageshack.us/img223/9824/1yv7.jpg סה"כ: 3962 ש"ח

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Gotnen,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות בשבועות הקרובים מחשב גיימינג חדש, מעוניין בעזרתכם בעניין. 1. מה התקציב המקסימאלי? - חושב על סביבות ה6K כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם לדעתכם יש סיבה לבזבז יותר מהסכום המפורט - אני גמיש בעניין הזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר גיימינג, ישמש גם לתכנות והרצת vms אך זה פחות קריטי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כמו dragon age inquisition, the witcher…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. 1. תקציב: 5000 ללא מסך (ניתן לחרוג) ללא OC 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות, קולנוע בייתי, הורדות, משחקים 3. העיצוב לא חשוב לי אלא הקירור 4. אשמח אם אקבל חנויות/ספקים בהם אוכל לקנות את החלקים (יש אפשרות להרכבה עצמית) 5. אבקש את דעתכם למפרט ולהערות שהערתי...(יש לי צורך רק בחלקים שציינתי) מעבד: ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם: Intel® Desktop Board D975XBXLKR REV305 או GIGABYTE GA-965P-DQ6 LGA775 (האם מעבד אינטל הולך הכי טוב עם לוח אם של אינטל ?, או כדאי ללכת על ג'יגהבייט או על איזשהו ASUS) זכרון: 2GB (אין לי מושג על איזה חברה ללכת, על איזה מהירות ללכת 667/800) כ.מסך: יש לי העדפה לATI (אם אתם חושבים אחרת אתם מוזמנים להגיב) לא יודע על איזה חברה ללכת חשוב לי ש…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. הנה סופסוף המפרט הסופי שאני קונה: דגם ZEUS P17 W-DNG M375E מעבד Pentium 1.7 (Dothan) מסך 15.4'' TFT WXGA (16:10) זיכרון SODIMM DDR333 512MB דיסק קשיח 60GB 4200rpm כונן נוסף Combo DVD+CD-R/W כונן דיסקטים none כרטיס קול AC'97 Codec כרטיס מסך ATI9600Pro Mobility 64MB מודם 56,6K כרטיס רשת 10/100 יציאות LAN 10/100 + Modem/Fax 56k / USB2.0x3 IrDA / Fire Wire / TV-out / PCMCIA / COM כולל Li-ion Battery (Internal)+Carrying case+CardReader מידות 360(W) x 273(D) x 29.5(H) mm משקל 3.19Kg with 6 cells Lithium-ion battery מחיר 8450 ¤ הקניייה היא מksp(אני מקווה שזאת חנות אמינה). תודה לכולם על העזרה! הערות על המפרט יתקבלו בברכה ;D

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שבוע טוב לכולם ברשותי מחשב נייד מתוצרת טושיבה satellite a200-14e המחשב הנייד שלי הגיע עם מערכת הפעלה WIN VISTA אני רוצה להתקין את ה WIN XP וזה פשוט בעיתי כבר ניסיתי מספר פעמיים משו יכול לעזור ולאתר את כל ה DRIVER שאני זקוק להם אני לא רוצה להתקין אתהמערכת ההפעלה ולהתקע שוב המון תודה וגמר חתימה טובה גלעד

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by gshani,

שלום לכולם, אני עוזר לאחותי לבנות מפרט למחשב לשימושים ביתיים בלבד. התקציב הוא 1600 ש"ח (אם יש אפשרות לחסוך עוד כמה גרושים אשרכם) אשמח לדעתכם : מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X2 255 3.1Ghz 64Bit Dual Core AM2+/AM3 Box כמות: 1 - מחיר: ₪305 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 - מחיר: ₪66 לוח אם: Gigabyte GA-880GM-D2H כמות: 1 - מחיר: ₪343 מארז: GZ-PB MidiTower Black 80 MM COOLER NO PSU כמות: 1 - מחיר: ₪138 ספק כוח: Delta 300Watt, 80mm Fan, 24 pin, 12V, 2X SATA, PFC, 2.2 Version כמות: 1 - מחיר: ₪111 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪114 קשיח למח…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by BoRiS.K,

צריך מחשב במיפרט עד 5 אלףףףףףףףףף גג!!! בלי הארד דיסק..בלי זיכרון (יש לי 2 של 512 של SAMSUNG) בלי סידירומים .. עם מארז די טוב:]] זה דחוף תודה :]]

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי. יכול להיות שבקרוב מאוד תהיה לי אופציה לקנות מחשב חדש, ורציתי לדעת מה דעתכם על המפרט שהרכבתי. המפרט מיועד בעיקר ל-BF1. מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי מעבד: 1299 ₪ - * מבצע מרץ של אינטל *- Quad Core i7 7700 Kaby Lake 3.6Ghz S1151 קירור אוויר למעבד: 129 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם: 515 ₪ - * חדש * - MSI H270M BAZOOKA Kaby Lake S1151 זכרון: 499 ₪ - 16G (2x8G) G.Skill RIPJAWS 4 DDR4 2400Mhz CL16 כרטיס מסך: 1459 ₪ - MSI GeForce GTX1060 6G D5 1506Mhz-1809Mhz GAMING X דיסק קשיח: 229 ₪ - * מבצע * - SSD A-Data 120G Premier SP580 SATA III דיסק קשיח: …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מחשב שיוכל להריץ תוכנות שרטוט (תיב"ם) במחיר עד 6000 ש"ח. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by overload,

אהלן יש ברשותי מחשב נייד HP DV3500 מיושן מ2009 אבל עושה באופן מפתיע את כל מה שמבקשים ממנו (פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטריטור, אוטוקד, סקצ'אפ+ VRAY, סרטים בFHD....). מדי פעם בעיקר בפוטושופ הוא מתלונן על מחסור בזכרון והעבודה קצת איטית, אז חשבתי לשדרג את הזיכרון כרגע יש לי 4GB ואני חושב לשדרג ל 8GB. זה המידע שהצלחתי להשיג בקשר למה שיש היום במחשב. לפי המספר הסידורי שעל המדבקה+האינטרנט : Laptop Memory: 2GB; DDR2-800MHz; PC2-6400; SDRAM Small Outline Dual In-Line Memory Module (SODIMM) [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 99%][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]השאלות שלי הן: מה המגבלה של לוח האם? איך אני מברר? אני קונה בKSP אז אולי מישהו יכל להמליץ לי על משהו מהרשימה שלהם לזכרונות …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תיכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בסגנון witcher 3 וכל משחקי ה fps החדשים‬‏ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך רצוי 24 ברזולוציה גבוהה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי אני מנסה לבנות מפרט למחשב שישמש מתכנתים. זה אומר שהם יעבדו מולו כל היום, ושהוא צריך להיות מאוד חזק, כי הכלי פיתוח שלהם (visual studio, לצורך העניין) דורשים דיי הרבה משאבים. חשבתי על מעבד E6400 אנחנו צריכים 2GB זיכרון על כל מחשב. המסך צריך להיות איכותי, וגם בגודל 19 אינצ'. אין צורך (לדעתי) בכרטיס מסך, כי הוא לא הולך לשמש למשחקים נורא חשוב לי (מניסיון עבר טראומטי משהו) שהוא יהיה יציב, ואמין, כי אם הוא מתקלקל זה אובדן של ימי עבודה.. אם אפשר, אני גם רוצה לבדוק אופציה של משהו שיותר קרוב ל - 5000, כל עוד שלא מוותרים על דברים חשובים יותר מדיי. רצוי גם שזה יהיה מ - KSP, אבל לא קריטי. המון תודה לעוזרים.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Epidem,

שלום לחברי הפורום, החלטתי לנצל את שאריות הביטקויין שנשארו לי לטובת שדרוג המחשב האישי שלי. להלן הפרטים והדרישות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? -- 5,000שח מקסימום חריגה 500שח נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -- גיימינג על מסך 2K 165HZ, עריכת סרטונים, מכונות וירטואליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? -- לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) -- המפרט הקיים רשום למטה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? -- לא רלוונטי, לא מחליפים שום חלק בקירור 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? -- כן, בינ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by wegman3,

יש להם שם לא כ"כ טוב בניידים. יש לזה ביסוס? הייתם ממליצים לקנות שם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. טוב אחרי הרבה התלבטויות הנה המפרט שאני חושב להשקיע בו את כספי לוח 1230 ASUS P5B DLX מעבד1180 E6400 TRAY קירור 160 למעבד AC FREEZER 7 PRO מארז TRANSFORMER 320 ספק LIBERTY 400W 500 עכבר G5 330 פד STEEL PAD MINI QCK 139/45 או STEELPAD 4D מאווררים 205 1XFAN 12 1X12025 1XFAN8 2XPRO TC/TC3 כרטיס מסך כנראה XPERTVISION 7600GS DDR3 670 סה"כ בערך 4700 כל זה יצטרף לזכרונות של GSKILL 800MHZ PK אם יש לכם הערות הצעות מחירים זולים יותר או רכיבים עדיפים אני כמובן אשמח לשמוע בדגש על המארז הספק המאווררים ופד לעכבר מתוכנן OC קל ל 400 באס

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, משחקי אינטרנט, קצת המרות וידאו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אהלן, נעזרתי בכם בעבר לטובת קניית מחשב גיימינג שולחני ושמחתי מאוד לקבל את העצות שעלו כאן. השנה אני צפוי להתחיל ללמוד באוניברסיטה ואני מעוניין לקנות מחשב נייד אמין ומהיר לטובת הלימודים (בעיקר לכתיבת מסמכים, צפייה בסרטונים, גלישה באינטרנט וגיימינג קליל). אשמח לקבל מכם עצות: תודה רבה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Office, הפעלת סרטונים באינטרנט (בדרך כלל במקביל לשימוש ב-Office), הרצת סדרות וגיימינג קל (יש לי PC ייעודי לגיימינג, בלפטופ אני מתכנן לשחק במ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by StrikeEagle,

. מה התקציב המקסימאלי? ~3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. arma 3, squad, insurgency, GTA V כבדים בקיצור -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מכוון לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי, דיסק קשיח. …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. כבר חשבתי על המפרט הזה לפני שבועיים פשוט הייתי בצבא מה כדאי לשנות? ( ואין לי בעיה אפילו להגדיל את התקציב) המחשב הזה צריך להחזיק מעמד 3 שנים 2/ WD 250GB SATA2 7200RPM 16MB BUFFER RAID 24/7 WD2500YS 5Y ASUS DVD 16*48 E-616 IDE BLACK RETAIL 1Y כרטיס מסך GIGABYTE GV-NX88X768H-RH GF 8800GTX PCI-E SLI 768MB DDR3 2*DVI+TV-OUT 3Y מעבד INTEL Core 2 Duo E6700 2.66GHZ 4Mb SHARED CACHE BOX 3Y ספק כח למחשב THERMALTAKE SILENT PUREPOWER 680W ATX2.01 EPS W0049RI 2Y לוח ASUS P5N-E SLI P-4/P-D/Core2Duo nForce 650i SLI DUAL DDR2 2xPCI-E+GIGA LAN 3Y צורב ללא תוכנה NEC AD-5170A DUAL LAYER DVD WRITER BLACK OEM 2Y G.Skill F2-6400CL4D-2GBPK (2x1024MB) DDR-II 6400 Memory בחנות אחת זה יצ…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.