עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. גם למישחקים... חובה2gb

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מארז: Midi ATX W/Front USB. Quiet 500Watt 24Pin לוח אם: ASUS P5VD2-MX <GREEN> VIA P4M890 1066/800/533 2xDDR2 533/400 6-CH(HD) מעבד: Intel® Core 2 DUO LGA 775 2.13 GHz E6400 2MB 1066MHz זיכרון: 2 גיגה: KINGSTON DDR II 1G 533Mhz x 2=2Ghz דיסק קשיח: WD 320G SATA II 16MB כרטיס מסך: GeForce 7300GT Sonic Palit פלוס עוד דיסק קשיח של 80 גיגה שאני מעביר מהמחשב הישן מייועד לאינטרנט וגרפיקה בסיסית - פוטושופ/פלאש וטיפה משחקים בסיסיים כמו פיפא חח שווה ביס? ************ אם אפשר מפרט יותר טוב מזה עם דגש לא לעבור את התקציב 3600 ש"ח ************

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אז שלום לכולם שמעתי שזה פורום החומרה הכי טוב ברשת אז באתי להתייעץ איתכם אם לא איכפת... אז טוב זה מה שאני רוצה לקנות: מעבד אינטל? P-4 2,4 Ghz (800MHz HT 1050 לוח אם למעבד אינטל? MSI 865 NEO2-S(865PE) DDR 128b,sb,sata 550 זכרונות? DDR 333 256MB 230 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI RADEON 9600Pro TV,DVI 128MB 970 דיסק קשיח? WESTERN DIGITAL 80GB 7200 ATA-100 8M 490 מארז ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black&silver 280 סה"כ 3570 אז מה דעתכם כדי לי לשנות איזה משהו, אשמח לשמוע בעצתכם.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by gilboag,

הי אני מומחה לחומרת מחשבים נייחים וחי את התחום אבל בניידים אני פשוט בור ועם המחשב אשתי חייבת נייד לעבודה שזה בעיקר לכתוב דוחות בוורד .. אין צורך במשהו בעל מעבד חזק במיוחד רק שיהיה מספיק חזק כדי לעבוד בצורה חלקה וטובה ב OFFICE.. מערכת הפעלה - WIN7 * שתהיה לו יכולת סנכרון מול הרשת הביתית (כרגע D-LINK תקן N האם כדאי שיהיה לו WIFI תקן N גם או שלא חשוב ?) אשמח לדעה על ה LENOVO G550-2958 ACU-2 ב 1800 ש"ח שיש כאן : http://www.21.tv/p-98898/מחשב_נייד_Lenovo והאם ישנם דברים מיוחדים שאני צריך לשים לב אליהם בקנית מחשב כזה ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by patishi,

שלום רב ותודה מראש. אני כרגע נמצא בסין והתקלקל לי המחשב, לכן מחפש אני המלצות לקניית מחשב חדש. מן הסתם החברה המועדפת פה היא לנובו, אך כל חברה תבוא בחשבון אם המחיר יהיה דומה. הדירשות שלי מאוד פשוטות, אני משתמש בו לצפייה בסרטים/סדרות, גלישה באינטרנט ומשחק מדי פעם בcities skylines או במשחקים בסגנון. אשמח שתהיה לי האופציה לשחק במשחקים מדי פעם, אך אין לי צורך להשקיע במחשב רק בשביל זה. חשוב לי שלא יהיה כבד במיוחד אך מנגד זמן טעינה ארוך יחסית. התקציב שלי הוא בסביבות 3500 ש״ח. שאר הדברים אינם חשובים כל כך. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by XEON123,

שלום לכם, אני צריך את המחשב לעבודות גרפיקה ועריכת סאונד.מעוניין רק במחשב נייד.המליצו לי על MAC BOOK PRO עם מסך 15" . אבל החומרה יותר חלשה מהדגם של G75VW-T1414H חוץ מזה יש את העינין של מערכת ההפעלה OS X שצריך ללמוד. דבר יחידי שאני מתלבט במחשב הנייד,בעית "חימום" .ראיתי שכל החלק האחורי התחתון מוקדש כולו לחריצי אוורור. הקונפיגורציה שלו מרשימה וחדשנית ביותר... מה אתם מציעים,ללכת על זה ? http://ksp.co.il/?uin=17338 תודה ממתין לתגובות שלכם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ronenec,

מחפש המלצות למחשב נייד מולטימדיה בתקציב של עד 6000 ש"ח הכולל מצלמה ומיקרופון מובנים (האם זה טוב בכלל...?). כמובן שיהיה מצוייד בכרטיס מסך טוב. אני בעיקר משחק ב FLIGHT SIMULATOR X של מייקרוסופט. מה דעתכם על HP באופן כללי ועל HP Pavilion DV6160EA באופן ספציפי. להלן המפרט שלו: מעבד: Intel Core 2 Duo T5500 1.66GHz מעבד דור חדש תומך 64bit ! FSB 667MHz 2MB L2 Cache, (מעבד כפול ליבה מהדור השני, 20 אחוז יותר בביצועים ופחות בצריכת המחשמל!) מסך: 15.4" WXGA High Definition BrightView Widescreen רזולוציה: 1280X800 דיסק: 80GB 5400 rpm SATA (מחיצה בגודל של 8GB לשחזור מערכת) זכרון: 1024MB DDR2 ( 512MB x 2 ) כונן אופטי: R + / - RW- / + ) DVD Writer Super Multi) עם תמיכתDoubl…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום מצאתי כאן מפרט ב 1.6K https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=95928 המחשב הוא לחמותי , מטרת המחשב זה שימוש ביתי (אינטרנט, סרטים, מוזיקה טיפה וכו...) כמה שאלות, האם המפרט הזה עוד עדכני וטוב? האם יש אפשרות להוזיל שם משהו שהתקציב שהמחיר ירד? לכמה זמן המחשב הזה יחזיק? תודה לעונים.

9. Started by AviBsH,

ובכן מחשב למשחקים ומסך 20'' רחב אני חשבתי בכיון DELL 2007 WFP. לא מתוכנן OC הוא מתעקש על דיסק 400GB תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. טוב המפרט הוא כזה 1 AMD ATHLON XP 2400 + FAN 990 ש"ח 1 EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 699 ש"ח 2 GeIL 256MB PC2700 DDR 333MHZ 594 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8 MB special version 694 ש"ח 1 ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM 1,195 ש"ח 1 Lite on x 52 OEM 148 ש"ח 1 Mitsuni floppy 1.44 57 ש"ח 1 3R SYSTEM NEON Light Silver 299 ש"ח 1 HEC 475DVD WATT PSU 387 ש"ח 1 Genius Net scroll +EYE Optical PS2 Retail 79 ש"ח MAG 786FS 17 927 ש"ח WINNER HN1000-1 1800W 169 ש"ח Genius KB 18M Multimedia PS2 HEB/ENG 67 ש"ח הוא לא ל OC רק למשחקים ואינטרנט

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אהלן חברים אשמח לעזרה אני עומד בפני קניית מחשב וצריך עזרה בבנית המפרט (אחרי זמן רב של התלבטויות שלא יצא מהם כלום...) המפרט צריך להיות סביביות ה 4000 שקלים. המחשב ישמש למגווןן רחב של פעילות גם משחקים ואולי בעתיד גם גרפיקה (תלוי מה נלך ללמוד באוניברסיטה) - אולי אדריכלות או עיצוב. בכל מקרה... הייתי שמח למעבד החדש של אינטל ה - E6600 קורץ לי... - מישהו יודע מה המחיר שלו איפה אפשר להשיג והאם כדאי בכלל עליו? מחפש לוח אם טוב - עדיף מבוסס 975X - אין לי מושג איזה לוחות אם טובים למעבדים החדשים הללו... כרטיס מסך חשבתי על Asus PCX Geforce Extreme N7600GT/2DHT 256MB DDR3 חבר המליץ לי עליו.. אשמח להצעות מפרטים ממכם חברים. המערכת אינה צריכה לכלול מסך. כמובן המלצה לספק ומארז וכל שאר החלקי…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. איך המפרט מתוכנן OC עצבני ביותר?! עד 7000 מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1307 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤648 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL ¤1736 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤395 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤228 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400PHU2-2GBHZ ¤685 מארז: ANTEC P180-S ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU ¤954 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤673 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤263 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤6790 המפרט הורכב ב - www.IQPC.…

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by neshro,

שלום רב, לאחר שהמחשב הנייד הקודם שלי (hp dv6) החליט לשרוף לעצמו את הלוח אם בדיוק חודש אחרי שנגמר השנה אחריות, החלטתי לקנות מחשב נייד חדש "עסקי", שלפי דעתי, אמור להיות אמין יותר ממחשב "ביתי" כגון ה hp dv6. השימושים שלי הם משרדיים בלבד- אופיס, אינטרנט וכדומה. אני מחפש מחשב נייד עם 3 שנים אחריות (לאור מה שקרה לי...). מסך 14 אינץ'. מסך לא מבריק. משקל 2-2.5. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. . מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה בקטנה(after effects, preimiere) עריכת סאונד(cubase). משחקים(למשל farcry4, battelfield) רצוי לתמוך בגרפיקה הכי כבדה. בנוסף, שימוש משרדי סטנדרטי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מחפש מחשב שיריץ את הגרפיקה הכי כבדה, ויהיה אפשר לא לידאוג לזה כמה שיותר זמן -מהי הרזולוציה הטב…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט והאם יש משהו שמומלץ לי לשנות במקום. - אני לא סגור על הלוח-אם. - אני דיי בהתלבטות בכרטיסי המסך, בין Sapphire R9 270X TOXIC לבין Gigabyte GTX 760. - האם הספק הזה אמין ויעשה את העבודה או שיש צורך בספק יותר חזק ואמין? לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יש צורך בכך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחק…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם.. לאחר המון המון המון מחשבות ובירורים, אני כבר מיואש.. אני מאד מקווה שכאן תוכלו לעזור לי. אז ככה : אני מחפש מחשב TABLET / לוח בסגנון ה IPAD אבל עם המפרט הבא: 1. מסך של 9'' לפחות. אשמח אפילו ל10 , ואפילו 11 אינץ .! 2. כמובן רק מסך ולא מחשב שנפתח , שוב בסגנון האייפד. 3. מסך מגע ברמה הגבוה ביותר כמו האייפד. :-) 4. לפחות 32 גיגה דיסק. 5. מערכת הפעלה לא משנה לי. 6. חייב חייב חיבור USB אחד לפחות. 7. כמובן WIFI תקן N . ובלוטוט 8. דבר חשוב גם כן חיבור 3G . הכוונה אפשרות להכניס כרטיס סים . 9.שלא יהיה כבד מידי. 10. זמן סוללה לפחות 6-7 שעות . 11. ובכללי שיראה איכותי ולא נשבר עו רגע.. וכמובן שהמסך לא יצטערך מאה לחיצות עד שיעבוד. עכשיו אני יודע שאתם שואלים למה לא אי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. למרות שמעבדי הAtom בשילוב הGMA950 של אינטל אמורים לספק לנו את המינימום שיתאים לגלישה\אופיס האולטרה ניידים יכולים בין היתר לספק לנו חווית משחק פשוטה ונעימה לדוגמא FEAR,CSS-S,HALO,SPORE אומנם לא בהגדרות גבוהות אך בהחלט מספק. פה מככב הASPIRE ONE מבית ACER בביצועים די נחמדים (למרות שמבחינת ביצועי מעבד & כרטיס גרפי הוא שווה ערך לרוב האולטרה ניידים המשתמשים באותה הפלטפורמה) http://www.youtube.com/watch?v=3eyXA6DLKCk&feature=fvw

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by orlevi_85,

אני צריך מפרט לחבר ב- 2000 שקל בערך שיהיה מעבד 2 ליבות אינטל חזק כמה שניכנס בתקציב, הארד דיסק משהו כמו 250GB יספיק, לוח אם שיהיה מחברה מוכרת עם צ'יפ הכי טוב שאפשר. 2GB זיכרון, מארז + ספק שיחזיקו את המחשב כמו שצריך לא משנה כל כך העיצוב! כרטיס מסך שיריץ משחקים חדשים NFS החדש GTA, FIFA וכו'. (אם ניכנס משהו מסדרת 9xxx) המחשב לא לגיימר אבל עדיין שיריץ משחקים ויעבוד חלק, לא מיועד ל OC. עדיף מסקאי פי סי.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לחברי הפורום: אני מחפש לקנות מחשב להורי לגלישה ,מדיה ואופיס. חשוב שהמחשב יהיה אמין ועמיד לשנים. מה התקציב המקסימאלי?2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ?גלישה ,מדיה ואופיס כבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 22 אינץ' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Baridy,

כמו שרשמתי בכותרת יש לי בעיה בבהירות של המסך הוא ככה מדיי וכמעט שלא רואים כלום. המחשב הוא lenovo .מישהו יודע מה מקשיי הבהירות ? בבקשה תעזרו לי דחוף.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by asaf7501,

יש מחשבים ב 2000 ועד 10000 שקל.. חשבתי לקנות מחשב של ibm יש לי הצעות alltrade רציתי שתציעו לי על מחשב חזק נייד (לא חשוב המחיר) עם מעבד טוב וזכרונות טובים תודה, אסף

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. המחשב בעיקרון אמור לשמש כמובן לישומי אופיס , אינטרנט ומולטימדיה אבל הבעיה הקטנה שהוא גם רוצה שתהיה לו אפשרות לשחק במשחקים.. הוא לא איזה גיימר אלא משחקים בקטנה אבל עדיין אמרתי לו שזה יהיה בעייתי בסכום הזה.. המפרט כמובן לא כולל מסך מי שיכול לעזור תודה רבה..

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by itayda,

מחפש המלצה למחשב חזק ומהיר, ישמש צלם. עיבוד תמונה, פוטושופ, ושאר התוכנות הגרפיות. הולך לעבוד הרבה שעות ביום. משקל לא כזה חשוב לי, אבל עדיף שלא יעלה על 3 ק"ג. סוללה מעל 4 שעות. (כרגע המחשב מת אחרי שעה) לא כ"כ מבין במהירויות ואיכויות מסך וכרטיסי מסך. אבל ברור לי שאני צריך משהו מתקדם. כרגע המחשב שיש לי מאוד איטי כשאני עובד עם פוטושופ ומנסה לעשות דברים במקביל. תקציב עד 6000 ש"ח. כנראה יקנה בארה"ב. אני רוצה להחליט קודם איזה דגם. אשמח לשמוע חוות דעת על ניידים של אפל. איך המפרט שלהם לעומת מפרטים אחרים שבתקציב דומה. תודה לעוזרים חג שמח לכולם !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by BigDragoon,

יש כמה דרישות וכמה שאלות דרישות: 1. יציאת HDMI 2. הרצה מלאה וחלקה של 1080P 3. מחשב שקט מאוד (לסלון). 4. מארז נחמד ולא גדול. 5. 4GB זיכרון, לא פחות. 6. כרטיס רשת אלחוטי בתקן החדש (N). 7. יציאה דיגיטלית לכרטיס קול. 8. כרטיס לכניסת וידאו (להקלטה) הכולל שלט. 9. תמיכה מלאה של כל החומרה בלינוקס. שאלות: 1. אני יכול להשיג מעבדים של אינטל ב 50% הנחה בערך. האם עדיף לי לרכוש בכל זאת AMD? 2. האם יש לוחות אם של אינטל שתומכים בקידוד סרטים בחומרה? (פענוח H.264) 3. חשבתי לוותר על כרטיס מסך חיצוני, האם כרטיסי המסך בלוחות אם מספיק חזקים לניגון של סרטי HD באיכות 1080P? תודה מראש לעוזרים.

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. הרכבתי מפרט לצורכי משחקים בתקציב של עד 4000 שקל כולל מסך (חוץ ממסך אין צורך בציוד היקפי). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיך שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD BF וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ‎1920x1080 ‎ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.