עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by oferalpha,

שאלת תם, אני מחפש מסך לתוכנות cad וקצת מבולבל עם עניין החיבורים, ראיתי במקום כלשהו המלצה לדיספליי פורט, תוכלו לעשות לי סדר בבקשה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by עומר8,

שלום יש לי חלקים מהמחשב הישן רציתי לדעת אם אני אוכל לבנות מהמפרט שלו HTPC ומה עוד אני צריך בשביל HTPC המחשב הוא פנטיום 3 (אם אני לא טועה) 5DTX 2 VER.2.03 ZIDA - לוח אם MAGIC 64/GX MK - כרטיס מסך CT1350B SOUND BLASTER - כרטיס קול זה מה שיש בפנים, בנוגע לשאר החלקים אני לא בטוח אבל יש כרטיס רשת ישן,אין לי מושג כמה זכרונות וההרד דיסק שרוף אם צריך עוד פרטים תשאלו תודה לעוזרים (וסליחה מראש אם זה לא מקום הנכון)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?מקסימום 2500 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)עבודות משרדיות,סרטים,מוזיקה,וקצת משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.-אולי להשתדרג למקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי-לא צריך צורב dvd 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דריש…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by L4ma11,

Hello all , I am currently looking for a laptop that will serve me as a main laptop for both studies ( Computer Sciences major ) and for other things as music , browsing and some videos . I am considering a Dell as first priority , but is open for other suggestions (as long as its not HP) I was thinking about the Studio 1558 , but from what i understood it had some serious problems. what about the N5010 ?? or should i go for the Latitude business series ? (yes i am confused) my budget is around 5000 shekels more or less . and I would prefer 15.6" screen ( unless you think that 14.1 is better for studies ) I think i won't carry it around with me that often though. .…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by eliii,

שלום, זכיתי "בטעות" במכרז בנייד של kenovo אני לא בטוח שזה הדבר הכי טוב שאני יכול להשיג במחיר זה, בעיקרון השימושים שלי הם ביתיים, סטודנט שצריך מידי פעם לראות סרט או הרצאה חיפוש מאמרים וכד' ואיכסון ועיבוד תמונות של הבית, לא דברים גדולים. המפרט הוא כדלהלן: מעבד סוג: IIntel® Pentium Dual Core Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 1 MB סדרה: T4300 BUS SPEED: 800 MHz מסך גודל המסך: 15.6 " רזולוציה: 1366X768 כרטיס מסך: Mobile Intel GMA 4500M מסך: LED HD BrightView זכרון נפח: 3072 MB הרכב: (3072MB (1024MB X1 + 2048MB X 1 מהירות: 1066 MHz סוג זכרון: DDR 3 אפשרות להרחבה עד (זיכרון מקסימאלי): 4096 MB כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קש…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Kukishin,

הגיע מאיביי...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לעצמי מחשב רציני לגיימינג שיחזיק משחקים חדשים בהגדרות גבוהות לשנה שנתיים הקרובות (לפחות). אני כרגע די מוגבל מבחינה תקציבית עד אלפיים שקלים (אפשר לחרוג מעט מאוד) אך ברשותי מסך ישן. אשמח לקבל הצעות לבניית מפרטי מחשבים שעומדים בדרישות שלי. כמו כן, אשמח לשמוע מה היתרונות והחסרונות בבניית מפרט מחשב עצמאית לעומת קניית מחשב מותג? תודה רבה לכל העוזרים אביחי

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכם, אני מעוניין להביא מחשב נייד מחו"ל עם המפרט הבא: * Intel® Pentium® M Processor 740 (1.73 GHz) * 1.0GB DDR SDRAM (2x512MB) * 60 GB * DVD+/-RW/R & CD-RW * 15 אינץ' * עדיף כרטיס מסך לא על הלוח אם * דגם מוכן מראש שניתן לרכוש ישירות מהחנות ללא הזמנה אישית. אבקש את שם הדגם המדוייק + החברה. תקציב היעד הוא 1150$ האם תותחי הקהילה יוכלו להפוך בקשה זו לאפשרית? תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום רב. קניתי השבוע מחשב נייד חדש של MSI מדגם EX623 שנמצא באייבורי. לינק למחשב: http://ivory.co.il/product.asp?productid=3161&CatCode= בעיקרון, לפני שהחלטתי לקנות את המחשב, התייעצתי עם מספר אנשים ואמרו לי שאין בעיה להתקין XP על המחשב, רק צריך לשנות הגדרות מסוימות וכו'. כאשר ישבתי עם המוכר באייבורי, והוא המליץ לי להתקין ויסטה מפני שכפתורי המולטימדיה מיועדים לעבוד עם ויסטה, או להתקין את WINDOWS 7 BETA שמנהל המעבדה שלו התקין ומאוד מרוצה מהמהירות ומהתמיכה של הדרייברים שלו. אשמח להצעות ולביקורות על ויסטה ועל WINDOWS 7 BETA ומה יותר כדאי להתקין. תודה מראש, שחר

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום אבקש אם אפשר חוות דעת על נייד ASUS לסטודנט לצפייה בסרטים/עבודות סטנדרט ועבודת פוטושופ מדיי פעם. asus x541uj 89 w10 http://www.lytrade.co.il/product/x541uj-89-w10 תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש מחשב עד 3000 שקל לא כולל מסך וציוד היקפי מטרת המחשב זה אינטרנט אי סי קיו ומשחקים ובעיקר משחקים עם קצת גרפיקה חזקה לא חזקה במיוחד מקסימום נייד פור ספיד

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by totbod1,

האם יש מוצר שעדיף יותר מבחינת שמירה על המחשב? למען האמת, תהיה אצלי תחלופה של תיקים, ולכן אני נוטה ללכת על הנרתיק.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא צריך תקציב גבוה לצרכים שלי, אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג מהתציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם שרתי ענן, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - לא ידוע 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לדעתי אין צורך בכונן / צורב וכדומה לא חייב כ.מסך איכותי - אלא אם כן יש מחשב שעומד בתקציב ובפרמטרים ובכל זאת מגיע עם כרטיס טוב 5. …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. שלום , ברצוני לרכוש למנכ"ל החברה מחשב חזק מאוד בעל נפחי דיסקים גדולים במיוחד וכמובן רישיונות . מאחר והמחשב משמש גם את מזכירתו בהשתלטות מרחוק אליו הבייתה חשוב שיהיה מסוגל לתמוך בכך באופן הטוב והיעיל ביותר. (כרגע יש לו XP PRO ). מאחר והמנכ"ל נוהג לשמור מידע בכמויות אדירות (כרגע יש לו 2 דיסקים מלאים של 250GB כל אחד ) חשוב שיהיו דיסקים קשיחים גדולים ואולי אף אופציה לגיבוי. חשבתי על 2 HD של 500 GB כל אחד. (כרגע הגיבוי מתבצע על כונן 320GB ONE TOUCH של מקסטור - אבל לא כל המידע מופיע גם בגיבוי וגם במחשב.) חשבתי על אופציה של קלטות גיבוי - אבל מאחר שמדובר על מעל 200GB העסק נראה יקר למדי = גם הטייפ וגם הקלטות. המחשב איננו מיועד למשחקים, אבל רצוי כמובן שהמחשב יתמוך גם בזה (אם כי לא ל…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ralman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.witcher 3, fallout 4 ומשחקים שייצאו כדוגמת Battlefront 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…

16. קודם כל...כמה שאלות....רציתי לשאול אותכם שאלה חשובה...האם כדאי לקנות היום מחשב או לחכות עוד חודש או חודשיים לקונרו? וכמה אמור לעלות הקונרו כאשר הוא ייצא. שאלה נוספת...בניתי מפרט למקרה שאני לא מחכה לקונרו. זהו מפרט סופי. תגידו מה דעתכם: P4 3.0 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 512MB Corsair X2 ?X1800GTO 256MB DDRIII, HDTV, VIVO, PCI-E? ?250GB (16MB) SATA II? ?Teac/SONY 1.44? ?LG DVD±R GSA-H20AB x16 Dual Layer, LightScribe? ?HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) ?Enermax Noisetaker EG425P-VE 420W? ?Zalman 7000B Cu LED? (אני חושב שזה המאורר. זה מאורר נוסף לקירור המערכת כולה..אמרו לי שזה מאורר שקט וטוב!) ?L1750T 17'' LCD 8ms DVI? מה ד…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. תודה רבה לעוזרים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 7000. חריגה של עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, אפילו עם מסך של 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא לצערי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב ככ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, מערכת הפעלה 8. האם ישנ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Bakke,

היי. אני מחשב לקנות מחשב מוכן או להרכיב מחשב שיהיה לי בבית של ההורים שאני מגיע לשישי שבת. אני צריך את המחשב בעיקר להריץ את WOW ועוד כמה שטויות ברזולוציה סבבה. ציוד שכבר יש לי : מקלדת , עכבר , מסך , כרטיס מסך 8800GS , צורב. אני מחפש את ההצעה הכי משתלמת עד 1500 ש"ח. (עדיף פחות למרות שאם חייבים אז אני גם יוסיף קצת). כמו כן אין צורך בכרטיס קול או כרטיס רשת אני אסתפק באלו שעל הלוח אם. אני מודע לכך שאני לא אוכל לשחק משחקים כבדים ברזולוציה גבוהה אבל זה סבבה. מעוניין בציוד הכי זול ומשתלם למחיר. לגבי דיסק קשיח 250GB יספיק לי בהחלט. לגבי ספק כח אני חושב ש 450 וואט סטנדרטי אמור להספיק. אם פחות אז אפילו יותר טוב (לא בטוח כמה הספק ה 8800 GS לוקח - אחרי הכל זו הגירסה הכי חלשה…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני רוצה לפתוח בהתנצלות כי בדיון הקודם שפתחתי לא נתתי ופרטים ובצדק נעלו לי את הדיון. בקשר לנושא אני לא יודע איזה מעבד לקחת , את ה 6700 או את ה6700 QUAD. אין לי בעיה תקציבית. התקציב של ה5000 שקל זה בשביל זיכרונות ספק לוח אם כוננים קשיחים ואולי מארז אם הכרטיסי מסך לא יכנסו ל. praetorian תודה למי שיעזור

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Gogo80,

דרישות מיוחדות: * שיכלול מעבד c2d שיהיה חזק יותר מ-Athlon 3000 64. * שיכלול זכרון בנפח 1024 DDR2 בתזמונים סבירים ושל חברה טובה. * שייבנה ב-noacomp או בחנות אינטרנטית סבירה ואמינה. * אין בעיה עם זה שזה לא יכלול הרכבה, את זה אוכל לעשות לבד. * שיכלול מארז ואם אפשר גם צורב DVD (לא חובה). * שיכלול כרטיס מסך בטכנלוגיית PCI-E עם לוח נחמד... שיהיה טוב יותר מכרטיס 9600XT אם אפשר. אם התקציב לא מאפשר אנא רשמו זאת, במידה וכן אשמח להצעות ולקישור האתר בו נבנה המפרט תודה רבה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכם. אני תכף מסיים כמעט שמונה שנים עם מחשב שהוא פשוט התעללות באנושות, שנאלצתי לרכוש כאשר הייתי קצר (מאוד) במזומנים. עכשיו זה הזמן ליהנות קצת ממשהו נורמלי ובעל יכולות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,250 ש''ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני בנאדם שמאמין בתמורה לכסף. אז אם אפשר לקצץ וזה לא מזיק יותר מידי אין בעיה. אם צריך את התוספת בשביל להשתפר פלאים - תנצלו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250-350 ש''ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתכנן להשתמש במחשב לגיימינג כבד. שימוש בתוכנות עריכה גרפית יחסית קלות נוספות ותוכנות צריבה למכשירים סלולריים שאני לא מרגיש יותר מידי צורך לפרט לגביהם מניסוני האישי. נ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אז ככה.. קודם כל זה מחשב שצריך לעריכת וידאו בעיקר... האם בחרתי בחלקים הנכונים והמתאימים? האם אפשר לוותר על הכרטיס טלוויזיה? או שאני חייב אותו? ובכל זאת.. צריך להוזיל עלויות.. :-\ COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE 334.25 ש"ח Leatdek WinFast PVR2000 -TV Capture Card 760.33 ש"ח HEC - HEC-550W (WIN550) - ATX 2 460.20 ש"ח NEC DVD-RW NEC ND 3540A x16 (BLACK) DUAL LAYER - BULK 307.32 ש"ח 1GB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD) - TwinMos - C2.5 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,389.39 ש"ח Samsung LCD 19" - SyncMaster 930B - 8ms 2,562.42 ש"ח WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 819.96 ש"ח AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - …

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. * מטרות המחשב? משחקים בינוניים צפיה בסרטים, עבודות משרדיות וצפיה בסרטים.פוטושופ.וירטואליזציה - כמה מערכות הפעלה ב-PC אחד * גודל המסך?15.6 * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי?לא כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500 * כונן אופטי?כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?חשוב איכות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם =צבע שחור חשבתי על שתי מחשבים http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12544…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

לעבודה משרדית בעיקר, הקלטות ומידי פעם (נדיר מאוד) גם למשחקים. לא משנה אם זה יהיה AMD או אינטל, אם זה AMD צריך כמובן גם המלצה ללוח אם מתאים, לאינטל לא צריך. לא צריך זיכרון, אבל אם ממליצים על AMD אז צריך לוח שיתמוךבזיכרון DDR 400 וכמובן בDUALDDR. לא צריך דיסק קשיח, אבל כן צריך צורב וDVD. כרטיס מסך, עדיף אחד מבוסס רדאון עם 128 מגה זיכרון. לא צריך מסך וכרטיס קול, כן צריך כרטיס רשת. לכל זה צריך גם להוסיף ספק מתאים, אני מניח שספק של 350W ומעלה יספיק, עדיף ספק טוב מחברה איכותית. עדיף לקניה בזיגזג, אולי תתכן גם קניה של מסך, אבל זה לא תלוי בי. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by lidorkalfa,

אני כבר יותר מחודש משתגע לגבי מחשב נייד, התקציב שלי הוא עד 1400$, רצוי בחו"ל, בקנדה.. ראיתי את Acer 7745G, ו HP Envy 17 ו Asus G73JH ו MSI GX640 ועוד מלא.. השתגעתי כבר, לכל אחד יש חיסרון אחר, אני רוצה מחשב חזק עם עיצוב טוב, אני חייב עזרה דחוף לימים הקרובים \=

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות