ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד עד 5.5 אלף שקל. יש לי כמה דרישות: 1. שלכרטיס המסך תיהיה יציאה של HDMI ויריץ סרטי HD 1080 ללא תקיעות. 2. 2 גיגה זיכרון. 3. מינימום hd 160GB. 4. לפחות 3 כניסות USB. 5. עדיף שהמסך יהיה 15.4 או 15 אינץ. 6. אם יש דגמים עם ביטוח בין לאומי מחול אז אפשר להוסיף גם אותם.. (ד"א אם אתם יודעים מחרים בסקוטלנד זה יעזור..) 7. רצוי שהכרטיס מסך יחזיק גם משחקים אבל לא חובה.. תודה על ההצעות ולעוזרים...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות שרת שיוכל להריץ אתר להעלאה והורדת קבצים בנפחים שונים.. זה לא צריך להיות מחשב כל כך חזק כי הוא רק להעלאה והורדה.. מארז 2U ולפחות 10 טרה בייט זיכרון... * כרטיס מסך צריך להיות ONBOARD מכיוון שאין לי מקום במארז לזה.. את על השאר אני משאיר לכם... אין לי ידע כל כך במפרטים לשרתים אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי.. תקציב בסביבות ה10,000.. וניתן לחרוג ל12-13 אלף... ** אם זה חשוב אז המחשב יישב בחוות שרתים של 012...!! אשמח לקבל עזרה... תודה מראש, מתן
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הם הכי זולים שראיתי באתר מקווה שהשירות שלהם טוב ואיפה שאני גר החניות שוות לתחת אני מבקש מהם משהו מביאים לי משהו אחר איזה חניות עוד יש שקרוב לעפולה ביתר שאן מגדל העמק וכל האיזור הזה שיש להם כל החלקים שצרכים ויש להם שירות טוב..?...@.@.2... חניות מחיפה נצרת תל אביב ..! שיש להם שרות טוב.. ומחיר טוב *אני צריך ספק ומארז עד 600 שקל אני לא יודע מה לקחת משולב או מארז בנפרד וספק נפרד אם בנפרד אני יקח SPL NEON007 120 שקל וספק ב 350 שקל של טרמלטיק 420TT או שאתם מצעים משהו אחר... המפרט צריך להגיע לסכום של 5500 שקל.. ומחנות באיזור שקרוב אליי ולא בירושלים חח ניסתי לקנות מחשב פה אבל הם לא מיבאים תחלקים שאני רוצה כמו כרטיס מסך MSI ו ספק טוב זיכרונות וכו.'' בעע P-4 2,8C Ghz (Bus:800MHz,…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?: 5,000 ש"ח, חריגה של 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב: גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט?: אין צורך ב-SSD או בכונן קשיח. המחשב הקודם כולל קירור מעבד cooler master hyper 212 שאני חושב שאפשר להשתמש בו....? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב: חשוב אבל לא קריטי מדי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?: אין צורך מיוחד באוברקלוק, אבל אם יהיה משתלם לעשות מפרט עם אוברקלוק אז אין בעיה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס?: לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?: לא. העיקר שייצא כמה שיותר זול. גרים בא…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אחותי רוצה לקנות מחשב נייד. השימוש העיקרי שלה יהיה עבודות בautocad ואולי בהמשל בניית דגמים תלת מימדיים ב3d max מעבר לזה, שימוש רגיל (אינטרנט, צפייה בסרטים, וכד׳) הציעו לה כמה מחשבי Lenovo ו-Dell. היום הציעו לה Lenovo דגם Legio y520, עם מעבד i7, 16 ג׳יגה זיכרון, כונן ssd של חצי טרה, ב5700 שח בערך. אני בטוח שהמחשב הזה עונה לדרישות שלה, גי בדקתי מה הדרישות של התכנות שהיא צריכה. השאלה שלי היא האם זה לא קצת יותר מדי בשביל מה שהיא צריכה. בכמה מקומות ראיתי שהמחשב הזה מוגדר כמחשב גיימרים (לא מהחזקים, רבל בכל זאת) היא קצת מוגבלת בתקציב והייתה רותה משהו עד 3k נגיד מה דעתכם? האם יש המלצה למחשב אחר שתיתן מענה ויהי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום! אני מחפש נייד עם יציאת סאונד אופטית ומתברר שזה לא קל בכלל.... האם אתם מכירים דגמים שיש להם יציאה אופטית שאותה אוכל לחבר למגבר? דוגמת ה S/PDIF. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לפורום כאמור בכותרת אני מתכנן מפרט HTPC חדש לסלון ומתלבט בין שתי הפלטפורמות הנ"ל: 1. AMD e350 zecate , Radeon HD6310 הלוחות שהסתכלתי עליהם - Gigabyte GA-E350N-USB3 Asus E35M1-M PRO יתרונות - תומך בעד 8 ג"ב זכרון, DDR3 1066 חסרונות - single channel Intel ATOM D525 , Nvidia ION next generation gtx200 based.2 הלוחות שראיתי - Zotac ZBOX-ID41-U יתרונות - ? חסרונות - ? המארזים שהסתכלתי עליהם (גם בגלל המחיר) : Antec ISK-100 Antec ISK 300-150 שתי המערכות עולות + - אותו הדבר (אני מכוון לסביבות ה 1500 ש"ח ללא ציוד היקפי - רק המחשב). השאלות שלי - 1.איזו פלטפורמה חזקה ויעילה יותר? 2.האם יש למישהו המלצה ללוח? 3.איזו פלטפורמה…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז הדרישות שלי...המממ....פוטושופ...תוכנות לעריכת שפות תכנות ועוד כמה תוכנות של מייקרוספט. וכמובן כמה משחקים...קאונטר סטרייק,HALF LIFE.. וכמה משחקי מירוצים. המפרט: מעבד: Intel Pentium D820 לוח אם: Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 זיכרונות: Geil 1GB (2x512MB) DDR 3200 Value Dual Channel דיסק קשיח: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer SATA II HDD כ.מסך: Gainward Geforce 6600 GT Ultra/1980 PCX 256MB מארז: Sunbeam Samurai Gaming P/S not include Silver Case ספק כוח: Antec SmartPower SL350 Power Supply צורב דיוידי: NEC ND-3520AW 16/4/24/48/16/48 Bulk סידי רום: RICHO או LG כונן 1.44: '5,FDD Citizen/Sony/Alps Black 1.44MB 3 מאוורר נוסף למארז Enermax 80mm 2 Ball Be…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני חדש באתר ואני עכשיו גם רוצה לקנות מחשב חדש...מבוסס פנטיום D אני רושם כאן חלקים שאני יודע שזה מה שאני רוצה וחלק שתמליצו לי להוסיף או להוריד, ואני צריך גם לדעת מחירים כי לא בדקתי באתרים בכלל. מעבד: Intel Pentium D - 3.0 (830) Dual Core - 2x1MB Cache 800Mhz - 775PIN, אם יש לכם משהו אחר להציע יותר טוב אנא עשו זאת. לוח אם: Gigabyte GA-8I955X Royal (955X) - DDR2, אם יש לכם משהו אחר להציע יותר טוב אנא עשו זאת. זיכרון: 512X2 DDR2 675 Mhz - אנא המליצו לי על חברה, תודה. כרטיס מסך: Gigabyte Geforce 6200 128MB DDR (128Bit) TV OUT - PCX הארד דיסק: חשבתי על: WD 160GB - 8MB JS - 7200RPM - S-ata II אבל אם אתם ממליצים על משהו אחר אנא עשו זאת. צורב דיוידי: LG DVD-RW GSA4163B x16 D…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שאפשר לחסוך יותר יותר טוב כל עוד הצרכים מנוצלים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב השימוש ברובו זה אופיס, אינטרנט וקצת סרטים אולי, אבל אני רוצה שיפעיל גם משחקים ברמה בינונית.. למשל OVERWATCH על איכות בינונית .. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: שיפעיל את OVERWATCH Overwatch Minimum Requirements CPU: Intel Core i3 or AMD Phen…
-
אהלן, המחשב ישמש בעיקר למשחקים\סרטים, אבל מדי פעם יריץ תוכנות כבדות שאני כותב ולכן אני מעוניין ב-16GB זיכרון לפחות ומעבד חזק יחסית. מניסיון העבר, אני קונה מחשב פעם ב5-6 שנים ולא משדרג אותו, לכן אפשר להתעלם מאפשרויות שידרוג ולהתרכז בלמקסם עלות\תועלת עם רכיבים קיימים. אני מתגורר באזור חיפה ומעדיף להזמין מחנות באזור או לחילופין חנות שמספקת איסוף מבית הלקוח במקרה של תקלה כחלק מהאחריות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם אין יתרון משמעותי, אבל אין צורך בחיסכון אגרסיבי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, ת…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב לסטודנטית, יקנה בסין אם ההפרש יהיה משמעותי. חשוב שיהיה במשקל נמוך ושלא יהיה צורך לשדרג אותו בשנים הקרובות. * מטרות המחשב? לימודים, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 13.3-15 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות לתאורה במקלדת, חשוב שתהיה אפשרות לבצע חריטה למקלדת בארץ (מקום מומלץ?) * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לפחות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 128, אם אפשר SSD * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינל…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, המחשב ישמש למשחקים, צפייה מרובה בסדרות, סרטים ואינטרנת. בנושא המסך אני צריך דיעה מכם על איזה גודל מומלץ לי ללכת שמתאים למטרות הנל ואשר ניכנס בתקציב, הכיוון ל22 האם המסך מספיק גדול או שאפר גם להסתפק ב19\20 ? יש לשים דגש על אמינות , הארדיסק\שתי הארדיסקים בנפח של מינימום טרבייט אין חשיבות לעיצוב, אין צורך ברמקולים, לא מתוכנן OC נושא השקט לא קריטי אבל רצוי במידה ומתאפשר הקניה מתוכננת להתבצע בTMS ק.אתא אם זה משנה תודה רבה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן בחוד-חודשיים הקרובים לקנות מחשב חדש והתקציב הולך להיות 6000 ש"ח. האם הזמנה מחו"ל והרכבה עצמית תוזיל את העלות? אם כן, מאיפה הכי משתלם לקנות מחו"ל?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין בהצעות למפרטים בסדר גודל של 3,000 עד 6,000. אעפ"י שהחבר שלי אמר שהתקציב שלו יכול להגיע עד 6000, אני מניח שהמקסימום עומד על 5000. המחשב שלו צריך להיות חזק יחסית, אך לא יותר מדי. בסה"כ, אני רוצה גרפיקה לא רעה, ומחשב שיהיה מספיק חזק ויוכל להפעיל מספר יישומים בו זמנית. ראוי לציין שחבר שלי משתמש בתוכנות לעריכת מוזיקה. * יש העדפה ללוחות M של Abit. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ניתן להעתיק את ה- CD ל- DOK ולהתקין את התוכנה מה- DOK?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגיע מארצות הברית אתמול. עם קבלה על שמי כמובן, לא נעשה בו שימוש כלל.הדגם עם שידרוגים על הגירסה הבסיסית 256GB SSD (במקום 128). ו 8GB RAM (במקום 4) מסך 13.3 מעבד dual core Intel Core i5 במהירות 2.4GHz עם 3MB זיכרון מטמון L3 ובנוסף HASWELL הדור רביעי של אינטל עם גרפיקה וחיי סוללה משודרגים מהדור הקודם. שימו לב - הדגמים בארץ הם עדיין הגירסות ללא מעבדי HASWELL עד שיגמרו במלאי הדגמים הישנים(לפחות על פי מה ששאלתי שם.). מסך רטינה. משקל: 1.57 ק"ג. מקלדת מוארת. זמן סוללה של כמעט 10 שעות. המתנה עד 30 יום. אחריות שניתן לקבל בארץ בIDIGITAL . השוואת דגמים : עולה באיידיגיטל : 7,649.00 ₪ (ללא HASWELL) http://store.idigital.co.il/mac/macbookpro/macbook-pro-13-with-retina-display-2-4ghz…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קודם כל - באמת אחלה אתר ואחלה פורומים, אז גם אני נדבקתי בחיידק ה- HTPC ואחרי קניית טלויזית LCD של Grunding 32 אינץ' ואחרי שבוע שלם של קריאת חומר בלילות פה בפורומים אני מתחיל לתכנן מערכת HTPC לסלון. הדרישות מהמערכת יהיו: - צפיה בסרטים בכל הפורמטים הקיימים ו- HD בעתיד הקרוב (מקבצים על המחשב וגם סרטי DVD על דיסקים) - ניגון שירים (אני מתעתד להעביר את כל ספריית הדיסקים שלי, כ- 500 דיסקים ל- MP3) - ללא משחקים בכלל (ככה שהדרישות לגיימרים לא חלות עלי .....) - לכידת וידאו (הקלטות, Pause בזמן אמת וכאלו - כמו YesMax ו- HotMagic) - חיבור לרשת אלחוטית (למחשב נוסף בבית) - עכבר ומקלדת אלחוטיים ושלט כמובן - צורב DVD זהו פחות או יותר. בגלל ריבוי האינפורמציה החלטתי ללכת שלב …
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשבי Lenovo ThinkPad ידועים באמינותם ובאיכות הבנייה שלהם אך מצטיינים בדרך כלל במחיר לא זול (בלשון המעטה). לאחרונה נודע לי על מחשב Lenovo ThinkPad SL500 2746-P3G שמחירו נע בסביבות ה 3100-3200 ש"ח בחנויות השונות. מחיר זה הוא נמוך ביותר גם בהשוואה למחשבים מהסדרה העסקית מחברות אחרות. אמנם בהשוואה למחשבים ניידים מהסדרה הפשוטה הוא נופל קצת ברמת מעבד והבאס, אך זהו חסרון שאני מוכן לספוג אם מדובר ב Thinkpad אמיתי... שאלתי היא המחשב הזה משתווה באיכותו לאחיו היקרים? (מבחינת הפלסטיקה ואיכות הבנייה, כמובן) אודה למי שיוכל לעזור.. הינה קישור למתעניינים http://www.interdio.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=398&category_id=1505&man…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה אני מעוניין לקנות מחשב בקרוב ואודה על העזרה. אה, ואני לא שולל AMD תורה רבה מראש. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 21" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי ;D לאחר שלא מצאתי את מבוקשי בישראל, החלטתי להזמין נייד מחול דרך conics.net ערך הנייד מעל 1000$ וחשוב לי שיגיע בשלום. סוגי המשלוח שמוצעים - EMS -ב-150$ DHL ב- 200$ FEDEX ב-340$ אם הולכים לפי "מה הכי זול" נראה ש-EMS, אבל שמעתי שדואר ישראל גובה בנוסף תשלומים רבים: http://www.israelpost.co.il/postshirut.nsf/misparid/238?opendocument ...ואין לי מושג האם EMS פחות "בטוח" (מבחינת אובדן החבילה בדואר) בהשוואה ל-DHL או FEDEX... מתנצלת על הטרטור. חרשתי את Google ולא מצאתי תשובות חד משמעיות. למישהו כאן יש ניסיון עם משלוחים יקרים מחו"ל?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשעה טובה אחרי המון שנים של סבל עם פנטיום 2 החלטתי לקנות מחשב חדש. הקצבתי לעצמי 4000 ש"ח כאשר המטרה היא מחשב למשחקים ואינטרנט, מסך לא דרוש. צירפתי בקובץ את המפרט שהרכבתי, אתם מוזמנים להביע את דעתכם ולהגיב וגם להציע שינויים או כל דבר אחר שעולה על רוחכם תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צירפתי 2 תמונות של מפרטים שהמליצו לי.. אני מחפש מחשב חזק שיסחוב לי משחקים גם בעוד שנתיים שלוש בלי בעיה גם ברזולוציה גבוהה.. מבחינת תקציב בין 7אלף ל9.5אלף עם אופציה לעד 10אלף במקרה שזה תוספת שבאמת תתרום לכך שהמחשב לא יחשב ישן עוד שנתיים. כרגע התכנון הוא לקנות רק את המחשב ולחבר אותו לטלוויזיה בכבל hdmi ולהשתמש בה כמסך כך שציוד הקפי לא נחוץ כרגע אך אם זה יכנס לתקציב אפשר לשקול את העניין של מקלדות לגיימרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, שוקל לקנות את: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11264. מוכרן מחשבים אומר לי שזכרון של 2 GB ל- windows 7/64 bit לא מספיק. מישהו התנסה? מישהו יודע? תודה]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, כן אבל רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15 אינצ' 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המח…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-