עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Tomer70,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, חיבור לטלויזיה, עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  2. שלום אנשים, אני מחפש לחבר [אני עצמי אינני צריך כי רכשתי לפני כשנה את הVOSTRO 3450 ] מחשב נייד בתקציב של כ-3500 ש"ח. דרישותיו לגבי מפרט המחשב: -כרטיס מסך חיצוני - ברצונו שיהיה במחשב כרטיס מסך חיצוני, בנוסף לכרטיס המובנה [בדומה למה שיש במחשבי הווסטרו בדגמיהם היקרים יותר] למטרות גיימינג. [call of duty,bf3 וכו'.. אין צורך במשהו היסטרי, גם GF630GS יעשה עבודה בסדר] -אחריות ל-3 שנים: אחת הסיבות שלא רצה לרכוש את הDELL VOSTRO 3450\3460 היא שדל המירו לאחרונה את אחריות ה-3 שנים באחריות לשנה בלבד, ובאם הלקוח מעוניין בהרחבת האחריות - עליו לשלם עוד כמה מאות שקלים :\ -מסך 14-15 אינצ', לא 17. -תקציב שלא חורג מ-3500. -יציאת HDMI. [למרות שאני לא חושב שיש היום מחשב שאין לו כזו..] …

3. שלום לכולם צירפתי מפרט של המחשב שברשותי,שרכשתי לפני כשנתיים,אני משתמש במחשב להכל-מדיה סנטר ,ומהסיבה שאני חובב משחקי מחשב המשחקים החדשים קצת מקרטעים,במיוחד שאני מריץ על הגרפיקה הגבוהה- ultra ... ** רציתי לדעת מה ההמלצה הכי טובה לשדרוג במינימום עלויות -ז"א -רק לשדרג כ.מסך אם זה אפשרי..או גם זיכרון .. ועדיפות כמובן לכרטיס חזק ,בין הגרסאות האחרונות...בתקציב של 500-700 שח... ** והייתי שמח לקבל פידבק האם כדאי בכלל לשדרג את כל המחשב או שהוא בינתיים יכול לרוץ עוד שנה ככה.. תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by gryffin,

שלום, כאמור, מבקש המלצה למחשב נייד במחיר 3-3.5 אש"ח: * מטרות המחשב? לימודים, כלומר שימוש באופיס ובאינטרנט. לא ירוצו עליו תוכנות קשות (כמו מטלאב וכו'). * גודל המסך? 13 או 14 אינץ'. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שיחזיק יום לימודים, כלומר ~8 שעות. (כמובן לא 8 שעות שימוש רציף) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. * בלוטות? לא חיוני. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה. * כונן CD/DVD? צורב? לא משנה. * כונן Bluray? לא משנה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שכן, כלומר שיגיע עם מערכת הפעלה מותקנת (ווינדוס…

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  5. שלום למרות בכרטיס המסך Z68 ישן יותר המליצו עליו כמהיר יותר לגיימר אשמח לקבל חוות דעת. (מעבד I7)

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אהלן, אני מחפש מחשב לסטודנט שמתחיל ללמוד מדעי המחשב . ממה שאני מבין , צריך מחשב עם מעבד חזק וכמה שיותר זכרון RAM. האם מעבד i5 מספיק? או שעדיף ללכת על i7 ? אשמח לקבל המלצה על דגם של מחשב נייד כלשהו שיעמוד ברצונות, התקציב מצויין - אבל מן הסתם כמה שפחות עדיף. אשמח לעזרה, תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום חברי HWzone, אני מתכנן להרכיב מחשב שיהיה מרכז האולפן הביתי החובבני שלי מכיוון שהמחשב הנוכחי כבר בן 4 – 5 שנים. במסגרת החיפושים אחרי מחשב כזה, נכנסתי וחקרתי את רוב האתרים והמאמרים שיוכלו לתת לי מושג על תכונות המרכיבים השונות, ומצאתי לא מעט כאלה. את עזרתכם אני צריך מכיוון שאין לי מושג אלו דגמים ספציפיים ימלאו אחר הדרישות שהצבתי. התקציב הוא 2500 ₪ ללא חריגה. המחשב מיועד בעיקרו להקלטות אודיו, משמע בעיקר לתוכנת Cubase. לא מתוכנן Over clock. אין צורך בציוד היקפי. אין צורך לכלול כרטיס קול, אותו אני קונה בנפרד בחנות מוזיקה. שקט חשוב במידה המקסימלית. מערכת ההפעלה היא Windows 7 64 bit. איזור מגורים – קריות. מעבד – ליבה כפולה ומעלה, תומך 64 bit. לוח אם - תמ…

8. שלום לכולם, אני מחפש המלצה למחשב עם זמן סוללה מרשים (מעל 6 שעות עבודה). שיהיה Dual Core והארד דיסק של מינימום 500GB, גודל מסך 13". שימושים עיקריים: אינטרנט, אופיס, לימודים. אם אין משהו שכזה בתקציב שציינתי, אשמח להמלצות למחשבים עם זמן סוללה ארוך (לא "הרגילים" של שעתיים) תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  9. Started by AMIT1324567891324,

סבתא שלי נושעת לאמריקה לשלוש שבועות עכשיו אני רוצה שהיא תקנה לי לפטופ (אפשר לשולח אתזה לבית היא מתגוררת אצל אחותה) עכשיו מה שאני צריך הוא בעיקר שיהי אם מסך אכותי ושיהי מספיק חזק בשביל להריץ mc2 far cry2 assensu creed כולם חוץ משלוש אני לא רוצה להתעין אותו כול שניה וחצי ולא אכפת לי שהיה יחסית כבד כי הוא לשימוש ביתי.... תודה מראש לעוזרים עמית

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  10. ראיתי שיש כאן הרבה מאד כמוני שצריכים מחשב לסטודנט עד סביבות ה-4000 ש"ח. הסתכלתי כאן בהמון נושאים שקשורים בדבר והגעתי לכמה מחשבים מומלצים ואני רוצה עזרה בבחירה מביניהם. כולם פחות או יותר באותה רמת תקציב. אני למשל סטודנט למדעי המחשב שנה א' ורוב העבודה שלי היא תכנות וקצת גיימינג (כמו FIFA). כל המחשבים פה הם עם מסך "15.6 אבל יש דגמים דומים עם פחות ככה שמי שרוצה מסך קטן יותר, יש כמעט אותם דגמים פשוט במסך יותר קטן. קישור להשוואות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=834084 - יש מבצע לסטודנטים עם הנחה יפה של 400 ש"ח בערך. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=833321 - ראיתי שיש המון המלצות עליו פה בפורום. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=823087 - מחשב נחמד מאוד במחי…

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by zhaov,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (החדשים ביותר על האיכות הגבוהה ביותר) וגם תכני hd וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta pro cod assasins creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי מסך סמסונג 19 אינג לא יודע רזולוציה וכו -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות (…

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  12. Started by Yakim Peled,

הי, המחשב הזה מוצע למכירה ב-1600 ש"ח ואני שוקל לקנות אותו. מה דעתכם? מעבד: Intel Core 2 Duo T6500 2.10GHz מסך ''15.6 זיכרון: 4.00 GB מערכת הפעלה windows vista home premium 32 bit כונן קשיח 250 GB

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by UdiS87,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים חדשים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. , assasin creed 3 ,Anno 2070 ,crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). סביבות ה26" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  14. לילה... לכולם. רכשתי לפני כמה ימים VOSTRO 3460, ואני כבר כמה שעות טובות מחפש באתר הרשמי שלהם דרייבר עובד . כנראה שציפיתי ליותר מידי מחברה כמו DELL שיהיה דרייבר עובד באתר לכ.רשת אלחוטי . יש כמה דרייברים: אחד באמצע התקנה מבקש שאני יפעיל שן כחולה, אבל לא משנה מה אני עושה הוא לא ממשיך אלה והאפשרות היחידה היא לבטל התקנה . השני פשוט נותן שגיאה בפתיחת קובץ של הZIP שלהם. (לא קשור לתוכנה שלי) הוא נפתח בעצמו. זהו, מגניב....

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. אהלן HWZONE! רציתי להיעזר לכם בהשוואה של שתי מחשבים ניידים, שהעדיפות שלי היא בראש ובראשונה על מהירות ותכנות ושלא יתקע לרוב וגם לגיימינג בינוני השוואה בין זה לזה האם כדאי להוסיף 30 שקל ולקנות מחשב חזק טיפה יותר אך כרטיס מסך שנופל מה-525M? עזרה בבקשה, תודה מראש חברה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Tal14,

היי אני צריך בבקשה עזרה מחפש מחשב בסביבות ה1,500 ש"ח. צרכים בייתים בלבד - מוזיקה אינטרנט ואופיס.. ללא ציוד הקפי תודה

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by HuGeMouTh,

* מטרות המחשב? לימודים. * גודל המסך? 14"-15.6", עדיף לא מבריק. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * עובי רצוי? כמה שיותר דק! * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב, יש שקע זמין. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ב 99% מהמחשבים היום יש מה שצריך. * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB+, עדיף 7200RPM ולא 5400. * כונן CD/DVD? צורב? עדיף, אני יכול לקנות חיצוני אבל זה עוד משהו שצריך לסחוב. * כונן Bluray? לא, יקר. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה, רק עדיף אחריות ל 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. העניין של העובי טיפה בעייתי, ראיתי מחשבים של HP ו SAMS…

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  18. המחשב ישמש בעיקר לגלישה, אופיס, פיקאסה, ארגון תמונות, סרטונים ביתיים, עריכה מזדמנת של סרטוני HD ביתיים, הורדות סרטים. חשוב לי שהוא יהיה מהיר, ושקט במידה סבירה (הוא בחדר נפרד) האם יש כאן משהו שהגזמתי בו, משהו שכדאי לשדרג? לגבי מארז עדיין לא הוחלט (אשמח להצעות) אני מתכוון לקנות בחנות אחת כדי שהם גם ירכיבו הכל (חשבתי על KSP פ"ת) תודה רבה, אייל מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 3570 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Transcend 1x4GB DDR3 1333Mhz 1 כרטיסי מסך: On Board Intel HD Graph…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by nazgull,

שלום לכולם,אני צריך מחשב לגיימינג כבד ועבודה ה התקציב המקסימאלי? : 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : משחקים כבדים ועבודה באינטרנט ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : המחשב מיועד לגיימניג כבד בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : רוב המשחקים החדשים שיצאו ומשחקים שקיימים היום.(משחקים כבדים). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). : 19…

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  20. Started by yosefor,

קניתי מחשב ב-3,100 ש"ח, ואני מעוניין לדעת מה דעתכם על המחיר ביחס למפרט. המפרט: מארז - HuntKey מידי ATX (שני חיבורי USB קדמיים) ספק - Thermaltake דגם TR2 450W (הספק אמיתי של 450W) לוח אם - Gigabyte GA-Z77-D53H מעבד - Intel® Core™ i7-3770 CPU @ 3.40GHz × 8 זיכרון - Kingston DDR3-1600 2 × 4GiB כרטיס מסך,כרטיס קול וכרטיס רשת - מובנים צורב DVD - תוצרת SONY בממשק SATA מהירות X24 ללא דיסק קשיח ללא מסך 3 שנים אחריות על הכל, שנתיים על הצורב. המחיר (3100) הוא אחרי מע"מ, כולל הרכבה. כאמור - אשמח לדעת מה דעתכם על המפטר, למרות שכבר קניתי אותו.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אהלן חבר'ה! להלן מפרט גיימינג\תכנות שהרכבתי ב-TMS רציתי לדעת האם ישנה אפשרות להוזיל את מפרט מבלי לפגוע בביצועים. ברמת העקרון אני צריך את שני המסכים, כמות הזכרון ואת כונן ה-SSD, אך יש לי תהיות לגבי לוח האם\כרטיס מסך\מארז\ספק. והנה התבנית: 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידה ואין פגיעה בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים על 2 מסכים, תכנות, VM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחק…

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  22. אהלן, אמעט במילים כי אני כותב מהאייפון. אשמח להמלצה על מחשב נייד עבור לימודים עד 6,000 ש״ח עבור סטודנט אולם שישמשו גם עבור משימות קשות יותר כמו פוטושופ. חשוב לי מאוד שיהיה כונן SSD וזמן סוללה טוב, פחות משנה כרגע אם 13.3 אינץ או יותר והמשקל (למרות שאם יש אולטרהבוק שעונה על הדרישות אז אחלה). כמו כן חשוב לי משטח מוליטאץ׳ של העכבר ושיאפשר ניווט ושליטה נוחה. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. * מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית אוטוקאד דו מימד * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? 1-1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?נ6-7 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) יציאת HDMI, USB * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?256 ג'יגה ומעלה, SSD. * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by kidan,

שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד סמסונג מזה כשבועיים. אתמול, לאחר שהמחשב עמד כמה דקות מבלי שאתעסק בו (קרה פעם אחת בחיבור לחשמל ופעם אחת בסלולה), הוא פתאום מפעיל עצמו מחדש היישר לחלון השחור של חלונות בו אפשר לפעול הפעלה רגילה או Safe Mode ושאר אופציות. לאחר שתוכנת ההפעלה עולה, מוקפצת ההודעה שחלונות שוחזרה לאחר תקלה בלתי צפויה אך ללא פירוט מסוים. בפעם האחרונה שזה קרה, לקח לו זמן רב לזהות את כרטיס הרשת האלחוטית (לא יודע אם זה קשור...) לא יודע אם יש קשר או לא, אבל בדיקת טמפ' העלתה ששתי הליבות עובדות סביב השישים מעלות. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  25. Started by omrygal,

מה אתם חושבים על המפרט המצורף בתמונה ? התקציב הוא 4500 אם סטייה של 100 שקל המחשב מיועד לגיימינג תודה

• 9 תגובות
    • 960 צפיות

דיונים חדשים בפורומים