ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
הי חברים בניתי מפרט לאחיין שלי ומבקש את חוות דעתכם, התקציב הוא 3500 שח פלוס מינוס בלי מסך וציוד היקפי. Intel Core i5 9400F / 1151 Tray C9400FT ₪ 676 ₪ 676 Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL16 VENGEANCE LPX White CMK16GX4M2D3000C16W CMK16GX4M2D3000C16W ₪ 342 ₪ 342 Kingston SSD 480GB A400 7mm 2.5" SATA III SA400S37-480G …
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אודה לחוות דעתך ותיקונים כמובן על המפרט הבא: תקציב כ - 3800. (חריגה אפשרית גג ב כ 200ש"ח) מטרה: סרטים ,עבודה, אין תוכנות מיוחדות. וחשוב שהמארז יהיה כמה שיותר קטן.. מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray http://ksp.co.il/?uin=23008 מאורר למעבד Noctua NH-C12P SE14 CPU Cooler http://ksp.co.il/?uin=13198 לוח אם Asus VANGUARD B85 LGA1150, Intel B85, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP http://ksp.co.il/?uin=21094 כונן קשיח Corsair Force LX CSSD-F128GBLX 128GB SSD Sata III MLC Retail http://ksp.co.il/?uin=23171 כונן קשיח Western Digital Caviar Red WD20EFRX 2TB Sata III http://ksp.co.il/?uin=16552 ספק כח Corsair CX 500W V2 Series Active PFC 12…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב ב-k.s.p: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB 1410 ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P35-DS4 s775 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E 905 ש"ח זכרונות DDR III 1375Mhz 1GB Kingston HyperX X2 2180 ש"ח דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII 395 ש"ח כרטיסי מסך GIGABYTE 8800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 1515 ש"ח כוננים 1.44, CD-ROM, DVD LG DVD±RW GSA-H62NK x18 Black SATA 200 ש"ח מארזים Thermaltake Soprano VB1000BWS 485 ש"ח סה"כ: 7090 ש"ח האם אתם יכולים לייעל לי את המפרט... חשוב שתזכרו שאני צריך מחשב חזק שיחזיק לי ל3-4 שנים... תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מעוניין בחוות דעת על שני מפרטים שהרכבתי, רוצה מחשב טוב שיעבוד לאורך זמן, שום דבר מיוחד מידי אבל שיהיה שקט ומהיר. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 עדיף שלא, אלא אם השדרוג יתרום מאוד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי/עבודה משרדית, גרפיקה קלה-בינונית, תכני HD, ריבוי טאבים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, ZEN מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיח…
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
קודם כל תודה למי שנכנס. עכשו.. זה המפרט שלי כרגע intell pentium 4 1.7 (@2000) mother board Asus p4b-m 450 SDRAM (unkown companys) 133 mhz (3 sticks 256 128 64 ) CD burner Asus X32 X12 X40 Case unkown company MIDI G force 2 MX 400 3com network adapter creative sound blaster אממ.. זה כל מה שחשוב לשדרוג אז ככה אני רוצה להחליף 4 דברים את הזכרונות את המארז את הלוח אם ואת הכרטיס מסך אני לא הכי מבין בלוחות אם.. אבל אני רוצה אחד טוב ואמין (ועם יותר מ3 PCI כמו הטרנטא שיש לי עכשו) AGP 8 X הכנה לרדאון/GF קיצר אחד אמין וטוב הכי חשוב שיתמוך ב DDR2 (אם ככה קוראים לזה ? ) ושיהיה לו 3 + חריצים לזכרונות זכרונות אני רוצשיהיה לי בסהך הכל 450-512 ככה של חברה מוכרת (שנ…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! הנה הגיע גם תורי להשתדרג 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? N/A 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואוברקלוק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FC4 / BF4 / COD GHOST 2 ETC (כרטיס מסך ירכש בהמשך למטרה זו) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24"/1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צ…
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום כולם, בשעה טובה אני מחליף את המחשב שלי ואני צריך את עזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 רק במידה וזה נותן שיפור רציני 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים אבל יהיה גם שימוש בתוכנות מקצועיות כמו Solidworks וAutocad א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים למינהם שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1920X1080 -לאילו הגדר…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! דרוש מפרט למחשב משפחתי בסיסי לשימושים הבאים: גלישה והורדת סרטים וסדרות, אופיס וזהו פחות או יותר. רכיבים חדשים ככל שניתן. אין צורך בציוד היקפי - מסך, רמקולים. ומקלדת/עכבר. תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
האם Eee pc מתאים לי? אני צריך בעיקר לכתוב ב word. והאם אני יוכל גם לראות בזה סרטים? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מקווה שהכותרת בסדר למה לא מצאתי משהו אחר לרשום אם זה לא בסדר אז מנהלים תתקנו לי בבקשה או שתשלחו לי פרטית איך לרשום תכותרת . תודה שבת שלום קודם כל מישהו שאני מכיר מוכר מפרט יד2 מחשב במצב טוב בן שנתיים וחצי שהחליפו לו הרבה דברים כמו ספק מארז כ.מ מאורר למארז וכו' במחיר של 500 שקלים תגידו לי אם כדאי לי לקנות את המחשב או לא השימושים שלי דרך אגב הם בסיסיים מאוד אינטרנט/מסנג'ר/אייסי/פיפא09/PES09 וזהו בערך יש לי מסך 17 CRT מיפרט: cpu:Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) mainborad:ASRock P4i65G (3 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) 1 memory dimm:Samsung M3 68L6523CUS-CCC 512 MB PC3200 DDR SDRAM 2 memory dimm:Kingston K 1 GB PC3200 DDR SDRAM GPU:nVIDIA…
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, צריך את עזרתכם. 1.מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6800 ש"ח, אפשר חריגה עד 7000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים, ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה או הגבלה, אין צורך באורות. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא צריך את החלקים הבאים: זכרונות (יש לי 2X1GB-DDR2-800MHz), צורב דיוידי, כרטיס מסך (9600GT-PCIE), מאוורר למעבד (זה שבא עם E8400 ב-BOX), ציוד היקפי השקט חשוב. כמו כן גם הסירקולציה חשובה, שיהיה מאוורר היטב (כי לפני זה הוא הרבה פעמים היה מתחמם יתר על המידה ונכבה/עושה ריסט באמצע) אינני יודע לעשות אוברקלוק, אפשר לבקש אוברקלוק קל-בינוני כל עוד שלא יגרום להתחממות יותר מדי או לשינוי מתחים, ורק אם יהיו הבדלים בביצועים, אחרת אין טעם חח לא צריך מערכת הפעלה. המחשב יהיה לצורכי גיימינג בעיקר, ישוחק על רזולוציה של 1280-1024 , אולי קצת יותר גבוהה. בבקשה מפרט שיתאים לרכיבים שיש לי כבר, והייתי מאוד מאוד רוצה שתיהיה אפשרות אולי לשדרוגים עתידיים, בעוד שנה נניח. בבקשה חריגה כמה שיותר קטנה מה…
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום אני הזמנתי את המפרמט שלי בזכותכם! ובמיוחד §ΩeladΩ§ המלך ! עכשיו כמו שאמרתי אני כבר הזמנתי והוא מגיע ביום ראשון מנועה מחשבים! ועכשיו גם בן דוד שלי רוצה לקנות מחשב כמו שלי זה המחשב: http://idanr.cjb.co.il/ עכשיו אין סיכוי שבן דוד שלי יעשה OC אז כדי לשים את6600GS?
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מיועד לילד בן 6.5 בעיקר למשחקיו וללימודים חשוב מסך 17" טוב! מה דעתכם על ההצעה של שמיר מחשבים ל amd ב 3590 ש"ח עם שדרוג ל: כרטיס מסך mx 440 עם 128 מגה בתוספת 250 ש"ח מסך lg 17 f700b
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכל כלל הכל. ( אולי מלבד רמקולים)
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אנשים תראו אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש שלי מספק אותי וגם אין לי תקציב אבל עכשיו עלה במוחי רעיון אני רוצה לבקש ממכם להציג את המפרטים הכי טובים כאלה שאתם חולמים עליהם בלילה תתעלמו מהמחיר אבל כמובן שיהיו מציאותיים עם חלקים שקימים כיום כולל כרטיסי מסך שיבואו עלינו לטובה בקרוב מי שיביא את המפרט הכי טוב יזכה בלאפה יוקרתית עם צ'יפס סלט. או קיי זה סתם משהו שחשבתי עליו אם תרצו זה יכול להיות אחלה ת'רד שבעולם אז יאללא תביאו מפרטים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחותי צריכה מחשב חדש אז אני האחראי בבית לזה הדברים היחידים שהיא עושה במחשב הוא לשחק סימס, לגלוש באינטרנט ומסנג'ר וגם להפעיל סרטים כנראה באיכות HD וכאלה... שיהיה 500G בדיסק קשיח ו 4 ג'יגה זיכרון. בקרוב יהיה משודך למסך 22 אינץ' וכנראה גם לטלויזיה של 26 אינץ' או אולי 32 בשביל להפעיל את הסרטים. השקט חשוב 9/10 והעיצוב לא. המחיר הוא 3K ואם חייבים אז עד 3.5K. תודה לעוזרים!!!
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מחנות בירושלים - לא KSP!!! - כמובן שאין שימוש ב-OC... אם יש חבילה מוכנה שעונה על הצרכים עם אחריות כוללת - יתכן וזו תהיה עדיפה במקרה זה. לגבי משחקים אין לי מושג מה הצורך, השאיפה היא למשהו גמיש שייתן יכולת למשחקים עד כמה שאפשר וכדאיי לתקציב. תודה, ריפר.
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני חודש+- קניתי המחשב הזה ודרך אגב בעזרת הפורום הזה שעזר לי מאוד בבחירה.אז תודה.. בכל אופן להלן הבעיות: 1.אני מגיע לפעמים ל90 מעלות כאשר אני משחק (BTF3) לצורך העניין..חשבתי לקנות משטח קירור מעולה מסוג cooler master u3 אבל אחרי בדיקה מקיפה הבנתי כנראה שזה לא יעזור לי... 2.בעיה נוספת היא שהמחשב עושה בעצמו overclock כאשר ההגדרות על high performance... חוץ מזה מחשב מעולה...ותודה מראש לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב למחשב הוא 2850 ש"ח ללא אפשרות לחריגה... המפרט לאולפן הקלטות, כך שצריך להיות דגש רציני על עניין השקט, גם מבחינת הקירור וגם מבחינת המארז והספק. יש צורך בשני דיסקים קשיחים, אחד לעבודה שוטפת ואחד לגיבויים (אם יש אפשרות מבחינת התקציב עדיף שניים של 250 GB). הלוח אם צריך להיות איכותי יחסית ולא מהבסיסיים ביותר בשוק. אין צורך בכרטיס מסך חזק ואפילו לא בינוני. רצוי נפח זכרון גדול ככל האפשר. לא לנסות לשלב כרטיס קול במפרט, יש כבר כרטיס שמיועד לעניין והוא מחוץ לתקציב ולמפרט. צריך שיכנס בתקציב מסך דק 17" הכי זול שאפשר. ללא OC. ללא ציוד היקפי וכונן CD, DVD או צורב (יש כבר אחד טוב, חבל לקנות). תודה ענקית מראש לכל העוזרים...
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי, יצא לי תהתסכל לא מעט על מחשבים ניידים דרך הגרופון, יש שורה שרשום מוחדש מוגדר כעודף מלאי או משהו כזה.. המחיר נמוך כצעט בחצי השאלה אם זה באמת מחשב חדש כמו שהם טוענים שאפילו לא נעשה בו שימוש ובאמת האם שווה לקנות מחשב כזה? תודה לעוזרים,
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לוח אם יצרן: GIGABYTE דגם: GA-945GM-S2 Chipset: intel 945 FSB: 1066Mhz כ.מסך משולב: Intel Graphics Media Accelerator 950 כ.קול משולב: Realtek ALC883 8-channel High Definition כרטיס רשת: 10/100 יציאות USB 2.0: 8 יציאות S-ATA: x4 יציאת PCI Express X16: x1 יציאת PCI Express : x1 תמיכה ב- Hyper-Threading : כלול תמיכה ב-2 Dual channel DDR: כלול תמיכה ב S.ATA: כלול תמיכה ב S.ATA2: כלול תמיכה ב 64Bit: כלול חריצי הרחבה : PCI X2 תומך CONROE: כלול דיסק קשיח יצרן: Western Digital/Smsung/MAxtor/Seagate טכנולוגיה: S.ATA2 נפח : 250GB מהירות: 7200RPM זכרון מטמון cache: 8MB אחריות: שלוש שנים מעבד יצרן: Intel סוג: Core 2 Duo דגם: E6320 מהירות : 1.86 מהירות FSB: 1066Mhz זכרון מטמ…
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מעוניינת לרכוש כונן קשיח פנימי SSD 2.5 inch של חב' ADATA בנפח 120GB. שמתי לב באתרים השונים שיש כמה סוגים למוצר הזה, SP900, SP550 , SP920 פה זה רשום, אבל אני לא ממש מבינה את ההבדלים, ואיזה מהם עדיף יותר לקנות. תודה.
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתבלט בין 2 מפרטים שבניתי, ורציתי אולי שגם אנשים אחרים ינסו לראות אם אפשר למצוא משהו יותר טוב בתקציב. הנה המפרטים : http://tms.co.il/preview/spec/qv1bak38 .VS. http://tms.co.il/preview/spec/2bmgwdfy איזה יותר טוב ?
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
זה המפרט: intel pentium 4 3.0ghz 8s661fxmp-rz samsung 512m 400mhz msi mx420 40gb samsung lg 52*32*52 כולל מארז ספק ועוד סידי 52 רגיל.(הזיכרון בסטיק אחד.)
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-