ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
אהלן, syszone בנה לי פה מפרט דרך פלונטר, http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=36195 ונאמר לי שם שאין להם במלאי את הSSD של CRUICAL שנבחר במפרט, אך יש להם SSD של SANDISK מדגם X300, השאלה היא האם יש הבדל משמעותי בינהם שכדאי שבשבילו אחכה לCRUICAL או שזה לא משמעותי ואפשר להחליף? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בניתי מפרט ואני רוצה לוודא שהוא בסדר מארז:COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU מעבד:Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box דיסק ק שיח:WD 80GB 7200RPM 8MB JB לוח אם:GIGABYTE GA-8I945PG-RH זיכרון:PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL כרטיס מסך:CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 or X1800 xt 512 + .... ספק כח:HEC 480W ACE480 כל זה יצא לי 4765 שקל באתר NOACOMP.co.il .האם המפרט הזה טוב? לשנות משו? מפרט למשחקים כבדים - בלי OC
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום כולם! אני עתיד לקנות מחשב נייד של HP, אני מחפש תוכנות לאבטחה של המחשב. עלה לי רעיון לתוכנת אבטחה בעזרת זיהוי תווי פנים. האם ניתן להוריד תוכנה כזאת באינטרנט? והאם ניתן להכניס כמה תווי פנים, כלומר להכניס כמה פרצופים לתוכנה? בתודה מראש, ארד גונן
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
Hi ALL. I am writing from abroad so I don't have Hebrew keyboard. I have enhance knowledge in IT systems and I need to build computer for Microsoft virtual center+ solid gaming performance Practically I know what needed- lots of cpu power and memory however I do ask edvise from the forum members to see if there are design holes - incompatibility or issues in the following spec, and offer improvement suggestions.. YOU ARE MORE THEM WELCOME TO COMMENT IN HEBREW, I UNDERSTAND ALL. SPEC: [intel Xeon X5650 Six Core Socket LGA1366 2.66GHz 6.4GT/s 12MB Cathe 32nm (BX80614X5650) X2 Cooler Master HAF 932 Black Edition Full Tower ATX Case Cooler Master Silent Pro M1000 Modular…
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין HTPC אצלי בבית , אני מתלבט בין להרכיב מחשב לבד או לקנות מחשב מותג מוכן לעבודה . אז מה אתם אומרים ומה ממליצים , אם אתם ממליצים על מחשב מוכן אז איך הדגם הזה ZOTAC ZBOX HD-11 ? והאם המעבד D510 מתאים לרוב השימושים ולגבי 1080P הוא מריץ חלק ? גם הדגם הזה נראה עסקה משתלמת מה דעתכם ? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=15572
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב אני נמצא בארץ הקניות הבלתי מוגבלות (ארה"ב) ועומד בפני החלטה אחת הקשות שעשיתי בחיי... לאחר מחקר מעמיק של השוק וירידה לפרטים מצאתי את עצמי עוד יותר מבולבל מכשהייתי בהתחלה... אני סטודנט שמחפש את הלפטופ הראשון שלו ! אני משתמש וותיק במחשבים ואוהב חומרה איכותית ומאמין כי זהו ענף שתמיד ישנה תמורה שווה לכסף! על מה לא הסתכלתי... SAMSUNG, ASUS, HP, DELL וכו וכו וכו... כמובן מיותר לציין את הMACBOOK שהודעה זו נרשמת בעזרתו... אז לאחר הקדמה זו אנא עזרו לי ! אני נואש מנבירה חסרת תחלית במרחבי אתרי הסיקורים... המליצו לי על מחשב טוב+ בכדי שאוכל לישון בשקט לפני שנת הלימודים הבאה, הבאה עלינו לטובה … * מטרות המחשב : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים וכבדי…
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
טוב אז ככה אנשים המחשב שלי הוא : pentium D 2.8ghz 1 GB Geforce 7600GS 256MB ספק ג'נרי די עלוב יחסית לסטנדרטים של היום, עד עכשיו שיחקתי במשחקים ישנים משנת 2003- אבל אני מעוניין לקנות משחקים חדישים יותר כמו COD4 ו HALF LIFE 2 שירוצו חלק חלק. איזה מהחלקים (או כמה?) אני צריך ויכול במסגרת התקציב לשדרג? תודה
-
- 12 תגובות
- 996 צפיות
-
-
הי לכולם, אני מתכנן לקנות נייד עבור שימוש ביתי בסיסי האלמנטים החשובים לי: סוללה סטנדרטית רמקול טובים + מצלמה ומיקרופון מובנים זיכרון 4GB מהירות DDR 3, מערכת הפעלה 64 BIT הארד דיסק 320GB מינימום 5400 RPM DVD + צורב (לDVD ו CDR), צורב dual layer DVD -R \ DVD +R תקשורת wireless 802.11g + wifi ראיתי את המפרט של Toshiba satellite L650-108, שעונה על רוב האלמנטים המוזכרים מעלה במחיר של 3800 ש"ח הייתי שמח לשמוע על אופציה דומה וזולה יותר וכמובן - חוות דעת על הדגם הנ"ל תודה, ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את המחשב הנ"ל אך עפ"י שיטוט באתר זאפ המחיר שלו הוא מעל 3000 ש"ח. 1. האם כדאי כבר לרכוש בחו"ל? החנויות בארץ נותנות אחריות בינלאומית לשנה בלבד שזה גם ככה מה שמקבלים גם בחו"ל ככה שמבחינת האחריות אני לא רואה שזה משנה משהו. 2. האם יש אתרים מומלצים להזמין מהם את המחשב מחו"ל ומה המיסים שאצטרך לשלם על המחשב בארץ? (מכס/מע"מ) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. אני מחשב סוללה ניידת למחשב הזה אבל אחרי שעה של חיפושים לא מצאתי יותר מידי פרמטים חוץ מהספק ומספר תאים, וגם אז לא אמרו מה הסטנדרט. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי על הנושא בקצרה, איך קונים סוללה ניידת למחשב הזה(ולמחשב נייד בכלל) שתחזיק לפחות 4-5 שעות(אני יודע שיש סוללות היום שמחזיקות גם 8 ו-12 שעות). כמובן שדגמים ספציפיים בכלל יעזרו לי אבל גם למדריך פשוט אני אשמח. תודה מראש ושבוע טוב *המחשב הוא למשרד נטו. זאת אומרת המקסימום שירוץ עליו בו זמנית זה כמה קבצי אקסל, וורד, PDF וגם גלישה באינטרנט פה ושם. מצד שני הוא נשאר דולק גם אם לא משתמשים בו אז הסוללה שהגיעה איתו ל-4 שעות לא מספיקה, היא נגמרת בשנייה. שוב תודה (:
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני חדש פה. ואני רוצה שתביאו לי הצעות. ההצעות הם רק לכרטיס מסך,לוח אם, ומעבד. התקציב הוא 5000. לא צריך הרכבה. ותביאו לינק לחנות\לדף קנייה. ואל תדאגו. כל שאר הדברים יתחברו. תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? יש לי טלויזיה שתומכת בFHD לכן: משחקים כבדים מאוד, תכני HD, אני עובד עם תוכנות מוזיקה יחסית כבדות לכן אשמח גם לכרטיס קול טוב. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר מאוד. לכל התחומים.. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כמו שציינתי יש לי מסך 32 של אל.ג'י... * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כמה שיותר כבדים,…
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום שלום! אני עוברת דירה ואין לי מקום לקחת את המחשב הנייח שלי ועל כן אני קונה מחשב נייד. כרגע ברשותי מחשב נייד ACER ASPIRE ONE אבל הוא מאוד חלש ולא מתאים לצרכים שלי. * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, אופיס, מעט משחקים לא כבדים אבל גם לא קלים, צפייה בסרטים HD מאוד חשוב לי שתהיה אפשרות לעבוד על מספר יישומים במקביל (word, excel, firefox, IM softwares וכו')- שהמחשב לא יהיה איטי. וצפייה ב HD בצורה חלקה. המשחקים פחות חשוב. * גודל המסך? אני אשמח אם המחשב יהיה גם נייד אבל עם מסך לא יותר מדי קטן..... מאוד לא סגורה על גודל המסך * משקל רצוי? כמה שפחות ונראה לי שעד 3 ק"ג זה עדיין מאפשר ניידות קלה- אשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בעבודה על המחשב עם מספר תו…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי 4GB RAM על הנייד, רוצה לשדרג ל-16GB, איך אוכל לדעת אם הזיכרון שאני מעוניין לקנות יתאים למחשב שלי? (מעבר לזה שהוא DDR3) דגם הנייד: Dell Vostro 3560 (מעבד i5 3210M), נקנה ב-2012. חשבתי על לקנות את 2 הסטיקים הבאים: https://www.tms.co.il/product/13842 אם מישהו מכיר משהו עדיף/זול יותר אשמח לדעת גם. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך מפרט לחבר שיהיה מבוסס AMD עם לוח אם של ASUS המארז שיוכל להכיל בעתיד כרטיס מסך כגון 8800 GTS/X זכרונות לפחות 2 גיגה כרטיס מסך x1950 הארד דיסק מינימום 200 גיגה אם אפשר יותר אז יותר. אם אפשר להכניס מקלדת אלחוטית גם יהיה טוב לא צריך עכבר, רמקולים ומסך. תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לפני שנים אחדות קניתי להורים שלי מחשב מורכב מנעה מחשבים מבוסס מעבד פנטיום, שעלה בזמנו אלף וקצת וסיפק עד היום את כל הצרכים שלהם (YNET, משחקי באבלס וג'ימייל), אבל לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות - התצוגה משתבשת, מופיעים פסים על המסך והמחשב כולו נתקע, עד שעושים לו ריסט. בכנות, אין לי כח להתחיל לדבג את זה, אז החלטתי פשוט להחליף את המחשב וזהו. מארז, ספק כח, דיסק קשיח וכו' אני לא צריך - רק את רכיבי הליבה. התקציב הוא בערך 1000 ש"ח, האם יש לוח אם / מעבד / זכרון מומלצים בטווח המחירים הזה, או שפשוט לקחת את הכי זול וזהו?
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב הנל' http://cgi.ebay.com/ASUS-U30JC-B1-13-3-Core-i3-4GB-DDR3-320GB-U30-WIN-7-/160452420427?pt=Laptops_Nov05&hash=item255bb5a34b לבן אדם שצריך מחשב קל קטן יחסית ונוח לעבודה, וגם שיהיה עם ביצועים סבירים למשחקים. האם יש המלצות למשהו אחר שיותר משתלם או יותר טוב בצרכים שהוא עונה עליהם?
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב עד 5K אפשר חריגה קלה אין צורך בציוד היקפי (מסך, מקלדת, עבד). השימושים העיקריים שלו הם משחקים כבדים כמובן ואוברקלוקינג. חשוב לי מאוד שהמארז יהיה FULL TOWER ומעבד חזק של אינטל. רזולוציית המשחק היא 1680*1050, חשוב לי כרטיס מסך חזק וגם קירור טוב שיחזיק אותו. תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום! אני צריך מפרט לתיכנות סרטים ומשחקים קלים וגם קצת לתלת מימד בלי מסך ומארז שיהיה או ASUS VENTO 7700 או antec p182 שיהיה על המעבד קירור טוב כי מתוכנן אוברקלוק [לדוגמה TR ultra 120 XTREME עם 2 מאווררים] תודה!
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
השימוש במחשב הוא לא לגיימינג "כבד" אך הוא רוצה לשחק במשחקים חדישים, בקשר לגראפיקה של המחשק אני לא חושב שיפירע לו כ"כ איזה פיקסל לא במקום. המערכת שאני בניתו לו בKSP היא כזו: מעבד: intel core i3 540 @3.06GHz, 4MB. לוח אם: ASUS P7H55-PRO. זכרונות:DDR3 @ 1333MHz 2X2GB G. Skill Dual Channel. (אני לא סגור על כך שהם מתאימים ללוח אם, אז אם מישהו יודע אני אשמח אם תגיבו). כונן דיסקים: LG משהו... גוף קירור: Arctic Cooling freezer 7 pro rev. 2 ספק כוח: Enermax MODU 82+. כרטיס מסך: BFG 9600GT. דיסק קשיח: 500GB. מארז: CoolerMaster Elite 335. ממש זקוק לתגובות שלכם, מוצא בעיניכם אז בבקשה תעשו . אם לא, תגיבו.
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שימו לב, בעקבות מתנה שקיבלו כל עובדי אינטל בקרית גת אפשר למצוא עשרות אולטראבוקים ביד2 במחיר של NEWEGG. הדגם של כולם זה ASUS ZENBOOK PRIME UX31A והם חדשים לגמרי באריזה. הדגם עם המפרט המדויק עולה בניואג 1000 דולר. (עם שנה אחת אחריות.) מומלץ למי שתיכנן לקנות בחול או למי שאין לו מי שיביא משם מחשב...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני חדש כאן בפורום... אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בתקציב שנע בין 2500-3000 ש"ח השימושים העיקריים שלי במחשב הם: גלישה באינטרנט, צפיה בסרטי HD, מוזיקה, לשחק פיפ"א מידי פעם חחח כרגע סימנתי 2 ניידים שהם בתקציב שלי ועונים על הקריטריונים: הראשון: G550 NTD8TIV 2958-8TG- LENOVO http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=120659 השני: Fujitsu Lifebook AH530-5 http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=122659 מה עדיף לדעתכם??? למישהו כאן יש את אחד המחשבים והוא יכול להמליץ או לחילופין להזהיר מפני רכישה?? חחח אני אשמח גם אם תתנו הצעות לניידים נוספים בתקציב הזה... מקווה שבסופו של הדיון אני אוכל להחליט!!! תודה
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח, אינטרנט, צפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע FullHD, בעתיד ייתכן מסך 4K או כמה מסכים של FullHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן חברה ! אני חייל בסדיר ואני כבר כבר הרבה זמן חולם על להחליף את העגלה שלי במשהו יותר טוב , הגיע הרגע ואני מתלבט . אני יתחיל מזה שאני יודע שהפנטיום 4 (וביוחד הHT) יהיה הרבה יותר טוב מבחינת הביצועים , אבל אני גם ממש לחוץ בתקציב והשאלה האם ההפדל בביצועים באמת שווה את זה או לא . ככה , אלה הם בערך שני האופציות שחשבתי עליהם , אני מאוד ישמח לקבל גם המלצות שלכם על מפרטים אולי שונים , והכי חשוב הוא נימוק למה זה ולא אחר... AMD לוח - EPOX 8RDA3+ , GIGABYTE GA-7N400 PRO2 400U מעבד- XP2500+ , XP2600+ . זה שווה את ההפרש במהירויות ? זיכרון- geil 256mb 3200 golden dragon value מארז-compucase-hec midi tower CI-6A19 black INTEL לוח-GIGABYTE GA8IPE 1000 PRO2 ,ABIT IC7 875P כמ…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
על המחשב יש שתי מדבקות 1. סידרה N 2. מעבד סנטרינו 2 בפנים. מהי סידרה N? נערך --> מצאתי את התשובה בוויקי לכל מי שמעוניין לדעת http://en.wikipedia.org/wiki/Dell_n_Series
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-